Jokeripakka kaudella 2010-2011 - Uusi aikakausi

  • 410 098
  • 780
Tila
Viestiketju on suljettu.

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Anteeksi mahdollinen tyhmä kyssäri mutta miksi jotkut odottaa 'bremberg' koodeja kun se aitokin ulostettiin ennen kautta? Vai uskotaanko, että vastaavat taidot omaava löytyisi halvemmalla?

Brembergin olisi mielestäni voinut ihan hyvin pitää, mutta jos maksaa liikaa niin minkäs teet. Koodinimellä tarkoitan lähinnä samantyyppistä pelaajaa, eli peliä tekemään pystyvää laituria MIKÄLI Eavesista ei sentterin roolissa siihen ole.
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pirnes palaa kehiin huomenna, kertoo jokerit.com.

http://www.jokerit.com/index.php?id=1&nid=1035

Hieno homma! Viime kauden pilasi ikävä loukkaantuminen, mutta nyt terveenä pelatessaan parantanee esityksiään. Omissa papereissa ykkössentterin roolia tarjolla, mutta ajataan Essi peleihin sisään ihan rauhassa. Varmaan se 2-3 peliä menee, ennen kuin pääsee pelin rytmiin kunnolla mukaan.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Minusta(kin) tuo sentterinelikko on ihan tarpeeksi taitava ja vahva sikälimikäli pysyvät terveenä. Eaves-Pirnes-Kerälä-Hämäläinen. Huomioon ottaen, että hyvin harva pelaaja muutenkaan tekee sen yli piste per peli tahtia pisteitä SM-liigassa. Äkkiseltään katsoin viime kauden tilastoja, siihen kykeni jopa kuusi pelaajaa sadasta parhaasta pistemiehestä.

Tommi Santalan tai jonkun muun mukaantulo saattaisi aiheuttaa vain sen, että meillä olisi yksi huippukenttä ja jonkun muun sentterin suoritustaso laskisi ajan myötä enemmän, niin tuttua niin tuttua muutaman kauden takaa. Lähtisin siis liigaan ilman mitään uutta sentteriä. Katsotaan sitten mitä Jarmolla ja Hannulla on myöhemmin tähän sanottavana.

Tietenkin laituriosastolle olisi kiva saada enemmän taitoa, sitä ei käy kieltäminen.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kausi on alkamassa ja tavallaan alkanutkin ET-pelien merkeissä, joten tässä oma arvio.

Parasta on muutokset joukkueen taustoissa. Kekäläinen ja kumppanit luovat menestystä tuottavat puitteet parissa vuodessa. Mutta ensi kauden suhteen olen varovainen.

Valmennus Jortikka-Ranta oli sopiva ja käytännössä myös ainoa mahdollisuus nostamaan Jokerit aravirrasta, mutta en usko Kekäläisen ja Jortikka-Rannan näkevän ensi syksyä samassa seurassa. Hyvä jos kevättäkään. Jortikan tehtävä on näyttää, että hän kuuluu Suomen ja Euroopan ykköseksi pyrkivän seuran päävalmentajaksi. Toivon Jortikan onnistuvan mutta eihän oddsit ole hänen puolellaan.

Maalivahtitilanne on mielenkiintoinen. Uusi ja arvatakseni pätevä maalivahtivalmennus tuskin on vaikuttanut Järvisen siirtoon siitä yksinkertaisesta syystä, että siirrosta on sovittu jo ennen Jokerien suuria muutoksia. Toki olen nähnyt Järvisen KalPassa ja lisäksi Tikkurilassa kerran ja jostain syystä omiin silmiini hän ei vakuuta. Varmasti hyvä kausi tulossa, mutta oisko sittenkään edes liigatason huippuainesta? HIFK:ta vastaan selvää ylipelaamista ja kun kokoa ja peittävyyttä ei ole nykyvaatimusten mukaan riittävästi, miten Järvinen ottaa kiinni vaikkapa yläkulmiin suunnatut vedot? Totta helvetissä toivon Järvisen onnistuvan, mutta vaikea on nähdä sitä kovinkaan varmana.

Puolustuksen osalta kaikki kulminoituu yhteen pelaajaan. Ossiin. Varmasti kokoonpanoa tullaan pakkienkin osalta edelleen täydentämään, mutta onhan tuo kalusto aika kevyt ja pieni SM-liigaankin. Siinä ei mitään jos puuttuvat mitat täytettäisiin kiekollisella osaamisella, mutta kun käsiä ei juuri ole. Toivotaan #21 - #51 & #2 todellista läpilyöntiä. Se nähdään sitten, mutta ensin pitäisi saada edes yksi viivapakki vireeseen. Ehkä sellainen vielä kasvaa kauden mittaan. Kokoa ei kuitenkaan löydy kuin Ölanderilta hieman ja Ossilta enemmän.

Hyökkäyksen osalta uskon sentteritilanteen olevan vähintäänkin kohtuullisen kuten yleensä Jortikan joukoissa. Jos Eaves ja Pirnes pystyvät normaaliin suoritukseen, sentterikalusto on liigan parhaimpia. Mutta snaipperien osalta tilanne voi muodostua kriittiseksi ilman Pulkkisen läpilyöntiä, Lahden vammatonta kautta ja Ridan ihmetoipumista. Hentunen on ainoa takuuvarma suorittaja ja mainituista kolmesta muusta laiturista ei välttämättä apuja tule samaan aikaan kertaakaan...

Vauhkosesta on pakko sanoa vielä erikseen se, että onhan teini kyllä kehittynyt. Mutta missähän vaiheessa Vauhkonen pelaisi kiekkoa kuten iso mies pelaa? Nyt nähtiin Tikkurilassa pikkujokerimaista jarruttelua kun olisi pitänyt vedellä vihollista seinille ja puolittaista ajelehtimista kun olisi pitänyt ajaa kiekon kera edessä olevan vihollisen yli.

Uskon Kekäläisen tietävän puutteet paremmin kuin kukaan, joten lääkkeitäkin löydetään. Tässä mielessä Jokerien lähtökohdat kauteen ovat paremmat kuin vuosiin.
 

Stigu

Jäsen
Kekäläinen ja kumppanit luovat menestystä tuottavat puitteet parissa vuodessa. Mutta ensi kauden suhteen olen varovainen.
.....
Uskon Kekäläisen tietävän puutteet paremmin kuin kukaan, joten lääkkeitäkin löydetään. Tässä mielessä Jokerien lähtökohdat kauteen ovat paremmat kuin vuosiin.
Itse uskon, että Narrit on ns. kuosissa jo tällä kaudella. Joukkue on jo nyt hyvin koottu ja organisaation uudelleenrakennus on aloitettu, ennekuin kiekko on edes pudonnut virallisesti jäähän tällä kaudella.

Jokereiden suurimmat esteet mestaruuden tiellä ovat Jortikka ja Järvinen. Meikäläisen on vaikea uskoa, etteikö Keklu reagoisi hyvinkin nopeasti, jos jompikumpi henkilöistä alkaa jarruttaa mestaruus/menestymishaaveita. Uskoisin, että jo tällä hetkellä molempien herrojen suhteen on olemassa planit B, C ja D.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse uskon, että Narrit on ns. kuosissa jo tällä kaudella. Joukkue on jo nyt hyvin koottu ja organisaation uudelleenrakennus on aloitettu, ennekuin kiekko on edes pudonnut virallisesti jäähän tällä kaudella.

Jokereiden suurimmat esteet mestaruuden tiellä ovat Jortikka ja Järvinen.
En lähtisi puhumaan vielä mestaruuksista, mutta itse uskon Keklun kädenjäljen näkyvän selkeästi jo tällä kaudella. Esim. useimpien mukaan jalat liikkuu jengillä viime kautta paremmin, mikä kertonee parantuneesta harjoittelusta. Tämä saattaa heijastua myös vähäisempinä luokkaantumisina kokoonpanossa, mikä on luokkaantumisherkkä ilman Eavesiakin.

Tärkeimpänä muutoksena näen kuitenkin psykologisen puolen, joka alkaa vaikuttaa välittömästi. Ihmiset antavat itsestään enemmän johdolle, joka legitimoi valtansa osaamisella. Pelaajat voivat luottaa, että heitä arvioidaan ennenkaikkea suoritusten perusteella ja ulkopuolisista tekijöistä vaikuttaa pääosin joukkueen tilanne, joka on legitiimi peruste, toisin kuin Hjalliksen kuukautiskierto. Kekäläinen tullee sekoittamaan pakkaa kauden aikana masamaisella temmolla, mutta harmonia säilyy paremmin hankinnoista huolimatta samoista tekijöistä johtuen.

Eli näen kaksi vaikutusta ensi kauden joukkueeseen. 1) Vaikka pelaajat olisi samoja, niin he pelaavat paremmin. 2) Kauden aikaiset hankinnat ovat parempia ja sopivampia pelaajia, eivätkä sekoita joukkuetta niin paljon.
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
kokoa ja peittävyyttä ei ole nykyvaatimusten mukaan riittävästi, miten Järvinen ottaa kiinni vaikkapa yläkulmiin suunnatut vedot? Totta helvetissä toivon Järvisen onnistuvan, mutta vaikea on nähdä sitä kovinkaan varmana.

Ei Järvinen kuitenkaan mitään ihan pygmiosastoa ole. Yläkulmiin suunnatuista vedoista sen verran, että ne ottaa maalivahti kuin maalivahti hanskakäsillä, riippuu enemmänkin reflekseistä, koordinaatiosta ja käsien liikkumisesta (ja olen saanut sellaisen käsityksen, että Järällä on kaikki nämä kunnossa). Jos Järvisen koko ilmenee negatiivisesti, niin todennäköisesti maskitilanteissa, jossa maalivahti menettää katseen kiekkoon ja joutuu ns. odottamaan ja tekemään töitä kiekon löytämiseksi. Tällä ajalla isompi maalivahti peittää edelleen suuren osan maalista, kun Järällä peitto on pienempi. Plussana Järvisellä on, että tuolle tasolle noilla mitoilla ei päästä ilman loistavaa tekniikkaa, johon on täytynyt panostaa erityisesti peiton puutteessa (toki nykypäivänä isoillakin byylareilla on tekniikka kunnossa sekä kädet ja jalat käy, uskon vain että Järvisellä hieman paremmin). Ennustan, että meillä on SM-liigaan top3-kassari, sekä helposti Juusoa parempi.

Strömberg on harjoituspelien perusteella kelpo kakkonen, perinteistä seikkailua on jonkin verran, mutta muuten esittää ajoittain loisto-otteita (tai saa normaalit torjunnat näyttämään niiltä). Sekä ehdottomasti mainittava mailapeli, pisti Eisbäreniä vastaan pari loistavaa avaussyöttöä hyökkääjille.

Varmasti kokoonpanoa tullaan pakkienkin osalta edelleen täydentämään, mutta onhan tuo kalusto aika kevyt ja pieni SM-liigaankin.

Uskallan olla eri mieltä. Top6 -pakeista meillä on 3-4 isokokoisempaa/fyysisempää pakkia. Väänänen on nyt Väänänen. Kivistö on näyttänyt miehen otteita enkä näe syytä miksi taso putoaisi. Niemi on suuri kysymysmerkki, joissain peleissä oli täysi kurko, mutta nimenomaan joissain peleissä. Harkkapelien perusteella, haparuutta on vielä jonkin verran jäljellä, mutta pystynee fyysiseen peliin. Ölander on iso kaveri, saa nähdä mahtuuko pakistoon. SM-liiga -tasolla ei ollenkaan huono puolustus (ainakaan optimistisesti). Dehner on vielä melko katsomaton kortti, mutta enemmän olen kuullut positiivista kuin negatiivista. Itse kuulun varmaan näihin ainoihin, jotka pitää Mälkiästä, osoitti kuitenkin viime kaudella kiekonsyömistaitoja. Täällä kaveria on mollattu surutta kyvyttömäksi omassa päässä, mutta kuitenkin oli yksi niistä harvoista puolustajista viime kauden Jokereissa, ketkä pääsi plussan puolelle. Hyvä kakkkoskolmosparin pakki.

Mielelläni ottaisin kuitenkin Jokereihin vielä yhden pakin ja ykköskentän laiturin, eiköhän Keitsi tiedä mitä tehdä.

Meillä on jonkinasteinen sentteriongelma, onneksi enemmän positiivinen. Kerälän ketju on näyttänyt loistavia otteita enkä näe mitään syytä sen rikkomiseen tai pudotusta kolmoseen. Täällä ehdotettu Eaves kolmoseen olisi melko absurdia, mutta tarkemmin ajateltuna voisi toimia -> Vauhkonen uuteen nousuun. Ketjun kolmas lenkki olisi cannonball-Mäki, Saariselle en näe (enkä ole pitkään aikaan) mitään käyttöä. Kerhoon tai Hilparaan, kaikkien voitto.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Meillä on jonkinasteinen sentteriongelma, onneksi enemmän positiivinen. Kerälän ketju on näyttänyt loistavia otteita enkä näe mitään syytä sen rikkomiseen tai pudotusta kolmoseen. Täällä ehdotettu Eaves kolmoseen olisi melko absurdia...

Todellakin absurdia. Eaves olisi ilman loukkaantumisherkkyyttään NHL-kaliiberin pelaaja, vaikka pieni onkin. Siitä on pitkä matka johonkin Esa Pirnekseen - mieheen, jonka kädet ovat puuta ja lihakset vaahtomuovia.

Teillä on hyökkäyksen osalta niin hyvin pullat uunissa (jos Eaves pysyy terveenä), että riittää kun ykkösketju pyörii kentällä suurimman osan matsista. Ne jämäketjut voivat sitten käydä silloin tällöin lepuuttamassa kovimpia staroja ja tulosta tulee.
 

JK43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston
Jos Järvisen koko ilmenee negatiivisesti, niin todennäköisesti maskitilanteissa, jossa maalivahti menettää katseen kiekkoon ja joutuu ns. odottamaan ja tekemään töitä kiekon löytämiseksi.

Juurikin näin. Itsekin tolppien välissä pelaavana (ja pygmiosastoon kuuluvana) näkisin että erittäin iso osa Järvisen onnistumisesta tulee riippumaan pakistosta. Pienikokoisen veskarin on päästävä vastaan maalista ja liikkumaan maalivahdin alueen ulkopuolella, jos pakit pystyvät pitämään maalin edustan puhtaana niin mitään ongelmaa ei tule. Järvisen liike on kuitenkin erittäin hyvä ja pystyy peittämään nimenomaan liikkumisensa ansiosta jos saa siihen tilaa. Tietysti kun pienikokoisen veskarin on tultava pidemmälle vastaan niin poikittaissyötöt on normaalisti myrkkyä mutta ainakin viime kaudella Järvinen pääsi niihin hyvin mukaan ja otti melko näyttäviä koppeja.
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Nokelaisen signaamisen jälkeen Jokereiden hyökkäys on valmis, ja väitän hyökkäyksen olevan liigan kovin.
Kärkiketjujen laiturit Rita, Pulkkinen, Lahti, Hentunen, ja stunttaajaksi Vauhkonen = Ehdotonta liigan eliittiä.
Sentterit Eaves, Pirnes, Nokelainen (aloittaa ilmeisesti laiturina) ja Kerälä= Ehdotonta liigan eliittiä.
Tämän lisäksi jarruketju Mäki - Hämäläinen - Ben-Amor = Ehdotonta liigan eliittiä.

Pakisto on tällä hetkellä heikkoutemme. Ossiin voi luottaa, mutta junnut ovat kysymysmerkki. Kauppinen ja AJ saattavat olla parhaimmillaan loistavia, mutta tällä hetkellä suhtaudun molempiin varauksella. Dehner saattaa olla hyvä löytö, mutta ei hänestäkään vissiin sateentekijäksi ole. Yhtä kovaa kaappausta puolustus huutaa!
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Ei vaan vakuuta tuo hyökkäys vieläkään. Ei se riitä, että kärkiosaaminen on huimaa kun nämä Vauhkoset, Mäet, Saariset & Ben-Amorit tekevät taas sen max. 3-5 maalia per lärvi tulevalla kaudella. Jokerien kolmos- ja nelosketjut ovat näillä näkymin näiden herrojen varassa.

Pelon sekaisin tuntein odotan Ridan palaamista sairastuvalta jonkun edellämainitun herran vierelle. Tuo rosterihan suorastaan huutaa yhtä laituria kolmosketjuun jotta siltäkin voitaisiin odottaa ratkaisuja. Oli uskomattoman typerää tehdä sekä Mäelle että Ben-Amorille jatkosopimus. Laajuutta on hyvä olla rosterissa mutta kyllä näitä puisia koohottajia löytyy jokerien junnuistakin (Vauhkonen).
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ei vaan vakuuta tuo hyökkäys vieläkään. Ei se riitä, että kärkiosaaminen on huimaa kun nämä Vauhkoset, Mäet, Saariset & Ben-Amorit tekevät taas sen max. 3-5 maalia per lärvi tulevalla kaudella. Jokerien kolmos- ja nelosketjut ovat näillä näkymin näiden herrojen varassa.

Pelon sekaisin tuntein odotan Ridan palaamista sairastuvalta jonkun edellämainitun herran vierelle. Tuo rosterihan suorastaan huutaa yhtä laituria kolmosketjuun jotta siltäkin voitaisiin odottaa ratkaisuja. Oli uskomattoman typerää tehdä sekä Mäelle että Ben-Amorille jatkosopimus. Laajuutta on hyvä olla rosterissa mutta kyllä näitä puisia koohottajia löytyy jokerien junnuistakin (Vauhkonen).
Nyt hereille. Aivan saatanan varmasti luettelemasi pelaajat ovat laatupelaajia 3-4 ketjuun ja siellä on nippu muitakin nälkäisiä jannuja kärkkymässä paikkaa. Meinaatko että pitäisi hankkia maakunnista taas nippu tommiturusia että voitaisiin pärjätä? Sumuvalot päälle!
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Strömberg on harjoituspelien perusteella kelpo kakkonen, perinteistä seikkailua on jonkin verran, mutta muuten esittää ajoittain loisto-otteita (tai saa normaalit torjunnat näyttämään niiltä)

Tässä kohtaa kannattaa muistaa Sean Burken lausahdus siitä, että sitä paremmin ottelu on pelattu, mitä vähemmän sinua kehutaan ihmepelastuksista. Jotain on tehty maalivahdin vinkkelistä todella huonosti, jos tilanne pitää korjata highlight-torjunnalla.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei vaan vakuuta tuo hyökkäys vieläkään. Ei se riitä, että kärkiosaaminen on huimaa kun nämä Vauhkoset, Mäet, Saariset & Ben-Amorit tekevät taas sen max. 3-5 maalia per lärvi tulevalla kaudella. Jokerien kolmos- ja nelosketjut ovat näillä näkymin näiden herrojen varassa.

Pelon sekaisin tuntein odotan Ridan palaamista sairastuvalta jonkun edellämainitun herran vierelle. Tuo rosterihan suorastaan huutaa yhtä laituria kolmosketjuun jotta siltäkin voitaisiin odottaa ratkaisuja. Oli uskomattoman typerää tehdä sekä Mäelle että Ben-Amorille jatkosopimus. Laajuutta on hyvä olla rosterissa mutta kyllä näitä puisia koohottajia löytyy jokerien junnuistakin (Vauhkonen).

Ei helvetti. Ettekö te ikinä opi? Ei sm-liigassa ole mitään detroitredwingsejä kenellä voi olla seitsemän valmista hyökkäävää ketjua. Kaiken lisäksi täällä ei tarvitse voittaa rangersseja tai kingsejä. Riittää kun pieksee Kärpät, Jypin, Kalpan jne. Siihen kyllä riittää enemmän kuin hyvin tuo nykyinen lauma. Valmennus ja mv-osasto ainoat kysymysmerkit. Niin ja noita kyssäreitä on joka seuralla tässä vaiheessa.

Ben-Amor ja Mäki ei kelpaa? Helvetti, laittaa vaan vaihtoon. Moni seura ottaa kyllä nämä kaverit. Semir voisi tulla suoraan Nordikselle.

ps. Ja tuohon Nokelaiseen sietää todella olla tyytyväinen. Tuli aimo annos fyysisyyttä jaffalaan siinä kaupassa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ben-Amor ja Mäki ei kelpaa? Helvetti, laittaa vaan vaihtoon. Moni seura ottaa kyllä nämä kaverit. Semir voisi tulla suoraan Nordikselle.
Oli kyllä enigmalta aika heitto, että nämä kaverit eivät riitä 3-4 ketjuihin. Niissä muutamassa pelissä jotka olen harjoitusotteluita nähnyt nämä ovat olleet Jokerien parhaimmistoa. Omissa papereissani nämä ovat "liian hyviä" 3-4 ketjuihin :)
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Ei helvetti. Ettekö te ikinä opi? Ei sm-liigassa ole mitään detroitredwingsejä kenellä voi olla seitsemän valmista hyökkäävää ketjua.

Kolme riittää vallan mainiosti. Helppohan se on muutenkin sieltä huudella kun hifkin "kolmosketjusta" löytyy nimet Petrell ja Wirtanen jotka tulevat varmasti ratkaisemaan otteluita tulevalla kaudella. Enkä tässä nyt muutenkaan huutele mitään "tommiturusia" sinne alimpiin ketjuihin vaan Gallagherin tilalle uutta yrittäjää. NHL-leireiltä tälläinen varmasti saadaankin.

Ben-Amor ja Mäki ei kelpaa? Helvetti, laittaa vaan vaihtoon. Moni seura ottaa kyllä nämä kaverit. Semir voisi tulla suoraan Nordikselle.

Semir kelpaa vallan mainiosti. Ilmaisin itseäni epäselkeästi. Tarkoitus oli paheksua sitä, että molemmille laitettiin jatkopahvia kouraan. Yksi olisi riittänyt.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kolme riittää vallan mainiosti. Helppohan se on muutenkin sieltä huudella kun hifkin "kolmosketjusta" löytyy nimet Petrell ja Wirtanen jotka tulevat varmasti ratkaisemaan otteluita tulevalla kaudella. Enkä tässä nyt muutenkaan huutele mitään "tommiturusia" sinne alimpiin ketjuihin vaan Gallagherin tilalle uutta yrittäjää. NHL-leireiltä tälläinen varmasti saadaankin.



Semir kelpaa vallan mainiosti. Ilmaisin itseäni epäselkeästi. Tarkoitus oli paheksua sitä, että molemmille laitettiin jatkopahvia kouraan. Yksi olisi riittänyt.

On meilläkin kuitenkin (Jos Noksu laitetaan laidalle, niin kuin on puhuttu) laittaa Ritan kaltainen pelaaja kolmoseen, tai Lahti. Kummltakin kyllä sitä ratkaisuvoimaa löytyy.

Seitsemän kärkihyökkääjäämme ovat Pulkkinen, Rita, Hentunen, Lahti, Nokelainen, Pirnes ja Eaves, kyllä noidenkin avulla saa jo kasattua useamman vaarallisen kentän. Mistä hemmetistä me saamme nuorille sitä peliaikaa, jos kolmosen laitaan pitää vielä Ridan vierelle hommata joku uusi jantteri? Siellä sitten Vauhkoset sun muut vetävät taas neljän minuutin peliajalla antamassa 'näyttöjä'.

edit: ja mitä Kerälän otteita nähnyt, niin epäilenpä että Rita voisi jopa saada jotain aikaakin kun Kerälä tarjoaisi kiekkoa vauhtiin.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Semir kelpaa vallan mainiosti. Ilmaisin itseäni epäselkeästi. Tarkoitus oli paheksua sitä, että molemmille laitettiin jatkopahvia kouraan. Yksi olisi riittänyt.

Mäki - Eaves - Hentunen
Lahti - Pirnes- Pulkkinen
Nokelainen - Kerälä - Rita
Vauhkonen - Hämäläinen - Ben-Amor

Mielestäni meillä riittää kolmeen kenttään aika helkkarin kovia pelaajia. En sitten tiedä mitä tasoa sinä siellä tahtoisit nähdä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kolme riittää vallan mainiosti. Helppohan se on muutenkin sieltä huudella kun hifkin "kolmosketjusta" löytyy nimet Petrell ja Wirtanen jotka tulevat varmasti ratkaisemaan otteluita tulevalla kaudella. Enkä tässä nyt muutenkaan huutele mitään "tommiturusia" sinne alimpiin ketjuihin vaan Gallagherin tilalle uutta yrittäjää. NHL-leireiltä tälläinen varmasti saadaankin.

Nokelainen - Eaves - Hentunen
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Rita - Pirnes - Vauhkonen
Mäki - Hämäläinen - Ben-Amor
---------------------------------------

Eikö nuo kolme ensimmäistä ketjua todellakaan riitä sinulle? :) Eivät nuo ainakaan IFK:n vastaaville häviä yhtään.
Nelosketjummekin on liigatasolle laadukas.

Näin siis, jos kaikki olisivat ehjänä ja rivissä. Tämä todennäköisesti on mahdoton ajatus, mutta onneksi taustalla on treenipeleissä edukseen esiintyneitä nuoria, jotka ovat valmiina paikkaamaan... Pudotuspeleissä tuo ylempänä esitetty rosteri tulisi olemaan kuitenkin kovaa valuuttaa kaikkien ollessa ehjänä.

Puolustuksessa on suurin murheenkryyni tällä hetkellä. Eiköhän tämä ole kuitenkin Kekäläisenkin tiedossa, joten saattaa olla, että sinne on vielä vahvistusta tulossa jopa ennen kauden alkua.
 

Kojootti

Jäsen
Nokelainen: Kova vahvistus Kekäläiseltä. Veikkaan, että pelaa vuoden kovilla tehoilla ja on ehdolla keväällä MM-kisoihin. Tätä kautta takas NHL:ään ja tavoite saavutettu.

Vaikka mieleeni olisi ollut enemmänkin Stapleton tyylinen taituri laitaan, niin ei tätä hankintaa voi vastaan laittaa. Kuten monesti todettu, niin mieluummin enemmän senttereitä kuin laitureita jengissä suhteessa pelipaikkojen määriin. Sentterin voi aina istuttaa laitaan, mutta laituri ei niin helpolla pärjää keskellä.

Yhtä kovaa pakkia tämä kokoonpano huutaa. Laatikainen olisi ollut sopiva palanen, mutta Nokelaisen hankinta osoittaa, että Kekäläinen todellakin tietää mitä duunaa. Tulee pakki ennen tai jälkeen verorajan, tulee se joka tapauksessa olemaan mallia "huipun veljes". Tällöin Jokeritkin voi virallisesti ilmottautua kevään kärkikahinoihin.

----------

Kun lukee Nokelainen-ketjua, niin huomaa taas kuinka osalle tekee tiukkaa se, että toisella on isompi lompakko. Saman hommanhan näkee maakunnissa, jossa ihmisiä vituttaa kun naapurin Pena on hommannut suuremman traktorin kuin itsellään. Ei osata olla onnellisia toisten puolesta. Toki poikkeuksiakin löytyy!
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
enigma: En mä rupee naapurin pöydässä kinastelee niitten asioista. Mutta tokaisenpa vielä, että narrit on tällä hetkellä yksi vahvimpia rostereita jo pelkästään leveydeltään tai syvyydeltään miten sen nyt haluat kirjoittaa. Vai uskotko, ettei loukkaantumisen kirous iske teille ensikaudella? Joku Hentunen ja Nokelainen jaksavat vetää vaikka pää kainalossa, mutta esim. Eaves ja Pirnes ovat molemmat ihan lasista tehty.

Lisäksi ihmetyttää toi omien junnujen dissaus. Vuosiahan täällä on itketty(sekä meillä myös) kuinka omat hyvät lähtee maakuntiin. No jos ainoa paikka päästä pelaamaan on joku nelosen jämä 5min Jortsun alaisuudessa kun 1-3 ketjut on ostettu täyteen, eipä kauheasti tarvi ihmetellä.

Teidän puljussa on pullat vitun hyvin uunissa. Tiedossa varmasti makoisia hetkiä. Ainoa uhka on Kokki Jortikka, joka voi polttaa joko koko paskan pohjaan. Mihinkään kolmosesta puuttuviin ratkaisijoihin ei narrien keitto kusahda ensikaudella.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Teidän puljussa on pullat vitun hyvin uunissa. Tiedossa varmasti makoisia hetkiä. Ainoa uhka on Kokki Jortikka, joka voi polttaa joko koko paskan pohjaan. Mihinkään kolmosesta puuttuviin ratkaisijoihin ei narrien keitto kusahda ensikaudella.
Samaa mieltä. Itse en kyllä hankkisi joukkueeseen enää yhtään pelaajaa. Maalivahdille pitäisin oven auki jos Järvinen sattuu floppaamaan, mutta yhtään kenttäpelaaja joukkue ei tarvitse. Kiekollinen ykköspuolustaja puuttuu, mutta joukkueen puolustus on kuitenkin erinomaisesti liikkuva ja keskimäärinkin keskitasoa parempi kiekon kanssa. Odotan innolla kauden alkua!
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

sen verran ensi kauden joukkueesta että se ei kaikilta osin miellytä Kekäläistä, joten odotellaan rauhassa kausi on vielä pitkä. :)
 

Sambody

Jäsen
Lisäksi ihmetyttää toi omien junnujen dissaus. Vuosiahan täällä on itketty(sekä meillä myös) kuinka omat hyvät lähtee maakuntiin. No jos ainoa paikka päästä pelaamaan on joku nelosen jämä 5min Jortsun alaisuudessa kun 1-3 ketjut on ostettu täyteen, eipä kauheasti tarvi ihmetellä.

Tämä on pointti miksi ihmettelen suuresti enigman kirjoitusta. Mitä mikään joukkue sm-liigassa voittaa sillä, että ostetaan 10 maalin metritavaraa ylimpiin kenttiin muilta samalla, kun omat nuoret pelaajat saavat näyttää taitonsa neloskentässä. Kyllä, 10 maalin metritavara maakunnista ostettuna voi olla parempaa kuin epävarma junnu, mutta voi myös olla a) paskempaa, jos sattuu että oma junnu osoittautuukin hyväksi pelaajaksi b) satavarmasti kalliimpaa.

Me ollaan jo menetetty vuosien varrella tarpeeksi omia junnuja vain sen takia, että ollaan masailtu mentaliteetilla ostetaan kolme varmasti hyvää kenttää ja lupaavimmat junnut neloseen. Sanomattakin on selvää, että jos vaikka Pulkkisesta halutaan joskus varteenotettava pelimies niin tälle täytyy saada muutakin roolia kuin 5 minuuttia pelissä neloskentän laidassa. Sama pätee tähän 'puiseen koohottajaan' Vauhkoseen kuin myös tällä tasolla vielä katsomattomaan korttiin eli Kerälään. Tuon vuosia jatkuneen masailun ansiosta menetettiin maakuntiin muun muassa Lehterä, josta kasvoi parin kauden aikana pistepörssin voittaja.

Toivoa sopii siis, että nykyisin asiat ovat toisin ja Kekäläinen katsoo muutakin kuin pistepörssejä. Vauhkonen, Pulkkinen ja Kerälä ovat ansainneet luottamuksen ja näyttöpaikan minun mielestäni ja olisi suorastaan typerää lähteä hommaamaan jotain batesbattagliaa kolmoskenttään sen takia, että esim nuo kolme lupaavaa pelaajaa eivät ole varmoja onnistujia. Nyt meillä on todella hienolla mallilla asiat. Kärkiketjuissa on aivan huippuosaamista ja samalla neloskentässä pelaa pelaajat joille se on optimaalinen rooli eikä junnuja, koska eivät mahdu ylempiin kenttiin aiempien näyttöjen perusteella. Sitten taas nämä samaiset lupaavat junnut saavat itselleen parhaassa roolissa peliaikaa tasokkaiden ketjukavereiden rinnalla. Toki Jortikka voi vielä sössiä kaiken paskalla peluutuksella, mutta en tähän usko. Tai paremminkin, jos näin käy niin uskon että Jortikka saa alkaa etsimään uutta työpaikkaa.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Ei nyt tarvitse olla selvännäkijä, että näkee puolustuksen tarvitsevan kiekollisesti pätevän pelurin. Right-puoli plussaa, mutta ei välttämätön, koska Pulkkista ja Hentusta voidaan myös käyttää yv:ssä "vetäjän paikalla".

Eiköhän Keklu vetäse vielä hatusta aika pianpian puuttuvan palasen puolustukseen, onko se joku varma suomalainen (onko Koistisella vielä sopparia?) vai joku vähän parempi haku ulkomailta...

Dehner voi saada kuin saadakin sopparin, koska Eronen loukkaantui, vai jatketaanko kaverin try-outia vain hieman pitempään, kunnes saadaan Eronen,Mälkiä ja mr X takas...??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös