Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Kimmo Stasi
Viimeksi havaittu:
16.01.2018 klo 15.45
liittynyt:
18.12.2016
Viestejä:
203

Kimmo Stasi

Jäsen

Kimmo Stasi nähty viimeksi:
16.01.2018 klo 15.45
 • Jäsenen Kimmo Stasi profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat

  Allekirjoitus

  "Olihan se aikamoista miekkailua. Tyylipisteitä ei jaettu." - Suomen U20 päävalmentaja Jussi Ahokas ikimuistoisen 4.1. 2017 Suomi-Latvia karsintapelin jälkeen.

  "Itselläni oli aikoinaan koira nimeltä Urho" - Niki Juuselan tunteikkaasta selostuksesta samaisesta pelistä, suomalaisen jääkiekkoilun mustana hetkenä 4.1. 2017.