Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

TV-sarja: Salatut elämät

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Tommy, 20.08.2001 klo 17.32.

 1. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Monican ja Evan näyttelijät on kyllä heikkoja. Monica tuntuu yrittävän saada silmät pullautettua päästä ja Eva muuten vaan ylinäyttelee kokoajan. Lindan näyttelijä sentään on hyvä.

  Tässä pieni arvelu/juonipaljastus.
  Lindan näyttelijä ilmeisesti ihan tässä lähiaikoina saanut lapsen. Johtuisiko siitä tämä naurettava Karin ja Lindan ero? Nyt Linda sitten menee joksikin aikaa jonnekin Hämeenlinnaan töihin?
   
 2. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  @Ötökkä, entäs jos...

  Vai olisiko Linda paksuna ja jojoilu jatkuisi sittenkin? Tiedän, ajattelen aina liian positiivisesti.
   
 3. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Mutta siis kai näyttelijä jää äitiyslomalle? Varmaan siis saa lyhyen siirron ja sitten palaa ja jojoilu jatkuu sitten.
   
 4. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Tiedän... Jäi optimismi-vaihde päälle.
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Lainaus:
  Tämä ei toisaalta haitannut silloin yhtään kun näillä oli niitä yhteisiä kohtauksia...
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Meni silti vähän ohi mikä ihmeen tarve Jirillä on saada kiristämällä puolet jostain tietystä strippiluolasta. Nyt kun hänestä tuli yhtäkkiä massipäällikkö, niin ei mitenkään voisi rauhassa tutkia eri sijoituskohteita.
   
 7. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Oisko pitänyt ostaa sairaala vai Taalasbiili? Tai osuus Ismon puodista. Helsingissä ei ole muita yrityksiä eikä sijoituskohteita.
   
 8. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Oletko ikinä kuullut sanontaa tilaisuus tekee varkaan? Pietarin koomaeukko ja vähintään kihlat käy vääntökapulasta.

  Ja tottakai saippuasarjassa henkilö perseilee raha-asiansa heti kun on vähän massia päällä. Olisko se nyt muka sitten hauskaa jos Jiri sijoittaisi rahansa ja seurattaisiin ns. maalin kuivumista?
   
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tietysti. Jirin olisi pitänyt opettaa Severille kuinka sijoitetaan aasialaisiin indeksirahastoihin 25 vuoden sijoitushorisontilla. Samalla hänelle olisi avattu oma tili mihin hän pääsee käsiksi vasta täysi-ikäisenä ja ainoastaan opiskelua tai asunnonostoa varten.
   
 10. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Katoin eka että se Lola olikin Marianna. Mut taitaa olla eri muija.

  Luojan kiitos.
   
 11. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
 12. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ihan samaa asiaa ehdin jo pelästymään, vaikka kun mimmi avasi silmänsä, niin yhdennäköisyys väheni huomattavasti. Silti oli pakko katsoa lopputeksteistä näyttelijän nimi ja onneksi se ei ollut Oona Kare.

  Nopean googletuksen tuloksena sanoisin, että ihan hyvännäköinen kissa tämä Sofia Arasola. Ikääkin sentään jo 26 vuotta, eli tällainen vanha käyräkin voi tuota kuolata ilman kehdonryöstäjäfiiliksiä.
   
 13. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nyt on "Batman"-sarjiksien Jokerin ja Harley Quinnin suhdetta "hieman" lainattu tuossa Aaro & terapeutti hommassa.

  Oliko muuten mitään puhetta, kauanko Lola on koomassa ollut?
   
 14. Kale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä en kestä tota Evaa enää sekuntiakaan ruudussa. Niin käsittämättömän ärsyttävää on sen näytteleminen; tuhahtelua ennen jokaista kommenttia, silmien pyörittelyä, yli-imelää keimailua, lässyttämistä ja kaikkea muuta paskaa koko ajan ja joka ikisessä kohtauksessa. Ja nyt tätä ”herkkua” on tietenkin luvassa vielä ekstra määrä, kun Lolakin liittyy draamaan. Näyttelijä on pakko vaihtaa!!!!!

  Viimeset puol vuotta sarjassa on vituttanut lähinnä kaikki, mutta jos tässä nyt alkaisi enemmän avautumaan, niin seuraavana tuomio vuorossa olisi varmaan: Monica, Ismo, Linda ja Camilla. Ja tietenkin käsikirjoittajat.

  En nyt kuitenkaan viitsi ja uskon parempaan huomiseen.
   
 15. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Jotenkin arvelinkin, että pappismiehellä on lusikkansa sopassa, kun päälääkäri niin helposti suositti Lindalle tuollaista joko tai -vaihtoehtoa, vaikka noinhan se varmaan ratkaisukeskeisessä maailmassa menee. Heti ekalla terapiakäynnillä suoraan ongelman ytimeen ja ratkaisuvaihtoehdot pöytään. Tuota en kyllä osannut haistella, että Aarolla ja lekurilla olisi jotain yhteistä historiaa, enemmän ajattelin kyseessä olevan joku perus kiristyskuvio.

  Nussimishommiksihan se taas meni. Toivottavasti tuotanto ei edes leikillään ole suunnitellut Aaron peluuttamista seksi-Sebastianin avoimeksi jättämässä roolissa. Liian isot saappaat täytettäväksi, ei riitä liike, vaikka käsiä jonkun verran onkin.

  Alkuun muuten tuo Aaron joka paikkaan mukanaan kantama raamattu (?) lähinnä huvitti, mutta yllättäen huvitus on vaihtunut turhautuneisuudeksi. Kyllä me katsojat jo niistä kauluksen lipereistä tajutaan ja muistetaan, että Vanala on Jumalalla duunissa.
   
 16. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Happee
  Lainaus:
  Tai sitten tuo terapeutti on uusi Stubastianitar. Kaikki rapun miehet käy vuorotellen avautumassa seksihullulle ja panemiseksihan se aina menee
   
 17. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Odotin itse, että noista muisteloista käy ilmi Iidan palkkaaminen Lolan tilalle Herukkaan. Se olisi jo ollut niin epälooginen käänne jopa Salkkareiden aikajanalla, että kaiketi tajusivat itse.

  Lainaus:
  Odotan jo kohtausta missä Eva käy avautumassa vaikeasta suhteestaan Pietariin...
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tätä on ihmetelty. Eihän pyövelikään kulje kirves kourassa kadulla.

  Aavistuksen erikoista kuinka pitkästä koomasta kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti herännyt potilas jätetään sinne vain oman onnensa nojaan ja vieraita saa rampata. Eikä kukaan viitsinyt edes ilmoittaa omaisille tälläisestä heräämisestä. Jokainen voi itse käydä katsomassa.
   
 19. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Lola se tosiaan oli niin suuri rakkaus Pietarille, että jätkä päätti muijan pötkötellessä koomassa tehdä Tinder profiilin ja alkaa deittaileen, ensin kahta naista yhtä aikaa, kunnes jäi kiinni molemmille. Hieman kyseenalaista edelleen. Strippiklubista Lola sentään tiesi kun omisti sen. Ja olipa romanttinen kohtaaminen heillä. Pietari heilutti pikku-Pietaria yleisölle ja tyttö oli myytyä. Jos oikein muistan niin olikohan se Tuhmat tädit 2:ssa, jossa joku Lola (ei näytetty naamaa) sai tuon klubin itselleen pilkkahintaan. Ja sen sarjan mukaan Eva siis oli ollut töissä siellä ennen tätä.

  eli:
  -Eva on töissä Herukassa, tapahtui ennen sarjaan tuloaan.
  -Eva tulee sarjaan Nellan kanssa 2014
  -Linda tulee sarjaan 2015
  -Lindan&Karin polttarit ja heti perään tädit pyörittää Herukkaa vanhan omistajan ollessa paossa, 2016 (Tuhmat tädit 1&2)
  -Lola saa Herukan eurolla
  -Pietari tapaa Lolan Herukassa
  -Kihlat, auto ojaan, Lola koomaan
  -Pietari pistää Tinderin tulille
  -Monican & Evan kanssa mätsit
  -Pietari tulee sarjaan 2016
  -Pietari jää naisille kiinni ja alkaa tapaileen vain Evaa
  -Monica Evalle suuttuneena panee Jiriä => 9kk (okei Salkkarit-raskaus) ja Magnusti syntyy
  -Pietari kosii Evaa, Lola herää koomasta

  Varmaan jäi vielä jotain välistäkin.
   
 20. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Niin, ja lisäksi tuo terapeutti teki Catherine Tramellit(Sharon Stone, elokuvassa Basic Instinct).
   
 21. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei sillä, että sarjaa muutenkaan saisi loogiseksi ja sen aikajatkumoa henkilöhistorioineen toimiviksi, on nuo erilliset sarjat ja Painajainen-leffat pakko ajatella "toiseksi todellisuudeksi".

  Jo pelkän sarjan puitteissa ärsyttää eniten se, ettei henkilöillä tosiaan ole pysyvyyttä, vaan heidät ikään kuin "rebootataan" noin puolen vuoden välein. Ja siinä menee kerralla kaikki rakastumiset / luonteenpiirteet / varallisuus / suhtautuminen muihin henkilöihin uusiksi.

  Ja joissain tapauksissa menee ikäluokkakin uusiksi. Lasten kasvaminen taaperosta teiniksi yhdessä kesässä on saippuasarjojen välttämätön paha, enkä osaa ärsyyntyä epäloogisuuksista, jotka pohjautuvat ajat sitten häipyneisiin hahmoihin tyyliin Laura Kivirannan seikkailut Aaron kanssa.

  Typerimpiä juttuja on luonteen ja periaatteiden muuttuminen ilman syytä. Se olisi tyylikästä, jos perusteena olisi esim. traumaattinen kokemus, joka katkeroittaisi hahmon pysyvästi. Mutta eihän se niin mene, aivan hatusta tempaisten muuttuvat suorastaan entisen minänsä peilikuviksi.

  Miksei sarjan laadunvalvoja voisi tehdä jokaisesta hahmosta tyylikirjaa, joissa on raamit näiden tekemisille. Käsikirjoittajat sitten noudattaisivat näitä raameja ja käyttäisivät mielikuvitustaan saadakseen halutut tapahtumat framille.
   
 22. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Eli Lola oli koomassa 3 vuotta. Näin sanoi Eva
   
 23. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mihinkäs se Akin ja Pepin suhde kosahti viimeks? En kuollaksenikaan muista.
   
 24. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Mietin ihan samaa. Ei se mitään sellaista ollut mistä ei voisi vielä selvitä.

  Silloin, kun katsoi laittomia ennakkolähetyksiä internetin saloista, niin ei koskaan tiennyt jakson nimeä ollenkaan. Nykyään VPN + Katsomo -kombolla ei pysty jakson nimeltä välttymään mitenkään.

  Nyt se sentään osui hyvin harhaan. Janne olisi tietenkin saanut Alissalta, mutta ei kiinnostanut. Oikein, koska ihme valittava nuoriämmä sekin on.

  Milloin on syksyn viimeinen jakso? Siihen mennessä jo Eva haluaisi yllättää hoitolaitokseen tuomalla jotain tuliaisia, mutta Pietari ja Koomatyttö siellä jo nuolevat toisiaan.
   
 25. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Helena ampui Akia antiikkitussarilla. Pepistä tuli Akin fyssari. Aki osti Taigalle CP-vammakamoja. Sergei ei tykännyt Akista. Peppi ei tykännyt, että Sergei seurusteli Mariannan kanssa ja yritti lavastaa meikkaamalla silmänsä mustaksi. Sergei sitten möllöttikin siellä salahuoneessa peilin takana ja Peppi jäi kiinni. Sitten taisi lähteä takaisin Rolloon. Sergei ja Aki yrittivät houkutella takaisin, mutta ei onnistunut, ja paniko Marianna sitten Stubastiania kostoksi ja tuli "raskaaksi".