Jokerit takaisin Liigaan?

  • 345 297
  • 2 022

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ainoa oikea päätös. KIITOS liiga.
Ei muutakuin hakemaan vauhtia ja vaikka vähän uskottavuutta Suomi sarjasta ensin. Sieltä sit Mestikseen ja joskus 5 vuoden päästä liigaan.

Onkohan Nauravissa Narreissa heitelty ylä femmoja nyt
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olisi varmaan Jokereiden kannattanut hyväksyä se Selänteen ja Keken paketti, eikä vaatia Kremlin bulvaanille lisäkorvauksia jo saatujen veriruplien lisäksi ja kuin kirsikkana kakun päälle, myydä seura kaikista maailman ihmisistä Harkimoille.

Jokerit teki tämä ihan itse. Vuodet Venäjällä teki seurasta todellakin venäläisen aina tiedotusta ja epämääräisiä päätöksiä myöden.

Hyvä näin, sillä tota nyky-Jokereita ei missään nimessä olisi pitänyt sisään edes ottaa.

Taisi olla sen tarinan loppu se. Aimo Mäkinen varmaan tyytyväinen, kun seura on viimeisen vuosien teoilla raiskattu ja pilattu täysin.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Sen kummemmin suhmurointeja ja bisnestä seuraamattomana, näin rehupunttijoukkueen yksinkertaisena kannattajana ja lantaa luovana heinähattuna reaktorin ratissa kehän takana olisi vaan ollut mahtavaa nähdä suomalainen Jokerit takaisin Liigassa jo seuraavalla kaudella.

Mutta ei sitten. Iso paha pysyy poissa ja pitää tyytyä Sportin, KooKoon ja Jukurien kaltaisiin mitättömyyksiin (no offence).
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Niin kiva kun Jokerit olisikin ollut näin kuluttajan vinkkelistä nähdä Liigassa jo vuoden kuluttua, viime viikkojen sekoilua seuratessa on helppo ymmärtää Liigan ratkaisua. Mikään seura ei saa olla itse sarjaa suurempi, ja Jokerien pitää saada ensin oma pakkansa tavalla tai toisella kasaan ennenkuin tullaan koputtelemaan lakki kourassa sarjan ovia. Tervetuloa takaisin, mutta vasta sitten kun olette oppineet talon tavoille ja esittäneet uskottavia ja konkreettisia suunnitelmia tulevaisuuden suhteen.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Niin, olisi SaiPa-Jokerit tuonut kerralla kiimaa Kisapuistoonkin ja uskaltaisin väittää, häkin täyteen. Mutta ihan hetkeen sitä ei tulla näkemään, joskin vähän huolettaa oman jenginkin tulevaisuus.
@spaceman
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Jumalauta, kerrankin saa olla helvetin ylpeä liigan päätöksestä! Mestiksestä vauhtia, näin sen on kuulunutkin mennä! Ei mitään jononohipaikkoja Itärajan taakse loikkineille vaan sinne samaan jonoon Kiekko-Espoon ja muiden halukkaiden kanssa.

Hyvä liiga!!
 
Viimeksi muokattu:

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Muiden jengien kannattajat jotka eivät aiemmin osallistuneet keskusteluun ilkkumassa , se heille suotakoon. Kaikki ei tosin tähän viitsi ryhtyä. Nauttikaa te tästä ilon päivästä.

Meille alku mestiksestä ei mielestäni kuullosta huonolta jos sinne on aikomus ?
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Harkimo tekee tästä varmaan vielä väliky… protestin.

Nyt sitten mitataan omistajien rakkaus seuraa kohtaan, eli kiinnostaako heitä lähteä rakentamaan uutta nousua Mestiksessä, vai onko kyseessä ollut vain rahasta ja huomionhakuisuudesta niin kuin Harkimoilla on tähän asti ollut.

Hieno päivä SM-liigalle. Toivottavasti tämä on sitä myös Jokereille, jonka soisi vielä palaavan aikaan ennen Harkimoita.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä kuinka paljon tätä päätöstä ohjasi Liigan tuore tj. Kati Kivimäki. Tämä oli Liigalta selkeä askel pois suhmuroinneista ja askel oikeaan suuntaan. Kai tästä voi pienen sulan hattuun antaa Kivimäelle? Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, ja hyvin tuli sisään.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Jumalauta, kerrankin saa olla helvetin ylpeä liigan päätöksestä! Mestiksestä vauhtia, näin sen on kuulunutkin mennä! Ei mitään jononohipaikkoja Itärajan taakse loikkineille vaan sinne samaan jonoo Kiekko-Espoon ja muiden halukkaiden kanssa.

Hyvä liiga!!

Tämä oli kyllä yksi Liigan historian suoraselkäisimmistä tiedotteista.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Muiden jengien kannattajat jotka eivät aiemmin osallistuneet keskusteluun ilkkumassa , se heille suotakoon. Kaikki ei tosin tähän viitsi ryhtyä. Nauttikaa te tästä ilon päivästä.

Meille alku mestiksestä ei mielestäni kuullosta huonolta jos sinne on aikomus ?
Voisitte tehdä samalla palveluksen Mestikselle, jos sitä kautta joskus tie käy vielä Liigaan.

Onko tuo vähän keskisormea Liigalta muille, kun heitetään yht'äkkiä pallot Mestiksen syliin, joka ei muutenkaan ole hirveän terveellä pohjalla. Erikoinen veto.

Pieni piiri pyörii...
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ihan oikein, ettei anneta siimaa epämääräiselle puliveivaamiselle ja sekoilulle. Nyt on asiallista meininkiä, eikä sellaista, jossa porukka istuu lauteilla ja Kale heittää löylyä.

On myös paikallaan oleva tarkennus ohjata Liigaan pyrkivä joukkue hakemaan ensin menestystä kotimaisten sarjatasojen kautta. Ennen kaikkea on täysin relevanttia vaatia näyttöä siitä, että organisaatio on ylipäätään olemassa, joukkue on olemassa, omistajat ja päätöksentekijät ovat tiedossa, ja seuran rahoituspohja ja taloudenpito ovat asiallisessa kunnossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös