Jere Karalahti Jokereihin

  • 654 434
  • 1 664

chubster

Jäsen
Kirjoitin jo toiseen ketjuun ettei tämä edestakaisin pallottelu ole varsinaisesti Hjalliksen vika. Syyttävä sormi osoittaa ilmeisesti enemmän Karalahden agenttiin, sillä siirto Prahaan oli jo ilmeisen pitkällä kun Jokerit tiedottivat ettei Jere Jokereissa pelaa. Jokin meni kuitenkin päin persettä ja lopulta sopimus Jokereihin jäi voimaan.

Mä en enää jaksa uudelleen tätä showta. Pelatkoon, inhoan sitten myöhemmin.

Millä perusteella tässä agenttia syytellään? Hänhän on hoitanut työnsä erittäin hyvin edustamansa pelaajan kohdalla: Hankkinut edustamalle pelaajalleen hyvän sopimuksen Jokereihin joka vielä yhden kauden pelaa sm-liigaa ja samalla hankkinut khl-option sm-liigan ajaksi (tämä toki nykyään jokaisella). Tämän lisäksi hankkinut vielä rahakkaampaa sopimusta KHL seurasta, joka ollut jo miltei varma, lopulta kuitenkin mennyt puihin jostain syystä. Hänen asiakas ei silti jää työttömäksi, vaan takataskussa edelleen hyvä sopimus Jokereihin. Pelit jatkuu ja palkka juoksee.

Kyllä ne joita tässä syyttävä sormi osoittaa löytyy ihan muualta, jos se syyllinen pitää saada. On kyllä aikamoinen fiasko tämä silti kaikkiaan. Silti, Jere on hyvä pelaaja. Eiköhän se siitä. Aivan kuten J. Ruutukin.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
90% niistä faneista jotka tällä hetkellä ovat puukko ranteella, niin en ole samaa mieltä heidän kanssaan. Se loput 10% jotka ymmärtää tämän eikä tuomitse heti, olen samaa mieltä heidän kanssaan. Mutta yhdestä asiasta lienee kaikki samaa mieltä, onhan tämä nyt farssi kaikessa mittakaavassaan.

Mutta tervetuloa mun puolesta. Varmasti auttaa joukkuetta ja haluaa vielä siellä KHL:ssä pelata samalla stadissa asuen. Katsoin myös tuon haastiksen, kaikki näyttäisi olevan ok, tosin hieman ihmettelin ettei suoranaista anteeksi pyyntöä tullut niistä vanhoista dissauksista. Mutta minä en ainakaan mieti niitä mitä Jere on joskus puhunut Jokereista ja sen kannattajista. Nyt keskitytään viimeiseen SM-Liiga kauteen pitkään aikaan ja joukkue alkaa olemaan aika valmis.
 
K

kiwipilot

Mitä. Helvettiä. Koko kesä ollut yhtä sirkusta Jokereiden osalta. Tätäkin asiaa on spekuloitu jo ainakin 4 eri ketjussa monta kymmentä sivua, ja nyt tämä. Ajatukset eivät vaan pysy koossa tällä hetkellä. Aivan käsittämätöntä. Kaikin puolin.

Nyt ei ajatus oikein kulje mutta listataan tähän nyt kesän tapahtumat:

1. Jokerit ilmoittaa siirtyvänsä KHL:ään.
2. Hjallis myy osan Hartwall Areenasta. Juttu on vielä aika epäselvä.
3. Jere Karalahti Jokereihin.
4. Jere Karalahti ei tulekkaan Jokereihin.
5. Jere Karalahti tulee sittenkin Jokereihin. Mitä v...?

Hjalliksen selittelyä odotellessa.

No ei vittu soikoon, nyt sitä draamanappulaa vasemmalle; on vissiin kyse vain jääkiekosta. Tätä Hjalliksen säätämistä säälittävämpää on vain nämä vierasjoukkueiden fanien ylidramaattiset avautumiset.
 

Mikehunt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kyröskosken Pärske
Tervetuloa. Kyseessä on rautainen ammattilainen, joka on tullut Jokereihin voittamaan. Seurauskollisuusromantikot sun muut "kukkahattusedät" voisivat pikkuhiljaa siirtyä nykyaikaan.

Fakta on se, että enää ei tarvitse miettiä, onko Jokereiden puolustus liigan kovin vai ei. Se on ylivoimaisesti vahvin, paperilla. Pelit näyttää taas mitä saadaan.

2 oikealta ampuvaa puolustajaa kohtalaisella laukauksella tuskin haittaa. Karlssonin lähdön jälkeen aika ajoin yskähdellyt YV saa kenties ko. herrojen saapumisen myötä uusia variaatioita.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hjallishan kohtelee faneja kuin liikekumppaneitaan!
...

Miksei, siellähän ne läpi talven taas tulevat olemaan ostamassa lippuja ja kuluttamassa rahaa hallilla - ja tämä ei ole erityisemmin kohdistettu Jokerifaneihin vaan yleinen huomio meistä urheilufaneista.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Teillä on kaksi kentällistä ulkomaalaisia brändin mukaisia mikkihiirejä, joita Jere nostaa seinälle yhdellä kädellä.

Varmasti nostaakin. Sen sijaan en olisi varma, ehtiikö Jere koskaan nostoetäisyydelle noista vikkelistä mikkihiiristä.
 

Stadin kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tervetuloa Jokereihin! Kyllä jokerit tarjoaa hienoa draamaa koko rahan edestä...Tää on mun Jokerit. Taatusti laatu pakki kovaan pakkiryhmään. Vielä kun sais sen sentterin.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Hyvä veto Hjallikselta. Bisnes on Bisnestä ja Hjallis on siinä kuningas. Silloin taannoin kun "herrat" istuivat joukolla alas ja päättivät pitkien vääntöjen jälkeen että Jere ei pelaakkaan Jahvalassa. Hjalliksesta tehtiin kuningas, se "kunnioitti" fanien mielipidettä. Sitä kehuttiin ja ylistettiin. Fanit kaatoivat Hjalliksen, ja kaikki olivat tyytyväisiä. Siinä sivussa joukkue sai paljon palstatilaa ja täten ilmaista mainosta. Sit välillä taisteltiin kabineteissä että pelaako Jokerit liigassa vai ei. Ja taas tuli parin päivän ajan ilmaista mainosta aivan sikana. No nyt taas Jokerit on esillä mediassa. Pari päivää media taas kirjoittaa vain ja ainoastaan case Karalahdesta, esiin kaivetaan taas ne muutaman viikon takaiset kirjoitukset jne. Ja kappas taas ilmaista mainosta Jokereille.
Hjallis on toiminnallaan saanut aikaan sen, että joukkue on ylivoimaisesti seuratuin joukkue alkavassa liigassa. Siitä tulee tänä(kin) vuonna se suurin mestarisuosikki, kunnes keväällä ekalla kierroksella vastaan tuleekin SaiPa joka laittaa Jokerit 4-1 voitoin lomalle.
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jopa on taas ryssintään. Eikä kyse ole enää siitäkään että myydäänkö Jokerit vaan siitä milloin myydään. Eikä enää yhtään yllättäisi vaikka myytäisiin jo ennen tämän kauden alkua.
 

10penttiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Habs, Sympatiat NY Rangers
Hauska lukea jullifanien avautumisia tässä ketjussa. Teillä on kaksi kentällistä ulkomaalaisia brändin mukaisia mikkihiirejä, joita Jere nostaa seinälle yhdellä kädellä. Paikallispelejä odotellessa ...

Hyvä se on teidän keulia kun itse rakennatte sinne "pikku Ifk:ta". Ei näytä mitenkään hirveän Jokerimaiselta teidän joukkue.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensin olin tätä siirtoa vastaan, mutta sopimus on tehty ja sitä on kunnioitettava. Hyvä lisä Jokereiden pakistoon.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Hyvä se on teidän keulia kun itse rakennatte sinne "pikku Ifk:ta". Ei näytä mitenkään hirveän Jokerimaiselta teidän joukkue.

No tervetuloa vaan kannattamaan. Kausikortin ostoon vaan. Liigahistorian kallein pakisto. Harasoo ja tulta päin.
 

Animal

Jäsen
Jere Karalahden siirron taustajutut, aikamoiset häslingit :)

http://www.jokerit.com/uutiset/?nid=2463

Jokerit.com kirjoitti:
Kun Karalahden siirto helsinkiläisseuraan alkoi näyttää selvältä, Jokerit järjesti 17. heinäkuuta Hartwall-areenalla tapaamisen, johon osallistui niin Eteläpäädyn kuin Jokereiden toisen virallisen kannattajayhdistyksen Old Chiefs ry:n edustajia. Paikalla olivat myös Jokereiden toimitusjohtaja Hjallis Harkimo, joukkueen kapteeni Ossi Väänänen sekä Jere Karalahti. Tilaisuudessa keskusteltiin muun muassa Karalahden mahdolliseen palkkaukseen liittyvistä uhkakuvista katsomotoiminnan kannalta. Kaikkien osapuolten tavoitteena oli ja on mahdollisimman vahva, yhtenäinen ja suuri Eteläpääty.

Torstaina 18. heinäkuuta Karalahden edustajat ilmoittivat Jokereiden toimitusjohtaja Harkimolle, että pelaaja on saanut sopimuksen KHL:stä, eikä täten siirry helsinkiläisseuraan. Jokerit oli päättänyt, että Karalahden tilanteen ratkeamisesta suuntaan tai toiseen ilmoitetaan välittömästi. Tähän syynä oli kannattajien ja median puolella vellonut valtaisa spekulaation määrä.

Myöhemmin Karalahden edustajat ilmoittivat Jokereiden toimitusjohtaja Harkimolle, että pelaajan KHL-sopimus ei toteudu ja tämä haluaa helsinkiläisseuraan. Karalahden sopimus Jokereiden kanssa astui voimaan tiistaina 6. elokuuta ja pelaaja edustaa seuraa kaudella 2013-14.

Jokerit pahoittelee virheellistä ilmoitusta Karalahden siirron kariutumisesta heinäkuussa!

Eniten ihmetyttää, että Jokerit ammattilaisorganisaationa joka esiintyy Suomen suurimpana ja kauneimpana viitsii olla yhden eilispäivän suuruuden pompoteltavana.

Väkisin tulee mieleen, että veteleekö Jokereissa lopultakin joku muu naruja kuin Harkimo, sillä oudolta tuntuu että parin kuukauden sisään Harkimo suomalaisena liikemiehenä ja jääkiekkovaikuttajana haluaisi myydä Jaffahallin venäläisille, siirtää Jokerit KHL:aan ja polttaa sillat samanaikaisesti Jokerien kannattajiin, SM-liigaan ja entisiin liikekumppaneihinsa Zabdulowicziin, Zilliacukseen ja Sanoma -konserniin. Ja siihen päälle pitäisi alkaa myymään lisää kausikortteja ja kolminkertaistamaan budjettia uusilla sponsoreilla.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensin olin tätä siirtoa vastaan, mutta sopimus on tehty ja sitä on kunnioitettava. Hyvä lisä Jokereiden pakistoon.

Eniten tässä koko jutussa harmittaa se, että itse kyseessä oleva pelaaja on kohuun nähden ihan paska. Hidas kuin etana ja tulee istumaan sen takia boksissa kerran jos toisenkin. Ei todellakaan mikään TOP10-pakkivahvistus.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kuten jo aiemmin sanoin niin Jere on tervetullut mun Jokereihini. Tällä iällä ja järjellä tuo helvetillinen itku siirrosta on hieman huvittavaa. Lämmittää myös sydäntä kuinka muutaman jullin teksteistä välittyy helvetillinen katkeruus vaikka se nyt yritetäänkin verhota johonkin pilkkaan.

Mikäli Jere pelaa tasollaan niin se on kova vahvistus jokaiseen joukkueeseen SM-liigassa. Jos ei, niin katsotaan asiaa sitten uudestaan. Mulla on sellainen tunne, että tällä kaudella käydään vielä ikimuistoiset turpakäräjät.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä voiko mistään Jokerit-brändistä enää edes puhua, kun hallikaupan myötä kohta koko jengikin on venäläisomistuksessa, ja onko niitä seuraperinteitä ikinä ollutkaan, mutta onhan tässä toiminnassa aika vaikea nähdä mitään linjaa. Jokeri-nutussa, siis siinä samassa jota kantoivat aikoinaan Selänne, Säilynoja, Immonen, Strömberg, Janecky ym., luistelee nyt fanien iloksi IFK-kasvatit Karalahti, Ruutu ja Ben-Amor. Ei olisi vielä 5 vuotta sitten voinut uskoa.

Karalahti tulee alkukohun laannuttua olemaan kyllä samanlainen fanien suosikki kuin Ruutukin, se on aivan varmaa.

Ilmeisesti sopparin synnyttyä hallin myymisen jälkeen Karalahden soppariin ei saatu ympättyä yhtä aitiota lisäbonukseksi? Ai niin, kyllähän ne venäläiset omistavat jo nyt osan seurasta, joten eiköhän se Jerenkin nimi löydy seuraavasta osakasluettelosta.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tänne kelpaa. Olen saletti, että Jere on tullut tänne pelaamaan halu on näyttää ja mahdollisuuksia on jopa Olympia-jengiin. Go Jere Google !
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
En tiedä voiko mistään Jokerit-brändistä enää edes puhua, kun hallikaupan myötä kohta koko jengikin on venäläisomistuksessa, ja onko niitä seuraperinteitä ikinä ollutkaan, mutta onhan tässä toiminnassa aika vaikea nähdä mitään linjaa.

Kannattaisi ensin katsoa sitä omaa rosteria ennen kuin tulet tänne brändistä puhumaan. 170cm mikkihiiriä on siellä teidän leivissä ihan jonoksi asti, tosin toki he sopivat todella hyvin siihen nykyisiin IFK:n imagoon, jossa keskitytään lähinnä ison ja pahan Jokereiden pelkäämiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös