Ilmoitukset

Nimimerkki TosiFani on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana ifota, 04.04.2002 klo 11.18.

 1. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Huomasin että "NHL without a map" -sarjasta on alkanut uusi kausi, eli avasin koneen ja laitoin ensimmäisen jakson tulille. Jaksoin muutaman jakson mutta lopetin kun vitutti liikaa tuo jatkuva mukahauska editointiräpellys. Onko nuo jaksot editoinut joku yläasteen pärinäjoonas, vai mikä vittu siinä on että hyvä idea saatu kustua totaalisesti tuolla kuva- ja äänipelleilyllä.
  https://www.nordicbet.com/fi/blogi/nhlwam
   
 2. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Vittu että vituttaa tuo Chris Cornellin kuolema. Täysin yllätys, mies ei ollut vanhakaan, ja hänellä olisi voinut olla vielä paljonkin annettavaa. Hienoja muusikoita on tippunut muutaman viimeisen vuoden aikana ihan liikaa.
   
 3. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onhan tää vitun hienoo, että yrittäny sinnitellä joten kuten hereillä että kattoo ton nsh-ana matsin suorana vaan huomatakseen että kolmannen erän alussa toi saatanan telia viihde rupes vittuilee ja kaikki kanavat jumittaa. Nytkään ei oo muutamaan minuuttiin näkyny pelistä muuta kuin musta ruutu. Vitun ruotsalais paska.
   
 4. Jarner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
  Vituttaa aivan saatanasti ihmiset, jotka heittelee tupakantumppeja parvekkeelta suoraan toisten pihoille! Asun siis kerrostalossa ja maantasalla, eli käytönnössä mulla on tässä tämä oma piha. Onko kukaan noin vitun typerä? Tuonko mä saatana omat roskani sun parvekkeelle vitun idiootti? Heti kun näen kuka tuo pelle on, niin kärrään nuo tumpit postiluukusta sisälle. Haista paska!
   
 5. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Vituttaa ihmiset jotka alkaa seurustella ja sit ne katoaa. Johonkin 3kk ei ole "ollut aikaa" edes kahvilla käydä. Kuulemma heillä on elämä
   
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Manchester United, Janne Niinimaa
  Lainaus:
  Hitsi, pitäis varmaan tulla käymään kahvilla.

  Kuulostipas pervolta, ei ollut tarkoitus siis vihjailla millään päiväkahveilla. Kaikki luulee heti kuitenkin nyt.
   
 7. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Jengi luulee kaikenlaista outoa. Tosin tää on miesvaltainen palsta, muuten olisi jo isot juorut liikkeellä. Tai Nikke Ankara-tyyliset lööpit
   
 8. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Manchester United, Janne Niinimaa
  Lainaus:
  Varmaan joku palstan naispuoleinen henkilö pahoittaa tästä nyt mielensä, siis joku täysin ulkopuolinen joka ei liity tähän mitenkään.
   
 9. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Meidän ja naapurin parvekkeiden välisen seinän alla muutaman sentin rako, josta tuuli puhalsi naapurin tumpit meidän puolelle. Muutama vuosi sitten tuo oli ongelma, kun vauva leikki parvekkeella ja yritti syödä noita. Ratkaisin ongelman viemällä naapurille ison lasisen kurkkupurkin, jonka kanteen olin tehnyt pienen reiän. Ei kuulemma ollut tullut mieleenkään, että tuuli voisi viedä tumpit avonaisesta tuhkakupista.
  Mihinköhän ne siitä häviäisivät itsestään? Onko tupakantumpeilla oma tumppikeiju, joka vie tumpit ja tuo kaljaa tilalle?
   
 10. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Tämä! Meillä ei ollut varsinaisesti omaa pihaa mutta "yllättäen" se tuuli puski tupakantumpit usein meidän parvekkeelle jossa esikoinen vauvaikäisenä usein nukkui rattaissa. Kerrostalossa asumiseen nyt luonnollisesti kuuluu toisten asukkaiden (kummallisuuksiin) korostuneempi sietokyky mutta vituttihan se silti aika huolella varsinkin kun tämä oman elämänsä sankari ei nähnyt toiminnassaan mitään vikaa tai korjattavaa.

  Eräs sankariporukka remonttia tehdessään heitteli laiskana remonttijätteet neljännestä kerroksesta suoraan pihalle jossa leikki pieniä lapsia. Naapurin mukulan siirtyminen ajasta ikuisuuteen oli kirjaimellisesti hiuskarvan varassa! Silloin tärähti aikamoinen vitutus päälle! Onneksi ehti sen verran rauhoittumaan ennen neljänteen kerrokseen saapumista ettei tullut tehtyä mitään peruuttamatonta. Yleisen laiskuuden ja tyhmyyden lisäksi kaljalla oli osuutta asiaan!
   
 11. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Vituttaa kun on muuttanut naisen perässä toiselle paikkakunnalle niin osa "kavereista" lopettaa kaiken yhteydenpidon. Pistää vähän miettimään että minkälaisia kavereita nämä ylipäätään ovat olleet...
   
 12. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Katkerat ihmiset vituttaa. Mulla on riesana kaksi vanhaa jäärää, jotka ovat tapauksina lähes identtisiä. Molemmat olleet parikymmentä vuotta taloyhtiönsä hallituksen pj, mutta muut osakkaat ovat kyllästyneet talon huonoon hoitoon ja äänestäneet valtaan uuden hallituksen. Molemmissa tapauksissa uusi hallitus on joutunut käynnistämään isot remontit, sillä edellinen hall.pj. on kategorisesti jättänyt kaikki remontit tekemättä ja sekin vähä joka on tehty, on ollut joku pj:n tuttu. Ja ne hommat on tehty ilman kilpailutusta tai minkään sortin dokumentaatiota.
  Nyt kun taloja on vihdoin saatu kuntoon ja talous raiteilleen, yrittävät nämä herrat kaikin keinoin sabotoida jokaista järkevää hanketta ja samalla käyvät törkykampanjaa nykyisiä vallanpitäjiä vastaan. Jotenkin vielä ymmärtäisin, jos kavereilla olisi kannatusta. Mutta kun ei ole, vain valtakirja joltain dementikolta.
  Eiks kukaan osaa enää hävitä? Todeta, että turpaan tuli ja eteenpäin.
   
 13. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Vittu tuolla Syyriassa muutu mikään ennen kuin siellä hyväksytään isompien asettamat säännöt. Vittu itkekää siviiliuhrejanne tai kantakaa oma vastuunne. Kuten Tami sanoisi Bomb the right people.

  Vittu Venäjän iskut sitä, Venäjän iskut tätä. Itse olette soppanne keittäneet.
   
 14. Fullhazard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mikset itse ole heihin yhteydessä?
  Itseä vituttaa, että "joutuu" aina olemaan se aktiivisempi puoli yhteydenotossa.
   
 15. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tämä kyllä vituttaa yleisesti ottaen. Kaverin ollessa mm. intissä valitti miten en ole yhteydessä. Sanoin suoraan, että eikös se olisi helpompi, jotta hän ilmoittaisi lomilleen tullessa. Sama kaveri löysi pari vuotta sitten muijan itselleen ja yhteydenpito loppui kuin seinään. Aluksi jaksoin kysellä kaveria silloin tällöin, mutta ei sitä jaksa olla koko ajan aktiivisempi osapuoli. Sama kaveri on myös "hylännyt" muutkin kaverit ja tänä päivänä kukaan ei oikein tiedä missä menee.
   
 16. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Sama vika kuin sinulla, ei jaksa kokoajan olla se aktiivinen osapuoli yhteydenotossa.
   
 17. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Vituttaa lanko, joka ei hoida sovittuja asioita. Ikinä en ole tuntenut noin laiskaa ihmistä. Ihan pienistä pieninkin asia, kuten esimerkiksi ruohon leikkaaminen on aivan vitun ylitsepääsemätöntä. Pakolaisia kuitenkin aina ehtii haukkumaan. Ne kuulemma makaa vokeissa kaiket päivät tekemättä mitään.
   
 18. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tämä muuten on aika yleistä että näitä pakolaisia ja heidän laiskuuttaan eniten kritisoivat ihmiset ovat itse niitä laiskoista laiskimpia vätyksiä joita ei perkele saa tarttumaan ikinä mihinkään työhön kuin aseella uhkaamalla, jos sittenkään. Eräs ex-työkaveri on hyvä esimerkki tällaisesta. Nelikymppinen kaveri asuu äidin ja isän maksamassa asunnossa, käy syömässä äidin luona kun ei itse jaksa laittaa ruokaa, ei viitsi etsiä töitä kun pärjää riittävän hyvin työttömyyskorvauksella (ja äidin ja isän avustuksella), ajaa vaan autolla ympyrää päivät eikä jumalauta viitsi tehdä lumitöitä eikä vaihtaa edes autoonsa renkaita itse vaan naapurissa asuva isä käy nekin tekemässä. Mutta perkele noita pakolaisia ja matuja! Ne kun vaan makailee tekemättä mitään MEIDÄN RAHOILLA! Pitäisi kuulemma pakottaa risusavottaan tai johonkin muuhun hommaan jos niitä ei täältä pois saa karkoitettua. On kyllä jonkun kerran tullut tälle kaverille ihan ääneen sanottua että katoppa välillä peiliin mitä sieltä näkyy.
   
 19. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina
  Ei prkle. Vieläkin tässä yritin saada unta. Kaksi tuntia niin kello herättää duuniin. No, voihan sitä sitten ajankuluksi katsoa finaaleita, nekin toki menee ekan pelin osalta päin sitä itseään. Mitäköhän tästä päivästä tulee... hyvä ei ainakaan.