Ketjulotto kaudelle 2009–2010

  • 181 898
  • 824

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tuskin Kudroc irtisanoo sopimuksensa ilman varmuutta tulevaisuudestaan eli hyvin suurella todennäköisyydellä Kudroc:lla on jo uusi sopimus.

Tottakai näin on ja mieshän on jo lähtenyt Ruotsistakin. Kunhan pientä provoa vain heitin kehiin... ;)

Siinä olen hiukan erimieltä, että voi Ässiin tulla muitakin kuin ns. ykköskentän miehiä. Jos joku lupaava (jäänyt ilman peliaikaa omassa seurassaan) nuori pelaaja löytyisi, jolle saataisiin myös ensi kaudella pahvi niin kannattaisi hankkia jo täksi kaudeksi. Voihan olla, että samaa kaveria ei olisikaan enää tarjolla myöhemmin. Jokereissa esim. olisi monta potentiaalista kaveria tällä hetkellä, jotka eivät mahdu supertähtien takia pelaamaan ja eivät varmasti mielellään pelaa kevättä A-junnuissa tai istu katsomossa kuumimpaan kiekkoaikaan...

On kyllä hieman myöhäistä alkaa nyt tutkailemaan vaihtoehtoja.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ok, eli sinne meni Mäkinen ilman mitään vaihtokauppoja. Toivottavasti kaikki menee hyvin Auran rannoilla. Padassa hän nyt kieltämättä jäi hiukan ylijäämämieheksi, vaikka toisaalta ennemmin näkisin pelaavassa kokoonpanossa Mäkisen kuin vaikkapa tämän kauden sysipaskan Forsbackan..

Tarkoittaakohan tämä nyt sitten sitä, että esimerkiksi Laaksonen saa enemmän peliaikaa liigajoukkueen puolella. Nelonen voisi sitten olla esimerkiksi muotoa:

Pellinen-Savinainen-Laaksonen
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jumalauta, Kudroc tulee sittenkin Ässiin??

FRÖLUNDA Kristian Kudroc och Frölunda bryter samarbetet. Kudroc kom till Frölunda när klubben hade flera backskador, men på slutet har den slovakiske backen haft svårt att få speltid. Ny klubb blir finska Ässet.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Muutakin tapahtuu vielä tänään??

"– Jotain tulee kyllä Mäkisen tilallekin, mutta ei Turusta. Palataan asiaan muutaman tunnin kuluttua, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoi.

Onko odotettavissa muitakin siirtoja?

– Kyllä tässä nyt tapahtuu. Sanotaan näin, että pelaajia tulee ja menee, Hirsimäki suostui valottamaan."
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tästähän kehkeytyy vielä jännittävä Sunnuntai. Kudroc siis ilmiselvästi tulossa, ja Hirsimäen puheiden perusteella joku olisi vielä lähdössäkin..

Kudroc kelpaa, Mäkisen siirto kelpaa, tämähän näyttää hyvältä.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Veikkaan, että Luomala liittyy jotenkin tähän Kudroc kuvioon.

Voi olla, että samasta jengistä tulee vielä joku hyökkääjäkin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pakisto voisi näyttää tältä

Uusitalo-Kudroc
Jyrkkiö-Määttä
Sammalkangas-Milam

Yli jäisi Kuusisto ja Iliakis. Ei paha, ei paha.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hyökkääjistä ei tosiaan ole kuin Luomala joka voisi jonnekin vielä lähteä. En usko Salmisella olevan vielä tarpeeksi markkina-arvoa, että päästäisiin vaihtokaupoille ja palkassakaan ei paljon säästetä jos mies pois päästettäisiin.

Pakeista olisi sitten vapaana Kuusisto ja Iliakis, mutta kelpaavatko herrat edes mihinkään joukkueeseen?

Jos vaihtokauppoihin vielä lähdetään, niin kauppatavara on Luomala.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Iliakis => Blues

Kudrocin alta pois ilmeisesti?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei pysty Ässät vielä vahvistamaan KK:n siirtoa, koska muutakin on tekeillä. Laitetaan sitten kaikki info yhteen tiedoitusnippuun.

Nyt siis jo tapahtunutta:

Mäkinen -> TPS
Kudroc -> Ässät
Iliakis -> Blues
? -> ??
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Kerrankin toimistolla ollaan hereillä! Toivottavasti Kudrocin siirto pitää varmasti paikkaansa.. Jotain suurempaa on nyt tekeillä, veikkaisin liittyvän Luomalaan.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Paskimmat sinne nyt kumminkin vielä jätettiin. Kuusisto, Forsbacka ja Palomäki. No, jos ei mihinkään kelvannut, niin sitten ymmärrän. Vieläkö tapahtuu?

Iliakista ei tule ikävä, eikä oikeastaan Mäkistäkään. Jos noihin playoffeihin mennään, niin siellä olisin nähnyt mielelläni Mäkisen nelosessa, Laaksosen tai Forsbackan sijaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Palomäki. No, jos ei mihinkään kelvannut, niin sitten ymmärrän.

Jatkaako Palomäki SapKossa kauden loppuun vai kutsutaanko Poriin poppareita syömään? Entä Rahkola? Periaatteessa 2 pakkia pitäisi olla loukkaantumisten ja pelikieltojen varalta varastossa.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun Kudroc todennäköisesti saadaan ja Iliakis sekä Mäkinen myytiin, voisi olla aika tehdä hieman ketjuhierarkiassa muutoksia, jolloin kentät voisivat näyttää vaikkapa tältä.

Luomala-Niemi-Kivenmäki
Uusitalo-Kudroc

Huhtala-Kuparinen-Zaborsky
Jyrkkiö-Sammalkangas

Huhtanen-Sillanpää-Salminen
Määttä-Milam

Pellinen-Savinainen-Mäkilä

Tätä katsoessani herään huomaamaan, että Meillä on kaikki pakkiparit vertailukelpoisia muiden vastaaviin, jopa kärkiporukoiden. Hyökkäykseen tein muutamia muutoksia. Salminen kolmoseen ruokkimaan Hupia ja nelonenkin näyttää PELIkykyiseltä. Tosin fyysisyys sieltä puuttuu, mutta tämä voisi olla sitä Jalosen mainostamaa kaikki pelaa -kiekkoa, jossa painotus on sanalla kaikki.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Yksi juttu jäi hieman vaivaamaan eli case Palomäki. Mitä ihmeen käyttöä Ässät meinaa tuolle ylijäämälle keksiä? Pelaamaan ei varmasti pääse ilman paria loukkaantumista. Eikö Sapkolla tai jollain muulla Mestisjengillä olisi löytynyt sen verran euroja, että olisi kaverin voinut lunastaa itselleen? Sinälläänhän asialla ei ole sen kummempaa merkitystä, ihmetyttää vain paluu Poriin...
 
Viimeksi muokattu:

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Kai Palomäellä turvataan se, että loukkaantumisten sattuessa on joku paikalla stunttaamassa. Varsinkin kun Rahkola viettää loppukauden muualla. Ei tuolla junnuissakaan niin kovaa sakkia ole, että voisi liigaan huoletta kutsua.

Pakisto muodossa Uusitalo - Kudroc, Jyrkkiö - Määttä, Milam - Sammalkangas kyllä kuulostaa paperilta hyvältä. Joka kentässä yksi kiekollisempi ja yksi fyysisempi puolustaja. Me likes.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Yksi juttu jäi hieman vaivaamaan eli case Palomäki. Mitä ihmeen käyttöä Ässät meinaa tuolle ylijäämälle keksiä? Pelaamaan ei varmasti pääse ilman pari loukkaantumista. Eikö Sapkolla tai jollain muulla Mestisjengillä olisi löytynyt sen verran euroja, että olisi kaverin voinut lunastaa itselleen? Sinälläänhän asialla ei ole sen kummempaa merkitystä, ihmetyttää vain paluu Poriin...

Jep, samaa mieltä. Ja olisihan tuonne Savonlinnaan voinut hieroa kauppaa Kalle Konstista. Jep, tiedetään. Ei tarvita jämäukkoja Mestiksestä ja blaa blaa. On vaan jätkällä aikamoinen liitokeli päällä. Palomäki ja Laaksonen tai Forsbacka korvaukseksi.
 

ileis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tätä katsoessani herään huomaamaan, että Meillä on kaikki pakkiparit vertailukelpoisia muiden vastaaviin, jopa kärkiporukoiden.

Taidat olla siis vieläkin unten mailla. Eivät pakkiparit kyllä ihan kärkiporukoiden vastaavia vastaa. Ehkä voisi sanoa, ettei puolustus enää ole selvä este jonkinlaiselle menestykselle, siis ainakaan nimilistan perusteella.

Hyökkäykseen tein muutamia muutoksia. Salminen kolmoseen ruokkimaan Hupia

Huhtasen rinnalle en Salmista kyllä laittaisi. Ja pitäisin kyllä ennemmin huolen siitä, että Salmisella on ruokintaa. Nyt pitäisi kaikkien unohtaa kaikki ensi kauden pelipaikkojen huhuilut ja keskittyä siihen, että pitkästä aikaa on hyvä mahdollisuus Porissa pelata pudotuspelejä. Huhtanen jatkaa omia voimanousujaan ja raatamistaan, mutta ne avut eivät mielestäni kolmoskenttää korkeammalle riitä. Huhtala-Kuparinen-Salminen on mielestäni myöskin roolitukseltaan parempi vaihtoehto kuin ehdottamasi kakkosketju Zaborskyn kera. Vaihtaisin myös Milamin ja Jyrkkiön paikka päittäin, koska Milam ja Määttä pelasivat mielestäni hyvin yhdessä. Eli ketjut jotenkin tähän tapaan:

Kivenmäki - Niemi - Luomala
Uusitalo - Kudroc

Huhtala - Kuparinen - Salminen
Milam - Määttä

Huhtanen - Sillanpää - Mäkilä
Jyrkkiö - Sammalkangas

Zaborsky - Savinainen - Pellinen/Forsbacka

-Tiedän Zaborskyn sijoittamisen neloskenttään aiheuttavan vastarintaa, mutta myöskään hänestä ei mielestäni saataisi parasta irti Huhtasen kentässä. Sillanpää ja Mäkilä ovat koko kauden pelanneet Huhtasen kanssa ja samalla siis jatkaisin.
-Tässä nyt olisi sitten neljä hyökkäämään kykenevää kenttää. Varsinkin kahden alimman kentän kohdalla tulisi vastuunjako tapahtua aina päivän kunnon mukaan. Eli tasakentällisin se pelaa enemmän, jolla näyttäisi paremmin kulkevan. Sama tulisi toki päteä ykkös- ja kakkoskenttien kohdalla, mutta vaikea kuvitella jonkun kentän pelaavan enemmän kuin Kivenmäen kentän.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikea uskoa että Rocky asettelisi neloseen Zabon ja OP:n, kuitenkaan ei kummastakaan erityisemmin pidä.
 

ileis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikea uskoa että Rocky asettelisi neloseen Zabon ja OP:n, kuitenkaan ei kummastakaan erityisemmin pidä.

Nyt vain ovat vaihtoehdot melkoisen vähissä. Eiköhän herrat Pellinen ja Forsbacka vuorottele siinä nelosen toisella laidalla. Kaiken järjen mukaan Zaborsky kuitenkin on vakinaistanut roolin pelaavassa kokoonpanossa. Laaksosen tulisi pelata edustuksessa vain pakon edessä, koska pelilliset avut eivät mielestäni ole vielä lähelläkään liigatasoa.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ketjut heittäisin tähän muotoon, saisivat kaikki pelata vahvuuksillaan.
Ketjujen järjestykset voisivat olla miten vaan eli ei tämän tarvitse olla lopullinen järjestys. Saataisiin kolme ratkaisuihin pystyvää ketjua ja luotettava 4. ketjukin. Alivoimaparitkin tulisi melko kivuttomasti muista paitsi Zaborskyn ketjusta. Jos katsotaan ettei Zaborsky pysty pelaamaan sentterinä niin voisivat vaihtaa Savinaisen kanssa paikkaa rikkomatta kuitenkaan ketjujen kemiaa. Rynnäs tietysti maaliin.

Kivenmäki - Niemi - Luomala
Milam - Määttä
1. ketjun taakse kohtalaisen hyvin hyökkäyksiä tukeva Milam ja maalin edustaa putsaamaan Määttä.

Huhtala - Zaborsky - Salminen
Uusitalo - Kudroc
Tähän taakse Kudroc, koska tämä olisi aika hyökkäysorientoitunut ketju. Luotetaan myös siihen että peli pyörii pääasiassa vastustajan päässä eli Zaborskyn puutteellisen sentteripelin omassa päässä paikkaisi Kudrocin läsnäololla maalin edessä.

Huhtanen - Kuparinen - Savinainen
Jyrkkiö - Sammalkangas

Pellinen/Fobba-Sillanpää-Mäkilä/Laaksonen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös