Kari Jalonen petti Pelicansin

  • 132 744
  • 566

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Kaarna on toiminut korkeintaan paheksuttavasti IFK:ta kohtaa, mutta täysin oikeutetusti Jalosta kohtaan. Ainoa pelle tässä showssa on Jalonen ja häntä taputtelevat tahot. Onhan se hienoa, että IFK-leirissäkin löytyi nyt yhdistävä tekijä, kun aikaisemmin Jalonen ei saanut täyttä tukea...

Voit olla aivan varma, että SM-liiga Oy:n hallituksessa keskustellaan erittäin vakavaan sävyyn yhden osakkeenomistajan aiheuttamasta negatiivisesta julkisuudesta, mikä aiheutti haittaa perusteettomasti toiselle osapuolelle. Mikäli HIFK häviää välieräsarjansa Lukolle voidaan puhua jopa vahingonkorvauksista. Jalonen toimi moraalisesti väärin, mutta ei se anna Kaarnalle/ Pelicansille oikeutta vahingoittaa täysin ulkopuolista kolmatta osapuolta.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kaikista hauskintahan tässä kuviossa on nämä nettiin "jalosen huora juoksee rahan perässä" kirjoittelijat.
Käsi ylös kuka jättää vaihtamatta firmaa, jos toinen yritys tarjoaa samaa työtä tuplapalkalla. En minä ainakaan.
 
Lopuksi, mikäli Pelicans OY todellakin keskittyy tällä hetkellä Kari Jalosen uran tuhoamiseen tai johonkin muuhun lapselliseen itkemiseen, hävettää todella paljon oman joukkueeni puolesta.
Ei varmasti keskitykään, mutta jo ihan SM-liigankin kannalta tuo oli hyvä tuoda julki ja perätä oikeuksiaan.
Varmasti liigan johtokin pitää kokouksia tämän asian tiimoilta, sillä varsinkin KHL maksukykyisenä sarjana ryövää täältä jatkossa valmentajia kasvissa määrin, jos tällainen tapaus painetaan villaisella. Sehän olisi vain merkki siitä, että näin voi jatkossakin tehdä.

Moni HIFK fani täällä tuomitsee asian esille tuonnin, mutta odotellaan mikä on HIFK:n virallinen kantaa tähän. Petopaidat ovat vähän vastaavanlaisesta kärsineet itse aiemmin, joten katsotaan mikä on seuran oma suhtautuminen asiaan.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Voit olla aivan varma, että SM-liiga Oy:n hallituksessa keskustellaan erittäin vakavaan sävyyn yhden osakkeenomistajan aiheuttamasta negatiivisesta julkisuudesta, mikä aiheutti haittaa perusteettomasti toiselle osapuolelle. Mikäli HIFK häviää välieräsarjansa Lukolle voidaan puhua jopa vahingonkorvauksista. Jalonen toimi moraalisesti väärin, mutta ei se anna Kaarnalle/ Pelicansille oikeutta vahingoittaa täysin ulkopuolista kolmatta osapuolta.

Ei keskustella. Johan sen Vuorinen sanoi, asia on Jalosen ja Pelicansin välinen. Liiga ei siihen puutu.
 

#76

Jäsen
Kärpistä HIFK:hon tullessaan ei Jalonen tainnut tuoda yhtäkään pelaajaa tullessaan ja nyt on puoli Suomea ollut menossa Pelicanssiin, koska niinkin kovaa tulosta HIFK:ssa tehnyt valmentajavelho olisi sinne menossa. Jalosen opeilla on voitettu sarjassa vaikka mitä ja pelaajat ovat siirtyneet NHL:ään ykkoskierroksenvarauksina nauttimaan miljoonapalkkaa...

Neuvottelevatko valmentajat oikeasti yksin sopimuksensa liigassa? Toinen osapuoli käyttää lakimiehiä ja valmentaja pohtisi illalla viinilasin ääressä mihin kaikkeen olisi sitoutumassa?

Ratkaisevaa on mitä on sovittu ja mitä on sovittu hoidettavaksi myöhemmin. Aika näyttää kuullaanko tästä tapauksesta sen enempää. Aiemmin liigasta kadonnut valmentajia/pelaajia kirjallisten sopimustenkin myötä ja suuret puheet eivät ole tarkoittaneet mitään sen enempää. Seurajohdot ovat puhuneet pitääkseen omaa imagoaan yllä.
 

sventur

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJK & NasKi (R.I.P)
Granlundista tuli sopimukseton pelaaja 3.3.2009, IFK ilmoitti(Jatkoaika.com) tehneensä hänen kanssaan pelaajasopimuksen 9.3.2009 eli Granlund ei ollut Kärppien pelaaja silloin, kun hänen IFK-sopimuksensa julkistettiin IFK:n toimesta. Tarkistetaan ne faktat ennen kuin pädetään.
Väität siis tosissaan, että tapahtumilla ei ole mitään yhteistä? Shokkiuutinen, että Kärppien-pelaaja Mikael Granlundilla ei olekaan yht äkkiä enää sopimusta joukkueeseen, jossa se edellisviikolla viel pelasi liigapelejä. Tämän hetkinen mediahässäkkä vaikuttaa HIFK:n joukkueeseen ja tekemiseen, mutta tuo case-Granlund ei vaikuttanut millään tavalla Kärppien playoffs-peleihin? Tarkoitatko siis, että HIFK:n pelaajat ovat henkisesti vain hieman heikompia, eivätkä kestä samanlaista mediamyllistystä?

Enkä nyt todellakaan hae mitään juridistisia eroja tässä, kumpi on laillisesti enemmän oikein tehty. Kyse oli Herrasmiessopimuksesta, jossa toisen joukkueen asioita ei julkisteta mediassa kauden ollessa kesken. Keneen liittyvä asia oli Granlundin sopimuspurku, jos ei Kärppiin liittyvä asia?
 

er_bai_wu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, LOFC, JJK, NYR, S.S. Lazio, v. Sacher-Masoch
Ja sitten. Mitä ihmeen väliä sillä on, onko Pelicans se unelmien työpaikka mihin hingutaan tai lähtisikö jokainen nimimerkin takaa kirjoittava Jatkoaikalainen myös venäjälle? Eihän tätä Kari Jalosen tekoa voi moraalisesti perustella yhtään millään. Haluaisin ainakin uskoa, että Suomalaisessa jääkiekossa on vielä rehellisiä ja sanansa pitäviä ammattilaisia. Ehkä tämä on vain harhakuvitelmaa.

Ottamatta kantaa asiaan sinällään, tuntematta mitä on sovittu ja kenen toimesta, niin ainakin suomalaisessa yrityselämässä suullisilla sopimuksilla pyyhitään päivittäin persettä. Jos ajatellaan, että rekrytoidaan tyyppiä X ja kysellään paljonko sitä liksaa tarvisi ja ketä sinne sun tiimiin pitäisi saada, saaden näihin suulliset vastaukset, niin kyllä yleisesti voidaan ajatella silloin laitettavaksi ne ihan listattuna sähköpostitse asianomaiselle eli X:lle. Se hyväksyykö X sitten nämä ehdot kirjallisesti onkin toinen juttu (tämä pitäisi nyt pystyä Kaarnan näyttää aukotta toteen muutenkin kuin sanomalehdissä), varsinkin jos yritys Y hyppääkin peliin mukaan ja "nokittaa". Maailma on raadollinen ja epäreilu.

Toivon kuitenkin, että näiden kovien puheiden jälkeen todisteet lyödään aukottomasti tiskiin, sillä muuten murenee uskottavuus laajemmaltikin, enkä tarkoita tällä Kaarnaa, Pelicansia tai Kari Jalosta.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei keskustella. Johan sen Vuorinen sanoi, asia on Jalosen ja Pelicansin välinen. Liiga ei siihen puutu.

Vuorinen voi puhua mitä tahansa, mutta HIFK tuskin katsoo hyvällä Kaarnan ulostuloa tässä vaiheessa kautta. Nyt täytyy ymmärtää, että kyseessä on SM-liiga Oy niminen yritys, jonka osakkaita molemmat ovat. Toisen osakkaan henkilöstöongelmat eivät saa vaikuttaa negatiivisesti toisen osakkaan toimintaympäristöön. Juuri tämän tapaisten tapausten takia SM-liiga on tehnyt herrasmiessopimuksen näiden sopimusten julkistamisesta.

Moni SM-liigaseura varmasti sympatiseeraa Pelicansia, mutta ei hyväksy sen toimintaa julkisuudessa, koska se vahingoittaa syytöntä seuraa kauden tärkeimmässä vaiheessa. Tämä voisi osua kenen tahansa joukkueen kohdalle, tuskin Pelicanskaan olisi halunnut tätä sotkua karsintapelien aikaan.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Voit olla aivan varma, että SM-liiga Oy:n hallituksessa keskustellaan erittäin vakavaan sävyyn yhden osakkeenomistajan aiheuttamasta negatiivisesta julkisuudesta, mikä aiheutti haittaa perusteettomasti toiselle osapuolelle.

Ja mitä haittaa perusteettomasti toiselle osapuolelle? Tietääkseni kukaan ei ole syyttänyt IFK:ta millään tavoin mistään. Syypää ja idiootti on vain ja ainoastaan Kari Jalonen.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä voisi osua kenen tahansa joukkueen kohdalle, tuskin Pelicanskaan olisi halunnut tätä sotkua karsintapelien aikaan.

Ei. Pelicans ei olisi halunnut tätä sotkua missään vaiheessa ja HIFK Jalosineen saisi keskittyä tällä hetkellä ihan rauhassa Lukon kaatoon, mutta Jalonen rupesi itse suhmuroimaan, joten kärsiköön nyt siitä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Voit olla aivan varma, että SM-liiga Oy:n hallituksessa keskustellaan erittäin vakavaan sävyyn yhden osakkeenomistajan aiheuttamasta negatiivisesta julkisuudesta, mikä aiheutti haittaa perusteettomasti toiselle osapuolelle. Mikäli HIFK häviää välieräsarjansa Lukolle voidaan puhua jopa vahingonkorvauksista.

Nämä vahingonkorvaukset menisivät kyllä täysin Jalosen piikkiin. Eiköhän seurajohto ole sielläkin kuullut Jalosta asian tiimoilta, enkä usko HIFK:n hyväksyvän tällaista toimintaa. Joka tapauksessa tämä olisi tullut julkisuuteen viimeistään lähipäivinä, kun Pelicans olisi julkaissut uuden valmentajakaksikon ja lehistö julkaisi KJ:n KHL-pestin. Kaikki tiesivät KJ:n tehneen sopimuksen Lahteen. Entäs pelaajat, jotka pelaavat HIFK:ssa ja joille KJ lupasi hyvät näytönpaikat Pelicansissa? Miten he suhtautuvat Jaloseen nyt, kun lukevat Jalosen KHL-pestistä?

Varmasti asiasta jotain keskusteluja käydään, mutta Pelicans ei tule olemaan syytettynä.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä HIFK-fanien invaasio "opettamaan" maalaistolloja tänne meidän osastolle olisi varmasti ollut samaa luokkaa kuin nyt, jos IFK olisi lähtenyt lomille maanantaina? Silloin Jalonen olisi ollut pelle, maalainen, paska jätkä ja muuta sellaista, kun on touhunnut Pelicansin kanssa eikä keskittyminen ole ollut sataprosenttisesti IFK:ssa ja sen vuoksi pleijareissa flopattiin täysin. Takki kääntyy tunnetusti tilanteen mukaan hyvinkin nopeasti.

Kuinka vaikeaa voi luetunymmärtäminen olla? Mikä IFK-fanien invaasio? Miksi pitäisi opettaa maalaistolloja? Miksi, miten ja minkä suhteen pitäisi kääntää takkia?

Totta helvetissä tilanne olisi ollut eri, jos IFK olisi lähtenyt lomille. Silloin Kaarnalla olisi ollut täysi oikeus alkaa huutelemaan sopimuksesta Jalosen kanssa, mikään ei olisi sitä estänyt.

Ja muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta tänne kirjoittavilla ei ole mitään syytä puolustella Jalosta. Itse en ole ikinä tykännyt ko. henkilöstä, ja tuskin tulen ikinä tykkäämään. Ja olen vieläkin katkera viime keväästä, jolloin lupaava kausi ryssittiin, kun kauden ratkaisuhetkillä alettiin peruuttelemaan ja hävittiin jollekin Kerholle. Ja tilanne on varsin sama aika monella IFK-fanilla.

Enkä puolustele Jalosen tekemisiä millään tavalla. Sen sijaan Kaarnan toiminta on aivan yhtä halveksittavaa, kun pyyhki perseensä liigaseurojen välisellä herrasmiessopimuksella. Kuten joku jo totesi, sympatiaa voi tulla joltain Lintumäeltä, joka on muutenkin toiminut vähän omien sääntöjen mukaan, mutta muuten tämä Kaarnan toiminta kolahtaa varmasti omaan nilkkaan. Valitettavan monella Pelicans-fanilla tuntuu olevan vain täysin mahdotonta nähdä metsää puilta, ja tämän ketjun viesteistä on logiikka ja järki kaukana.

Tässä keississä kaksi tahoa on kärsinyt, Pelicans ja IFK, kahden henkilön takia, eli Jalosen ja Kaarnan. Kerro nyt, miten ihmeessä niin moni Pelicans-fani näkee pelkästään Pelicansin kärsineen, ja pelkästään Jalosen toimineen väärin?
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
No nythän Kaarna puhuu asiaa. Outoa että eilen puhui vielä suullisesta sopimuksesta.
Ainakin jossain kertoi lähettäneensä mailia ja Jalosen hyväksyneen puhelimessa. Kyseisen puhelun sisältöä voidaankin sitten ainoastaan arvuutella. Ei ole myöskään tarkkaa tietoa mitä mailia on puolin ja toisin lähetelty. Onko lähetetty selkeä sopimustarjous allekirjoitettavaksi, vai onko vain keskusteltu yksityiskohdista.

Sähköpostitse sovittu sopimus on jo kuin tai lähes sama kirjallinen sopimus ja tätä sopimuskäytäntöä käytetään liike-elämässä paljon siten, että a) ensin sovitaan suullisesti, b) sen jälkeen ykstyiskohdat kirjallisesti vaikka mailitse jonka vastapuoli hyväksyy ja c) tarvittaessa ja aina henkilöasioisssa tehdään lopullinen sopimus sitten allekirjoitettavaksi.

Sähköpostitse sovitussa sopimuksessa on mustaa valkoisella siitä mitä on sovittu ja kun se tässä tapauksessa työntekijän hyväksymä ehdoiltaan, ollaan aivan toisessa tilanteessa kuin suullinen sopimus. Meillä firman pääjuristi piti sähköpostitse tapahtunutta yksityiskohtaista sopimusta aina sitovana kumpaakin osapuolta kohtaan.
Sähköinen sopimus on täysin pätevä, kun tehdään selkeä sopimustarjous, jonka toinen osapuoli hyväksyy. Mikään satunnainen postittelu puolin ja toisin sopimuksen ehdoista ei riitä ennen kuin tehdään tarjous, josta käy selkeästi ilmi, että se on todellakin tarjous. Samahan koskee myös suullisia sopimuksia. Neuvottelut ja sopimuksen teko on erikseen.

e: oleellista olisi tietää onko emailitse sovittu jokin allekirjoituspäivä jota vasta pidetään sopimuksen solmisena vai onko sovittu suoraan, että hyväksyn sopimuksen näillä ehdoilla ja nimi sähköisesti alla.
Minkäänlaista voimassa olevaa allekirjoitettua työsopimustahan noilla ei voi missään nimessä olla olemassa. Jalosen nykyinen sopimustilanne estää sen yksiselitteisesti.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tässä taitaa olla niin, että SM-liigassa kun tämä on "yleinen" käytäntö, niin "suullinen sopimus"-termiä käytetään siihen asti, että allekirjoitettu sopimus julkaistaan

Ei. Voi olla vaikea tajuta mutta osa seuroista ei käytä lainkaan sähköisiä sopimuksia. Virmanen oli hyvä esimerkki joka ei koskaan sopinut sähköisesti mitään. Nimi paperiin ja se on siinä. Kun pelaajalla oli kausi kesken, asia sovittiin agentin kanssa sitovasti ja valmentajien kanssa nimi paperiin. Suullinen sopimus - termi jota Kaarna aluksi käytti - on suullinen sopimus. Ei se muutu mihinkään sinun tulkinnallasi. Nyt kun Kaarna puhuu mailitse tehdystä yksityiskohtaisemmasta sopimuksesta, kyse ei enää ole suullisesta sopimuksesta. Sinulla ja Kaarnalla on sopimusmuodot sekaisin ja en ihmettele Kaarnan osalta, sillä hän on vanhempaa polvea ja taitaa olla koulutkin jääneet kesken.

Osaltani tässä ja toivon mukaan Pelicansien toiminta ammattimaistuu vähitellen. Samaa tasoa se puuhastelua on monessa muussakin seurassa, ei vähiten aikanaan Jokereissa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Minkäänlaista voimassa olevaa allekirjoitettua työsopimustahan noilla ei voi missään nimessä olla olemassa. Jalosen nykyinen sopimustilanne estää sen yksiselitteisesti.

Ihan mielenkiinnosta kun en ole juristi: mikä estää Jalosta allekirjoittamasta sopimuksen jossa työvelvoite alkaa 1.5.2011? Ei ainakaan Westerlundia ja Summasta aikanaan estänyt, ei Sheddeniäkään. Mun maallikon silmin työntekijä on vapaa solmimaan työsopimuksesta varsinkin kun se alkaa edellisen päätyttyä.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Voit olla aivan varma, että SM-liiga Oy:n hallituksessa keskustellaan erittäin vakavaan sävyyn yhden osakkeenomistajan aiheuttamasta negatiivisesta julkisuudesta, mikä aiheutti haittaa perusteettomasti toiselle osapuolelle. Mikäli HIFK häviää välieräsarjansa Lukolle voidaan puhua jopa vahingonkorvauksista. Jalonen toimi moraalisesti väärin, mutta ei se anna Kaarnalle/ Pelicansille oikeutta vahingoittaa täysin ulkopuolista kolmatta osapuolta.


Voit olla aivan varma, että tässä ceississä ei ole muuta syyllistä kuin Kari Jalonen.

Millä lailla Kaarna on muuten syyllinen kuin siinä, että uskoi epärehellisen "miehen" sanaan?

Kumma kun täällä on tiedetty jo kauan aikaa, että Matikainen tulee HIFK:iin ja P. Virta TPS:ään. Vaikka sopimuksen muodosta ei kukaan fani tiedä mitään, niin Bluesin tai TPS:n toimitusjohtajien niskaan ei olla kaadettu paskaa tai pidetty heitä ääliöinä kuten Kaarnaa.

Ja voiko S/M-liiga tai HIFK velvoittaa Pelsuja pitämään Nokan Venäjä-välistävedoon salassa ja samalla ampumaan omaan nilkkaansa? Siten, ettei saisi pahimmillaan liki kuukauteen lähteä hankkimaan uutta valmentajaa sekä ilmoittamaan kusetetuille pelaajille ja heidän agenteilleen, että tilanne on täysin muuttunut. Jos HIFK häviää välieränsä, niin perikööt korvauksia petturi Jaloselta mielummin kuin Jalosen takia kuseen joutuneilta Pelsuilta.

Jos asiaa joku lähtee viemään oikeuteen, niin lain kanssa ristiriitaisilla "herrasmiessopimiksilla" voi pyyhkiä persettä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Voit olla aivan varma, että SM-liiga Oy:n hallituksessa keskustellaan erittäin vakavaan sävyyn yhden osakkeenomistajan aiheuttamasta negatiivisesta julkisuudesta, mikä aiheutti haittaa perusteettomasti toiselle osapuolelle. Mikäli HIFK häviää välieräsarjansa Lukolle voidaan puhua jopa vahingonkorvauksista. Jalonen toimi moraalisesti väärin, mutta ei se anna Kaarnalle/ Pelicansille oikeutta vahingoittaa täysin ulkopuolista kolmatta osapuolta.

Älä nyt viitsi, tuo on ihan täyttä soopaa.

Kyseessä on herrasmiessopimus jota on noudatettu hyvin vaihtelevasti, mitään sitovaa sopimusta ei ole.

Ja jos luulet että HIFK pystyy näyttämään todeksi hävityn pleijarisarjan johtuneen tästä kohusta niin minulla olisi sinulle iso silta myytävänä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nämä vahingonkorvaukset menisivät kyllä täysin Jalosen piikkiin...

Nyt täytyy eroittaa kaksi asiaa, Jalosen ohiveto ja Kaarnan/ Pelicansin ulostulo mediaan. Jalosen ohiveto on Pelicansin ja Jalosen välinen asia, Kaarnan/ Pelicansin toimiminen mediassa on SM-liiga Oy:n asia.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Nyt täytyy eroittaa kaksi asiaa, Jalosen ohiveto ja Kaarnan/ Pelicansin ulostulo mediaan. Jalosen ohiveto on Pelicansin ja Jalosen välinen asia, Kaarnan/ Pelicansin toimiminen mediassa on SM-liiga Oy:n asia.

Kaarna ei tuonut asiaa esille mediaan, se oli ESS joka sen teki. Toimittajilla on lähdesuoja joten tuskinpa "vuotajaa" koskaan saadaan selville.

Ja olihan tuo Jalosen sopimus tiedossa "kiekkoilun sisäpiireissä" jo tammikuusta lähtien, kuka tahansa on sen voinut infota julkisesti medialle.
 
Ei. Voi olla vaikea tajuta mutta osa seuroista ei käytä lainkaan sähköisiä sopimuksia. Virmanen oli hyvä esimerkki joka ei koskaan sopinut sähköisesti mitään. Nimi paperiin ja se on siinä. Kun pelaajalla oli kausi kesken, asia sovittiin agentin kanssa sitovasti ja valmentajien kanssa nimi paperiin. Suullinen sopimus - termi jota Kaarna aluksi käytti - on suullinen sopimus. Ei se muutu mihinkään sinun tulkinnallasi. Nyt kun Kaarna puhuu mailitse tehdystä yksityiskohtaisemmasta sopimuksesta, kyse ei enää ole suullisesta sopimuksesta. Sinulla ja Kaarnalla on sopimusmuodot sekaisin ja en ihmettele Kaarnan osalta, sillä hän on vanhempaa polvea ja taitaa olla koulutkin jääneet kesken.

Osaltani tässä ja toivon mukaan Pelicansien toiminta ammattimaistuu vähitellen. Samaa tasoa se puuhastelua on monessa muussakin seurassa, ei vähiten aikanaan Jokereissa.
Kuten sanoin, niin sitä pilkkua voi viilata niin paljon kuin mieli tekee, mutta se ei liity tähän asiaan yhtään mitenkään. Kiitos kuitenkin ensimmäisestä faktapohjaisesta vastauksesta, kun muihin kysymyksiin olet tähän asti jättänyt vastaamatta.

Minähän tulkitsin asian jo eilisestä lähtien täysin oikein miten se näköjään sitten oli ollutkin, eli tähän asti asioista oli sovittu/keskusteltu sanoin ja sähköisesti sekä ties millä muillakin tavoin, MUTTA EI VAIN SUULLISESTI. Tämähän nyt oli alusta asti täysin ilmiselvää. Jotkut vain takertuivat sanatarkkoihin termeihin, jotka eivät nyt tähän oikein istuneet.

Mutta kuten totesin, niin tässä oli nyt kyse siitä, että sinä kangistuit termiin ja sanamuotoihin, kun minä taas näin asian kokonaisuutena ja siten miten se tässä asiayhteydessä oikeasti oli.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kerro nyt, miten ihmeessä niin moni Pelicans-fani näkee pelkästään Pelicansin kärsineen, ja pelkästään Jalosen toimineen väärin?

Toki myös HIFK kärsii tässä. Paska juttu. Mutta kuka tämän sopan aloitti? Kuten tuossa jo edellä mainitsin koko mylly johtuu vain ja ainoastaan Jalosesta. Jos Jalonen olisi pitänyt sovituista asioista kiinni, niin Kaarnakin olisi pitänyt turpansa kiinni, kuten tähänkin asti.
 

Mike Hyndman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Pelicans ei siis olisi saanut laittaa valmentajanhakuprosessia vireille ennen HIFKin pelien päättymistä. Sellaisen käsityksen näistä hölmöhköistä mielipiteistä voi lukea.

Jalosen sopimusasia tuli esille nimenomaan sen takia, kun Pelicans alkoi etsiä uutta valmentajaa. Kaarna ei tullut asiaa toitottamaan vaan jostakin toimittajat saivat vihiä asiasta ja kysyttäessä kertoi asian niinkuin se hänen mielestään meni.

Kaarna ei ole pitänyt tai järjestänyt asiasta mitään erillistä tiedotustilaisuutta.
Media on tullut häneltä asiasta kyselemään ja hän on silloin antanut oman näkemyksensä asioista.

Asioista voi olla montaa mieltä, mutta turhaa on Kaarnaa syyttää siitä, jos ESS, HS, Iltalehti, Iltasanomat ym. haluavat kommenttia asiasta.

Pelicans ei olisi missään tapauksessa voinut venyttää uuden valmentajan hakuprosessia yhtään, Jalosen ilmoituksen jälkeen.

Valmentajan haustahan koko soppa julkisuuteen tietenkin pulpahti, ei mistään Kaarnan ulostulosta.

Ei Pelicansin itresseissä ole aiheuttaa HIFKille mitään vahinkoa vaan etsiä itselleen mahdollisimman pikaisesti uusi valmentaja ja hiljaa odottelemalla sitä ei varmasti tule.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Ja voiko S/M-liiga tai HIFK velvoittaa Pelsuja pitämään Nokan Venäjä-välistävedoon salassa ja samalla ampumaan omaan nilkkaansa? Siten, ettei saisi pahimmillaan liki kuukauteen lähteä hankkimaan uutta valmentajaa sekä ilmoittamaan kusetetuille pelaajille ja heidän agenteilleen, että tilanne on täysin muuttunut. Jos HIFK häviää välieränsä, niin perikööt korvauksia petturi Jaloselta mielummin kuin Jalosen takia kuseen joutuneilta Pelsuilta...

Taustalla tehdään jatkuvasti sopimuksia, Ässien Matti Kuparinen on solminut sopimuksensa Kalpaan luultavasti joulukuussa, Kilpeläinen tammikuussa Jokereihin, mutta näistä ei ole annettu yhtään lehdistötiedotetta. Kaarna olisi voinut tässä tilanteessa toimia ihan samalla tavalla eli valmentajan haku olisi käynnistetty saman tien, pelaajistolle olisi asia informoitu, mutta medialle olisi annettu no comments -lausunto. Kaarnan ulostulo on täysin harkitsematon ja vahingoittaa SM-liiga Oy:tä, HIFK:ta ja Pelicansia itseään.

Ja kyllä nämä tietovuodot vaikuttavat yhteistyökumppaneiden mielipiteisiin, eivät he halua pääsääntöisesti lukea sopimuksistaan Jatkoajan keskustelupalstalta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jotain ammattitaitoa Kaarnalta löytyy kun sai Suikkasen valmentajaksi.

Loistava veto Pelsuilta, ämmä-KJ vaihdettiin Suikkaseen.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelicans ei siis olisi saanut laittaa valmentajanhakuprosessia vireille ennen HIFKin pelien päättymistä. Sellaisen käsityksen näistä hölmöhköistä mielipiteistä voi lukea.

Puhut "hölmöhköistä" mielipiteistä oman viestisi jälkeen. Tämä on vähän kuin betoniseinän kanssa keskustelisi, vastaanottokyky on samalla tasolla.

Yritetään vääntää rautalangasta:
- miksei Pelicans olisi saanut laittaa hakuprosessia heti vireille Jalosen ilmoituksen jälkeen?
- voisitko ystävällisesti kertoa, missä viestissä on sanottu, ettei Pelicans olisi saanut laittaa hakuprosessia vireille? Puhut monikossa, joten tällaisia viestejä on siis useita.
- miten ei voi nähdä eroa: toimiminen kulisseissa vrt. lausuntojen antaminen mediassa. Samalla tavalla pelaajasopimusten julkaisu on kielletty kauden ollessa kesken, mutta lapsikin tajuaa, että niistä neuvotellaan kauden aikana. Mutta ei huudeta medialle, eikä näin ole tehty koko liigahistorian aikana. Ennen eilistä.

Edit:

Luulet (sama mm. lihaanille), että Pelicans ei olisi voinut neuvotella Suikkasen kanssa, ellei Kaarna olisi ämmämäisesti alkanut poraamaan mediassa??? Kertokaa nyt ihmeessä, miten tämä poraaminen auttoi uuden valmentajan hakuprosessissa? Eikö Kaarna olisi voinut soittaa Suikkaselle, ja kertoa tilanteen? Vain onko niin, että Suikkanen ei usko Kaarnan puheita, ettei Jalonen olekaan tulossa, ellei tätä pysty lukemaan ESS:stä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös