URHOtv, siellä se lätkä on...

  • 3 636 058
  • 11 960
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Harvemmin on jännittänyt näin paljon katsella mustaa ruutua. Canali lähtee tästä mökistä samalla sekunnilla jos ei näy.
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Oulu - kaapeliverkko, Dna

Eli sain canal+ total kanavapakettiin urho- tv:n hintaan 5- euroa kuukausi. Sopimuskausi kestää 12- kuukautta. Eli canal+ kanavapaketti minulla on ollut jo muutaman vuoden. Ei paha 5- euroa lisää kun kuukaudessa näkyy kuitenkin se kolme ottelua. Mikäli olisi ollut hintaa enemmän niin en olisi ottanut.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Eikö M-paketin hinta ole 19,90 eli hinta nousisi sen 5 euroa. Samalla kaavalla voisi olettaa, että L-paketissa on tullut näppihäiriö ja oikea hinta olisi 34,90 (jälleen 5 euroa nousua).

Mikä Elisalla maksaa, kun ei voi pistää vastaavasti pakettia viidellä eurolla?!? Alkaa jo hiukan v***maan.
Toki näin, pahoittelut virheestä. 29,90 on siis tämän hetken L-paketin hinta ilman Urhoa ja M taisi olla 19,9, ei jaksa tarkistaa nyt.
 

Pelimise

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Saipa
Ja ei löydy kanavapaikkaa myöskään.

..mutta nyt näkyy jo..

Huomasin juuri, että ei täällä töissä ole korttia, joten tuskin näkyy peli, vaikka sen ilmaiseksi näyttäisivätkin.

Tässä kävi juuri niin, että tarvittiin deadline, jotta asiat saatiin sovittua. Mielenkiintoista on, että kuka neuvotteluissa jousti ja mihin se johtaa. Jääkö Urholle käteen sitäkään, mitä olivat suunnitelleet. Urholla on onneksi 4 vuotta aikaa kääntää homma positiiviseksi, jos vain rahoitus on kunnossa.

Toivon myös ihmisten muistavan, että mennyt on mennyttä. Vaikka Canal+ olisi pitänyt SM-liigan itsellään, niin kaikki ei olisi ollut yhtä hienosti ja ihanasti kuin viime kaudella. NHL, Valioliiga ja SM-liiga eivät olisi samassa paketissa, vaan kahdessa isossa ja kalliissa paketissa.

Itse harkitsen vielä Urhon hankintaa..
 
Viimeksi muokattu:

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Jokohan sitä kohta antennitaloudessa asuva uskaltaa laittaa kanavan 30 päälle, ja katsoa näkyykö siellä UrhoTV:llä kohta muutakin kuin mustaa... Muutama minuutti pitäisi olla h-hetkeen, eikä koskaan ole vielä jännittänyt näin paljoa liigakauden alku. Näkyykö sitä kiekkoa vai ei, siinäpä vasta kysymys.

Edit: Oho, jo näkyy URHO teksti ainakin keskellä ruutua.. OHO, LIIKKUVAA KUVAA.. Voihan perse, toimiiko tää nyt oikeasti? Klinga se siellä jauhaa paskaa ruudussa.. En olis ihan uskonu tän toimivan.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täytyy oikaista sen verran kun nämä puurot ja vellit ovat olleet Urhoilun takia pahasti sekaisin; DNA:lla saa yhdistettyä tuon UrhoTV:n 5€/kk hinnan myös jo kampanjatarjouksen alaisiin sopimuksiin. Ihmisille on annettu ymmärtää toisin koska se on ollut alkuperäinen tieto.
Minulla on Viasat Kulta -kanavapaketti kampanjatarjouksella tänä kesänä hankittu. Soitin päivällä DNA:lla ja sieltä sanottiin, että ei onnistu tuohon liittäminen 5€/kk. Väittivät että Urhon hinnaksi minulle tulisi se liki 15€/kk. Ota näistä perkeleistä selvää sitten..
 

Taatusti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks, Tottenham Hotspur

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Netin kautta ei pääse ainakaan katsomaan matsia vaikka maksoin ottelun. Tulee tälläinen teksti : Palvelin osoitteessa smliiga.urhotv.tsicmds.com vastaa pyyntöihin liian hitaasti.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Huhhuh, liiga näkyy ruudusta samaan hintaan kuin viime vuonna, kiitos vaan Canalin mukavalle asiakaspalvelulle, nyt voi olla jo tyytyväinen. Mitään ei tarvinnut tehdä ja kiekkoa tulee edelleenkin telkkarista. Kanavapaikka vain muuttui ja logo yläkulmassa, vaikka kyllä tää jännittään ihan pisti että näkyykö sitä kiekkoa vaiko eikö.. Nyt on kuitenki iha hyvä fiilinki.
 

huppumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Ottawa, Leeds Utd

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tuli otettua Jyp-Kalpa matsi streaminä. Hyvin toimii ja lähetys ei poikkea yhtään viime kauden Canal+/Nelosen lähetyksistä. Samaa settiä paljon kalliimmalla (pois lukien netti). Kiitos! Kaikille niille, jotka olette asiaan saaneet vaikuttaa.

Kallista on jääkiekon seuraaminen. Nhl on pakollinen ja mestistä tuolta katsomosta kun mukava peli vaan tulisi tarjolle. Urpo Tv Elisan kautta jää ottamatta nykyisillä hinnoilla. Aika tylyä pakottaa ihmiset ottamaan 12kk kestona nuo tilaukset.
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Täällä löytyi kyllä kanava Welhon kanavalistalta, mutta mustaa näyttää. Täytyy toivoa ettei liiga muualla ala näin synkissä merkeissä.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pisteet netistä,

Katsoin koko viime kauden Canalin netistä ja lähetys pätki enemmän kuin nyt, vaikka olettaisin, että nyt streamissa on kiinni suurempi joukko.

Eli pisteet siitä, että Urho on tullut nettiin uskottavasti, riittävästi kaistaa ainakin näin alkumetreille ;)

Jupa
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ei vittu, 17.45 Welhon asiakaspalvelu sanoo suoraan "tänään ei näy lätkää Welholla". Ja sitten 20min myöhemmin ilmotetaan että kyllä tuleekin.

Tsiisus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös