Kuka valmentaa 2023–2024?

  • 124 032
  • 722
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tässä kun nyt ehdin vihdoin katsoa tuon Hämäläisen haastattelun loppuun asti kaiken muun vitutuksen keskellä, niin oikeastaan koko video vain pahentaa omia kauhukuvia. Hämäläisen mukaan SaiPa profiloituu jatkossakin pelaajien kasvattajaksi, "mutta se on hienoa" ja ensi kaudelle ei ole tässä kohtaa tavoitteita, koska "joukkue asettaa ne ja se ympäristö sieltä ulkopuolelta elää sitten ihan omaa elämäänsä". Eli sen suurempaa yritystä pelilliseen menestykseen ei ole ja kannattajien haaveet ovat ilmeisesti höpöhöpöä. Miksi tällaista pitäisi edes seurata?
Ei tarvitse olla tulostavoitteita, koska on Liiga on suljettu. Liigan TV-sopimus on voimassa kauden 2026-2027 loppuun asti, joten siihen asti SaiPan omistajat saavat sitä kautta rahat kokoon vaikka yleisössä ei kävisi kuin lähiomaiset. Kauden 2026-2027 loppuun kannattaa vetää valmennuksen, pelaajiston ja markkinoinnin suhteen minimibudjetilla ja varmistaa tätä kautta se, ettei omistajat joudu seuraa pääomittamaan. Varsinkin kun viime viikolla oli YLE Lappeenrannassa uutinen, että sisähallin rakennetaan ennen mahdollista Kisapuistonkin uutta jäähallia, niin seuraavat vuodet kannattaa omistajien vain pitää rahat visusti omalla tilillä.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Juuri näin ja missä olisi se 100 % varma valmentaja SaiPalle, jonka avulla taivaan portit aukeisivat.

Virta oli kultamestarivalmentaja kun tuli tänne ja oli aivan helvetin huono ja Oulussa Marjamäen piti olla se 100% valmentaja joka palauttaa kanadakannun sinne, mutta mites kävikään. Entäs Ahokas Turussa tänä vuonna tai Rautakorpi Jyväskylässä?

Suomessa valmentajan merkitystä ylikorostetaan ja ylipäätänsä vaikea sanoa kuka onnistuu etukäteen. Onnistuminen riippuu ykköskentästä, ylivoimasta ja ykkösmaalivahdista. Siinäpä se.
- Virta on liian sitoutunut yhteen pelitapaan, jota vastaan kaikki Liigassa osaavat jo pelata ja joka ei toiminut SaiPan materiaalilla.
- Marjamäen piikki on mennyt, joka Kärppien olisi pitänyt nähdä jo Leijonien hänen aikaisesta menestymättömyydestä. Toisekseen Kärpät lähti kauteen todella nuorella maalivahtikaksikolla, joista vanhempi oli suurimman osan kaudesta sivussa.
- Huhujen mukaan Turussa Rauli Urama sotki joukkueen pelillisiä asioita ja sen takia sieltä on nyt tulossa joukkopako. Myös Ahokas haluaisi lähteä.
- Jos Marjamäen huippu on mennyt, niin Rautakorvella siitä on vielä kauemmin ja samanlainen valtava epäonnistuminen löytyy maajoukkueesta taustalla.

Kyllä päävalmentajalla vain on iso vaikutus joukkueen menestykseen, koska pelitapa vaikuttaa etenkin Liigassa todella paljon. Mielenkiintoisesti et maininnut listassasi puolustuksen vaikutusta onnistumiseen, vaikka SaiPassa nimenomaan se on vuotanut tai muuten epäonnistunut todella paljon viime kausina.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Kahden vuoden jatko on mielestäni Hämäläisen projektille minimipituus. Kun koko strategia on nyt leivottu malliin 'hiljaa hyvää tulee', olisi vuoden kokeilu ollut mielestäni liian lyhyt ajanjakso - nyt viestinä on selvästi, että Hämäläinen saa uuden alun ja reilun mahdollisuuden.

Se uusi alku ja reilu mahdollisuus olisi toteutunut jo 1+1 -sopimuksella. Jos kaksivuotinen pahvi on tehty sillä perusteella että yhden vuoden sopimus loisi liikaa paineita Hämäläiselle, niin miten pitäisi uskoa hänessä olevan ainesta uskottavan liigajoukkueen päävalmentajaksi? Kolme viimeisintä valmentajaa on lähtenyt kesken sopimuksen, mitä tehdään jos ensi syksynä ollaan kymmenen pelin jälkeen yhtä selkeästi jumboina kuin tällä kaudella? Retorinen kysymys, Jussi ja kumppanit ovat jo tehneet selväksi, että ketään ei kiinnosta.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tässä kun nyt ehdin vihdoin katsoa tuon Hämäläisen haastattelun loppuun asti kaiken muun vitutuksen keskellä, niin oikeastaan koko video vain pahentaa omia kauhukuvia. Hämäläisen mukaan SaiPa profiloituu jatkossakin pelaajien kasvattajaksi, "mutta se on hienoa" ja ensi kaudelle ei ole tässä kohtaa tavoitteita, koska "joukkue asettaa ne ja se ympäristö sieltä ulkopuolelta elää sitten ihan omaa elämäänsä". Eli sen suurempaa yritystä pelilliseen menestykseen ei ole ja kannattajien haaveet ovat ilmeisesti höpöhöpöä. Miksi tällaista pitäisi edes seurata?
Matti Alatalo, HPK 2007: ”Voittaminen on jääkiekossa yliarvostettua.”
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Tuli aiemmin luvattua että otan ensi kauden ajan taukoa JA:n SaiPa-osiosta, jos Vili valitaan valmentajaksi. No, näin teen, mutta sitä ennen jos vielä tässä jotain sanon.

- Markkasen rakkaus Viliä kohtaan on aivan uskomattoman vahvaa. Hän on valmis riskeeraamaan koko ensi kauden ja ehkä seuran tulevaisuuden, jotta Vili saa jatkaa valmentajauraansa. Tavallaan hienoa, tavallaan hullua.
- Markkanen on osoittautunut manageeraushommissa täydeksi katastrofiksi, enkä enää edes odota häneltä mitään järkevää. Mutta olisi kiva kuulla vaikka Riku Kallioniemeltä jotain liittyen tähän valintaan, sillä hän tietää kiekosta paljon.
- Muutenkin toivoisin, että joku media oikeasti pistäisi vähän tiukempia kysymyksiä Jussin eteen. Etelä-Saimaalta en sitä odota, enkä kyllä heidän juttujaan voisi lukeakaan koska maksumuuri. Mutta voisiko vaikka IS/IL kysellä Jussilta asioita? Tosin tuskin sielläkään nyt SaiPa on mikään kiinnostuksenkohde playoffien aikaan.
- Pienemmän budjetin seura voi saada kilpailuetua valmennuksella. Katsokaa vaikka KalPaa ja Pelicansia. Hyvin valmennetut, hyvin rakennetut joukkueet. SaiPa lähtee kauteen selvästi alle keskitason valmennuksella, ja hyvin paljon alle keskitason urheilujohtamisella, sillä Jussi on kasannut ensi kauden joukkueen. Ja Kaukaan Päädystä käsitin, että Jussi olisi uusi UTJ.
- Kauden loppu herätti lupauksia, mutta en antaisi sille liikaa painoarvoa, koska joukkue sai pelata ilman mitään paineita, ja tuskin vastustajatkaan ihan täysillä syttyivät SaiPaa vastaan. Minusta taas hälyttävä merkki oli se, että peli oli silloin monesti aivan sekaisin, kun pelattiin melkein parhaalla kokoonpanolla. En jääkiekosta paljoa ymmärrä, mutta näytti ettei pelissä ole mitään rakennetta tai flow'ta. Ja jos pelissä ei ole rakenteita, se on ihan sama miten kova asenne ja SaiPa-sydän valmentajalla on.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Haluatko kertoa, että miten jääkiekkoa syvällisemmin seuraavalle Hämäläinen vaikuttaa hyvältä sainaukselta?

Hyvältähän tämä ei näytä millään kiekollisella kriteerillä, koska tulokset on olleet tällä kaudella kauheita. Enkä muista ennen tätä kautta nähneeni erää, milloin SaiPa ei saa laukaustakaan kohti vastustajan maalia.

Eli hyväksi tätä on vaikea vielä perustella. Mutta vähemmän huonoksi juuri sillä, että Hämäläinen on kaksi kertaa hypännyt puikkoihin kesken kautta. Se ei ole helppo paikka kokeneellekaan valmentajalle, mutta vielä vaikeampaa kokemattomalle. Jopa Pennanen Ilvekseen tullessaan aloitti katstrofaalisesti ja joukkue hävisi paljon ennen kuin suunta kääntyi - ja siellä oli siis vielä kova materiaali ja joukkue sarjakärjessä.

Eli Hämäläisen puolustukseksi se, että tämä oli Virran kokoama joukkue Virran pelitapaan ja nyt sitten pääsee kokeilemaan Hämäläisen joukkueen kasaamista omalle pelitavalle.

Minäkin olisin mieluummin ottanut penkin taakse vaikka Karri Kiven, mutta nyt mennään tällä ja toivotaan parasta.

Hämäläisen osalta on toki saatu katsoa vain kaksi rikkonaista kautta, mutta mitä konkreettisia näyttöjä Hämäläiseltä on, joiden perusteella on ansainnut pestin Liigassa päävalmentaja ja vielä suoralla 2v pahvilla? Minä en nyt oikein tiedä, mitä tässä pitäisi katsoa, jos ei Hämiksen näyttöjä. Jos jätetään ne näytöt pois, niin jäljelle jää ihan täysarpa, mikä on mielestäni edelleen kaikkea muuta kuin näin syvissä vesissä tarponut jengi tarvitsisi.
Minua kiinnostaisi, milloin soppari on tehty. Voi olla, että se on esim laitettu kasaan jo syksyllä sen lyhyen hyvän jakson aikana. Ja sitten 16 pelin tappioputken kohdalla on jouduttu harkitsemaan, että mitäs tehdään, kun sopimus on jo, mutta nyt tulee turpiin niin, että tukka pöllyää. Ja siinä tapauksessa tuo tämän kevään pohdinta onkin ollut sitä, onko johdossa luottoa niin, että Hämäläisen johdolla ensi kausi voisi kuitenkin olla merkittävästi tätä parempi. Luottoa selvästi on, joten tällä mennään. Ja nyt pitää toivoa parasta.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Nyt olisi kyllä kiva nähdä galluppia perinteisesti kausikortin hankkineiden tai muuten usein hallilla käyvien osalta, meinaako moni vielä ostaa tämän suorittamisen vai äänestää jaloillaan. Vahvasti epäilen, että jää aika pitkä jono kausikortteja myymättä. Markkanen voi sitten taas syyttää kannattajia, kun eivät suostu mutustamaan tätä ****aa.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Puhutaan taistelusta, luonteesta ja johtajaominaisuuksista. Sinänsä tärkeitä arvoja, joita menestyvässä joukkueessa pitää olla, mutta millaista kiekkoa SaiPa meinaa pelata? Onko tarkoituksena palata johonkin Selinin/Mälkiän aikaiseen SaiPaan? Ne sen koulukunnan huippuvalmentajat Dufva ja Rautakorpi olivat juuri päättyneen runkosarjan sijoilla 13 ja 14 juuri SaiPan edellä.

Tässä oli erinomainen kommentti. Kun minustakin puheista paistaa aika vahvasti läpi se, että halutaan mennä sinne 00- luvun ja 10-luvun alkupuolille, ja palauttaa sellainen taisteleva ja kovasti vääntävä SaiPa. Mutta miksi ihmeessä nyt haikaillaan jonnekin 15 vuoden taakse, kun jääkiekko menee koko ajan eteenpäin? Ja juuri tuo Dufva on hyvä esimerkki siitä, miten sen aikakauden kuninkaastakin on tullut aika lailla nobody, kun peli on muuttunut niin paljon.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Vieläkun ymmärtäisin miten Ville Hämäläinen voi peluuttaa eri variaatiota tai tunnustella pelin sisäisiä virtauksia?

Jos siellä todellakin on alla erä jossa ei saada laukaustakaan maalia kohti, ja ennätyksellinen tappioputki yms, rikottuja seurameriittejä niin taustalla pitää piillä jokin suurempi viisaus, joka on jäänyt täysin huomaamatta kun näistä saavutuksista huolimatta painetaan kahden vuoden suora pahvi.

Joko tämä on jotain korkeampaa matematiikkaa, tai vaan kertakaikkiaan uutta tulokulmaa tuttuun aiheeseen, ei siinä mitään. Silloinhan suora playoff paikka tulee automaattisesti ja kaikki on hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Lehterän tammi
Nyt on varmaan odotettavissa sit ihan oikeita pelaajia miehistöön? Vai onko mahdoton tehtävä?

Sekä apuvalmentajaksi sit joku jo tasonsa näyttänyt valmentaja olis ihan kiva... Ajatuksella pari vuotta mukana ja pääkäskijäksi. Ei pelkästään tsemppaamaan kun on vanha kaveri. Toki, voihan se olla tuo myöhemmin julkistettava valmentaja Ville Koho, kun eiks hänkin aloittanut jonkun ihme Talent-ryhmän valmentamisen? Mitenhän sil menee?

"Valmennusryhmää täydentää tulevaisuudessa myös pelaajakehitykseen profiloitunut apuvalmentaja"

No tuskin ei, mut ois kyl sen SaiPan hautajaiset aika lähellä.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minusta tämä vaan kuvastaa sitä että realismi on palannut SaiPaan, ei enää haaveilla mitalista mestari-valmentajan opeilla Mestis pitoisella joukkueella.

Kuten Jukka Toivakka tms sanoi pohjanpitäjien mestaruus on 10. sija ja sitä tässä lähdetään ensisijaisesti tavoittelemaan, ja kun se on saavutettu sitten tehdään uusi suunnitelma.

Osalle faneista tämä ei sovi mutta samalla voi katsoa esim Catzin tappioputken pituutta tällä kaudella: 26 ottelua.

Ja samaten voi katsoa Oulusta mitä saa mestarivalmentajalla ja 4 miljoonan euron joukkueella: 9. sija.
 
Viimeksi muokattu:

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Jos siellä todellakin on alla erä jossa ei saada laukaustakaan maalia kohti, ja ennätyksellinen tappioputki yms, rikottuja seurameriittejä niin taustalla pitää piillä jokin suurempi viisaus, joka on jäänyt täysin huomaamatta kun näistä saavutuksista huolimatta painetaan kahden vuoden suora pahvi.

Ei tällä valmentajavalinnalla ole minkään pelillisen jutun kanssa mitään tekemistä. Kyllä tämän sopimuksen pohja on niissä lukemattomissa ja lukemattomissa tunneissa, jotka Jussi ja Vili ovat saaneet viettää toistensa kanssa niin pukukopissa kuin vapaa-ajalla. En tiedä harrastavatko miten saunomista, mutta yleensä tällaisiin diileihin viitataan Suomessa sellaisella saunomiseen viittaavalla sanalla. Mutta toisaalta, jos tarkoitus on vain osallistua sarjaan ja pelailla siellä vähän jääkiekkoa, niin kai sitä silloin voi näinkin rekrytoida.

Jokainen voi vaikka miettiä sellaista ajatusleikkiä, että jos joku ei-lappeenrantalainen nimetön koutsi, esimerkiksi Sami Hirvonen, olisi vetänyt kauden Vilin tyyliin? Olisiko 2-v jatkosopparia tulossa?
 
Viimeksi muokattu:

Kurra

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tällä valmentajavalinnalla ole minkään pelillisen jutun kanssa mitään tekemistä. Kyllä tämän sopimuksen pohja on niissä lukemattomissa ja lukemattomissa tunneissa, jotka Jussi ja Vili ovat saaneet viettää toistensa kanssa niin pukukopissa kuin vapaa-ajalla. En tiedä harrastavatko miten saunomista, mutta yleensä tällaisiin diileihin viitataan Suomessa sellaisella saunomiseen viittaavalla sanalla.
Juttujen mukaan viihtyvät ainakin paljussa keskenään, varmaan samalla saunovatkin. Eihän tämmöisellä puuhastelulla voida saada mitään hyvää aikaan.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Minusta tämä vaan kuvastaa sitä että realismi on palannut SaiPaan, ei enää haaveilla mitalista mestari-valmentajan opeilla Mestis pitoisella joukkueella.

Kuten Jukka Toivakka tms sanoi pohjanpitäjien mestaruus on 10. sija ja sitä tässä lähdetään ensisijaisesti tavoittelemaan, ja kun se on saavutettu sitten tehdään uusi suunnitelma.

Ainoa mestari-valmentaja jota kukaan on tänne viime aikoina haaveillut on Karri Kivi, eikä välttämättä pääasiassa sen mestaristatuksen takia. Jos tavoitellaan 10. sijaa, niin olisi ihan kiva saada sellainen valmentaja joka edes joskus on valmentanut joukkueen vähintään tuolle sijalle. Tai edes mille tahansa muulle kuin jumbosijalle.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
- Pienemmän budjetin seura voi saada kilpailuetua valmennuksella. Katsokaa vaikka KalPaa ja Pelicansia. Hyvin valmennetut, hyvin rakennetut joukkueet. SaiPa lähtee kauteen selvästi alle keskitason valmennuksella, ja hyvin paljon alle keskitason urheilujohtamisella, sillä Jussi on kasannut ensi kauden joukkueen. Ja Kaukaan Päädystä käsitin, että Jussi olisi uusi UTJ.
Noniin, miettinen oli Kalpan u20 päävalmentajana ollu ja Kalpan apuvalmentajana. Niemeläinen ollu Pesujen u16-20 päävalmentajana ja Suomen u16-18 päävalmentajana ja u20 apuvalmentajana ja 2 kautta sveitsissä apuvalmentajana. Nämä herrat on osoittautuneet oikeinkin hyviksi liigavalmentajiksi vaikka tosi kevyellä miesten valmennuskokemuksella varautettuna, kunhan on annettu isoa vastuuta.

sama itku täällä olisi siis ollut jos kyseiset herrat olisi noilla näytöillä tänne tulleet.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Minua kiinnostaisi, milloin soppari on tehty. Voi olla, että se on esim laitettu kasaan jo syksyllä sen lyhyen hyvän jakson aikana Ja sitten 16 pelin tappioputken kohdalla on jouduttu harkitsemaan, että mitäs tehdään, kun sopimus on jo, mutta nyt tulee turpiin niin, että tukka pöllyää. Ja siinä tapauksessa tuo tämän kevään pohdinta onkin ollut sitä, onko johdossa luottoa niin, että Hämäläisen johdolla ensi kausi voisi kuitenkin olla merkittävästi tätä parempi. Luottoa selvästi on, joten tällä mennään. Ja nyt pitää toivoa parasta.
Nämä on aina mielenkiintoisia, että mikäköhän kiire esim. Hämäläisen tapauksessa on ollut tuon jatkon sitominen. Kuinka realistisena on pidetty riskiä, että jos kaveria ei saada mahdollisimman pian sidottua tuleville kausille niin ihan ok/hyvän/jopa superin loppukauden osalta esim. Kärpät/HIFK/Lukko jne. on apajilla ja vie Hämäläisen SaiPan nenän edestä. Tekisi melkein mieli sanoa, että tuolla kokemuksella ja toistaisilla meriiteillä aika pyöreä 0%.

Onko Hämäläinen sitten haluttu sitoa mahdollisimman pian valmentajaksi, jotta on joku valmentaja kenellä mainostaa seuraavan kauden hankintoja? Erittäin mahdollinen teoria sekin, mutta muutaman kuukauden sisällä varmaan näkyy paremmin kuinka hyvin Hämäläisen nimellä on pystytty kilpailijoista kovia/tai edes todella lupaavia pelaajia hankittua.

Sittenhän on myös aina se klassinen "haluttiin rauhoittaa tilanne joukkueen ympärillä" - selitys, joka on varmasti ihan valid vaihtoehto sekin.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Nyt olisi kyllä kiva nähdä galluppia perinteisesti kausikortin hankkineiden tai muuten usein hallilla käyvien osalta, meinaako moni vielä ostaa tämän suorittamisen vai äänestää jaloillaan. Vahvasti epäilen, että jää aika pitkä jono kausikortteja myymättä. Markkanen voi sitten taas syyttää kannattajia, kun eivät suostu mutustamaan tätä ****aa.
Kuten toiseen ketjuun aprikoin, niin ihan rehellisesti voi todeta, että ostan mikäli on riittävän halpa. Tässä tapauksessa 100€ luokkaa, koska tuo menee suoraan virkistysrahoista. Tuolla saa 30 ottelutapahtumaa tai esim vain aavistuksen yli kaksi hierontakertaa vaihtoehtona. Ostaisin varmaan sählyyn kausarin, jos ei sen puulaakin toiminta olisi vielä epämääräisempää, kuin kiekko-SaiPan.

Luulisi, että muutkin aina kausarin ostavat on samoilla linjoilla. Alkaa olemaan aivan sama mitä tapahtuu, jos riittävän halvalla joku tuon tarjoaa. Paljon paskempia elämyksiä, kuin tällä kaudella on kuitenkaan vaikea tarjota.

Kalliit paikat ja firmakortit onkin sitten eri juttu. Paljon on firmoja, jotka pitää kannatuksesta kortteja tyhjänpanttina. Saattaa olla tämä se viimeinen niitti, että niitä ei enää oteta.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tästä saa vähän sen vaikutelman että: "ei noikaa onnistunu, miks me yritettäis?" Tolla asenteella voidaan ltödä pillit pussiin ja lopettaa.
Ei vaan se että jos meidän resurssit (valmennus, pelaajat, tausta, jne) ovat siellä viimeisen kolmanneksen lohkossa niin sieltä on ihan hemmetin vaikea takoa menestystä vuodesta toiseen, jos kerran joku Kärpät joilla pitäisi olla kaikki eväät menestykseen tekee tuollaisen suorituksen.

Pekkahan palkattiin tekemään sitä urheilullista steppiä, mikä käytännössä tarkoitti sitä että nuorista pelaajista koulitaan suomen mestareita mutta se tarkoittaa sitä että samalla kun pelataan sarjaa pitäisi opettaa pelaajia pelaamaan, ehkä muutamaa voisi opettaa mutta ei koko joukkuetta.

Hyväkin valmentaja epäonnistuu jos joukkueessa ei ole potentiaalia niinkuin Jukkakin sanoi ''paskasta on aika vaikea vääntää konvehtia''.

Moni on tyytymätön Villen jatkoon mutta toisinpäin voisi kysyä minkätasoisen valmentajan tuo joukkue ansaitsee?

Sekin että lähdettäisiin hakemaan Mestiksestä vauhtia uutta nousua varten tarkoittaisi käytännössä sitä että meillä olisi pelaajistossa niitä pelaajia jotka eivät enää mahtuneet SaiPaan, Kettusia, Paalasia, Lipareita. Pystyykö näillä sitten pelaamaan Liigaa? Ei.
 
Eiköhän tähän valmentajakysymykseen vaikuttanut myös se, että tälle julkaistulle tiimille oli jo Virran aikana tehty parin vuoden jatkot? Vaikea saada uutta päävalmentajaa, jos ehtona on ollut, että koko muu tiimi on jo palkattu ja niistä ei pääse eroon. Nyt mennään seuraava kausi näillä ja toivotaan parempaa. Tai huonomminhan ei voi enää mennä. Odotellaan millaisia hankintoja sieltä tulee ja toivotaan, että Hämäläinen tekee "ollijokiset" ja SaiPa pelaa heti ensimmäisellä kaudella pudotuspelejä (kotiedulla).

Mä kuulun niihin, jotka ostavat kausikortin joka tapauksessa. Kausikortin omistajana/haltijana yli 40 vuotta on tullut nähtyä kaikenlaista ylä- ja alamäkeä. Pikkupoikana Skriko ja Cox... Teininä Janeckyt ja kumppanit. Myöhemmin McTavish ja Jokereiden pudottaminen. Seura on antanut ja ottanut. Katsotaan taas syksyllä missä mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös