Nelonen Pro, siellä se lätkä on...

  • 2 268 557
  • 6 673

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oli kehitteillä eli tulossa joskus myöhemmin kauden aikana.

Tämä on hieno uutinen, toivo elää. Toisaalta lukaisin jonkun Nelosen tiedotteen vuodelta 2011 missä jo silloin puhuttiin PS3 appista, mutta ei ole näkynyt... ehkä ja toivottavasti SM-.. ehh, Liiga- diili pistää koodaajiin vauhtia.

En tiedä miten Elisaviihde käytännössä toimii, mutta kuka tahansa jolla on tietokone saa Ruudun lähetykset töllöönsä jos matsi on pakko siitä katsoa. Enää ei kuitenkaan eletä analogisten tv:iden aikakautta vaan jokaikinen tietokone menee heittämällä kiinni tv:hen tai videoprojektoriin.

Ei mene. Valitettavasti. Aataminaikainen PC meni kyllä, nykyaikainen laite ei. Tapeltu on ja konstit on loppu.
 
Mietelmiä katsoessa lehdistötilaisuutta:
  • Studiossa mainoskatkoja? Isolla rahalla maksetaan ja mainoksia?? Ikävä tulee urhoa.
  • Ei naisia mukana tiimissä? Olisi ihan "raikasta" olla äijäköörissä mukana edes yksi.
  • Olipas surkea kuvaaja, ei kauhean ammattimainen meininki.
  • Surkea kuvanlaatu, pätkii vähän, tätäkö ruutu-palvelu on?!? (Ei vikaa nettiyhteydessäni!)
  • Tyypillinen suomalainen lehdistötilaisuus: kukaan ei kysy ikinä mitään!!

Muuta avautumista:

- Älytv syksyllä. Ei vielä löytynyt mitään ruutu-appsia samsungin töllöstäni, olisi kiva päästä testaamaan nopeasti, varsinkin jos avajaistarjous ei kauhean kauan tarjolla. :(

- Vatun pakettidiilerit, myykää sitä sisältöä hemmetti. Kiinnostaa kiviäkin teidän "Ruutu+ Viihde/4:nen paketti"-pakkosyöttöshaisse. Kiinnostaisi pelkkä 1üga-kjiekko, ei nykyään muutenkaan ole aikaa kaikkea mahdollista seurata, pitää sitä vähän elääkin näiden töllöviihteiden ulkopuolella. Hinta kertoo, että kuinka paljon jopa 4:nen arvostaa tuota heidän "Ruutu+ Viihde/4:nen paketti"-kikkuraa; vain 5,95 €/kk (ja jopa toistaiseksi voimassa oleva tilaus.. 12kk tilaus olisi sitten varmaan vain jotain 2,95 e/kk). Tuota jööttiähän on pakko laittaa väkisin kylkiäiseksi, ei muuten sitä kukaan fiksu tilaa.

- Hinnat laadittu juuri niin, että otsaan varmasti kasvaa tatti. Jos haluaa katsoa vain kiekkoa (8kk) niin määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva on samanarvoisia, sekä hintaisia. Just, kiitti. ~200 egen lätkäkausari ja tyytyväisyys olisi taattu.

- Jotain plussaa: onhan tuo ruutu-palvelu paljon parempi (varsinkin jos saa älytv-appsinakin) kuin normitöllöpalvelu jossa vain kanavat. Saa katsoa missä haluaa, milloin kerkiää (käsittääkseni voi myöhässä oleva kelata alkuun livelähetyksenkin, tai katsoa heti jälkikäteen (toivottavasti näin)). JOS ruutu-palvelu toimii hyvin pätkimättä ja hyvällä HD-kuvanlaadulla!! Tämänpäiväinen lehdistötilaisuus ja "Ruutu+ esittelyvideo" eivät kyllä kauhean hyvää lupaa valitettavasti! Ja kokeilua voi ostaa halpaan ja jäätävään vain 15e:n hintaan päiväksi! Voi elämä. Menihän tämäkin miinukselle sittenkin.


- Huomatkaa "29,95 €/kk Toistaiseksi voimassa oleva tilaus" on myös avajaistarjous jossa "Sis. Ruutu+ Viihde 0€"!! Eli jatkossa tuokin on varmasti kalliimpi. Kuten myös 12kk määräaikainenkin.. eli kait 25,90 ja 35,90. Itseasiaa HETKINEN, 12kk määräaikainen avajaistarjous: "Etusi yhteensä 12kk 191,40€", eli 15,95 e/kk!? Jos tuosta lasketaan "Ruutu+ Viihde" 5,95 €/kk pois, niin vielä jää tasan 10 e/kk!!! Eli onko 12kk määräaikainen jatkossa ilman avajaistarjousta 35,90 e/kk?? (sama hinta kuin toistaiseksi voimassa oleva ilman tarjouksia) Vai lasketaanko hintaa kympillä kuussa jos naittaa itsensä vuodeksi kiinni?

- Lisää plussaa tulee siitä, että nyt pistetään lisää kiristysruuveja normitelkkupalveluntarjoajia kohtaan. Vielä kun saataisiin ne SISÄLLÖT ostettavaksi, ei paketteja.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kannattaisko vaihtaa työpaikkaa tai pyytää reissiä, jos ei kerta 20€/kk jää ylimääräistä. Toki jos hommat on joka viikko pelkkää iltavuoroa maanantaista launtaihin niin sitten ymmärrän.

En kai missään vaiheessa ole sanonut, että rahasta olisi kiinni tämä? Eikä tämä muutenkaan pelkästä työstä johtuvaa ole. Perhe, omat harrastukset, lasten harrastukset jne...
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nelonen kun hankki NBA oikeudet ja kaikkea, niin eikö koripallostudion isäntä olis ollu Valavuorelle sopivampi pesti.

Urhon tiimistä olisin toivonut Ville Klingaa studioisännäksi. Mitähän projekteja hänellä on nykyään?

Yhtä kaikki. Tuskinpa tuota liigapakettia tulee hankittua. Pelkkä viasat sport saa kelvata.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Hyvän tiimin on Nelonen kasannut minun mielestäni. Valavuoren ja Ahomaan kiinnitykset pitää ymmärtää niin että isäntien ei ole tarkoituskaan olla laji-ihmisiä vaan heidän tehtävänsä on liekittää asiantuntijoita. Nyt on tulossa selkeä askel kohti viihteellisenpää studiota ja ainakin itselle se sopii mainiosti. Suomalainen studio on tähän saakka ollut lähes poikkeuksetta pelkkää pelikirja höpötystä ja analyysia, nyt nähdään miten toimii hieman erilainen konsepti.
 

Jeffrey

Jäsen
Nelonen kun hankki NBA oikeudet ja kaikkea, niin eikö koripallostudion isäntä olis ollu Valavuorelle sopivampi pesti.

Ei, koripallostudion isännäksi on palkattu Matti Hagman!

Tuo älytelevisio sovellus on ilmeisesti mukana, joka on erittäin hyvä asia! Oma kaapeli operaattorini on kovin haluton myymään mitään kanavapakettia. Lisäksi heilläkin ainakin nykyisellään Nelosen urheilukanavat ovat sidottu laajakaistaan.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Pros:
- kaikki matsit HD:nä
- Ruutu+ kaikki matsit hintaan 19,95€/kk
- selostajat
- Karri Kivi

Cons:
- Tiki, Kölli, Grönman

Valavuoren intohimo kaikkea urheilua kohtaan voi olla ihan hyväksi studiossa. Ahomaasta en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta ollut kuitenkin kaiken näkösessä mukana. Toivotaan että oppi tarttui mukaan viime kauden testeistä ja streami toimii, eikä pätki niinku Urholla oli tapana.
 

Mustalapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulee kyllä satavarmasti hankittua toi Ruutu+ 12 kuukauden sopimuksella. Joka mielestäni aivan kohtuu hintainen. Näkee kaikki ottelut hd:nä ja lisäksi korista, motogp:tä sekä uefa matseja.

Mietityttää vaan ton ruutu sovelluksen toimivuus iluurissa, sillä ainakin tällä hetkellä se on todella buginen ja sisältää helvetin ärsyttäviä mainoskatkoja.
No toivottavasti sitä vielä parannetaan ja mainokset poistuu maksullisesta ohjelmasta.
 

Wire

Jäsen
Nelonen oli huhujen mukaan aika aktiivinen tv-tiimiään rakentaessaan ja yrittivät onkia kilpailijoidensa avaintekijöitä (mm Juhani Tammisen, Teemu Niikon jne.), mutta eivät tässä ilmeisesti onnistuneet. Siltä tuo uusi ryhmä kieltämättä vähän näyttääkin, vai onko joku noista nimistä jonkun mielestä parasta a-ryhmää? Aikamoinen alelaarin kokoelma.

Selostajat sinänsä ihan ok, mutta kokonaisuutena Nelosen tiimi on kyllä aika karmea.

Tammisella ei riitä into tehdä 10kk pestiä vaan on enemmän lyhyiden projektien mies esim. MM-kisat. Niikko taas tekee päivätyötä maikkarilla niin into tällaiseen kakkostyöpaikkaan voi olla nihkeä. Toisaalta Tammisen ja Niikkon MTV3 sopimukset ei ehkä kestä loikkaa nelosen puolelle kun taas Köllin MM-kisasopimus on käsittääkseni loppunut.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
http://veikkaajat.com/haastattelussa-studioisanta-aleksi-valavuori/

Uuden studioisäntä Valavuoren haastattelu. Saa nähdä mitä tarkoittaa tuo jenkkityylisyys studio-osuuksissa.

Shaq O'Neilin kaltaista hassuttelua ja hervotonta nauramista.

Jos Veikkaajat.com:ssa viljelty huumori kukkii noissa studioissa, niin ratkiriemukasta läppää luvassa.

Onkohan Tamia ja Niikkoa etc. todella yritetty houkutella mukaan? Aika kova hyökkäys Maikkarin alueelle.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Henrikson vaihtuu Valavuoreen... ei todellakaan mene ihan nappiin tämä vaihdos. Valavuori on kuin rautakangen niellyt zombie, verrattuna Henriksoniin, joka osasi myös eläytyä työhönsä.
Sitten on tämä Tuomas Raumalta (asuu vissiin Porissa), joka saa siis edelleen jatkaa kommentointiaan, vaikka se on ulosanniltaan ja sisällöltään aivan käsittämätöntä paskaa!
Selostajat ovat sentään asiansa osaavia, nyt kun siihen Ritariinkin alkaa pikkuhiljaa tottua.
 
Tuolla nelosen ruutusivulla nuo paketit on otsikon "TULOSSA MYYNTIIN SYYSKUUSSA" alla, eli rauhassa voi kait olettaa, että nuo avajaistarjoukset ovat vielä silloin voimassa. (Tää on ehkä vähän tyhmää fundeerausta, mutta mutta eihän sitä ikinä tiedä.. ei olisi ensimmäinen kerta kun palveluntarjoaja esittää asian vaikeasti tai jopa väärin.)
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas, tässäkin tämä 12kk pakkonaittaminen. Studiotiimistä ei ole enää mitään uutta sanottavaa, melkein jo Urhoa ikävä.

Ei tuo ruutu-paketti ja sen hinnoittelu nyt ainakaan helpottanut valintaa tv-paketin ja nettipaketin välillä. Hinnat käytännössä samat, netin etuna tietysti se, että matkoiltakin pystyy tarvittaessa tsiigaamaan matsit, mutta sitten onko samoja ongelmia luvassa kuin urholla, tv-puolella tuskin suurempia ongelmia tulee, joten mielenrauhan vuoksi maksaa mielummin sen 50e vuodessa enemmän. Toinen juttu on sitten tuo hd-kuvan vaatima nettikaista, eli pitäisikö sitten päivittää nettiä sen johdosta nopeampaan, joka taas tasoittaa netti- ja tv-palvelun hinnat ehkä jopa täysin samaan. Eli millaista nettinopeutta tuohon luultavasti vaadittaisiin, osaisiko joku vastata täällä?

Urholtahan ongelmien yhteydessä aina syytettiin asiakkaan konetta/nettiä, vaikka samat ongelmat tuli vastaan paremmillakin koneilla ja 100megan neteillä yms. Ruudulla ilmeisesti keväällä toiminut testit suht hyvin (?), mutta täytyy muistaa, että silloin ei linjoilla ollut vielä yhtä suuret massat.

Ja helvetti. Huomasin just että sonera ainakin on jokaikiseen pakettiinsa ujuttanut tuon 12kk määräaikaisuuden. Olisin tuosta valioliiga+smliiga-kanavista voinut maksaa tuon 39,90 kuussa, mutta vain syys-huhtikuun ajalta, sillä touko-elokuulta kanavat jäisivät katsomatta, eli 160e turhaa.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Haluaisin kyllä kuulla näiden valittajien suusta, että minkälainen tiimi siellä sitten kuuluisi olla. Huomoitava toki on, että esim. jonkun puhuma Kekäläinen tuskin kerkeää ihan hirveästi analysoimaan Liigaa ensi kaudella.

En tuomitse ketään ennen kuin ollaan nähty porukka toiminnassa, mutta en silti ymmärrä mikä on se juttu miksi Valavuori on tuossa tiimissä. Sen verran paskaa on heittänyt meidän lätkä ihmisten niskaan viime kauden aikana.

Odotan mielenkiinnolla miten Valavuori pitää tämän pestin ja Biisonien Eurocup pelit erillään. Pelkään, että kauden aikana tämä tiimin palanen alkaa elämään aivan omaa elämäänsä. En muutenkaan ole pitänyt Aleksi Valavuoren egoilusta ympäri urheilu skeneä.
Silti ei jää tilaamatta, mutta Valavuoren paikalle olisi voinut jonkun muun keksiä kaikki muut kyllä kelpaa.
 

Fordél

Jäsen
Haluaisin kyllä kuulla näiden valittajien suusta, että minkälainen tiimi siellä sitten kuuluisi olla. Huomoitava toki on, että esim. jonkun puhuma Kekäläinen tuskin kerkeää ihan hirveästi analysoimaan Liigaa ensi kaudella.

Siellä kuuluisi olla asiantuntevampi ryhmä, mikä ei kuitenkaan sulje pois sitä etteikö voisi olla mukana myös väriä ja persoonallisuutta. Olenkin eri mieltä Jatkoajan kolumnin kanssa siitä etteikö studioryhmä voisi palvella sekä ns. tuulipukukansaa ja jääkiekon suurkuluttajia. Hyvänä esimerkkinä on vaikka jalkapallo, jossa C Moren studiossa Tahvanainen-Rautiainen-Armstrong pystyy palvelemaan molempia ryhmiä.

Olisin hakenut samansuuntaista koostumusta myös lätkän puolelle. Muutama osaava valmentaja ja ex-pelaaja kertomaan pelistä ja sen taustoista. Studioisänniksi joku vähemmän provoava kaveri kuin Valavuori. Valmentajista olisi voinut miettiä Karri Kiven lisäksi esim. Kari Jalosta, Mikko Saarista tai miksei Pekka Rautakalliota. Ex-pelaajista löytyy varmasti laadukkaita asiantuntijoita. Esim. Kalle Sahlstedt hoiti aikanaan hyvin asiantuntijan pestin. Tero Lehteräkin olisi taatusti parempi haku kuin Esa Tikkanen (jos vain valmennustouhuiltaan kerkeäisi).
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Eipä tuo Ruutu loppujenlopuksi ole pahan hintainen.
SM-liiga ja NBA lisänä Golfin majorit olisi ihan houkutteleva paketti.
Tohon kun saisi vielä eurosportit kylkeen.
 

The #77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KeuPa HT, Tornado Luxembourg
Urholtahan ongelmien yhteydessä aina syytettiin asiakkaan konetta/nettiä, vaikka samat ongelmat tuli vastaan paremmillakin koneilla ja 100megan neteillä yms. Ruudulla ilmeisesti keväällä toiminut testit suht hyvin (?), mutta täytyy muistaa, että silloin ei linjoilla ollut vielä yhtä suuret massat.

Ruudun testit toimi hyvin ja kuvanlaatu oli hyvä, itselläni ei myöskään ollut pätkimistä. Eikös tuo ollut pleijareiden aikana ilmaislähetys, joten uskon, että melko suuret massat sitäkin lähetystä katsoi?


E: Ja 24 megasella kaistalla katselin.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ruudun testit toimi hyvin ja kuvanlaatu oli hyvä, itselläni ei myöskään ollut pätkimistä. Eikös tuo ollut pleijareiden aikana ilmaislähetys, joten uskon, että melko suuret massat sitäkin lähetystä katsoi?

Taisi olla 1 € näennäismaksu. Ilmeisesti testasivat myös miten maksuliikenne sujuu...
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Täältä varovaisen negatiivinen palaute Valavuoresta ja vuoren kokoinen ihmetys Ahomaan valinnasta. Miksi ei Rakel Liekkiä tai edes Arto Länsmania valittu? Petteri Ahomaa on surkea vitsi, kaikki muut menee kyllä läpi ja esim Kivi taas on loistava valinta. Saas nähdä, mutta Petteri...
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
UrhoTVn pätkivästä nettipalvelusta oman joukkueen kaikki matsit: 200€ / runkosarja

Ruutu.fin toimivasta (ainakin keväällä toimi hyvin) nettipalvelusta kaikki ottelut 239,4€ / 12kk.

En kyllä ymmärrä mitä iso osa täälläkin kitisee hinnoista.

-Tinke
 

petete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kiinnostaisi tietää mitä tuo Ruudun Android- ja PS3-tukien "Tulossa"-tieto tarkoittaa. Kääntyisin nettikausarin puoleen, jos tuet tulisivat jo alkukaudesta. Työ-läppärin kotiin kantaminen ja johtojen virittely (+ läppärin suojelu 2v-tyttäreltä) ei viime kauden jälkeen enää huvittaisi.

Jos ei tule kauden alkuun tarkempaa tietoa milloin Android- ja PS3-tuki tulee, täytynee kääntyä kaapelitv-version puoleen (sikäli kun DNA saa paketin tyrkylle).
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Tajusinko oikein, että Ruutu.fissä kaikki ottelut maksavat sen 20e/kk 12kk sopparilla, mutta jos ostaa telkkariin niin siihen tulee myös se joku Nelosen paketti ja hinta on n. 30e/kk?
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ei vaikuttaisi pahan hintaiselta ollenkaan tuo Ruutu+ palvelu. Tuon 20€ kuussa tuosta voisi vielä ihan hyvinmielin maksaakin. Jos kerran kaikki pelit näkyy ja HD-laatuisena. Toki kun digiboxin kautta katsoo, niin ei ole ikinä pätkimis tai muutakaan vaaraa. Joka näissä nettilähetyksissä tuntuisi aina enemmän tai vähemmän olevan. Eiköhän tämä kuitenkin hankintaan mene.
Plussana vielä se, että näkee pelit matkoiltakin ja Superpesistä tulee myös seurattua.

Tämähän meni melkein mainospuheesta..

Tajusinko oikein, että Ruutu.fissä kaikki ottelut maksavat sen 20e/kk 12kk sopparilla, mutta jos ostaa telkkariin niin siihen tulee myös se joku Nelosen paketti ja hinta on n. 30e/kk?
Näin minä sen ymmärsin. Voisiko joku tietävämpi vielä vahvistaa tämän :)
Tämän takia olisin päätymässä Ruutuun. (+ pelien näkyvyys matkoillakin)
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitäs mä nyt teen, kun käyn katsomassa kaikki kotipelit paikan päältä, mut haluisin katsoa usein myös vieraspelejä? No menen baariin katsomaan ne, koska ei pelkkien vieraspelien takia tuota viitsi maksaa. Yhden pelin näkemismahdollisuutta mäkin toivoin tohon lisäksi, mut muuten ihan jees. Hyvä Anssi! :)
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Studioisännät ovat kyllä mielenkiintoisia valintoja. Valavuori on luonut itsestään tuollaisen urheilun yleismiehen, jolla on mielipide kaikkeen, mutta toisaalta kaveri on aika selvästi tuonut esille negatiivisen suhtautumisensa jääkiekkoon ja sen johtavaan asemaan suomalaisessa urheilussa - kenelle tulee mieleen hommata tällainen kaveri vetämään lätkämatsien studiota? Malttaako kaveri jättää pois sen lätkää kohtaan piilovittuilun/-kuittailun, joka usein on paistanut kaverin jääkiekkoon liittyvistä kommenteista?

Ahomaa taas tuli täysin puskista - hänen suhteestaan ja taustastaan urheilun ja lätkän suhteen ei ole mitään hajua.

Olisin veikannut, että Klinga olisi löytynyt studioisäntien joukosta. No, ehkä nämä tyypit tuovat uuden näkökulman keskusteluun ja eihän studioisännän välttämättä tarvitse olla laji-ihminen hoitaakseen hommansa asiallisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös