NHL 13:n vitutusketju

  • 83 694
  • 320
Itse pelailen neljättä vuotta vaan versusta, ja pari asiaa voisin viikon pelailun jälkeen listata:

- Mutual quit on hävinnyt jonnekin. No eihän siihen minuutin pelin jälkeen lagin takia ehdottamaani mutual quittiin ennenkään kukaan myöntävästi vastannut, mutta kuitenkin. Kiva kun puolet suorista tappioista tulee näistä.

- Kiva että luistelun ja syöttöjen viilaus teki pelistä entistä realistisempaa, mutta seuraavassa versiossa voisi ottaa puoli askelta taaksepäin. Nyt liian moni matseista menee tylsäksi luistelukilpailuksi, kun vastustajalla on hyökkäyspelissään yksi moodi joka on 'täysillä eteen'. Omakin hyökkäyspeli on paljon NHL12 tylsempää, sillä riski harhasyöttöön on paljon suurempi pakin sählätessä viivalla tai one-timerin mennessä ohi "liian kovasta syötöstä" (lol), ja riskin toteutuessa tappiotkin ovat NHL12 suuremmat, kun siellä on se 'täysillä eteen' vastustaja riistämässä kiekkoa sen sijaan että puolustaisi niin kuin jääkiekossa tupataan tekemään. Tämän johdosta hyökkäysalueen pyörityksissä kiekko ei liiku (varsinkaan näillä vastustajilla), vaan samalla äijällä pörrääminen ympäri hyökkäysaluetta täydellistä syöttö- tai vetopaikkaa etsien voi olla kannattavampaa.

- Mailan noston ja heittäytymisen tehottomuus. Kummallakaan liikkeellä ei tee yhtään mitään, kun mailaa nostamalla ei koskaan saa kiekkoa riistettyä, ja jotenkin kummasti kiekko menee lähes aina heittäytyneen pelaajan läpi. Siispä puolustus on lähes kaikilla pelaajilla, itsellänikin, sitä pelkkää poke checkin hakkaamista.

- Tietyt varmat maalit ovat korvautuneet uusilla varmoilla maaleilla. 1) Leftillä vasemmalta, tai rightilla oikealta sisään ja heti sinisen jälkeen suoraan kohti maalia, kovasta vauhdista pitkään ladattu lämäri b-pisteen kaarelta, liian usein sisällä. 2) Suoraa kohti maalia noin metrin verran leveyssuunnassa kaukalon keskikohdasta sivussa mailan kämmenpuolen suuntaan. Ennen maalia nopea käyttö rystyllä ja sitten kämmeneltä yläkulmaan, 100-varma maali pelaajista riippumatta. Vituttaa tehdä näitä maaleja, mutta typerää se olisi jättää tekemättäkin jos läpiajo avautuu, tai yksykkösessä puolustaja pudottaa sinne maalivahtinsa eteen odottelemaan, niin että vetopaikka sektorista avautuu.

- Sota-alueen painottaminen. Siinä maalin edessä b-pisteiden kaarien välissä on maaginen alue, jossa AI:n puolustuskyvyt vähintäänkin triplaantuvat, ja puolustavien pelaajien taitoihin tuntuu tulevan 20 pisteen lisäys. Ja toisaalta, jos alueelta vahingossa pääsee joskus paskarannarin heittämään niin sehän on aina sisällä. Hyvä uudistus sinänsä, mutta painotusta voisi olla ainakin puolet vähemmän.

Yhteenvetona peli on taas mielenkiintoisempi ja realistisempi kuin edeltäjänsä, mutta pelaaminen on taas melko tylsää ja rasittavaa, paitsi kun vastaan sattuu suomalainen jota myös kiinnostaa pelata lätkän näköistä lätkää. Suurin osa peleistä ratkeaa edukseni jo ensimmässä erässä, ja sitten vain odotellaan josko seuraavan vastustajan kanssa kävisi parempi tuuri, samalla kun toistetaan vielä pari erää näitä vitun luistelukilpailuja kohti omaa maalia, joista kaveri ei ikinä saa mitään aikaan, paitsi sen yhden maalin per matsi minkä molari keskimäärin imuttaa sektorin ulkopuolelta, mutta kun eivät osaa muutakaan yrittää....
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Miksi jos tekee uuden kokoonpanon HUT:iin eika muista vaihtaa erikoiskentallisia niin siella on av:ta pelaamassa 4 hyokkaajaa... Miksi EA, miksi? (vituttaa havittyani cupissa, kun vastustaja teki kaksi maalia, joista toisen jatkoajalla, valittomasti mun av:n jalkeen (eli mulla oli 2 hyokkaajaa pakkeina))
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
*Koko viesti*

Komppaan vahvasti. Online versusta pelaan välillä, mutta sielläkin alkaa rasittamaan juuri tuo "yliagressiivinen" lätkänpeluu.

Maalivahdeilla myös on välillä järkyttävät tasoerot. Esim. GM-modessa voin hyvin pyörittää matsista lähes 10 minuuttia vastustajan alueella, vetoja on sen 30 joista väh. 5-10 on vaaralliseksi luokiteltavia ja vastustaja vie 7 vedolla matsin luokkaa 2-1 tai 3-2. Naurettavaa.
 

Vercetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mussutin pelin kankeista valikoista muistaakseni lokakuussa tuonne varsinaiseen NHL 13 -ketjuun. Nyt peli on kuukauden sisään jäätyillyt kahtena päivänä niin, että jumittuminen tapahtuu useasti putkeen aina siinä vaiheessa, kun varsinaisen ottelutapahtuman lataaminen alkaa, ja ainoaksi keinoksi jää konsolin ja pelin uudelleenkäynnistäminen, mikä on toki aivan vitun pitkä ja puuduttava prosessi useasti putkeen toistettuna.

Melkoisen ikävää puuhaa, kun jääkiekkoilu itsessään on kuitenkin niin mukavaa tässä pelissä. Lieneekö sitten vain Pleikkarin ominaisuutena nämä kankeat valikot (pahimmillaan ongelma on täysin omani), mutta vastenmielistä se on päivästä toiseen tuijottaa jännäpaskat housussa niitä latauspalloja. Nyt peli on jälleen viikon poissa silmistä vaatekaapissa. Saatanan paska!
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
JUMALAUTA tuo maalinteko. Tuossa rupesin voittamaan jo pelejä lukemin 5-2, 3-4, 2-1 ja 0-2. Mutta yhtäkkiä ei mene mikään maaliin. Kolme peliä viimeisestä neljästä olen hävinnyt 1-0!

Olen yrittänyt aina kun ei meinaa mennä niin laukoa vielä enemmän ja koittaa sitä paska maalia. Viimeisissä peleissä laukaustilastotkin suunnillen joka pelissä meikäläiselle 30-15. Vastustaja on melkein aina tehnyt sen yhden lämärimaalin siniviivalta.

En ymmärrä miten tää voi olla välillä näin saakelin vaikeeta.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Oon nyt kahteen päivään ehtinyt hävitä neljästi rankuissa ja kerran jatkoajalla. Pistää vituttamaan...Tuo on jo sellanen saavutus johon harva pystyy.

Toki voittojakin on tullu mut noi rankkaritappiot alkaa silti hiljalleen puuduttaa. Jos teen maalin ni vastustaja tekee myös, jos torjun hyvin vaikka jopa 4-5 rankkaria putkeen, en saa itse mistään sisään... Turhauttavaa.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Be a Prossa supertähti -tasolla on nyt muistaakseni neljäs kausi meneillään. N. 70 ottelua takana, joissa on syntynyt tehot n. 125+60 (en muista ihan tarkkoja lukemia), niin alkoi vähän vituttamaan, kun peli meni jatkoajalle ja jostain syystä minulle kertyi peliaikaa n. 9 sekuntia sillä jatkoajalla, vaikkei ollut edes alivoimaa. Puhumattakaan siitä että pääsisin vetämään rankareita, eihän yli sadan maalin mieheltä voi odottaa, että hän laittaisi rankkarissakin kiekon pussiin joskus.

Jos tämä on niin realistista, kuin mahdollista, niin ei hyvin mene.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Nyt kun viimeinkin sain HUT-joukkueeni omaa silmää miellyttäväksi, ei pelaamisesta tule enää yhtään mitään. Ihan sama kuka on vastassa, turpaan tulee. Pelaaminen tuntuu kauhealta puurolta, enkä pääse edes kunnon maalipaikoille enää.

Kanet, Marleaut, Duchenet ja Kesselit pyörivät kuin huorat kesälomalla kun saatanan Bozakkia ja Murleytä paahtaa ohi oikealta ja vasemmalta. Tuntuu etten osaa pelata enää ollenkaan. Kuukausi sitten vielä voitin satunnaisesti top 20 pelaajia ja hävitessänikin matsi oli yleensä ihan tasainen. Masentaa tämä peli. Tekisi mieli aloittaa alusta ja luoda uusi joukkue, mutta nykyinen on niin kauhealla vaivalla kasattu etten viitsisi. Ehkä parin viikon tauko koko HUTista auttaisi, ei tästä ainakaan yhtään alaspäin voi vajota.

Ps. Vituttaako muita maalivahtien tarve luistella puoleen väliin omaa aluetta ottamaan se saatanan irtokiekko haltuun, vaikka sieltä olisi oma pelaaja tulossa ensimmäisenä? Siinä nimittäin kestää aivan tajuttoman kauan, että se kiekko lähtee sen molarin lavasta mihinkään. Useimmiten tosin vastustajan hyökkääjä ehtii tökkäämään kiekon hölmistyneen maalivahdin lavasta maaliin.
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
HUT:sta tuli itselle mieleen tämä uusi offline-turnaus, jossa on aika erikoiset vaatimukset. Kemia väh. 90, palkat väh. 29 000 ja tähtitaso alle 4,5. Itse en ainakaan saa omista palikoista kasattua joukkuetta joka täyttää vaatimukset, aina jää palkoista tai tähdistä kiinni.. Osaisko joku vinkata miten joukkue kannattaa rakentaa, että ehdot täyttyy. Ei mikään iso ongelma, mutta tavoitteena vaan olisi voittaa kaikki offline-turnaukset ja tuo on toistaiseksi ainoa mitä en ole voittanut pl. nuo uusille joukkueille suunnatut turnaukset.

E. Kiitos kaikille vinkeistä, niiden avulla pääsinkin turnaukseen ja sain myös pytyn hyllyyn.
 
Viimeksi muokattu:

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
HUT:sta tuli itselle mieleen tämä uusi offline-turnaus, jossa on aika erikoiset vaatimukset. Kemia väh. 90, palkat väh. 29 000 ja tähtitaso alle 4,5. Itse en ainakaan saa omista palikoista kasattua joukkuetta joka täyttää vaatimukset, aina jää palkoista tai tähdistä kiinni.. Osaisko joku vinkata miten joukkue kannattaa rakentaa, että ehdot täyttyy. Ei mikään iso ongelma, mutta tavoitteena vaan olisi voittaa kaikki offline-turnaukset ja tuo on toistaiseksi ainoa mitä en ole voittanut pl. nuo uusille joukkueille suunnatut turnaukset.

Tuli tuo turnaus juuri pelattua. Kokoonpano oli ulkomuistista:

Latendress 84 A (MIN) - Cullen 83 (MIN) - Clutterbuck 84 (MIN)
Hartnell 85 (PHI) - O.Jokinen 84 (PHI) - Hornqvist 84 (PHI)
Hartikainen 81 (EDM) - Belanger 83 (EDM) - Hemsky 83 (EDM)
Tootoo 83 (NAS) - Schenn 83 (PHI) - Erat 85 (NAS)

Timonen 84 A (PHI) - Kubina 82 (PHI)
Daley 84 (DAL) - Goligoski 84 (DAL)
Sbisa 84 (ANA) - Demers 84 (ANA)

Harding 84 (MIN)
Kopriva 84 (MIN)


Kemia natsaa helposti, kun vaan kasaa ketjut ja pakkiparit samoista joukkueista ja laittaa pelaajat oikeille paikoilleen. Jos ei suoraan käy niin sitten vaan huutokaupasta joukkueen ja pelipaikan vaihtokortteja ostamaan. Minulla eniten ongelmia tuotti palkkalattia ylittäminen. Tähtien pysyminen alle 4,5:ssä ei ollut mikään ongelma, koska tuossa on kaikki parhaat pelajaat mitä minulta löytyy. Ts. kun kasaa koko joukkueen tasapaksusti tuommoisista 83-85 pelaajista niin täyttää tavoitteet. Sitten tietysti jos yrittää jotain supertähtiä mukaan lykätä niin palkkalattia on helpompi saavuttaa, mutta helposti nousee taitotasokin liian ylös. Tai jos nyt sattuu joku crosby-giroux-malkin ketju löytymään niin kompensoi sitten laittamalla neloseen jotain 66 ovr jannuja. Ja luonnollisesti oikeille pelipaikoille ja samasta joukkueesta, jotta kemia natsaa.

Mutta aika pitkään täytyi sumplia ja laskeskella, että sai nuo tavoitteet täytettyä.

Nämä vaihtuvat turnaukset ovat varsin piristäviä, pitävät hyvin mielenkiintoa yllä. Muuten olisi varmasti HUT (ja koko peli sitä myöten) jäänyt jo pölyttymään.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
HUT:sta tuli itselle mieleen tämä uusi offline-turnaus, jossa on aika erikoiset vaatimukset. Kemia väh. 90, palkat väh. 29 000 ja tähtitaso alle 4,5. Itse en ainakaan saa omista palikoista kasattua joukkuetta joka täyttää vaatimukset, aina jää palkoista tai tähdistä kiinni.. Osaisko joku vinkata miten joukkue kannattaa rakentaa, että ehdot täyttyy. Ei mikään iso ongelma, mutta tavoitteena vaan olisi voittaa kaikki offline-turnaukset ja tuo on toistaiseksi ainoa mitä en ole voittanut pl. nuo uusille joukkueille suunnatut turnaukset.

Mina taas voitin vastaavan online-turnauksen seuraavalla kokoonpanolla:

Elias 85 C (NJ) - Zajac 85 (NJ) - Clarkson 84 (NJ)
S. Kostitsyn 84 (NSH) - Legwand 85 (NSH) - Hornqvist 84 (NSH)
Glencross 85 (CGY) - Stoll 86 A (LA) - Stafford 85 (BUF)
Higgins 84 (VAN) - Malhotra 83 (VAN) - Hansen 84 (VAN)

Bouwmeester 85 (CGY) - Carlson 85 (WSH)
Visnovsky 85 (ANA) - Girardi 84 (NYR)
Sekera 83 (BUF) - Wideman 84 (WSH)

Neuvirth 85 (WSH)
Hope/Richard 64 (joku OHL-joukkue)

offline-turnauksessa ei ollut mitaan jakoa vaan tipuin heti ekan pelin jalkeen :(
 

janbo

Jäsen
HUT:sta tuli itselle mieleen tämä uusi offline-turnaus, jossa on aika erikoiset vaatimukset. Kemia väh. 90, palkat väh. 29 000 ja tähtitaso alle 4,5. Itse en ainakaan saa omista palikoista kasattua joukkuetta joka täyttää vaatimukset, aina jää palkoista tai tähdistä kiinni.. Osaisko joku vinkata miten joukkue kannattaa rakentaa, että ehdot täyttyy. Ei mikään iso ongelma, mutta tavoitteena vaan olisi voittaa kaikki offline-turnaukset ja tuo on toistaiseksi ainoa mitä en ole voittanut pl. nuo uusille joukkueille suunnatut turnaukset.

Tuossa tulikin jo hyviä vinkkejä joukkueen kasaamisesta. Tähtiä saat helpoiten laskettua huonoilla maalivahdeilla. Itselläni on ykköskassari Thomas Greiss 82ovr ja kakkoskassari joku 62ovr junnu. Omistan myös Rinteen, mutta sen statsit on jotain 6W/10L, 90.1% kun Greiss on luokkaa 35/7 ja torjuntaprosentti yli 93%. Toisin sanoen itse olen tullut siihen tulokseen että maalivahtien ovr-arvot eivät merkitse käytännössä mitään ja on parempi peluuttaa noita budjettimaalivahteja, kuin tähtiveskoja.

Jotta päästään myös ketjun aiheeseen, niin HUT-on kyrsinyt viime aikoina. Viimeistely on ollut uskomatonta tervaa ja jatkuvasti käy niin, että pääsen yksin läpi ja vastustaja ottaa veskan käyttöön. Tietysti aavistan tulevan syöksyn ja kierrän maalivahdin. Tyhjä maali edessä ja veto menee ohi. Uudelleen ja uudelleen. Parhaimmillaan neljä kertaa samassa pelissä. Hohhoijjaa.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, JYP
Pelaajien kehitys GM connectedissa on melkoista arpapeliä ja nyt kyllä tuli semmonen "kehittyminen", että ei hyvää päivää. Nick Leddyn mestaruusjuhlat vissiinkin hieman venähti. Kaverilla kuitenkin 4 keltaista tähteä ja ikääkin vain 24v, niin ei tuommonen taitojen tippuminen tunnu kovin järkevältä.

Linkki vie dropboxissa olevaan png-kuvaan .
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Joo melkoista kyl tuo kehittyminen pelissä.

Lisäksi sopimusjutut vituttaa. Tosi realistisesti Kipperi haluaa 37veenä 7 vuoden ja 7,5 miljoonan caphittiä sisältävää sopimusta. 1v pyynti 11 miljoonaa caphitin osalta, 2v 9m.

Pidäppä Kipperi tunkkis.

Muutenkin noi soppareiden pituuksien kestot älyttömiä.
 

Tumbenson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näin tässä parinsadan onlinematsin jälkeen voi sanoa että hohhoijaa kun on kyllästynyt vääntään online matseja. Ja syynähän voisin pitää vastustajia. 95% vihuista ei osaa ajatella ees muuta maalintekotapaa kuin sitä yhtä joka-nyt-jääköön-mainitsematta. Hohhoijjaa. Itse koitan rakentaa hienoja kuvioita ja per peliin ehkä tälläisiä maaleja saan 2-3 kipaletta mutta vihu joka koostuu ainoastaan pikakiitureista nii ei kyllä paljoa hymyillytä.

Bonuksena se, että eikö EA oikeesti osaa tehdä toimivaa peliä. Juu, pieniä bugeja on nyt aina, mutta niitä tulee jatkuvasti. Esim. eilen olin 2.kierroksella pudotuspeleissä, ja voitin matsin, jonka jälkeen ois pitäny edetä 3.kierrokselle. Cup järjestelmä oli sitten sillä päällä että tiputti meikän. Lisäksi 3 kertaa ollut bugi, etten saa puckseja peleistä, eikä sopparit kulu, mutta ajan myötä se on lähtenyt. Pikku vikoja, jotka vaan pistää pikku hiljaa enemmän vituttamaan. Korjakkaa ne s**tana.

Peli lähtee nyt kaappiin pölyttymään, olen täynnä tätä jöötiä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ps. Vituttaako muita maalivahtien tarve luistella puoleen väliin omaa aluetta ottamaan se saatanan irtokiekko haltuun, vaikka sieltä olisi oma pelaaja tulossa ensimmäisenä? Siinä nimittäin kestää aivan tajuttoman kauan, että se kiekko lähtee sen molarin lavasta mihinkään. Useimmiten tosin vastustajan hyökkääjä ehtii tökkäämään kiekon hölmistyneen maalivahdin lavasta maaliin.

Kyllä vituttaa! Varsinki ku Mike Smith tekee näin varmasti useemmin ku kukaan muu veska koko pelissä...

Ois tässä positiivistakin sanottavaa vaikka vitutusketjuun nyt kirjoittelenki. Alivoimani ei ole päästänyt maaliakaan kolmeen päivään ja yhteensä n.20 peliin. HUTia taikka näitä Online-liigoja/turnauksia ite en toistaseks harrasta. Ens kaudella NHL14:n merkeissä vois kyl nyt kun taitoa alkaa jo olemaan jonkin verran. Ei tällee tammikuussa enää mitään suurta jaksa alotella.
 

vässykkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HUTtia pelailen onlinessa ja miten voikin yksi peli saada aikaan näin suuren vitutuksen.

- tuntuu että joka helvetin tökkäsy osuu vastustajan jalkaan ja siitä jäähylle. Muutenkin välillä naurettavan näköisiä nuo loikat, kun hipaisee jaloille.

- maalinteko. Vastustajan jokainen ripuliranne uppoaa sisään kun itse taas tarvitsen sen 20 laukausta yhden maalin tekemiseen.

Tai sitten en vaan osaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Taas vituttaa kun olisi muuten fiilis pelata niin sitten änäri on vaan tehty niin paskasti!

- Kentän koko on ihan vitusti liian iso!
- Taklaukset ovat epäaitoja, niin se itse taklaus kuin sen jälkeinen lento.
- Taklauksia jää merkitsemättä, vaikka kuinka moni taklaus jää tilastoista pois!
- Blokkauksia ei merkitä ollenkaan!
- Omat maalivahdit päästävät aina väh. sen yhden helpon ripulin siniviivalta tai jostain pienestä kulmasta!
- Tappelut ovat ihan täyttä paskaa!
- Miks vittu peliin on vain tehty NHL&AHL Be A GM muotoon? Miksei ole tehty kunnolla myös sm-liiga ja muita sarjoja? KHL:n ymmärrän kun oikeusjutut painaa päälle.
- Kun on nyt myös ne junioriliigat niin miksei ne ole käynnissä normaalisti kauden aikana? Voisi nähdä onko joku junnu tehnyt pisteitä kuinka paljon, onko ollut loukkaantuneena ja kehitys hidastunut sen takia.
- Loukkaantumiset on epäaitoja, taklaat vastustajan pää edellä laitaan niin tämä loukkaa polvensa. Ja miksi ne paluupäivät on aina niin tarkkoja eikö aivotärähdyksen jälkeen voisi olla "day to day" tai "week to week"?
- FIFA:n tyyliin semmoiset uutiset olisivat oikein kiva pieni lisä Be A GM muotoon.
- Miks pelaajien kanssa ei voi solmia kesken kauden jatkosopimuksia? Onko sekin niin vaikeeta vittu tehdä!?
- Selostus, argh, vittu mitä kuraa!

Siinä vähän noita juttuja mitkä kyllä syö pala palalta fiilistä pelata kyseistä peliä! Ja voisin keksiä, vaikka kuinka paljon lisää noita bugeja, mutta menis koko loppu yö siihen jos alkaisin niitä tänne kirjoittelemaan.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Tullut taas pelailtua "uutta" änäriä 1 vs 1-onlinessa. Oikeastaan ensimmäistä kertaa sitten julkaisun. Menossa on 20 ottelun voittoputki Columbuksella, pari kuukauden top-20 kaatoakin osunut vastaan. Peli on tällaisenaan ihan kiva ja realistinen pyöritysten suhteen; kerrankin on mahdollista vetää monen minuutin mylläkkä hyökkäysaluellaa saaden samalla vaihdot tehtyä.

Mutta siis saatana. penscanuckssanjosedetroit. On siellä saatana 26 muutakin joukkuetta. Tarkistin viimeisestä 20 ottelusta 19 ollut näitä joukkueita vastaan. Olisiko jo aika saada Fifasta tuttu veto-oikeus joukkueita valittaessa.

nimimerkillä
"vain BJ tai Isles"
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Heh. Poikain keskustelu aiheutti pienimuotoisen repeämisen. Onneksi saatiin ne valotkin päälle. =D

Ja sitten siihen vitutukseen. Mahtoikohan eilisen EASHL-peleistä kirjautua mitään tilastoja saavutuksiin? Ainakin kolmesti oli voitetun pelien jälkeen voittojen määrä aivan samassa lukemassa ja ilmeisesti myös pelattujen otteluiden määrä oli jämähtänyt paikoilleen... Vituttaa jos jäi voitot saamatta, kun tarttis vielä jokunen olla, jotta legenda 3 aukenisi.

P.S. Kuubille semmoista infoa, etten ole PSN-nimimerkki Rommeli, vaan Rommeli_fin. ;D
 

Jämeräparta

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Devils
Kaikki verkossa pelattavat pelimuodot olivat jumissa (ainakin HUT, GMC ja EASHL). EASHL:ssä ei saatu esim. kutsuttua pelaajaa joukkueeseen. Nyt oli ilmestynyt listalle, joten ilmeisesti taas homma toimii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös