Boston Bruins (1.) – Montreal Canadiens (3.), Atlantic 2. kierros

  • 68 188
  • 229

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tuollaisissa Bergeronin ohjuritilanteissa (tai vaikkapa Subbanin viivavedossa, jollainen aiemmin sarjassa upposi hyvän maskin ansiosta) se osumaprosentti on aika helvetin kaukana 30:stä, ja siksi ne eivät ole mitään A-luokan tontteja.

Mutta onnesta ei ole kyse, vaan todennäköisyydestä.

Kyse on yksinkertaisesti siitä, että joukkueet perustavat hyökkäyspelinsä eri asioihin. Habs hakee maalipaikkoja pitkillä syötöillä ja nopealla pelinkäännöllä. Bruins hyökkäysalueen kulmapelillä. Jos pelataan tasainen ottelu, edellisellä syntyy todennäköisesti parempia paikkoja, mutta pienempi määrä, jälkimmäisellä suuri määrä vähän heikompia paikkoja.

Onnella on ihan yhtä vähän tai paljon tekemistä kumpienkin kanssa.

Bruinsilla oli ottelussa kaksi tolppaa ja kerran kiekko kulki poikittain maaliviivaa pitkin Pricen selän takana. Aika monta kertaa kohellettiin maalin edessä saamatta aikaan edes laukausta. En muista miten mikäkin tilanne syntyi, ehkä onnekkaasti viivalta, mutta hyvä että Habsilla sentään oli a-luokan tontteja.
 

juhna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins & Jokerit
Bruinsilla ollut uudet ketjukoostumukset aamulla:

Lucic-Bergeron-Eriksson
Paille-Krejci-Smith
Marchand-Campbell-Iginla
Fraser-Caron-Thornton

Vähintäänkin mielenkiintoiset.
 

juhna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins & Jokerit
Bruinsilla ollut uudet ketjukoostumukset aamulla:

Lucic-Bergeron-Eriksson
Paille-Krejci-Smith
Marchand-Campbell-Iginla
Fraser-Caron-Thornton

Vähintäänkin mielenkiintoiset.

"Oh, I think it just gives you guys something to write about so you don’t get bored,” Julien said. “Then tonight I can decide whether I want to stick with those or put my lines back to what I want"

Ja siinä sitten Julienin kommentit ketjuihin liittyen. Vaikka Soderberg ei ollutkaan mukana, pitäisi hänen kuitenkin pelata yöllä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ensimmäinen playoffs-peli, jossa Julien luotti Jeesus Hamiltoniin koko matkan, eli Boychuk ei ottanut yhtään vaihtoa Charan kanssa. Bruins voitti maalit 1-0, tolpat 2-0 ja tämä kaikki ilman yhtään todella hyvää maalipaikkaa. Tulos oli odotettu, joskin onnekas. Toisaalta ilman Bruinsin virhekavalkadia Canadienskaan ei saanut maaleja aikaan, joten sen puolesta voi olla luottavainen jatkon suhteen.

NHL on ilmeisesti päättänyt, että sarja menee seitsemänteen otteluun, tuomarityöskentely näytti vähän siltä. Melkein kävi jopa sääliksi Habsia, muttei kuitenkaan. Mielenkiintoista nähdä, onko tuomarilinjaa jatkossa ja minkälainen se on. Neljännessä ottelussa meinasi alkuun olla, mutta Subban ja Bartkowski saivat kumpikin heppoisen jäähyn. Emelin sai jäähyn tilanteesta, josta Iginla ei. Estäminen ja kiinnipitäminen oli muuten sallittua molemmin puolin. Bruinsille tasaviisikoin pelaaminen sopii paremmin kuin Habsille.

Subbanilta nähtiin tämän sarjan ensimmäiset virheet, kolme ensimmäistä otteluahan menivät ilman. Kaksi oman pään pakottamatonta kiekonmenetystä, joista Bruins sai kummastakin jonkinlaisen (b-luokan) tilanteen.

Rask torjui kaikki, vaikka työskentelyssä näkyy kyllä epävarmuutta. Torjuu ohi meneviä laukauksia ja hukkaa kiekkoa. Price oli kolme erää itse varmuus. Kiekon seuraaminen ja sijoittuminen on jotain lähes käsittämätöntä.
 
Bruins voitti maalit 1-0, tolpat 2-0 ja tämä kaikki ilman yhtään todella hyvää maalipaikkaa.

Yksi maali tosiaan herkästi tulee noilla laukaisumäärillä, vaikkei kovin paljon paikoille pääsisikään. Ja nyt oli ainakin Söderbergillä myös todella hyvä paikka. Yksi maalikin voi riittää, kun ei lahjoittele vastustajalle niitä läpiajoja (Giontan oli hyvän takakarvan ansiosta vain puolittainen) tai päästä sitä yrittämään tyhjään maaliin.

Toivottavasti Bostonissa Bruins vie taas maalipaikat tyyliin 30-10. Silloin se on vahvoilla, vaikka Montrealin paikat olisivatkin keskimäärin vähän laadukkaampia. Jos Bruins vie paikat suunnilleen 20-15 ja Montrealin paikat ovat selvästi laadukkaampia kuten tiistaina, silloin Montreal on voitossa kiinni.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Jos Bruins vie paikat suunnilleen 20-15 ja Montrealin paikat ovat selvästi laadukkaampia kuten tiistaina, silloin Montreal on voitossa kiinni.

Kyllähän Canadiensia auttaa sekin, että sillä on ollut tässä sarjassa parempi maalivahti.

Harmillinen tappio, mutta tällaista se pudotuspelilätkä on. 3-1 -johtoasemasta on loppujen lopuksi pelillisesti pienen pieni ero 2-2 -tilanteeseen ja voin kuvitella millainen taivas ja helvetti tuo viime yön ottelu oli Bruinsille. Nyt näkisin, että heillä on jälleen etulyöntiasema, vaikka kotiedulla ei tässä sarjassa mitään merkitystä olekaan. Kaksi kertaa takaa rinnalle, niin henki on varmasti tapissa.

Tuntui, että viime yönä mentiin 60 minuuttia ilman maalipaikkoja. Canadiensilla taisi olla yksi, kun Rene Bourque tunkeutui laidalta puolustajan ohi ja kiersi jo Raskin, mutta sivurautaan taisi laukaus osua. Hyvin tosin oli Tuukkakin mukana tilanteessa. Molemmat maalivahdit pelasivat niin hyvin, että tämänkin vuoksi maalipaikat olivat kortilla. Ei juuri tullut pahoja paluukiekkoja kummaltakaan. Jotenkin värilaseilla näyttää silti, että Price on koko ajan paremmin tilanteen herrana kuin Rask. Tosin mitä väliä, kun voitot ovat tasan.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
...Tämä sarja on täysin auki ja veikkaankin sarjan palaavan TD gardeniin tasatilanteessa 2-2. Montréal on hyvällä joukkueella liikkenteessä.

No niin eli kotietu taas Bruinsilla, Tuukalla nollapeli alla, joku voisi sanoa, että tästä on hyvä jatkaa.

Habs on kyllä pirun kova joukkue ja heidän pelaamistaan on ilo katsella. Bruins on edelleen hiukan telineissä ja pystyy varmasti parempaan. Edelleen olen kuitenkin luottavainen, että Boston tämän hoitelee. Seuraava peli on molemmille tärkeä. Jos Canadiens voittaa on heillä kyllä loistava mahdollisuus mennä jatkoon joten näillä todistetuilla ennustajan lahjoillani sanon, että seuraavan pelin voittanut joukkue jatkaa seuraavalle kierrokselle. Ihan vain kaikille tiedoksi, ettei tule yllätyksenä.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Olipahan tarkkaa pelaamista yön koitoksessa. Noin varovaisen tarkkaa Bruinsia en ole tainut nähdä aikaisemmin. Riskejä ei juuri nähty ja kiekkoa laitettiin turvallisiin rakoihin vaikka olisi ollut mahdollista koittaa hyökätä.
Montreal puolusti kanssa todella tiiviisti ja etenkin maalin edustalta putsattiin pelaajat pois. Price otti ilman maskia tosi varmoja ja eleettömiä koppeja.

Muutamia isoja niittejäkin nähtiin, Iginlan taklauksessa Pacioretty muistaakseni käänsi selän ja Iggy ei vetänyt taklausta loppuun. Olisi siitä jäähynkin voinut puhaltaa, mutta se Emelinin taklaus oli paljon törkeempi ja ihan oikein joutui koppiin. Subbanin saama jäähy oli ehkä selkein estämisjäähy koko kaudella.
Lisätään vielä omia poikkeuksia Larssonin kirjoutukseen. Ylärimoja oli laskujeni mukaan 3kpl ja siitä Subbanin ekasta menetyksestä tuli täysin avoin maali Södenbergille joka mälläsi tyhjistä ylärimaan.

Montrealin pakisto plokkasi todella upeasti vetoja jälleen ja lisäksi Murray etunenässä tarjoili todella paljon kovia taklauksia. Boullionille tuli monta hyvää(3-4kpl) maalipaikkaa, mutta rannarit kilpistyivät Raskiin. Subban onnistuttiin saamaan viimeinkin aisoihin ja saman pitää jatkua tulevissa koitoksissa.

Bostonin 4 ketju pelasi jälleen selkeesti vähiten minuutteja(alle 10)
Itse nostaisin 3 ketjun yön parhaaksi ketjuksi, Eriksonki oli paljon esillä vaikkei mitään kovinkaan vaarallista saanut luotua. Krejcin johtama vitja ei vieläkään ole päässyt tehoilla mässäilemään ja hyvin tuntuvat vastustajat tiedostavan millaisia koukeroita heiltä on tulossa.

Ratkaisuhan oli tyypillinen playoffs maali, oliko Eriksonilta viivaan Boychukille joka mälläsi kiekon hieman ohi ja kiekko pomppi toiselle puolelle josta Jeti koitti rystyllä yllättää takanurkkaan Pricen. Siitä räkänen pomppu etukulmalle jossa Weaver ja Pricen patja melkein estivät riparimaalin, mutta Julienin täsmänosto ehti ensimmäisenä kiekkoon ja tuikkasi rystyllä tyhjiin- höö peli oli ratkennut!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Harmillinen tappio, mutta tällaista se pudotuspelilätkä on. 3-1 -johtoasemasta on loppujen lopuksi pelillisesti pienen pieni ero 2-2 -tilanteeseen ja voin kuvitella millainen taivas ja helvetti tuo viime yön ottelu oli Bruinsille. Nyt näkisin, että heillä on jälleen etulyöntiasema, vaikka kotiedulla ei tässä sarjassa mitään merkitystä olekaan. Kaksi kertaa takaa rinnalle, niin henki on varmasti tapissa.

Tämä on siitä erikoinen sarja, että momentum on ollut käytännössä yhtä erää lukuunottamatta Bruinsilla, mutta joukkue joutuu tekemään ihan helvetinmoisen työn jokaista maalia kohti. En usko, että tilanne muuttuu jatkossa mihinkään. Canadiens ei ala pelata kiekon kanssa ja Bruins ei löydä patenttiratkaisua maalintekoon. Yksittäisen ottelun tulos on yksittäisen ottelun tulos, kuskin paikka ei sinänsä vaihdu, pelataan neljään voittoon, lopputulos on melkoista kolikonheittoa.

Sarja on ollut taktisesti mielenkiintoinen ainakin sikäli, että Bruinsin pelityyli on pelkkää hidasta hyökkäystä ja hyökkäyspään cycleä ja Canadiens taas saa lähes kaikki tilanteensa nopeilla pelinkäännöillä.

Bruinsilla on mielestäni paljon opittavaa Canadiensin pelistä, menee jatkoon kumpi hyvänsä. Pitäisi pystyä luomaan hyökkäystä monipuolisemmin. Neljännessä ottelussa Bruinsilla oli yksi yv-hyökkäys, jossa Subban pelasi komeasti heittäytymällä syötön pois. Canadiensilla oli vähemmän yv-hyökkäyksiä kuin aiemmissa peleissä, mutta kyllä niitä oli silti puolisen tusinaa, osassa tosin kova paine takaa, niin että oli hyökkäykset oli pakko pelata kohti maalia.

Tuntui, että viime yönä mentiin 60 minuuttia ilman maalipaikkoja. Canadiensilla taisi olla yksi, kun Rene Bourque tunkeutui laidalta puolustajan ohi ja kiersi jo Raskin, mutta sivurautaan taisi laukaus osua.

Pacioretty veti ripuliranteillaan one-timerin niukasti ohi Habsin ainoalla ylivoimalla. Se oli ihan kohtuullinen tilanne. Bruinsilla Smith ja Söderberg testasivat maalirautoja. Siinä taisi olla parhaat.

Jotenkin värilaseilla näyttää silti, että Price on koko ajan paremmin tilanteen herrana kuin Rask. Tosin mitä väliä, kun voitot ovat tasan.

Ihan kaiken värisillä laseilla. Pricesta huokuu ihan käsittämätön itseluottamus. Ei mitään ylimääräisiä höntyilyjä, reboundit menevät sinne minne pitää jne. Toisaalta Canadiensin puolustus pelaa maalinedustaa esimerkillisesti ja karhuilla on mailat sidottuina tai ruhoa edessä lähes aina kun pitäisi kauhoa irtokiekkoa sisään.

Rask taas ei ole parhaimmillaan. Rauhatonta ja jotenkin kireää työskentelyä. Vaikea vastus, eikä luottamus omaan puolustukseen taida olla ihan parhaalla mahdollisella tasolla. Luotan kyllä siihen, että Rask löytää zeninsä vielä tulevissa otteluissa. Tämä oli jo askel parempaan.

Lisätään vielä omia poikkeuksia Larssonin kirjoutukseen. Ylärimoja oli laskujeni mukaan 3kpl ja siitä Subbanin ekasta menetyksestä tuli täysin avoin maali Södenbergille joka mälläsi tyhjistä ylärimaan.

Söderbergin laskin ja Smithin ylivoimaristikon, en muista kolmatta? Yhtä kaikki, B-luokan tontteja.

Itse nostaisin 3 ketjun yön parhaaksi ketjuksi, Eriksonki oli paljon esillä vaikkei mitään kovinkaan vaarallista saanut luotua.

Tuo on nähdäkseni Erikssonin parasta: kaverilla on käsittämätön kyky sohia kiekkoa omille, rauhoittaa tilanteita ja satunnaisesti luoda maalitilanteita. Väittäisin, että Hamiltonin ohella fiksuin kiekkoilija Bruinsissa (ottamatta mitään Bergeronilta, Krejciltä tai Charalta pois). Kiekko on jotain 90 prosenttia ajasta Bruinsilla, kun Eriksson hoipertelee jäällä.

Kolmosesta ja sen uudesta jäsenestä voisi sanoa vielä sen, että Fraser pystyi voittomaalinsa lisäksi ihan hyvään peruspeliin, joka ainakin yllätti meikäläisen. Ei ihmeitä, mutta kun edellinen stintti ylhäällä oli jatkuvaa laitakamppailujen häviämistä ja perseellään oloa, niin viimeöiset fiksut kiekonsiirtelyt hyökkäyskulmissa kyllä oikeuttivat paikan kokoonpanossa ilman ratkaisumaaliakin.

Kun peruspeli on riittävän hyvää ja Fraserilla on lisäksi ihan jäätävä rannelaukaus - taitaa olla Bruinsin ainoa, joka haastaa maalivahdin b-pisteeltä - näkisin, että hänelle on käyttöä jatkossakin.
 
Nyt näkisin, että heillä on jälleen etulyöntiasema, vaikka kotiedulla ei tässä sarjassa mitään merkitystä olekaan

Voittotilaston perusteella kotiedulla ei ole tässä sarjassa mitään merkitystä, mutta kenttätapahtumien perusteella sillä on valtava merkitys. Kotimatsejaan Bruins hallitsi selvästi, molemmat Montrealin pelit olivat tasaisia. Ekan matsin kaltaisia ryöstöjä nähdään aika harvoin.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Bruins kääntää sarjan edukseen 4-2 voitolla game viidessä. Tasaisin ja varmin esitys Bruinsilta, eikä tällä kertaa ongelmina ollut puolustuspään sekoilu tai hyökkäyksen tehottomuus. Tästä on hyvä jatkaa ja pyrkiä katkaisemaan sarja Montrealissa. Subbanin pään sisään pääsi tänään helposti Lucic ja Thornton, hauskaa katseltavaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Olipa surkea ottelu ja vielä väärä lopputulos.

Onneksi Bruins provosoi Subbania, joten kaksi seuraavaa ottelua mies todennäköisesti ratkaisee yksinään. Kaveria pidettäisiin NHL:n parhaana kenttäpelaajana, jos olisi sentteri, eikä pakki. Habsin toisessa maalissa mies halusi kiekon, jotta voi tehdä maalin. Kiekko pelattiin hänelle, eikä tilanne voinut päättyä enää mihinkään muuhun kuin kavennusmaaliin.

Sääli sinänsä tämä tilanne, sillä Canadiensilla on ollut kaikki eväät pistää Bruins jo kanveesiin. Erityisesti tuo neljäs ottelu on edelleen vittumaisena tappiona mielessä, mutta vaikeuksien kautta voittoon sitten, kun ei suora tie kelpaa. Nyt pitää vain mennä seiskapelin kautta käymättä lähtöruudussa.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Olipa surkea ottelu ja vielä väärä lopputulos.

En tiedä, miten tuon viestin jälkeen voit syyttää mua värilaseilla kirjoittamisesta. :D

Subban on hyvä, mutta jotain rajaa näihin kommentteihin. Hieno maali, hieno filmaus, mistä seurasi se ylivoima ja muutenkin ihan hyvä pelaaja. Oli kuitenkin mukava nähdä Thorntonin ja Lucicin trollaus Subbanille. 18 minuutin koosteen perusteella Bruins tuntui olevan enemmän oma itsensä taas ja siitä kertoo 4-2 voitto. Igi ja Smith ovat tajunneet, että Pricen haarat ovat aina auki ja pistivät jalkojen välistä kiekot sisään. Ja Raskin päällä oli Habs pelaaja varmaan useammin kuin Bruins veti kiekon tolppaan. Jotain rajaa tähän touhuun, onneksi Miller pitää huolen ettei pikkupojat kuten numero 11 hypi silmille. Marchand vaikutti myös onnistuvan harhautuksissaan useammin kuin yleensä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
En tiedä, miten tuon viestin jälkeen voit syyttää mua värilaseilla kirjoittamisesta. :D

Siis, jos viittasit tuohon lainaamaasi, niin tietenkin tuo oli Canadiensin kannattajien mielestä väärä lopputulos, kun Habs ei voittanut. Vai mitä oikein ajoit takaa? Enhän minä väittänyt, etteikö Bruins olisi ollut täysin ylivoimainen viime yön ottelussa.

Mutta kääntyyhän se vielä.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Siis, jos viittasit tuohon lainaamaasi, niin tietenkin tuo oli Canadiensin kannattajien mielestä väärä lopputulos, kun Habs ei voittanut. Vai mitä oikein ajoit takaa? Enhän minä väittänyt, etteikö Bruins olisi ollut täysin ylivoimainen viime yön ottelussa.

Mutta kääntyyhän se vielä.

Sori mun muka, tarkoitin koko viestiä. Molemmilla ollut toki omat mahdollisuudet voittoihin, mutta eiköhän tämä pääty 4-2.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Thorntonille ollaan tosiaan miettimässä mahdollista pelikieltoa tosta veden heitosta. Toivottavasti ei tule, ei se nyt mikään maailmanloppu ollut hei. Tässä vielä IS:n uutisointi asiasta.

NHL:n oma Watergate - vett vastustajan naamalle! - NHL - Ilta-Sanomat
Jos Averylle annettiin pelikieltoa suun soitosta pukukopista, niin miksei tästäkin voisi antaa. Mutta toivon, että Thornton selviää vain sakoilla. Hänen kentällä olostaan on kuitenkin paljon enemmän hyötyä Habsille, ettei sieltä taas nosteta jotain mattfrasereita, jotka oikeasti pystyvät ratkaisemaan otteluita.

Ottelusarja kääntyi siis tilastollisesti Bruinsille 3-2, mutta itse peli on koko ajan kääntymässä enemmän Canadiensin puolelle. Tästä on ihan hyvä lähteä nappaamaan kotivoitto Bell Centrestä ja sen jälkeen luulot pois karhuilta kotiluolastaan.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
JMutta toivon, että Thornton selviää vain sakoilla. Hänen kentällä olostaan on kuitenkin paljon enemmän hyötyä Habsille, ettei sieltä taas nosteta jotain mattfrasereita, jotka oikeasti pystyvät ratkaisemaan otteluita.

Pitäähän meilläkin olla oma "Douglas Murray" joukkueessa. Esimerkiksi neljännessä pelissä Murrayn ollessa kentällä Habs sai 4 vetoa ja Bruins 20 vetoa.

PK Subban on käsittämätön Bostonia vastaan ja mies suorastaan nauttii kun häntä hiillostetaan. Käsittämätön viivakuti, käsittämätön pelinluku ja jakelee kovia pommeja. Ottaisin milloin tahansa Bostoniin.

Tästä kyllä samaa mieltä. Lisäten vielä sen, että on ärsyttävä pelaajana ja lievästi pelaa sikaa, joten vielä parempi omassa joukkueessa kun taas rasittava vastustajan puolella.
 
Viimeksi muokattu:

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
Bostonista nousee kyllä rottia (tai on noussut), mutta ei mitään Matt Cooke tyylisiä. Itse pidän tälläisistä rottamaisista pelaajista (hyvällä tapaa). Kuitenkin Thorntonin teko oli sen verran rottamainen, että sanktiota tosta täytyy antaa jos siis halutaan oikeudenmukaisuutta.

PK Subban on käsittämätön Bostonia vastaan ja mies suorastaan nauttii kun häntä hiillostetaan. Käsittämätön viivakuti, käsittämätön pelinluku ja jakelee kovia pommeja. Juuri tälläinen mustamies vituttaa yleisöä entisestään (Bostonilaisia). Ottaisin milloin tahansa Bostoniin.
 

Aanri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Dougie on kyllä melkoinen trolli. Noita viestejä lukiessa en oikein osannut päättää, pitäisikö itkeä vai nauraa. Näkeeköhän mitään värilasien takaa? No, avautuminen taas, älkää suhtautuko niin vakavasti tähän melko OT-painotteiseen viestiin.

Edit. Onhan siellä seassa jotain järkevääkin tekstiä kyseisellä Hamiltonin etunimeä kantavalla userilla ;)

EDIT. Eipä kyllä taida olla. Satuin käymään huumoritopicissa. Dougie on mieletön trolli. Sanat eivät riitä.
 
Viimeksi muokattu:

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös sieltä sääntökirjasta löyfy joku pykälä, mikä tekee vaihtopenkin osallistumisen pelin kulkuun rangaistavaksi? Ei tuo veden heitto mikään maailman kamalin asia ole, mutta mun mielestä siitä pitäisi heti tulla rangaistusta jos vaikuttaa pelin käydessä pelin kulkuun jollain käytännön toimella. Periaatteessa jos oikein täysosuman saa vesisuihkulla pelaajan korvasta sisään niin sillä saanee tasapainoaistin ihan vituralleen hetkeksi jonka johdosta voi kaatua naama edeltä laitaan. Äärimmäisen epätodennäköinen skenaario, mutta silti mahdollinen. Kaikki ei-verbaalinen perseily pois. Vittuillahan kuuluu aina.
Tuollainen veden ruiskutteluhan on äärrttömän vaikeaa tuomariston huomata, mutta kamerat kertonevat totuuden pelin jälkeen.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Omasta mielestäni jääkiekkoon kuuluu tuollaisetkin koiruudet mitä Thornton tuossa toteutti. En minä jaksa katsoa mitään virkamieskiekkoa illasta toiseen jossa kaikki vähänkään tunteita nostattavat asiat pyritään kitkemään poi. Ehkä tämä oma mielipide juontaa juurensa hulluille 80-90 luvuille jolloin pientä sikaa pelattiin aina ja otteluissa sattui ja tapahtui. Pelaajat tekivät mitä vaan oman joukkueen ja voiton puolesta ja sitä ajattelumallia suosin edelleen itsekin. Jos toisen pelaajan ihon alle pääsee ruiskuttamalla vettä niin sitten niin tehdään.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Omasta mielestäni jääkiekkoon kuuluu tuollaisetkin koiruudet mitä Thornton tuossa toteutti. En minä jaksa katsoa mitään virkamieskiekkoa illasta toiseen jossa kaikki vähänkään tunteita nostattavat asiat pyritään kitkemään poi. Ehkä tämä oma mielipide juontaa juurensa hulluille 80-90 luvuille jolloin pientä sikaa pelattiin aina ja otteluissa sattui ja tapahtui. Pelaajat tekivät mitä vaan oman joukkueen ja voiton puolesta ja sitä ajattelumallia suosin edelleen itsekin. Jos toisen pelaajan ihon alle pääsee ruiskuttamalla vettä niin sitten niin tehdään.

Tommoisten koiruuksien ja virkamieskiekon välillä on kuitenkin suhteellisen iso ero. Mielenkiintoista olisi kyllä jääkiekko jos vaihtopenkiltä peliin osallistuminen olisi sallittua, niin kuin sinä haluaisit. Kun kerta vettäkin voi ruiskuttaa päälle niin samallahan sieltä voitaisiin heittää juomapulloja kaverin jalkoihin tai tökkiä mailalla nivusiin ym. kivaa. Sittenkö tämä laji olisi hauskaa?
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
En minä jaksa katsoa mitään virkamieskiekkoa illasta toiseen jossa kaikki vähänkään tunteita nostattavat asiat pyritään kitkemään poi.

Samaa mieltä. Verenpainetta nostattavat tilanteet kuuluvat urheiluviihteeseen ja rajan väärällä puolella pelaaminen ilman rangaistusta on taito sekin. Eikä suhtautumisen tarvitse olla mitenkään rationalista. Jos katsoo esimerkiksi vastustajan pelaajia, niin Plekanec vituttaa yhtenään ja suunnattomasti tökkimisineen ja sitomisineen siinä kun Ellerin pelissä vastaavia elementtjä jostain syystä arvostaa.

Habs on itseasiassa varsin sympaattinen joukkue hävitessään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös