NHL Entry Draft 2014

  • 233 398
  • 406

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Muuttuiko tuo systeemi tuon uuden konferenssijaon mukaan, kun vanhalla systeemillähän Coloradon lisäksi Tampa, San Jose ja St. Louiskaan eivät olisi vielä varmistaneet draftsijoitustaan, sillä Rangersilla on niitä vähemmän pisteitä?
Joo saataapi olla niin että toi on tohon Philadelphiaan asti vain oikein. Ainakaan Wikipedia ei ole päivittänyt kuin siihen asti joten uskotaan nyt siihen.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Muuttuiko tuo systeemi tuon uuden konferenssijaon mukaan,
Nyt kun googlettelin niin näköjään on muuttunut. Eli järjestys menisi suunilleen näin:

Group 1: Non playoff teams, lowest pts to highest
Group 2: Playoff teams - Non-Division winners lowest pts to highest
Group 3: Playoff teams - Division winners lowest pts to highest
Group 4: Stanley Cup champ

Ja wikipedia sanoo että drafti vuorot olisi nyt seuraavat:

#1 Florida Panthers
#2 Buffalo Sabres
#3 Edmonton Oilers
#4 Calgary Flames
#5 New York Islanders
#6 Vancouver Canucks
#7 Carolina Hurricanes
#8 Toronto Maple Leafs
#9 Winnipeg Jets
#10 Anaheim Ducks (Ottawa)
#11 Nashville Predators
#12 Phoenix Coyotes
#13 Washington Capitals
#14 Dallas Stars
#15 Detroit Red Wings
#16 Columbus Blue Jackets
#17 Philadelphia Flyers

#23 San Jose Sharks
#24 St. Louis Blues
#25 Pittsburgh Penguins
#26 Colorado Avalanche
#28 Boston Bruins
#29 Stanley Cupin voittaja
#30 New Jersey Devils (rangaistus)

Ja koska NY Rangers jolla oli 96 pistettä runkosarjassa on mukana niin ei vielä tiedetä vaarako se vuorolla 29 vaiko 18. Ja tämän takia ei tiedetä varaako Minnesota Wild sijalla 18 vaiko 19.

Jo tää on tosiaan uusi systeemi niin on mielestäni harvinaisen pepusta. Kyllä musta hyvästä play-off keväästä pitäisi "rankaista".
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Viimeinkin olen löytänyt riittävästi aikaa, jotta voin kirjoittaa lupaamani raportit U18 MM-kisoista. Kisat olivat ennen kaikkea erittäin hienot, paljon laatupelaajia ja päällimmäisenä jäi tietysti mieleen Tshekin loistavat ottelut. Lisäksi olen ajatellut kirjoittaa ilmaisen 2014 NHL Draft Guiden, jonka jakaisin täällä, luonnollisesti ennen draftia. Vielä en tiedä, ehdinkö tätä kirjoittamaan, mutta kyseinen ennakkopaketti olisi englanniksi ja sisältäisi juttua 2014, 2015, 2016 ja 2017 draftista.

U18 MM-kisoissa oli siis paljon tämän kesän draftissa varattavissa olevia pelaajia, jotka vakuuttivat. Tässä suurin osa näistä pelaajista joukkuettain:

Saksa

Saksalta näin vain yhden ottelun, mutta pidin puolustaja John Roglin pelaamisesta. Landshutin junioreissa ja kakkossarjatason miesten joukkueessa pelannut Rogl oli iso (191 cm/86 kg) puolustaja hyvillä perustaidoilla ja lisäksi hän teki hyviä ratkaisuja vaikeissakin paikoissa. Yksi peli on tietysti vähän, mutta Rogl oli Saksan paras pakki tässä pelissä. Vaikutti myös vahvalta pelaajalta kulmissa. Huomionarvoinen pelaaja olivat myös hyökkääjät Andreas Eder ja Maximilian Kammerer.

Tshekki

Tshekin joukkueessa oli erittäin monia onnistujia. Puolustaja Dominik Masin pelasi loistavan turnauksen. Kapteeni oli vahva omalla alueella pelaten fyysisesti ja varmasti, mutta pelasi myös loistavasti kiekolla aloittaessaan hyökkäyksiä. Kova laukaus myös ja vahva luistelija. Kyseessä on kokonaisvaltainen puolustaja. Myös korkealle arvostettu Jakub Vrana pelasi hienon turnauksen tehden paljon maaleja ja ollen Tshekin johtava hyökkääjä. Lisäksi Jiri Smejkal pelasi vain kuudessa ottelussa, mutta teki neljä maalia. Smejkal oli erittäin vahva hyökkäyspäässä maalinedustalla ja osoitti maalintekijän vaistoja sekä viimeistelyä. Täytyy mainita myös maalivahti Vitek Vanecek sekä puolustaja Filip Pyrochta.

Kanada

Kanadan parhaat pelaajat löytyivät puolustajista, ainakin 2014 draftin pelaajien osalta. Travis Sanheim oli iso puolustaja hyvällä liikkeellä, koordinaatiolla ja taitotasolla. Haydn Fleury ei paljon pisteitä tehnyt, mutta oli silti Kanadan vankin puolustaja kentän molemmissa päissä. Fleury varattaneen draftissa top-15:sta. Pienikokoinen Joe Hicketts avasi peliä hienosti hyvillä syötöillä ja osoitti korkean luokan pelinlukutaitoa. Paras hyökkääjä oli Jake Virtanen, joka ei ollut tasainen, mutta silti tehokas. Mason MacDonald pelasi vahvan turnauksen maalissa.

Venäjä

Venäjältä näin Saksan tapaan vain yhden ottelun, mutta raporttienkin perusteella hyökkääjä Vladislav Kamenev oli kovassa iskussa useissa otteluissa. Kamenevilla on taitoa, kokoa ja vauhtia sekä pelikäsitystä. Nikita Liamkin osoitti korkean tason hyökkäystaitoja, mm. loistavia avaussyöttöjä sekä vankkaa pelaamista siniviivalla. Lisäksi hyvä omalla alueella. Myös täytyy mainita pienikokoiset hyökkääjät Danil Vovchenko ja Kirill Pilipenko, joilla on taitoa muttei niinkään voimaa tai kokoa.

Ruotsi

Ruotsin paras pelaaja oli ehdottomasti draftin TOP-10 joukkoon ennustettu William Nylander, joka dominoi jatkuvasti. Hieno pelikäsitys, syöttötaito sekä sulava luistelu tekivät Nylanderista erittäin vaarallisen pelaajan. Puolustajat Gustav Forsling ja Adam Ollas Matsson olivat pelipaikkansa parhaita kaikki pelaajat mukaan luettuna. Hyökkääjä Axel Holmström pelasi loistavasti Nylanderin kanssa samassa ketjussa tehden 11 pistettä ja yllätti täysin. Toisaalta maalivahtipeli oli vain ok tasoa, mikä yllätti jonkin verran.

USA

Puolustajat olivat Jenkkien suurin vahvuus mitä tulee tämän vuoden draftin pelaajiin. Jack Dougherty ja Jack Glover olivat isokokoisia pakkeja hyvällä liikkuvuudella, kiekonkäsittelyllä ja kahden suunnan pelillä. Molemmat varattaneen kahden ensimmäisen kierroksen aikana. Myös hyvin liikkuva Ryan Collins pelasi hyvän turnauksen. Parhaat 2014 draftin hyökkääjät olivat Frank Milano, Dylan Larkin ja Alex Tuch, jotka voidaan jokainen varata ykköskierroksella. Larkinilla ja Tuchilla on paitsi voimaa, myös vahva luistelutaito ja yllättävän hyvät hyökkäystaidot.

Suomi

Suomen joukkueessa oli muutama pelaaja, jotka minusta paransivat mahdollisuuksiaan varaukseen. Näitä pelaajia olivat sentteri Antti Kalapudas ja laitahyökkääjä Juho Lammikko. Molemmat tekivät kovasti töitä ja pystyivät hyvään hyökkäyspeliin. Kalapudas oli vahva pelintekijä, kuten oli ASM-sarjassa menneellä kaudella. Lammikko oli erittäin aktiivinen, mutta kenties hiipui hieman mitä pidemmälle turnaus eteni. Vaikka Miro Mäkinen, Atte Mäkinen ja Antti Kauppinen olivat hyviä nelosketjussa, näen heidän mahdollisuudet varaukseen varsin olemattomina.

Sveitsillä oli hyökkääjä Kevin Fiala, joka varattaneen ykköskierroksella, sekä fyysinen ja hyvin luisteleva Noah Rod mutta muutoin joukkueen parhaat olivat ensi vuoden draftin pelaajia.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nyt kun googlettelin niin näköjään on muuttunut. Eli järjestys menisi suunilleen näin:

Group 1: Non playoff teams, lowest pts to highest
Group 2: Playoff teams - Non-Division winners lowest pts to highest
Group 3: Playoff teams - Division winners lowest pts to highest
Group 4: Stanley Cup champ

Olisiko tuolle playoff-joukkueiden keskinäisellä varausjärjestyksen muuttumiselle mitään virallista lähdettä olemassa? Lisäksi tuo "division winner" on nähdäkseni hyvin tulkinnanvarainen käsite nykyisin, kun uusien divisioonajakojen myötä playoffit kahden ensimmäisen kierroksen osalta käydään divisioonien sisällä ja siten toisella kierroksella playoff-sarjansa voittaneet joukkueet ovat divisiooniensa "mestareita". Tarkoittaako "division winner" siten konferenssifinaaleihin edenneitä joukkueita, vaiko runkosarjassa divisioonissa eniten pisteitä keränneitä joukkueita?
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Olisiko tuolle playoff-joukkueiden keskinäisellä varausjärjestyksen muuttumiselle mitään virallista lähdettä olemassa?
Tässä on toi NHL.comin sivuilta löytynyt Hockey Operations Guidelines jossa on säännöt drafti järjestyksestä. Mutta TSN sivulita taas löytyy tällainen järjestys. Tuolla hfboardsilla tuntuu kanssa olevan epäselvyyttä asiasta. Mutta wikipediassa on just nyt toi sama järjestys kun mun edellisessä viestissä.
 
Draisaitl näytti ainakin Suomea vastaan siltä kuin ei pärjäisi edes Sapkon tai Kotkan Titaanien A-junioreissa. Ihan kujalla, hidas mutta kankea. No varmaan scouteilla on parempi käsitys hänen potentiaalistaan, mutta kun muistelee Crosbya, Kopitaria ja Granlundia vastaavan ikäisinä MM-kisoissa, niin he osasivat pelatakin.
 

Apheu

Jäsen
Draisaitl näytti ainakin Suomea vastaan siltä kuin ei pärjäisi edes Sapkon tai Kotkan Titaanien A-junioreissa. Ihan kujalla, hidas mutta kankea. No varmaan scouteilla on parempi käsitys hänen potentiaalistaan, mutta kun muistelee Crosbya, Kopitaria ja Granlundia vastaavan ikäisinä MM-kisoissa, niin he osasivat pelatakin.

No yksi matsi, jossa pelasi erittäin vähän muutenkin nelosketjussa on hieman pienempi otanta kuin se, mitä scoutit näkevät jo vuosia ennen draftia.

Itse ainakin huomasin heti, että sen kerran kun kiekon sai, alkoi heti tapahtua hyviä asioita suurimmalti osin. Erottui muista pelaajistosta kiekollisine ratkaisuineen mielestäni hyvin, mutta muuten tuo matsi oli kyllä melko kankeaa tekemistä Draisaitlta.

Granlundilla lisäksi oli paljon jo kokemusta miesten peleistä, kun taas Draisaitl on pelannut näitä juniorisarjoja.

Ja täytyy nyt muistaa, ettei Draisaitlia minään superjunnuna taideta olla pidettykään, tai jos on niin se on jotain ylihypetystä. 4-10 lienee hieman tavallista heikommassa draftissa se paikka, jossa mies varataan. Hyvä pelaaja, mutta ei niin hyvä, että pienillä minuuteilla nelosketjussa MM-kisoissa heikossa Saksan joukkueessa pystyisi erityisesti erottumaan muusta porukasta. Jos saisi enemmän peliaikaa ja paremman rytmin peliinsä, niin tulosta voisi tullakin enemmän. Vähän epäilen, että esimerkiksi Kasperi Kapanenkaan Suomen neloskentässä sen kummempia olisi saanut aikaan.
 

Canucks#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
Tässä on toi NHL.comin sivuilta löytynyt Hockey Operations Guidelines jossa on säännöt drafti järjestyksestä. Mutta TSN sivulita taas löytyy tällainen järjestys. Tuolla hfboardsilla tuntuu kanssa olevan epäselvyyttä asiasta. Mutta wikipediassa on just nyt toi sama järjestys kun mun edellisessä viestissä.

Wikipedia nyt on mitä on. Itsellekin tuli ensimmäisenä mieleen, että sillä tarkoitetaan divisioonan mestareita playoffeissa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Wikipedia nyt on mitä on. Itsellekin tuli ensimmäisenä mieleen, että sillä tarkoitetaan divisioonan mestareita playoffeissa.
Ja se helvetin wikipedia sanoo että se järjestys ois nyt:

#1 Florida Panthers
#2 Buffalo Sabres
#3 Edmonton Oilers
#4 Calgary Flames
#5 New York Islanders
#6 Vancouver Canucks
#7 Carolina Hurricanes
#8 Toronto Maple Leafs
#9 Winnipeg Jets
#10 Anaheim Ducks (Ottawa)
#11 Nashville Predators
#12 Phoenix Coyotes
#13 Washington Capitals
#14 Dallas Stars
#15 Detroit Red Wings
#16 Columbus Blue Jackets
#17 Philadelphia Flyers
#18 Minnesota Wild
#19 Tampa Bay Lightning
#20 San Jose Sharks
#21 St. Louis Blues
#22 Pittsburgh Penguins
#23 Colorado Avalanche
#24 Anaheim Ducks
#25 Boston Bruins

#29 Stanley Cupin voittaja
#30 New Jersey Devils (rangaistus)

Eli oltas taas siinä totustussa kaaviossa jossa otetaan huomioon toi play-off menstys. Mutta varmaan tän sitten draftipäivänä viimestään tietää!

Todetaan nyt sen verran että muilla kieroksilla NJ Devils varaa 11 joukkueena eli toi rangaistus koskee vain ekaa kierrosta.
 

Canucks#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
Ja se helvetin wikipedia sanoo että se järjestys ois nyt

Eli oltas taas siinä totustussa kaaviossa jossa otetaan huomioon toi play-off menstys. Mutta varmaan tän sitten draftipäivänä viimestään tietää!

Pahoittelen, lukihäiriö + viimeeksi kun olen sitä listaa sieltä ihmetellyt niin oli tuo järjestys niin sekaisin, että luulin sen menevän siten, että divisioonan voittajat runkosarjasta. Mutta onhan tuo nyt huomattavasti parempi noin.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Islandersilta tuli suht' odotettu päätös pitää tämän vuoden ykkösvaraus, joten ensi vuoden ykkösvaraus menee Buffalolle
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
http://yle.fi/urheilu/nhlaan_tulossa_uusi_suomalainen_supertutkapari_he_sanoivat_haluavansa_minut/7271822

Eli Kasperista on tulossa ensimmäinen suomalainen koko draftin ykkösvaraus!

Ja sitten jos otetaan ihan tosissaan. Ei todellisuudessa liene täysin mahdoton yhtälö, että Florida treidaa alaspäin ja varaa Kapasen jossain ennen ensimmäisen kierroksen puoltaväliä. Kyllähän Kasperissa on potentiaali olla sellainen pelaaja jota Barkovin rinnalle tarvittaisiin. Tosin ennen kuin tältä nuorelta Kapaselta on otettu vauvaläski ja liiat luulot pois niin tulee viemään useamman vuoden.

Sitä en kyllä ymmärrä miksi Florida jättäisi käyttämättä mahdollisuuden saada franchise-puolustajaksi potentiaalin omaavan Aaron Ekbladin joukkueeseensa. Se että Ekblad ei ole vielä valmis NHL:een ei ole selitys Kapasen varaamiselle koska Kapasen valmius sinne on vielä huomattavasti kauempana. Enkä myöskään ymmärrä miksi Kapanen menisi papereissa esim. Leon Draisaitlin edelle. Enkä usko että Bennett tai Reinhart niin puhtaita senttereita olisivat etteikö heistä olisi tulevaisuudessa Barkovin viereen. Voihan se toki olla että Kasperi varataan kyllä ensimmäisenä, mutta vasta toisella kierroksella. Tai Floridan toimesta toisella kierroksella numerolla 32.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Minusta Ekblad nimenomaan on valmis pelaamaan NHL:ssä tulevalla kaudella. Pelannut OHL:ssä kolme kautta, valittu liigan ensimmäiseen All Starsiin, toiminut Barrien kapteenina jne. Muistan kuitenkin lukeneeni, että Dale Tallon on todella kiinnostunut Ehlersistä. En yllättyisi, jos Florida kauppaa ykkösvuoron hyvän tarjouksen myötä. Ehlers ja Barkov olisi aika kova kaksikko Floridassa. :)
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Sitä en kyllä ymmärrä miksi Florida jättäisi käyttämättä mahdollisuuden saada franchise-puolustajaksi potentiaalin omaavan Aaron Ekbladin joukkueeseensa.

Mitä olen Floridan tilanteesta ymmärtänyt, niin siellä on uusien omistajien myötä painetta saada edes vähän voittava joukkue jalkeille ensi kaudeksi. Ei ole Tallonilla aikaa odotella, josko Ekbladista kehittyy joskus tulevaisuudessa franchise-pakki. Jos draftissa tulee vastaan tarjous, johon kuuluu NHL-valmis pelaaja, niin ykköspick tullaan luultavasti kauppaamaan.
 

BigHitFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Leijonat
http://yle.fi/urheilu/nhlaan_tulossa_uusi_suomalainen_supertutkapari_he_sanoivat_haluavansa_minut/7271822

Eli Kasperista on tulossa ensimmäinen suomalainen koko draftin ykkösvaraus!

Ja sitten jos otetaan ihan tosissaan. Ei todellisuudessa liene täysin mahdoton yhtälö, että Florida treidaa alaspäin ja varaa Kapasen jossain ennen ensimmäisen kierroksen puoltaväliä. Kyllähän Kasperissa on potentiaali olla sellainen pelaaja jota Barkovin rinnalle tarvittaisiin. Tosin ennen kuin tältä nuorelta Kapaselta on otettu vauvaläski ja liiat luulot pois niin tulee viemään useamman vuoden.

Sitä en kyllä ymmärrä miksi Florida jättäisi käyttämättä mahdollisuuden saada franchise-puolustajaksi potentiaalin omaavan Aaron Ekbladin joukkueeseensa. Se että Ekblad ei ole vielä valmis NHL:een ei ole selitys Kapasen varaamiselle koska Kapasen valmius sinne on vielä huomattavasti kauempana. Enkä myöskään ymmärrä miksi Kapanen menisi papereissa esim. Leon Draisaitlin edelle. Enkä usko että Bennett tai Reinhart niin puhtaita senttereita olisivat etteikö heistä olisi tulevaisuudessa Barkovin viereen. Voihan se toki olla että Kasperi varataan kyllä ensimmäisenä, mutta vasta toisella kierroksella. Tai Floridan toimesta toisella kierroksella numerolla 32.
Kai sinä ymmärsit että Florida ei valitse Kapasta ensimmäisenä (se olisi sama kuin he treidaisivat Barkovin Esa Lindelliin), koska siinä ei ole järkeä. Vaan he saattavat treidata ykköspickinsä alaspäin ja silloin varata Kapasen...
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Mitä olen Floridan tilanteesta ymmärtänyt, niin siellä on uusien omistajien myötä painetta saada edes vähän voittava joukkue jalkeille ensi kaudeksi. Ei ole Tallonilla aikaa odotella, josko Ekbladista kehittyy joskus tulevaisuudessa franchise-pakki. Jos draftissa tulee vastaan tarjous, johon kuuluu NHL-valmis pelaaja, niin ykköspick tullaan luultavasti kauppaamaan.

Juurikin näin. Mielestäni paras olisi sellainen kauppa, joka tehtäisiin jonkun joukkueen kanssa, jolla on myös varausvuoro TOP 10:ssä. Nylander ja Ehlers kiinnostavat Floridaa, joten olisi aika hyvä voitto Floridalle saada NHL-pelaaja ja hyvä varausvuoro. Jos joku ei ole vielä ehtinyt, kannattaa lukaista tämä Hockey Newsin juttu, jonka alussa pohditaan erilaisia mahdollisuuksia.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Wiesellike kirjoitti:
Mitä olen Floridan tilanteesta ymmärtänyt, niin siellä on uusien omistajien myötä painetta saada edes vähän voittava joukkue jalkeille ensi kaudeksi. Ei ole Tallonilla aikaa odotella, josko Ekbladista kehittyy joskus tulevaisuudessa franchise-pakki. Jos draftissa tulee vastaan tarjous, johon kuuluu NHL-valmis pelaaja, niin ykköspick tullaan luultavasti kauppaamaan.

Juuri tätä pidän itsekin todennäköisenä vaihtoehtona. Kaikesta erinomaisuudestaan huolimatta, ainakin omaan silmääni sillä vähäisellä otannalla mitä olen Ekbladin pelejä nähnyt, pidän aika todennäköisenä sitä että Ekbladin pelaaminen hyvällä tasolla NHL:ssa on vielä aika pitkän matkan päässä. Hyvin mahdollista että pelaa jo ensi kaudella, mutta hyppy junnusarjojen dominoinnista miesten sekaan on puolustajalle huomattavasti hankalampaa kuin hyökkääjille. Pisteitä voi tulla paljonkin, mutta kokonaisvaltaisen pelaamisen opettelu tulee viemään aikaa myös Ekbladilta. Joiltain toki onnistuu sekin, mutta läheskään varmaa se ei ole.

Kai sinä ymmärsit että Florida ei valitse Kapasta ensimmäisenä (se olisi sama kuin he treidaisivat Barkovin Esa Lindelliin), koska siinä ei ole järkeä. Vaan he saattavat treidata ykköspickinsä alaspäin ja silloin varata Kapasen...

Kai sinä luit tuon jutun?

Tämän viikon haastatteluiden perusteella ei olisi yllätys, mikäli Kapanen kuulutettaisiin lavalle koko tilaisuuden ensimmäisenä.

Kerrotko missä kohtaa ymmärsin tämän lauseen väärin?

Jos taas kuvittelet että pidän todennäköisenä Floridan ajattelevan tuon jutun mukaisesti niin otan sen henk. koht. loukkauksena ja pahoitan mieleni.
 

BigHitFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Leijonat
Juuri tätä pidän itsekin todennäköisenä vaihtoehtona. Kaikesta erinomaisuudestaan huolimatta, ainakin omaan silmääni sillä vähäisellä otannalla mitä olen Ekbladin pelejä nähnyt, pidän aika todennäköisenä sitä että Ekbladin pelaaminen hyvällä tasolla NHL:ssa on vielä aika pitkän matkan päässä. Hyvin mahdollista että pelaa jo ensi kaudella, mutta hyppy junnusarjojen dominoinnista miesten sekaan on puolustajalle huomattavasti hankalampaa kuin hyökkääjille. Pisteitä voi tulla paljonkin, mutta kokonaisvaltaisen pelaamisen opettelu tulee viemään aikaa myös Ekbladilta. Joiltain toki onnistuu sekin, mutta läheskään varmaa se ei ole.



Kai sinä luit tuon jutun?



Kerrotko missä kohtaa ymmärsin tämän lauseen väärin?

Jos taas kuvittelet että pidän todennäköisenä Floridan ajattelevan tuon jutun mukaisesti niin otan sen henk. koht. loukkauksena ja pahoitan mieleni.
No luin tietenkin, mutta suomalais media on jälleen vääristellyt asiaa. Kapanen ei kuulu omasta mielestäni top15, taidot hyvät mutta asenne aivan perseestä... U18 kisojen perusteella 2.kierroksen kamaa!!!
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
No luin tietenkin, mutta suomalais media on jälleen vääristellyt asiaa. Kapanen ei kuulu omasta mielestäni top15, taidot hyvät mutta asenne aivan perseestä... U18 kisojen perusteella 2.kierroksen kamaa!!!

Viestistäsi sai kuitenkin ehkä sellaisen kuvan, ettet välttämättä ymmärtänyt käyttäjä Saastan viestin ensimmäisen lauseen sarkasmia. Loppu viestistähän on ihan täyttä asiaa. Jos Kapanen Floridaan varataan, tulee se tapahtumaan Floridan treidattua alaspäin. Panthersin kannattajana en tällaista skenaariota kannata, vaan toivon Ekbladia vahvistamaan takalinjoja moniksi vuosiksi eteenpäin. Saattaa oikeasti jopa olla lähes NHL-valmis kaveri. Kapasen suhteen olen itsekin aika lailla maltillisin odotuksin. Mennee aikaisintaan noin 15:nnen sijan paikkeilla eikä muutamaan vuoteen mitään asiaa isoon liigaan.

YLEn otsikossa taasen ei ole mitään yllättävää nykypäivän suomalaisen urheilumedian tietäen.
 

Piku24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
IL huhuili eilen, että Florida varaisi Kapasen. Ei ainakaan 1. kierroksella, mutta jos Kapanen on varaamatta Först Raundin jälkeen, niin taitaa Florida ottaa Barkoville kaverin. Veikkaan, että Florida varaa Aaron Ekbladin uudeksi puolustuksen liideriksi ja näin ollen aurinkoisessa osavaltiossa pantterilauma rakentaa valoisaa tulevaisuutta. ( Ekblad, Barkov, Olsen, Pirri, Huberdeau)
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
NHL Combineinen suurin uutinen taisi olla että top 3 veikattu Sam Bennett ei pystynyt tekemään teisteistä yhtään leukaa. :D
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Kaikki Draft Combinen tulokset voi nähdä täältä: Bleacher Report

Huomioita:

- Connor Chatham oli kolmen parhaan joukossa neljässä eri testissä.
- Shane Gersich voitti kolme testiä (Hand-Eye Test, Standing Long Jump, Vertek Vert Jump).
- Miles Gendron oli 10 parhaan joukossa neljässä eri testissä.
- Jayce Hawryluk oli 10 parhaan joukossa viidessä eri testissä.
- Kasperi Kapanen oli kahdessa eri testissä kolmen parhaan joukossa.
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
NHL Combineinen suurin uutinen taisi olla että top 3 veikattu Sam Bennett ei pystynyt tekemään teisteistä yhtään leukaa. :D
Kieltämättä vähän nolo homma kyllä Bennettille. Toki kannattaa muistaa että leuat tehdään myötäotteella ja niiden suoritustekniikka on todella tarkka, millään vemputuksilla ei saa hyväksyttyjä toistoja. Täysin suorilta käsitä myötäotteella ei olekaan ihan niin helppoa vetää leukoja, sitä voi jokainen käydä kokeilemassa. Taitaisi jäädä itselläkin jäädä toistomäärä alle kymmeneen.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
NHL Combineinen suurin uutinen taisi olla että top 3 veikattu Sam Bennett ei pystynyt tekemään teisteistä yhtään leukaa. :D

Kieltämättä vähän nolo homma kyllä Bennettille. Toki kannattaa muistaa että leuat tehdään myötäotteella ja niiden suoritustekniikka on todella tarkka, millään vemputuksilla ei saa hyväksyttyjä toistoja. Täysin suorilta käsitä myötäotteella ei olekaan ihan niin helppoa vetää leukoja, sitä voi jokainen käydä kokeilemassa. Taitaisi jäädä itselläkin jäädä toistomäärä alle kymmeneen.

Siis mitä helvettiä sitä saakaan lukea? :D Aivan käsittämätöntähän tuo on, enkä voi kyllä millään uskoa todeksi, vaikka se tuolla bleacher reportin uutisessa lukeekin. Se on aivan sama millä otteella leuat tehdään, ja vaikkei niissä saa minkäänlaista heijariliikettä käyttää, niin tuo on totaalisen säälittävä suoritus. Ajattelin ensimmäisenä, että Bennetin on kyllä pakko olla joku vähintään satakiloinen hieman pullea Dustin Bufyglienmäinen jässikkä, jolloin olisin ehkä jotenkuten ymmärtänyt tämän. Kyseessä on kuitenkin noin 80kg painava kaveri, joten kyllähän urheilijan pitäisi saada vähintään muutama leuka vedettyä. Eikä se todellakaan vaadi minkäänlaista erityistä voimaa ylävartalosta ja käsistä. Monihan tuolla vetäisi niitä leukoja helposti lisäpainoillakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös