Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 918 537
  • 21 839

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Koko vitin Jare & VilleGalle -tuotanto. Ohan Tubesta tullut tsekattua meininkiä, mutta tää kisabiisi räjäytti koko pankin. Hyvät soundit, sämplit ja aihiot. Eikä iske hermoon niin kuin lukuisat muut kotimaiset hieman samantyylin aktit.
 

Sinister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Red Wings, Islanders, TB Buccaneers
Dire Straits ja tarkemmin sanottuna Brothers in Arms-levy, jälleen kerran. Tällä hetkellä soimassa Your Latest Trick. Knopflerin täydellisyyttä hipova, herkkä kitarointi ja loistavat melodiat sopivat kauniiseen kesäiltaan. Yksi maailman parhaista levyistä ja nimibiiseistä. Muistaakseni kyseinen plätty on myös yksi kaikkien aikojen myydyimmistä ulkomaisista levyistä Suomessa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Blackfootin Strikes-klassikkolevyä luukutetaan täällä, kiekko sisältää upeita Southern rock biisejä ja nyt pauhaa tietenkin Highway Song. Kyllä on hienoa musiikkia tehty joskus, olipas kunnia nähdä nämäkin äijät livenä huhtikuun alussa Suomessa keikkailemassa.
Minusta oli kyllä hienompaa nähdä Medlocke Skynyrdin riveissä. Blackfoot on Medlocke, piste. Strikes on kyllä hieno levy, ei siinä mitn.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuuntelussa Uriah Heepin loistava uutuuslevy Into the wild. Oli erittäin positiivinen yllätys tämä levy. Laitetaan vaikka esimerkiksi tällainen biisi: Southern star
 

Anssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erik Karlsson, Pep Guardiola
Veikeä uusi löytö, jenkkiduo Karmin. Mukavan raikkaita covereita ja ilmeisesti jotain omaakin tuotantoa jo löytyy. Tässä Youtubessa coveri Bruno Marsin kappaleesta, Spotifystakin moan biisi löytyy. Parempia kuin alkuperäiset, helposti.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Joku on tehnyt kulttuuriteon pistämällä YouTubeen materiaalia Metallican vuoden '88 Helsingin keikalta. Laatuhan ei ole ihmeellinen, mutta ihan mielenkiinnolla näitä kuuntelee.
 

Samurai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS (+sympatiat muille turkulaisseuroille)

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Olen kyllä hurahtanut pahemman kerran, en vain yhteen bändiin, vaan kokonaiseen genreen. Genrerajojen määrittely ja kaikki siihen liittyvä on perseestä, mutta post-rockiksikin tuota kutsutaan. Jännä juttu kuitenkin, että instrumentaalinen (tai ylipäätänsä mikään muukaan) musiikki voi kolahtaa näinkin kovaa ja olen kuitenkin tietoinen monista ko. bändeistä jo varmaan 10 vuotta. Jokin aika sitten kuitenkin bändi nimeltään Explosions in the Sky pamahti jostain muistin syövereistä ja sitä sitten aina silloin tällöin kuuntelin, kunnes joskus pari viikkoa sitten mielessä poksahti oikein kunnolla herääminen tähän.

Sittemmin siirryin God is an Astronautin pariin ja sen jälkeen onkin tullut hiljaksiin tutustuttua muihinkin tietoa samalla etsien. Olettaisin, että tälläkin palstalla on jokunen yksilö, jotka eivät ole ihan täysin vieraita näiden bändien kanssa. Voisi kuvitella, että esimerkiksi mm. entisiä Isiksen ja Neurosiksen jäseniä sisällään pitävä Red Sparowes on jollekin tutustumisen arvoinen yhtye. Pari esimerkkiä:

Explosions in the Sky - First Breath After Coma

God is an Astronaut - Zodiac

Red Sparowes - Alone and Unaware, the Landscape Was Transformed in Front of Our Eyes

Aika paljon on vielä jäljellä näidenkin jälkeen. Mogwai, Monkey3, Caspian, kotimaisista ainakin Magyar Posse... ja mitä vielä. Sopivasti, ei liikaa.

e: Ps. Kuitenkin.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Spotifystä löytyi tänään ilmestynyt Kauko Röyhkän ja Riku Mattilan uutuuslevy.
Sitäpä siis kuuntelen ja varsin mainiolta kuulostaa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Massive Attack-Mezzanine

Vuodet ovat kohdelleet hyvin tätä levyä. Taitaa olla kuulijasta riippuen joko tasaisen monotonista napsuttelua tai sitten upeaa fiilistelyä tämä triphoppi. Itselle jälkimmäistä. Edelleen bändin ykköslevy tämä.

Ja topit tietysti:
Teardrop
Group Four (Tuo viimeisen kolmen minuutin pyöritys toimii aina).

Elizabeth Fraserin upea lauluääni kruunaa biisit.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Youtube-surffailu poiki tällaisen tuttavuuden.

Ei mitään hajua koko bändistä ennen tätä, mutta ihan hauskan kuuloista, mitä nyt puolenkymmentä kappaletta olen tässä kuunnellut. Nuoria runoilijapoikia, mutta ok vaihtelua metallille.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vanhoista tutuista

Sparzanza/Temple of the red eyed pigs
Shinedown/Sound of madness

Kaarlesta ja Ernosta bongasin Devin Townsend Projectin tulevalta levyltä kappaleen Poltergeist. On vähän äänimaailmaa.
 

Kihaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Youtube-surffailu poiki tällaisen tuttavuuden.

Ei mitään hajua koko bändistä ennen tätä, mutta ihan hauskan kuuloista, mitä nyt puolenkymmentä kappaletta olen tässä kuunnellut. Nuoria runoilijapoikia, mutta ok vaihtelua metallille.

No nyt tuli kyllä puun takaa tuo. Aivan loistavaa matskua. Miten ihmeessä olen voinut missata moisen helmen, vaikka samantyylisen musiikin suurkuluttaja olen. Että kiitosta vaan.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taas vaihteeksi Van Giersbergeniä ja Air lautasella.

Levyn henk.koht. toppi on Trail of Grief

Ei sillä, että Anneken musiikki mielestäni huonoa olisi, päinvastoin, mutta jotain särmää siihen kaipaisi. Ehkä se Gathering-tausta toimii kuitenkin mimmillä rasitteenakin. Itselle ne Anneken ykköslevyt ovat edelleen Gatheringin aikaisia (Souvenirs ja if_then_else) ja näihin verrattuna tästä AdA:sta jää vähän valju kuva kokonaisuudessaan. Omat huippuhetkensä toki kyllä löytyy.

No toivotaan, että sympaattinen hollantilainen parantaa kolmoslevyllään.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Mä oon niin saatanan koukussa parin muun levyn lisäksi Haloo Helsingin III-levyyn, jotta melkein hävettää.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Alice Cooper: Big Apple Dreamin', aliarvostettu avausraita aliarvostetulta Muscle Of Love -levyltä. Yleensä tuolta albumilta muistetaan lähinnä nimikappale.

Alice nousi tervehtymisensä jälkeen todella isoon maineeseen 80-luvun lopulla. Sivuunkirjoittaneen mielestä Alice ei silloin eikä myöhemminkään päässyt levyillään lähellekään sitä tasoa kuin vaikkapa Muscle Of Loven aikaan eli 1973. Lisäksi Alicen takana oli nelisen vuosikymmentä sitten todella rautainen orkka, kuten linkin takaa voi kuulla.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Hurriganes - Rock´n´roll all night long - 1973-1988

Kenties parasta musiikkia ikinä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Eipä tähän koskaan kyllästy, Danzig- Cold, Cold Rain

Ei riitä yhdelle forumille spämmääminen tämän biisin kanssa vai? Shaatana.

Kuuntelussa ahkerasti ollut viime aikoina The Soundsin uusin levy, ja varsinkin No No Song, Best Of Me ja levyn paras kappale Yeah Yeah Yeah.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös