Pelaajaliikenne 08 / 09

  • 854 021
  • 2 838

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rony Ahosen nosto Vantaalta ei saa olla Nybarin ratkaisu pakkivajeeseen, ei vaan saa.

Käsittämätöntä on myöskin kitistä Rony Ahosen nostosta ylös. Tämän noston ei olisi pitänyt tulla kenellekään yllätyksenä. Reservejä tarvitaan, ja kilpailu pelipaikoistakaan ei ole pahitteeksi.

Ja Talonen pelaa Kolleissa, niin kuin on tehnyt koko kauden. Tai ainakaan tietääkseni Kollit eivät ole siirtyneet pelaamaan Vantaan puolelle.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:lla on oikeastaan kaikki muu, tällä hetkellä puuttuu siis ainoastaan se kolmas kahden kärkiketjun sentteri (+Brennan-bonus).
Ja tämäkin meillä oli Batesin muodossa, mutta se meni rikki. Miksiköhän muuten Bates vielä hengaa Suomessa, jos kausi on ohi? Voihan tietysti olla, että leikkaus hoidetaan Suomessa ja poistuu maasta vasta sen jälkeen, mutta voisihan sitä olla joku pieni toivonkipinä, että mies saataisiin kuntoutettua pelikuntoon ilman leikkausta?

Pointtina tuossa vertauksessa muihin joukkueisiin oli se, että kärkipelaajan loukkaantuminen on kaikille joukkueille paha takaisku ja stuntit tulevat muillakin alemmista kentistä. Itse olin syksyllä kovasti pettynyt esim. Porthenin lähes täydelliseen kyvyttömyyteen ottaa loukkaantumisten sattuessa kiekollista vastuuta. Vaikka paras osaaminen olisikin rikkovassa roolissa, niin kyllä silti jotain pitäisi saada hyökkäyspäässäkin aikaiseksi. Kyllä esim. Wärn ja Ramstedt ihan eri tavalla ovat käyttäneet vastuulliset näyttöpaikkansa "pelaavissa kentissä" kuin Porthen.

Hyökkäyskalusto on, sillä edellytyksellä, että Loppi pysyy ehjänä, vieläkin HIFKlla varsin laadukas, joten kaikki rahat vaan pakistoon, jos sinne vielä löytyisi järkeviä hankintoja.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
m & t: Näen tilanteen ihan samoin. Yksi sentteri vajaana lähdettiin, eikä tätä ongelmaa olisi ollut, jos Murray olisi pidetty. Se oli isoin virhe. Ei olisi edes tarvinnut yrittää etsiä "jannehauhtosta" kun olisi pidetty Murray. Vitut siitä, että hän on ulkomaalainen. Pääasia, että hän on liigaamme huipputasokas ja monipuolinen 2-3 -sena. On pieni orgasmin paikka funtsailla sitä, että kolmen ekan ketjumme senat olisivat Hirso-Loppi-Murray. Tämä mahdollisuus jätettiin käyttämättä. Hyvä, että huomioit myöskin reilusti sen, että HIFK:n loukkaantumissuma ei ole tähän mennessä ollut mitenkään poikkeava muihin joukkueisiin verrattuna, eikä sen taakse voi pahemmin piiloutua, että tammikuussa kaatui muutama avainpelaaja. Pinnat siihen asti on kerätty liki a-ryhmällä ja niitä on se sama keskiarvotaso kuin nytkin. Pelaajia loukkaantuu aina, siksi joukkueella pitäisi olla tarpeeksi pakkeja ja senttereitä kauteen lähdettäessä. Siis yli vapaiden kenttäpaikkojen. Näin simppeliä se on. Lisäksi HIFK:lla pitäisi olla jokatapauksessa aina yksi Brennan, puhutaan mitä puhutaan.

Koska Walsh ja Bates ovat ulkona ja Söderholm on kiistatta erinomainen hankinta ja lisäksi kaksi eurooppalaista tasokasta seuraa vapauttaa pelaajiaan, on tähän auennut aivan loistava pelipaikka HIFK:lle. Markkina ei ole tyhjä ja lisäksi ulkomaalaiskiintiössä on tilaa. Kaikki kunnia Hackerin yhdelle yksittäiselle hyvälle ottelulle, mutta mikään välttämättömyys hänkään ei ole HIFK:lle, jos kovilla pelataan. Malmöstä tiedän Jani Hurmeen kuuluvan HIFK;n suunnitelmiin nyt entistä tanakammin. Jos miehen ensi kaudeksi yritettyä tuloa voidaan nyt aikaistaa, en ole ensimmäisenä lyömässä häneltä ovia kiinni. Koska oletan budjetin olevan kuitenkin rajallinen, pelaisin itse upporikasta tai rutiköyhää signaamalla maalivahdin ja kolme puolustajaa. Minimissään kolme pelaajaa jokatapauksessa ja kaikki alakertaan. En ottaisi yhtään lisähyökkääjää. Koettaisin sen sijaan saada pakkeihin mukaan Jeren, joka yv-ominaisuuksiensa ansiosta tietää oletettavaa parannusta myös maalintekoomme. Myös puolustajat saavat tehdä / alustaa maaleja. Odotellaan, kyllä sieltä tietääkseni ainakin yksi pelaaja tulee sisään ja hän on se, joka muuttaa Walshilta tyhjäksi jääneeseen asuntoon. Walshin diili siis pätkäistiin 2 viikkoa sitten ja annettiin saman verran aikaa tyhjentää asunto. Tämä tulija on pakki.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Malmöstä tiedän Jani Hurmeen kuuluvan HIFK;n suunnitelmiin nyt entistä tanakammin. Jos miehen ensi kaudeksi yritettyä tuloa voidaan nyt aikaistaa, en ole ensimmäisenä lyömässä häneltä ovia kiinni. Koska oletan budjetin olevan kuitenkin rajallinen, pelaisin itse upporikasta tai rutiköyhää signaamalla maalivahdin ja kolme puolustajaa.

Ei kai joukkueeseen kannata raijata mitään selkävaivaista turkulais maalivahtia, eihän HIFKin pitänyt olla mikään kuntoutuspaikka. Hurme tulisi olemaan taas aivan saatanan kallis sopimukseltaan (350 000€/kausi Malmössä) ja mitään takeita pelikyvystä ei ole. En ottaisi Hurmetta joukkueeseen nyt, enkä tulevaisuudessa, liian riskihankinta (ei tietoa pelikyvystä ja yli kallis).

Mistä päin maailmaa mahtaa kyseinen puolustaja tulla meille ja onko tietoa kansalaisuudesta?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koska oletan budjetin olevan kuitenkin rajallinen, pelaisin itse upporikasta tai rutiköyhää signaamalla maalivahdin ja kolme puolustajaa. Minimissään kolme pelaajaa jokatapauksessa ja kaikki alakertaan. En ottaisi yhtään lisähyökkääjää. Koettaisin sen sijaan saada pakkeihin mukaan Jeren, joka yv-ominaisuuksiensa ansiosta tietää oletettavaa parannusta myös maalintekoomme.

Juuri näin tekisin itsekin. Hyökkääjän voi ottaa toki, jos joku maajoukkuetason ruotsalaishyökkääjä varta vasten tänne haluaa, mutta muuten kaikki panokset alakertaan ja todellakin kolmellekin neljällekin olisi tilausta, jos MV on tuossa mukana.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Malmöstä tiedän Jani Hurmeen kuuluvan HIFK;n suunnitelmiin nyt entistä tanakammin. Jos miehen ensi kaudeksi yritettyä tuloa voidaan nyt aikaistaa, en ole ensimmäisenä lyömässä häneltä ovia kiinni.

Aika järjetöntä olisi ottaa Hurme jo nyt riveihin. Takana 0 ottelua ja todennäköisesti sama luku komeilee kauden lopussakin. Mies ei ole pelikunnossa. Lisäksi Malmön Hurmeelle ottama kallis vakuutuskin maksaa Hurmeelle koko kauden (ison) liksan jos mies on koko kauden sivussa, niin HIFK joutuisi maksamaan Hurmeelle liksaa tästäkin kaudesta mikäli hänet nyt otettaisiin HIFKiin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mistä päin maailmaa mahtaa kyseinen puolustaja tulla meille ja onko tietoa kansalaisuudesta?

Ensinnäkin Hurmeen tilanne varmastikin tsekataan huolella, mutta jostain syystä hän on ollut korkealla veskarispekulaatiossa ennen Malmön dyykkaustakin.

Kuulin pakkiuutisen siinä muodossa, että Walshin tilalle tulee ulkomaalaispakki ja tämän siis samalla, kun kuulin Walshin sopimuksen katkeamisen. Kyseessä oli Saipa-matsi pari vkoa sitten lauantaina ja sen jälkeen kirjoitinkin jo, että tietääkseni Walsh lähtee. Pelaajien käsitys oli, että hänet paikataan ulkomaalaisella pakilla, joka tarvitsee asunnon asap. Tämän jälkeen on tapahtunut seuraavaa: Lupaschuk meni Moraan ja Söderholm tuli HIFK:hon. Paskin skenaario on se, että Lupan piti olla se tilalle tullut ulkkaripakki, joka meni ohi. Ja Söde saatiin. Toinen vaihtoehto, johon haluan uskoa, on se, että vielä tulee Walshin tilallekin ulkkaripakki, mutta hän ei välttämättä ole se sama, josta oli puhetta 2vk sitten.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ensinnäkin Hurmeen tilanne varmastikin tsekataan huolella, mutta jostain syystä hän on ollut korkealla veskarispekulaatiossa ennen Malmön dyykkaustakin.

Riippumatta Hurmeen kolmevuotisesta sopparista, jossa Hurme saa noin 370 000 euroa kaudesta? Olisiko HIFK ostanut sen sopparin Malmöltä ulos ja maksanut samanlaista palkkaa?
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En tiedä onko täällä jo liikkunut huhuja, mutta Jarno Kultanen on siirtymässä pääkaupunkiseudulle. Seuravaihtoehdot IFK tai Blues...
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Toinen vaihtoehto, johon haluan uskoa, on se, että vielä tulee Walshin tilallekin ulkkaripakki, mutta hän ei välttämättä ole se sama, josta oli puhetta 2vk sitten.

Komppaan. Rony Ahonen tulee Vantaalta ja ulkkaripakki tulee Tsekinmaalta, näin uskon.
Jani Hurmeella ei tehdä tasan yhtään mitään. Aivan liian kallis 3.veskariksi ja joukkueen turkulaiskiintiökin on jo täynnä (Ahtola).
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
En tiedä onko täällä jo liikkunut huhuja, mutta Jarno Kultanen on siirtymässä pääkaupunkiseudulle. Seuravaihtoehdot IFK tai Blues...
Kultanen itse sanoi Kouvolan paikallislehdessä että Liigasta on kyselty mutta ei aio missään nimessä siirtyä Liigaan pelaamaan vaan nyt on tavoite mennä KooKoon kanssa pitkälle.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hurmeen palkkaaminen olisi pahimmanlaatuista penailua. Kallis ja selkävaivainen, joka ei ole pelannut tällä kaudella peliäkään.

Eikö myös Ramstedt ole Ahtolan lisäksi turkulaislähtöinen?
 

Pasi77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
Riippumatta Hurmeen kolmevuotisesta sopparista, jossa Hurme saa noin 370 000 euroa kaudesta? Olisiko HIFK ostanut sen sopparin Malmöltä ulos ja maksanut samanlaista palkkaa?

Hahaha, ei perkele. Nämä Jhagin legendaariset "tarinat" saavat kyllä ihan oikeasti hyvälle mielelle kun funtsaa että kaverilla on varmaan laatikolinen erinimisiä stigaukkoja, nybari ym.pikku-ukkoja sitten nämä käyvät kaverin mielikuvituksessa milloin minkälaista toimintaa officella...
 
Viimeksi muokattu:

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
joukkueen turkulaiskiintiökin on jo täynnä

Tässähän on lopultakin kyse ns. herrasmiessopimuksesta, joten kiintiötä voidaan varmasti venyttää. Muistetaan, että TPS on rikkonut sopimusta julkeasti jo vuosia ilman seuraamuksia. Ellei sitten seuraamukseksi laske seuran nykytilaa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Toivotaan nyt, että tänään tai viimeistään huomenna HIFKi julkistaisi vähintään 1 puolustajan sopimuksen (mieluummin 2), eikä mahdollisen sentterin ja back-up maalivahdin hommaaminenkaan kuulostaisi yhtään hullummalta.

Blues on jo aloittanut oman shownsa varsin vakuuttavasti näillä siirtomarkkinoilla enkä epäile, etteikö myöskin Kärpät ja Jokeritkin saata tehdä joitain peliliikkeitä. Näiden lisäksi Lukko saattaa vielä vahvistella rivejään ja ehkäpä jokunen muukin. HIFK on vietävä tästä kisasta pisteet himaan ja meillä on vielä mahikset 6 joukkoon ja tätä kautta mitalleille.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Kyllä se on aina niin mieltä ylentävää että yhteen voi aina luottaa. Kiekkomiesten sanaan.

Jos toinen sopijaosapuoli menee konkurssiin, niin oletusarvoisesti sopimus purkaantuu.
Tästä voi tietysti yrittää riidellä konkurssipesän kanssa, mutta uskoisin suurimman osan pelaajista etsivän uuden seuran.

Eipä tuossa mitään. Malmö tosin ei ole mennyt konkurssiin, ja JHag sanoi HIFKin tsekkailleen Hurmetta jo ennen Malmön vaikeuksia.
Lisäksi Malmön mahdollinen konkurssi ei vaikuta siihen mitään että ruotsalainen vakuutusyhtiö maksaa Hurmeelle koko kauden palkan jos Hurme on pelaamatta koko kauden.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kari Jalonen kertoi iltalehdelle, että IFK hakee vielä tälle kaudelle uusia pelaajia (tai uutta pelaajaa) ja niitä tarkkaillaan siirtorajan viimeiseen minuuttiin asti. Todella hieno juttu! Yksi asia on kuitenkin varma, Jani Nieminen pelaa loppukauden IFK:n ykkösmaalivahtina, eli maalivahtia ei tule ja eihän me kyllä sellaista tarvitakkaan, kun Jani on pelannut niin hyvin. Annetaan kundille mahdollisuus näyttää.

Jalosen puheisiin ei ole yhtään luottamista. Kun hän ensimmäisen kerran sanoi että ketään ei tule niin tuli Söde. Sitten hän taas kertoi että ketään ei ole tulossa että näin on yhdessä päätetty. Nyt taas kuitenkin vahvistuksia etsitään kissojen ja koirien kanssa joten ota hänen puheistaan nyt selvää.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Toivon, että saataisiin 2 puolustajaa (tai 1 puolustaja/1 maalivahti) sekä maalintekoon kykenevä laituri. Kovia nimiä on liikenteessä, mutta ei liene realistista toivoa kovimpia niistä meille. Enkä itse henkilökohtaisesti usko kolmeen uuteen vahvistukseen, vaan maksimissaan kahteen, jotka voisivat olla tyyliä Banham - Petriläinen. Ja tuo on jo sitten oikeastaan minimivaatimus mitä tarvitaan.

Mitäs nämä puheet TPS:n pelaajien joukkolähdöstä ovat? Täyttä potaskaa vai ihan varteenotettavia huhuja? Kyllähän joku Salak kelpaisi itselleni Niemisen kanssa taistelemaan 1. molarin paikasta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hahaha, ei perkele. Nämä Jhagin legendaariset "tarinat" saavat kyllä ihan oikeasti hyvälle mielelle kun funtsaa että kaverilla on varmaan laatikolinen erinimisiä stigaukkoja, nybari ym.pikku-ukkoja sitten nämä käyvät kaverin mielikuvituksessa milloin minkälaista toimintaa officella...

Haha, ei perkele. Nämä Pasi77:n legendaariset "trollaukset" saavat kyllä ihan oikeasti hyvälle mielelle kun funtsaa, että kaverilla on varmaan laatikollinen erimuotoisia esineitä ja siltikin nämä näyttävät kaverin silmissä yhdeltä ja samalta suunnikkaalta aina vaan ihan kuin poliisikoulun pääsykokeissa, koska käsityskyky ei riitä tajuamaan asioita kuin yhdellä tavalla. Eli sillä, mikä itsestä näyttää hyvältä. Tämän lisäksi muistuttaisin, että omaan copyrightin käsitteeseen "Stiga-ukko", joten muutenkin tuhnuisia jatkoprovojasi ajatellen olisi hyvä huomioida, että uskottavuuden kannalta ei ole eduksi käyttää asenaan herjoja, joita nimenomaan provoamisen kohde on keksinyt...krhm. Sellaista toimintaa kutsutaan ammattipiireissä itsensä päähän ampumiseksi. Myös lauserakenteet ja niihin liittyvä viiltävä välimerkkien käyttö tyyliin: "varmaan laatikollinen erinimisiä stigaukkoja, nybari ym. pikku-ukkoja sitten nämä käyvät kaverin mielikuvituksessa..." jättävät hyvin paljon epäselvyyksiä loppulukijalle. Tuo oli valehtelematta suora lainaus, eikä tarvitse olla kielipoliisi todetakseen, että kirjallisen tuotoksen kömpelöys heikentää selvästi sanoman substanssia. Ja kenties aivan syyttä suotta. En siis väitä, etteikö sanomassa olisi substanssia, mutta nyt se jää jumiin jo lähdössä kuin tiileen sidottu leija, jonka olisi tarkoitus lentää. Terveisin "En ole Inge Glid, mutta tiesin ensimmäisenä esimerkiksi sen, että Walshin sopimus loppui ja myös kirjoitin sen".

Mutta topicista: Kaikki Malmön pelaajathan ovat vapaata riistaa ja heidän soppareitaan saa ostella ihan kysynnän ja tarjonnan ehdoilla. Rony Ahonen oli jo pukenut TPS-matsiin, mutta ei pelannut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös