Jukka Seppänen liigajoukkueen toimitusjohtajana

  • 79 297
  • 656

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jättää kaikki muut asiat muille ammattitaitoisille henkilöille jotka ymmärtää jääkiekosta jotain.....

Siis niillekö jotka tätä purtta ovat ammattitaidolla johtaneet pahnan pohjimmaiseksi?

Sori nyt vaan, tämä ei analyysinä oikeen vakuuta edes vähää alusta. Eikä kyllä mikään organisaatio tuolla perusteella tulosta tao. Kyse on aina yhteistyöstä ja osien summasta, niin kaukalossa kun seuran osaamisen tasolla. Jos vertailla haluaa, vaikka oikeasti turhaa se onkin, niin eikös se K- Espoo ole hyvä esimerkki siitä, mihin homma menee kun raha taustalla jakaa ja "ammattitaitoiset" säätää. Hyvin ymmärsivät.
 

Hieroja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Seppästä voidaan verrata Itänaapurin SKA:n omistajaan / päävalmentajaan Roman Rotenbergiin. Sekin yrittää puuttua ihan kaikkeen vaikka ei ymmärrä jääkiekosta mitään. Nyt Seppäsen kannattaisi olla vaan taustalla hiljaa ja raottaa lompakkoaan ,kun tarvitaan rahaa. Jättää kaikki muut asiat muille ammattitaitoisille henkilöille jotka ymmärtää jääkiekosta jotain.....
Hei hei, herra 1602 on tämän illan jälkeen herra 1603!
Mutta asiaan, Seppäselle on tuttavieni mukaan jotka ovat tuolla liiga JYPin otteluiden aikaan pukukopissa erilaisissa rooleissa pyörineet käynyt ajoittain antamassa palautetta myös otteluiden aikana. Tämän todennäköisesti pitäessä myös paikkansa (näitä tarinoita olen kuullut hyvinä aikoina) kertoo vähän Seppäsen hermokontrollista sekä impulsiivisuudesta. Täten olen tehnyt oman päätelmän koko tapahtumaketjusta HUHUJEN perusteella.

Allaoleva kuvitelma on yhdenlainen tarina minkä minun foliohattuni alla on muodostunut.

- Seppänen jyrättiin valmentajaa valitessa
- Veti pikku agret tästä ja päätti, että nyt sit mennään ja valmennuksen julkistuksen yhteydessä kävi pikkusen kuumana, niin piti laukoa jotain joten jyrähti tämän ”välitila loppuu nyt” jyrähdyksensä mikä lauseena on mielestäni outo, koska ei oikeastaan kuvaa mitään. Aika pohjalla oltiin jo käyty, eikä oltu välitilaa ollut vielä lähelläkään vaan oltiin edelleen pohjalla.
- Hommasi lisää osakkeita viime kesänä ja odotti tilaisuutta päästä näyttämään voimiaan. Valitettavasti muut osakkaat eivät vielä tuossa vaiheessa olleet Seppäsen kanssa samalla linjalla ja Rautakorpi sai jatkaa pestissään
- Kiukku joka oli jo keväällä yltynyt entisestään kihisi vielä raivokkaammin syksyllä 2023 kauden alkaessa
- Raumalla tapahtui jotain, joka kantautui Seppäsen korviin ja hän kutsui kapteenin sekä urheilutoimenjohtajan jutulle. Lähdettiin syömään ja Seppänen yhdessä Viitasen kanssa onnistuivat saamaan Rooban avautumaan tästä tarinasta, joka kaikesta päätellen liittyy tähän ”pelaajat eivät saaneet ansaitsemaansa kohtelua” tarinaan.
- Lounastreffien jälkeen Seppänen kutsui hallituksen koolle ja sai tällä kertaa tarpeeksi kannatusta valmennuksen erottamiseen.
- Loppu onkin sitten vielä enemmän huhua ja median märkää päiväunta, joka itselleni on kuitenkin enemmän painajaista.

Meni niin tai näin, tuolla itse kuviolla ei ole mitään merkitystä. Mulle on vain jäänyt Seppäsestä ylipäätään omituinen kuva, kun välillä huutelee mediassa ja haukkuu vähintäänkin rivien välistä muita organisaation jäseniä. Tiukkahan menestyvän pisnesmiehen täytyykin olla, mutta joskus kannattaa olla hiljaa ja antaa viisaampien (valmentajat valmentaa, tiedottajat tiedottaa, rahoittajat rahoittaa) antaa hoitaa homma. Minä en itse keksi todellista syytä urheillulliselta kantilta valmennuksen erottamiseen sillä tuskinpa sponsorit ja fanit olivat kovinkaan tyytymättömiä tulokseen ennen joulua. Ymmärrän tietyllälailla tuon näkemyseron pelitavasta, mutta todellinen syy lienee se, että Rautakorpi-Nieminen parivaljakon jääräpäisyys omaan haluun tehdä tulosta keinolla millä hyvänsä vastaan Seppäsen pitkään jatkunut ketutus jo siitä, kun ei tehty kuten hän halusi. Aikuisetkin osaa olla joskus lapsia, kun on tottunut siihen, että muut tekee kuin itse haluaa, tulee kiukku kun ei saakkaan suklaapatukkaa kaupassa.

Yhtäkaikki nyt vaan koko JYP yhteisön on alettava puhaltaa yhteen hiileen ja uskon Seppäsenkin jatkossa hillitsevän itsensä paremmin, uskon hänen olevan huomattavasti älykkäämpi mies minkä kuvan mediassa olen saanut. Tuo tietynlainen impulsiivisuus sekä suuret visiot todennäköisesti sai hänet panttamaan talonsa ja pitkälti hänen asioistaan olemme saaneet nauttia JYPin menestyksestä erityisesti 2010-luvun aikana. Uskoni parempaan huomiseen on vahva! Palkatkaa joku vaan sinne tiedottamaan asioista ja jättäkää homma hänelle, tällä hetkellä organissaatiossa ei taida sellaista henkilöä olla joka osaisi antaa haastattelun mistä ei media kehitä minkäänlaista kohua.

Toivoisin lisäksi, että kunhan tiedottaja on saatu hankittua JYP järjestää lehdistötilaisuuden kilpahallissa johon ovat tervetulleita niin fanit kuin lehdistö. Tilaisuuden ns. puheenjohtajana toimii tämä uusi tiedottaja, joka kertoo mitä on tehty väärin ja mikä on suunnitelma loppukauden osalta sekä mikä on seuran tulevaisuuden suunnitelma. Tähän perään tietysti voitaisiin kävelyttää Sami Niku estradille ja julkistaa 3 vuoden jatkosopimus!
Sitten vielä toimittajien kysymykset ja näihin jonkinlaisia vastauksia ilman kiertelyä niin ettei ainakaan vastaukset jäisi mitenkään epäselväksi.

Pahoittelut pitkästä viestistä, mutta tää palsta on nyt mun psykologi, en tiedä uskonko edes itse koko kuvitelmaan, mutta tulipahan nyt puettu se jollainlailla sanoiksi. Toivon, että JYP on suuri viimeistään toukokuussa 32 ottelun voittoputken jälkeen. Torille!
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Nyt tässä on mennyt melkein kaksi ja puoli tuntia peliä ilman maalia. Jos ei kerta valmennuksen vaihdosta enää puhuta, niin saisi nyt joukkueen toimiston primus motor tulla selittämään ihan kunnolla, sekä faneille että medialle, että mitä vitun ideaa tässä toiminnassa muuten enää on. Myös Hurrikaanisydämelle lampaanperse nöyristelystä.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Sihvonen Kiekkokiukaassa meidän hallituksen puheenjohtajasta:

"Tällä hetkellä hän on urheilun ja huippujääkiekon kannalta sietämätön mies, enkä tarkoita ihmisenä, vaan hän ei osaa johtaa jääkiekkoseuraa! Naurattaa sanoa, mutta hänellä ylivoimapeli kunnossa ja niin edelleen, mutta nyt hän vei senkin, sitä mukaa kun heitti Rautakorven ja kumppanit tuosta. Sehän on naurettava se analyysi! Senkin oli joku muu vähän sitä ennen tehnyt, että peli ei toiminut ja niin edelleen ja joku strategia..."

Analyysin tehnyt "joku muu", on podcastin perusteella mielestäni melko selvä vihjaus Hämäläiseen...

Paljon muutakin hyvää Sihvonen heitti (vaikka vähän tuntuukin oudolta olla samaa mieltä)...
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Nyt kun tässä on tätä kokonaisuutta miettinyt, niin tulipa mieleen että kun jo Virtasen aikana oli näitä erikoisia kokeiluja esim. ettei taklattu ollenkaan niin mistäpä sitä tietää jos nämä olisi vaikka Seppäsen vaatimuksia?

Eikös tällöinkin Seppänen nimenomaan vaatinut pelin modernisoimista ja virtaviivaistamista? Ei Virtanenkaan saanut vahvuuksilllaan valmentaa. Tämmöinen muistijälki on itselle jäänyt, mutta varma en ole.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Eikös tällöinkin Seppänen nimenomaan vaatinut pelin modernisoimista ja virtaviivaistamista? Ei Virtanenkaan saanut vahvuuksilllaan valmentaa. Tämmöinen muistijälki on itselle jäänyt, mutta varma en ole.
Muistikuvasi on sekä oikea, että väärä. Voi olla, että Seppänen sitä muutosta hakemaan oli primus motor, sitä en tiedä, vai golffasiko pääasiassa amerikan kultahammasrannikolla jo, mutta Joku taho Virtasta ylempänä paalutti yritelmät pannaan ja palattiin aina siihen pystysuunnan lätkään, jonka jo silloin näki selkeästi jääneen ajasta jälkeen, jotta sillä menestyisi, edes kohtalaisen kovalla rosterilla.

Jos tuo vaatija oli Seppälä, niin täysin oikeassa oli ja sääli, ettei viisaus organisaatiossa silloin riittänyt, eipä olisi kontattu kausikaupalla ynnä muina aivan turhan takia.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Nyt kun tässä on tätä kokonaisuutta miettinyt, niin tulipa mieleen että kun jo Virtasen aikana oli näitä erikoisia kokeiluja esim. ettei taklattu ollenkaan niin mistäpä sitä tietää jos nämä olisi vaikka Seppäsen vaatimuksia?
Marko Virtanen ainakin esitti ne ominaan. Perusteli taklausten vähyyttä riskittömyydellä - loukkaantumis- ja jäähyriski pienempi ja osumaa hakeva taklaaja ei pelaa itseään ulos.

Yritin etsiä KSML:n arkistosta pidempää haastattelua, mutta en löytänyt tähän hätään. Yhden Kulmalan jutun löysin, josta avainkohdat:
Marko Virtanen ...haali kelvollista menestystä Liigassa, mutta jonka ajatukset jääkiekkoilusta jumittuivat idea-asteelle.

Heti tultuaan hurrikaaniseuran pääluotsiksi Virtanen puhkui ja puhisi "reagointikiekosta".... Leimallista oli tason jatkuva heilahtelu, arvoituksellisuus siitä, mitä seuraavassa pelissä, seuraavalla viikolla tai playoff-kevään aikana tuleman pitää.
Ja se "Veltsun reagointikiekko"... Kukaan ei osaa vieläkään täysin selvittää, mitä se absoluuttisesti tarkoitti.

Tuskin pelaajatkaan.
 

Dr. Gallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights
Minä toivon että Jukka Seppänen miettii nyt ihan helvetin tarkkaan, että minkälaisia käärmeöljykauppiaita sitä tuli kuunneltua, ja kannattiko. Mieti Jukka mieti!

Minun näkemyksissä tämä ottelu oli se joka kertoi, että onko joukkueessa tapahtunut jonkinlainen herääminen vai ei. Ei ole, tällä joukkueella ei päästä edes sääleihin. Hyvää yötä JYP, hyvää yötä Jukka.
 

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Seppänen on luvannut siirtyä syrjään, jos ei ole luottoa enää hänen tekemisiin.

Olkaa hyvä. Ei ole.

Mitä se sitten tarkoittaisi? Jonkun tahon pitäisi lunastaa Seppäsen osuus. Kuka on niin laho latvastaan, että tämän tekisi? Paikalliset isot yhteistyökumppanit on suututettu, vaikkei sitä tajuttu vielä. Sieltä tulee rahaa jatkossa vähemmän.

Urheilu edellä jatkaminen jatkuu alempien sarjatasojen kautta uusin kasvoin.

Rimpuilu liigassa vaatinee Seppäsen. Sitä tässä nyt seurataan...
 

Pauli

Jäsen
Yhteisö. Ensimmäisen mestaruuden jälkeisessä haastattelussa Seppänen sanoi tärkeimmäksi asiaksi Jyp yhteisön mestaruuden takana. Se yhteisö on vedetty wc pöntöstä viemäreihin. Yhteisö my ass nykyään. Sitä voisi Seppänenkin nyt pysähtyä miettimään missä on eksytty polulta. Se että nyt kaikki on päin vittua. Holtari sai lähteä ja tuo Viitasen mulkku tuli tilalle. Hämäläinen. Näiden kahden ansiot kyllä tällä hetkellä on minun silmissä sellaiset että potkut äkkiä ja helvettiin jyväskylästä.

Ehkä Rautakorpi ansaitsi potkut, ehkä ei. Mutta Mikko puhui ettei pelaajat halua tulla Jypiin koska siellä on Rautakorpi. Ja jotain pelaajia Rautakorpi ei ole halunnut Jypiin. Mutta eikö tuo ole jokaisen seuran arkipäivää. Joitain pelaajia valmentaja ei halua ja jotkut pelaajat eivät tule valmentajan takia? Joku on jo tullut Rautakorven aikana ja toisen hän on hankkinut. Jotenkin tuntuu että johtavat pelaajat halusivat pelata Rautakorven alaisuudessa. No näin heistä ainakin pääsee eroon. Niku lähti jo, ketkä perässä? Ja vielä Mikon puheet että Rautakorpi kohtelee pelaajia huonosti.

Kengän kone lähti joskus parikymmentä vuotta sitten saksaan kun peliaika loppui Jypissä. Silloin seuran tulevaisuus oli hämärän peitossa, koska saattoi olla ettei Jypiä ole parin vuoden päästä. Seppänen tämän seuran silloin pelasti ja Kenkäkin tuli vielä takaisin toki puku päällä. Mutta näin alhaalla tämä seura ei ole ikinä vielä ollut. Nyt ollaan pohjilla ja saa nähdä noustaanko täältä ikinä ylös.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Koska meillä on osaamaton urheilutoimenjohtaja.
Kahlittu urheilutoimenjohtaja, toisaalta ei voi arvostaa että puudelin rooliin ryhtynyt. Toisaalta ymmärrettävää, kukapa palkkatyöstä haluaisi vapaaehtoisesti lähteä, jos ei korvaavaa työtä tarjolla.

Kyllä se suurin saatana on ennen niin pyhä Herra Jukka Seppänen.

Meillä on toivoa;
A) jos Herra Seppänen väistyy omistajuudesta

B) Ei puutu joukkueen päivittäiseen toimintaan

Valitettavasti juuri nyt ei näytä siltä, että tämä Herra Seppänen olisi heräämässä tästä utopiastaan, mikäli niin tapahtuu niin asiat tulee korjaantumaan. Mutta jos nämä juhlakauden kohut ei herätä niin mikä sitten?

PS voisiko arvon @Moderaattorit muokata ketjun nimeä, Herra Seppänen ei ole ollut vuosiin toimitusjohtaja. Muuttakaa vaikka tuo toimitusjohtaja sana puikoissa sanalla tai muuta vastaavaa.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kahlittu urheilutoimenjohtaja, toisaalta ei voi arvostaa että puudelin rooliin ryhtynyt. Toisaalta ymmärrettävää, kukapa palkkatyöstä haluaisi vapaaehtoisesti lähteä, jos ei korvaavaa työtä tarjolla.

Kyllä se suurin saatana on ennen niin pyhä Herra Jukka Seppänen.

Meillä on toivoa;
A) jos Herra Seppänen väistyy omistajuudesta

B) Ei puutu joukkueen päivittäiseen toimintaan

Valitettavasti juuri nyt ei näytä siltä, että tämä Herra Seppänen olisi heräämässä tästä utopiastaan, mikäli niin tapahtuu niin asiat tulee korjaantumaan. Mutta jos nämä juhlakauden kohut ei herätä niin mikä sitten?

PS voisiko arvon @Moderaattorit muokata ketjun nimeä, Herra Seppänen ei ole ollut vuosiin toimitusjohtaja. Muuttakaa vaikka tuo toimitusjohtaja sana puikoissa sanalla tai muuta vastaavaa.
Käviskö "keisarina"? Voi valita jonkun muunkin tittelin. Mulle on kyllä edelleen vähän mysteeri, millä perusteella ukkeli on nostanut itsensä muiden omistajien yläpuolelle.

Kiva kuulla, että Veke hoiti Niku casen ilman savuavia raunioita. Omaa mielipidettä se ei kuitenkaan muuta siitä, että äijä on ihan väärässä postissa. Kai se iskän louhintabisnes voisi edelleen olla vaihtoehto?
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Vaikka (peli)paikattomuus on in niin on tasan yksi paikka mihin minun puolestani Seppänen ( ja veke) voi tunkea merkittävän taloudellisen korvauksensa. Euron kolikoina. Kumpikin omaansa.

Jos joku olisi kysynyt ennen kautta "millainen olisi kauhea 100v. juhlakausi?". En olis tämmöistä edes keksinyt.
Joo ihan next leveillä ollaan, @Nelfor muistaakseni mainosti isoja ja huikeita juttuja, tuskin kuitenkaan tarkoitti mitään tällaista vaikka tietyssä mielessä huikeita nämäkin, isoja ainakin.

JYP suuria tunteita
 

Baldrick

Jäsen
Ei tainnut Seppänen tajuta, että kuinka hyvin koko JYP-yhteisö joukkueessa ja sen ulkopuolella osti ”The Prosessin”, vaikka sen varjolla laskettiinkin leikkiä silloin kun oli vaikeaa.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Täällä kaiketi kaivattaneen myös kivoja uusia idoita tähän pelitavan uudistamiseen? Oma ehdotukseni: "voittava pelitapa". Sitä vois suositella monestakin eri syystä, mutta etenkin, koska: maksava yleisö tykkää, pelaajat tykkää, sponsorit tykkää ja seuran talousjohtaja tykkää -ja pelien voittaminen auttaa tiettävästi myös niihin kotipeli yms jumeihin, joista mm joukkueen valmennus jutustelee lehdistöselittelyissä.
Hallituksen PJ sanoo viimeisen sanan ja se on ei.



 

Baldrick

Jäsen
Mietin tässä, että kuinkas paljon viime vuosina Jukka on omia pennejä joutunut edes seuraan laittamaan? Kun puhutaan siitä, että jos Jukka lähtee rahoineen, niin voidaan laittaa lappu luukulle. Tai jos tuolla tarkoitetaan sitä, että löytyy varakassa, jolla vahvistaa joukkuetta, niin ei niitä vahvistuksiakaan hirveästi ole näkynyt.

Ja jos tästä kaudesta tulee roimat tappiot mm. yleisökadon vuoksi, niin silloin tämä tappioiden kuittaaja on myös itse tappiot aiheuttanut ja kantaa siitä vastuun omien sanojensa mukaan, omien päätöksiensä ja muiden ylikävelyn seurauksena.

Eli voisiko joku nyt vielä selventää, että kuinka isosti Jukka loppujen lopuksi business daddynä tässä on? Vai onko vain jotain lainoja ajalta ennen mestaruuksia vielä maksamatta takaisin? Ja sen varjolla vieläkin käydään kopissa kertomassa Liigan kokeneimman valmentajan joukkueelle, että miten tulisi pelata?
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ja jos tästä kaudesta tulee roimat tappiot mm. yleisökadon vuoksi, niin silloin tämä tappioiden kuittaaja on myös itse tappiot aiheuttanut ja kantaa siitä vastuun omien sanojensa mukaan, omien päätöksiensä ja muiden ylikävelyn seurauksena.

Eikös täällä jotkut nimimerkit ole pauhanneet syksystä case-Lahtisesta lähtien että rahaa on eikä se vaikuta niihin eikä näihin budjetin momentteihin.

Totta vitussa vaikuttavat. Yhteistyökumppaneiden tulojen voisin väistämättä vakuuttaa pienenevän ensi kaudeksi jossain määrin. Maksetaan Rautakorvelle/Nemolle, huonossa lykyssä vielä Lahtisellekin jotain jos hovissa menee uusiin puihin.

Ihan peruskoulumatematiikalla edessä on todella vaikeat ajat. Pelaajien houkuttelu muulla kuin kotiseurarakkaudella voi olla todella haastavaa. Siirrytäänkö SaiPan ja HPK:n kanssa nyt ihan rehellisesti samalle viivalle? Ai niin HPK:lla on Maso joka voi hyvinkin houkutella tulevaisuuden nimiä sinne. Mitä meillä on, sanokaahan yksi ainoa vetovoimatekijä?
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Mode-edit: Poistettu lainattu viesti kirjoittajan pyynnöstä.

Jos jollain ihmeellä saat Jukan kiinni, niin kysy, että - meinaatko ihan oikeasti, että kaikkien hyljeksimä Hämäläinen on ratkaisu ensi kaudelle! Kukaan ei tunnu haluavan pelata tämän ukon alaisuudessa, eikä Hämäläisen höntsäkiekolla olla yhtään sen korkeammalla kuin tänäkään vuonna.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Maalari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On sinänsä ironista että kun on itse kannattanut jatkumoa ja harkittuja sekä rauhallisia liikkeitä mihin tahansa mikä koskee joukkuetta tai sen toimihenkilöjä, alan kallistua sille näkökannalle, että nykyisestä valmennuksesta pitäisi päästä eroon. Perusteena on joukkueen koko ajan huononeva suoritustaso, aneeminen ja voitontahdoton peli-ilme ja se etteivät pelaajat näytä pelaavan enää valmentajalle -siis jos ovat koskaan edes pelanneetkaan. Täydellinen mahalasku ja katastrofi olisi ehkä vältettävissä tällä liikkeellä, vaikka penkin takana seisoisi itse UTJ Viitanen. Jotenkin tätä valmennuksen touhuja ja muuta sekoilua seuratessa alan kallistua sille kannalle että mikä tahansa muutos valmennuksessa mikä toisi aitioon auktoriteetin veisi joukkuetta eteenpäin.

Sillon kun joukkue on jo luovuttanut ei auta muu kuin tehdä todella isoja liikkeitä. Voidaan tietysti miettiä UTJ:n ulostamista, Seppäsen siirtymistä taustalle tai profiilipelaajan hankkimista, mutten oikein usko näiden realistisuuteen tai että siitä olisi mitään apua tähän pelaamisen aneemisuuteen nimenomaan lyhyellä tähtäimellä tai tähän kauteen. Jotenkin en myöskään usko että tämä solmu pelaajien ja valmennuksen välillä aukeaa enää millään.

Kun ulkopuolisen kokeneen valmentajan tulo kesken kauden näyttää hyvin epätodennäköiselle, jää vaihtoehdoksi enää UTJ. Tiedän, että tämä kuulostaa hullulle, mutta joskus on vain valittava huonoista vaihtoehdoista paras. Perusteena sanoisin, että UTJ on kuitenkin pelaajien esimies, neuvottelee sopimukset ja sitä kautta saisi varmaan heihin liikettä.
 
Viimeksi muokattu:

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Omat päätelmät on ehkä vähän toisenlaiset. Alan kallistua siihen, että niin kauan kuin organisaatiota johdetaan tällä tavalla, on se ja sama ketä kaukalossa ja aitioissa pyörii. Tulee paha kakku.

Tuntuu käsittämättömältä, miten puheenjohtaja kävelee operatiivisessa toiminnassa olevien johtajien yli jatkuvalla syötöllä ja käy esittämässä näkemyksensä henkilökohtaisesti peleissä kopissa asti. Ihme kun ei jo kentällisiä määräile. Ei tuolla tavalla synny muuta kuin tulehtunut ilmapiiri ja kun se jatkuu riittävän kauan organisaatiossa, niin kaikkia vituttaa ja vitutus kumuloituu.

Kyllä tuossa pata menee jumiin lopulta itse kultakin, eikä siksi ole mikään ihme, että touhu kentällä näyttää siltä, miltä se nyt näyttää. Jerry hyvänä esimerkkinä: on edelleen joukkueen paras, mutta todella kaukana siitä, mitä esitti vielä syksyllä.

Se, että tässä kohtaa vaihdetaan koutsia ja johto saa jatkaa säheltämistään, ei todennäköisesti muuta yhtään mitään. Puhdistuksen pitää lähteä ihan sieltä organisaation huipulta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös