Johan Backlund kärppämaalille

  • 106 557
  • 370

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
PS. Esko Seppäsen jutuille ei nyt kannata antaa minkäänlaista painoarvoa, sillä niin uskomatonta paskaa kaveri syytää eetteriin kerrasta toiseen. En tiedä ketään toimittajaa, jolla olisi yhtä paljon hampaan kolossa Kärppiä kohtaan. Ei ole tainnut koskaan kirjoittaa mitään hyvää Kärpistä.

"Toimittaja" muutenkin on ylisana miehestä, joka heittää "kolumninsa" mutu-faktoilla ilman minkäänlaista researchia. Joskus oli aika, jolloin toimittajana oleminen vaati taustatyötä ja faktojen tarkastamista, ei 5:n twiitin minuuttitahtia tapahtuvaa spämmäystä yhdistettynä "kolumneiksi" ristittyjen puolivalmiiden huomiohuoraustekstien ulostamiseen.

Tämän iltainen Junno/Backlund-kirjoitus hyvä esimerkki tästä. Tosin klikkasin linkin auki, joten Seppänen on täyttänyt toimenkuvansta. Taputapu.
 
Viimeksi muokattu:
Olipa kyllä sellainen kirjoitus Seppäseltä että Huh Huh. Mies arvostelee Junnoa ja haukkuu Backlundin mutta oma taso on tuollainen, onkohan varaa.

Backlundin näytöt nyt eivät täysin onnistuneet olleet ja haparointia oli riittämiin mutta hyvinkin ymmärrettäväähän se oli tilanteen huomioiden. Vaikka Seppäsen sepustus ei olisi edes kommentoinnin arvoista niin pakko on kyllä ihmetellä miehen kiekkotietämys jos hänelle nimi Backlund ei ollut ennen Kärppien signaamista tuttu.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Vaikka Seppäsen sepustus ei olisi edes kommentoinnin arvoista niin pakko on kyllä ihmetellä miehen kiekkotietämys jos hänelle nimi Backlund ei ollut ennen Kärppien signaamista tuttu.

Oikeastaan tämä minullakin pisti silmään. Ymmärrän, jos Kake Kaduntallaaja ei Backlundia maalivahtina tiedä tai ei tunne, mutta jos saa elantonsa jääkiekosta, luulisi nimen olevan tuttu. Klikkihuoraustahan tuo "kolumnien" kirjoittaminen on - nostetaan asiaa asiasta mistä ei voi tehdä asiaa ja saadaan huomiota työnantajalle.
 
Viimeksi muokattu:

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Seppänen haukkuu Junnon, joka ei ole millään tavalla edes osallistunut maalivahdin hankintaan. Onko Seppäselle Kärpät yhtäsamaa Junnoa vai mitä tuolla kirjoituksella haetaan ?

Olen vakuuttunut, että kun Backlund pelaa matsin pari lisää, alkaa kiekko tarttumaan aivan eri tavalla. Sellanen rauhallinen ja varman oloinen kaveri. maaleista 1 ja 3 menivät osittain sijoittumisen piikkiin.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotain traumoja on Juhan kultakravaatti näköjään miehelle jättänyt ;)
Heh, samaa ajattelin itsekin. Eikä Seppänen ole ainoa, jolla on asiasta närästystä. Ihme juttu.

Satuihin ja haltijattariin uskon minäkin, sillä en edes odottanut parempia otteita Backlundilta näin ekaan peliin. Dissaajathan voivat alkaa käyttää hänestä lempparinimeä, eli Turhapuro eli Turhis. Jee, nappiin=)

Moken otteissa oli kuitenkin jotain sellaista, että en ole hermostunut jatkosta. Hän kyllä parantaa. Jotenkin rauhallinen ja hötkyilemätön tuntuu olevan ja kun saa paremmin pelitatsia sekä omaan että joukkuetyöskentelyyn, niin hyvä tästä tulee, jollei mene loukkaantumaan uudestaan. Ei siellä rapakon takanakaan tähtimokeilla aina natsaa,vaikka pelaisivat paljon enemmän kuin Backlund on ehtinyt tekemään, vai mitä? Pelituntuman palatessa soraäänet alkavat tälläkin palstalla vaimenemaan.

Hösti ja Karhu ovat hyviä mokkeja ,ei siinä mitään, mutta ymmärrän kevättä ajatellen, että tarvittiin se KOKENUT VAHTI. Aina puhutaan, että pleijarit on ihan oma maailmansa perusliigaan verrattuna ja niinhän se onkin. Siellä ei pitempää tappioputkea voi tulla. Jompikumpi näistä kahdesta saa vähän peliaikaa, mutta se totuus nyt on vain nieltävä. Sympatioita kyllä tunnen heitä kohtaan ja kovastikin. Kyllä Backlundin on näytettävä parin kolmen pelin jälkeen jo merkkejä voittavasta maalivahdista, tai pistetään sivuun. Mennään sitten vanhalla parivaljakolla. Nythän voi melkein sanoa, että voitettiin Backlundista huolimatta. Ottihan hän hyviä torjuntoja myös, mutta ainakin muutama maali oli sellainen, joka oli kyllä torjuttavissa täysin. Kokemattomuuden piikkiin pitkän tauon jälkeen ne kuitenkin vielä laitan.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tuosta Seppäsen lätinästä tarkoitin olennaista, liittyen tähän Backlundin hankintaan. Eli tähän Seppäsen kirjoittamaan kohtaan:

Hyväksyisin Junnon riuhtaisun kolmessa eri tilanteessa:
1. Kärppien maalivahtikaksikko olisi epäluotettava
2. Jokin KHL-seura haluaisi ostaa Hostikan Kärpistä ulos
3. Ouluun olisi saapunut SM-liigan mittarilla TOP3-maalivahti


Voisiko vaikkapa ainakin nimimerkki Beukeboom perustella miksi tuo sitaaraamani Seppäsen kirjoittama kohta ei ole asiaa? Vain kolmoskohta on oikeastaan edes mahdollinen kaksi muuta syytä eivät näytä ja näyttäneet todennäköisiltä. Tosin tämä Backlundin hankinta voi huonoimmassa tapauksessa johtaa siihen, että parin kuukauden päästä Kärppien maalivahtikolmikko on epäluotettava. Tai ainakin epäluotettavampi kuin ennen Backlundin hankintaa oli, koska Karhunen ja Hostikka menettävät peliaikansa ja jos Backlundista ei olekaan tällä kaudella SM-liigan TOP3-maalivahdiksi, niin homma kusee. Uskomatonta, miten paljon täällä tykätään siitä, että maalivahti on kokenut. Maailma on täynnä läpimurtonsa ns. kokemattomamana tehneitä maalivahteja. Kärpissä niin ei tosin käy, koska Kärpissä ei luottoa anneta. Ehkä jos selässä olisi tarpeeksi monta konsonanttia, niin se kokematonkin vahti voisi saada mahdollisuutensa. Tämä kuulostaa provolta mutta se kuulostaa myös faktalta.

Backlund tietenkin parantaa, koska ensimmäinen esitys oli sitä luokkaa luokaton eli paska, että ei siitä juuri voi huonontaa. Se, että parantaa, ei vielä tee hankinnnasta järkevää ja hyvää. Pitää parantaa todella paljon jos meinaa itsensä tarpeelliseksi tehdä. Pitää olla ilman epäilyjä parempi kuin Hostikka ja Karhunen ovat olleet. Pitää olla SM-liigan TOP3-maalivahti.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Backlund sekä maalivahtivalmennus tietää tarkkaan, mistä eilisen pelin ongelmat johtuvat. Niitä on aloitettu hiomaan aika suurella varmuudella tänä aamuna kello 9.

Voi olla, että Backlund huilaa loppuviikon matsit, sillä vika on sellainen, johon auttaa nimenomaan toistot ja vielä enemmän toistot. Tietysti niitä tulee peleissäkin, mutta nämä on aika kohtalokkaita paikkoja opetella.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
GT:tä komppaan täysin. Siihen nähden, että Backlundilla ensinmäinen peli uudessa (pelitavaltaan tuntemattomassa) liigassa, iso kaukalo, uudet puolustajat edessä, pelitauko ym. syyt, niin kohtuu hyvin pelasi debyytissään. Tulee olemaan vielä tärkeä pelaaja Kärpille, kunhan vain pääsee rytmiin ja peliin sisään.

Seppäsen kolumnin kun kääntää päälaelleen, niin minkähänlaista paskaa sieltä olisi lentänyt niskaan jos playoffseissa Hostikka ja Karhunen olisi telakalla ja siihen kaaduttaisiin? " Junnon pihistely maalivahtihankinnoissa vesitti miljoonajoukkueen mestaruushaaveet,,," Olisipa HIFK hommannut Backlundin, niin erikoisnumeron olisi tämä Esko poika lanseeranut.

PS ( Off topic ): Menikö Junnon ja Granlundien välit poikki jo kun Mikael pelasi A-junnuissa, sillä seuraavana kesänähän ennen "sopimuskohua" heidän leiri kartoitti parasta ja rahakkainta tarjousta ympäri Suomen?
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
No joo, jätetään nuo seppäsen sanailut omaan arvoonsa taikka edes tuonne kärpät mediassa -osion puolelle. Ei tarvitse kummoinen tietäjä olla, että urheilulehdestä kirjoittajan töitä saa...

Sitten itse asiaan ja ruotsin ihmemiehen eiliseen peliin. Neljä päästettyä on ihan liikaa, se on selvä. Kahdelle noista ei varmaan meidän oma poika rinteen pekkakaan olisi voinut mitään,hyviä laukauksia ja näkökenttääkin peitettiin ja pakit eivät olleet ajan tasalla. Tämä vaan vertauksena kun pidän Rinnettä tämän hetken maailman ykköstorjujana. Kuitenkin kaksi helppoa meni ja tuolla kauden pelimäärällä se on ihan ymmärrettävää. Ja kuitenkin vajaa pari viikkoa treenannut isossa kaukalossa. Tyyliltään miellytti silmää, rauhallisuus paistoi otteissa ja uskon että voi olla kovakin kaveri kyseessä kun saadaan muutama peli alle. Mietitään sitten keväällä niitä top 3 -juttuja, kukaan muuhan sitä ei voi tietää, paitsi tietenkin urheilulehden seppänen:)
 
Backlundilla on kaikki avut kohdallaan nousta todella hyväksi veskariksi vielä liigassa, mutta loukkaantumiset ja pelituntuma ovat niin vähäiset, että riittääkö tällä kaudella aika? En osaa suoraan sanoen arvioida yhtään, kauanko tuollaisten poissaolojen jälkeen kestää päästäkseen huippuiskuun ja saadakseen pelisilmän takaisin. Mitään merkittäviä vikoja ei miehessä ollut, mutta maaleja tuli kyllä ihan liikaa paikkoihin nähden.

Karhuselta ja Hostikalta on nähty samanlaisia pelejä tälläkin kaudella, mutta tältä ei tietenkään olla nähty vastapainoksi yhtään hyvää peliä. Onpa otantakin aika pieni. Montako peliä tässä on aikaa ottaa maalivahtipelin takia takkiin, jos ei tuntuma ala löytyä? Peluuttavatko Moilanen ja Ara miestä kiintiönä päästäkseen tuntumaan, vai hakevatko juurikin treeneistä sen vauhdin? Olisi niin paljon helpompi ajatella asiaa, jos tämä tilanne olisi kauden alussa.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Montako peliä tässä on aikaa ottaa maalivahtipelin takia takkiin, jos ei tuntuma ala löytyä? Peluuttavatko Moilanen ja Ara miestä kiintiönä päästäkseen tuntumaan, vai hakevatko juurikin treeneistä sen vauhdin? Olisi niin paljon helpompi ajatella asiaa, jos tämä tilanne olisi kauden alussa.

Seuraavat kaksi peliä on Bluesia vastaan ja heillä tunnetusti kassarit vuotaa Peten ja Galbraithin ollessa poissa. Norjan mestari Antti Ore uudessa joukkueessa, ei mun mielestä hirveästi anneta Bluesille eteen vaikka Bakkis pelaisikin. Tähän hymiöitä.

Hostikka pelaa pomminvarmasti toisen Blues-peleistä, mutta kuka tahansa kolmesta voi pelata sen toisen. Kuten aiemminkin sanoin, tässä kohtaa uskon että Bakkis pelaa perjantaina ja Hosti lauantaina, ja että Karhunen on luukulla ainakin Espoossa.

On ainakin jännitettävää kun Kärppien kokoonpanoja julkaistaan.
 
Hostikka pelaa pomminvarmasti toisen Blues-peleistä, mutta kuka tahansa kolmesta voi pelata sen toisen. Kuten aiemminkin sanoin, tässä kohtaa uskon että Bakkis pelaa perjantaina ja Hosti lauantaina, ja että Karhunen on luukulla ainakin Espoossa.

Millä perusteella Hostikka pelaa pomminvarmasti? Omasta mielestäni Karhusen kuuluu pelata joko pe tai la, viidellä peräkkäisellä voitolla näytöt ovat parhaimmat. Backlund taas pelannee toisen pelin jotta pääsee pelirytmiin ja antamaan niitä näyttöjä. Hostikka voisi vaikka miettiä katsomossa lausuntojaan ja muutenkin otteet on olleet haparoivia "järkyttävän" uutisen kuultuaan.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Millä perusteella Hostikka pelaa pomminvarmasti? Omasta mielestäni Karhusen kuuluu pelata joko pe tai la, viidellä peräkkäisellä voitolla näytöt ovat parhaimmat. Backlund taas pelannee toisen pelin jotta pääsee pelirytmiin ja antamaan niitä näyttöjä. Hostikka voisi vaikka miettiä katsomossa lausuntojaan ja muutenkin otteet on olleet haparoivia "järkyttävän" uutisen kuultuaan.

Aran perusteluista en osaa sanoa yhtään mitään koska tuo veskojen peluutustilanne on niin kimurantti, enkä tiedä onko siihen olemassakaan "oikeaa" tapaa. Olen kuitenkin satavarma että Hosti on edelleen Tomin edellä nokkimisjärjestyksessä (ansaitusti tai ei) ja tulee pelaamaan enemmän. Tästä syystä pidän yhtälailla varmana että Hosti pelaa jomman kumman viikonlopun peleistä.

Jännä tilanne sinänsä. Kuka tahansa kolmesta kassarista tolppien välissä seisookaan, mulle käy kaikki.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Backlundilla neljä erää takana kärppämaalilla ja taakse on mennyt seitsemän maalia. Ei vakuuta ei.

Karhunen maalille! :D
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Parempi peli oli tänään. Otti jo muutaman huipputorjunnan. Ensimmäisessä maalissa taisi olla pihalla vielä edellistä tilanteesta. Kaksi seuraavaa menee kyllä Kärppien surkeaan maalineduspelin piikkiin.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pohdiskelin tässä, että miksi miestä ei laitettu hakemaan muutamaksi peliksi tuntumaa vaikka sarjatasoa alempaa? Onko Ara liian diplomaattinen uskaltaakseen tehdä tällaista?
 

balde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Harmittaa Backlundin puolesta. Kyllä kenttäpelaajat ja varsinkin pakit perseili tänään nuo tilanteen aivan täysin.. Elekieli kohillaan kaverilla, rauhallista ja kuitenkin säpäkkää torjuntatyöskentelyä. Jatkoon.
 

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noniin nyt ei ainakaan pitäisi olla kellään valittamista Backlundin suhteen. Teki kaiken voitavansa, että joukkue voittaisi, mutta eihän niitä pisteitä tule jos omissa perseillään tuolla lailla vaikka kolmas erä yhtä päätyä sitten pelattiinkin.

Siellä oli taas tiistain tapaan pari sellaista nopeaa patjatorjuntaa ja se yksi bluessilaisen maalille nousun torjunta oli hyvä. Kähkösen(?) läpiajon torjui myös nätisti. Tähän asti nähdyillä otteilla itse valitsisin Backlundin ykköseksi kevääksi, koska hän tulee varmasti parantamaan tuostakin kun pelituntuma on kohdillaan. Hostikka on ollut huono, jopa surkea, viime peleissä ja Karhunen on kokematon sekä pienikokoinen. Mutta antaa Hostikan näyttää huomenna mitä osaa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Noniin nyt ei ainakaan pitäisi olla kellään valittamista Backlundin suhteen.
Onko tämä joku piilokamera?!

Hallilla kävin pelin katsomassa. En ollut alkoholin tai minkään muun päihteen vaikutuksen alainen. Jos siellä olisi ollut normaalikuntoinen hyvä Hostikka tai nykyvireinen Karhunen maalilla, niin tuosta pelistä olisi tullut 1-3 pistettä Kärpille, tuskin sitä kolmea, ei sekään tosin olisi mahdottomuus ollut, mutta jatkoaika ainakin olisi tullut. Nyt tuli nolla pistettä. Backlundilla ei ollut juuri mitään kunnon torjuntatehtäviä, siis jos tuon perusteella luottaa maalivahti Johan Backlundin nykyvireeseen, niin on kyllä aivan täysin ymmärtämätön pelistä nimeltä jääkiekko ja katsoo pelejä vahvojen taikalasien läpi. Ei tätä voi kauniimmin sanoa, koska asia on niin.

Oli siellä kenttäpelaajillakin tunarointia mutta ei helvetti tuon perusteella ole Backlundiin yhtään sen enempää luottoa kuin tähänkään asti on ollut.
 

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tämä joku piilokamera?!

Hallilla kävin pelin katsomassa. En ollut alkoholin tai minkään muun päihteen vaikutuksen alainen. Jos siellä olisi ollut normaalikuntoinen hyvä Hostikka tai nykyvireinen Karhunen maalilla, niin tuosta pelistä olisi tullut 1-3 pistettä Kärpille, tuskin sitä kolmea, ei sekään tosin olisi mahdottomuus ollut, mutta jatkoaika ainakin olisi tullut. Nyt tuli nolla pistettä. Backlundilla ei ollut juuri mitään kunnon torjuntatehtäviä, siis jos tuon perusteella luottaa maalivahti Johan Backlundin nykyvireeseen, niin on kyllä aivan täysin ymmärtämätön pelistä nimeltä jääkiekko ja katsoo pelejä vahvojen taikalasien läpi. Ei tätä voi kauniimmin sanoa, koska asia on niin.

Oli siellä kenttäpelaajillakin tunarointia mutta ei helvetti tuon perusteella ole Backlundiin yhtään sen enempää luottoa kuin tähänkään asti on ollut.

No sinun mielipiteesi tietää kyllä jo jokainen, eikä se todennäköisesti tule ainakaan tällä kaudella muuttumaan pelasi Backlund miten hyvin tahansa. Hallilla olin itsekin ja selevinpäin. Voisitko ystävällisesti sitten kertoa, mikä maali meni Backlundin piikkiin ja/tai minkä/mitkä maalin/maalit olisi Hostikka tai sinun niin kovasti ihannoimasi Karhunen torjunut? Itse väittäisin ettei yhtäkään, päinvastoin olisi jopa saattanut mennä sisään 1-2 lisää.

Backlundilla oli aivan riittävästi töitä (poislukien 3. erä), jotta hänen voidaan todeta parantaneen tiistaista suhteellisen paljon. Kun otetaan huomioon taso, jolla hän on jo urallaan ollut ja kokemus kovista, jopa MM-tason, peleistä, niin valintani pelaavan maalivahdin osalta kohdistuu häneen. Sitten on asia erikseen jos hän alkaa imuroimaan kiekkoja niin heitetään luukulle joku muu. Ja huomiselle en toivo Backlundia maaliin, jotta muutkin saavat näyttöpaikkoja.

PS. Luottaisin kuitenkin kokeneeseen huippuvalmentajaamme Aravirtaan enemmän kuin sinun karhusvärilaseihisi. Ara jutteli pelin jälkeen, että Backlundilla oli tänään useampi huipputorjunta. Sen sijaan Ara syytti tappiosta kenttäpelaajia 25 minuutin helvetin huonosta pelaamisesta.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Luottaisin kuitenkin kokeneeseen huippuvalmentajaamme Aravirtaan enemmän kuin sinun karhusvärilaseihisi. Ara jutteli pelin jälkeen, että Backlundilla oli tänään useampi huipputorjunta. Sen sijaan Ara syytti tappiosta kenttäpelaajia 25 minuutin helvetin huonosta pelaamisesta.
Ara juttelee tietenkin mukavia Backlundista, koska Backlund on Aran(kin) hankinta. Katsotaan nyt se Sindelkin, varmaan se sitten on hyvä pelaaja ja vahvistus jos Ara latelee jargonit kehiin ja Sindel jatkaa loppukauden. Kyllä minä kuuntelin sen Aran haastattelun. Backlund ei tehnyt ainuttakaan gamesaveria. Ei ainuttakaan. Se yksi jonkinlainen läpiajo oli ihan ok torjunta mutta siinäkin Bluesin pelaaja sössi osin itse sen homman. Jos Backlund torjuu hyvin, niin minä kyllä mielelläni sanon, että torjui hyvin ja luottoa on. Nyt ei ole kuin Aran jargonit ja joidenkin värilasillisten fanien "hei, se on änäristä" -höpinät. Ensimmäinen maali olisi pitänyt torjua.

Epävarmaa pelaamista Backludilta muutenkin ja pääosa vedoista tuli helpoista paikoista, koska Blues oli pääosan pelistä aivan paska. Bluesin nykykunnosta kertoo sekin, että se sai vuoden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa vasta tänään.
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minä en nyt tajua. Jos vastustaja tekee vaikka matsissa takatolpilta yhden tyhjiin eikä sillä ole enempää maalipaikkoja, niin maalivahti pelasi huonosti?
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Minä en nyt tajua. Jos vastustaja tekee vaikka matsissa takatolpilta yhden tyhjiin eikä sillä ole enempää maalipaikkoja, niin maalivahti pelasi huonosti?
En minä sitä takatolppamaalista olekaan puhunut, joten tunge tuo olkiukkosi takaisin penaaliisi, sille ei ole nyt käyttöä.

Jotasan järjettömin väite on ennen kaikkea se, että Backlund olisi pelannut jotenkin erityisen hyvin, että nyt ei voida sanoa kuin että hyvä maalivahti se, kun ei se ihan oikeasti joutunut torjumaan juuri mitään pahoja paikkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös