Suomi Vancouverissa 2010

  • 1 099 343
  • 3 563
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Taitaa olla näin ettei tuota tiedotustilaisuutta sitten näe mistään(?) Ainakaan Yle tai MTV3 ei mainosta tuota näyttävänäsä. Myöskään finnhockeyn sivuilta en pikakatsauksella havainnut mitään aiheeseen liittyvää.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni Jalonen on oikea mies maajoukkueen peräsimessä. Mutta eihän hän ole sitä terävintä kärkeä maailmassa - Suomessa ei sellaisia valmentajia olekaan. Jos siis mitataan sitä sillä, että olisi tekemisissä pelaajien maailman huipun kanssa.
Ja siksi siis ymmärrän varsin hyvin sen kannan, että hänellä ei myöskään ole sitä ensi käden kokemusta näistä aivan terävimmän kärjen pelaajista, koska kokemus pohjautuu muutamiin seurantareissuihin ja joihinkin lyhyisiin turnauksiin. Siksi onkin ehkä helpompaa valita niitä tuttuja pelaajia, "saunakavereita".
Ymärrän kantasi ja olen paljon samaa mieltä! Nyt kun puhutaan TOP-Valmentajista Niin jalonenhan otta ensiaskeleita siihen suuntaan aika näyttää. Meriitit ovat eri kuin Scotty Bowmanilla.
MUTTA MUTTA, En ymärrä pointtiasi. Ketä HUIPPUPELAAJAA jalonen ei sitten valinnut??
Tarkoittanet Jussi Jokista?? Ei se Jussi Jokinenkaan mikään Grosby, Malkkin tai Gezlaf ole. Kylläkai Jalonen osaisi valmentaa Jussi Jokisen kaltaista Supertähteä?? Onhan nuita suurempiakin tähtiä suomen joukkue pullollaan.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Onkos tuo joku kunnon tiedotustilaisuus, vai päivitetäänkö vaan 13 reikäreikä maikkarin nettisivuille joukkue?

E: Ja voiko tota katsoa jostain?
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Aika hyvin Iltalehti siis tiesi. Ainoa yllätys taisi olla tuo Niskala. JJokista ei siis nähdä ilman loukkaantumisia olympialaisissa. Joukkueen nuorin on siis Lepistö ja kokemattomin Pitkänen neljällä(!) maaottelullaan. Ehkä sitten kevään MM-kisoissa nuorennusleikkausta...?

e. Filppula -> Lepistö
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Joo-o, Jokinen out, Peltonen in, Immonen in, Niskala in...

Melkein tekisi mieleni vaatia valmennusjohdon vaihtamista mikäli kisoista ei sitten mitalia tulekaan.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Olisin kyllä valinnut Väänäsen Niskalan sijasta, mutta kai tämä sitten on sen pelirohkeuden painotusta. J.Jokisen pudottamista en kyllä ymmärrä parin päivän sulattelunkaan jälkeen. Mielestäni Jokinen on pelannut selkeästi paremmin kuin Miettinen puhumattakaan Peltosesta.

No näillä mennään ja loukkaantumiset sotkevat varmaan vielä kuvioita.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Eli joukkue se mitä on huhuiltu. Itsellä ei mitään valittamista. Niskala siis mukana, mutta Väänänen ei. Tapaus Peltosta ja Immosta voidaan puida vaikka maailman tappiin, mutta näillä mennään ja hyvä niin.
 

Wolves

Jäsen
Jalosen papereissa Miettinen vaan pyyhkii Jokisella jäätä. Syytä en tiedä. Vaikka ratkaisija jumalan armosta on tehnyt kokonaiset 3 maalia enemmän kuin miettinen.

Tämähän ei ole ainakaan oma ajatusmaailmani. Jos kyseessä on turnaus johon osallistuu "Kaikkien maiden parhaat", niin edelleen jankkaan...mitä helvettiä Antti Miettinen, Ville Peltonen ja Jarkko Immonen tekee maajoukkueessa? (Aka. Olympiajoukkue)

Katsokaa nyt tuota Carolinan tilannetta, ei se ainakaan voittavaa hockeytä pelaa.

Eli siis sinun mielestäsi Jussi Jokisen olisi pitänyt alkukaudella mättää tehot 56+34=90 ja jengin tulisi johtaa Itäistä Konferenssia 30 pisteen erolla, jotta mies voidaan valita maajoukkueeseen? Eipä taida olla Jokisen syy, että koko jengi konttaa. Katsoppa vaikka Carolinan joukkueen +/- tilastoa. Taitaa Jokisen poika löytyä sieltä kärkipäästä muistaakseni lukemalla -2.

Vaikka valmentajana olisi itse Tamminen tai mitä huippuvalmentajia näitä nyt on Saarinen? Niin varmasti toimittajat haukkuisivat joukkueen.

Ihan varmaan haukkuu vaikka valmentajana olisi Wayne Gretzky, jos parhaita pelaajia ei valita joukkueeseen, vaan jengiin otetaan muutama "has-been" ja yksi "MM95-sankari"

Ihmettelen vain Jalosen taitoja, edes vastata reiluun kysymykseen "Miksi pelaajaa X ei valita joukkueeseen?" Vastaukseksi ei kelpaa Jalosen jo antama lausunto "Mitäs mulla siihen olisi sanomista?" No vittu...etkös sä saatana ole Päävalmentaja?

Jalonen on ampunut itseään jalkaan ja pahasti. Toivottavasti seuraava, joka saa virtuaalisen laukauksen jalkaansa on Kalervo Kummola. Eikös se vatipää väsänny tälle "lausunto-automaatille" muutaman vuoden jatkosopimuksen?

mitä te poraatte, ville peltonen on meiän ykköstykki '10 kisoissa, ratkashan se joskus tuhat ja viis vuotta sitten meille KULTAA XOXO ei me tollasia jyssijökisiä tarvita perkele..

(Suomennettuna: Toivottavasti Suomi häviää finaalissa rangaistuslaukauksilla)

Minä toivon, että Suomi putoaa jo alkusarjasta häviten Ruotsille 4-0, Häviää Valko-Venäjälle 1-2, Andrei Kostitsynin ammuttua puolesta kentästä propellikiekon, jonka Miika "Minä en lähde Vancouveriin, ellen saa ykkösmaalivahdin tonttia" Hiprusoff imaisee ja kärsii vielä nöyryyttävän 6-0 tappion Saksalle, kun puolet porukasta on Ville Peltosen johdolla "nollannut" Valko-Venäjä tappion.

Karsintasarjassa, joku höpö-höpö maa pudottaa Suomen B-sarjaan.
 
Viimeksi muokattu:

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

Näin se on. Suomella on sen verran leveä materiaali, että on varaa jättää yksi parhaista pois.

Olisi voinut kuvitella, että jonkinnäköisenä tulevaisuuteen satsaamisena olisi otettu yksi harvoista nuorista, nhl:ssä pisteitä takovasta pelaajasta mukaan.

Toivottavasti tähän saadaan hyvät perustelut. Tuo roolitusperustelu on pelkkää paskaa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nuorennusleikkaus kevään MM-kisoihin; millä pelaajilla?

Aika odotettu nimilista varsinkin, kun JJokinen -"juttu" tuli jo hyvissä ajoin julkisuuteen. Mitalipelit ja mahdollisesti mitali ovat Vancouverin olympiaturnauksessa se Suomen mestaruus.
 

CamNeely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Onnittelut Jarkolle olympiapaikasta. Kova suoritus.

Vaikka tanakoitakin jätkiä on mukana, niin hieman pienehkön joukkueen oloinen on toi nippu. Eikä kunnon jyystäjiä ole oikein kuin J. Ruutu. Ne jyrää meitin? Ei niin vahvasti roolitettu porukka kuitenkaan...

Silti melko odotettu nippu, joskin se J. Jokinen tietty hieman kummastuttaa.
 

Nile

Jäsen
G Bäckström Niklas
G Kiprusoff Miikka
G Niittymäki Antero

D Kukkonen Lasse
D Lepistö Sami
D Lydman Toni
D Niskala Janne
D Pitkänen Joni
D Salo Sami
D Timonen Kimmo

F Filppula Valtteri
F Hagman Niklas
F Immonen Jarkko
F Jokinen Olli
F Kapanen Niko
F Koivu Mikko
F Koivu Saku
F Lehtinen Jere
F Miettinen Antti
F Peltonen Ville
F Ruutu Jarkko
F Ruutu Tuomo
F Selänne Teemu

Niskala tuli itselle kyllä hieman yllätyksenä, mutta jonkunhan sitä 7. pakin rooliakin tulee hoitaa.. Jännä nähdä millaista roolia esim. Peltoselle tarjotaan, 15 vuoden takaisilla meriiteillä pitäisi paikka ykkösestä irrota? :)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Näillä mennään:

Filppula-MKoivu-TRuutu
Hagman-Jokinen-Peltonen
Lehtinen-SKoivu-Selänne
Miettinen-Kapanen-JRuutu, Immonen

Timonen-Salo
Lydman-Pitkänen
Lepistö-Kukkonen, Niskala

Kiprusoff, Bäckström ja Niittymäki

Jarkko Ruutu on ollut keväästä 1998 alkaen aina mukana maajoukkueessa, kun on ollut käytettävissä, tottakai nyt myös Jukka Jalosen Vancouver-ryhmässä. Ihan odotetut valinnat, tosin olisin valinnut Jussi Jokisen, enkä Jarkko Immosta ja Janne Niskala oli yllätys. Muuten valinnat olivat tosi helpot Jaloselle ryhmineen.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän tämä lähes shokkina tuli, että suomella on mukamas varaa jättää J. Jokisen kaltainen tekijä rannalle. Mukana kuitenkin Peltonen ja Immonen, Lehtinenkin pieni kysymysmerkki...
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Tuossa on joukkue jolla mennään kisoihin, ellei loukkaantumiset muuta tilannetta. Näin minä aion siirtyä Leijonien rintamaan ja toivon heille parasta mahdollista menestystä olympiakisoissa tuolla joukkueella, joskin olen henkilökohtaisesti pettynyt ettei rintamassa luistinten kanssa vipellä yksi Suomen tämän hetken parhaimmista maalintekijöistä eli Jokisen Jussi. Positiivisena yllätyksenä ja rohkeana vetona näen Niskalan Jannen valintaa

Nyt odottelen vain Jalosen perusteluja valinnoilleen, mutta sitten tyydyn tähän tilanteeseen ja alan kasaamaan Karjala-lippiksiä komerosta esille. Carolinan onni on se, että JJokinen saa sitten vähän levätä ja treenata olympiatauon aikana, vaikka ilmeisesti Jokisen pelihalut olympialaisissa olisi ollut kovat. Näillä mennään ja siihen on nyt tyydyttävä.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika odotettu joukkue. Senttereitä riittää ainakin, Filppula ainakin pelannee laidassa? Eikä tuo Niskala ollenkaan huono valinta ollut, on ainakin hyökkäävämpi pakki kuin Väänänen ja Lydman-Kukkonen kaksikko hoitaa puolustavien puolustajien paikat vallan mainiosti. Joten ennemmin Niskala 7.pakiksi kuin Väänänen.
 

Rike # 77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heinäpään Kiekko, Oulun Kärpät, Kiekko-Laser
Jalonen, Jalonen, Jalonen

Kyllä nyt täytyy sanoa tohon Nilen julkaisemaan listaan sen verran, että jos Leino ei mahdu heikkojen esityksien vuoksi joukkueeseen, mikä on ihan oikein, niin mitä ihmettä siellä tekee Jere Lehtinen. Mies ei kolmen viimeisen NHL kauden aikana ole pelannut hyvä jos 82 peliä kun jatkuvasti paikat paskana. Missä on Jalosen kantti jättää mies ulos. Täytyy sanoa että vellit meni sinne kuuluisaan paikkaan. Kyllä Jussi Jokinen on pelannut sata kertaa paremmin.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Niskala tuli itselle kyllä hieman yllätyksenä, mutta jonkunhan sitä 7. pakin rooliakin tulee hoitaa.. Jännä nähdä millaista roolia esim. Peltoselle tarjotaan, 15 vuoden takaisilla meriiteillä pitäisi paikka ykkösestä irrota? :)

En ymmärrä toisaalta sitäkään, että Peltosen ainoiksi meriiteiksi nostetaan maajoukkueesta MM-95 finaalin kolme maalia. Onhan mies toki menestynyt tuon jälkeenkin maajoukkueessa.

Siltikään en ymmärrä sitä, että mies otetaan ennen Jussi Jokista. Uumoilisin, että Peltoselle olisi laitattamassa paikkaa 3-4 ketjuun ja mielestäni noihin 3-4 ketjuihin Jokisen Jussi olisi ollut huomattavasti parempi valinta. Mielestäni kun Peltonen elää paljon enemmän hyökkäyspään pelistä kuin Jokinen ja Jokinen omaa paremmat puolustustaidotkin ja on yksi monipuolisimpia pelaajiamme. Käsittämätön valinta.

Jussi Jokisen poisjättämisestä joukkueesta voidaan puhua yhtenä kaikkien aikojen käsittämättömämpänä pudotuksena arvokisajoukkueistamme.

Toivottavasti sieltä nyt tulisi jonkun marginaalipelaajan loukkaantuminen vielä ja Jokisen Jussi pääsisi sittenkin mukaan joukkueeseen. Muuten joukkue on ihan odotuksien mukainen.
 

JPL

Jäsen
Ossi Väänäsen korvaaminen Niskalalla on toki yllätys, mutta saattaa olla ihan järkeväkin. Väänäsen nopeus ei välttämättä noissa karkeloissa riitä. Niskalan virhealttius omassa päässä toki myös hirvittää.

Jokisen ulostaminen on edelleen täysin järjetön ratkaisu. Toivottavasti Jalonen joskus avaa tätä, mitä kylläkin hieman epäilen.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
ota jalonen banaani
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
JJ:stä en enää jaksa enää jauhaa, mutta Niskalakin? No jo on markkinat.

No, näillä mennään. Vähän mietityttää Jalosen ajatukset. Ja taisi olla vielä tosissaan, kun väitti EHT-pelien olevan kovempia kuin NHL:n runkosarjapelit.

No, näihin miehiin luotetaan, ja varmasti tekevät kaikkensa, että kultaa voitetaan. Täältä suunnasta joka tapauksessa Jaloselle ja kumppaneille täysi tuki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös