Stapleton/Ustrnul/Wilm episodi ja Pikkaraisen ulosajo

  • 47 992
  • 301

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jokerien tähtipelaajan jyrääminen on syytä kuitata, samaa mieltä. Ja sen toteamiseen ei tarvi olla paikalla. Mutta pystyäkseen puhumaan tähtipelaajan "jyräämisestä" olisi jo syytä nähdä edes tilanne. Mitään jyräämistä ei ole tapahtunut.
Vittu anna Jokerien tehdä mitä he haluavat. Ne on näköjään nykyään aina oikeassa. Leino ei kaadu ja Pesonen filmaa aina sun muuta paskaa.
Saatana mitä vauhkoamista jostain Timo Täplättömän kaatumisesta Libor the ensimmäisen poskikosketuksesta.
 
Viimeksi muokattu:

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika hauskaa luettavaa tämäkin ketju. Narrit jotka eivät ole edes nähneet peliä, provoavat täyttä päätä, ja yrittävät toiston voimalla saada oman mielipiteensä muuttumaan faktaksi.

Ilmeisesti vastustajan isokokoinen pakki ei sitten saa taklata narrien taitohyökkääjiä? Vai onko tässä joku pituus- taikka painoraja? Olisikohan tässä nyt SM-liigan aika ryhtyä toimiin, ja laatia lista minkä kokoinen puolustaja saa taklata minkäkin kokoista Jokeri-hyökkääjää.

Isot ämmät täällä vielä itkee, kun Ustrnull ei löylyttänyt Wilmiä ja ottanut taas OR:ää. Ja se on ihan varmaa, että jos Ustrnul olisikin piessyt Wilmin, niin nyt narrileiristä urputettaisiin, kun ei tappele oman kokoistensa kanssa, ja uhottaisiin miten Helge taas kostaa seuraavassa matsissa. Ja niin taas rotta-Shedden olisi päässyt tavoitteisiinsa.

Pikkaraisen teko, ottamatta kantaa kerma-kallen kuolevaan joutseneen, oli helvetin typerä, ja joku Wilm-Pikkarainen olisikin ollut ihan kiva nähdä.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Upea ottelu. Tunnetta, vaarallisia tilanteita ja todella fyysistä pelaamista. Ikävä kyllä Sheddenillä ei ole tällä hetkellä sellaista nippua kädessä, mikä pystyisi vastaamaan HIFK:n fyysisyyteen. Sheddenin pitäisi opettaa Hussey taklaamaan, ja Rita sen jo osaa, mutta hän on loukkaantunut. Toivottavasti Rita tervehtyy ja jakelee samanlaisia pommeja mitä jakeli viime kaudella HPK:ta vastaan. Silloin jopa Ustrnul saattaisi keräillä itseään jäältä ja miettiä: "Kuka helvetti tuo oli?".

Mutta joo... Tunnetta oli. Ei se Ustrnulin taklaus Stapletoniin niin pahalta näyttänyt. Huonoa tuuria oli mukana. Ei siitä enempää. Wilm lähti oikeututusti haastamaan, mutta HIFK:lla ei ole varaa menettää Ustrnulia... Jos HIFK menettää Ustrnulin, niin se näkyy heti pelissä. Sama Santala vs Holmberg... Miks Jokerien ykkössentteri ja SM-liigan ehkä paras sentteri lähtisi jonku Holmbergin kutsuun? Aivan, ei mitään järkeä. Sekä Santala että Ustrnul olivat viisaita... Vaikka jonkin "koodin" mukaan olisi pitänyt lähteä mukaan tanssiin. (En kyllä tuota Santala vs Holmberg tilannetta nähnyt... Joku voisi selittää tarkemmin ILMAN värilaseja.. En varmaa paljoa ohi ammu, jos Santalan tökkimisestä olisi tuo tilanne lähtenyt?)

Raukkamaisin, ämmämäisin ja neitimäisin teko koko pelissä oli tämä HIFK:n "Brändin" näköisen kaverin teko, pelaa numerolla #36, joka on yllätysyllätys Ilkka Pikkarainen. Vuoden neitipalkinto voidaan ojentaa suoraan Pikkaraiselle, sillä edes Leino ja Pesonen eivät ole noin neitimäisiä ja ämmämäisiä. Pikkaraisen kovuus nähtiin jo viime pelissä Lukkoa vastaan, jolloin mies sai maksaa rottamaisuudestaan, mutta joutui totaalisen jyrän alle, kun Siklenka vähän äijää retuutti. Ainut asia matsissa, joka jäi vähän vituttamaan (siis tässä pelissä, tämä #36 neitimäinen huitaisu)...

Ei muuta..

EDIT: Ja heti huitaistuaan Kalle Kermania tämä Ilkka "Brändi" Pikkarainen päätti lähteä jahtaamaan Stapletonia, joka "sattumoisin" oli Jokerien pienin kaveri kentällä... Hurja äijä tämä Pikkarainen; ämmä mikä ämmä.
 

CaGe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi Ustrunul sitten lähti Helgeä vastaan viikko sitten? 40 sekuntia oli silloin peliä kulunut eikä mitään ollut tapahtunut, mutta kyllä tappelu silloin kelpasi. Nyt stereoidihirviö lähettää 50 kg itseään pienemmän kaverin ilmeisesti tahattomasti sairaalaan, mutta nyt ei sitten tappelu kelpaakkaan..

Ensinnäkin en tilannetta ole nähnnyt joten en voi varmasti tietää miten julma taklaus tuo sitten olikaan. Mutta kun kirjoitukset vaihtelevat siitä että onko Stapletonia edes taklattu siihe että olisi jäännyt jyrän alle niin arvelisin että ei ole ollut mikää tappotaklaus kyseessä.

Ja miten sen peli päättyi? Ei hyvin IFK:lle, Ustrnulin kentälläolo auttaa koko joukkuetta sen verran että ei voi istua pelikiellossa kokoajan. Ja sen sijaan että tipauttaisi Wilmiä vastaan niin voi mielummin nauraa, ja istua sitten pelikiellossa sitten kun/jos tilanne sellaista vaatii.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Ottamatta kantaa puoleen tai toiseen pelin tapahtumista, niin todettakoon nyt että suurin syy tappeluista kieltäytymisiin on SM-liigan sääntökirja, joka jakaa ottelurangaistuksia reiluista tappeluista.

Tuosta idioottimaisesta säännöstä pitäisi päästä eroon, ehdottomasti. Viitoset tai korkeintaan kympit tappelijoille. Raukkamaiset takaapäin kimppuunkäymiset, ym. voisivat edelleen olla OR:n arvoisia.
 

Kapo

Jäsen
Ennen kauden alkua Jokeriosiossa oltiin innoissaan luettelemassa pakisto 90 kiloisia kavereita ja miten fyysinen pakisto onkaan kasassa. Eilen ei ollut kyllä siitä merkkiäkään vaan IFK vei Jokereita fyysisesti kuin litran mittaa. Ihmettelin kovasti miten hyvinä ja kovina taklaajina aiemminkin kunnostautuneet Tuulola ja Jokela eivät pystyneet ollenkaan vastaamaan taklauspeliin. Kantorin vastine oli pari poikkaria Vescen niskaan ja Louhet, Koivistot ja Wilmit eivät ottaneet ollenkaan ajovaihdetta päälle vaikka IFK tuli päälle välillä hyvinkin innokkaasti. Se nyt on ihan sama saako kukaan Ustrnulia noudettua mutta kyllä taklauspeliä pitää pystyä koventamaan jos haaste sillä sektorilla tulee. Eikä se kovin kaveri vs. kovin kaveri ole ainoa tapa ottaa mittaa vastustajasta, kyllä siellä muutkin IFK:n jannut ajeli.

Täällä on monet Jokerifanit kyselleet että miksi Santalan pitäisi lähteä tapeluun junnupakin kanssa. Periaatteessa ei, mutta käytännössä sanoisin että olisi pitänyt tuossa tilanteessa lähteä. Santala vaatekaappipakastimen kokoisena kaverina olisi taatusti pelkällä voimallaan riepotellut Holmbergia mennen tullen ja samalla olisi lähtenyt todella vahva signaali joukkueen fyysiselle osastolle joka, kuten sanottua, nukkui ruususen unta melkein koko matsin. Joukkueen ykkössentteri ja johtohahmo kun näyttää että silmille ei naapurin anneta hyppiä niin siinä on vaikea koivistojenkaan enää mennä kananmunat kainalossa tilanteisiin. Pelikielto olisi kestänyt maksimissaan yhden ottelun, signaali paljon pitempään.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Niin se oli Jatkoajan raportti. En ole kirjoittaja. Kuten huomasit ja tiedät, minun jääkiekkooni kuuluvat sekä kovat taklaukset että kovat tappelut. Molempi parempi ja mitä enemmän, aina hienompaa. Ja mun jääkiekkoon kuuluu myös vastuullisuus: jos taklaat kovaa selvästi pienempää vastustajan tähteä, ole valmis . Näin se menee minusta.

Ei voi muuta sanoa, kuin höpö höpö, ei yksi tappio voi ottaa noin koville. Joukkueiden tähtipelaajia on aina taklattu ja tullaan aina taklaamaan, se kuuluu kiekkoon ja ei jokaista taklausta aina voi kostaa. Aivan täyttä itkemistä nyt. Jos joukkueen tähtipelaaja ajetaan rikollisesti kylmästi tai aivan sama onko se tähtipelaaja, niin silloin tulee kosto, mutta tästähän ei ole edes ollut kyse nyt.

Eli narreista ei voi taklata, Leinoa, Santalaa, Stapletonia, Hirsoa, Ritaa, Husseinia, jne jne. Pitää varmaan muuttaa sääntöjä, että taklattavat pelaajat pitää merkitä erivärisillä paidoilla, kukaan ei muuten pysy perässä, ketä taklata ja ketä ei. Sitten narrit tarvitsevat kaikkien 15 tähtipelaajan turvaksi vielä goonin, joten sääntöjäkin pitää muuttaa, niin, että pöytäkirjaan saa merkitä ainakin 30 pelaajaa. Eipä tarvitse näiden kirjoitusten jälkeen miettiä, kumpaa kannattaa kevään finaaleissa, narreja vai Kärppiä?
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Wilm on jostain syystä aliarvostettu SM-liigassa. Se on outoa, koska tilastojenkin mukaan hän on yksi liigan parhaista puolustavista senttereistä ja viime kauden lopulla Jokerien paras kenttäpelaaja. Kuten on nytkin heti Leinon ja Santalan jälkeen. Siis kokonaisuutena ml. maskirooli, vaikka pisteitäkin on tullut viimeisessä 10 ottelussa hirveään tahtiin Wilmille. Eli sanoisin, että Jokereilta olisi viety enemmän.

Tämä viesti viimeistään osoittaa, että nyt itketään ja kovaa. Narreilla on senttereitä enemmän kuin omiksi tarpeiksi, HIFK:lla puolustus puoliksi junnuja ja jämäpelaajia. Kaikki kiekkoa ilman värilaseja seuraavat tietävät, kumpi olisi hävinnyt tuossa tappelussa, Wilm itse tappelun ja HIFK pelillisesti.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
PS. Hauskoja nuo kurpat yms jullikirjoittajat, jotka eivät näinkään pitkästä ketjusta huolimatta ymmärrä sitä, että kukaan ei kritisoi taklauksia, vaan niitä vaaditaan liigaan jopa lisää. Kuten totesin: taklaukset ja miehekkäät pelitilanteista johtuvat hanskaukset kunniaan!

Nyt nenäliinat jo esille, tämä menee hauskaksi. Taklauksia lisää, mutta eihän narreja saa edes taklata, kun kaikki ovat tähtiä. En ole mitään yhtä tyhmää lukenut, normaalisti yhdeltä Jatkoajan parhaalta ja lajia tietävämmältä kirjoittajalta. Kukaan ei kritisoi taklauksia, mutta pienempiä tähtipelaajia ei saa taklata, jossain aikaisemmassa vaiheessahan se meni näin.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pikkarainen voisi mennä naimaan äitiään, jos tuolla äpärällä edes sellaista on. Levokari ja Sihvonen saivat aikoinaan 10 ottelua pannaa. Tästä odottaisi vähintään samanlaista pelikieltoa, vaikka Kerman pelasi jo samassa pelissä. Voisiko Muukkonen olla kerrankin mies ja antaa pelikiellon teon, eikä seurauksen perusteella.

Stapletonin tilanteessa ei ollut mitään vikaa. Puhdas taklaus ja näitä sattuu.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki omaan kommentointiin painaa vittuuntuneen sävyn Pikkaraisen tempaus. Todellinen ämmä, ei voi muuta sanoa.

No tästä ei sentään kukaan ole eri mieltä. Pikkarainen voisi istua katsomassa seuraavat kolme-viisi matsia ja miettiä tekosiaan ihan huolella. Tuohon temppuun ämmän määritelmä sopii täydellisesti. Tollaisia temppuja (vaikka onneksi mitään loukkaantumista ei sattunutkaan) ei todellakaan soisi näkevänsä omiltaan.
 

Islanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
http://www.nelonen.fi/smliiga/videot.asp?videoId=294
Helmi tuo Saken huuto Leinolle tuossa Nelosen koosteessa. Juuri tuonlaista IFK:ta olen tavallaan ikävöinyt. Hauskaa on myös huomata kun Sakke katsoo huudon jälkeen kuvaajaa "et kai nyt vittu tota kuvannut"-ilme kasvoillaan.

Sata kertaa tänne toistetut asiat vielä kerran.

-Wilmin arvostus nousi minun silmissä. Taitopelaajien taklaamisesta väärin tai oikein, on mielestäni oikeus lähteä kuittaamaan(tai yrittämään). Tätä olen myös SM-liigaan kaivannut. Kertoo joukkuehengestä.
-Ustrnull teki kuitenkin tilanteessa täysin oikein. Selkästi oli annettu tappelukielto. Ja toisaalta, miksi tapella jos ei mitään väärää tehnyt?
-Pikkarainen - ulos, hävettää katsoa tuonlaista toimintaa IFK:n paidassa.
-Asialliset kommentit myös Sheddeniltä, huomaa kotimaisen ja kanadalaisen koutsin erot. Voin vain kuvitella Alpon kommentteja vastaavanlaisen tapauksen jälkeen.
-Holmberg näytti myös luontonsa lähtiessään kuittaamaan poikkaria/korkeaa mailaa, harmi ettei Santala suostunut vastaamaan VÄÄRISTÄ teoistaan.
-Vesche, mitäpä siitä voi sanoa....

Hieno peli ja jätti kivasti asioita auki seuraavaan kohtaamiseen.

Lisäksi moderaattorina voisin antaa pelikieltoa tietyille nimimerkeille(molemmilta puolilta) täysin lapsellisesta ja turhanpäiväisestä provoamisesta tässä ketjussa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Varmaankin todella kuuma peli ja kiitän erityisesti ykiä ja Bluesin Kapoa raporteista. Kummallakaan heistä ei liene tarpeita katsella punalasein ja melko aidolta HIFK:n fyysinen ylivoima on näyttänyt. Ja myös tuntunut. Kun HIFK pelaa kovaa, monet valittavat, että tämä on väärin pelattua kovuutta. Kun HIFK ei pelaa kovaa, kaikki valittavat, että HIFKin pitäisi pitää perinteistä kiinni ja ajella lujaa. Aina menee väärin näköjään, heh.

Olen itsekin ihmetellyt Sheddenin nipun velttoutta fyysisen pelin suhteen. Kyllä noilla kiloilla ja senteillä pitäisi pystyä vastaamaan kovuuteen. Jotenkin tuntuu, että Shedden on yrittänyt päästä siitä yli, missä aita on matalin, ja hänelle on riittänyt myös puolivaloilla pelatut pisteet. Joita on paljon. Eilinen oli varmasti Sheddenille hyvä oppitunti playoffeja varten ja olen 120% varma, että mies myös hyödyntää tämän nostamalla joukkueensa intensiteettiä.

Kyllä se on nimenomaan ne vastustajan avainmiehet, joita kannattaa ajella. Ja kun sen tekee Ustrnulin tyyliin puhtaasti, voi ihmiseen sattua. Jos se haittaa loukkaantunutta osapuolta, hän on valinnut väärän lajin. Mutta eiväthän tällaiset pelitilanteet oikeasti kuumenna Stapletonin tyylisiä kovia pelimiehiä, ainoastaan fanit inisevät. Sheddeniltä hyvä kommentti: -Stapletonin pitää muistaa, että häntä taklataan ja olla valmiimpi siihen. Samaa Shedden sanoi HIFK-aikanaan Salmelaisesta.

Ilkka Pikkaraisen tempauksen typeryys ja ämmämäisyys vetivät niin hiljaiseksi, että sanat eivät riitä kertomaan halveksuntani määrää moista "kovuutta" kohtaan. Pelle.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ei voi muuta sanoa, kuin höpö höpö, ei yksi tappio voi ottaa noin koville. Joukkueiden tähtipelaajia on aina taklattu ja tullaan aina taklaamaan, se kuuluu kiekkoon ja ei jokaista taklausta aina voi kostaa.

No enpä ikinä ole ollut taklauskieltoja kannattamassa. Sinulle ja muutamalle muulle mikään ei näytä aukenevan ilman rautalankaa, joten tässä viimeinen viestini aiheesta rautalangan kera:

1. Liigassa taklauksia on liian vähän
2. Pitää luoda ilmapiiriä, jossa taklauksia lisätään
3. Tähtipelaajia saa ja pitää taklata
4. Taklauksia pitää opetella ottamaan vastaan

Miltään ajalta et löydä Jatkoajasta minulta viestiä, jossa olisin eri mieltä noiden asioiden osalta.

Ja tuohon peliin sopii myös se, että jos vastustaja taklaa oman tähtipelaajan sairaalaan, se maksatetaan takaisin. Joko kovalla fyysisellä pelillä tai noudolla. Mulle on aivan sama mitä sinä tai joku muu tästä ajattelee, mutta näin sen näen itse. Ja olen nähnyt sen aina ennenkin.

Totesin moneen kertaan myös kolme asiaa, jotka vituttivat:

1. Se että Jokerit ei eilen pystynyt noutoa tai kostoa tekemään, vituttaa. Olisi pitänyt tehdä, mutta valitettavasti noutaja istui katsomossa. Jos ei olisi istunut, Pikkaraisenkin tempaus olisi jäänyt todennäköisesti tekemättä.
2. Se että Libor ei lähtenyt, vituttaa.
3. Se että Pikkarainen ämmäili, vituttaa. Ja tuo vitutus näkyy myös teksteissä, kuten totesin useamman kerran.

Itse suhtaudun tunteella jääkiekkoon ja varsinkin Jokereihin ja jos kuka tahansa teloo Jokerien pelaajia, sekö pitäisi Jatkoajassa vaan kuitata sillä, että näitä sattuu - kun niitä sattui aina mailalla lyönnistä alkaen?

Ei ikinä. Mieluimmin vähän ylireagointia kuin alireagointia ja hissuttelua.

Muuta sanottavaa minulla ei ole enkä vastaa näihin urpoihin kysymyksiin, saako sitten Leinoa taklata, entäs Wilmia.
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Ilmeisesti ollut kuuma peli. Olisi aivan loistava jos kohdattaisiin uudelleen vielä keväällä! Näin yleisellä tasolla, olisi mukava saada tunnetta mukaan heti ekalla pudotuspelikiekalla.

Näistä tapahtumista, Wilm on ollut paljon fyysisempi tänä vuonna, kun viime vuonna. Ehkä nähdään jopa hanskausta vielä!
Pikkaraista oon mielenkiinnolla seurannut muutamissa matseissa tänä vuonna, miksei voi keskittyä taklauksiin ja peliin. Joka matsissa tyhmä jäähy. Mikä vaivaa?

Ymmärrän sinänsä ettei Ustrnul voinut lähteä hanskaamaan, pelikieltoa olisi varmaan ollut luvassa. Noh, jatkakaa!
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Onko tosiaan niin, ettei tästä Stapletonin tilanteesta ole kuvamateriaalia olemassa? Luin innostuksissani koko ketjun läpi, eikä sellaista ainakaan omaan silmään osunut.

Kommentit sinällään eroavat aika paljon toisistaan, jonka ymmärtää varsin hyvin. Pelit ja panokset kun kovenevat, niin tätähän se jääkiekko sitten parhaimmillaan on, ja se saa kirjoittajatkin katsomaan asioita hieman eri näkökulmista.

Pikkaraisen tempauksesta ollaan kyllä harvinaisen yksimielisiä, ja päänsilittelyjä ei näy mistään suunnasta. Taisi vielä osua tuo viikateisku housujen ja hartiasuojien väliin, joten kipeää teki varmasti. Toivottavasti Muukkonenkin on samaa mieltä, ja rangaistus tuosta hölmöilystä olisi sen mukainen.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
No enpä ikinä ole ollut taklauskieltoja kannattamassa. Sinulle ja muutamalle muulle mikään ei näytä aukenevan ilman rautalankaa, joten tässä viimeinen viestini aiheesta rautalangan kera:



Itse suhtaudun tunteella jääkiekkoon ja varsinkin Jokereihin ja jos kuka tahansa teloo Jokerien pelaajia, sekö pitäisi Jatkoajassa vaan kuitata sillä, että näitä sattuu - kun niitä sattui aina mailalla lyönnistä alkaen?

Muuta sanottavaa minulla ei ole enkä vastaa näihin urpoihin kysymyksiin, saako sitten Leinoa taklata, entäs Wilmia.

Minun älykkyysosamääräni riittää keskusteluun myös sinun korkean viisautesi kanssa, mutta nyt olet väittänyt, ettei paljon suurempi mies voi taklata teidän pientä tähtipelaajaa jne, joten voit rautalangan kääräistä ihan minne huvittaa.

Sen huomaan, että suhtaudut tunteella narreihin ja pinnat siitä, mutta silloin kuin suhtautuu noin suurella tunteella, niin on joskus ajattelematonta kirjoittaa ennen rauhoittumista. Ymmärrän hyvin, että on vaikeaa vetää sanojaan takaisin, vaikka olet yksi niistä harvoista, jonka olen nähnyt tekevän senkin.

Noihin urpoihin kysymyksiin, saako Leinoa jne. taklata, niin ehkä huomaat pienen piikin siinä eli sait takaisin mitä pyysitkin. Tiedät kyllä hyvin, etten ole provosoija numero yksi tällä foorumilla ehkä viimeinen, kuka sitä tekee.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ustrnulin taklaus oli puhdas ja sanktiot tappelusta liian kovat, joten oli todella hyvä veto joukkueen kannalta, ettei Libor lähtenyt Wilmin kanssa tappelemaan. Propsit Wilmille, varmasti tiesi kyllä itsekin, että Libor olisi vienyt kuin märkää rättiä ja silti yritti haastaa.

Pikkaraisesta... lainaan omaa vanhaa viestiäni:
Pikkaraiselle ei taida olla oikein minkäänlaista käyttöä IFK:ssa. Jälki on joka osa-alueella nykyään aika perseestä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ilmeisesti ollut kuuma peli. Olisi aivan loistava jos kohdattaisiin uudelleen vielä keväällä! Näin yleisellä tasolla, olisi mukava saada tunnetta mukaan heti ekalla pudotuspelikiekalla.

Aivan samaa mieltä. Ja sarjataulukkoa katsellessa tämä skenaario ei ole edes mitenkään mahdoton. Saataisiin moraalinen finaali heti kärkeen, puhuu muu Suomi mitä puhuu. Ja kyllä, kommentti oli puolueellinen, tämäkin on tunneasia.

Mitä tulee tanssiasioihin, niin kyllähän Sami ja Libor tietävät olevansa se oikea pari näissä keskinäisissä. Libor ei lähde vieläkään, jos Wilm haastaa, näin väitän. Ja uskon/tiedän myös, että ei lähde Samikaan, jos meiltä menee vaikka Pesonen hakemaan. Oikeilla isoilla pojilla on oma koodistonsa. Ja nyt meillä on liigassa ensimmäistä kertaa yhtä aikaa kaksi heavyweight -ammattilaista. Koko pelikenttä on muuttunut. Uskon, että ainoastaan Siklenka kelpaa näille sälleille, samoin Nielikäinen. Muiden takia ei kannata isojen miesten vaivautua. Pääsee Samikin irti niistä naurettavista kilteistä halihali -matseista, joita hän on joutunut esimeriksi Virtasen kanssa ottamaan. Eli tiedoksi tappeluiden kritisoijille: nyt nimenomaan ollaan pääsemässä eroon showtappeluista, kun saatiin aikaiseksi ensimmäinen ihan oikea mylly.
 

Stonehenge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Mun kanta ei muutu. Kovaa saa ja pitää pelata. Mutta jos kolmosparin gooni vetäisee vastustajan tähtipelaajan pimeäksi, on maksun aika ja teoista myös vastataan.

Mutta ei silloin jos tähtipelaaja "sikailee" kolmosketjun jämää? Silloin ei tarvitse maksaa ja vastata? Ei vaikka vetäisi Samille? No Samihan ei olekaan komosketjussa.

Santala ja Leino molemmat taitavia. Mutta jokin heissä "etoo". Jos Santala haluaa olla äijä, niin ottaisi oppia vaikka Messieristä. Se oli taitava ja kova, ja valmis vastaamaan.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoinen juttu, että Stapletonin tilanteesta näkemykset eroavat näinkin rajusti. Osan mielestä kova taklaus pudotti ja toisten mielestä taas laitatörmäys. Olisi helvetin hienoa nähdä klippi tuosta, jos veikata pitäisi niin uskoisin laitatörmäystä. Tätä tukee ainakin tapahtumapaikka (ei ollut avojääpommi) ja toisaalta se, että yleensä aina päävammat tulevat törmäyksestä laitaan. Tärkeintä olisi kuitenkin, että Staple on kunnossa, liian viihdyttävä pelaaja istumaan katsomossa.

Jokohan nyt saisin jonkun puolelleni puolustaessani paikallisottelujen määrää. Vaikka niitä on helvetin paljon niin silti ne ovat moninkertaisesti mielenkiintoisempia kuin runkkarimatsit jotakin maakuntajoukkuetta vastaan. Pleijareissa tavataan, liiga ja kehäykkösen pohjoispuoli kiittävät. Kaksi isoa hallia täynnä 7 ottelua, jompi kumpi putoaa ja todennäköisesti jatkajakin maksaa jonkinlaista veroa. Pro paikalliset!
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Olipa viihdyttävä ottelu. Vesce on maaginen pelimies, kiitos hänelle ja koko joukkueelle loistavasta taistelusta materiaaliltaan ylivertaista koiralaumaa vastaan. AA esitti myös mainioita otteita maalilla.
Mitä sitten tulee näihin "erityis epidoodeihin" kommentoisin näin:
Pikkaraisella viiraa kyllä pahasti päässä, mailan käyttö Ilkan tapaan ei todellakaan ole hyväksyttävää, kärsiköön pahvi nyt sanktiot. Toivon mukaan pohdiskelee asioita kunnolla, sillä parhaimmillaan on tärkeä mies joukkueelle.
Libor on loistava hankinta. Taklaa kovaa ja puhtaasti, siivoaa oman maalin edustaa ja on tarvittaessa taitopelaajien suojelija.
Koira fanien on aivan turha valittaa Liborin eilisistä pommeista. jaffalan neitimäiset "jäälle kuolijat" saivat sitä mitä tilasivat. Libor osoitti kylmäpäisyyttä kun ei ottanut Wilmin kutsua vastaan. Sehän oli aivan selvä Sheddenin noutopyyntö. Wilmin onni vielä lisäksi, olis paviaani saanut pahasti kuokkaan.
Holmberg on kelpo sälli,kovalla sykkeellä koko ottelun pelannut nuorukainen innostui takomaan neiti Santalaa vääntötilanteen jälkeen. Kilpikonna Santalalle kotimaan liiga on juuri sen tasoinen missä iso ja pehmeä neiti pärjää, kun katsoo miehen NHL- tilastoja ne kertovat totuuden. Santala sopii hyvin koirien profiiliin ja imagoon, onneksi ei tuullut meille.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minun älykkyysosamääräni riittää keskusteluun myös sinun korkean viisautesi kanssa, mutta nyt olet väittänyt, ettei paljon suurempi mies voi taklata teidän pientä tähtipelaajaa jne, joten voit rautalangan kääräistä ihan minne huvittaa.
.

Ikävä vastata toisten puolesta, mutta nimim. Cobol EI OLE, EI OLE, EI OLE väittänyt, että meidän tähtipelaajia ei voi -tai saa- taklata.

Usea Jokerifani, sivuunkirjoittanut mukaanlukien, on sitä mieltä, että tähtipelaajaan kohdistunut taklaus tulee kuitata.

Sillä seikalla, oliko taklaus sääntöjen mukainen vai ei, ei nyt vaan ole tämän asian kannalta juurikaan merkitystä. Ymmärrän täysin, että jotkut ovat tästä asiasta eri mieltä. Tämä on mielipidekysymys.

Muuten olen sitä mieltä, että nämä paikalliset vuonna 2008 ovat tsiljoona kertaa parempia tapahtumia, kuin syksyn -07 vastaavat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös