U20 MM-kisat 2018–2019: Suomi

  • 219 816
  • 1 037
Tila
Viestiketju on suljettu.

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Jos tosiaan vähän miettii noita maalivahtien taustoja, on todellakin erikoista, että nimenomaan Lehtinen on arvotettu tuon kolmikon heikoimmaksi. Lassi on kuitenkin ollut maajoukkueiden vakiokasvo koko uransa, kuten toki myös Luukkonen. Viime kisojen jälkeen hän on voittanut Mestiksen mestaruuden ja noussut liigajoukkueen ykköskassariksi. Nyt kuitenkin saman ikäinen jannu, joka on yliopistojoukkueen kakkoskassarina (toki mainitulla statseilla) ja oli viime kaudella A-junnujen liigan parhaita, onkin ajanut Lehtisen edelle. Ymmärtäisin asian, jos Lindberg olisi vuoden tai jopa kaksi nuorempi...

Mielestäni jokin tuossa nyt kusee, mutta aika näyttää, oliko valinta nyt oikea. Joka vuosihan noissa valinnoissa on ulkopuolisen silmiin jokunen omituisuus.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
On muuten äärimmäisen tärkeä jo ihan jatkon kannalta tämä avausottelua Ruotsia vastaan. Omassa lohkossa kahden parhaan joukkoon tulisi päästä, joten kaatamalla Ruotsi ollaan jo lähellä sitä lopputulemaa, vaikka USA:lle hävittäisiinkin. Toisesta lohkosta kahden parhaan joukkoon menevät todennäköisimmin Kanada ja Venäjä. Jos Suomi päätyy kahden parhaan joukkoon, niin puolivälierissä vältetään nuo edellä mainitut. Lohkovoitolla Kanada luultavimmin vältettäisiin myös välierissä.
Ruotsilla tosiaan 44 alkusarjavoittoa putkeen alla junnujen MM-kisoissa, tuo putki olisi kyllä hyvä laittaa nyt poikki! Käsittämätöntä toki, että ruotsalaiset ovat tuona aika onnistuneet voittamaan vain yhden mestaruuden.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ruotsilla tosiaan 44 alkusarjavoittoa putkeen alla junnujen MM-kisoissa, tuo putki olisi kyllä hyvä laittaa nyt poikki! Käsittämätöntä toki, että ruotsalaiset ovat tuona aika onnistuneet voittamaan vain yhden mestaruuden.

On muuten melkoisen kova saldo, jos pitää paikkansa.
 

Markanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täällä ei vielä olla näköjään tarpeeksi keskusteltu Ahokkaan valinnoista, erityisesti maalivahtien osalta, niin ajattelin omankin mielipiteen kirjoittaa.

Ennen nimityksiä pidin lähes varmana, että Lindberg olisi kolmonen, mutta ei. Filip tosiaan pelasi loistavan viime kauden, mutta tällä kaudella pelejä kokonaiset viisi. Näissä viidessä pelissä kuitenkin hyvät tilastot ja kolme voittoa, Silti, viisi peliä.

Luukkosella tämä kausi on ollut ainakin tilastojen valossa hyvä, pelejä en ole nähnyt harmikseni. Silti mielikuvat huonosta poikittaisliikkeestä ja siitä, että nuorimies luottaa vain isoon kokoonsa on vielä tuoreena mielessä. Toivottavasti hän osoittaa ennakkoluuloni vääriksi. Ja kun Lindbergin osalta on puhuttu viime kaudesta, niin Luukkosellahan se oli suhteellisen huono.

Lehtisellä on mennyt Liigassa hyvin ja haastanut Raumalla Setästä loistavasti, mennyt jopa ohi. Saanut pelata tasaisesti ja pelaaminen on ollut kohtalaisen varmaa, tekniikaltaan huikea kaveri. Viime kaudella varsinkin Mestiksen playoffeissa loisti, oli iso osa mestarijoukkuetta.

Yhteenvetona ja minun mielestäni oikea vaihtoehto olisi ollut antaa Lehtiselle ja Luukkoselle mahdollisuudet ja sitä kautta katsoa kumpi jatkaa kun panokset kovenee. Lindberg suoraan kolmoseksi. Toisaalta, kun Ahokas jaksaa ilmeisesti sokeasti luottaa Luukkoseen, niin toivottavasti on luottamuksen arvoinen. Viime kädessä jos Suomi menestyy, on se ihan sama kuka niitä kiekkoja ottaa kiinni, kunhan ottaa.

Tsemppiä kaikille valvomiseen, lätkävuoden hienoin turnaus on taas käsillä!
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Yksi makeimmista voitoista viime kaudella oli, kun TuTo teki Lukkoa vastaan voittomaalin kaksi sekuntia ennen ottelun päättymistä.
Poika äsken katseli netistä tuon TuTon voittomaalin. Helposti meni Lassi Lehtiselle. Sen sijaan Filip Lindberg voitti Lukon ja Lehtisen 100-0.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Poika äsken katseli netistä tuon TuTon voittomaalin. Helposti meni Lassi Lehtiselle. Sen sijaan Filip Lindberg voitti Lukon ja Lehtisen 100-0.

Heh. Tajusit varmaan, ettei Lehtinen ollut edes maalissa tuossa pelissä?
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Hyvältä näyttää Suomen joukkue. Tuolla joukkueella on realistinen mitalimahdollisuus. Joku kyseli sitä etukäteen; kyllä tuolla joukkueella noista kisoista voi hyvin odottaa mitalia ja voitto ei ole ollenkaan mahdoton. Se vaatii toki täydellistä onnistumista koko joukkueelta - valmennusta jopa huoltoa myöden.

Heti huomisaamuna on todellinen junnukisojen happotesti. Vastaan asettuu Ruotsi, joka on hävinnyt alkusarjassa viimeksi vuonna 2006. Ruotsi on siis hävinnyt viimeksi alkusarjapelin lähes päivälleen 12 vuotta sitten, vaatimattomat 44 peliä on tullut voitettua tässä välissä. Yle julkaisi aiheesta tapansa mukaan hyvän taustajutun: Ruotsin nuoret ovat voittaneet 44 MM-alkulohkopeliä peräkkäin – päävalmentaja hehkuttaa Nuoria Leijonia: ”Mitä tässä voi sanoa?"

Suomen joukkueessa on todella paljon hyvää ja edellytykset ovat vaikka mihin. Erityisen tyytyväinen olen puolustukseen, jossa on kaikki tarvittavat elementit mestarijoukkueen puolustukseksi.

Harjoituksissa on pelattu näillä pakkipareilla:
Heinola-Jokiharju
Vaakanainen-Laaksonen
Utunen-Latvala
Honka

Puolustuksessa on kaksi NHL vahvistusta, jotka toki ovat pelanneet vähän NHL:ää, koska muuten eivät pelaisi näissä kisoissa. Jokiharju ja Vaakanainen ovat varma laatukaksikko näihin kisoihin. Huomio kiinnittyy tietysti ykkösparissa jo Kanadaa vastaan pelanneeseen vielä varausikäiseen Heinolaan, joka on ollut myös Liigassa todella hyvä. Ehkäpä ei kannata keittää salaliittoteorioita Satakunnassa maakunnan pelaajien sorsimisesta. Heinolahan on edustanut laajasti jo koko maakuntaa. Hän ehti KJK:n jälkeen pelata pari kautta Ässissä ennen kuin löi itsensä todella hienosti läpi Lukossa tällä kaudella.

Puolustuksesta löytyy vielä hyvää liigaosaamista Tampereelta. Laaksonen on ollut myös hyvä Liigassa tällä kaudella. Utunenkin on sentään päässyt säännöllisesti pelaamaan Tapparan kivikovassa puolustuksessa. Se on kuitenkin yhden maailman parhaan ammattilaissarjan ehkä kovimpia puolustuksia. Makuasioita mikä on paras. Latvala on myös päässyt pelaamaan miesten pelejä. Hongan passin olisin ehkä itse leimannut, koska häntä on tähän asti pidetty Heinolaa lahjakkaampana.

Hyökkäys on tasapainoinen ja erittäin ratkaisuvalmis. Se pystyy kyllä tekemään maaleja kaikkia maita vastaan.
Harjoituksissa on pelattu lähinnä näillä ketjuilla:
Heponiemi-Kupari-Tolvanen
Nyman-Lundell-Kakko
Talvitie-Virtanen-Ylönen
Moilanen-Vainionpää-Engberg

Tuo ykkönen menisi kyllä Liigajoukkueenkin hyökkäysketjuna. Ei se aivan Puljujärvi-Aho-Laine ketjua vastaa. Mutta ei ole mahdotonta, että pojat pelaavat myös NHL:ää säännöllisesti parissa kaudessa. Erittäin hyvä ketju on kyseessä, kaikki mahdollisuudet kisojen parhaaksi ketjuksi. Nyt täytyy kuitenkin muistaa, että juniorijengeillä ei tyypillisesti ole mitään palaa ammattilaisia vastaan ja juniorisarjat ovat kovatempoisuudestaan huolimatta peliälyltään d-luokkaa miesten ammattipeleihin verrattuna. Samoin tuo PuLAho ketju voi olla Suomen jääkiekkohistorian parhaita ketjuja, kun pojat vielä edelleen kehittyvät.

Myös kakkonen on todella mielenkiintoinen Nyman-Lundell-Kakko

Kaapo Kakko voi olla ensi kesänä NHL dräftin ykkösvaraus. Tällä hetkellä hän näyttää olevan ennakkolistauksissa kakkosena sangen lahjakkaan Hugesin takana. Jenkissä onkin hyvä vertailupari näissä kisoissa. Kaapolla on mahdollisuus näissä kisoissa pelata itsensä listan kärkeen. Siinä tarvitaan tietysti joukkueen ja ketjun apua. Hauskaksi tämän ketjun tekee se, että ketjukaveri Lundellilla on kaikki mahdollisuudet tehdä sama vuoden 2020 dräftissä. Näin tietenkään ei tuskin käy. Valistunut arvaukseni on, että kummatkin menevät top kolmessa. Ketjun täydentää jo varattu, Liigaa säännöllisesti pelaava, Nyman.

Myös kaksi jälkimmäistä ketjua kestävät vertailun kaikkiin maihin:
Talvitie-Virtanen-Ylönen
Moilanen-Vainionpää-Engberg

Kapteeni Talvitie, Virtanen ja Ylönen ovat varattu koko kolmikko. Se voisi olla joissain kisoissa jopa Suomen ykkösketju. Liigassa miesten pelejä pelaavat myös Moilanen, Vainionpää ja Engberg. Hyökkäys näyttääkin erinomaisen tasapainoiselta paketilta.

Kenttäpelaajissa vielä varallekin jäi pari sangen lahjakasta pelimiestä, joten sieltä voidaan edelleen täydentää.

Maalivahtivalintoja on ketjussa jo ihmeteltykin. Liityn samaan joukkoon. Filip Lindberg ei ole lähellekään Lassi Lehtisen tasoinen maalivahti, hyvä jos Luukkonenkaan on. Luukkonen ja Lehtinen ovat selvästi ikäluokan parhaat vahdit tällä hetkellä. Epäilin jopa hetken, että päivän uutisoinnissa oli joku virhe.

Filip Lindbergin ei edes täytyisi olla koko kisoissa. Poika pelasi kyllä hienosti huonon joukkueen takana viime vuonna A-junnuissa. Siitä huolimatta voisi kysyä, miksi vaikkapa Justus Annunen, joka valittiin viime kaudella A:ssa sarjan parhaaksi ihan syystä ja pelaa Mestiksessä hyvin miesten pelejä ei ole kisoissa. Tai vaikkapa niin ikään Mestiksessä pelaavat jo varattu Eetu Mäkiniemi tai jopa hyvän syksyn pelannut Waltteri Ignatjew, olisivat kummatkin varmempia valintoja kolmosveskarin rooliin.

Lassi Lehtinen oli lähtiessä paitsi pelikykyinen ja hyvä joukkuepelaaja. Umpisurkean alkukauden pelanneen ammattilaisjoukkueen takana poika on ollut syksyn aikana erittäin hyvä.Erityisen omituiseksi asian tekee, että Lehtisen passi olisi voitu hyvin leimata, koska kolmosveskaa tuskin lennätetään mistään enää paikalle ja kolme maalivahtia saa leimata kisoihin. Jotain omituista tuossa maalivahtiasiassa nyt todella on. Kaikki kisoja katsovat muistavat Luukkosen viime kisojen esitykset ja hassun peluutuksen.

Ainoa asia Lindbergin valinnan puolesta taitaa olla hänen sopimuksensa junnujoukkueeseen Amerikkaan. Siellä on tullut kakkosveskana huimat viisi ottelua. Kummatkin pääsivät pelaamaan Tanska pelissä ja pitivät nollan mittömillä torjuntamäärillä. Nyt joku näkee jotain, mitä on vaikea ymmärtää.

Sinänsä Ahokas kantaa päävastuun. Eiköhän hän kuitenkin toimi maalivahtivalmentaja Aki Näykin suosituksesta, joka taitaa suositella miten valita maalivahdit. Olen yleensäkin sitä mieltä, että valmentajille pitää antaa tilaa ja lopulta tuomio pitää tulla kisojen jälkeen. Tässä on kyllä ihmeteltävää jo etukäteen. Ehkä Lehtisen olisi sitten pitänyt vain olla Liigassa tehokkaampi :)

Hyvältä joukkue näyttää kokonaisuutena. Maalivahtipeli on etukäteen suurin kysymysmerkki. Silti joukkue näyttää valmiilta mihin vain.

Nyt vain kaikki peliin ja katsotaan mihin se riittää. Hyviä kisoja tässä on syytä odotella. Jospa huomenna jo päättyisi komea Ruotsin voittoputki.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Asioista mitään tietämättä, pelkkänä spekulaationa, niin onko mahdollista, että tämä mv Lehtinen olisi tavalla tai toisella osoittanut mieltään pelaajavalinnoista, ja sen takia jäänyt sivuraiteelle?
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Asioista mitään tietämättä, pelkkänä spekulaationa, niin onko mahdollista, että tämä mv Lehtinen olisi tavalla tai toisella osoittanut mieltään pelaajavalinnoista, ja sen takia jäänyt sivuraiteelle?
Jos yhtään kaveria tuntee niin tämä on todella epätodennäköinen skenaario.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuka sitten oli, jos ei Lehtinen. Hän pelasi viime kaudella kolme A-nuorten peliä ja minun muistaakseni yksi niistä oli juuri tuo Kupittaan peli.
Eero Korsi oli maalissa, jos tuo oli siis se 16.12. peli, jossa Lukolle riitti jatkopaikkaan tuo yhden maalin tappiokin. Miten meni omasta mielestä.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Mikä se toinen puolustava ketju oli? Innala-Ikonen-Kupari/Tuulola? Ei näytä ainakaan minuun silmääni kovin puolustavalta kombinaatiolta.
En nyt enää jauha enempää Kotkaniemestä, en ole fani, mutta ainoa järjellinen peruste hänen valitsematta jättämiselleen oli tuo jonkinasteinen roolitus. Hänen olisi pitänyt pelata kahdessa kärkiketjussa ja kun ilmeisesti puolustaminen ei ollut Ahokkaan mielestä kyllin korkeaa tasoa, silloin kävi näin. Joukkueessa oli sentteriongelma ja sen ratkaisutapa oli vähintäänkin yllättävä. Tässä puolivälieräketjut;
Kristian Vesalainen - Aapeli Räsänen - Eeli Tolvanen
Aleksi Heponiemi - Joni Ikonen - Otto Koivula
Jere Innala - Janne Kuokkanen - Eetu Tuulola
Juha Jääskä - Joona Koppanen - Markus Nurmi
Rasmus Kupari

Kaiketi nuo kaksi jälkimmäistä olivat lähtökohtaisesti puolustavampia.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Lukolle riitti jatkopaikkaan tuo yhden maalin tappiokin. Miten meni omasta mielestä.
Jännä oli peli. Kivaa oli seurata takanani istuneiden Lukon kannattajien harmitusta ottelun päättyessä. Ja joka tapauksessa tuossa pelissä Lindberg voitti Lukon (ja Korren) 100-0.

Eiköhän tämä riitä kakkosmaalivahdeista. Hienoa kun huomenna kisat alkavat.
 
Viimeksi muokattu:

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Jotenkin on sellainen olo, että kakkosketju on se Suomen ykkönen. Itse en esim. Tolvaselta odota mitään ihmetekoja, mutta olen aika pettynyt jos Kakko ei ole pistepörssin top5:ssä kisojen päätyttyä vaikka nuori jannu vielä onkin.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Minkä takia tuo Lehtinen edes piti ottaa tuonne mukaan jos ei ollut aikomusta edes leimata passia?
Ahokkaalla tuntuu olevan tarve tehdä aina joku päätös yleisen mielipiteen vastaisesti.
Vaikea sanoa miksi,Ylen lemmikki mies ainakin kun lukee juttuja/kuinka paljon palstatilaa mies saa.
Toivottavasti tänäkin vuonna on otteluinsertit mukana, missä mies kertoo kuinka mikäkin maa kaatuu.
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kyllä on vaan Suomella tänä vuonna aivan helkutin paljon kovempi nippu kisoissa kuin viime vuonna.

Tässä on ihan ainekset 2016 tyyliseen hekumointiin, mikäli kaikki menee nappiin.

Nyt näyttäisi olevan se oleellinen asia eri tavalla kuin viime vuonna, eli maalinteko. Siihen on nälkää ja on taitoa. Viime vuonna kaikki jäi piippuun ja vieläkin ihmetyttää että miksi. Oli niitä paikkoja silloinkin, mutta kun mikään ei mennyt sisään niin ei vaan mennyt. Nykyinen joukkue tuntuisi pelaavan paljon vapautuneemmin. Ja on siellä suoraan sanottuna enemmän kynä-äijiä kehissäkin. Kunhan ei liikaa pelata minkään Tolvasen kautta niin hyvä tulee.

Ja sanokaa mitä sanotte, niin Linus Nyman tulee olemaan näiden kisojen jälkeen suuremman yleisön huulilla. Vähintään siinä mielessä että mikäs kaveri tämä oikein onkaan? Olen seurannut Nymania suht tiiviisti nyt yli kolme vuotta koska teki heti samanlaisen vaikutuksen kuin Patrik Laine kun häntä aloin tarkemmalla silmällä samanikäisenä (14v.) seuraamaan.

Kummastakin tuli heti se fiilis, että nuo äijät tulee menemään vielä pitkälle. Kuinka pitkälle, se on aina vaikea tarkkaan sanoa, mutta ainakin se oli selvää samantien että Leijona-paidassa nuo kaverit tulevat tekemään vielä paljon hienoa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Luukkonen saa puhtaat paperit. Otti muutaman ison torjunnan ja varsinkin ekassa erässä piti Suomen pelissä mukana.

Kakko myös hyvä ja Kuparikin väläytellyt.

Lampaanperseen saa ainakin Tolvanen. Aivan täysin näkymätön. Heponiemellä tulee myös aikanaan olemaan tosi vaikeaa yrittää NHL:ään kun kaveri on laidoissa noin pehmeä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
No viimeiset 30 minuuttia antoi kuitenkin viitteitä paremmasta.

Huomenna en kyllä perkele näin aikaisin herää peliä katsomaan. Eiköhän nuo areenaankiin tule.
 

Avuton tunari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vähän kaikki.
No viimeiset 30 minuuttia antoi kuitenkin viitteitä paremmasta.

Huomenna en kyllä perkele näin aikaisin herää peliä katsomaan. Eiköhän nuo areenaankiin tule.
Itse valvoin tähän asti.. Pitäs jaksaa huomennakin.
No, eiköhän Kazakstania vastaan nähdä parempi joukkue, tosin avauspelin kohdalla ei ole oikein mahdollista huonontaa enään..
Avaukset tökkivät läpi pelin.

Samaa mieltä siitä, että loppua kohti parani.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Heikko aloitus. Ruotsi oli joukkuepelissä niin paljon edellä, että meidän yksilötkin näytti huonoilta.

Kakko, Luukkonen ja Talvitie pelasivat hyvin. Tolvanen, Kupari, Heponiemi ja Ylönen suurimmat pettymykset. Latvala oli odotetun heikko, mutta ei tosiaan pettänyt, vaan vastasi tosiaan odotuksia.

Vähän kyllä vituttaa, että tuli herättyä..
 

Barney

Jäsen
Kupari kikkaili muutaman kerran ihan näppärästi, mutta viimeinen ratkaisu oli joka kerta sama: löysä rannari logoon. Heponiemi ja Tolvanen olivat myös ainakin tilastojen mukaan kentällä. Kakko oli Suomen paras kenttäpelaaja ja kakkosketju kokonaisuudessan paras ketjukoostumus. Kolmoselta melko tasapaksu peli. Nelosketju otti muutaman todella tyhmän jäähyn, joten ei heitäkään voi oikein kehua, vaikka Vainionpää taklailikin ihan kivasti ottelun alussa.

Pakeista huomasi heti, että Jokiharjun ja Vaakanaisen perustaso on selvästi korkeammalla kuin muilla, vaikka kumpikaan ei mitenkään erityisen hyvin pelannut. Ukella on toki vielä luonnollisesti hakemista pelituntuman kanssa. Heinola teki pari pahaa virhettä, mutta muuten oli melko näkymätön, joten hänen suorituksensa oli varmaan ihan kohtalainen. Laaksonen ja Utunen tekivät muutamia virheitä, joten parannettavaa on heilläkin. Latvala paransi pelin edetessä, mutta oli silti selvästi Suomen huonoin puolustaja. Muutaman hyvän avauksenhan Latvala antoi, mutta vaakakupin toisella puolella oli muutama aivan järkyttävä virhe. Luukkonen oli hyvä.

Ruotsi oli ottelun alussa hyvä ja pelasi Ruotsille tyypilliseen tapaan hyvin johtoasemassa. Ei se ole sattumaa, että he ovat nyt voittaneet 45 alkusarjaottelua peräjälkeen. Suomi paransi kuitenkin ottelun lopussa, joten uskotaan siihen, että peli paranee tuosta vielä. Honkaa en olisi itse välttämättä ottanut joukkueeseen, mutta harkitsisin hänen leimaamistaan seuraavaan otteluun. Pakeilla oli selviä ongelmia pelin avaamisessa, joten siihen Honka toisi ainakin apuja.
 

Heijastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Sibir Novosibirsk, Pittsburg P
Vähän mitäänsanomaton peli. Ei Ruotsikaan loppujen lopuks mikään huippu vaarallinen ollu tasaviisikoin. Suomi hukkas pelin ensimmäisen 30min oman pään sekavuuteen. Periaatteessa Suomella oli ne maalipaikat tulla ainaki tasoihin mutta ei menny sisään

Nousujohteisesti Suomi pelas mutta pitkät miinukset Heponiemelle ja Tolvaselle, kaverit on kaksinkamppailuissa pehmeitä ja jännää että Heponiemi tuntu tekevän aina yhden muuvin liikaa. Tolvaselta taas odotin enemmän äijämäisyyttä. Tolvasen peli-ilmeestä oon jopa huolissani, oli vaisu esitys.

2.kentässä Kakko näytti muutamaan otteeseen, että miks on menossa korkeella varausnumerolla.

Oman pään harhailut pitää saada pois ja siniviivalla ihan kans muutama aivopieru. Kaksinkamppailuvoimaa pitäs kans pierasta jostain lisää

Harmi oli myös nähdä, että sen kerran kun päästään ylivoimahyökkäykseen niin tilanne kuivuu kasaan ku ei oo uskallusta/haastaa keskelle vaan ajaudutaan laitaan
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Pieni pettymys ettei Ahokas tällä kertaa ollut piirtoheittimen kanssa näyttämässä katsojille painetta, jatkopainetta ja prässipeliä. Indikaatio kuitenkin toisaalta kuultu ja saa nähdä mitä kaikkea valmennustiimillä on sanavarastossa. Kisat vasta alussa. Sehän on selvä ettei yksikään hieno sana kentällä näy kun pitäisi suorittaa.

Näätäkaksikko oli kammottava kasa paskaa ja ei ihan NHL-jätkätkään vakuuttaneet. Vähän tuossa taas ylivalmentaminen kuitenkin kärysi. Kakko oli varsin hyvä. Luukkonen taasen oli riittävä. Tuo ajoittainen hitaus häiritsee.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös