Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana ifota, 04.04.2002 klo 11.18.

 1. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Itse asiassa satuin juuri äsken kuulemaan ihan sattumalta radiosta (SuomiPOPilta ehkä?, en varmaksi pysty sanomaan) Anssi Kelan haastattelua, jossa tuo mainitsi ajanlaskun lähteneen liikkeelle ensimmäisestä keikastaan. Mielestäni tuo on ihan riittävä kriteeri, koska jäin tuosta haastattelusta käsitykseen, että heittivät tuolla koulubändillään useamminkin keikkaa.

  En tosiaan minäkään Kelan historiaa sen kummemmin tunne, eli Anssin fanit saavat korjata jos ymmärsin tuosta haastattelusta jotain väärin.
   
 2. Pekkis Jäsen

  Punttisalin pukkarissa oli tänään paskarantu penkillä. Siis jos ei vittu jaksa/osaa pyyhkiä persettä, niin sitten ei istuta pukkarin penkeillä. Vitun apina!
   
 3. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  Siellä on vaan joku oman elämänsä Mentula vääntäny tosissaan.
   
 4. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Oikeastaan melkein pelottaa.

  Tässä viimeisen parin kuukauden aikana oma yliherkkä hajuaisti alkanut vaivata enemmän kun ennen. Usean ihmisen pesuaineen haju alkanut aiheuttamaan pääkipuja ja ihan vaikka kylässä vessassa käydessä haistan sen avonaisen Axe-saippuan. Parisen vuotta sitten mennyt jopa taju liian voimakkaan synteettisen tuoksun takia.

  Pelottaa että tämä menee pahemmaksi. Sain tuollaista Axe-saippuaa vähän käteeni ja se haju tuntuu pysyvän vaikka pesin kädet useaan otteeseen. Pelottaa, että tilanne pahenee ja alkaa isommin vaikuttamaan elämään....

  Migreenin kanssa myös helvetin huono yhdistelmä.
   
 5. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Hieman sama asia. Hajut ovat kiusanneet jo puolikkaan vuoden. Haistan hometalot jo sadan metrin päästä. Löysä aamupaska suunnilleen räjäyttää pään. Uranvaihdon paikka: haen tulliin huumekoiraksi?

  Hurjimpia yhdistelmiä on ollut kaupanjonossa vanhempi mieshenkilö, joka polttaa tupakkaa, ei vaihda alkkareitaan ja asuu itseään vanhemmassa hometalossa.
  ...korjautuukohan asiat, jos hankin kukkahatun ja puunhalaajien jäsenkirjan?
   
 6. SgtMarkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Washington Capitals
  Vituttaa toi koko saatanan Capitals taas oikein urakalla. Ja tää perkeleen ydintalvi, loppuis jo jumalauta.
   
 7. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Onko optikkoliikkeissä valuuttana prosentit? Siis %? Kaikki alan liikkeet markkinoi alennusprosenteilla, mikä on ihan saatanan ärsyttävää. Lisäksi se alennus on aina joko kehyksistä tai linsseistä. Kuinka saatanan hankalasti voi hintaviestinnän tehdä? Joko pitävät kansalaisia tyhmänä tai tekevät tämän vittuillakseen. Saatana mä tulostan muutaman arkin prosenttimerkkejä ja maksan niillä, kai niin voi tehdä? Et aha, -40%, tossa sulle kuusikymmentä %.
   
 8. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Kuulostaa aika hurjalta! Johonkin asteeseen voin samaistua, sillä minulla(kin) on todella tarkka hajuaisti, josta rehellisesti sanottuna on elämässä varmaankin enemmän haittaa kuin hyötyä. Viimeksi viikko sitten jouduin vaihtamaan hotellia homeongelman vuoksi, jota kollega ei edes huomannut..

  Mutta ei sentään noin vahvoja reaktioita... tuo kuulostaa jo pelottavalta! Oletko käynyt lääkärissä? kiinnostaisi tietää, mikä saa laukaisemaan yks-kaks yllättäen super-hajuaistin?
   
 9. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Perrkele. Aikuisella miehellä pitääkin olla hiukan paskaa housuissa.
   
 10. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ostin toissa vuonna nämä nykyiset työkakkulat. Piti kolmeen kertaan kysyä, että onko se % todellakin koko paketista. Oli se. Jopa se sininen pinnoite, millä tekee hevon humppaa, tuli puoleen hintaan.
   
 11. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Minun hajuaisti on aina ollut yliherkkä - jo kotona asuessa haistoin talon toiseen päähän kun äiti avasi sillipurkin. Ei ole kovin hyvä yhdistelmä migreenin kanssa. Joskus yläasteella kaverit alkoi "haista erille" kun aloittivat e-pillerit. Hiukan häiritsevää, sanoisin.

  Nyt on vaan alkanut vaivata eri lailla nuo hajut. Jotkut tietyt pesuaineet saa "hapen loppumaan". Syyksi uskon sen, että nyt on tullut paljon erilaisia tiivistettyjä huuhteluaineita ja ihmiset vaan käyttää niitä liikaa.

  Lääkärissä olen käynyt, kun migreenit muuttui erilaisiksi. Alkoi tulla pyörtymisiä ja erilaisia neurologisia oireita (puutumista, lieviä halvausoireita mm. Kasvoissa, epileptisiä oireita, huimausta, TIC-oireita...). Kaikki onneksi tutkittiin viimesen päälle - magneetissa ja aivosähkökäyrässä ei mitään poikkeavaa. Diagnoosina hemipleginen migreeni, joka noita kaikkia aiheuttaa. Estolääkitys onneksi auttanut, mutta silti esim. Noita hajuärsykkeitä tulisi vältellä.
   
 12. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aikoinaan erässä entisessä työpaikassani oli rouva, joka kovaan ääneen mainosti olevansa hajuyliherkkä. Eihän siinä muuten mitään, mutta tämä henkilö istui samassa työhuoneessa ahkerasti tupakoivan rouvan kanssa. Eikä kuulemma suostunut kenenkään muun huonekaveriksi. Tupakanhajun katalyyttisistä vaikutuksista hajuaistiin en osaa mitään sanoa, mutta minulle ns. normaalin hajuaistin omaavana tupakansavu on kyllä sieltä vastenmielisimmästä päästä. Olen toki itsekin joskus körssiä vedellyt satunnaisesti, mutta säännöllisesti tupakointia harrastavan ihmisen vieressä oleilu on todella epämiellyttävää. Etenkin sisätiloissa pienessä huoneessa.

  Tarkoitus ei ole vähätellä herkkyyksiäsi, arvon @Ötökkä, vaan lähinnä utelua sivupolkujen kautta omiin kokemuksiisi tupakansavun ärsyttävyydestä? Ei nimittäin voinut välttyä ajatukselta että tällä tarinan rouvalla oli vikaa myös jossain muualla kuin yliherkässä nenässä...
   
 13. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Duunissa on nainen, joka tuulettaa mestoja, jos jonkun dödö tai partavesi vähän tuoksahtaa, ja sen jälkeen lähtee kiroillen röökille. On tehnyt mieli muutama kerta ihan vilpittömästi kysyä röökinsavusta, mutta ottaisi varmaan vittuiluna.
   
 14. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Mulla ainakaan tupakansavu ei mitään tee. En kyllä ole koskaan polttanut. Sellainen pinttynyt tupakanhaju kyllä aiheuttaa päänsärkyä.

  Mutta noita "kohtauksia" aiheuttaa lähinnä synteettiset hajut. Kyse ei siis ole hajun voimakkuudesta, vaan luultavasti jostain tietystä aineosasta.

  Sekin kyllä harmittaa, että jos tämä pahenee (nyt ongelma siis lähinnä joku tietty pesuaine ja Axet) niin varmasti saa jonkun draamailijan maineen jos asiasta puhuu. Mutta esim. Axen takia olen kerran pyörtynyt suorilta jaloilta päin seinää. Heräsin siihen kun ambulanssi vei sairaalaan. Tikit naamaan ja pääkuvan kautta kotiin.
   
 15. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sen mitä tupakan valmistusprosessista tiedän, niin voiko tupakan savu olla muuta kuin synteettistä?

  Edelleenkään, tarkoitus ei ole vaivojasi vähätellä, vaan ihan silkasta mielenkiinnosta kysyn omiin kokemuksiini peilaten. Tuo @PeteX :n tarina tupakoivasta hajuyliherkästä on kyllä myös melkoinen esimerkki. On kuitenkin varmaa, että monet melulle, hajuille tai valonsävyille yliherkät ihmiset kokevat paljon leimaavia ennakkoluuloja vaivoistaan, vaikka ne voivat olla todella vakavia ja kliinisesti todennettuja.

  Sohaisen aihetta vielä sen verran, että johtuuko omasta suppeasta otannasta vai ihan sukupuolitekijöistä, mutta miksi nämä nämä yliherkkyydet tuntuvat usein koskevan vain naisia? Muutaman homeherkän miehen tunnen, mutta muuten näitä uusia yliherkkyyksiä ja kammotiloja tulee vastaan lähinnä vain naisten kohdalla. Joku ehkä kokenut asian tolan toisinpäin?
   
 16. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  @Delter
  Hajut eivät varmaan se ongelma edes ole, vaan ne tietyt kemikaalit. Wikipediasta löysin tällaista tietoa:
  "Tutkimuksissa on huomattu, että hajuherkkien ihmisten oireet eivät liity itse hajuaistimukseen, vaan heidän elimistönsä reagoi hajua kantaviin molekyyleihin, jotka tunkeutuvat ilmavirtauksien mukana elimistöön. Tämä on päätelty siitä, että koehenkilöt saavat oireita myös silloin, kun heille on asennettu hajuaistin toiminnan estävä nenäklipsi.[7] Hajuyliherkkyyttä kutsutaan tämän vuoksi myös kemikaaliyliherkkyydeksi.". Samassa jutussa myös sanottiin, että 90% on naisia.

  Itse ainakin olen huomannut, että nuo ovat selvästi yhteydessä omaan migreeniin. Migreenikin yleisempi naisilla. Varmasti voikin tuntua oudolta, että joku "pieni" haju ärsyttää mutta tupakansavu ei. Itse en siis tiedä noista kemikaaleista, mutta tupakansavuasa ilmeisesti sitten vähemmän synteettisiä aineita. Kaikkea "huonoa" toki

  EDIT: Lapsesta asti on ollut myös tiettyä kuuloyliherkkyyttä. Esim. Pölynimurin ääni on aina ollut ihan myrkkyä.
   
 17. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Vituttaa taas ihan kaikki.
   
 18. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Lainaus:
  Erittäin hyvin sanottu.
   
 19. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Rahtusen ilkiämpää on kun meet uimahallissa saunaan ja istuutat perseesi keskelle kuulasta "santorum"-lampea. I hate when that happens.
   
 20. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Eniten vituttaa kaikki.
   
 21. El Lude Jäsen

  Vituuaa, kun eräs nimimerkki on laajentanut trollaamistaan vapaasta osioista maajokkueosioon. Todella raskasta luettavaa.
   
 22. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Täysin asian vierestä, mutta tästä tuli taas tuo mieleeni, että jos nyt saisi valita nimimerkkiä, niin olisin @Eräs. Ilman pistettä toki. Se hieman vituttaa, kun ei sitä enää pysty vaihtamaan. Myös @joku olisi voinut olla kokeilemisen arvoinen nimimerkki.
   
 23. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK RedWings Barca A.Niemi J.Hakanpää ValleF
  "Silmät kiinni ja sinne päin"

  Sami Vatanen löysi konstin Pekka Rinteen yllättämiseen – ”Silmät kiinni, täysillä ja sinne meni” - NHL - Ilta-Sanomat

  Jumalauta, Vatanen keksi ihan uuden hauskan jutun...

  Jatkossa jokainen pelaaja joka haastattelussa vastaa tämän saman fraasin, niin pitäisi pistää pelikieltoon vähintään 10 ottelun ajaksi. Ihan vaan vastavittuiluna mukahauskuuteen, jota nää "coolit" kiekkomiljonäärit tykkää harrastaa.

  Muutenkin pelaajien haastattelut otteluiden jälkeen ja ennen kaikkea erätaukohaastattelut ovat niin turhaa tavaraa, että pitäisi kieltää jollain lailla.
   
 24. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Huomasin että "NHL without a map" -sarjasta on alkanut uusi kausi, eli avasin koneen ja laitoin ensimmäisen jakson tulille. Jaksoin muutaman jakson mutta lopetin kun vitutti liikaa tuo jatkuva mukahauska editointiräpellys. Onko nuo jaksot editoinut joku yläasteen pärinäjoonas, vai mikä vittu siinä on että hyvä idea saatu kustua totaalisesti tuolla kuva- ja äänipelleilyllä.
  https://www.nordicbet.com/fi/blogi/nhlwam
   
 25. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Vittu että vituttaa tuo Chris Cornellin kuolema. Täysin yllätys, mies ei ollut vanhakaan, ja hänellä olisi voinut olla vielä paljonkin annettavaa. Hienoja muusikoita on tippunut muutaman viimeisen vuoden aikana ihan liikaa.