La 11.4.2009 Ässät - Sport (7. liigakarsintaottelu)

  • 73 268
  • 276

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Nyt on sitten laitettu All In molempien joukkueiden toimesta.

Momentum-Tamminen pitää tänään sellaisen shown, että on taas naurassa pitelemistä. :)

Sport ansaitsee liigapaikan ehdottomasti faniensa ansiosta. Aivan huikeaa menoa Red Armylta.

Sport vie 1-4. Valintatalon kristallipallo sen kertoi.

Se siitä kristallipallosta.

Tamminen on tosiaan kumiukko isolla K:lla. Eikö se jo tajua, että nuo dumareiden haukkumiset on niin vanha juttu. Huvittava äijä.

Ässät tuli alkuun äärettömän kovalla temmolla ja näytti, kuka täällä määrää. Ei Ässillä ollut missään vaiheessa mitään häätää.

Onnea patasydämmille liigapaikasta. Varmaan melkoinen helpotus, kun voitto tänään räpsähti. Sport oli Vaasassa maalin päässä liigapaikasta, se kertoo jotain, kuinka tiukille Sport Ässät laittoi tässä sarjassa.
 

kelmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft
Katsomokulttuuriako?

Aloitetaan ulkopelillisistä seikoista...

Tähän asti arvostamani vaasalaisfanit näyttivät sitten tappion hetkellä todelliset kyntensä ja vajosivat valmentajansa kanssa samalle tasolle. No pysyvätpä nyt siellä minne kuuluvat. Huutelun, vittuilun yms. ja jopa tappelut ymmärrän, mutta tuo kananmunien heittely vastustajien fanien sekaan on naurettavaa.

Oliko tämä nyt sitä paljon puhuttua Keski-Eurooppalaista katsomokultturia?
Jos oli, niin siinä tapauksessa säilytän mielelläni jatkossakin seisomakatsomossa työttömät hitsarit piilopulloineen.
Tietysti tässä kohtaa joku vetoaa räkimiseen ja siihen että on sitä muutkin tehneet, mutta se on sentään spontaania idioottimaisuutta, kun taas kanamunien mukana kantaminen on täysin suunniteltua.

Erityisen ärsyttävää mulle tästä tekee se että se muna osui juuri minuun.
Vaikka seisomokatsomon jäsenenä kuulunkin, jos en muuten niin henkisesti, näihin työttämiin hitsaajiin, on minulla silti varaa ostaa omat munani ja hiukseni laitan mieluummin jollain aivan muulla. Oli silti hyvä että se osui minuun eikä kehenkään oikeaan humalaiseen hitsariin. Silloin olisi voinut tulla seuraamuksiakin muutoin kuin huuteluina.

Toisella erä tauolla vaasalaisille sitten näytettiinkin mitä tarkoittaa perinteet ja kiekkokulttuuri kun Visa & Harri - Hyvä Ässät kajahti kaiuttimista.
Muutoinkin patafanit näyttivät mihin pystyvät, vaikkakin enemmänkin pakon edestä. Parhaaseen ei sillä tavalla päästä.

Sitten itse peliin...

Ässät vei peliä lähes täysin kaksi ensimmäistä erää, tai ainakin niin kauan että sai vaadittavat maalit tehtyä. Kolmannessa erässä Ässät passivoitui ja jossain tilanteissa hieman myös panikoitui. Eero kuitenkin hoiti sen mitä muilta jäi.
Kolmannen luokan ulkomaalainen alisti, ja jopa Salminen voitti kulmavääntöjä, ja Huhtanen oli pari kertaa ylivoimainen vastus jopa kolmelle Sportin miehelle. Numerot siis täysin oikeutetut.

Edit: Tulihan se selittely nmim. Diablon toimesta jo ennen kuin edes sain kirjoitettua viestiäni loppuun. "Mutta kun porilaisetkin räkiii ja näyttivät keskariakin". Gry me a river, build a bridge and get over it.
Kuten jo aiemmin sanoin kananmunat menee jo niin pitkälle idioottimaisuudessaan että hyvä vaan että pysytte mestiksessä.
Ja toisten provosointi ei ole mikään perustelu omalle idioottimaisuudelle, varsinkaan kun ne keskisormet nousivat vasta kun ne munat alkoivat lennellä.
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kananmunia kotijoukkueen kannattajien niskaan, räkimistä, nuuskapurkilla päähän

Tämä sarja on taputeltu. Toivottavasti Sm-liiga muistaa sakottaa Sportin organisaatiota fanien riehumisesta ja Tammisen antamista kommenteista Urheilukanavalle.

Juu, Göteborg´s Rape nimisestä nuuskapurkista tuli naamariin, en edes halua tietää, minkän alan poitsulta tuo seisomakatsomoon lensi. Spermaa ei lentänyt, ainakaan en nähnyt, mutta kaikkea muuta kyllä. Räkää, limpparia, roskia, kananmunia ym... Toivottavasti ei kukaan loukannut. Sellainen vaalea finninaamainen, Ressu Redford ala 80´s tukkainen persläpi oli heittää repimänsä penkin yläparvelta katsomoon, mutta onneksi järkkäri ehti väliin. Ja kenenkään vaasalaisen ei tarvitse mulle selittää, etteikö tällaista olisi tapahtunut. En ole ikinä nähnyt noin oksettavaa käytöstä, vaikka omienkin (ja itsenikin joskus hamassa nuoruudessa)touhuja olen hävennyt. Ei kyllä tarvitse enää. Persettä ja keskisormea näytettiin ja uhoaminen oli sitä kovempaa, mitä nuorempi ja pienikokoisempi kaveri oli kyseessä. Teidän laulut ja kannustus on mahtavaa, pysyisitte siinä. Mutta ei paljon sympatiaa heru, toivottavasti on hyvät pelit Heinolaa vastaan tulossa...

Itse pelistä sen verran, että hieno oli Ässien esitys! Sport jäi jalkoihin kaikilla osa-alueilla ja Eeron johtama puolustus ei antanut Sportille niitä tuhannen taalan paikkoja kuin ihan muutaman, jotka Eero hoisi huikeasti. Mahtava peli, mahtava fiilis ja Ritva Santavuoren perseen kokoinen kivi vierähti sydämmeltä! Sportin pelaajille kiitos, te teitte kyllä tästä sarjasta hienon! Tamille ja itsensä nolanneille faneille voinkin sitten... No, antaa olla, ettei tule pelikieltoa..:) Ellei sitä nyt jo tule..:)

Nyt vaatteet pesuun ja saunaan räkiä pesemään hyvillä mielillä!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Sääli, että Sport ei nyt noussut - kannatin seuran nousua liigaan ihan siitäkin syystä, että RA voisi käydä ottamassa oppia liigaseurojen kannattamiskulttuureista. Tai vähintäänkin kohdata liigan moukkia joiden kanssa ottaa yhteen, kuten Jokerien Ultras-väkivaltarikolliset, joiden mielestä "miehenä" olo sisältää myös Kärppä-paitaisen yksinäisen naisen hakkaamisen porukalla.
Toivottavasti ei kovinkaan paljoa liigan puolelta oteta oppeja. Mitä nyt näitä liigan välieriä ja finaalejakin on katsonut niin laimeaa on meno ollut. Esimerkiksi eilen Kärppälässä, eihän Jypin faniryhmä käytännössä edes kannustanut omiaan. En jaksa tästä edes alkaa väittelemään. Itse pelienkin tunnetasot aivan eri tasolla, mitä pääsääntöisesti yksikään liigan pleijarimatsi on ollut. Ääh anti olla, kyllähän tuosta kieliasustasi voi päätellä, että taisi lähinnä vain provoilua olla...

Suomalainen oli huono Sportin maalilla, vaikka koko joukkue rämpi tänään.
Suomalainen veti mielestäni ihan hyvän sarjan ja myös tänään pelasi vähintäänkin kohtalaisesti. Kolme maalia suhteessa Ässien maalipaikkoihin ei ole huono suoritus. Miten itse asian näet? Pietilä jotain mutisi Salmisen toisesta maalissa, että ehkä otettavissa ym. Mutta kyllähän Saken veto oli h*lvetin tarkka. Lähinnä peittämällä tilanne oli torjuttavissa, sen verran läheltä veto tuli, ja Jaska peitti kulmat ihan hyvin, mielestäni enemmänkin vedon hyvyyttä.
 

Lead Fossil

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Pelletamminenhan oli vielä ratkaisun jälkeenkin sitä mieltä, että on kauhea vääryys, että haastajalle ei anneta kotietua. Mä tiedän hei, 42 kautta mä oon ollu mukana tässä bisneksessä. Itsehän se juuri viime pelin jälkeen uhosi rakastavansa Porin hallia ja juuri siellä Sportin hyvin liikkuvan ja kiekkoa liikuttavan joukkueenhan piti saada helposti Ässät siltaan. Onks selvä? Toisin kun Vaasan hiekkapaperilla, jossa voittavat saatana Lekit ja Hekitkin. Tajuuttekste hei?

Päätä nyt jumalauta Tamminen mitä sä haluat!
Ihan samaa ajattelin. Mitä mouhuaa kotiedusta - kun ei noita voittoja Vaasassa sit kuitenkaan ihan hirveästi ottanut. Ai niin - huono jää, sorry.

Taisi Tamille itselleen käydä keittiö liian kuumaksi ja kaatui siihen. En nyt tiedä, mutta jotenkin tuntuu että tuo Apen linja oli parempi ja jos Tami olis vetäny samanlaista linjaa tulos olisi voinut olla toinen.

Joo - en ole pelannut yhtään SM-liiga -matsia, enkä paljon muutakaan, mutta aiemmin ihailemani Aurinkokuninkaan prinsiippi; 90% keskittyminen tuo 50%:n suorituksen taisi olla se joka leikkasi Tamin välityksellä Sportin koneen kiinni.

Tämi keskittyi epäolennaisuuksiin sarjan aikana. Teki sarjasta toki hyvää viihdettä ja kiinnosti paljon enemmän kuin JyPin ja Kärppien nyhjääminen.

En välttämättä ollut kummankaan puolella, ei ole tarve, mutta myönnettäköön että kyllä aluksi olin Sportin voiton kannalla sarjassa, mutta mitä pidemmälle J. Tamminen löi överiksi, sitä vähemmän Sport kiinnosti ja sympatisoin Patoja. Tämä siitäkin huolimatta että J. Tammista olen pitänyt kauan aikaa arvossa.

Nyt en niinkään. Hyviä ajatuksia hänellä kyllä on paljonkin, mutta asia hävisi ylireagointeihin.

Tami - ette hävinneet systeemille - hävisitte tiukan sarjan osittain vastustajan paremmuudelle, osittain kiekon pomppimiseen vastustajalle, mutta ette hävinneet järjestelmälle.
 

Kalteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Ei jumalauta! Oliko todellakin heitelty kananmunia Ässä fanien sekaan? Ja muuta vastaavaa?

Noh, pari viikkoa tässä ehdinkin olla väliaikainen Sport fani, mutta nämä asiat taas palautti allekirjoittaneen maailman kartalle ja aloin muistelemaan mitä kaikkea se porukka teki mestiskauden aikana...

Vaikka kuinka tiukasti hävitään ja katkeralta se tuntuukin, niin koitettaisi edes kantaa ylpeinä fanipaitaa päällä. Se lienee liikaa vaadittu kun tällaista on tapahtunut. Harmittaa vaan niiden fanien puolesta jotka katkerallakin hetkellä osaavat käyttäytyä.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Edit: Tulihan se selittely nmim. Diablon toimesta jo ennen kuin edes sain kirjoitettua viestiäni loppuun. "Mutta kun porilaisetkin räkiii ja näyttivät keskariakin". Gry me a river, build a bridge and get over it.
Kuten jo aiemmin sanoin kananmunat menee jo niin pitkälle idioottimaisuudessaan että hyvä vaan että pysytte mestiksessä.
Ja toisten provosointi ei ole mikään perustelu omalle idioottimaisuudelle, varsinkaan kun ne keskisormet nousivat vasta kun ne munat alkoivat lennellä.
Kommentoin vain vähän tuota asiaa. En ole mielestäni sanonut, että kananmunien heittely olisi hyväksyttävä asia.

Ja itseasiassa ei kiinnosta, sen verran vituttaa vieläkin torstain katkera tappio.
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Kananmunia ja nuuskapurkkeja, olette uskomattomia pellejä! Tähän mennessä pidin sporttifanien toimintaa hienona, en enää. Ensin huudetaan "haista vittu porin ässät!" ja sitten ei kestetä takaisin päin tulevaa provoa.

Marko Luomala, olet uskomattoman hieno mies! Jalka paskana pelaamaan ja mikä esitys! Vittu olet taistelun ruumillistuma! Muutenkin uskomaton esitys koko jengiltä, ei sportilla ollut mitään jakoa koko pelissä.

Tuli lähes vuosi 2006 mieleen lopussa kun seisomakatsomo lauloi 5 minuuttia putkeen Patasydäntä pelin jälkeen. Hieno hetki!
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Ässät oli tänään valovuosia edellä oikeastaan kaikilla osa-alueilla. Nyt näytti siltä, että vastakkain pelasivat SM-liigajoukkue ja Mestis-porukka. Eli täysin ansaittu voitto, eikä tämän päiväisestä matsista jäänyt juurikaan jossiteltavaa, vaikka Sport pari kertaa rimoja kilauttelikin. Onnittelut Poriin! Sportin nopeus ei riittänyt, peliäly oli kateissa ja kärkikarvaajatkaan eivät onnistuneet duunissaan. Ässät tappoi Tammisen mainostaman pelillisen identiteetin täysin. Koko sarjaa ajatellen tietenkin jossiteltavaa jäi paljonkin, sillä hommahan olisi voinut ratketa jo viime Vaasan matsissa, jos vaikkapa Cabana olisi pistänyt tolpan sijasta kiekon maaliin. Pienestä tämä on kiinni. Henkisesti tuo kolmas voitto oli niin iso juttu Ässille, että Sportin eväät näyttivät olevan syöty, vaikka Tamminen kovasti huonona häviäjänä haastatteluissaan uhosikin. Ässät pelasi lisäksi tänään huomattavasti paremmin kuin Vaasassa. Avausmaalin ja nopeahkon 3-0 tilanteen jälkeen ei löytynyt Sportista enää virtaa nousemaan peliin mukaan. Momentuminsa vaasalaisilla oli, mutta 5-3 ylivoimakin oli rehellisesti sanoen aivan karmeaa katseltavaa. Sport yllätti tänään kaikki, mutta lähinnä aseettomuudellaan. Koko sarja oli toki mahtava ja dramaattinen näytelmä, vaikka tästä viimeisestä pelistä hieman se dramatiikka puuttuikin. Liian selvästi Ässät oli tänään parempi. Sportille tunnustusta, että pystyi haastamaan Ässät seitsemänteen peliin asti. Tulen sympatiseeraamaan joukkuetta jatkossakin ja toivon todellakin, että nousu ensi vuonna onnistuu. Pelkästään jo Red Armyn erinomaisen kannatuksen ansiosta Sport olisi piristysruiske liigassa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Juu, Göteborg´s Rape nimisestä nuuskapurkista tuli naamariin, en edes halua tietää, minkän alan poitsulta tuo seisomakatsomoon lensi. Spermaa ei lentänyt, ainakaan en nähnyt, mutta kaikkea muuta kyllä.

Nyt vaatteet pesuun ja saunaan räkiä pesemään hyvillä mielillä!

Perkele Dee Snider! Kirjoituksistasi päätellen luulin, että olisit pätkinyt nuo rantaruottalaiset poikki ja pinoon pienemmästäkin kuin räkimisestä ja nuuskapurkkien viskomisesta??! Mutta ei niin ei, toinen poski kääntyi kuin eräällä kuuluisalla henkilöllä... :D

Itse pelistä: hienoa että se pakollinen voitto pystyttiin ottamaan suhteellisen suvereenilla tavalla. Mutta mihinkään kiittelyihin ei ole aihetta. Itse joukkue perseili itsensä näihin karsintoihin, Lukko ja Tappara olisi molemmat olleet kaadettavissa ja näin ollen oltaisiin vältetty koko tältä jännitysnäytelmältä.

Sportille pointsit Mestiksen voitosta ja hyvästä haastosta vaikkei ihan loppuun asti tällä kertaa paukut riittäneetkään.
 

Hokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mauttomaksi meni käytös tappion hetkellä. Lapsellista käytöstä joiltakin, jotka sitten leimaavat koko porukan. Valtaosa kuitenkin pysyi pakoillaan myös istumakatsomossa ja kiihkeimmät hölmöt taisivat olla ainakin jossain vaiheessa siellä kaiteen vieressä sikailemassa.

Ässät oli hyvä ja Sportin pelin rakentaminen ei käynnistynyt oikeastaan missään vaiheessa. Tuomarit olivat erittäin hyviä kahdessa viimeisessä kohtaamisessa.
 

Pata#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, SBS Pori, NTK
Suomalainen veti mielestäni ihan hyvän sarjan ja myös tänään pelasi vähintäänkin kohtalaisesti. Kolme maalia suhteessa Ässien maalipaikkoihin ei ole huono suoritus. Miten itse asian näet? .

Yhtään maalia Suomalainen ei olisi voinut ottaa kiinni. Mutta mielestäni "Gootti" oli lähes poikkeuksetta vaikeuksissa vetojen kiinniotossa, pomputteli paljon. Hyvän sarjan pelasi, siitä olen samaa mieltä, mutta tänään oli vaikeuksissa.
 

Spezza#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ottawa Senators ja Arsenal.
Parempi voitti tänään. Ässät oli alusta alkaen niskan päällä ja ansaitsi voittonsa. Vauhtia pelissä oli todella paljon ja tilanteita riitti. Hienoa kiekkoviihdettä tähän iltavuoron ratoksi, eikä ottelu jättänyt katsojia varmasti kylmäksi.

Tammiselta taas todella lapsellinen suoritus haastattelussa. "Monta ottelua oot itse pelannut?". Todella säälittävää, joten Tami on tulevat sakkonsa/sanktionsa ansainnut.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Perkele Dee Snider! Kirjoituksistasi päätellen luulin, että olisit pätkinyt nuo rantaruottalaiset poikki ja pinoon pienemmästäkin kuin räkimisestä ja nuuskapurkkien viskomisesta??! Mutta ei niin ei, toinen poski kääntyi kuin eräällä kuuluisalla henkilöllä... :D

No, juuri siksi jätin alkomaholin tältä reissulta pois. Mutta ei sen järkkäririvin ohi olisi mitenkään päässyt ja todennäköisesti olisi vaan löytänyt itsensä Hotelli Miekasta ja aamupala olisi tarjoiltu Ravintola Sinisessä Lyhdyssä:)
 

Ottomaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit forever ja muulloin HIFK
Kyllähän Ässät ansaitsi kiistatta voittonsa tänään, koska Sportin 90 % keskittyminen tuotti sille vain 50 % tuloksen. Mutta ehkäpä tämän ottelusarjan häviäminen oli Tamin kohdalta suunniteltua, koska hän ei pidä Vaasasta eikä vaasalaisista kuten hän on jo aikaisemmin kaudella möläyttänyt ;-)

Koska Sport ei noussut niin eipä tarvitse ainakaan vielä tehdä sm-liigan halleissa remonttitöitä, joissa rakennettaisiin Red Armyn porukoille omat rautaisilla häkeillä varustetut katsomonosat...
 

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Porilaisten on ihan turha tulla tänne itkemään että joku räkii päälle. Samanlaisia kusipäitä sieltäkin löytyy.

Nimim. Itsekin porilaista aivolimaa tukasta siivoillut.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Onnittelut molemmille!

Kevään parasta viihdettä ja draamaa tarjositte. Joku liigan finaaliottelu on pelkkää kuivaa rutiinia tähän verrattuna.

Ässien lähtökohta sarjaan oli todella huono. Idioottimaisilla playouteilla alistetaan ja kyykytetään karsintaan joutuva joukkue eli sinne "pääsee" häviöiden kautta.

Tästä Ässät toipui vasta aivan pakon edessä eli viimeisessä ottelussa, kun oli pakko ja tarve voittaa vain yksi ottelu. Ässät oli tässä matsissa jopa ylivoimainen.

Sportin materiaali ei vedä missään suhteessa vertoja Ässille. Tuskin yksikään olisi saaanut paikkaa tai merkittävää roolia Ässien liigajoukkueessa. Tämä näkyi hyvin viimeisessä matsissa.

Tamminen otti materiaalista irti enemmän kuin kaikki. Oli kova näyttö Tamin kyvyistä koutsata. Se, että Tami käytti hyväkseen myös "ulkoparlamentaarista" vaikuttamista, syntyi tarpeesta. Kyllä Tami tiesi, että pelkillä pelitaidoilla ei voiteta. Pani itsensä likoon, jota on syytä kunnioittaa.

Mielenkiintoista on nyt nähdä, mitä tapahtuu Ässissä ja Sportissa (ja muissa divarijengeissä) tulevana kautena.

Oppiko Ässät mitään eli onko se tulevan kauden KalPa vai taas karsimassa ?
Herätys porilaiset. Teitä tarvitaan liigassa ja mielellään sen huipulla.

Sportin ja muiden nousua tavoittelevien divarijengien on pystyttävä satsaamaan paljon laadukkaampaan pelaajamateriaaliin. Lähtökohta pitää olla, että pelaajabudjetti ja -laatu vastaa ainakin alinta liigatasoa.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Yhtään maalia Suomalainen ei olisi voinut ottaa kiinni. Mutta mielestäni "Gootti" oli lähes poikkeuksetta vaikeuksissa vetojen kiinniotossa, pomputteli paljon. Hyvän sarjan pelasi, siitä olen samaa mieltä, mutta tänään oli vaikeuksissa.
Ok, kiitoksia sinne suuntaan vastauksesta. Mielestäni tosiaan lyhyesti juurikin noin, että hyvän sarjan pelasi.

Ennen sarjaa spekuloin, ettei homma veskareihin tule ratkeamaan ja eihän se niihin ratkennutkaan. Taisi olla lähes päin vastoin, että esim. Porin game vitosessa Eeron huono peli ratkaisi meille. Oikeastaan tämä oli ehkä ainut peli, jossa veskareiden välille syntyi selvä ero. Jaskan huonoin peli sattui siihen 5-0 peliin, mutta jotkut puhuivat esim. Kuparisen kaukaa vedetystä rysty vipistä (1-0 maali), paskat siinähän Kupru oli parin metrin päästä maalista ja veti unelmarystyn. Lopun maalit 2-0:sta lähtien olivatkin tuossa pelissä lähinnä kosmetiikkaa. Muutenkin mv-pelin on syytä olla silloin kunnossa, kun sitä eniten tarvitaan. Ihan sama jos peli ratkennut ja 6-0 taululla, että seisooko sielä päällänsä vai mitä tekee. Esimerkiksi tänään Ässät otti voiton käytännössä muilla aseilla kuin mv-pelissä. Heitän palloa muille, kun aloin näin laajasti tästä mv-pelistäkin nyt keskustelemaan. Ratkesiko jonkun mielestä peli tänään Jaskan huonouteen / Eeron hyvyyteen?

Mielenkiintoista on nyt nähdä, mitä tapahtuu Ässissä ja Sportissa (ja muissa divarijengeissä) tulevana kautena.

Sportin ja muiden nousua tavoittelevien divarijengien on pystyttävä satsaamaan paljon laadukkaampaan pelaajamateriaaliin. Lähtökohta pitää olla, että pelaajabudjetti ja -laatu vastaa ainakin alinta liigatasoa.
Tilanne olisi ollut vielä enemmän mielenkiintoinen, jos joukkueet olisivat vaihtaneet sarjatasoa. Sitten vasta oliskin tapahtunut yhtä jos toista molempien joukkueiden toimistoilla. Tämä tuloshan ei kuitenkaan nyt aiheuta mitään hirveitä muutoksia... Jokainen varmaankin yhtä mieltä, että Ässien ja Sportin omissa sarjoissaan pysyminen aiheuttaa nyt paljon vähemmän muutoksia, kuin jos tilanne olisi mennyt toisinpäin. Mutta tosiaan silti on toki kiva nähdä, mitä tapahtuu...

On vain erittäin vaikeaa saada pelaajabudjetti ja -laatu tuolle alimmalle liigatasolle. Melkeinpä mahdotonta. Joku rahapohatta pitäisi löytyä, joka haluaisi lyötä Mestisjengille hirveän summan rahaa. Sponsoritkin kun tulevat ja menevät niin pitkälti sen mukaan pelaako jengi Liigaa vai Mestistä.

Perkele Dee Snider! Kirjoituksistasi päätellen luulin, että olisit pätkinyt nuo rantaruottalaiset poikki ja pinoon pienemmästäkin kuin räkimisestä ja nuuskapurkkien viskomisesta??!
Toi rantaruottalaiset alkaa olla jo aika kulunu juttu. Varsinkin kun tässäkin tapauksessa voi olla, että olet itse esimerkiksi minua "rantaruotsalaisempi".
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Porilaisten on ihan turha tulla tänne itkemään että joku räkii päälle. Samanlaisia kusipäitä sieltäkin löytyy.

Nimim. Itsekin porilaista aivolimaa tukasta siivoillut.

Olen porilainen, enkä ole ikinä räkinyt ketään. Ja vituttaa suunnattomasti tämän tyyppinen puolustelu "Mut kun toikin teki...". Jokainen on vastuussa omista tekemisistään, turha puolustella provosoimisilla tms.
 

kelmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft
Porilaisten on ihan turha tulla tänne itkemään että joku räkii päälle. Samanlaisia kusipäitä sieltäkin löytyy.

Nimim. Itsekin porilaista aivolimaa tukasta siivoillut.

Luetaan niitä viestejä.
Lähinnä täällä on puututtu noihin heiteltyihin tavaroihin ja kananmuniin.
Todella meihekästä puuhaahan se on joukon keskeltä heittää satunnaista katsojaa kananmunalla. Varmasti hieno mies ja kova panemaan, järkyttävä kyrpäkin luultavasti.
Räkiminen on naurettavaa ja säälittävää, mutta kananmunat menee jo ihan eri luokkaan, varmaan siihen Tamin mainitsemaan kolmanteen luokkaan, jos mahtuu sinnekään.
 

InTheYear2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Porilaisten on ihan turha tulla tänne itkemään että joku räkii päälle. Samanlaisia kusipäitä sieltäkin löytyy.

Nimim. Itsekin porilaista aivolimaa tukasta siivoillut.

Kyllähän sen ymmärtää, että jos joku vaasalainen sylkee päälle, niin siihen kyllä saatetaan vastata samalla mitalla. Porilaiset eivät taineet kuintenkaan kanamunia hallille tuoda?
 

Trabant

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks, Newcastle United
Oppiko Ässät mitään eli onko se tulevan kauden KalPa vai taas karsimassa ?
Herätys porilaiset. Teitä tarvitaan liigassa ja mielellään sen huipulla.

Sportin ja muiden nousua tavoittelevien divarijengien on pystyttävä satsaamaan paljon laadukkaampaan pelaajamateriaaliin. Lähtökohta pitää olla, että pelaajabudjetti ja -laatu vastaa ainakin alinta liigatasoa.
Sullekin vaan tiedoksi että Ässät oli nuorella joukkueella runkosarjan 12. eli kaksi sijaa paremmin kuin viime kaudella ja joulutauon jälkeen varmaan puolivälin paremmalla puolella. Ainoastaan ne vitun playoutit, joita ilman Porissa ei olis karsintoja edes pelattu, meni perseelleen, samoin kuin sitten ne karsinnat.
 

kelmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft
Eikö siellä ollut turvartarkastuksia ollenkaan? Paljonko munia lensi?

Oli mutta munathan on ainakin miesten helppo piilotaa sinne missä ne luonnostaankin on...

Edit. Tarkaa määrää en osaa tosiaan sanoa, mutta ennen peliä muutama, ja kolmannessa erässä muutama/pari lisää.
Eli ei siellä missään munasateessa olla oltu, mutta yksikin on liikaa, varsinkin kun se osuu omalle kohdalle.
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Päälimmäisenä fiiliksenä on helpotus siitä, että tämä paska on viimeinenkin ohi.
Vaasalaisia voisi muuten kiittää hienosta sarjasta, mutta kanamunien heittely seisomakatsomoon, räkiminen ja Tammisen kitinä saa tuntemaan vain vahingoniloa tapahtuneesta

Niin kauan kuin sama meno jatkuu saatte pysyä mestiksessä, vaikka maailman tappiin saakka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös