Manchester United FC 2022–2023 – ”Creating a Fighting Machine”

  • Viestiketjun aloittaja RystyLitsari
  • Alkaa
  • 419 390
  • 4 053
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Itsellä on jotenkin optimistinen olo tämän päivän matsin suhteen. Varanen ja Casemiron ollessa kentällä yhtä aikaa ihan hirveästi ei yleensä omissa soi.

Haaland on toki sellainen jokerikortti, joka voi tehdä sen kolme maalia koska on Haaland mutta kyllä tähän minusta aika tasaisista lähtökohdista lähdetään. Kaiken järjen mukaan hakeutuu korkeissa palloissa Martinezin lähelle, saa nähdä mitä kivaa Martinez puolestaan keksii.

Paljon on siitä kiinni löytyykö meiltä hyökkäyksestä leveyttä, Rashford ei voi olla ainut joka näitä pelejä ratkaisee. Bruno, Martial, Antony näiltä on pakko tulla nyt enemmän.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mä tyydyn tässä vaiheessa analysoimaan vain sen, että jännittää ihan saatanasti. Ja jos en uskoisi Unitedilla olevan mahdollisuuksia, ei jännittäisi näin paljon. Toki peli itsessään on myös aivan järjettömän tärkeä.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Täytyy myöntää, ettei ole hetkeen jännittänyt näin paljon Unitedin ottelu. Viime vuosina näihin Derbyihin on monesti saanut lähteä aika lailla sillä asenteella, että tasurikin olisi jo lottovoitto, mutta tänään voidaan kyllä ihan aidosti lähteä pelaamaan voitosta. Case, Varane ja Lisandro ovat laittaneet puolustuksen kondikseen ja Rasse on elämänsä vireessä. Mielestäni tuo Dalotin puuttuminen juuri tästä matsista ei huononna joukkuetta lainkaan, koska AWB on tainnut pelata koko United-uransa parhaat pelit juuri taivaansinisiä vastaan. Sterlinginkin pisti niin täydellisesti takafikkaan, että mies joutui vaihtamaan kaupunkia.

Onkos tosta Sanchon vammasta/vammoista kuulunut jotain tarkempaa tietoa? Kauden alun vireessä ollutta Sanchoa kyllä kaivattaisiin tuonne oikealle, niin Antonylla olisi enemmän kilpailua pelipaikasta ja saataisiin pari hieman toisistaan eroavaa vaihtoehtoa kokoonpanoon. Brunoa en mielellään tuolla laidalla näkisi, koska silloin leveys kärsii liikaa ja peli ajautuu ihan liikaa keskustaan ja etenkin vastustajien laitapakkien pelaaminen helpottuu.
 

Jeffrey

Jäsen
Onkos tosta Sanchon vammasta/vammoista kuulunut jotain tarkempaa tietoa?

Sancholla ollut haasteita henkisellä ja fyysisellä puolella. Kun muu joukkue matkasi tauolla lämpöön, Sancho matkasi Hollantiin näitä asioita selvittelemään. On sieltä jo palannut Englantiin ja Carringtoniin, mutta ei ilmeisesti vielä harjoittele joukkueen mukana. EtHn mukaan palaa vasta kun on kaikinpuolin valmis. Tämä taitaa olla kaikki mitä tiedetään, mutta asia sanotaan kuitenkin melkoisen suoraan. Hienoa, että näistä asioista alettu puhumaan melko suoraan myös huippu-urheilussa.
 

Jeffrey

Jäsen
Olihan se tänään heti herätessä mielessä: derbyday. Aika tohinalla tässä saa aamupäivän rutiinit hoitaa, jotta peliin pääsee keskittymään. Pelin suhteen isoin kysymys on se uskaltaako sitä lähteä katsomaan julkiselle paikalle vai pysyäkkö vain kotona? Tähän toki vaikuttaa myös aikainen ajankohta, joka on perinteisesti ollut kärkijoukkueille ja varsinkin Unitedille hankala ajankohta.

Bruno saanut nyt viikon huilia, joten olisiko se sitten Bruno joka ottaisi tänään joukkueen reppuselkään?
 

Jeffrey

Jäsen
Nyt on jotenkin sellainen oletus, että muori ei nauttinut tästä aamusta yhtä paljon kuin sinä.

Muori yritti ehdottaa jos tulisi pari kaveria peliä katsomaan ja aloittelemaan iltaa kun ollaan kuitenkin samoihin kemuihin menossa pelin jälkeen. Ilmoitin sen sopivan, mutta että täällä sitten katsotaan peliä eikä vaihdella mitään tyhjänpäiväisiä kuulumisia ja kälätetä. Oli kuullemma sitten kuitenkin parempi idea mennä pubiin katsomaan peliä.
 

Barney

Jäsen
Mutta muutoin kaikesta samaa mieltä. Ja itse asiassa niin heikosti kuin Antony onkin pelannut, nämä cityarsenalit ovat juuri niitä pelejä joissa hänestä voisi olla eniten hyötyä. Selustassa kun on jossain vaiheessa väkisinkin tilaa, ja Rashfordin vire pakottaa puolustajat antamaan sitä vielä enemmän. Eli ei siis välttämättä ole pakko ajaa sinne kulmalipun liepeille umpikujaan joka kerta.
Nimenomaan näin. Juuri näissä kovissa peleissä Antony on tällä hetkellä erittäin hyvä vaihtoehto laituriksi ja ajaa ainakin omissa papereissani Garnachon edelle. Antony tekee kuitenkin tunnollisesti töitä puolustussuuntaan ja kun vastassa on tänään todennäköisesti Cancelo, niin tuon oikean laiturin puolustusvalmius- ja halukkuus on todella isossa roolissa.

Garnachon näkisin taas tällaisiin otteluihin erinomaisena supersubina. Kypsyys ei riitä välttämättä vielä puolustamaan niin laadukkaasti ja tunnollisesti kuin Citya vastaan pitää, mutta tuoreilla jaloilla hän pystyy aiheuttamaan ongelmia vastustajan väsyneille puolustajille.

Oma avaus olisi tänään:

Bruno
Rashford - Eriksen - Antony
Fred - Casemiro
Shaw - Martinez - Varane - AWB
DDG

Oikeastaan paperilla tuntuisi hyvinkin toimivalta kokonaisuudelta. Bruno pääsisi hyvänä prässääjänä tekemään aloitteet prässäämiseen ja noissa tilanteissa, jos halutaan antaa vielä enemmän painetta, niin voidaan nostaa Fred kaveriksi, jolloin Eriksen tiputtaa vähän alemmaksi. Pallollisena puolestaan Casemiro koittaa löytää taskusta Brunon ja Eriksenin, jotka pääsevät jakamaan palloa laidalta sisään leikkaaville vauhtikoneille.

Toki vähän harmittaisi jättää McTominay penkille, sillä hän on ollut aina parhaimmillaan näissä isoissa otteluissa, mutta näkisin Fredin paremmaksi vaihtoehdoksi tähän otteluun, sillä hän tuo kentälle enemmän liikettä ja toisaalta hänen yhteispelinsä tunnetusti toimii Casemiron kanssa. Penkiltä sitten tarvittaessa McTominay puolustamaan ja Garnacho sekä mahdollisesti Martial hyökkäämään.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Höhöh.
 

Liitteet

  • D9F296C1-463B-4B65-A1B5-B39ADC109686.jpeg
    D9F296C1-463B-4B65-A1B5-B39ADC109686.jpeg
    113,6 KB · kertaa luettu: 164

Barney

Jäsen
No nyt oli erikoinen avauskokoonpano ten Hagilta. Mielenkiintoista nähdä, että miten tuo sitten muotoutuu kentällä. Onko Bruno oikealla laidalla vai muistuttaako muodostelma enemmän keskikentän timanttia, jossa on Rashord-Martial kärjessä? Lisäksi Shaw topparina ja Malacia vasemmalla. Martinez ei ole ilmeisesti 90 minuutin kunnossa tai mitään muuta syytä en tuolle keksi. No luotetaan hollantilaiseen, vaikka avaus onkin melko erikoinen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Nyt on vähän WTF-avaus. Ilmeisesti Martinez ei ole täysin kunnossa vielä kun Shaw pelaa keskellä ja Malacia laidassa. Fredin prässillä tulee olemaan iso rooli Malacian tukemisessa. Brunon pelaaminen oikeassa laidassa tarkoittaa ettei Antonyyn luoteta - en täysin ihmettele - ja että käytännössä muoto on luokkaa 4-4-2 pallottomana ja tutumpi 3-1-6 pallollisena.

Saapa nähdä... Lichan kanssa olisin luottavaisempi koska Malacia on todellinen riski.

Jahas, oltiinkin Barneyn kanssa samoilla linjoilla samaan aikaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mjaah. Shaw veti kyllä helkkarin hyvin topparina mutta yhdessäkään pelissä ei ollut mitään järjetöntä painetta omissa. Hauska nähdä kumpi ottaa pallonhallinnan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Livetulokset näyttää sen tähän tapaan.
 

Liitteet

  • 49782E2C-6471-41D6-AC65-BD5BB7E9FE13.jpeg
    49782E2C-6471-41D6-AC65-BD5BB7E9FE13.jpeg
    240,5 KB · kertaa luettu: 106

Jeffrey

Jäsen
Tarkoittaisikohan Malacian ja Fredin nosto avaukseen sitä, että tänään lähdetään juoksemaan ja korkealla prässillä. Nuo ovat kuitenkin ne ominaisuudet jossa ao. pelaajat ajavat esimerkiksi McT/Shawn ohi näillä pelipaikoilla.

Hehän voivat tarvittaessa juosta kielen vyön alle avaus 45 min aikana, ja tauolla ottaa lisäboosti ottamalla McT ja Martinez sisään.

Edit: Cityllä kuitenkin lyhyempi palautuminen viikkopelistä ja joutuivat myös rasittamaan avainpelaajiaan enemmän.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Lisandrolla on pakko olla jotain vammaa, kun Malacia avaa. Ei vaan mitenkään muuten pysty perustelemaan tuota. Vähän pelottaa kyllä, miten tuo Shawn ja Malacian puoli tulee kestämään, kun City alkaa vyöryttämään hyökkäyksiä. Fredillä tulee olemaan todella suuri rooli tuossa keskikentän hiekottamisessa. Saas nähä.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Saatanan tärkeä voitto joka tavalla.
Tuomarin avustuksella henki ja hurmos päälle, mutta mitä sitten.

Tästä mahtava jatkaa.

Nyt on Sir Alexin jälkeen vasta ensimmäinen oikea manageri puikoissa.

Ja Luke Shaw <3 Upea esitys!
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
AI SAATANA, kyllä kelpaa!!

Hieno taistelu koko joukkueelta, ei heikkoa lenkkiä ollut!

Tuossa nähtiin tuo Pepin "possession"-jalkapallo, tehotonta pyörittämistä usein vailla mitään maalipaikkoja. Tylsää paskaa usein!

Olihan tuo 1-1 maali lievästi sanoen aika mielenkiintoinen tuomio. Kyllähän Rashford siinä vaikuttaa peliin todella paljon! Otetaan kuitenkin vastaan.

Kiitos United ja ennen kaikkea meillä on vihdoin MANAGERI Sir Alexin jälkeen!

NYT NAUTITAAN!!
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Hieno ottelu koko joukkueelta! Säikäytti todenteolla Rashfordin tilanne mutta toivottavasti on 100% kunnossa. Aikamoisen lisäbuustin United saa tästä loppukautta ajatellen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös