Nyt vituttaa!

  • 3 018 907
  • 11 368

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ottaa päähän miten käsittämättömän alhaiseksi "keskustelun" taso Jokeriosiossa on valahtanut. Jokainen ketju täyttyy apinoista jotka vittuilevat, naljailevat, keksivät juoruja, vääntävät väkisin jokaisesta sivulauseesta väärinkäsityksiä ja tuovat esille oman sosiaaliluokkansa paremmuutta. Ihan sama mistä yritetään kirjoittaa niin vastaukset ovat samoja: Hjallis on homovittu, venäläinen mafia on soluttautunut tänne ja Jokerit on muovia kun taas kirjoittaja itse on parempi ihminen. Tällaistahan Jokerikannattajan arki on ollut aina jossain määrin, mutta vaikuttaa siltä, että nyt KHL-ilmoituksen jälkeen oikeat kiekkokirjoittajat ovat katoamassa palstalta ja että tämä on muuttumassa Suomi24-paskaksi koko palsta.

100% samaa mieltä. Olenkin tässä jo pidemmän aikaa suunnitellut tämän palstan jättämistä lopullisesti tai ainakin kirjoittelun ja lukemisen radikaalia vähentämistä, koska olen kurkkuani myöten täynnä tätä liigaosion nykymeininkiä kautta linjan. Ei haluaisi alentua samalle tasolle kuin suurin osa näistä paskanjauhajista, mutta välillä on vaikea hillitä itseään. On täällä edelleen muutamia asiakirjoittajiakin joukossa, joiden tekstejä lukee mielellään. Hyvä esimerkki nimim. Magni, jonka tietämys KHL:stä on kovaa luokkaa, mutta nuokin asiatekstit usein hautautuvat kaiken sonnan alle.

Kauden alkuun 1½ kuukautta eikä sytytä yhtään. Sekin vituttaa... :D

Pakko on tämän vuodatuksen loppuun heittää krediittiä nimim. C.Orr:lle. Olet piristävä poikkeus tällä liigapalstalla, laatusettiä viestistä toiseen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mä olen ainakin ihan suosiolla jättänyt lukematta tällä SM-liiga puolella kaiken muun paitsi Jokeriosiossa olevat kirjoitukset ja niissäkin skippaan osan kun tietää jo osan nimimerkeistä joilta ei tule KHL-asiaan mitään uutta. No ei tätä koko soppaa ole lomalla muutenkaan tullut hirveämmin seuratuksi sen kiihkeimmän alun jälkeen niin ei ole tarvinnut vittuuntua tai innostua muutenkaan, Jokerit ja varsinkin muu SM-liiga on vielä vahvasti lomalla omalta osalta.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ottaa päähän miten käsittämättömän alhaiseksi "keskustelun" taso Jokeriosiossa on valahtanut. Jokainen ketju täyttyy apinoista jotka vittuilevat, naljailevat, keksivät juoruja, vääntävät väkisin jokaisesta sivulauseesta väärinkäsityksiä ja tuovat esille oman sosiaaliluokkansa paremmuutta. Ihan sama mistä yritetään kirjoittaa niin vastaukset ovat samoja: Hjallis on homovittu, venäläinen mafia on soluttautunut tänne ja Jokerit on muovia kun taas kirjoittaja itse on parempi ihminen. Tällaistahan Jokerikannattajan arki on ollut aina jossain määrin, mutta vaikuttaa siltä, että nyt KHL-ilmoituksen jälkeen oikeat kiekkokirjoittajat ovat katoamassa palstalta ja että tämä on muuttumassa Suomi24-paskaksi koko palsta.

Ymmärrän hyvin. Keskusteluiden tason alenemiseen yms. on mielestäni 2 isoa syytä.

1) Tietysti tuo info Jokereiden KHL:ään siirtymisestä. Siinä näyttää olevan paljon epäselvyyksiä eri tahojen välillä. Epäselvyyksien lonkerot näyttävät ulottuvan kaikkiin keskusteluihin nyt. Myös tänne Jatkoaikaan.

2) Toinen syy on joidenkin Jokerifanien liiallinen KHL-ylistäminen sen jälkeen kun muutos-info tuli. Näppis on laulanut hirveällä tahdilla, ja muut ovat provosoituneet niistä sanoista, vaikkei olisi tietysti pitänyt. Sanahan on vapaa ja KHL-myönteinen saa olla, mutta väittelyä siitä tulee. Hieman analyyttisemmat (ja uskaltaisiko suoraan sanoa että fiksummat) kirjoittajat ovat jääneet vähän noiden "mölisijöiden" alle nyt, ja se on huono homma. Toivottavasti asia muuttuu pian, ja keskusteluiden taso nousee. Sitä odotellessa.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Ainakin minun mielipiteeni KHL:n huikeasta tasosta sm-liigaan suhteutettuna on syntynyt jo kauan ennen Jokereiden KHL-kytköksiä. Tämän voi helposti tarkistaa viestihistoriastani. Itseäni on jo pitkään vaivannut sm-liigan tason putoaminen kausi toisensa jälkeen ja viime kauden puuhastelu sai mielenkiinnon sm-liigaa kohtaan käymään todella vähiin ja aloin seuraamaan enemmän KHL-ää ja viimeistään livenä nähty Dinamo-Riga - Dinano Minsk ja sen perään livenä nähty Pelicans-Ilves sai itseni vakuuttuneeksi siitä kuinka paljon parempaa kiekkoa KHL-ssä pelataan ja kuinka paskaksi pelin tason on sm-liigassa käynyt, valitettavasti.

Itse tulen jatkossa seuraamaan KHL:ää suurella mielenkiinnolla oli Jokerit sitten mukana tai ei. Ja sm-liigaan on totaalisesti mennnyt maku, oli Jokerit mukana tai ei.

Se on varmaa, että jos ja toivottavasti kun Jokerit KHL:ään siirtyy, niin KHL:ää alkaa seuraamaan todella moni kaltaiseni laadukkaan jääkiekon ystävä kunhan KHL tietoisuus lisääntyy ja sitä alkaa näkemään myös Suomessa, niin livenä kuin TV:stä. Kiinnostus lisääntyy varmasti huimasti kun katsojat näkevät omin silmin liigojen suuren tasoeron
 
Viimeksi muokattu:

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Se on varmaa, että jos ja toivottavasti kun Jokerit KHL:ään siirtyy, niin KHL:ää alkaa seuraamaan todella moni kaltaiseni laadukkaan jääkiekon ystävä kunhan KHL tietoisuus lisääntyy ja sitä alkaa näkemään myös Suomessa, niin livenä kuin TV:stä.

Ihan samaa mieltä ja varmasti tulen seuraamaan Jokereita KHL:ssä sillä samalla intohimolla kuin viimeiset kolme vuosikymmentä.

Itse en KHL:ää ole aikaisemmin juuri seurannut ja tietoni koko sarjasta ovat varsin huteralla pohjalla. Itselleni KHL on esittäytynyt liigana, jonka joukkueiden taloudelliset edellytykset mahdollistavat KHL:n operoivan täysin omassa sarjassaan pelaajamarkkinoilla mahdollistaen kausi toisensa jälkeen tähtipelaajien hankinnut mm. SM-liigasta. Toisinsanoen KHL pystyy ylivertaisilla taloudellisilla edellytyksillään nostamaan oman sarjansa kiinnostavuutta ja pelin tasoa huippuyksilöiden kautta tarjoten huippupelaajille sellaista palkkatasoa mihin mikään eurooppalainen sarja ei pysty vastaamaan. Ennen sitä vastaan ei ole pystynyt kilpailemaan, jatkossa ollaan edes suurinpiirtein samoilla viivoilla. Tämä tuo toivottavasti takaisin kotiin niitä Jokereissa kiekko-oppinsa saaneita pelaajia, joiden pelilliset kyvyt ovat ylittäneet Jokereiden palkanmaksukyvyn SM-liigassa.

Osa seurapomoista ja SM-Liiga Oy:n hallituksen puheenjohtaja ovat ilmaisseet syvän huolensa Jokereiden KHL-kuviosta aiheutuvasta vahingosta SM-liigalle. Asiaa perustellaan mm. sillä, että KHL on kilpaileva sarja SM-liigan kanssa. Kuitenkin nämä samaiset seurapomot ovat olleet valmiita kauppaamaan omia tähtipelaajiaan kesken kauden tähän samaan SM-liigan kanssa kilpailevaan sarjaan vahvistaen siis kilpailevan sarjan tasoa. Eikö tämä ole yhtälailla tehnyt vahinkoa SM-liigalle? Pelaajakaupoilla on samalla pyllistetty sekä omien kannattajien, yhteistyökumppaneiden että SM-liigan suuntaan ja nyt ollaan rintamassa syyttämässä Jokereita tästä samasta asiasta. Jokerit on yksi niistä seuroista liigassa, jotka eivät ole tähän syyllistyneet vaikka kyselyitä ja sitä kautta mahdollisuuksia hillon purkittamiseen on ollut jokainen kausi. Jokerit on siis omalla toiminnallaan asettunut kannattajiensa, yhteistyökumppaneidensa ja SM-liigan puolelle ja siitä on syytä olla ylpeä. Jokerit tulee jäämään seurana SM-liigan historiaan siinä, ettei se koskaan myynyt yhtään pelaajaa kesken kauden toiseen sarjaan.

Toinen asia, jota odotan KHL:ään liittymisessä, on toivomukseni edes hieman enemmän jääkiekon sääntöjä ja ominaispiirteitä kunnioittavasta linjasta rangaistustoimenpiteissä. SM-liigan viimekautinen farssi Penttilän toimien johdosta oli sellainen väkivallanteko suomalaiselle jääkiekolle, että se lähes vetää vertojaan 1.9 tapahtumille. Liigapomot niin seurojen kuin SM-liiga Oy:n puolelta ovat olleet täysiä lapasia niissä teoissaan, jotka edesauttavat pelaajien turvallisuutta harjoittaa ammattiaan. Nordlundin rangaistus oli tökerö yritys siirtää huomio pois Peltosen loukkaantumiseen johtaneesta todellisesta syystä eli seuran vastuusta luoda pelaajilleen mahdollisimman turvalliset olosuhteet. Seurojen ja SM-Liiga Oy:n kannalta kiusallinen keskustelu turvakaukaloista oli saatava katkeamaan mahdollisimman nopeasti ja keinolla millä hyvänsä. Ratkaisu tähän oli taluttaa Nordlund mestauspölkylle, joka tekona oli paljon muutakin kuin raukkamainen yritys pitää oma pesä puhtaana. Huolestuttavinta tässä on se, että SM-Liigan hallituksen puheenjohtaja oli keskeisessä roolissa tässä tapahtumassa. Edellä mainittu seikka on yksi niistä asioista, joita en liigasta jää kaipaamaan.

Henkilökohtaisesti toivon, että sakkona KHL:ään siirtymisestä Jokerit osallistuu tai kustantaa turvakaukalot jokaiseen liigahalliin.

Olenkin tässä jo pidemmän aikaa suunnitellut tämän palstan jättämistä lopullisesti tai ainakin kirjoittelun ja lukemisen radikaalia vähentämistä, koska olen kurkkuani myöten täynnä tätä liigaosion nykymeininkiä kautta linjan.
Sama on käynyt itsellänikin mielessä. Toisaalta kaikkein raflaavammat kirjoitukset on vaivatonta suodattaa, sillä niissä on harvoin jos koskaan mitään todellisuutta edes etäisesti muistuttavaa asiaa. Samalla asiakirjoittajien viestien kontrasti näihin tapadissaajiin on kasvanut.

Pakko on tämän vuodatuksen loppuun heittää krediittiä nimim. C.Orr:lle. Olet piristävä poikkeus tällä liigapalstalla, laatusettiä viestistä toiseen.
Nöyrä kiitos ja mukavaa jos olet noin kirjoitukseni kokenut. Toivon, että myös sinä jatkat kirjoittelua entiseen malliin. Muistan sinut hyvin asiallisena ja analyyttisena nimimerkkinä jo Ikijokeri-nimimerkkisi ajoilta. Niitä on ollut poikkeuksetta mukava lukea.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Osa seurapomoista ja SM-Liiga Oy:n hallituksen puheenjohtaja ovat ilmaisseet syvän huolensa Jokereiden KHL-kuviosta aiheutuvasta vahingosta SM-liigalle. Asiaa perustellaan mm. sillä, että KHL on kilpaileva sarja SM-liigan kanssa. Kuitenkin nämä samaiset seurapomot ovat olleet valmiita kauppaamaan omia tähtipelaajiaan kesken kauden tähän samaan SM-liigan kanssa kilpailevaan sarjaan vahvistaen siis kilpailevan sarjan tasoa. Eikö tämä ole yhtälailla tehnyt vahinkoa SM-liigalle?

Ei todellakaan.
Pelaajakaupuolla saadaa hirveästi rahaa joilla ostaa uusia pelaajia. Meillä Perrin, Hubacek ja Tuppurainen ei pelaisi ilman venäjän rahoja.
 

Jeffrey

Jäsen
Ei todellakaan.
Pelaajakaupuolla saadaa hirveästi rahaa joilla ostaa uusia pelaajia. Meillä Perrin, Hubacek ja Tuppurainen ei pelaisi ilman venäjän rahoja.

Ihan yhtä hyvin voisi sanoa, että teillä ei pelaisi Perriniä ilman Virmasen Masan loistavia scouttaus taitoja! Eli Jokerit ovat kiistattomasti nostaneet Sm-Liigan tasoa..
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan yhtä hyvin voisi sanoa, että teillä ei pelaisi Perriniä ilman Virmasen Masan loistavia scouttaus taitoja! Eli Jokerit ovat kiistattomasti nostaneet Sm-Liigan tasoa..
Voit sen sanoa noinkin. Virmanen ei kuitenkaan nähnyt Ericille sen enempää käyttöä. Vai muistatko missä roolissa pääsi vetämään 6 peliä?

Kuitenkaan tuo ei liity siihen mitennkään, että pelaajakaupoilla itään on saatu sm-liigaan paljon rahaa ja pelimiehiä.
 
Viimeksi muokattu:

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Pelaajakaupuolla saadaa hirveästi rahaa joilla ostaa uusia pelaajia. Meillä Perrin, Hubacek ja Tuppurainen ei pelaisi ilman venäjän rahoja.

Toiset seurat tekevät tietoisen valinnan myymällä tilaisuuden tullen pelaajiaan KHL:ään ja toiset eivät. Itse olen tyytyväinen siitä, että Jokerit eivät ole lähteneet tuolle tielle vaan rahoitus on järjestetty perinteisemmin. Minun mielestäni seuroilta on eräänlaista kusetusta myydä tähtensä pois kesken kauden. Usein vielä on niin, että kausikorttimyyntiä on markkinoitu juuri kyseisillä pelaajilla.

edit. aika off-topiciksi meni. Minua vituttaa siis se, että KHL koetaan silloin mahdollisuutena kun sieltä päin ollaan valmiita maksamaan huippusummia SM-liigaseuroille ja uhkana nyt, kun Jokerit on sinne siirtymässä.
 
Viimeksi muokattu:

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ottaa päähän, kun muut joukkueet vahvistavat rivejään ja Jokereilla on pelaajapuolella hiljaista.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ottaa päähän, kun muut joukkueet vahvistavat rivejään ja Jokereilla on pelaajapuolella hiljaista.

Varmaan tässäkin ketjussa monta kertaa mainittu, mutta turha julkaista mitään ennen kuin on varmaa, että Jokerit ensi kaudella SM-liigaa pelaa.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Varmaan tässäkin ketjussa monta kertaa mainittu, mutta turha julkaista mitään ennen kuin on varmaa, että Jokerit ensi kaudella SM-liigaa pelaa.


Täysin totta. Päätös jatkosta tehdään tällä viikolla. Ainakin lehtitietojen mukaan. Toivotaan parasta, että saadaan jatkaa liigassa. Sen jälkeen, veikkaan, että rupee tippumaan myös Pasilasta päin.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toiset seurat tekevät tietoisen valinnan myymällä tilaisuuden tullen pelaajiaan KHL:ään ja toiset eivät. Itse olen tyytyväinen siitä, että Jokerit eivät ole lähteneet tuolle tielle vaan rahoitus on järjestetty perinteisemmin.

Niin, toiset myyvät pelaajia KHL:ään, toiset myyvät koko seuran. Mitäs mieltä olet Jokereiden tulevasta KHL-rahoituksesta?
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Niin, toiset myyvät pelaajia KHL:ään, toiset myyvät koko seuran. Mitäs mieltä olet Jokereiden tulevasta KHL-rahoituksesta?

Onko jullilla jotain sisäpiiritietoa, sillä itse en ole mistään lukenut että Jokerita olisi myyty?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Niin, toiset myyvät pelaajia KHL:ään, toiset myyvät koko seuran. Mitäs mieltä olet Jokereiden tulevasta KHL-rahoituksesta?

Jokerit on Hjalliksen omistuksessa, halli myytiin venäläisille. HIFK voisi joskus kokeilla edes omistaa hallin jossa pelaavat että pääsisi kuittailemaan asiasta. Siipeily Helsingin kaupungin omistamassa hallissa on ilmeisesti kunnioitettavampaa?
 

Hockey91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Varman tiedon mukaan tänään Areenalla istuivat palaverissa Everi, Harkimo ja Penttilä. Eli ratkaisua haetaan...
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Varman tiedon mukaan tänään Areenalla istuivat palaverissa Everi, Harkimo ja Penttilä. Eli ratkaisua haetaan...

Epäilen ratkaisua löytyvän. Siinä on vastakkain puolin ja toisin toisilleen erittäin vastenmielisiä henkilöitä ja välit ainakin Penttilään on Harkimolla tulehtuneet.

HIFK:lle tämä Jokereiden KHL-kuvio sattui erittäin huonoon aikaan, joka pahimmillaan saattaa johtaa jopa Garden-hankkeen kaatumiseen tai sen siirtymiseen. Hankkeen kannattavuuden kannalta olisi erittäin tärkeää, että hallissa olisi mahdollisimman monta sellaista tapahtumaa, jossa hallin kapasiteetti tulisi käytettyä ja että hallin käyttöaste olisi mahdollisimman hyvä. Jokereiden lähdön myötä HIFK ja sen kaavailtu halli menettää erittäin tärkeitä ja loppuunmyytyjä tapahtumia kahdesta viiteen ja mahdollisesti pudotuspelit päälle/vuosi. Vaikka Jokereiden otteluiden tilalle tulisikin Mestiksestä seura olisi taloudellinen menetys silti mittava. Tämä tekee merkittävän loven hallin ja sen oheismyynnin kannattavuudelle ja saattaa karkoittaa jo osan mukaan lupautuneista rahoittajista. Sanotaan nyt vaikka huhujen (ettei kukaan loukkaannu) mukaan tämä asia on se merkittävin syy, miksi HIFK vastustaa Jokereiden KHL-kuviota henkeen ja vereen.

Henkilökohtaisesti todella toivon, että Garden-hanke saataisiin vietyä toteutukseen asti. Modernille, kotimaiselle omistuspohjalle perustuvalle hallille ja viihdekompleksille toivottavasti löytyy asiakaskuntaa ilman Jokereitakin.
 
Viimeksi muokattu:

Liigasorsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Toronto Maple Leafs
Saakos kysyä että mitäs sitten jos ei pelatakkaan liigassa ens kautta? Onkos se sitten niin että tuli välivuosi vai kutsuuko khl jo vuotta aikaisemmin? Vai käydäänkö tsekkaamassa tai Ruotsin liiga tähä väliin? Vaikka kyllä ehkä toi mestis olis kiinnostunu ottaan Jokerit mukaan tähä vuodeksi:D

Ps. Täältäkin päin kiitokset Colton Orrille! Siinä on teksteissä 100% asiaa
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Sanotaan nyt vaikka huhujen (ettei kukaan loukkaannu) mukaan tämä asia on se merkittävin syy, miksi HIFK vastustaa Jokereiden KHL-kuviota henkeen ja vereen.
En tiedä onko tuo merkittävin syy, mutta mielestäni kuitenkin ihan validi syy ja siksi ymmärränkin erityisesti HIFKn vastahakoisuuden tässä asiassa. Tapa miten tätä vastustusta kulisseissa hoidetaan, onkin sitten ihan eri asia ja siitä en nyt lähtisi mitään korkean moraalin tai liikkeenjohdon mitaleja jakamaan...
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
En tiedä onko tuo merkittävin syy, mutta mielestäni kuitenkin ihan validi syy ja siksi ymmärränkin erityisesti HIFKn vastahakoisuuden tässä asiassa. Tapa miten tätä vastustusta kulisseissa hoidetaan, onkin sitten ihan eri asia ja siitä en nyt lähtisi mitään korkean moraalin tai liikkeenjohdon mitaleja jakamaan...

Varmaan näin onkin, kuten myös Garden- hanke oli suuri syy Harkimolle pistää oma hallinsa lihoiksi ajoissa. Melkoisen sopan Hjallis on kehittänyt, kun joutui myös joukkueen lupaamaan KHL- liigalle vastoin omien fanien(suurimman osan) toiveita. Ja tuo vastustus on joka tapauksessa hoidettu asiallisemmin kuin Jokereiden osalta tuo liigasta irtaantuminen. Eikö tämä nyt ole ihan selvää, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
HIFK:lle tämä Jokereiden KHL-kuvio sattui erittäin huonoon aikaan, joka pahimmillaan saattaa johtaa jopa Garden-hankkeen kaatumiseen tai sen siirtymiseen. Hankkeen kannattavuuden kannalta olisi erittäin tärkeää, että hallissa olisi mahdollisimman monta sellaista tapahtumaa, jossa hallin kapasiteetti tulisi käytettyä ja että hallin käyttöaste olisi mahdollisimman hyvä. Jokereiden lähdön myötä HIFK ja sen kaavailtu halli menettää erittäin tärkeitä ja loppuunmyytyjä tapahtumia kahdesta viiteen ja mahdollisesti pudotuspelit päälle/vuosi.

Nyt pukkaa salaliittoteoriaa astetta liian kovalla. Ei HIFKlla ole mitään eväitä torpata narrien siirtymistä KHL:ään. Jos narrit haluavat sinne mennä niin HIFK:lla on vain ja ainoastaan sivustakatsojan rooli.
Ei kai kukaan ole halunnut torpata narrien siirtymistä, kysymys on enemmän siiitä että muut eivät halua olla narrien maksumiehinä siirtymiskaudella. Tervemenoa, mutta näpit pois muiden lompakoista.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei kai kukaan ole halunnut torpata narrien siirtymistä, kysymys on enemmän siiitä että muut eivät halua olla narrien maksumiehinä siirtymiskaudella. Tervemenoa, mutta näpit pois muiden lompakoista.

Väitän, että suurin osa päättäjistä ja faneista olisi tyytyväisimpiä nimenomaan siihen, että Jokerit jatkaisi sm-liigassa. Kyllähän tuo Jokereiden lähtö syö kiinnostavuutta, sponsorikenttää ja tuo vielä ryssäliigan Länsi- Euroopan pelikentille. Kateellisia sinänsä ei ole kovin paljoa, itse en missään olosuhteissa olisi edes halunnut HIFK:ta tuohon junaan. Harmittaa silti, että Jokerit liigasta lähtee. Ja minulle on aika sama, pelaavatko ensi kaudella vai eivät. Molemmille vaihtoehdoille löytyy hyviä perusteluja. Ilmaiseksi ei pidä mukaan päästää, sen verran härskisti Hjalliksen kööri on kaikkia muita vedättänyt.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Väitän, että suurin osa päättäjistä ja faneista olisi tyytyväisimpiä nimenomaan siihen, että Jokerit jatkaisi sm-liigassa.

Ehkä. Se ei kuitenkaan tässä tilanteessa ole mitenkään mahdollista. hjalmari ja idän sedät ovat päättäneet toisin.
Nyt vain selvitellään kuka maksaa ja kenelle ja kuka pelaa jos pelaa.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Nyt pukkaa salaliittoteoriaa astetta liian kovalla. Ei HIFKlla ole mitään eväitä torpata narrien siirtymistä KHL:ään. Jos narrit haluavat sinne mennä niin HIFK:lla on vain ja ainoastaan sivustakatsojan rooli.
Ei kai kukaan ole halunnut torpata narrien siirtymistä, kysymys on enemmän siiitä että muut eivät halua olla narrien maksumiehinä siirtymiskaudella. Tervemenoa, mutta näpit pois muiden lompakoista.
Malliesimerkki kuinka luetun ymmärtämisen vaatimaton taso muuttuu syyttelyksi salaliittoteoriasta. Kukaan ei ole väittänyt HIFK:lla olevan eväitä torpata Jokereiden KHL:ään liittymistä. Mä olen esittänyt vain syyn sille, miksi HIFK:lle Jokereiden lähtö on monella eri tasolla merkittävämpi asia kuin vaikkapa Saipalle. Mä en voi asialle mitään, jos mielikuvituksesi tulkitsee kirjoitukseni aivan väärin joko tahallaan tai tahattomasti.

Mielenkiintoista sen sijaan olisi kuulla perusteluja väitteellesi, että muut seurat joutuvat maksumiehiksi mikäli Jokerit pelaa ensikaudella SM-liigaa. Mä olen tulkinnat asian muiden liigaseurojen kommenttien ja vaatimusten perusteella aivan päinvastaiseksi. Eikö tuon viimeisen kirjoittamasi lauseen pitäisi siis kuulua: Tervetuloa, mutta vain jos saamme näppimme lompakkoonne.

Edit. Jymäkältä asiatekstiä.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Mä olen esittänyt vain syyn sille, miksi HIFK:lle Jokereiden lähtö on monella eri tasolla merkittävämpi asia kuin vaikkapa Saipalle.

Silti, ei mitenkään merkittävä asia HIFK:n näkökannalta. HIFK on elänyt omaa elämäänsä ennen narreja, narrien divarikausilla ja tulee elämään sitä myös narrien KHL-kausina.
Samoin narrit ovat eläneet omilla ehdoillaan ja tulevat tekemään niin myös jatkossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös