Formula 1 – kausi 2008

  • 368 990
  • 2 737

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ok, kiitos asiallisista ja valaisevista vastauksista. Ei ollut tarkoitus mitään N-korttia tai perisuomalaista kateutta vetää sen enempää esille, kunhan vaan spekuloin. Monzan kiilaukset kyllä muistan ja kyllähän se vitutti. Samoin Spa, josta kylläkin tuli rangaistus ja Räkän peräänajo. Toisaalta taas, ei noissa edelleenkään ole hirveästi eroa temppuihin, joita nuo kolme edellä mainitsemaani mestaria radalla tekivät. Aletaan olla siis lähellä keskusteluja, että mitä kaikkea voiton eteen voi ja saa tehdä. Ja se keskustelu on loputon suo, jonne ei kannata mennä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Siis tarkoitan, vaan että aikauskomatonta, jätkä tulee jostain "slummista" Englannista, tiputtaa hallitsevan tuplamestarin Alonson apupojaksi, on sarjassa lopulta 2 ja seuraavalla kaudella kukistaa hallitsevan mestarin Kimin ja vie tittelin.

En tiedä minkälaisista oloista tulee, mutta onhan Hamilton aivan poikkeuksellinen lahjakkuus, sen ei pitäisi olla kenellekään uutinen. Lewis Hamilton on kaikkien aikojen nuorin maailmanmestari ja vaikka on harvinaista, että rookie-kuski pääsee huipputalliin, ei se ole ennenkään tarkoittanut automaattisesti menestystä. Mm. Jenson Button, Damon Hill, David Coulthard, Kimi Räikkönen ja moni muu taisteli aika monta vuotta huippukalustollakin ennen ensimmäistä maailmanmestaruuttaan.

Kuten olen aiemminkin sanonut, vain Michael Schumacher on pystynyt ensimmäisillä kausillaan vakuuttamaan yhtä kovaa. Fernando Alonso teki myös saman ensimmäisellä Minardi-kaudellaan, mutta oli toisella kaudellaan hitusen hukassa. Sebastian Vettel on ollut ikäänsä nähden suorastaan huikaisevan hyvä, mutta hänelläkin on se toinen kausi vielä näkemättä. Hamilton taasen oli tällä kaudella kokonaisuutta katsottaessa jopa edellistä kautta parempi, vaikkei tallikaveri yhtä kova nyt ollutkaan. Viime kaudella puuttunut tasaisuus ja paineensietokyky oli tällä kaudella mestarismiehen tasolla ja sikäli mestaruus on kyllä täysin ansaittu.

Vaan eipä sillä, silti harmittaa vähän Massan puolesta. Jos Räkä saa hommansa kondikseen, on Massalla ensi kaudella huomattavasti kovempi paikka nousta mestaruustaistoon. Toisaalta uskon Massan kasvaneen kuskina todella paljon tällä kaudella ja vievän Räikköstä myös ensi kaudella.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Entä jos Massa häviää ensi kaudella Räikköselle, niin onko silloin Massan ura ferrarilla ohi ennen sopimuksen loppua?

Ei, sillä Massa kärsii edelleen aliarvostuksesta (kuten täälläkin nähdään) eikä siltä odoteta yhtä paljon kuin Räältä. Sille myös maksetaan murto-osa Räikkösen keräämästä palkasta. Massalla on toisaalta allaan lähes nappikausi, Räkällä totaalinen epäonnistuminen. Italialainen mediahan on vaatinut Räikkösen potkuja jo puoli kautta ja tänään Domenicalli ilmoitti odottavansa Räikköseltä samanlaista comebackia kuin Valentino Rossi teki MotoGP:ssä. Jos se ei onnistu, on Räkä kyllä ajanut itsensä todella tukalaan asemaan.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varsinkin Interlagosissa 2007 tämä hannuhanhen tuuri todellakin realisoitui juuri Hamiltonin kohdalla... Vai onko jo unohtunut?

Ei ole unohtunut. Interlagos 2007 oli poikkeus, joka vahvistaa säännön. Ei nopeasti tule muita kisoja mieleen, jossa Halmiltonilla olisi ollut HUONOA tuuria, niitä kuitenkin kaiketi on? Ja kyllä, Lewis on tuonut lisää ohituksia kisoihin ja tehnyt osansa viihdyttävyyden lisäämiseksi. Loistava ja nopea kuski, jolle onnetar hymyilee.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei se mikään hillovoitto Räikkösellä ollut. Kuten tälläkin kaudella nähtiin niin ainoastaan aivan käsittämätön pulla toi MM-voiton jälleen paineiden alle musertuneelle Hamiltonille. Hamilton oli jälleen päätöskisassa pelkkä statisti joka oli menettää mestaruuden omaan kädettömyyteensä, Hamilton oli onnekas ja sai siksi mestaruuden sen sijaan pehmeäksi haukuttu Massa oli täyttä timanttia vaikeista lähtökohdista huolimatta.

Massallehan lähtökohta tähän kilpailuun oli henkisesti monta luokkaa Hamiltonia helpompi. Massalla ainoa tavoite oli yrittää voittaa ja toivoa, että muut asiat menevät sopivasti. Lähinnä oli siis voitettavaa.

Hamiltonilla puolestaan oli viime kauden haamut riesanaan, jatkuvat buuausmyrskyt, piti yrittää säästää samalla autoa ja olla nopea, konetta oli melko varmasti viritetty käymään hieman alempaa ja niin edelleen. Kaikki hävittävänä. Jos toisen kerran peräkkäin olisi menettänyt 7 pisteen johdon vikassa kisassa, niin olisi usko omaan tekemiseen kärsinyt lähes väistämättä erittäin suuren vaurion.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varsinkin Interlagosissa 2007 tämä hannuhanhen tuuri todellakin realisoitui juuri Hamiltonin kohdalla... Vai onko jo unohtunut?

Ei ole unohtunut, mutta voisitko kertoa, mitä tekemistä Interlagosilla 2007 on tuurin kanssa?

Aika paljon Hamiltonin paineensietokyvystä ja pään kestävyydestä kertoo se, että melkein onnistui ryssimään kaksi vuotta putkeen ns. "varman" mestaruuden.

No ainakin Erkki Mustakarin mukaan Glockin oli mahdotonta estää ohitusta juuri siksi koska hänellä oli kuivan kelin renkaat. Mustakarin luulisi lajista jotain tietävän... vaikka hänkään ei ole erehtymätön

Ai Erkki "nyt pitää odottaa että saadaan kierros täyteen ja nähdään kärjen järjestys" "F1-asiantuntija" Mustakari ei ole erehtymätön, no shit. Eki on kyllä surkuhupaisin tapaus koko F1-historiassa. Mittarissa on käsittämätön määrä paikanpäällä nähtyjä skaboja, mutta kaveri on jatkuvasti lähes yhtä pahasti kassalla kuin Matti Kyllönen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Aika paljon Hamiltonin paineensietokyvystä ja pään kestävyydestä kertoo se, että melkein onnistui ryssimään kaksi vuotta putkeen ns. "varman" mestaruuden.

Toisaalta ton voi yhtä hyvin nähdä niin, että Hamilton ajoi viimeisellä kierroksella kylmähermoisesti eikä yrittänyt typerää ohitusta Vettelistä, vaan käytti tilaisuuden sen nähtyään ja juurikin VOITTI tuon mestaruuden viimeisessä mutkassa.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
No kieltämättä vähän kieliposkessa laitoin tuon "slummi" -jutun, mutta toisaalta yhtä kaukaa on haettu nuo Hamilton on "paskahousu ja kultalusikka suussa"- läpät. Mutta oli niissä minun Hamilton kommenteissa myös paljon asiaa.

Mutta eiköhän parin seuraavan kauden suurimmat tähdet ole Alonso, Kimi ja Hamilton. Hamilton on jo yksi nykypäivän suurista, mestaruuksilla hiljennetään kritiikkiä, samoin teki Kimi viime vuodella.

Edelleen Kimi on minulle numero Uno, mutta todella PUUSILMÄISTÄ väittää ettei Hamilton olisi superkuski, jätkä on kolme vuotta minua nuorempi mutta voittanut jo maailmanmestaruuden ja tuhonnut kaikki tulokas-ennätykset.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Ihmeellistä kuinka paljon suomalaiset, italialaiset mediat ja formulajanarit puhuvat ihan täyttä diletanttista soopaa. Varsinkin tuo seuraava sitaatti ja siihen uskominen on eniten ihmetyttävää.

"Räikkönen on menettänyt motivaationsa ja siksi oli aika huono, etenkin aika-ajoissa"

- Autonkehitystaidoissa Räikkönen on suppean verbaliikkansa vuoksi huonohko, tosin ehkäpä nyt Räkäkin ymmärtää paremmin, että testausasioihin pitää paneutua paremmin ja koittaa parantaa tuota osa-aluetta. Jos motivaatio olisi ollut huono, niin mistähän johtuu, että kauden avauksessa Räikkönen oli nopein aika-ajossa ja kisoissa. Ferrarin taholta mentiin autonkehittämisessä siihen suuntaan kesken kauden, että auto ei enää Kimille sopinut. Näinhän ovat Ferrarilta kertoneetkin useaan kertaan. Hänen ajotyllillään etenkin ensimmäisen kierroksen onnistuminen oli vaikeaa, kun hän ei saanut renkaita toimimaan. Varmasti aika-ajoissa yritti paahtaa minkä pystyi mutta ei vain onnistunut.

Kyllä se Räikkönen on ilman patrioottista asennettakin Massaa parempi kuski, kunhan saa Fiatin ajotyylilleen sopivaksi. Ensi kaudella odotan, että Massa on loppukaudesta Räkän apupoikana. Itse en nyt mitenkään erityisesti edes Räikköstä fanita.

Ja Hamiltonilla on noussut kusi päähän ja luulisi sen näkevän jokainen. On eria asia olla hyvällä itseluottamuksella varustettu, kuin ylimielinen itseään täynnä oleva kusipää. Normielämässäkin on niitä, joilla on terve ja hyvä itseluottamus mutta jossain vaiheessa se menee joillakin yli ja muuttuu kusipäisyydeksi. Ja näin on Hämiksellä käynyt eikä tähän lausuntooni mitkään ihonvärit tai maailmanmestaruus ole syynä vaan yksinkertaisesti vain kusipäisyytensä.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ensimmäisellä kaudella oli jo ajoittain pysäyttämätön, valtava Lewis- mania Briteissä ja nuori kloppi ei ollut ihan vielä valmis sankariksi ja tunaroi mestaruuden, uusi kausi ja nopein ja tasaisin, sateella ajoittain ylivertainen ja nyt pystyi vetämään päätyyn asti, vaikka oli jo menettää mestaruuden. Mies pysyi kerrankin kylmänrauhallisena ja vei lopulta koko paskan.
Niin... mielestäni Hamilton ei kyllä tässä viimeisessä kisassa hommaansa mitenkään kovin hyvin hoitanut. Tai sanotaanko, että ihmeen tiukalle se meni. Kaiken järjen mukaan tuon olisi paljon varmemmallakin tavalla pystynyt hoitamaan. Koko kausi huomioiden hän kyllä mestaruuden tänä vuonna ansaitsi, mutta vikassa kisassahan hän melkein taas ryssi koko homman. Tai oikeastaan ryssikin jo, mutta sitten Glock tuli avuksi ja kaikki hyvin loppu hyvin. Joten en välttämättä oikein erikseen lähtisi mainostamaan miten "mies pysyi kerrankin kylmänrauhallisena".

Mitä Hamiltonin tulevaisuuteen tulee niin varmaankin hänestä tulee aika ylivoimainen mediatähti verrattuna muihin. Varmaan Schumiakin kovempi markkina-arvoltaan. Puhtaasti kuskina hän ei kuitenkaan ole mikään legenda. Mielestäni Hamilton, Räikkönen ja Alonso ovat kaikki aika samalla tasolla. Tosin Räikkönen on näistä kaikkein vähiten "mestaruusmateriaalia". Keskeyttää eniten eikä pärjää aika-ajoissa. Toivottavasti kuitenkin Kimi ensi vuonna mestaruuden voittaisi. Kaksi putkeen Hamiltonille olisi jo aika paha muiden kuskien kannalta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hamiltonin "kusipäisyyteen" voi tietysti jokainen peilata itseään 22-23-vuotiaana. Jos sen ikäisenä olisi saanut parikyt miltsii kaudesta, deittaillut Pussycat Dollsin laulajaa ja voittanut Formula 1:sten maailmanmestaruuden nuorempana kuin kukaan koskaan, voisi tuota omaan itseensä uskomista tuoda aika moni muukin esiin.

Kyllä se Lewis siitä ikävuosien mukana rauhoittuu. Jos se voittaa seuraavat 9 vuotta putkeen vaikkapa ja rikkoo Schuminkin ennätykset niin sitten tosin voi olla, että nöyryyttä voi olla vaikea löytää.

Kuten eräs suomalainen on erääseen kirjaan kerran kirjoittanut: on vitun vaikea olla nöyrä kun on niin hyvä.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Minusta on aika kylmänrauhallisuutta päästää kaveri ohi ja luottaa siihen, että saa vielä Glockin kiinni, varsinkin kun Hamilton tunnetaan aggressiivisesta ajosta. Tämä kaikki viimeisellä kierroksella ja koko maailma kyttää menettääkö Hamilton taas pytyn.

Sitähän minä tarkoitan se jätkä on 23 ja TOISTA vuotta Formuloissa. Jos se olisi pelannut korttinsa paremmin 2007 viimeisessä kisassa se olisi vielä suurempi legenda.
 

trap

Jäsen
Ei se mitään kylmänrauhallisuutta ollut vaan omaa paskuutta ja munkki kävi viimeisellä kierroksella. Johan sen on Hamilton jopa itsekin tunnustanut.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta on aika kylmänrauhallisuutta päästää kaveri ohi ja luottaa siihen, että saa vielä Glockin kiinni, varsinkin kun Hamilton tunnetaan aggressiivisesta ajosta. Tämä kaikki viimeisellä kierroksella ja koko maailma kyttää menettääkö Hamilton taas pytyn.

Väität, että tuo oli kylmähermoinen, laskelmoitu ja suunniteltu teko? Miksi Hamilton sitten maaliviivan ylityksen jälkeen hokee radioon, että onko se minun,onko? Munkki kävi kun voitti, kiitos siitä Tyotan rengaspäätökselle.

Hamilton myöntää, että kävi tuuri.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Tottakai onnea oli siinä, että juuri Glock oli edessä, mutta minusta on jo ilmoitettu että oli suunniteltua päästää se Vettel menemään, kun ne tiesi että Glock on väärillä kumeilla edessä.

Ja tottakai se huutelee sinne radioon, kun autot ohittelee jatkuvasti toisiaan niin voi siinä mennä se tilanne ohi, missä itse on.

Täällä jatkoajassa me ei tiedetä mitään noista päätöksistä, vain omat päätelmät, aika vahvaa sen perusteella väittää että Hamilton vain tunaroi.

Aina voidaan tällaisilla jutuilla puida ikuisuuksiin, mutta Massalla oli koko kausi aikaa kerätä enemmän pisteitä, kuin Hamiltonilla. Ja samalla voi jossitella jos ei olisi satanut ollenkaan niin Hamilton olisi ollut jokatapauksessa mestari.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Aika paljon Hamiltonin paineensietokyvystä ja pään kestävyydestä kertoo se, että melkein onnistui ryssimään kaksi vuotta putkeen ns. "varman" mestaruuden.
Tavallaan olen samaa mieltä, Hamilton on nyt kaksi kertaa putkeen enemmän tai vähemmän jäätynyt viimeisessä kisassa. Mutta toisaalta kun katsoo millaisten paineiden keskellä Hamilton joutuu elämään ja millaista mediarumbaa hänen ympärillään käydään, niin kyllä hän kuitenkin suht hyvin on tuosta kaikesta suoriutunut. Ei Alonso tai Räikkönen ole uransa aikana ollut kertaakaan tuollaisessa pyörityksessä missä Hamilton on nyt käytännössä jo kaksi vuotta ollut. Tai no Alonso oli toki eräänlaisen mediamylläkän keskuudessa viime kaudella, mutta siinä paine jakaantui laajemmalti koko McLarenin väen niskaan.

Juhaht kirjoitti:
Toisaalta ton voi yhtä hyvin nähdä niin, että Hamilton ajoi viimeisellä kierroksella kylmähermoisesti eikä yrittänyt typerää ohitusta Vettelistä, vaan käytti tilaisuuden sen nähtyään ja juurikin VOITTI tuon mestaruuden viimeisessä mutkassa.

Snaipperi #16 kirjoitti:
Minusta on aika kylmänrauhallisuutta päästää kaveri ohi ja luottaa siihen, että saa vielä Glockin kiinni, varsinkin kun Hamilton tunnetaan aggressiivisesta ajosta. Tämä kaikki viimeisellä kierroksella ja koko maailma kyttää menettääkö Hamilton taas pytyn.
No itse en kyllä mitenkään pysty uskomaan, että Hamilton olisi jotenkin "antanut" Vettelin mennä ja ottanut varman päälle luottaen että "kyllä mä sen Glockin vielä tässä viimeisen puolen kierroksen aikana ohitan".

Snaipperi #16 kirjoitti:
Tottakai onnea oli siinä, että juuri Glock oli edessä, mutta minusta on jo ilmoitettu että oli suunniteltua päästää se Vettel menemään, kun ne tiesi että Glock on väärillä kumeilla edessä.
Niin Whitmarsh ja Dennis ovat jotain tällaista selittäneet. Se että uskooko näitä herroja sokeasti on sitten jokaisen oma valinta.
 
Viimeksi muokattu:

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Väität, että tuo oli kylmähermoinen, laskelmoitu ja suunniteltu teko? Miksi Hamilton sitten maaliviivan ylityksen jälkeen hokee radioon, että onko se minun,onko? Munkki kävi kun voitti, kiitos siitä Tyotan rengaspäätökselle.

Jos Toyota olisi päättänyt toisin niin Glock olisi tippunut Hamiltonin taakse jo varikkokäynnillä.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
No en ole varma, miten tuo loppu meni, mutta juuri sen takia ei voi suoraan lytätä että ei sillä pää kestä, kun ei 100% varmasti tiedetä miten se meni.

Hamilton ajaa valtavien odotusten ja paineiden alla, ei sitä tunnuta aina Suomessa ymmärrettävän, Ham ei voi mennä baariin ja laulaa karaokea rauhassa, Kimi voi suhkot rauhassa vetää ainakin Suomessa, pikku lööpit korkeintaan jossain iltalehdessä.

Edit: Mutta ehkä minä enemmän luotan Whitmarsiin ja Dennisiin, kun jatkoajan lukijoihin, ei pahalla, jotka ovat vielä aika anti- Hamiltoneja. Mutta 100% totuutta ei tiedä kukaan.

Ja Glock olisi saderenkailla niin Hamilton olisi mennyt joka tapauksessa ohi, hyvä huomio. Ja jos ja kun Timo jatkoi kuivilla niin Hamilton meni ohi. Eli molemmissa tapauksissa Hamilton olisi joka tapauksessa maailmanmestari, hyväksyi porukka sitä tai ei.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Minusta on aika kylmänrauhallisuutta päästää kaveri ohi ja luottaa siihen, että saa vielä Glockin kiinni, varsinkin kun Hamilton tunnetaan aggressiivisesta ajosta.

Kyllä. Helvetin kylmänrauhallisesti kaveri luisteli Vettelin perässä yrittäen ainakin kahdesti tulla ohi kun vähänkin paikan näki. Että se siitä "ohi päästämisestä" ja "luottamisesta että saa Glockin kiinni".

Kova kuski, mutta paineita ei näytä kestävän sitten yhtään. Ja kun joku kommentoi, että ei pitäisi sakottaa jos joku kerrankin ohittelee, niin onko se sitten sillä tavalla että jos takaa joku tulee ihan liian kovaa kurviin, niin ennemmin käännetään siihen eteen ja pilataan oma kisa samantien, vai miten? Kyllä "vaarallisesta" ajosta pitää sakottaa, eikä tätä Hamiltonin kohdalla ole tehty vaikka on ties kuinka monta kertaa mennyt täysin laput silmillä mutkaan ja muiden on ollut pakko väistää ettei oma kisa mene reisille. Ja sitten tämä sankari vielä mm. kommentoi ohitustaan Räikkösestä siinä skabassa missä ensin oikaisi shikaanin ja jäi rinnalle jotta saa paremman linjan seuraavaan mutkaan ja täten menee ohi; "Ei ole minun ongelmani jos hänellä ei riitä pokkaa jarruttaa tarpeeksi myöhään. Tällaisissa olosuhteissa olen todella hyvä, tiedän kuinka paljon pitoa minulla on ja voin hyvin jättää jarrutukset myöhemmäksi kuin muut." Sanatarkasti ei mennyt noin, mutta anywho. Varmasti ansaittu mestaruus, onhan miehellä piste enemmän kuin Sössöttäjällä, mutta kyllä taas kaiken teki sen eteen että mestaruus olisi kaverille mennyt. Hei, ehkä se onkin vaan niin perkeleen epäitsekäs kaveri? Varmaan jakaa Pussycat-Nicoleakin pitkin Motorhomeja kaikille halukkaille. Ilmaiseksi.

Ja niin, kyllä se "myöhään jarruttaminen" nähtiin Kanadassa.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ettei tule väärinkäsityksiä niin edelleen kyllä Hamilton on helvetin kova kuski. Tämän kauden paras. Ja jossittelu on turhaa. Voidaanhan vaikka sanoa, että jos Toyota olisi muiden tavoin tullut vaihtamaan ne renkaat niin Hamilton ei olisi koskaan edes jäänyt Glockin taakse. Mutta kun se Toyota ei nyt niitä renkaita vaihtanut, ja tuon Glockin lopullinen hiipuminen tapahtui viimeisessä mutkassa, niin kyllä silloin on aika tyhmää väittää ettei Hamiltonilla käynyt hemmetinmoinen säkä tuossa lopussa. Hamilton sen on jo itse tehnyt, miksei McLaren voi siis tehdä samoin?
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Joo editoin edellistä viestiä, sen lopussa lisää spekulointia. Eli Hamilton olisi joka tapauksessa mestari, teki Glock mitä tahansa. Jos olisi vaihtanut sadegummit niin Hamilton olisi jo ohittanut aiemmin, kun jatkoi kuivilla niin Hamilton pääsi lopussa ohi. Mikä tässä on niin vaikeaa, se on ihan sama mitä Vettel tekee.

Aika vahvaa väittää ettei kestä ollenkaan paineita, tosiaan ei viimeisissä kisoissa ole ihan terävimmillään, mutta toisaalta on jo tehnyt niin hyvää työtä että pääsee noin suuressa johdossa siihen viimeiseen kisaan. Kumminkin tuo jätkä on kahden vuoden aikana yhteensä eniten pisteitä keräillyt kuljettaja, kova temppu tuolta luuserilta jolla ei pää kestä, se on maailman huipulla sitä seuraa jokainen toimittaja ja Englannin roskalehdistö on aina hereillä. Tuosta terrori lehdistöstä kertoo jo se, että Englannin futaajat pelkäävät epäonnistumista ennen pilkkuskaboja.

Edit: Ja kaikki 23 vuotiaaksi mennessä. Tulokasennätykset, MM, yksi hopea jne.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Glockhan nyt ei pidä lainkaan Hamiltonista, joten ei hän todellakaan tahalleen päästänyt ohi. Sen näkee kierrosajoistakin, verraten tallikaveriinsa ja kun Hämis on mennyt Timosta ohi, niin näkee, kuinka kiihdytyksessä viimeisestä mutkasta Timon auto ei meinaa enää millään pysyä lapasessa, ei edes suoralla! Ohituskohdassahan Timo ajoi kuivaa linjaa pitkin, mikä on ymmärrettävää, kun hänellä ei ollut välikelin renkaita.

Ne jotka uskovat, että Hamilton tahalleen päästi Vettelin ohitseen siinä kohtaa, jossa Kubicakin härdellöi heidän kanssaan, uskovat varmaan myös Joulupukkiin...

Hamilton on mestari, ei mahda mitään. Onhan se kelpo kuskina mutta ihmisenä pidän kusipäänä. Se on aivan sama mistä syystä on tuollaiseksi tullut, se ei muuta sitä tosiasiaa että hän on varikon vihatuin kuski ja täysin ansaitusti. Formulakenttien Cristiano Ronaldo.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No se ei todellakaan olisi ollut sama, jos sade ei olisi yltynyt vikalla kierroksella. Silloin Glockin riski olisi kannattanut ja Hamilton olisi jäänyt nuolemaan näppejään.

Yhtä lailla voidaan sanoa että Massalla kävi helvetinmoinen munkki että vastoin kaikkia ennustuksia viime kierroksilla alkoi sataa. Ilman sadetta Hamilton olisi surffaillut maaliin mestarina.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Edit: Mutta ehkä minä enemmän luotan Whitmarsiin ja Dennisiin, kun jatkoajan lukijoihin, ei pahalla, jotka ovat vielä aika anti- Hamiltoneja. Mutta 100% totuutta ei tiedä kukaan.
100% totuutta ei tiedä kuin McLarenin johtohenkilöt. Mutta jokainen voi tulkita tilanteen ihan itse ja olla mitä mieltä haluaa. Itse sanoisin, että Whitmarsh ja Dennis voitonhuumassa heittivät vähän värikynää kehiin. Varmasti tuo Glockin tilanne oli heidän tiedossa ja heillä se toivonkipinä oli. Mutta se, että he kylmänviileästi analysoivat tilanteen ja tekivät salamannopean päätöksen, että näin toimitaan... ei vaan kuulosta kovin uskottavalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös