Syötkö aamupalaa?

  • 28 243
  • 278

Syötkö aamupalaa?

  • Kyllä, joka päivä

    Ääniä: 182 48,9%
  • Kyllä, silloin tällöin

    Ääniä: 104 28,0%
  • En syö ollenkaan

    Ääniä: 86 23,1%

  • Äänestäjiä
    372

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Näillä silmillä!

Tänään kuppi mustaa kahvetta ja n. 50g mätitahnaa suoraan pursukasta suikkiin tuossa kello 6.07.

edit. olisi leipäkin maistanut jos olisi ollut.
 
Viimeksi muokattu:

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Meikäläisen aamiainen koostuu yleensä leipäviipaleesta, lasillisesta tuoremehua ja kahvikupillisesta. Joskus leivän sijasta lusikoin jogurttia ja mysliä.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tjaa; enempikin mulla on sellainen 'jotain kahden tunnin välein' -metodi (ei nukkuessa); pysyy masu balanssissa paremmin. Meikäpojan suolisto ei tykkää isoista aterioista, joten miksipä sitten ahmimaan aamusella, vaikka terapeutti olisi mitä mieltä tahansa. Itseään kai on kuunneltava. Toiset ei saa syömäilyvaihdetta käyntiin aamusella ei niin millään, ja toiset tykkää vetasta napan täyteen. Eiköhän sitä elä ihan hyvän elämän, vaikkei aina noita ammattilaisia noteeraisikaan.... :D
 

#104

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei kyllä aamuisin oikein taitu mitään kovinkaan helposti suuhun, mutta pakko sitä on vetää leipää/muroja ja lasi maitoa vähintään että jaksaa kunnon ruokaan asti.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kerkiä syödä mitään aamuisin, enkä tahdo. Herään kymmenisen minsaa ennen kuin pitää lähteä duuniin, joten ei siinä ajassa mitään ennätä syödä tai juoda. Vapaapäivinä saatan jonkun viilin vetäistä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Juon lasin vettä. Syön vasta lounaalla. En vain yksinkertaisesti pysty syömään aamulla mitään.

Töissä on kaiken lisäksi vielä aamiaispöytä odottamassa ja kun muut vetävät hedelmiä, leipää, munakkaita, vohveleita etc. niin minä juon toisen lasin vettä sekunnissa ja katson surkeana vierestä.
 

Pelintekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joskus nuorenpana en koskaan jaksanut syödä aamulla koska olin niin väsynyt, mutta kyllä nyt maittaa syyä, vaikkei se mikään pakkomielle olekkaan.

Yleensä aamiaiseen kuuluu se pari palaa ruisleipää voilla ja leivät mikroon, mehua, 1-2 kuppia kaffeta, jogurttia, joskus muroja jos ei muuta ole. Itsekin menen kohta aamupalaa tekemään ja tälläistä varmaampa tulee olemaan..: Kolme viipaletta Lidelin American Sandwich paahtoleipää. Väliin kinkkua, juustoa, kurkkua ja salaattia, 1-2 kuppia kaffetta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Dante kirjoitti:
Arkisin vesijohtovettä hanasta nautittuna ja punainen mallu. Töissä 1-6 kuppia mustaa kahvia.
Jos menee aamulla syömään jotain on 9.30 uudestaan kiljuva nälkä, mutta tolla perussetillä närästys pitää nälän loitolla pitkälle päivään. Niin toimii tämän juipin aamiaispolitiikka.

Haa~HA!

Yhtään Danten henkilöllisyyttä paljastamatta kerrottakoon ny että Dante on nykyään niin IN LOVE, että on jopa opetellut syömään aamiaista! Tunnusti ite perk~hele yksi päivä kaljootellessa...

Samana päivänä "ME VUOKRATTIIN RAID-DVD"...

Toivotonta.

Itse pyrin aina vetämään kaurapuuron mustikka- tai mansikkasopan kanssa. Njam.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ouzala kirjoitti:
Antaako Elina siihen vielä tissiä lisäksi, jotta poika saa päivän käyntiin?

Itse vedän pari palaa ruisleipää salaatilla, kinkulla ja juustolla. Ja siihen mehut päälle.

Minä vien Elinalle aamiaista vuoteeseen ja hukutan hänet suudelmiin...that is, ellen siis ole kärttyisellä tuulella. Silloin makaan vain ja odotan valmista, huutaen tai tokaisten "no tulooko sitä aamiaista?"

~Huoh...tuli Elinaa ikävä. Kiitti fitusti!
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Evenuel kirjoitti:
Tämän neidin erittäin terveellinen aamiainen: yksi kappale savukkeita kävellessä kotoa bussipysäkille ja vielä toinen kävellessä bussipysäkiltä työpaikalle.

En o neiti, muuten sama. Töissä sitten pari kuppia kahvia ja jotain kevyttä kun pääsee takaisin kotiin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Omenamehua menee vähintään 2lasia, jos ei ole niin silloin appelsiinimehua. Välillä puuroa jos joku on keittänyt(äiree), paahtoleipää jota syön noin 2-4kpl, jogurttia jos näitä ei ole ja muroja jos ei ole muita. Vaihtelee, välillä puurokausi, välillä jogurtti. Kunhan on vaan kylmää omenamehua.
Tosin silloin kun olin vielä kunnon töissä, söin aamulla valtavan määrän puuroa ja mehua ja töissä reilun parin tunnin päästä pari kuppia kahvia ja ehkä leivän. Mutta tällöin klo oli vasta hieman päälle 7.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aamusin tulee heti heräämisen jälkeen vedettyä joku viilis tai jogurtti, sitten töihin päästyä kuppi kahvia ja sämpylä tai pari. Tämä on noin tunnin päästä heräämisestä. Minulle ei ihan heti sängystä noustua maistu ruoka, mutta tuntikin riittää herättämään nälän.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari siivua ruisleipää kinkulla ja lehtisalaatilla, lisäksi müsliä tai mitä vitun mysliä suomeksi onkaan maidon ja banaanin kera.

Aika hyväksi havaittu aamiainen, täyttää sopivasti muttei liikaa. Joskus poikkeuksellisesti äityy leipäsetin lisäksi kiskomaan tuon kulhollisen mysliä maidon sijasta jogurtin kera, ja silloin alkaa yleensä tökkimään ja pahasti. Varsinkaan todella aikaisin aamulla ei yleensä jogurtti uppoa, illalla sitä on huomattavasti kivempi litkiä.

Mutta ilman aamiaista ei tule mieleenikään startata päivään. Lähtisi henki hyvin nopeasti.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Kun Huomenta Suomessa kyseltiin, että syökö ihmiset aamupalaa, niin ajattelinpa nyt kysyä, että mites Jatkislaiset syö aamupalaa?'

Edit: Itse syön joka päivä.
 

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Erittäin huonosti. Jostain syystä aamulla ei saa mitään alas, ja yleensä lounasaikaan on jo niin kova nälkä, että näköä haittaa ja päätä särkee. Jos osaisi syödä aamulla hyvin, voisi jaksaa päivätkin paremmin, mutta mikään ei vaan uppoa.
 

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pari leipää nopeasti ennen töihin lähtöä, aika usein jää syömättä, juon vain lasin vettä. Tuntuu, että pitäisi herätä ensin kunnolla. Ei Johanilla ole nälkä aamuisin, vaikka illalla olisikin.

Aamupalan syömättä jättäminen siirtää lounaan usein jo puoli yhdeksitoista, syön hirveästi ja sitten väsyttää.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Syön. Tosin arkiaamuina yhden leivänkin syöminen on työn ja tuskan takana, koska en minäkään saa oikein mitään menemään alas heti herättyäni. Nestemäinen toimii kyllä, joten puoli pannullista kahvia menee kurkusta kevyesti alas.

Se on totta, että olo on parempi tukevan aamiaisen jälkeen, joten pakko se on koittaa. Vaikka väkisin.

Viikonloppuna kun aamiaisen saa syödä rauhassa ja vähän myöhemmin, niin silloin siitä tulee kyllä otettua ilo irti ja syötyä enemmän.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Aamupala on päivän tärkein ateria, vaikka toisin voisi kuvitella. Näin ainakin jossain ravinto-ohjelmassa kovasti vakuuteltiin.

Kyllä sen uskoo, kun miettii omaltakin kohdalta tapahtumia. Välillä kotona kiireessä se aamupala jää käytännössä katsoen kokonaan syömättä, kun taas esim. hotellin aamianen kunnolla nautittuna antaa kyllä sellaisen potkun päivään, ettei paremmasta väliä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Olen enemmän iltapalaihminen. Syön yleensä niin runsaan iltapalan, ettei aamulla ole iso nälkä. Nestettä tosin menee varmaan litra. Kohta onkin aika syödä päivän ensimmäinen ateria.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mitään tukevaa aamupalaa en syö. Tavallisesti pari leipää ja tuoremehua menee naamariin, töissä sitten fiiliksestä riippuen joko aamutee tai aamukahvi. Olen myös näitä ihmisiä, keille ei ruoka suurina annoksina mene yksinkertaisesti alas aamun tunteina. Hotelliaamiaiset ovat usein myös vähän niin ja näin. Siellä tulee silti hieman enemmän mässäiltyä, vaikka maha kovasti pistäisikin vastaan.
 

nepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä joka päivä pakko syödä, muuten on huono fiilis koko aamun. Tuoremehua, jogurttia ja leipää niin pärjää hyvin. Hedelmiä aina kun löytyy ja välillä myös jotain lisävitamiineja.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Joka arkiaamuna eri puuro (ruis, 4vilja, riisi, kaura ja manna), tummaa leipää, vettä ja kahvia. Viikonloppuisin vaaleaa leipää, maissihiutaleita/mysliä jogurtilla, mehua ja kahvia.

Auttaa kummasti koko päivän tasaiseen jaksamiseen, kun syö kunnolla aamulla. Sivusta seuranneena henkilöt joille eka ateria on lounas, kärsivät jaksamisen ailahtelevaisuudesta. Ovat mututuntumalla iltapäivällä väsyneitä ja sortuvat usein makeaan.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Syön, joskus se on kuppi kahvia ja jogurtti ja joskus taas 3 kuppia kahvia, 2-3 leipää leikkeleineen ja kasviksineen, pari lasia mehua, 4 siivua pekonia, pari paistettua munaa, jogurtti, joku hedelmä ja viimeisen kahvikupin kanssa joku makea muffinsi tai pulla.

Vaikea arvata kumpi noista on se hotellivaihtoehto, jolla pärjää illaliseen asti.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä. Kahvia ja leipää joka aamuna. Kahvia aamuisin tulee ainakin 2 kuppia juotua, joskus jopa enemmänkin. Ilman aamupalaa en kyllä saisi päivää käyntiin mitenkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös