Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

TV-sarja: Salatut elämät

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Tommy, 20.08.2001 klo 17.32.

 1. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK RedWings Barca A.Niemi J.Hakanpää ValleF
  Mistä hissin takahuoneesta se Aki oikein hiipi uhkailemaan. Kun Selman (?) kasvoja kuvattiin hississä, niin kävi jo siinä hetken mielessä, että älkää nyt vaan tuoko Akia tossa kohtaa vielä, vaan vasta kun hissin ovet aukeaa. Mutta paskat. Sieltähän se jostain hiipi kuviin ja kukaan ei nähnyt Akia, kun hissiin astuttiin.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Elokuvissa ollaan aina hissin katolla eli sieltä, ei takahuoneesta. Sieltä joku hypätään alas kuten Aki teki tai sitten poistutaan sitä kautta, kun joku pahis (tai voi olla viranomainenkin) odottaa saapuvaksi.
   
 3. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ottaa koteloon kun lapsen isä sanoo poikaansa Mangukseksi. Mangusti. Vai onko tämä vain minun päässäni? Sattuu.
   
 4. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Kaksi kertaa puhui jaksossa pojastaan nimellä ja molemmilla kerralla muoto oli Mangnuksen. Ensimmäinen N-kirjain oli selvästi kuultavissa toisella kerralla, mutta ensimmäislelä kerralla kuuntelin kuuntelin useamman kerran.

  Ei siis Mangusti tai Magnusti vaan Mangnusti.
   
 5. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Niinpä olikin! Ja tämä on tosiaan kestänyt siitä asti kun poika nimen sai. Minusta myös äitinsä sanoo sen huonosti. Ylilääkäriltä eilen ehkä paras suoritus.
  Voi olla että itse vain ymmärrän väärin Magnus-nimen ääntämisen, mutta minusta siiihen ei kuulu minkäänlaista n-äännettä ennen g:tä, vaan g on sellainen pehmeä ja sitten tulee selkeä nus.
   
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  "Me ei tulla Benjaminin kanssa lähellekään teidän lemmenpesää" Kari Taalasmaa 22.11.2017

  Viimeistään ensi viikolla Kari ja Benkku muuttavat tuohon Sergein vanhaan kämppään.
   
 7. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Kyllä on Karin varassa nyt jaksot. Mieluummin katsoisin Karin syövän vaikka banaania koko jakson ajan kun näitä kuvioita. Monican skitsoilut ipanasta ja Jiristä, josta tuli uuden kämpän myötä myös uusi Stuba samalla kun "Ei jumalautaa!" hoki Montulle jo ekan kämpässä vietetyn yön jälkeen. Sitten tuon uuden kääpiö-Gunnarin pitää vastustaa kans joka asiassa. Leppoisasta ja hömelöstä papparaisesta tuli yhtäkkiä joku Ville Vallattoman naapurin äijä. Varmaan kohta alkaa piinaamaan rapun nuorisoa jostain ovisilmästä tarkkaillen. Tämä Gunnari ei varmasti maksaisi kenenkään lakkiaisia. Hyvin muuten kuitattiin tuo, että miksei Ulla ja Gunnar muuta sinne Gunnarin kartanoon "Mä vaan eksyisin siellä kun liikaa huoneita!".
   
 8. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Tuhmisten eli Pihlajakadun tuhmien tätien uudella kaudella on eräs merkittävä paluumuuttaja, älä lue alla olevaa spoileria ja ihan varuilta kannattaa vältellä Salkkareita myös esim. Facebookissa tai heidän nettisivuillaan, siellä nimittäin komeasti spoilataan paluumuuttaja isossa kuvassa jutun yhteydessä.

  Marianna on siis elossa, on jossain nunnaluostarissa tms. Liekö sitten pelkkä spin-offin oma sekoilukuvio, vai onko sitten ihan oikeasti elossa ja palaa myöhemmin takaisin ihan sarjaankin.
   
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Teemu Lehtilä (Aaro) on muuten vain vajaan vuoden vanhempi mitä Tommi Taurula (Kari). Onkohan noilla oleviaan millainen ikäero tuossa sarjassa?
   
 10. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kauhee ongelma. Sen kerran, kun ohjelmaa kuvataan muualla kuin Helsingissä tulee ongelma. Helsinkiin menossa ja kuvattu Tuusulassa, Tuusulanväylällä kaistat Tuusulaan. Ois ollut hieman uskottavampi toisella puolen tietä, ois ollut ees oikea suunta.
   
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En ymmärrä miksi Pietarin ja Pepin kohtaaminen piti muutenkaan suorittaa tuolla tavalla oudosti autoillen.

  Ilmeisesti jotenkin siksi, kun veljeksetkin poistuivat omilla autoillaan. Onko tässä nyt joku mitä en tajua vai oliko tuo vain turhaa ja typerää. Seppokin lähti autolla, vaikka ei itse ollutkaan ratissa.

  Jos kerran autoiltiin, niin jonkun olisi pitänyt osua Sergein räjähdyspaikalle.
   
 12. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Aaro on syntynyt 1966, Kari 1972. Näin kertoo Wikipedia. Tuo Aaron syntymäaika taisi hautakivessä näkyä, mutta Karin syntymävuoden näkymistä en kyllä muista.

  Olisi kyllä hauska yrittää laskea, että minkä ikäisiä kenenkin hahmojen pitäisi olla. Nuo lapsien kasvupyrähdykset nyt ainakin aika hyvin sotkevat asioita. Ja onhan niitä nyt paljon muitakin juttuja, joiden sijoittaminen hahmojen historiaan on hieman hankalaa. Tuosta Aaron elämästä olisi kyllä esimerkiksi hauska vääntää aikajana.
   
 13. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Karin kohdalla tuo näyttelijä-hahmo ikäkuvio onkin vielä kunnossa, koska Taurula esittää vain viisi vuotta nuorempaa hahmoa kuin mitä hän oikeasti on. Suomalaisissa tv-tuotannoissa on perinteisesti ollut vallalla sellainen, että ihminen esittää nuorempaa hahmoa mitä oikeasti on, jopa siis paljonkin nuorempaa. Amerikkalaisesta kulttuuristahan se on peritty, siellähän pyöreästi kolmekymppiset esittävät lukiolaisia..
   
 14. Rixa88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Vuonna 1999 esitetyssä jaksossa Kari uhoaa vanhemmilleen kuinka hän on jo 23v. Eli alkupään jaksot sijoittuvat aikavälille 1995-1996. Mikä on luonnollisesti ristiriidassa nuorempien hahmojen ikääntymistahtien kanssa.
   
 15. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Olisihan sarjassa joskus mukava nähdä kesän viettoa laajemmin. Tavis kun havahtuu heti, että näyttelijät ovat nauttineet auringosta, ja maisemat yhtäkkiä kovin elokuisia. No, tarvitseehan työpaikoilla kesälomia.

  Aaron elämän aikajana tosiaan kiinnostaisi. Laura ja Paula suhteutettuna Lindaan jotenkin häiritsee tätä katsojaa. Enkä vain jaksa aivokapasiteettiani tuhota tämän sarjan kanssa liiaksi.

  Erästä spoileriakin bongasin erään näyttelijän Instagram-tililtä, ehkä joku lööppi tuon joskus juoruaa.
   
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Perjantain jaksossa jos olisi Stuba tullut auttamaan Peppiä renkaan kanssa, niin ensin olisi tullut että "ei jumalauta", sen jälkeen Peppi kysyy voiko korvata renkaanvaihdon jotenkin ja seuraavassa kohtauksessa Peppi ja Stuba ovatkin auton takapenkillä sen jälkeen kun Stuba on painanut Peppiä.
   
 17. Fancy Jasper Jäsen

  Perjantain jakson Sergein kämpillä oleva juliste "Man Cave Rules" ei vaan yksinkertaisesti toiminut.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tuosta en tiedä muuta kuin, että sellainen vastaava tuolla on ollut ennenkin. Mikä sitten olisi toiminut?

  Se mikä ei ainakaan näyttänyt toimivan, niin oli koordinaatio poliisin kanssa. Vai tuolla laillako noihin asuntoihin mennään ilman mitään tietoa mistään ja poliisin nauhatkin vielä paikalla.

  Miksi Peppi edes on läheinen, jos avioero oli jo virallinen. Vai olivatko koskaan edes naimisissa, eihän tämän pitäisi kuulua Pepille millään tavalla, vaikka joku lehtolapsi olisikin luolamiehen kanssa.
   
 19. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Lainaus:
  Olihan ne ihan naimisissa asti, Peppihän on hetken aikaa Peppi Kuula. Megasuosion saaneessa huippuelokuvassa Nightmare vietettiin muistaakseni Pepin ja Segen kihlajaisia, ja sitten myöhemmin ne meni naimisiin.
   
 20. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tosiaan, Peppi Kuula. Hämäännyin, kun juuri luin uutisen Englannista missä avoliitot jatkavat kasvuaan ja annettiin neuvoja mitä se tarkoittaa. Kahdella kolmasosalla ei ole oikeastaan mitään tietoa kuinka paljon on merkitystä papin aamenella erotilanteissa.

  Ex-vaimon asema Suomessa ei edelleenkään vielä selvinnyt. Miksi Pepillä on avaimet Sergein asuntoon.
   
 21. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Sergein perijänä tytär, jonka edunvalvojana äiti Peppi, joka tätä kautta hoitaa asioita?
   
 22. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Sara/Peppi se on edelleen yhtä ärsyttävä ikiteini kuin ennenkin ja Niinimaa-Pietariin tuo avuton-pikkutyttö-hädässä-paska upposi samantien. "Voi itku, kuka mua nyt auttaa nyyh nyyh nyyh.." ja jätkä oli heti myyty. Kohta varmaa pöllähtää paikalle se koomavaimokin niin Niinis on kolmen naisen loukussa. Saisi se toinen Haukkala jättää jo vilttiketjun kun tämä vanhempi Haukkala on yhtä kiinnostava kuin Daniel Ojala.
   
 23. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Onkohan mangnusti enää ees elossa?
   
 24. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK RedWings Barca A.Niemi J.Hakanpää ValleF
  Seuraavaksi varmaan Peppi tulee saunasta vastaan jalat levällään ja Pietari hyökkää kulman takaa munasillaan pistäen paistin uuniin, näitä naurettavia törmäämisiä kun on nyt nähty taas ihan riittävästi.

  Ja se Ismon valitsema mallikin tuli oikein perheensä kanssa vastaan, kun sille oli "tilausta".

  Kysyn 1565. kerran: miksi helvetissä me tätä paskaa seurataan mikä on tasoltaan 8-vuotiaan käsikirjoittamaa lastenohjelmaa?
   
 25. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Jaa-a. Kertooko se katsojien älykkyydestä jotain vai mistä? Olisi mielenkiintoista tietää, että paljonko sarjan tekijät ovat tahkonneet tällä rahaa tähän mennessä. Ovat kyllä keksineet sellaisen "koukun" tuossa, että pahimmat huumeetkin jää jo hopealle.