Ma 7.4.2008 Blues - Kärpät (2.finaali)

  • 54 533
  • 267

Salama44

Jäsen
Huh,huh! Olipas peli. Paikanpäällä tuli istuttua siniset lasit silmillä, joten katsoin peliä näin:

Bluus taistelee! Nostan hattua ja annan kaiken tunnustuksen, taputan seisten ja huudankin, vaikka tällä pelillä tulisi VAIN hopeaa.
Ensimmäinen finaalipeli oli vielä hermoilua varsinkin ensimmäisessä erässä. Tänään oli hyvä peli neljä ja puolierää vaikka sitä tarvittavaa voittomaalia ei vielä tullutkaan. Jo toisessa pelissä Blues hallitsi peliä moninkertaista mestaria vastaan ja välillä vain Tarkki antoi Kärpille mahdollisuuden pysyä pelissä mukana. Varsinkin ensimmäisen jatkoerän alku oli yhteen maaliin pelaamista.

Kun finaalien alkujännitys on ohi ja on nähty että Blueskin pystyy viemään Kärppiä välillä mennen tullen niin itseluottamus vain kasvaa tukevissa peleissä. Edelleen olen sitä mieltä, että hopeakin on jo hieno saavutus ja toisen finaalin jälkeen olen vielä ylpeämpi siitä että Blues pystyy pelaamaan Kärppiä vastaan näin hyvin. Mestaruus tulee vielä. Jos ei tänä vuonna, niin sitten ensi kaudella. Koko ajan mennään kuitenkin peli peliltä eteenpäin.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyvähän Kärpät on, mutta ah niin täydellisen HMV-joukkue. Vaikka Blues nyt sattui häviämään, niin en todellakaan toivo Bluesin koskaan pelaavan tuollaista kiekkoa kuin Kärpät.

Tervetuloa tärkeiden pelien maailmaan. Ymmärrän kyllä fiilikset, ja syvältä kouraisi itsekin katsella, kun oma tiimi oli melkoisen narussa, mutta jokun sortin ahaa-elämys koitti voittomaalissa. Kaksi kenttää hajalla, puolustuksessa melkoista lovea, mutta niinpä ei Kärppä-maalin edessä kuitenkaan juhlittu.

Tältä pohjalta voin kuvitella, miten hyvältä tuo voitto tuntuu Kärppä-leirissä, ja keskiviikon pelissä tuskin kahlataan noin syvissä vesissä.
 

Action man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matinkylän Mahti
Onpas täällä yllättävän monella Kärppäfanilla noussut keltainen neste päähän, eikä ihan vähänkään.

Hienosti Blues taisteli ja olisi todellakin ansainnut voiton. Oulussa taas Kärppiä seinille ja voitto plakkariin niin alkaa sarja kääntymään etelään päin, varmasti.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Antti Ylösen lisäksi löytäisin myös rajusti urakoineen Topi Jaakolan. Kuormitus oli nimittäin aikamoista. Ihan hyvin kesti silti jälleen.
Voitonjuhlat tuollaisen suossa rämpimisen jälkeen kyllä ymmärtää.

Nojoo kyllä, mutta mieleen jäi vain se, että Kärpät oli jyrän alla ja ylivoima luokatonta. Pitää vielä tosin nostaa se esiin, että Jonas Andersson oli loistava alivoimalla. Tietysti koko joukkue puolusti ja taisteli hyvin, mutta pitää sitten taas kysyä, että miksi tuolla materiaalilla joutuu puolustamaan lähes koko pelin ja ylivoima oli niin luokatonta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Vitutti olla Länsiautolla Kärppänäkin

No nauratti itseasiassa ihan helvetisti, ja nuorikkoa nauratti vielä enemmän kun aikuiset miehet saunovat kuin...ööh, vihaiset aikuiset miehet!

Kyllä Kärpät puolusti hyvin, siivosi reboundit aika mallikkaasti, ja Tarkki pelasi huikean pelin...

MUTTA voi jumalauta mitä Lars Leevi Laestadiuksen avauspeliä ja hyökkäyspeliä. Hannesta ei kiinnostanut, Pesosen draivikin oli hukassa ja Bros näkymätön maalia lukuunottamatta - eikös se Blues pitänyt olla jolla otteluputki painoi?

Olen erittäin pettynyt joukkueemme esitykseen. KAKSI viitosen yv:tä, ja mm. toisen jatkoerän alkaessa alivoimalla pelaavalla Bluesilla oli yhdessä vaiheessa neljä laukausta Kärppien yhtä vastaan. Kärpät hallitsi pelin alkua, sitten kusi 5-3-yv:n, ja sen jälkeen hiimaili 60-80 minuuttia PAHINTA LESTAKIEKKOA KOSKAAN.

Kärppien nelonen oli hyökkäysketjuista ainoa joka ansaitsee puhtaat paperit, muilta todella munatonta ja vauhditonta vääntämistä.

Ainoastaan Bluesin tehottomuus tehdä toista maalia pelasti meidät. Ollaan me niin vitun hyviä ja onnekkaita ilmeisesti.

EI tosin estä juhlimasta! Eli haistelkaa tuoreita kainaloitani ja gloryhuntatkaa Kärppiä, kiitos.

KÄSITE™

PS. Blegille lohdutuksen sana - suuret joukkueet kasvavat oppimalla häviämään ensin. Mekin aloitimme uuden mitaliputken ottamalla Tapparalta finaaleissa turpaan ensin. Kattokaa missä me ollaan nyt.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onpas täällä yllättävän monella Kärppäfanilla noussut keltainen neste päähän, eikä ihan vähänkään.

Siis mitä vittua nyt taas...Kärppäfanit kehuu Bluesin taivaaseen ja haukkuu omia. Sanoisin sitä nöyräksi käyttäytymiseksi ennemmin kuin kusipäiseksi.

Oli kyllä niin huikea thrilleri ettei keksi mitään järkevää sanottavaa. Hieno matsi, Bluesin ja hyvin pelanneen Brucklerin kannalta valitettava. Kärpillä jää ainakin parannettavaa, luulisi joka jätkän tajuavan ettei tällä voitolla kannata hirveästi leijua.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Hehe, huomaa että Espossa ei mestaruuksilla olla paljoa viimeaikoina juhlittu. Se on AIVAN sama mikä on tyyli kun voitosta taistellaan. Jos Kärpät menee ja vie mestaruuden niin ketä kiinnostaa miten se mestaruus tuli kun kuplivaa juodaan ja "poikaa" nostellaan...
Ne on varmaan hurjat juhlat ne kun nuo virkamiehet päästävät ilon irti. Juovat ehkä oluttakin?

Mun mielestä maailma ei ole mustavalkoinen, mielestäni on hienoa että meidän jengiltä löytyy sydäntä.

No ehkä me opitaan tavoille sitten jatkossa, pistäpä Matikainen Kliinisen kiekon aakkoset tilaukseen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät pelasi 2003 Tapparaa vastaan erittäin pirteää ja yritteliästä kiekkoa, mikä näytti hemmetin hienolta, mutta tulos oli 0-3. Ei Kärppien peli aina tällaista ole ollut tälläkään kaudella, mutta se on Bluesin hyvyyttä, että Kärpät pelaa noin. Kärpät osaa myös tämän puolen pelistä ja se on taas Kärppien hyvyyttä.

Olin tasoitusmaalin jälkeen aika varma, että tappio tulee, koska yleensä Kärpät on pystynyt vaihtamaan isommalle aina kun tarvetta on tullut. Nyt ei vaan pystytty. Tästä syystä lasken Bluesin hallinnan heidän hyvyydekseen enemmän kuin Kärppien huonoudeksi. Kaikesta näki, että Blues on ladannut tähän peliin kaiken ja valmistautuminen oli onnistunut aivan nappiin. Tähän kun lisätään Sahlstedin poissaolosta johtunut ketjujen sekoittelu, niin Kärpät eivät vaan pystyneet pääsemään pelin päälle missään vaiheessa.

Viimeistelyssä Blues sitten törmäsi samoihin ongelmiin kuin ekassa pelissä. Kärpät puolustaa parhaat paikat pois ja sitten niissä muutamissa kunnon paikoissa ei vaan tuuri tai kärsivällisyys riitä.

Oliko peli sitten väärin voitettu? Mielestäni ei. Jos pystyy pelaamaan 90 minuuttia jyrän alla ja vain yksi menee omiin, ei se pelkällä tuurilla selity. Muutenkin ihmettelen joidenkin Kärppäfanien itkua siitä, että voitossa olisi jotain hävettävää tai sitä ei saisi juhlia. Se on mielestäni ylimielistä. Mielestäni juuri tuollainen "selviytyminen" on suuren joukkueen merkki. Merkki juuri sellaisesta joukkueesta joita Suomessa (ml. maajoukkueet) on ollut liian vähän. Voittajajoukkueesta lyhyesti sanottuna.

Tuomareille tällainen peli on kyllä erittäin vaikea. Roikkumista sallittiin minun makuuni liikaa ja myönnänpä ajatelleeni jossain toisen erän paikkeilla, että kotiinvetoa on päätetty harrastaa Espoossa kuten ekapelissä oli Oulussa. Sitten jatkoajalla ei vihellettykään kuin ne mitkä oli pakko. En varmaan ole koskaan ennen toivonut, että Kärpät eivät tekisi yv:llä maalia (5-3, 1. je), enkä tiedä toivoinko oikeasti nytkään. Kuitenkin olisihan se sellaisten jäähyjen jälkeen ollut erittäin epäsopiva ratkaisu tällaiselle pelille. Sen sijaan ratkaisumaali oli käsikirjoituksen mukainen. Ratkasija puskista pompulla. Hieno veto.

Pesonen ei ole ollut hyökkäyspäässä ihan oma itsensä, mutta on kyllä puollustanut uskomattoman hienosti, tasakentin ja ylivoimalla. Kaikki se ylimääräinen mitä Pesonen saa, ei voi olla näkymättä jossakin. Mielestäni kestää kuitenkin hienosti, vaikka joskus keittääkin. Kaikki neidittelyt yms. kateellisten panettelut ovat täyttä paskaa, jos näin vulgääristi suoraan voi ilmaista.

Veikkaan, että sarja on ratkennut. Kärpät nostavat satavarmasti tasoaan ja kyllähän tämä peli teki Bluesin selkärankaan loven. Ikitaistelija Rajamäen ilme pelin ratkettua kertoi jostakin. Tähän yhdistetään fyysinen rasitus ja sen kasaantuminen, niin en usko että Bluesilla riittää paukut siihen mitä mestaruus vaatisi. Urheilussa kaikki on kuitenkin mahdollista ja Blues ei varmasti ole luovuttanut, ´till the fat lady sings...
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Todennäköisesti sarja menee poikki suoraan neljässä pelissä. Se on vain hyvä, niin pääsee viikonloppuna juhlimaan. Alkaahan se olla vähän rutiinia mutta juhlat kuitenkin.

Jalosen taktiikka onnistui täydellisesti. Ihmettelinkin mitä se KJ naureskeli kesken pelin haastattelussa mutta ilmeisesti tiesi miten pelissä lopulta käy. Tuomareita on haukuttu koko kevät, joten mennään samaa rataa. Kuitenkin voidaan sanoa, että yksikään playoff-peli ei ole ratkennut tuomarointiin. Kärpät oli vain kohtelias Bluesille, kun ei tehnyt maalia kummankaan vitosen aikana eikä liioin 5-3 ylivoimalla. Eipähän tarvi jossitella tuomaroinnista.

Seuraava peli voisi olla rehellinen maalintekokilpailu, siinähän Kärpät pärjää paremmin. Blues-fanit ovat onneksi oppineet sen verran Jokerit-sarjasta, etteivät luovuta niin helpolla kuin silloin.

Tämänpäiväinen oli kuitenkin tässä sarjassa Kärppien huonoin peli.
 

CuChulainn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, FC Honka, Flyers, DFB-Elf
Onnittelut Kärpille ensialkuun ottelun voitosta.

Mitä sanoa ottelusta. Oulun Kärpät - "jalkapallon Kreikka". En tiedä oliko Kärppien peli antijääkiekkoa vai muuten vain paskaa - voitto sillä tuli jokatapauksessa. Tuhat pitkää kiekkoa puuduttavat muuten fiilistä kummasti. Jääkiekon voitto olisi ollut kenties Jokerit-Blues finaalit, mikä sinänsä on triviaalia haihattelua.

Onnittelut ottelun voitosta herätysliikkeen pojille.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Väsynyt, mutta onnellinen. Kuvaava sanapari tähän tilanteeseen, rankkaa tuollanen jatkoaikailu. Ja minäkö se olin jossain toivonut tiukkaa sarjaa? Vitut siitä, haluan voittaa, enkä pelätä kuin henkeni edestä.

Kun 5-3 YV oli sössitty, nousi ensimmäistä kertaa mieleen aito mahdollisuus, ettei voiteta mestaruutta. Miten valtaisa boosti tuon täytyy olla joukkueelle, nollata kärppien liki kaksiminuuttinen 5-3 YV jatkoajalla. Tähän vielä viitosten hoitaminen, niin hurjasti blegikin taisteli. Sarja on vielä täysin auki.

Väsyttää, mutta mukavaa oli, kaikesta huolimatta.
Ouluun tulee metro ennen Espoota, Juha Junno maksaa sen...
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Todennäköisesti sarja menee poikki suoraan neljässä pelissä. Se on vain hyvä, niin pääsee viikonloppuna juhlimaan. Alkaahan se olla vähän rutiinia mutta juhlat kuitenkin.

Jalosen taktiikka onnistui täydellisesti. Ihmettelinkin mitä se KJ naureskeli kesken pelin haastattelussa mutta ilmeisesti tiesi miten pelissä lopulta käy. Tuomareita on haukuttu koko kevät, joten mennään samaa rataa. Kuitenkin voidaan sanoa, että yksikään playoff-peli ei ole ratkennut tuomarointiin. Kärpät oli vain kohtelias Bluesille, kun ei tehnyt maalia kummankaan vitosen aikana eikä liioin 5-3 ylivoimalla. Eipähän tarvi jossitella tuomaroinnista.

Seuraava peli voisi olla rehellinen maalintekokilpailu, siinähän Kärpät pärjää paremmin. Blues-fanit ovat onneksi oppineet sen verran Jokerit-sarjasta, etteivät luovuta niin helpolla kuin silloin.

Tämänpäiväinen oli kuitenkin tässä sarjassa Kärppien huonoin peli.

Ja sitten vielä jotkut sanovat kärppäfaneille nousseen keltaisen nesteen päähän. Kummallista.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Fiilikset on nyt hieman tasaantunut kun kävin vähän ottamassa happea (lähinnä vitutus, ei kyllä tosin paljoa). Siis kaikki kunnia Bluessille. Blues oli tänään erinomainen ja olisi enemmän kuin ansainnut voiton. Jos suoraan sanotaan niin Blues varmasti voittaa tällaisen pelin ainakin 5 kertaa kuudesta, mutta nyt kävi kuitenkin näin, tyylipisteitä ei jaeta. Tarkki pelasi erinomaisesti sekä tuurilla että ilman.

Ja Kojo, siis mitä vittua ?? Oliko jämäkkää, oliko ? Vielä ymmärrän että kolmannessa erässä puolivälin jälkeen aletaan pelata kilpikonnaa maalin johdossa, mutta tänään se alkoi jo 1. erässä! Ei tollanen safety-peruuttelu voi olla voittavaa lätkää pitkässä juoksussa. Blues sai varmasti tästä uskoa ja tulee keskiviikkona jatkamaan siitä mihin se tänään jäi. Ne ei luovuta, se on 100-varmaa.

Kärppälauman pitää alkaa pelaamaan sitä omaa peliä mitä on kuitenkin tälläkaudella eniten nähty. Kiekkoa liikkeelle, luistelua, liikettä, aktiivista karvausta, tilanteen mukaan myös vieraissa, ja tunnetta, taistelua ! HMV-starat vetää selät suorina finaaleita, ei todellakaan näin! Lehtonenkin valitteli erätaukohaastattelussa työnteon puutetta. Siis jätkät herätys, nyt pelataan finaaleita! No uskon että peli paranee, ei se ainakaan voi enää huonontua.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
- Mikko "Bambi" Lehtonen. Nyt tiedetään mistä tuo lempinimi tulee. Molemmissa peleissä kunnon hyppelyä. Vaikka Pesonen paljon kompuroikin niin en muista nähneeni mieheltä tuollaisia hyppyjä, mitä Lehtonen on esittänyt.

Heh. Ei voi kun nauraa. Uskomatonta roskaa.

- Sitten vielä tiedoksi Espooseen, että jos joku kuskataan paareilla pois, niin silloin on tapana taputtaa, eikä viheltää. Minä ainakin taputtaisin jopa Bambille, jos häntä paareilla kärrättäisiin pois.


Niinkö teillä on tapana? Minä en muuten ikinä taputa, kun jotain kärrätään paareilla pois. Mitä taputtamista siinä on? Hyvä kun saitte poron tapettua?

On ihan PIKKUISEN eri asia taputtaa sille kun joku pahan näköisen tilanteen jälkeen poistuu omi jaloin. Paareilla kuskaamiselle, ei ikinä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Oliko peli sitten väärin voitettu? Mielestäni ei. Jos pystyy pelaamaan 90 minuuttia jyrän alla ja vain yksi menee omiin, ei se pelkällä tuurilla selity. Muutenkin ihmettelen joidenkin Kärppäfanien itkua siitä, että voitossa olisi jotain hävettävää tai sitä ei saisi juhlia. Se on mielestäni ylimielistä. Mielestäni juuri tuollainen "selviytyminen" on suuren joukkueen merkki.

Kyllä, Kärpät selvisi hienosta Bluesin 5 minuutin alivoimista päästämättä maaliakaan, sekä Bluesin 3vs5-alivoimasta. Upeaa taistelua etenkin Hannes Hyvöseltä ja muilta neppailijoilta jotka varoivat laukomasta yhtään kertaa.

Tottakai me juhlimme. Pitää meidän kuitenkin myös kritisoida onnetonta viimeistelyä ja paskoja avauksia pelissä joka oli ratkaistavissa moneen kertaan jo varsinaisella peliajalla. Samaa odottaisin myös Kojolta.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Blues, teitä on ilo katsella!

Pakko vieläkin kuokkia ja heittää omia lusikoita hyvään soppaan:

1) Blues, en muista nähneeni vastaavalla asenteella yhteen pelaavaa joukkuetta vuosiin. Tulee mieleen JYP 90-luvulla + 10%. Mahtavaa vääntöä ja periksi ei anneta yhtään. Ei kukaan jätkä, ei missään vaihdossa, ei missään kaksinkamppailussa.

2) Toisin kuin moni muu, mielestäni playoffs-tuomarointi on mielummin yllättänyt positiivisesti. Tänään ei: munaa ei vaan riittänyt viheltää oikein, enemmän tyylinä oli roiskia jäähyjä tasaisen harvaan eikä systemaattisesti. Tästä kärsi tänään Blues. Uskomatonta tappelua 3-5 -pelissä ja 5 minuutin sessioissa. Huikea joukkue.

3) Kärpät: rakastan kiekkotaitavia, luovia maalinikkareita. Näihin Pesonen kuuluu, mutta nyt tämän allekirjoittaneen korkealle arvostaman pelaajan otteita ei voi kehua. Toisaalta kaksinkamppailupehmeyttä, toisaalta epämiehekästä pikkusikaa, kun omat voimat eivät kovaan PO-kiekkoon riitä. Hiukan asennepunttia ja muutama lusikallinen kalanmaksaöljyä ja aitoa pohjoisen pojan taisteluasennetta seuraavaan peliin, kiitos!

4) Maalivahdit: jollain foorumilla Tarkkia olen asetellut aika matalalle PO-vahtien arvioissa, mutta tänään hän yksinkertaisesti yksin voitti Bluesin. Vaikka asiaa miten vääntää, niin Tarkki voitti tämän pelin, ei Kärpät. Ja toisessa päässä B oli loistava ilman viimeistä lipsahdusta. Molemmat osoittivat kuitenkin, että ovat parhaimmillaan kovissa peleissä.

5) Suomalaisen jääkiekon tulevaisuus: ei olla huonoissa kantimissa. Taitokiekon, taistelun hurman ja hyvän joukkuepelaamisen opit on opittu. Toisaalta ihailen Kärppien taitoa "keskittyä olennaiseen" eli minimoida energiahukka ja tehdä tulosta, toisaalta Bluesin valmennuksen kykyä puristaa väsyneestäkin jengistä tuollaisia suorituksia ulos tasaisesti, illasta toiseen. Matikainen on vielä maajoukkueemme valmentaja, lyököön asiasta vetoa ken uskaltaa.

Tässä päällimmäiset, kiitos molemmille joukkueille huikeasta kiekkojännäristä!

Jupa
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
On ihan PIKKUISEN eri asia taputtaa sille kun joku pahan näköisen tilanteen jälkeen poistuu omi jaloin. Paareilla kuskaamiselle, ei ikinä.

Viheltely ok?

Keskiviikkona on The Game.

Kuten aikaisemmin kirjoitin, peli ei ollut kaunista mutta tilanne on 2-0 ja kannattajalle se riiittää. Kannatan seuraa, en pelityyliä.

Keller-Eaves-kaksikko oli huikella pelipäällä ja ainankin allekirjoittaneen pulssi kaksinkertaistu joka kerta kun pelurit jäälle astuivat.

Loppuun pakko sanoa että huojennus oli suuri kun Kärpät ei tehnyt voittomaalia 5-3-yv:llä jatkoajalla. Ei olisi ollut oikea päätös ottelulle.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Vituttaa edelleen kohtalaisesti, mutta suurin piikki on takana ja pystyy muutaman ranskalaisen kirjoittamaan:

- Brücksiltä aivan käsittämätön imaisu
- Sanen jäähy aivan vitun naurettava, Kähkösen jäähy mediakuutiolta nähtynä ihan ok
- Paikoitellen ihan kova tunnelma
- Tuomarilinja edelleen aivan vitun naurettavaa paskaa. Ei nyt voi suoraan sanoa, että olisi tuomareihin ratkennut mutta kyllähän Kärpät hyötyivät (mm. tuhannet roikkumiset sekä Pesosen huitaisu mailla Kurkea naamaan ja potku Eavesia)
- Hieman vituttaa edelleen - parempia oltiin, mutta nyt kävi näin. Ei mahda enää mitään. Samalla ilmeellä Ouluun. On sen pakko pomppia meillekin joskus.

EDIT:

Lisätään vielä, että vaikeaa noita kärppien loukkaantumisia on ottaa tosissaan, kun muistissa on hyvin esim. Ujcikin, Tenkratin ja Viuhkolan "kuolemat". Ennen matsia sanoin kaverille, että outoa että näissä pleijareissa ei ole tullut vielä käsittämättömiä ulosajoja, mutta sitten muistin että tänään vasta ensimmäistä kertaa Kärpät vastassa kotona. Samantien alkoi taas tapahtua. Kannattaisi Kärppienkin lopettaa se kieriskely ja opetella ottamaan niitä taklauksia vastaan.

EDIT2:

Lisätään vielä, että aiheutti pientä hymistelyä, kun kaksi etäkärppää pohtivat ennen jatkoaikaa röökipaikalla, että ratkeaako tämä matsi nyt seuraavaan maalin vai pelataanko vielä vaikka toinen tekisi maalin. Melko hiljaiseksi veti.
 
Viimeksi muokattu:

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tyyli vs. tulos

Mikäli Blues-fanit pitävät urheilussa tyylipisteitä tärkeimpänä mittarina ja onnentuottajana, kannattaa ryhtyä seuraamaan vaikka taitoluistelua tai kuviokelluntaa.

Tämä oli ja tulee olemaan Kärppien huonoin peli tässä sarjassa. Vaikka oli tässä paljon hyvääkin: Tarkki, Tarkki ja Tarkki.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tottakai me juhlimme. Pitää meidän kuitenkin myös kritisoida onnetonta viimeistelyä ja paskoja avauksia pelissä joka oli ratkaistavissa moneen kertaan jo varsinaisella peliajalla. Samaa odottaisin myös Kojolta.

Jep, selvää on että parantaa pitää, ansaittu tuuri on varmaan aika pitkälle käytetty, ellei peräti alijäämäinen. Kuitenkin joidenkin kirjoittajien ruoskinta menee mielestäni vähän liian pitkälle. Onhan siinä jotain hienoa, että tuollainen peli voidaan voittaa. Vaikka vain vahingonilo aspektista?

Aiemmin arvelin että sarja on meidän, mutta se tosiaan vaatii omalle tasolle palaamista. Peruuttelua ei voi aloittaa 1-0 tilanteessa kun puolet pelistä on pelaamatta. Kiekkokontrollin menettämisen tuossa vaiheessa laskisin Jalosen virheeksi. Hienoa, että voidaan silti voittaa, vaikka sitten väärinkin.
 

janóz

Jäsen
On ihan PIKKUISEN eri asia taputtaa sille kun joku pahan näköisen tilanteen jälkeen poistuu omi jaloin. Paareilla kuskaamiselle, ei ikinä.

Oletko koskaan seurannut urheilua?

Aina kun joku loukkaantuu, ihan sama missä tilanteessa ja missä lajissa, siten että kannetaan paareilla pois niin kyllä ehdottomasti taputukset asiaan kuuluu. Voit huviksesi seurata vaikka NHL:lää, futista, mäkihyppyä tai vaikkapa ihan kotoista SM-liigaa ja aina (hyvän urheiluhengen mukaisesti)toivotaan, että urheilijalle ei käynyt pahasti ja annetaan kannustusta. Toisaalta, eihän sitä kaikilta voi näköjään vaatia.. Vapaassa maassa vapaat mielipiteet.
 

MoomBaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
joo-o ei tolla maalinteolla kyllä voittoja ansaita... Suurta ihmetystä on myös aiheuttanut Kärppien pelaaminen, odottaisin vallan erilaista kiekkoa tuolla materiaalilla kun Bluesin hääriessä näin tehokkaana lienisi se maalintekokilpa varmin tapa mestaruuteen asti...
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Ja sitten vielä jotkut sanovat kärppäfaneille nousseen keltaisen nesteen päähän. Kummallista.

Sehän nielas sen syötteineen päivineen ;) Normaalisti en harrasta provoilua mutta nyt voinut vastustaa kiusausta. Jospa se playoff-tunnelma nousisi pikkuhiljaa täällä Oulussakin.

Blues on kyllä oikea joukkue loppuotteluun. On ollut kyllä Kärppien jälkeen kakkossuosikkina. Vähän liikaa antoi vain Kärpille eteen. Kyllähän toivotaan pitkää sarjaa niin saa hommattua viidenteen finaaliin liput.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Oletko koskaan seurannut urheilua?

Aina kun joku loukkaantuu, ihan sama missä tilanteessa ja missä lajissa, siten että kannetaan paareilla pois niin kyllä ehdottomasti taputukset asiaan kuuluu. Voit huviksesi seurata vaikka NHL:lää, futista, mäkihyppyä tai vaikkapa ihan kotoista SM-liigaa ja aina (hyvän urheiluhengen mukaisesti)toivotaan, että urheilijalle ei käynyt pahasti ja annetaan kannustusta. Toisaalta, eihän sitä kaikilta voi näköjään vaatia.. Vapaassa maassa vapaat mielipiteet.

Olen, näköjään enemmänkin kuin jotkut. Olen seurannut useampaa huolestunutta hiljaisuutta kun urheilijaa viedään paareilla pois, kun kukaan ei tiedä miten kävi.

Minä en näe siinä tilanteessa edelleenkään mitään taputtamisen arvoista. Ja kuten sanoin, omin jaloin poistuminen on eri asia juuri tästä syystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös