Komarov vs. Siklenka 2.10.2007

  • 84 324
  • 456
Tila
Viestiketju on suljettu.

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Jukka L kirjoitti:
Missä oli se selkeä pahoinpitely? Ko. herrahan esiintyi vammoitta pelin jälkeen tulosruudulle. Tuossa ei varmaan pahoinpidelty muuta kuin miehen egoa.
Kyseessä oli ennenminkin muistutus vastaisuuden varalle

Näin sen pahoinpitelyn livenä, näitkö sinä?

mtt kirjoitti:
IS:n videosta ei näy tappelun alku. Mutta Siklenkan poikkeuksellinen raivo kertoo miten paljon Komarovin raukkamaisuutta inhotaan. Siklenkalle ansaittu sanktio, mutta toivottavasti Komarov ottaa opikseen ja jatkossa kunnioittaa vastustajiaan ja keskittyy pelaamiseen

Kummassa tapauksessa mielestäsi vastustajan kunnioittaminen on enemmän puutteellista, vittuillessa vai taottaessa maassa makaavaa pelaajaa nyrkeillä päähän?
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
En edelleenkään kannata pelitilanteita joissa ei kunnioiteta kanssapelaajan terveyttä.

Pelkurirottaa ei pidä päästää liian vähällä sillä perusteella että tämä vetää kilpikonnat jäässä. Tuo jätkä on kerjännyt niin monta vuotta selkäsaunaa että oli todella hyvä että joku vihdoin sen hänelle järjesti.

Eli pelitilanteissa pitää kunnioittaa kanssapelaajien terveyttä mutta tilanteiden ulkopuolella saa tehdä mitä tahansa jos menee hermot tai kaveri on ärsyttänyt. Itselle nuo nokkapokat on ihan ok, lähinnä hymyilyttää isojen ukkojen kohkaaminen jäällä nyrkit pystyssä. Mutta jos jäässä makaavaa vedetään raivoissaan turpaan, onko se kanssapelaajan kunnioittamista? Valaiseppa tyhmää.

Onko Komarov muuten koskaan taklaamalla tai rottamaisilla mailaniskuilla teilannut ketään sairastuvalle? Tai onko jaellut Heiskasmaisia polvitaklauksia?
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eli pelitilanteissa pitää kunnioittaa kanssapelaajien terveyttä mutta tilanteiden ulkopuolella saa tehdä mitä tahansa jos menee hermot tai kaveri on ärsyttänyt. Mutta jos jäässä makaavaa vedetään raivoissaan turpaan, onko se kanssapelaajan kunnioittamista? Valaiseppa tyhmää.

Lainaa teksti jossa kirjoitan että saa tehdä mitä tahansa. Nyrkki hippasilla ei kukaan loukkaannu. Sitä paitsi kirjoitin vastapelaajan terveyden kunnioittamisesta, en kanssapelaajan kunnioittamisesta. Leo Komarovia ei tarvitse kenenkään kunnioitaa, koska hänkään ei kunnioita peliä eikä sen sisäisiä kirjoittamattomia sääntöjä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
sisäisiä kirjoittamattomia sääntöjä.

Näistä haluan toki kuulla lisää, anna tulla.

Sen ymmärrän toki, että takaapäin kolmantena tilanteeseen tuleminen on kaikkia sääntöjä, kirjoitettuja ja kirjoittamattomia vastaan, mutta miten Leon pelaaminen? Kuitenkin jokainen joukkue haluaisi tuollaisen pelaajan, joka on (yhtä kirjoittajaa lainaten) "pelin hengen vastainen". Jokainen joukkue haluaa siis pelata kirjoittamattomia sääntöjä vastaan ja pelin henkeä vastaan?
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siklenkalle ansaittu sanktio, mutta toivottavasti Komarov ottaa opikseen ja jatkossa kunnioittaa vastustajiaan ja keskittyy pelaamiseen.
No en mä nyt sanois noinkaan. Eiköhän Leksan kannata jatkaa samalla linjalla jos kerran saa vastustajat noin hiiltymään.

Ymmärrettävä reaktio Siklenkalta, mutta tuotahan Leksa hakeekin. Ärsyttäjän tarkoitus on saada toinen hermostumaan ja nyt se onnistui. Eihän tämä ole mikään ihmeellinen juttu, normaalia hermostumista -> kouluttamista ja normaalia rottailua.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näistä haluan toki kuulla lisää, anna tulla.

Tuomarin selän takana ronkkimista, koukkimista, filmaamista.

Kuitenkin jokainen joukkue haluaisi tuollaisen pelaajan, joka on (yhtä kirjoittajaa lainaten) "pelin hengen vastainen"

Ei muuten halua. Komarovilla tuo rottailu on mennyt aikoja sitten överiksi. Siis ei puhuta lainkaan samasta asiasta kuin esim. Kiviharjun kohdalla takavuosina. Komarovia ei halua kovinkaan moni omaan joukkueeseensa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei muuten halua. Komarovilla tuo rottailu on mennyt aikoja sitten överiksi. Siis ei puhuta lainkaan samasta asiasta kuin esim. Kiviharjun kohdalla takavuosina. Komarovia ei halua kovinkaan moni omaan joukkueeseensa.

Aika hyvin summaat liigajoukkueiden mielipiteet. Itse olisin vahvasti siinä uskossa, että Komarovin, Rauteen tai vaikka parin vuoden takaisen Kaipaisen palveluksia ottaisi mielellään vastaan useampikin seura. Osa sen varmasti myöntäisi ääneenkin, osa vasta silloin, kun tällainen rotta pelaa omien puolella. Tämä tuli nähtyä henkilökohtaisella tasolla parisen vuotta sitten. Matti Kaipainen on ollut läpi vuosien ehdoton inhokkini, jota olen suuresti vihannut ja jopa halveksinut. Silti, pienen sulattelun jälkeen, Kaipaisen merkitys omalle joukkueelle oli todella suuri. Tämän tyylin kiekkoilija on mielestäni myös Komarov, ja siksi olikin valitettavaa, että samalla kertaa omasta joukkueesta lähtivät molemmat.

Minulle ei sitten mene alkuunkaan jakeluun se, mitä tarkoitat tuolla "rottailu mennyt ajat sitten överiksi" -jutulla. Muutama muukin on samansuuntaista kirjoittanut. Kertokaa nyt ihmeessä minullekin, että mitä poikkeuksellisen törkeää se Komarov nyt on tehnyt, että kaveri pitäisi suorastaan suolestaa, vähintäänkin lähettää Siperiaan?

Mielestäni tällaiset pelaajat tuovat kaivattua väriä tähän liigaan. Kyllä täällä vaan olisi omasta mielestä tylsempää, mikäli liigasta ei Komarovin, jopa Siklenkankin tyylisiä kavereita löytyisi. Tällä en tarkoita sitä, että jokaisen kiekkomatsin pitäisi pyöriä ärsyttävien rottien ja tappelupukarien ympärillä, mutta onhan se nyt vaan niin helvetin hienoa silloin, kun jotakin tapahtuu!
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kertokaa nyt ihmeessä minullekin, että mitä poikkeuksellisen törkeää se Komarov nyt on tehnyt,

Yhteen aikaisempaan viestiini viitaten, en kommentoi. Tekstini saa aivan huoletta tulkita luuloksi tai kuvitteluksi tai ihan miksi haluaa. On asioita joista ei kirjoiteta sanatarkasti sellaisenaan anonyyminä johonkin keskustelupalstalle.
 
Viimeksi muokattu:

spin-o-rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Porin Kärpät, IBK Björneborg, FBKB, SuPa
Komarovia ei halua kovinkaan moni omaan joukkueeseensa.
Ottaisin takaisin Ässiin samantien. Tietty siinä on omat riskinsä, kuten joku ketjun alkupuolella vitsailikin, omat voivat kärsiä kun Leo ajelee höntsäreeneissä. Kysykää vaikka Korpisalolta.. =) Ihan pimee jätkä, ihmisenäkin, mutta hyvää viihdettä...
 

spin-o-rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Porin Kärpät, IBK Björneborg, FBKB, SuPa
Missä oli se selkeä pahoinpitely? Ko. herrahan esiintyi vammoitta pelin jälkeen tulosruudulle. Tuossa ei varmaan pahoinpidelty muuta kuin miehen egoa.
Kyseessä oli ennenminkin muistutus vastaisuuden varalle.
Eli olet näitä miehiä, joiden mukaan rangaistus pitää antaa seurausten, ei tekojen perusteella? Polvitaklauksesta ei jäähyä, jos ei mene ristisiteet. Kyynärpäätaklaus on oikea, jos legot jäävät suuhun. Tervemenoa sm-liigan tuomarikurssille!
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
OT:na kysäisen että onko Leo Komarov se rääpäle jota kaikkien aikojen pugilisti Kim Hirschovits veteli kulmauksessa turpaan toissa kaudella HIFK:n kotiavauksessa?

Mitä tilanteeseen tulee niin ei tuo Siklenkan touhu kovin tyylikästä ollut. Halusi tavalla tai toisella saada Komarovin maksamaan hintaa jatkuvasta rottailustaan. Komaroville toimikoon opetuksena että joskus kannattaisi ottaa vastuu teoistaan eikä luikkia pakoon sillä vastustajan riveistä saattaa löytyä kaveri joka vitut välittää koodistosta kun vati menee nurin.

Ja mitä tulee ketjun alkupään jonkun kaivamaan idiotismiin että onko Leo Komarovilla ja Jarkko Ruudulla jotain eroa?Kuka se ensimmäinen olikaan?
 
Viimeksi muokattu:

Atte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves ja Tampere United
Aika hyvin summaat liigajoukkueiden mielipiteet. Itse olisin vahvasti siinä uskossa, että Komarovin, Rauteen tai vaikka parin vuoden takaisen Kaipaisen palveluksia ottaisi mielellään vastaan useampikin seura. Osa sen varmasti myöntäisi ääneenkin, osa vasta silloin, kun tällainen rotta pelaa omien puolella.

No ei se aivan näinkään mene. Jos otetaan esimerkiksi vaikka mainitsemasi Rautee, voidaan todeta, että kyseinen kaveri ei todellakaan herätä varauksetonta kunnioitusta ja ihastusta omienkaan riveissä. TPS:n aikoinakin moni oman joukkueen pelaajakin koki halveksittavana mm. jatkuvan selän kääntämisen ja muunlaisen jäähyn kalastelun. Kyllähän se joukkueelle kannattavaa oli, kun esim. Janne Ojanen ajettiin viiden minuutin jäähyn saattelemana kentältä pois kolmannessa finaalissa 2001, taklattuaan Rauteeta, joka käänsi selkänsä laidassa juuri ennen osumaa. Tuon vitosen aikana finaalisarja käytännössä ratkesi.

Olen kuullut entisiltä TPS:n pelaajiltakin, että "tekisi mieli suoraan sanoen vetää turpaan koko äijää." Enpä ihmettele tuota asennetta. Vaikka väkivaltaa en sinänsä kannata niin ymmärrän täysin, että tällaisilta kavereilta ala Komarov ja Rautee, halutaan vääntää niskat nurin. Nämä kaverit tuovat ehkä väriä kaukaloon, mutta itse näen heidät halveksittavina pelleinä. Kaveria voi toki "kuumentaa" verbaalisesti tai muuten häiritä, mutta sitten pitäisi olla valmis vastaamaan teoistaan.
 

DonCutts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,Fc-Lahti,Suomi
Mielestäni teot ovat tärkeimmät

Uskon,että moni joukkue ottaisi Siklenkan tai Komarovin joukkueeseen. Mielestäni nyt puhutaan ihan eri asioista, toiset puhuu aidasta ja toiset seipäästä. Mielestäni se mitä tilanteessa tapahtuu on tärkein mutta on selvää, että helposti katsotaan värilasein "omaa pelaajaa" eli hänessä ei nähdä vääryyden tekijää vaan lähinnä on kohde. Komarov on varmasti maineensa ansainnut ei siinä mitään ja sietääkin saada koulutuksen mutta mielestäni tapa jolla tuo koulutus hoidettiin on lähinnä se mikä on tapetilla. Rikoslaissakin tuomitaan oikeudenpuolustajia vääryyden tekemisestä. Vai oikeuttaako laki poliisia hakkaamaan vaimonpieksijät jne. ? Eiköhän se ole myös kiellettyä, mielestäni Komarov ansaitsi turpiinsa tai opetuksen mutta asian olisi voinut hoitaa tyylikkäämmin kuin se nyt tapahtui. Tulee tosiaan mieleen parin kauden muistot jossa Topo "rottaili" ja käyttäyi "komarovimaisesti" eli kun olisi pitänyt mätellä niin käännettiin selkä. Ja oli ihan hyvä ettei mitään tappelua tullut koska en niitä muutenkaan kannata koska tuossa ei ollut mitään aihetta toisen pahoinpitelyyn. Näin olisi voinut myös Siklenka toimia mutta taisi tulla totaalinen oikosulku. Siklenka on näistä tunnettu esim viime kaudella Ruotsissa. Toisaalta on hyvä että löytyy väriä mutta kyllä kaikella on rajansa.
En hyväksy kaikkia Komarovin toimia ja sieti saada opetuksen mutta tapa vain oli väärä. ( Komarov kävi pienenä miehenä pari kertaa taklaamassa Siklenkaa joka ei liikahtanutkaan mutta taisi sen verran ottaa kupoliin, että kun löytyi hyvä syy niin järjesti tälläisen näytöksen joka nyt puhututtaa...)
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Tästä pahoinpitely syyte olisi entistä suurempi merkki siitä että kostot pitää suorittaa päähän kohdistuvilla taklauksilla tai polvitaklauksilla. Ottaen huomioon kuinka paljon ikävämpiä nämä tapaukset ovat, täytyy todella toivoa ettei näitä keinoja jätetä ainoiksi vaihtoehdoiksi rottien noutamiseen.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Todella säälittävää. Onko rottailu kielletty Sm-liigan säännöissä?
Ja tuo "pelaa vihellyksen jälkeen" on täyttä paskaa. Jos Komarov ei tappele niin ei tappele. Sinun mielestäni hänelle varmaan pitäisi antaa liigan taholta penalttia?

Ei ole rottailu kielletty eikä kuulu penalttia liigan taholta antaa.

Vastustajajien kovat jätkät sen sijaan antavat penalttia, niinkuin nyt Siklenka.

Eikä varmasti ole viimeinen kerta kun Komarov saa pataan kun on tuollainen ämmä. Tuollaista wannabe kovaa jätkää kuuluukin oikeasti kovien jätkien välillä kouluttaa niin tietääpähän kilppari paikkansa!
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Mogilni kirjoitti:
Tästä pahoinpitely syyte olisi entistä suurempi merkki siitä että kostot pitää suorittaa päähän kohdistuvilla taklauksilla tai polvitaklauksilla. Ottaen huomioon kuinka paljon ikävämpiä nämä tapaukset ovat, täytyy todella toivoa ettei näitä keinoja jätetä ainoiksi vaihtoehdoiksi rottien noutamiseen.

MIKSI kostoja pitää suorittaa??? MITÄ esim. Komaroville piti kostaa???
 

DonCutts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,Fc-Lahti,Suomi
Miten voi kostaa?

Mielestäni koston tie on aina huono tie mutta jos haluaa jotain kouluttaa tai muistuttaa niin joko rehti tappelu (tähän ei Komarov ilmeisesti suostunut) tai sitten pelata kovaa ja puhtaasti. Mielestäni idioottimainen kommentti alkaa heti vertaamaan kostoa polvitaklauksilla ja päähän kohdistuneilla asioilla. Mielestäni tuo kommentti osoittaa jo jotain ajatuksen kulusta. Kyllä mielestäni kova ja puhdas taklauskin on hyvä koulutus.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
MIKSI kostoja pitää suorittaa??? MITÄ esim. Komaroville piti kostaa???
Ihan sama, kun sinun pitää replytä joka kerta samaa asiaa. Sun vain on tehtävä niin. Vastakirjoittaja (=vastustaja) on rottaillut. Kostat jankkaamalla joutavia. Syy ja seuraus. Yksinkertaisimmankin pitää tajuta yksi elämän perusasioista.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
MIKSI kostoja pitää suorittaa??? MITÄ esim. Komaroville piti kostaa???
Ei nyt niin kauhesti kuitenkaan kannata huutaa tuota kosto-sanaa joka väliin, koska siitähän tässä tapauksessa ei ollut edes kysymys. Lukon virallinen vastaus liigalle on annettu, ja siinä lukee että kyseessä oli opetus pelaajalle. Liiga ei ole tätä mitenkään väheksynyt, epäillyt tai halunnut muuttaa, joten asia on silloin näin.

Jos tuohon kakkoskysymykseen sen verran vastaan, niin ensinnäkin sen pitäisi siis kuulua, että mitä Komaroville piti opettaa? Ja vastaus on, että sitä mitä siitä seuraa kun rottailee jatkuvasti ilman kenenkään puuttumatta asiaan.

Siklenka tiesi tasan tarkkaan, mikä mies tämä Komarov on ollut jo vuosia, vaikka Mike ei liigaa ole pelannutkaan ennen tätä kautta.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos tuohon kakkoskysymykseen sen verran vastaan, niin ensinnäkin sen pitäisi siis kuulua, että mitä Komaroville piti opettaa? Ja vastaus on, että sitä mitä siitä seuraa kun rottailee jatkuvasti ilman kenenkään puuttumatta asiaan.

Siklenka tiesi tasan tarkkaan, mikä mies tämä Komarov on ollut jo vuosia, vaikka Mike ei liigaa ole pelannutkaan ennen tätä kautta.
Ja mitä Komarov tästä lopulta oppi? Rottailemalla voi voittaa pelejä joukkueelleen.

Komarov on ollut jo vuosia rotta, ja tulee todennäköisesti jatkossakin olemaan jos seuraukset ovat tämänlaisia(voitokkaita).

Kyllä näin jälkikäteen täytyy sanoa että hyvää viihdettä ainakin saatiin.
 

onomoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Olen kuullut entisiltä TPS:n pelaajiltakin, että "tekisi mieli suoraan sanoen vetää turpaan koko äijää." Enpä ihmettele tuota asennetta. Vaikka väkivaltaa en sinänsä kannata niin ymmärrän täysin, että tällaisilta kavereilta ala Komarov ja Rautee, halutaan vääntää niskat nurin. Nämä kaverit tuovat ehkä väriä kaukaloon, mutta itse näen heidät halveksittavina pelleinä. Kaveria voi toki "kuumentaa" verbaalisesti tai muuten häiritä, mutta sitten pitäisi olla valmis vastaamaan teoistaan.

Tämä ei ole vastaus suoraan Atelle, vaan yleensä ihmettelen, että miksi rottapelaajaa pitäisi opettaa? Miksi pelaaja, joka kuumentaa verbaalisesti ja välillä ehkä vähän myös muuten häiritsee, pitäisi saada vastaamaan teoistaan. Tuntuu jotenkin yksinkertaisen ihmisen ajattelulta, että kun "nyt toi kaveri ärsyttää, niin sitten niitä tappeluja tulee". Voi tietysti vastata, että se kuuluu pelin kirjoittamattomiin sääntöihin. Toisaalta olemassa on myös kirjoitetut säännöt, joiden puitteissa rotta pelaa ja näin ollen ei tee varsinaisesti mitään väärää, vaan tuo omalla roolillaan lisäarvoa joukkueeleen.

Jos jollain urpolla ei kasetti kestä, niin eihän se ole rotan vika.

Omia suosikkejani ovat rottapelaajat Ruudusta Komaroviin.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toisaalta olemassa on myös kirjoitetut säännöt, joiden puitteissa rotta pelaa ja näin ollen ei tee varsinaisesti mitään väärää, vaan tuo omalla roolillaan lisäarvoa joukkueeleen.

Ei muuten pelaa. Tämä rottien rotta Komarov rikkoo noita kirjoitettuja sääntöjä kovin usein kun tuomarin silmä välttää ja toisaalta on ensimmäisenä ulisemassa, mikäli kokee joutuneensa rikkeen kohteeksi.
 

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tätä ketjua lukiessa tuntuu, että Lexa olisi Suomen paras ammatissaan. Niin syvää muutamien kannattajien viha häntä kohtaan on.

Jatketaan.
 

Valkohuulikyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Samurai Blue, Arsenal
Ensimmäisiä kertoja eksyn vapaan keskustelun ulkopuolelle ja täytyy sanoa, että aikamoista menoa täällä puolella. "Vittu oikein sille saatanan rotalle PERKELE." Voin vain kuvitella miten näppikset syyhyää.

Ok, Komarov pelaa rottamaisesti/mulkusti, mutta Siklenkallekin tiedoksi, että kohtuus kaikessa. Ei paljoa järki päässä pakota, kun satuin kattomaan ton videon ja Siklenkan toimintaa.

Jatkakaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös