Petteri Nummelinin paluu!

  • 424 631
  • 1 154

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kuinka lapsellisesta ihmisestä Petteri Nummelinen kohdalla puhutaan, jos hän ihan oikeasti on käyttäytynyt näin? Kaveri ei siis ole suostunut neuvottelemaan ollenkaan, vaan ensimmäisen tarjouksen jälkeen vetänyt semmoiset kilarit, että mitään ei ole enää ollut tehtävissä.
Eikös tää ollu case Jarkko Ruudun tapauksessa? Ainakin itse kuulin ihan varmoista läheteistä (ja taisi siitä olla vielä juttua maikkarin netissäkin) että Ruutu ei hirveästi sitä ollut salaillu että piti Hifkin tarjousta lähinnä kunnian loukkauksena. Jotkut ihmiset vaan on sellaisia että sitten kun ne suuttuu sitten ne suuttuu ja siinä ei sitten enää selittelyt auta.

Mutta eihän Nummelin itse niitä sopparineuvotteluja käy. Siellä on joku agentti joka on saatanut jopa vuotaa ton Lukko-diilin että Tepsissä herättäs paniikissa iskemään uutta tarjousta pöytään kun ainakin hiljattain taisi olla juttua siitä että ne neuvottelut oli jäissä. Jos siellä nyt on Vuori pistänyt kovimman tarjouksen niin sillon hän on onnistunut tehtävässään. Toivotaan että näin on sillä kyllä munkin mielestä Nummelinin pitäisi pelata sm-liiga Tepsissä.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tottakai vuori voi puhua paskaa ja tällä tavalla yrittää edes vähän kiilottaa tuulilasia sonnasta, mutta hän kuitenkin edustaa seuraa ja itseään, joten hänellä on enemmän hävittävää kuin yhdellä toimittajalla.

En voi mitenkään uskoa, että TPS:n tarjous olisi jotenkin loukkaavan huono niin kuin jossain on väitetty. Nähtiinhän me kaikki, että Petu on edelleen liigan top5 pakki, joka pystyy pelaamaan 30 minuuttia pelissä ja lähes yksin muuttamaan kriisijoukkueen suunnan. Petu olisi Tepsissä selvästi ykköspakki ja jopa Tepsin pitäisi pystyä maksamaan ykköspakilleen kilpailukykyinen korvaus (esim. 200k.) Puhumattakaan vielä Nummelinin mainosarvosta Tepsille (fanimyynti, lipunmyyntitulot, yleinen positiivinen pöhinä seuran ympärillä jne.). Toki Lukolla on varaa pistää reippaasti Tepsiä enemmän tuohta pöytään, mutta eikö se kasvattajaseurassa pelaaminen oikeasti merkitse yhtään mitään? Vähän ihmettelen, että Petu olisi valmis tahraamaan erinomaisen maineensa Turussa pelkän lisätienistin vuoksi, varsinkin kun palkkataso Sveitsissä on ollut varmaan koko Euroopan parhaimmistoa (pl. KHL viime vuosina). Edelleen ihmettelen sitä, että sopimus olisi tehty jo joulukuussa kun kasvattajaseurakin on selvästi osoittanut kiinnostuksensa. Miksei odotettaisi rauhassa, että TPS saisi esim. lisärahaa kasaan, jos se siitä on kiinni?
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Huvittavaa, miten lapsenuskoisesti vielä osa tps-faneista ei usko tätä tapahtumaa, vaan luulee vielä, että tps on jossain neuvotteluissa mukana, vaikka sopimus on tehty.

Se on jo käytännössä varmistettu Vuoren suulla, joka aika hanskat tiskiin -meiningillä kommentoi sekä isä-Nummelinin suulla, joka diplomaatisesti vain toteaa, että mitään ei ole allekirjoitettu.

Suullinen sopimus on tehty ja sillä hyvä. Lähivuosilta muistuu mieleen yksi tällaisen rikkominen, kun Kari Jalonen ei mennytkään pelicansiin, vaikka oli sovittu suullisesti asia. Mitä itku ja poru siitä tuli ja sitä ruodittiin joka puolella. Eli aika harvinaisia ovat tällaisten sopimusten rikkomiset, joskin nyt voi tapahtua näin uudelleen. Erittäin epätodennäköistä kuitenkin.

Siis mikäli tällä suullisella sopimuksella on riittävästi todistajia. Ja varmasti on. Tuskinpa numppa ja timppa ovat mitään kahdestaan puhelimessa sopineet.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eiköhän tässä nyt ole kyse Nummelinien(lähinnä vanhemman) tunnetusti aika vaikea luonne ja se ettei nyt välttämättä ole kaikkien tepsinkään johdossa olevien kanssa parhaissa mahdollisissa väleissä. Etenkin isä-Koivu on myös aika voimakastahtoinen mies...
 

Ferneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens, Colorado Avalance
Aika kimurantilta Nummelinin tilanne kieltämättä vaikuttaa ja tuntuu, että tässäkin asiassa koko siirto alkaa hyvin nopeasti sosiaalisessa mediassa elämään ihan omaa elämäänsä. En nyt kuitenkaan lähtisi kivittämään seuraikonia ihan hengiltä vielä. Jotenkin tässä ei voi mitenkään välttyä siltä, että kannattaisi tämä(kin) asia perustaa ennemmin pieniin totuuksiin kuin suuriin luuloihin. Muutama fakta: 1. Lukolla on palkanmaksukyky ihan toisella tasolla kuin Tepsillä. Lukko voi siis maksaa niin mottipäisen palkan, että se saattaa jopa naurattaa jossain vaiheessa. Tepsi ei siis palkalla voi kilpailla, oli sitten neuvottelemassa Vuori tai kuka tahansa. 2. Näihin aikoihin Nummelinin on sopimus Suomeen tehtävä, jos meinaa muulla palkalla kuin hänen tasoiselleen pelaajalle suolarahoilla pelata. Suomessa ei ole kuin pari seuraa, joka voisi jostain hihasta Nummelinin palkan vetäistä palkkabudjetin ulkopuolelta. Ei mitään liigaseuraa johdeta tänä päivänä suunnittelematta taloutta. Joukkueen rakennus lähtee aina ensin profiilipelaajista, jotka ovat myös pirun kalliita. Tässä vaiheessa kautta iso osa joukkueen ensi kauden palkkabudjetista on jo käytetty. 3. Isä Nummelin ei valehtele; se nyt vaan on niin. Siinä on sellainen Tepsin mies, että kovempaa ei montaa ole. 4. On ihan käsittämätöntä puhe jostain valmentajasta liigassa, joka ei ottaisi tai haluaisi Nummelinia joukkueeseen! Onko Suomella ollut Nummelinin aikana yhtäkään maajoukkuevalmentajaa, jolle Nummelin ei olisi kelvannut!!!!! Hiukan suhteellisuutta näihin juttuihin. Ihan niin kuin Suomessa olisi varaa valita kymmenistä profiilipakeista juuri se, mikä kulloinkin sopii pelitavaltaan joukkueeseen. Me ei eletä missään änärissä, missä sielläkään kiekollisia huippupakkeja ei tahdo riittää. 5. Agentit osaavat median pyörittämisen. 6. Tepsi on koko syksyn ollut esillä mediassa aivan toisella tavalla kuin viime tai edellisenä vuonna. Se näkyy muun muassa yleisömäärissä. Onko se tarkoituksellista vai sattumaa?
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Eikös tää ollu case Jarkko Ruudun tapauksessa? Ainakin itse kuulin ihan varmoista läheteistä (ja taisi siitä olla vielä juttua maikkarin netissäkin) että Ruutu ei hirveästi sitä ollut salaillu että piti Hifkin tarjousta lähinnä kunnian loukkauksena. Jotkut ihmiset vaan on sellaisia että sitten kun ne suuttuu sitten ne suuttuu ja siinä ei sitten enää selittelyt auta.

Jarkko Ruudun tapauksesta vielä sen verran, että IFK ei nähnyt tarvetta Ruudulle ja siksi he tarjosivat aika heikkoa tilipussia. Lisäksi Keklun ja Westerlundin vaikutusta siinä siirrossa ei voi aliarvioida. Lukossa taas tuskin vaikuttaa ketään Nummelinin kaveria vai onko se Risto joku Numpan sydänystävä?
 

Kansan Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei pitäisi olla Petterillä rahasta pulaa. Muistan, että mies oli jo toistakymmentä vuotta sitten Euroopan parhaiten palkattu pelaaja tehden Sveitsiin 4 vuoden sopimuksen arvoltaan 15 miljoonaa markkaa. Ja minulla on fantastinen muisti.

Mutta ehkä tämä on ajankuva. Ahneus nostaa päätään ja seurauskollisuus ei ole mitään. Ville Peltonen tuo ainakin minulle ensimmäisenä mieleen Jokerit.

Ja voi olla niin, että kauden avauksessa 2018 kettu-ikoni Petteri Nummelinin paita hilataan Äijänsuon kattoon Matti Forssin ja Jari Torkin rinnalle. Katossa ei nyt ole liiemmälti tilaa - ennen Nummelinin paitaa sinne nostettiin Lukon kolmas perättäinen mestaruusviiri. Risto Dufva tekee käsi lipalla kunniaa. Petteri ja Risto halaavat. Rauno Mokka itkee. Tämä on tunteellinen hetki.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Heh, porukka virittelee jo äänijänteitään buuauskonserttia varten ja kaikenmaailman petturi, juudas ym. lempinimet on ehditty seuraikonille antaa. Ja minkä takia? Muutamia lausuntoja ja hätäisiä nettiraapustuksia.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eikös tää ollu case Jarkko Ruudun tapauksessa? Ainakin itse kuulin ihan varmoista läheteistä (ja taisi siitä olla vielä juttua maikkarin netissäkin) että Ruutu ei hirveästi sitä ollut salaillu että piti Hifkin tarjousta lähinnä kunnian loukkauksena. Jotkut ihmiset vaan on sellaisia että sitten kun ne suuttuu sitten ne suuttuu ja siinä ei sitten enää selittelyt auta.

Mun mielestä tuollainen sopii erittäin hyvin Jarkko Ruudun tyyliin ja imagoon. Antaa kaikkien ymmärtää että halveksii entistä seuraansa syystä X, millä varmasti herättää vihaa ja tunnetta kilpailijaorganisaatiossa. Samalla tyylillä mies myös pelaa jääkiekkoa. Pitkälti harkittua välien poikkilaittamista ja hämmentämistä. Petteri Nummelinin imagoon ei tällainen sovi, vähän erityylinen kaveri on kyseessä.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Turku
Uskon Numpan siirtyvän Lukkoon. Yleensä tämänkaltaiset "varmat" huhut pitävät paikkansa. Vai tuleeko jollekin mieleen yhtä laajalti levinnyttä huhua/tietoa, joka olisikin ilmaantunut ankaksi (mielenkiinnosta kysyn, koska itselle ei tule mieleen)? Tietysti Petu edelleen mahtuisi mun Tepsiin, mutta huonoltahan se näyttää.

Isä-Numppa on varmasti oikeassa: mitään ei ole allekirjoitettu. Jos sopimus syntyi viikonloppuna suullisesti, ei papereita varmastikaan ole ehditty hoitamaan vielä kuntoon. Myös itse Petun täydellinen hiljaisuus Vuorta ja Tepsiä kohtaan kertoo, että jotain on sovittu toisaalle. Itseni mielenkiinto kohdistui lähinnä Vuoren sanoihin, että Lukko on tarjonnut jotain, mitä Tepsi ei ole voinut tarjota. Tarkoittaako todella vain rahaa vai esim. pikkutakkipaikkaa organisaatiossa uran jälkeen? Onko muuten linkitetystä Italian haastattelun tekoajankohdasta jotain tietoa? Haastatteluhan on voitu tehdä ensimmäisten huhujen jälkeen.

Lisäksi mietityttää Petun ja Suikkas -uutisten samanaikainen vuotaminen. Onko asioilla sittenkin joku yhteys? Varmistuiko Suikkasen pesti viime viikolla, josta Petu teki johtopäätöksensä? Pelasivatko muuten Petu ja RP ikinä samaan aikaan Tepsissä (en jaksa kaivaa tilastoja)? Nämä kaikki on tietysti meille vain spekulaatiota, sillä eihän me sitä saada tietää kuin korkeintaan jostain muistelmista 20 vuoden kuluttua. Jos syynä on valmentaja, niin sitten on. Itse otan mielummin Suikkasen penkin taakse seuraavaksi pariksi vuodeksi ja sen mukana tulevan orgasaation kehityksen kohti tulevaisuutta. 40v. pelaaja ei ole osa tulevaisuutta. Ainakin osalle meistä Suikkanen on enemmän kulttimaineessa kuin Petu. En tule ikinä unohtamaan kevään 2010 kesto-orgasmia, ja siihen ei olisi ilman Suikkasta pystytty. Toki Petu oli mukana 1995 yllätyskullassa, mutta ei ollut lähellekään niin merkittävässä roolissa kuin Suikkanen 2010. Toki toivon, että näillä kahdella ei ole yhteyttä, mutta kummastuttaa tuo yht'aikainen ulostulo.

Jos taas Petu siirtyi pelkän rahan perässä, kaiken jo tienaamansa jälkeen, niin olkoon sitten niinkin. Ei ole järkeä maksaa mahdottomia yli 40-vuotiaalle pelaajalle olkoon sitten Petu tai ei. Kuten jo useat ovat sanoneet, niin tuskin pystyy pelaamaan koko kautta - saati sitten kahta. Uskon myös, että Vuorella ei ole syytä valehdella Tepsin sopimustarjouksesta. Petun valinta, etenkin kaiken tämän syksyn "Pelaan vain Tepsissä" -sanomisten jälkeen, kertoo enemmän Petusta itsestään kuin Tepsistä!

Jos Lukko on luvannut työpaikan uran jälkeen, niin olkoon sitten niinkin. Ehkä saavat hyvän myyntimiehen tai pakkien peluuttajan, mutta tuskin hän on korvaamaton niissäkään hommissa - ainakaan suhteessa palkkapussiin.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
IS:n lähteiden mukaan Nummelin piti tepsin tarjousta lähes häväistyksenä ja kunnianloukkauksena.

Nyt eikun Vuori nostamaan vaan iltasanomia vastaan kunnianloukkaussyytöksiä. Mehän tarjottiin aivan helvetinsupermahtavaa diiliä, kuten tarjottiin aikoinaan Järviselle ja vähän aikaa takaperin Lehkoselle....

Tosin meidän ensi kauden puolustus tulee olemaan niin kova ettei sinne ole asiaa tuollaisisilla ikälopuilla papparaisilla.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Aika ovelaa sinänsä toimittajilta, Arse kun ei oikein tuota väitettä häväistyksestä pysty kumoamaan, sillä palkkatarjoussummia ei ole taidettu yleensä vuotaa julkisuuteen.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Aika ovelaa sinänsä toimittajilta, Arse kun ei oikein tuota väitettä häväistyksestä pysty kumoamaan, sillä palkkatarjoussummia ei ole taidettu yleensä vuotaa julkisuuteen.

Kuten toiseen ketjuun kirjoitin, ei Vuoren olisi pitänyt tulla tässä asiassa julkisuuteen ollenkaan. Jää vain helvetin huono kuva häviäjästä.

Sehän on selvä ettei pelaajat ja joukkueen rahoista vastaavat voi huudella tehdyistä tarjouksista. Tai voi huutelijalle jäädä tietty maine. Mutta sehän ei tietysti Vuorta haittaa....
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Vaikka en isä-Numppaa asiaan enempiä haluaisi sotkea, niin käy kyllä miestä sääliksi. Timppa suhtautui vahvalla tunteella poikansa Turkuun tuloon, antoi paljon kommenttia Petun saapumisen alla, pyyhki kyyneleitä paidan luovutusta ennen ja vaikka mitä. Nyt joutuu varmasti jonkinlaisen ryöpytyksen kohteeksi täällä. Herra on hallilla aina kovin pirteänä juttelemassa kansalle, miten on 20.12. JYP-pelissä. Onneksi ei ole Lukko-peli tiedossa.

Uutista en vieläkään sulata.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Aika kivasti sataa hunajaa Vuoren laariin. Mediapeli on epäonnistunut täysin, molemmilta osapuolilta. Nyt tässä pitäisi jonkun tulla ulos ja kertoa miten ne asiat on ihan oikeasti.

Tepsin minitarjous ei yllätä, toisaalta poskettomia ei kannata tarjota. Sanoisin, että molemmat osapuolet saavat helvetinmoisen imagotappion tästä farssista. Itse olen Vuoren vastustajia ollut jo kauan ja tämän jälkeen vielä lisää. Seuran johdosta joku on varmaan Nummelinin suhteen sukset ristissä jollain tavalla, tai ei ainakaan arvosta yhtään.

EDIT: Tepsiläisten luulisi tietävän menneiden vuosien talousongelmat. Ei tässä edelleenkään ole järkeä maksaa järjettömiä summia, edes omalla kasvatilleen. Tepsiläisillä tarkoitan niitä omia kasvatteja. Sen verran voi aina tulla kasvattiseuran tarjousta vastaan. Jos tarjous on luokkaa 150k, kyllä se ihan hyvä on. Vahalahti saa mm. vähemmän. Lockesta ja Plihalista nyt ei jälkikäteen sanottuna olisi pitänyt maksaa yli 300k.

Typerää jos tämä taas kerran kaatuu rahaan..
 
Viimeksi muokattu:

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Jos Nummelin pelaa pari kautta Lukossa, on mies pelannut siellä enemmän kuin TPS:ssä. Ura pakettiin ja Raumalla paita kattoon?
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Pitkään yritin pysyä pois tästä ketjusta, kun eilen kuulin frendiltä tästä. Eka ajatus oli, et oisko tänään aprillipäivä, mut ei vittu kyllä se oli keväällä. Mielialat vaihteli siinä epätoivon ja epäuskon välillä. Miksi näytetään persettä ja kuka näyttää? - Eihän nää koskaan ole mustavalkoisia asioita, mutta jotenkin tuntuu, että meidän hienolla offiisilla on väläytelty taas jotain yhden vuoden lappuu niinku tapana on ollu. Ei sillä, onhan meillä täytetylle Lokille maksaa 300 kiloo - no problem.

Tosin meidän ensi kauden puolustus tulee olemaan niin kova ettei sinne ole asiaa tuollaisisilla ikälopuilla papparaisilla.

Juurikin näin. Eihän me mitään meritoituneita tasonsa osoittaneita pakkeja tarvita. Meillä on jo kiekollinen puolustaja, sorvataan sille jatko (pelaa numerolla 22.)

VITTU.

Kyllä nostaa taas hyvän luoton ens kauden jengin rakentamiseen. Noi Vuoren eiliset ulostulot on ihan pelkkää cover-uppia. Ettei menettäis kasvojaan. Samahan se oli kesällä vai keväällä, ihan samanlainen tilanne (oisko ollut Kallion Tomppa tms.) Vuori itkee lehdessä "kyllä meillä oli niin hyvä tarjous, mutta meni muualle". On paskapuheita ja Paskapuheita.

Kerta me ei kilpailla näistä pelaajista ollenkaa ni, kysytään HIFK:lta kiinnostaisko niitä snaipperi, voidaan myydä viel tällä kaudella. Tarjotaan Willsielle niin paskaa sopparii et tajuu lähtee ajoissa. Eikä ees haittaa ku Lähde varmaan voi stunttaa ens kaudellakin.

Vittu, että vituttaa.. ja oikeastaan masentaa. Ekat muistot Petusta 90-luvun alusta Paraisten jäähallilla (Paraisesta en oo ihan varma) yleisötapahtumassa Saku, Jukka, Jursi oli siellä myös. Petu heitti nimmarin faijansa nimmarin viereen Tepsin pikkulipuun. Sillon oli pikkupoika ilonen - toista tällä hetkellä.

Niin ne ajat muuttuu.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Kyllä tämä aika oudolta kuulostaa. Tosin kyllähän fakta on se että Lukolla on tosiaan enemmän rahaa kun Tepsillä. Mutta olisko tosiaan raha ollut ratkaisevassa asemassa. No kyllähän tämä taitaa kuitenki selvä juttu olla. Kyllä harmittaa. Toisaalta en tiedä olisiko se nyt ihmeitä tehnyt puolustuksessa.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos taas Petu siirtyi pelkän rahan perässä, kaiken jo tienaamansa jälkeen, niin olkoon sitten niinkin. Ei ole järkeä maksaa mahdottomia yli 40-vuotiaalle pelaajalle olkoon sitten Petu tai ei. Kuten jo useat ovat sanoneet, niin tuskin pystyy pelaamaan koko kautta - saati sitten kahta. Uskon myös, että Vuorella ei ole syytä valehdella Tepsin sopimustarjouksesta. Petun valinta, etenkin kaiken tämän syksyn "Pelaan vain Tepsissä" -sanomisten jälkeen, kertoo enemmän Petusta itsestään kuin Tepsistä!

Juurikin näin. Jos mies on noin ämmä, ettei pysty sanomaan että "en mää näin halvalla tule", vaan vetää herneen nenään, niin pukekoot palkka-armeijan paidan yllensä. Siinä saa laskea tuntipalkkaa kilometreilleen, kun suhaa pimeää kasitietä edestakaisin.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Jotenkin mystisesti putkahti mieleeni kun Mikko Mäkelä aikanaan pölähti NHL-keikkansa jälkeen Ilveksen asemasta TPS:ään. Tosin tietysti Ilveshän perseili tuolloin vielä huolellisemmin, odottelivat että tulisiko Mikko lakki kourassa kyselemään sopimusta ja TPS käytti tilaisuutensa. Myös Raato Summasen rooli tuossa tapauksessa huvittaa kun muistaa mitä Raato itse teki myöhemmin.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Ilta-Sanomat kirjoittaa:
Petteri Nummelin pettyi Tepsiin

Tepsin budjetti ei ole sitä luokkaa, että 40-vuotiaalle olisi järkevää maksaa sellaisia summia, mitä SM-liigan palkka-aateliin pääsemiseksi vaaditaan. Se kun olisi ennen kaikkea pois muusta joukkueen rakentamisesta. Esimerkiksi tämän kauden HIFK on varoittava esimerkki siitä, ettei liian suurta osaa palkkabudjetista kannata käyttää uransa ehtoopuolella oleviin eilispäivän tähtiin.

Siitä olen samaa mieltä monen muun kirjoittajan kanssa, ettei Vuoren olisi kannattanut kommentoida uutista mitenkään.
 
Viimeksi muokattu:

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Minkälaisia summia liigan palkka-aateliassa olevat nyt tienaavat? Sen jälkeen kysymys kuuluu että mitä tarkoittaa "ei lähelläkään"?
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Kai se niin on että TPS on jotai 200 kiloo tarjonnut ja Petu on dollarit silmissä aatellut, että alle 300k en liikahakkaan. Ite oon kyllä sitä mieltä että jos meillä on taas about 2 miltsi pelaajabudjetti niin yli 200k:ta ei kannata yhdelle pelaajalle maksaa. Se 100 ei tunnu paljolta, mutta siinä on kauhea ero ostatko 2x 150k pakin vai 2x 100k pakin.

Ei kyllä pysty ymmärtää. Ainakin tuolla rapakon takana NHL:ssä palkat alkavat sukeltaa aika rajusti kun on 35 mittarissa. Vaikka olisi Teemu Selänne joka paranee kuin viini vanhenessaan.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Kai se niin on että TPS on jotai 200 kiloo tarjonnut ja Petu on dollarit silmissä aatellut, että alle 300 en liikahakkaan.

Sen tarkemmasta totuudesta en tiedä, mutta tuo Iltasanomien uutinen saa kyllä varsin hyvin aikaan tälläisen mielikuvan. Tässä saa mm. Lauri Korpikosken pyhyys (lahjoittaa kuukauden palkkansa kokonaan hyväntekeväisyyteen mm.) aivan uusia ulottuvuuksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös