Liigan ali/yliarvostetuimmat pelaajat?

  • 88 504
  • 258

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Minä yhdyn myöskin itkevien kuoroon. Blues, tuo väärinymmärretty organisaatio, joka on täynnä onnistujia ja osaamista. Paitsi tietty se yksi maalivahti, tai parikin, mutta niitä ei lasketa. Sivuseikka.
<BR>
<BR>Kiitos kun olette avanneet silmäni. Oikeasti Espoon Blues on ylivoimaisesti liigan paras joukkue, mutta epäonnekkaat yhteensattumat ja huono maalivahti ovat vuodesta toiseen pitäneet joukkueen keskikastin alapuolella. Minä olen luullut, että organisaatio on epäpätevä ja materiaali vain keskinkertainen, mutta olen ollut ilmeisen väärässä. Anteeksi.[addsig]
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hmm.. Mielestäni ainakin näissä netin keskustelukerhoissa aliarvostuksesta puhuminen on kovin hankalaa. Kun pelaaja on joskus saanut otsaansa tietyn leiman, on koko tämän yhdistyksemme asiantunteva kiekkoyleisö aina muistuttamassa siitä. Puhun nyt osittain Jokeripelaajien puolesta.
<BR>
<BR>Viime vuonna meillä oli herra nimeltä Sean Gagnon, jonka vieläkin jokainen teistä teilaa onnettomaksi \"katkaisin-Tähtisen-käden\" nyrkinheiluttajaksi. Kaikki puhuivat koko kauden siitä, miten sikamainen kannibaali Gagnon oli, mutta kukaan ei muistanut huomata sitä, miten vahvasti mies läpi kauden kehittyi, ollen jo playoffeissa Jokerien hallitseva pakki virheettömällä ja vakaalla oman pään pelillään.
<BR>
<BR>Sama pätee tähän kauteen. Kari Haakana kantanee ikuisesti otsassaan hitaan mutta kankean leimaa. Hänhän on yleisen mielipiteen mukaan vain onneton puukäsi tappelupelote, vai?
<BR>
<BR>Kukaan ei kuitenkaan muista että Haakanan kauden tehosarake pyörii +18 kulmilla. Liigan yhdeksänneksi paras. Oli tuossa jo neljäntenä jokin aika sitten. Varmaa oman pään peliä, ei kiekonmenetyksiä, kovia taklauksia, ja fyysinen pelote ilman koiruuksia. Miksi Stepanek kerää kaiken hypetyksen puolustavien puolustajien saralla, vaikka omissa on soinut tuplasti?
<BR>
<BR>Lisää \"leimattujen\" pelaajien esimerkkejä löytyy loputtomiin..
<BR>
<BR>Niin, ja Varis... se onkin jo oma lukunsa..
<BR>
<BR>-TommyT-
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-03-12 18:21, Potaichuk #67 kirjoitti:
<BR>
<BR>Luuletko, Cobol, että muuten keskitason joukkue voisi menestyä ainoastaan 1-3 loistopelaajan ansiosta?
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Luulen. Jos keskitason ryhmä saa 1-3 loistopelaajaa, tuo ryhmä voi hyvinkin pelata vaikkapa finaaleissa asti. Esimerkiksi Jokereiden materiaali on korkeintaan keskitason materiaali (maalivahtiosasto alle keskitason, puolustus keskitasoa parempi ja hyökkäys alle keskitason), jos ryhmästä otetaan pois 3 pelaajaa: Varis, Hentunen ja Nurminen. Tuolla kolmikolla ryyditettynä Jokerit pärjää ja saattaa jopa parhaimmillaan pelata finaaleissa.
<BR>
<BR>
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kyllähän tämä Blues-fanien itku alkaa saada jo surkuhupaisia piirteitä. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Se on outoa miten monet pitävät Petri Varista yliarvostettuna pelaajana. Se johtuu varmaankin hänen pelityylistään, joka kieltämättä on joskus vähän velton oloista. Ja varmasti myös siitä että hän pelaa Jokereissa. Olen samaa mieltä kuin moni muukin tähän vastanneista ettei pistepörssin ykkösnimi voi olla yliarvostettu. Ei pelaajaalla, joka on joka pelissä \"suurimman osan ajasta varjojen mailla\" voi olla pistekeskiarvo 1.23. Lisäksi Varis pelaa alivoimaa todella paljon. Hän on nykyään Jokereiden ykkösaloittaja! Laiturilta ihan hyvä saavutus...Jokerit-Ilves pelissä, jonka olin katsomassa Varis voitti lähes järjestään jokaisen aloituksen, mm. Raipelta jota on sanottu SM-liigan ehkä parhaaksi aloittajaksi. Hänen pelikäsityksensä on yksinkertaisesti loistava! Juuri hänenlaisiaan pelaajia SM-liiga tarvitsee.
 

Potaichuk #67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kärpät ja Detroit
Jokereiden, HIFK:in, TPS:n ja Tapparan on turha puhua keskitason materiaalista. Keitä ne Benda, Hentunen ja kumppanit sitten ovat, Cobol? Ja Nurminen on todellisuudessa huippuveskari, joten sekin on kunnossa. Onhan Kärpilläkin vain Potaichuk, Lievers ja Hagman huippupelaajia, ja silti ovat pudotuspeliviivan alapuolella. Ei heidän avuillaan yksin pärjätä. Esimerkiksi Palsola on tyypillinen peruspelaaja mielestäni vain.. Muuten Kärpillä ei ole kovin kehuttava materiaali. Jokereiden materiaali on huippu verrattuna Kärppiin.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Potaichuk #67:
<BR>
<BR>Ehkä Nurminen, Hentunen ja Varis painivat hieman eri sarjassa kuin sinun mainitsemasi Kärppäpelaajat.
<BR>
<BR>Ja vielä tapaus Helmisestä, Raipe on yllättävän nopea kun pääsee vauhtiin.. lähtönopeus on heikko, mutta eikös kaikilla 37 vuotiailla ole? (Muuten yhden päivän myöhästyneet onnittelut Maestro-Helmiselle!)
<BR>Peliäly on aivan uskomaton, on vain Viitakosken ja Dahlmanin saamattomuutta ettei Raipe johda pistepörssiä.
<BR>Raipen merkitystä Ilvekselle ei voi kuin korostaa, joukkue saattaisi menestyä muutaman pelin pelkästään näyttämisen halusta, jos Helminen loukkaantuisi, mutta kyllä ylivoimaisesti parhaimman pelaajan puuttuminen näkyisi selvästi.
<BR>
<BR>Eräs pelaaja, joka tähän kauteen asti on ollut aliarvostettu, on Toni Virta. Mies tekee töitä ja pisteitä, jokaisen valmentajan toivepelaaja!
<BR>
<BR>Nurmisen Pasista sen verran, että miehellä on tapana jättää hanskakäden yläkulmaan tilaa ns. näyttäviä pelastuksia varten, tyyliin Jarmo Myllys.. siitä pitkä miinus. Muuten aika hyvä maalivahti. Mutta silti ehkä hieman yliarvostettu.
<BR>
<BR>
<BR>
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-03-12 20:59, Potaichuk #67 kirjoitti:
<BR>
<BR>Jokereiden, HIFK:in, TPS:n ja Tapparan on turha puhua keskitason materiaalista. Keitä ne Benda, Hentunen ja kumppanit sitten ovat, Cobol? Ja Nurminen on todellisuudessa huippuveskari, joten sekin on kunnossa. Onhan Kärpilläkin vain Potaichuk, Lievers ja Hagman huippupelaajia, ja silti ovat pudotuspeliviivan alapuolella. Ei heidän avuillaan yksin pärjätä. Esimerkiksi Palsola on tyypillinen peruspelaaja mielestäni vain.. Muuten Kärpillä ei ole kovin kehuttava materiaali. Jokereiden materiaali on huippu verrattuna Kärppiin.
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Niin. Vastasin vain kysymykseesi, joka oli \"Luuletko, Cobol, että muuten keskitason joukkue voisi menestyä ainoastaan 1-3 loistopelaajan ansiosta?\"
<BR>
<BR>Keskitason joukkue voi taatusti menestyä 1-3 loistopelaajalla. Se että Kärpät ei menesty ei ymmärtääkseni liity mitenkään siihen, että keskitason joukkue ei voisi menestyä. Kärpäthän ei olisi ilman kolme parasta pelaajaansa keskitason joukkue, vaan se olisi todennäköisesti liigan surkein tai toiseksi surkein ryhmä.
<BR>
<BR>Jos vielä maltat lukea kirjoitukseni, huomaat että kirjoitin tarkalleen näin:
<BR>
<BR>\"Luulen. Jos keskitason ryhmä saa 1-3 loistopelaajaa, tuo ryhmä voi hyvinkin pelata vaikkapa finaaleissa asti. Esimerkiksi Jokereiden materiaali on korkeintaan keskitason materiaali (maalivahtiosasto alle keskitason, puolustus keskitasoa parempi ja hyökkäys alle keskitason), jos ryhmästä otetaan pois 3 pelaajaa: Varis, Hentunen ja Nurminen. Tuolla kolmikolla ryyditettynä Jokerit pärjää ja saattaa jopa parhaimmillaan pelata finaaleissa.\"
<BR>
<BR>Et ehkä huomannut tuota, \"jos ryhmästä otetaan pois kolme pelaajaa, Varis, Hentunen ja Nurminen.\"
<BR>
<BR>Tarkoitan siis, että Jokerit ei ole keskimääräistä kummempi ilman noita pelaajia. Voit vapaasti olla eri mieltä, mutta niin se vaan taitaa olla, että Jokereiden menestys on kuitenkin paljon näiden herrojen varassa. Ilman heitä ryhmä olisi jossain sarjataulukon puolivälissä eli aika lailla tuo keskitason joukkue.
<BR>
<BR>
<BR>
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kyllä nyt kun miettii niin ehdottomasti yliarvostetuin pelaaja löytyy HIFK:sta, nimittäin Marek Zidilicky.
<BR>
<BR>Jääkiekkolehti nimesikin tämän pelaajan jo ennen kautta SM-liigan parhaaksi puolustajaksi, sekä lukuisat (kaikki) ylistävät tätä \"punaista kolmosta\" aivan liikaa. Ne HIFK:n ottelut mitä olen nähnyt, niin en ole sieltä bongannut SM-liigan parasta puolustajaa, ainakaan HIFK:n leiristä. Niinkuin tuolla joku aikaisemmin kirjoitti, niin ei tämä Zidilicky niin kovaa pelaa, huomasin tämän \"mailapelin\" ainakin, siis ronkkimisen.
<BR>
<BR>Positiiviset asiat:
<BR>- Liikkuu hyvin
<BR>- Kohtalainen laukaus
<BR>
<BR>Negatiiviset asiat:
<BR>- Jäähyt, kakkoset
<BR>- Ronkkiminen
<BR>- Koko
<BR>- Mailalla huitominen
<BR>- Kuumeneminen[addsig]
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-03-12 20:42, Cosmos kirjoitti:
<BR>Jokerit-Ilves pelissä, jonka olin katsomassa Varis voitti lähes järjestään jokaisen aloituksen, mm. Raipelta jota on sanottu SM-liigan ehkä parhaaksi aloittajaksi.</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Ei tässä mistään sanomisista ole kyse, vaan tilastojen mukaan Helminen on liigan paras aloittaja. Toki täytyy muistaa, että paraskin (Helminen) voittaa vain n.kuusi aloitusta kymmenestä eli aloitus on oikeasti suurimmaksi osaksi nopanheittoa.[addsig]
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Mitä Variksen playoff-osaamiseen tulee, niin minusta ainakin 59 pistettä 68 ottelussa on melkoisen kova suoritus pudotuspeleissä.
<BR>
<BR>Janne Ojanen on tällä kaudella epäonnistunut, mutta yhden kauden lama saattaa olla tilapäistä. Vasta jos ensi kaudellakaan ei homma suju voidaan alkaa epäilemään, ettei Ojanen ehkä enää nousekaan aivan huippusenttereiden tasolle. Viime kauden 65 pistettä on kuitenkin todella paljon ja kieltämättä pudotus 37 pisteeseen on melko yllättävää.
<BR>
<BR>
<BR>Jos itse alkaisin aliarvostettuja pelaajia miettimään, niin ihan tehotilastoa katsomalla löytyy Pelicansin Veli-Pekka Laitinen. Tepsiläisillä kutoisjohto ja sitten Jokereiden, Ilveksen radioselostajaa Lasse Toivaa lainatakseni, \"Raaka-Pate\". Mutta kahdeksantena lähes täysin tuntematon Laitinen. Kyllä sellainen pelaaja on aliarvostettu joka keikkuu keskitason joukkueessa plusmiinustilaston kärkipäässä ja josta yllekirjoittanut tietää oikeastaan vain nimen ja seuran.[addsig]
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-03-13 00:01, Mane kirjoitti:
<BR>
<BR>tilastojen mukaan Helminen on liigan paras aloittaja</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Saattaapi olla, mutta missä näitä tilastoja voisi silmäillä tarkemmin? Liigan sivuilta ei löytynyt.[addsig]
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viime viikon Veikkaajassa oli tilastoitu nuo SM-liigan parhaat aloittajat. Ja se oli tällain Jokerifanin näkökulmasta melko huolestuttavaa luettavaa, tosin on sen tuolla pelejä seuratessakin huomannut, sillä Narrit oli liigan toiseksi huonoin joukkue aloittamaan!! Meidän paras aloittaja oli Saarikoski mutta Sapekin hävisi enemmän aloituksia kuin voitti (aloitusvoitto% n. 45%) . Sen jutun mukaan Benda aloittaa Jokereissa eniten mutta häviää aloituksia paljon, mikä on kyllä totta, ja varsinkin se on ongelmana että Benda häviää aloituksiaan 100-0 kun Sape osaa vääntää aloitukset yleensä tasapeliin jos ei pysty voittamaan. Tosin muistan ainakin pari maalia jotka on tulleet Sapen aloitustappiosta (Sasha Barkov ja Tommi Turunen). TPS ja Tappara oli liigan kaksi parasta joukkueta aloittamaan, TPS näistä kahdesta se parempi. Mut enempää en oikeastaan ulkomuistista enää muista.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tässä se tilasto, mukana tilastossa ovat yli 500 kertaa aloittaneet.
<BR>
<BR><PRE>
<BR> 1.Raimo Helminen, Ilves 59.72
<BR> 2.Petri Pakaslahti, Lukko 58.44
<BR> 3.Mika Paananen, JYP 58.18
<BR> 4.Janne Ojanen, Tappara 56.65
<BR> 5.Sakari Palsola, Kärpät 56.01
<BR> 6.Vjatsheslav Fandul, Kärpät 53.73
<BR> 7.Toni Sihvonen, HIFK 53.01
<BR> 8.Tommi Miettinen, Ilves 52.91
<BR> 9.Aki Uusikartano, HIFK 52.85
<BR>10.Brett Lievers, Kärpät 52.84
<BR>11.Joni Lius, TPS 52.69
<BR>12.Pekka Tirkkonen, SaiPa 52.51
<BR>13.Jari Kauppila, HIFK 52.22
<BR>14.Aleksandr Barkov, Tappara 52.19
<BR>15.Eric Perrin, Ässät 51.53
<BR>16.Niko Kapanen, TPS 51.50
<BR>17.Roman Vopat, Pelicans 51.47
<BR>18.Matti Kaipainen, Lukko 51.38
<BR>19.Kalle Sahlstedt, TPS 51.08
<BR>20.Tommi Santala, HPK 51.04
<BR>21.Jani Keinänen, Pelicans 50.56
<BR>22.Tomi Hirvonen, JYP 49.93
<BR>23.Mika Kauppinen, SaiPa 49.34
<BR>24.Toni Koivunen, Blues 48.70
<BR>25.Esa Pirnes, Blues 48.56
<BR>26.Lasse Pirjetä, HIFK 48.09
<BR>27.Sami Torkki, Lukko 48.01
<BR>28.Tomas Kucharcik, Ässät 45.70
<BR>29.Timo Saarikoski, Jokerit 45.50
<BR>30.Mikko Peltola, Pelicans 44.95
<BR></PRE>
<BR>
<BR>Lisäksi määriteltiin erikseen hyökkäyspään ja puolustuspään aloitussaldot. Hyökkäyspäässä paras oli ollut Kärppien
<BR>Palsola ja puolustuspäässä Ilveksen Helminen.
<BR>
<BR>Veikkaaja myös analysoi joukkueet aloitusten osalta mielestään paremmuusjärjestykseen seuraavalla tuloksella:
<BR>
<BR>1.TPS
<BR>2.Tappara
<BR>3.HIFK
<BR>4.Ilves
<BR>5.Kärpät
<BR>6.Blues
<BR>7.Lukko
<BR>8.SaiPa
<BR>9.JYP
<BR>10.HPK
<BR>11.Pelicans
<BR>12.Ässät
<BR>13.Jokerit
<BR>-----------------
<BR>
<BR><table border=0 bgcolor=\"GREEN\"><td width=20><font color=\"GREEN\"> </table><table border=0 bgcolor=\"GOLD\"><td width=20><font color=\"GOLD\"> </table><table border=0 bgcolor=\"BLACK\"><td width=20><font color=\"BLACK\"> </table>
<BR>
<BR>
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Mane 2001-03-13 08:32 ]</font>
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotain tuollaista epäilinkin. No, en ehkä noin pahaa, mutta saman suuntaista.
<BR>
<BR>Jokerithan on puuttunut tähän ongelmaan viimeaikoina, laittamalla Variksen aloituksiin, joten eiköhän se asia hoidu ainakin osittain.
<BR>[addsig]
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jep!
<BR>
<BR>Ainakin Ilves pelissä ja nyt viimeisessä Blues pelissä kun Varista käytettiin aloituksissa voitti Pete suurimman osan aloituksista, Ilves pelissä varmaan lähes 95 prosenttisesti ja veikkaisin että jos aloitustilastoja katsottaisiin myös näiden vähemmän kuin 500 aloitusta ottaneista pelaajista niin Varis johtaisi koko liigan aloituspörssiä. Ja näyttää siltä että muistin tuon Jokereiden sijoituksen aloituksissa piirun verran paremmaksi mitä se oli, mehän ollaan koko liigan huonoiten aloittava porukka, ei aivan hyvä kun pahimmat kilpailijat keikkuvat aivan kärjessä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Hmm, en ole kauhean yllättynyt siitä, että keskustelu tästä aiheesta meinaa mennä inttämiseksi muutaman pelaajan arvostuksesta tai arvostuksen puutteesta. Huomattavasti puolueettomampaa kommenttia varmaan irtoaisikin, jos jokainen jääväisi itsensä arvostelemasta oman suosikkinsa ja miksei myös oman ykkösinhokkinsa pelaajia. Mutta toisaalta, sitten keskustelu ei olisi niin värikästä <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
<BR>
<BR>Kun kerran aloituksistakin puhutaan tässä ketjussa paljon, niin pistänpä ajan kultaaman muiston 90-luvun alkupuolelta divarimatsista Forssasta. FoPS (nyk. FPS) oli kahden miehen alivoimalla, ja pelikatkon aikana valmentaja tuli epähuomiossa laittaneeksi kentälle kolme puolustajaa. Aloitus oli siis FoPS:n puolustuspäässä. Valmentaja yritti vaihtaa yhden puolustajista hyökkääjään, mutta tuomari ei enää antanut lupaa. Niinpä joku jääkaappi-pakastinyhdistelmän kokoinen pakki, jonka nimeä en muista, meni aloittamaan. Yleisö hörähti spontaaniin nauruun, kun tuo järkäle suunnilleen porasi mailansa kymmenen senttiä jään sisään. Taisi olla kaverin uran ensimmäinen ja viimeinen aloitus.
<BR>
<BR>PS. Flintstone: tuliko se yksityisviesti perille?
<BR>[addsig]
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Designer: Juu tuli (tosin en tiedä millä noita yksityisviestejä huomaisi katsoa ilman eri ilmoitusta täällä julkisella palstalla) ja pistin vastauksenkin sulle yksityisesti. Mut paljastetaan sen verran muillekin että...Rauha maassa. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Niin, kuten Flintstone jo kertoi, niin olemme pikku riitamme sopineet. Ja pyydän anteeksi myös muilta palstan lukijoilta sita showta <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
<BR>Kuten myös sitä, että tämä viesti on ketjussa, johon se ei välttämättä kuuluisi.
<BR>[addsig]
 

Miguel

Jäsen
Hyvä pointti, Mane!
<BR>
<BR>Kuka on kuullut Veli-Pekka Laitisesta? Mielestäni erinomainen pelaaja, ylivoimassa kylläkin panttaa laukausta liikaa (eikä se laukaus nyt niin erikoinen ole). Onhan se toisaalta Vopatin & co ansiota, että Vellun +- on noin hyvä, toisaalta taas on Vellun ja Koskisen ansiota, että Vopatin ketjun +- on noin hyvä, kummin sen haluaa ajatella. Tämä taas kertoo siitä, että Vopat ei hyökkää niin paljon, mikä on osasyy vain kohtalaiseen pistemäärään (joka voisi olla parempi). Jan Latvalaakaan harvat arvostaa; hyökkäävänä pakkina mies on maan ehdotonta eliittiä, mutta puolustaminen... se näkyy +- tilastossa.
<BR>
<BR>+- tilastosta löytyy kyllä ali- (ja yli-) arvostettuja pelaajia nimiä maintsematta, ettei nyt joku jää sanomatta ja siitä synny porua. Toivottavasti tämä ei kuulosta Blues-fanien kaltaiselta itkulta!
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Hmm... Noista aloitusprosenteista tuli mieleeni, että koska kyseessä ei liene SM-liigan virallinen tilasto, niin mistä tuo tilasto on saatu (siis mistä Veikkaaja on sen saanut)? Joukkueiden tilastomiehiltä? Ja minkähänlainen mahtaa olla virhemarginaali?
<BR>
<BR>Esim. Veikkajassa Sahlstedt sanoi, että joskus voitettu aloituskin saatetaan kirjata tappioksi, koska vastustaja saa kiekon. Itse olen huomannut, että ainakin Barkov yrittää (etenkin alivoimalla) voittaa aloitukset eteenpäin ts. lyödä kiekon vastustajan päätyyn, näin varsinkin keskialueen aloituksissa. Tekipä Jokereita ja Pelicanseja vastaan maalitkin voittamalla aloituksen itselleen eteen. Jos joku siis tietää mistä tilastot on saatu, niin se antaisi hieman perspektiiviä niiden tarkasteluun.[addsig]
 

Karpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Herätellääs tätäkin ketjua muutaman vuoden takaa..

Sm-liigan yliarvostetuimmat pelaajat TOP-5

1.Marko "liigan värikkäin pelaaja" Anttila
2.Tommi Paakkolanvaara
3.Jesse Saarinen
4.Jussi Tarvainen
5.Jukka-Pekka Laamanen

Kyllä Marko Anttilaa sen verran eri medioissa ennen kauden alkua hehkutettiin, että teot on tähän mennessä olleet varsin mitättömät.

Mutta kertokaas omat mielipiteet.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jokereiden listalta toteaisin Kimmo Erosen. Onko hän sitten yli- vai aliarvostettu, sitä jokainen voi miettiä itsekseen, mutta mielestäni hän on pelannut ihan hyvin Jokelan parina.

Toisekseen mainitsisin mm. eräässä nelosen videoklipissä liigan parhaaksi kiekollisen puolustajan -tittelin saaneen Tom Koiviston. Hänellä ei ihan putkeen ole kausi ainakaan vielä ole mennyt. Syystä tai toisesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös