La 6.4.2013 Ässät-JYP (4. välieräottelu)

  • 49 897
  • 323

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Se on hienoo että joka matsista saadaan aina yks kuuma puheenaihe jota voidaa sivutolkulla jauhaa :)

Tulikin pohdittua, että mikä syy tällä kertaa kaivetaan. Ennustin itse Ässien voittomaalia, joka on seurausta tuomarivirheestä.

Itse pelistä ei mitään erikoista sanottavaa. Alku maksoi voiton. Maalipaikat olivat kummallakin joukkueella harvassa.
 
Tuo Tampuriinin juttu on kyllä huvittava: on ilmeisesti ok että sormet menevät vahingossa suuhun kun sinne menee kerran vahingossa mailanlapojakin. Mites olisi sellainen linjaus että vastustajalla ei ole kenenkään suuhun mitään asiaa, oli tahallista tai vahinko?
Ei tietenkään ole ok. Tarkoitin, että vahingossahan nämä tilanteet tapahtuvat, ainakin yleensä. Poikkeuksia tietenkin tapahtuu. Tämä kertomasi linjaus pitäisi olla lähtökohtaisesti kaikilla selvä asia. Tuskin Auvinenkaan on tahallaan laittanut sormea suuhun vai uskotko itse näin käyneen? En myöskään halua uskoa siihem, että Ryan olisi purrut.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Olinhan siellä Porissa minäkin, kun oma joukkue on jo kesälomalla. Ja kyllähän tässä Ässien puolella tuli oltua. Onhan Ässien pelityyli selkeästi miellyttävämpi kuin JYPin ja lisäksi ylimielisyyden huipentuma Kani Tyri on hyvä syy kannattaa Pataa.

Silti vähän tuntui Ässien peliä katsoessa, että oli vielä Raumalla seuraamassa Jokerien peliä. Tosin Raanta ei ole Kilpeläinen eikä Tarkki Vehanen, mutta vähän samanlaista Ässien takaa-ajo oli. Sinänsä hyvää yritystä ja painostusta, mutta ne oikein laadukkaat tekopaikat jäi tänään kuitenkin puuttumaan ja viimeistelyssä olisi nyt tarvittu enempi terävyyttä ja kait sitten tuuriakin.

Ihan ok peli kuitenkin Ässiltä, vaikka tietysti tulos ratkaiseekin. JYP hyödynsi ottelun alun paikat 100 % ja toinen erä, varsinkin alkupuoli, oli kotijoukkueelta vaisu ja ehkä siinä ne paineet voitosta näkyivät.

Paikalliset on täällä ollut pettyneitä tunnelmaan. Ehkä sitten itse on kotipeleissä Areenalla tottunut hiljaiseen katsomoon (pl. Eteläpääty), koska minusta tunnelma oli erittäin hyvä, vaikka tietysti 2006 oli vielä jotain aivan muuta (olin silloinkin paikalla joissain peleissä). Oma paikkani tänään oli vaan siellä ylhäällä C-katsomossa, niin sinne ei edes seisomakatsomon tunnelma täysin välittynyt - toki muuten hyvä paikka katsoa ja niin nopeastihan nuo liput menivät, että siihen täytyi olla tyytyminen.

Täällä osa JYPin kannattajista luo uskoa tulevaan, kun Savinainen ja varsinkin Armia alkavat käydä ylikierroksilla. Mutta kyllä edelleen JYPilläkin oli pelaajia, kuten Perrin. Abid ja Lahti, jotka myös käyttivät innokkaasti energiaa johonkin muuhun, tosin Lahti kunnostautui nyt myös maalinteossa.

Tuomareille nämä pelit ovat todella vaikeita, kun asetelmia haetaan ja useiden tilanteiden jälkeen on jotain ylimääräistä. Lisäksi joukkueet reagoivat paljon herkemmin tuomarilta huomaamatta jääneisiin rikkeisiin, kun panokset kasvavat. Sikäli edes vähän respectia raitapaidoille. Porissa tuomarit onnistuivat kohtalaisesti, toki sieltä varmaan puolin ja toisin jäähyjä jäi viheltämättä ja varmasti runkosarjassa olisi herkemmin tullut jäähyjä noista nahinoista. Niemen jäähy lopussa näytti vähän ihmeelliseltä, kun Armia siinä tuntui enempi olevan aktiivinen - toki sitten kymppi oli ihan ansaittu ja omaa tyhmyyttä, vaikka kuinka kypärä olisi ollut rikki.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ei ole. Pelaaminen perustuu toistuvaan systeemiin ja sitä kautta luotuihin maalipaikkohin. Jyp:n ketjuista Perrinin ketju pystyy tähän, muiden hyökkääminen perustuu satunnaisiin onnistumisiin.
Wärnin maalithan ovat periaatteessa kaikki syntyneet Dufva-kiekkolle tyypillisistä riistoista ja niistä seuraavista maalipaikoista. Siis siitä pelitavasta jota JYP-organisaatiossa noudattaa edustus, JYP-akatemia ja A-juniorit.

Mutta jatka toki isojen sanojen copy-pastaamista joiden merkitystä et ymmärrä. "JYPin pelitavalisen viivelähtöjen kenttätasapaino ei ollut lyhytsyöttöpelin vaatimassa syketasossa ja ainoastaan Immosen kenttä sai tilanteita aikaiseksi"
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi Auvisen sormi oli Ryanin suussa?
Näille jotka eivät ole tapausta nähneet niin tiedoksi, että kysehän oli tuollaisesta perinteisestä vääntämistilanteesta, missä molemmat piti toistensa päistä kiinni ja nuhjasi menemään. Sormi osui vahingossa Ryanin hampaaseen? Jokainen voi kotona kokeilla saada omilla hampailla sormeen haavaa, niin ihan tuosta vaan vahingossa se ei tule. Kokeilkaa. Kokeilkaa purra. Pitää oikeasti purra tosissaan että verta alkaa valumaan, varsinkin kun siinä on vielä hanskat välissä. Kädestä veren valuminen jääkiekossa on erittäin harvinaista ja itselleni tulee mieleen, että ainoastaan luistin voi saada sellaisen vahingon aikaan - siis niin kauan kun hanskat on kädessä. Luultavasti Ässät selviää tästä ilman että kukaan puuttuu asiaan yhtään.

Joku voi korjata jos tietää paremmin, mutta mielestäni Elon veto ei osunut milloinkaan putkiin. Itse katsoin että olisi osunut kypärään ja siitä pomppinut maalin ohi. Luultavasti olen väärässä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Mutta jatka toki isojen sanojen copy-pastaamista joiden merkitystä et ymmärrä. "JYPin pelitavalisen viivelähtöjen kenttätasapaino ei ollut lyhytsyöttöpelin vaatimassa syketasossa ja ainoastaan Immosen kenttä sai tilanteita aikaiseksi"

Ilmeisesti teille on tärkeää osoittaa etten ymmärrä pelistä mitään. Miksi?

Wärn pelaa Lahden ja Louhivaaran kanssa, ketju on tehnyt yhden maalin, jossa koko ketju on ollut mukana.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ööö Ryan puri Auvista sormeen, mitä helevettiä? Onko se ihan akka koko "mies" :D

Ainii, JYP vie tän sarjan. Kaksi viime peliä JYPin hallintaa, okei Ässät voitti toisen plaaplaaplaa... Mut näyttää pahasti siltä, että nyt kun Ässät on tajunnut että hetkonen ei ollakaan voittamattomia ja JYPkin on sen tajunnut niin sarja vielä kääntyy, anteeksi vaan. Ässillä palo jo tänään kiinni ja se on ihan ymmärrettävää. JYP pääsi vasta lentoon.

No maanantaina nähään miten käy. Käy miten tahansa, parempi menee jatkoon, enkä itkisi jos Ässät tästä jatkoon menisi, sen verran kova joukkue kyseessä.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täytyy myöntää, että usko oli koetuksella ennen tätä matsia, mutta kylläpä paikalle menneet JYP-kannattajat nyt palkittiin melkoisella lauantai-illan karkkipussilla! En ole kade, en (hienoa kannustusta muuten molemmin puolin telkkarin jälkilähetyksenkin perusteella).

Paljon oli isompia ja pienempiä hyviä juttuja tässä matsissa JYPin kannalta. Pari nopeaa onnistumista alkuun, paikkoja useampaankin maaliin. Ja käänteisesti Ässille ei kiekko pomppinut kuten aikaisemmissa peleissä: Heshka kadotti kiekkoa siniviivalla, Elon kuti ylärimaan, Armian rystysiipaisu hitusen ohi maalin. Pieniä juttuja pelin sisällä, mutta isoja lopputuloksen kannalta. Samoin Ässien ykkösketjusta Niemi kävi yllättävän hiilenä ja Armiakin keskittyi enemmän nokkapokkaan, vain Savinainen piti aiemman tasonsa. JYP ajoi maalille härskisti ja nälkäisesti kautta ottelun. Lopussa Ässät oli kirinsä suhteen aika aseeton. Tiivistetysti pikkujutut jotka ovat kääntäneet aiemmat kolme ottelua porilaisille kääntyivätkin nyt JYPille.

Moni varmaan odotti vierasjoukkueelta jotain typerää aivopierua tyyliin 2+2 tai 5+20 josta Ässät olisi ratkonut sarjan, tai yleisesti vain valmiiksi alistunutta jengiä, mutta toisin kävi. Toki nopea maali ohjasi peliä, mutta peräkkäisistä päivistä huolimatta ei loppua kohti näyttänyt edes luistin pahemmin JYPillä painavan.

Seuraavaksi taas kotivoittoa metsästämään. Ei kai siellä voida kolmea kertaa peräkkäin hävitä? Siellä sarja 3-2:een ja Poriin katsomaan miten Ässien kantti kestää. Pääasia kuitenkin, että viimeiseen asti taistellaan!
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ilmeisesti teille on tärkeää osoittaa etten ymmärrä pelistä mitään Miksi?
Voit ihan sinutella. Koska minua vituttaa besserwisserismi kun se perustuu ulko-opittuihin fraaseihin joiden merkitystä ei ymmärretä. Minä ainakin tahdon sanoa että keisarilla ei ole vaatteita.

Puremisesta. Tiesittekö muuten että ihmisen purema on vaarallisempi kuin koiran purema. Lisätietoa Sairaanhoitajaliiton sivuilta. Auvisen tapauksessa vammaksi tuli verestävä haava. Kun riski että Auvinen joutuu olemaan sivussa kokoonpanosta on noinkin suuri katson että JYPiltä olisin oikea ratkaisu pistää tästä video eteenpäin.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sormi osui vahingossa Ryanin hampaaseen? Jokainen voi kotona kokeilla saada omilla hampailla sormeen haavaa, niin ihan tuosta vaan vahingossa se ei tule. Kokeilkaa. Kokeilkaa purra. Pitää oikeasti purra tosissaan että verta alkaa valumaan, varsinkin kun siinä on vielä hanskat välissä. Kädestä veren valuminen jääkiekossa on erittäin harvinaista ja itselleni tulee mieleen, että ainoastaan luistin voi saada sellaisen vahingon aikaan - siis niin kauan kun hanskat on kädessä.

Itse näin tilanteen kerran JIMin jälkiliukkailta, joten en ole mikään legendan kertoja, mutta yritetään. Mielestäni Auvisen hanska tippuu tuon väännön alussa. Tämän jälkeen tasapaksua vääntöä ala sm-liiga style. En yhtään ihmettele, jos Auvinen tuon jälkeen työntäisi vaikka sormea suuhun, kuten "Jykylän Londonin huoran", mutta ikäväähän se on aina kun puree. Sattuu joka tapauksessa ja jättää paskan maun suuhun.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei tietenkään ole ok. Tarkoitin, että vahingossahan nämä tilanteet tapahtuvat, ainakin yleensä. Poikkeuksia tietenkin tapahtuu. Tämä kertomasi linjaus pitäisi olla lähtökohtaisesti kaikilla selvä asia. Tuskin Auvinenkaan on tahallaan laittanut sormea suuhun vai uskotko itse näin käyneen? En myöskään halua uskoa siihem, että Ryan olisi purrut.

Pointtini olikin siinä, mikä on syy ja mikä seuraus nyt kun kaikki huutavat kuorossa miten Ryan puri jolloin helposti unohtuu että sormet olivat lähtökohtaisesti jossain missä niiden ei olisi kuulunut olla. Tavallaan vähän outoa että vihellyksen jälkeinen nuhjaus (jonka Auvinen muuten aloitti) ja naaman hierominen kädellä ovat nyt niin ok vaikka periaatteessa nekin ovat säännöissä kiellettyä toimintaa jossa voi lisäksi käydä vahinko.

Missään nimessä en tietenkään puolustele kenenkään puremista.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voit ihan sinutella. Koska minua vituttaa besserwisserismi kun se perustuu ulko-opittuihin fraaseihin joiden merkitystä ei ymmärretä. Minä ainakin tahdon sanoa että keisarilla ei ole vaatteita....

Ok, sinä varmasti osoitat omilla analyyseillasi minun juttuni vääriksi, ulko-opituiksi fraaseiksil
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Koomista ja toisaalta kutkuttavaa kun jokaisesta ottelusta näyttää nousevan jokin kinastelunaihe yli muiden. Tällä kertaa se oli Youngblood 2: Sormi veressä featuring Ryan & Auvinen.

Ihan sama vaikka olisi irtosormia jäällä, nakit taskuun ja peliä. Sarja on nyt 3-1 ja Jyväskylässä pelataan. Toinen finaalipaikka on edelleen tyrkyllä eniten tarjoavalle!
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onnittelut Jyväskylään elintärkeästä voitosta. Hieno ottelu, vaikkakin tasoltaan hyvin hermostunut. Älytön määrä virheitä molemmilla joukkueilla.

Ottelu oli kauttaaltaan hyvin tasainen, JYP sai otteluun lentävän lähdön ja kahden maalin johto kesti kuin kestikin loppuun asti, osittain tuurilla, osittain hyvän puolustuspelaamisen johdosta. Ässien valmistautuminen oli sittenkin mennyt pieleen, vaikka kokemusta oli karttunut neljännen ottelun "paineista" jo KalPaa vastaan. Ässäpelaajien playoff-kokemuksen vähyys vs. JYP-pelaajien vastaava tuli otteluun valmistautumisen kohdalla esiin.

Sama asia oli nähtävissä Ässien ratkaisupelaajien kohdalla. Savinainen, Armia ja Niemi keskittyivät mielestäni täysin vääriin asioihin. Jo Jyväskylässä heidän keskittymistään koeteltiin tietoisesti JYP-pelaajien taholta. Ärsytys tehoaa, nuoret miehet kuumenevat. Kokemattomattomat pudotuspelipelaajat (lue: Ässien ykkösketju) lähtevät mukaan hanakasti torikokouksiin.

Tietoista toimintaa JYP:n osalta ja ihmettelen suuresti miten Ässät menee noin helppoon. Mikä on Ässä-valmennuksen vastuu?

JYP on kova ja rutinoitunut joukkue. Silti mielestäni Ässien nykyisen joukkueen potentiaali on aivan eri tasolla. Viime kaudella osat oli toisinpäin, nyt Ässät on selkeästi edellä.

Omasta mielestäni JYP on huomattavasti KalPaa pahempi vastus, nimenomaan Ässille. KalPalla selvästi enemmän taitoa, mutta jyväskyläläisillä on enemmän sitkeyttä ja vääntövoimaa. Vaikka tämän kauden JYP ei enää kykene jäädyttämään vastustajan peliä edes johtoasemassa, kuten edellisten vuosien keskisuomalaiset, on se silti kurinalainen, vaikkakin taidollisesti rajoittunut joukkue.

Maanantaina tullee jälleen tasainen kamppailu, jonka Ässät todennäköisesti voittaa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi voi mitä paskaa tämä ketju :D

JYPin faneilla on nyt samanlaista uhoa sarjan kääntämisestä kuin Kalpan faneilla oli neljännen matsin jälkeen. Tuntuu vähän että siellä uhotaan vaan sen takia että saadaan itselle uskoteltua mahdollista nousua. Koska kukaan ei JYPin finaalipaikkaa enää realistisena pidä.

Armian, Savinaisen etc. kuumenemisesta haetaan itselle jotain uskottelua. Mites se JYPin edellisen ottelun lopetuskuumenemiset? :-D

Mutta jos se nyt hyvältä tuntuu niin joo onhan JYP ollu tässä sarjassa parempi, Ässille on vaan pomppinut. Sama homma oli Kalpalla, Ässille pomppi kun taivaankappaleet oli kohdillaan.

Joku taisi kirjoittaa että 3-5o pelikieltoa Ryanille ?! :D Onhan pureminen vitusti törkeämpää kuin päähän taklaamiset etc.
Mikko Viitanen ei saanut edes jäähyä siitä kun huitoi Savinaiselta leegot suusta. Kyllä sieltä molemmilta törkeitä sikailuita löytyy kun vaan avaa SILMÄNSÄ!!!

Jos Ryan puri, se on väärin. Mutta jos JYP tästä lähtee videoita lähettelemään niin sehän kertoo vaan siitä että nuo raukat pelkäävät putoavansa oikeasti. Toivon että jos tähän ämmäilyyn lähdetään niin liiga ottaa käsittelyyn myös Jonne Virtasen tuomarin koskemattomuuden rikkomisen.

Tää o playoffia, rapatessa roiskuu.

Viihdyttävää playoffia väännetään kentällä. Jatkoajassa väännetään kyllä niin väsynyttä itkunsekaista paskaa ettei paremmasta väliä. Yksi huonoimmista ottelusarjoista jatkoajassa koskaan. Lapsellista, lapsellista ja lapsellista.

Lopetetaan tämä saatanan turha vääntö siitä onko apina rasismia ja kuka puri ketä. Väännetään niin älyttömistä asioista että välillä mietityttää onko enää edes mitään järkeä yrittää laittaa asiaviestejä sekaan.

Muutamia oikeasti hyviä viestejä pelistä, kiitos niistä.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oikeasti, miten helvetissä Auvisen sormi päätyy vastustajan suuhun? Epäilen että samaan tyyliin mitä pelin jälkeen JYPin pukkarin suihkussa, asiat vaan johtaa toiseen jne.
Ennemmin kysyisin mitä helvettiä se vastustajan pelaaja JYPin pukkarin suihkussa tekee?

Tässähän joutuu Virtasen Markon pukukoppikäytävällä harhailu HPK-sarjassa totaaliseen häpeään. Nyt on päästy kunnolla ihan suihkunraikkaalle iholle!
 
Viimeksi muokattu:

Handyy

Jäsen
Joku taisi kirjoittaa että 3-5o pelikieltoa Ryanille ?! :D Onhan pureminen vitusti törkeämpää kuin päähän taklaamiset etc.
Pari peliä puremisesta pitäisi antaa, jos siitä on todisteet olemassa. Vertailukohtana Jarkko Ruudun 2 peliä kieltoa NHL:ssä. Kaikenlaista peleissä sattuu ja tapahtuu, mutta pureminen on vain valitettavasti niin suurta vastustajan kunnioituksen puutetta, että sitä ei haluaisi koskaan nähdä lajissa nimeltä jääkiekko. Vahingossa kun sitä ei oikein voi tehdä niin, että iho rikkoutuu. Typerää toimintaa Ryanilta kieltämättä.

Omasta mielestä kieltämättä pureminen on törkeämpää kuin päähän taklaaminen, koska puremisessa ei ole mitään tekemistä nopean pelitilanteen kanssa eikä se satu vahingossa, päähän taklaamisessa on kyse sekunnin sadasosista ja lähes aina satavarmaa yritystä päähän on aika vaikea todistaa.

Harmi, ettei jääkiekkoyhteisö voi tällaista asiaa pitää kollektiivisesti typeränä, jos se tekijä nyt sattuu olemaan oman fanittamansa joukkueensa pelaaja (tämä ei siis koskettanut quottaamaani nimimerkkiä).
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
. Kuinka paha vekki siellä nyt todella on ollut? Juttuja lukemalla joku voisi melkein luulla että Ryan on purrut kuin koira.
Verta vuotava haava joka oli sen verran paha että Auvisen annettiin poistua jäähyaitiosta paikkailtavaksi.

Koiran puremaan vertaaminen on oikeastaan aika sopiva. Tosin infektoitumisriski on suurempi koska betalakatamaasia tuottavia bakteerikantoja esiintyy ihmisellä koiraa enemmän. Lisäksi ihmisestä voi levitä puremisen seurauksena hepatiitit B ja C, herpes, kuppa taikka teoriassa myös HIV.

Viisastelua? Jos päähänkohdistuneiden taklausten rangaistusasteikkoa kiristetään sillä perusteella että se on vaarallista ja voi aiheuttaa aivovammoja, niin puremisesta pitää rangaista sillä perusteella että se voi aiheuttaa AIDSia.

Näitten terveyshaittojen ohella puremisessa on se huono puoli että se on ihan saatanan noloa purijalle ja oikeastaan koko lajille. Tällä menolla lätkän MM-finaalissa joku Peik-etuniminen tukistaa ruotsalaista ja laji muuttuu muutenkin homomaisemmaksi. Jos puret pikkusormeen, se vie koko käden.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pureminen jääkiekossa on aina tuomittavaa. Sama tuomittavuus on myös sormien tunkemisen kanssa vastustajan suuhun tai esim. silmiin (K.Koskinen tietää).

Itse en tätä Porin kamppailussa nähnyt. En todellakaan lähde noihin JYP-pelaajien tarinoihin mukaan.

Nyt on Ässien leirissä pidettävä tunteet kurissa. Rutinoituneella vastustajalla, hallitsevalla mestarilla, on kaikki keinot käytössä.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jaahans. Sellainen peli. Onhan tässä kaikki todennäköisyydet edelleen JYPille vastassa, mutta se pieni kiusanhenki elää edelleen vahvana. Jos se vitun Ässät pääsee finaaleihin, niin tuoreilla jaloilla sitä ei ainakaan päästetä saatana. Niin se Kärpätkin kulutti JYPiä armon vuonna 2010. Tapparalle tämä tietää vain kivaa, mutta minulle nyt on aivan se ja sama voittaako lopulta Ässät tai Tappara, kummatkin aivan yhtä tyhjän kanssa.

Maanantaina jatkuu Hippoksella, ja silloin muuten istumakatsomoa on nostattamassa ainakin yksi tyyppi. Se olen minä. Ässille kaikkea perkeleen pahaa toivoen: minä.

(Terveisiä muuten Keulivalle Valtralle Matsi-baarista, identiteettini ei ole täysin kasvoton)
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei ollut Patapojat hereillä alussa, ajatukset taisi olla voitosta myönnetystä vapaassa, eli baarissa. No sattuuhan näitä, kalliiksi vaan tulee Ässille. Matkan kustannuksiin pitäisi ottaa osa pelaajien sakkokassasta, ehkä valmistautuminen peliin tulevaisuudessa paranisi.

Ekan erän lievä Ässä hallinta vaihtui toisen erä totaaliseen jaloissa oloon, 3ssa sitten näennäistä hallintaa. Ei ollut Ässien päivä, tai siis ilta.

Mitä ottelussa muuta tapahtui, maalivahdin ajeluja, puremisia ja kaikkea muuta kivaa. Ajatukset parempi siirtää jo maanantaihin.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Mun perssilmään tuo Jypin yv ei näyttänyt yhtään pahalta. Kiekko viivaan, pari syöttöä ja laukaus suoraan syötöstä. Tällä kertaa ei uponnut, mutta kyllä tuolla tavalla vielä maaleja tehdään.

Molemmat maalit syntyivät aivan maalin edestä. Sinne Jypin pitää uskaltaa mennä. Eilen näytti siinä suhteessa hyvältä. Raanta pelaa erittäin hyvin, joten suorat vedot ilman maskia eivät kyllä taida upota. Tarkki oli eilen loistava. Tuollaista maalivahtipeliä Jyp tarvitsee.

Kovia taklauksia jaettiin puolin ja toisin, mikä miellytti ainakin minua. Hienoa, että Jyp pystyy vastaamaan myös tuolla osastolla. Eilen sellaisetkin pelaajat, joilta ei yleensä niittejä nähdä, intoutuivat käyttämään kroppaansa. Esimerkiksi Välivaara kolasi Marttisen toisessa erässä omalla sinisellä todella kovaa. Tällaista kiekon pitää ollakin. Auvisen fyysinen peli miellyttää minua. Kiekon kanssa hän kuitenkin tarvitsee paljon lisää varmuutta. Ainekset hyväksi liigatason puolustavaksi pakiksi kehittymiselle ovat joka tapauksessa olemassa.

Jotkut fanit ovat kirjoitelleet, että Jyp vie maanantain pelin satavarmasti. Tuollainen ajattelutapa on erittäin vaarallinen. Toivottavasti kukaan joukkueesta ei ajattele noin, sillä Ässät tulee huomenna erittäin kovaa. Jos Ässät pääsee johtoon tai peli jatkuu pitkään tasoissa, paine kasaantuu Jypin puolella. Olisi erittäin tärkeää päästä alussa johtoon, jotta Jyp saisi hengen päälle. Eiväthän Jypin mahdollisuudet kovin suuret ole vieläkään, mutta nyt vain kaikki peliin!
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voi voi mitä paskaa tämä ketju :D

JYPin faneilla on nyt samanlaista uhoa sarjan kääntämisestä kuin Kalpan faneilla oli neljännen matsin jälkeen. Tuntuu vähän että siellä uhotaan vaan sen takia että saadaan itselle uskoteltua mahdollista nousua. Koska kukaan ei JYPin finaalipaikkaa enää realistisena pidä.

Armian, Savinaisen etc. kuumenemisesta haetaan itselle jotain uskottelua. Mites se JYPin edellisen ottelun lopetuskuumenemiset? :-D

Mutta jos se nyt hyvältä tuntuu niin joo onhan JYP ollu tässä sarjassa parempi, Ässille on vaan pomppinut. Sama homma oli Kalpalla, Ässille pomppi kun taivaankappaleet oli kohdillaan.

Joku taisi kirjoittaa että 3-5o pelikieltoa Ryanille ?! :D Onhan pureminen vitusti törkeämpää kuin päähän taklaamiset etc.
Mikko Viitanen ei saanut edes jäähyä siitä kun huitoi Savinaiselta leegot suusta. Kyllä sieltä molemmilta törkeitä sikailuita löytyy kun vaan avaa SILMÄNSÄ!!!

Jos Ryan puri, se on väärin. Mutta jos JYP tästä lähtee videoita lähettelemään niin sehän kertoo vaan siitä että nuo raukat pelkäävät putoavansa oikeasti. Toivon että jos tähän ämmäilyyn lähdetään niin liiga ottaa käsittelyyn myös Jonne Virtasen tuomarin koskemattomuuden rikkomisen.

Tää o playoffia, rapatessa roiskuu.

Viihdyttävää playoffia väännetään kentällä. Jatkoajassa väännetään kyllä niin väsynyttä itkunsekaista paskaa ettei paremmasta väliä. Yksi huonoimmista ottelusarjoista jatkoajassa koskaan. Lapsellista, lapsellista ja lapsellista.

Lopetetaan tämä saatanan turha vääntö siitä onko apina rasismia ja kuka puri ketä. Väännetään niin älyttömistä asioista että välillä mietityttää onko enää edes mitään järkeä yrittää laittaa asiaviestejä sekaan.

Muutamia oikeasti hyviä viestejä pelistä, kiitos niistä.

Ettei vaan olis paska housussa sulla jo siitä, että JYP tulee kääntämään vielä tämän sarjan? Karri Kivi - Suomen Wolwerine on jo paniikissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös