Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

TV-sarja: Salatut elämät

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Tommy, 20.08.2001 klo 17.32.

 1. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Eikö Pepillä ja Akilla ollut joku typerä suhde ennen kuin lähti? Toivottavasti sitä ei jatketa.

  Muita Pepin rakkauselämän highlighteja on Wikipedian mukaan:
  -Tero: lyhyt ihastus, Peppi käytti enonsa Ossin ystävää Teroa(kukavittu??) hyväkseen ja valehteli olevansa täysi-ikäinen päästääkseen baariin, päättynyt
  -Roope: yksinpuolinen ihastus Roopen puolelta, suutelivat ja päätyivät sänkyyn
  -Niko: pitkä ja monimutkainen suhde, päättynyt
  -Jiri: Peppi suuteli huumepäissään Jiriä
  -Topi: yhden illan juttu, kuollut
   
 2. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Minä vain vitsillä heitin rovaniemeläisen yksinhuoltajan. No olikin jo ikävä sitä "jätkät on just tollasii" itkua. Voikin Sannin kanssa "jätkät on just tollasii"- kerhon perustaa kunhan mitä ilmeisimmin Tale kärähtää seikkailuistaan Tiinan kanssa, kun Talen ja Sannin niin onnellista parisuhdetta on taas alleviivattu.

  Lainaus:
  Minä heitän sen baarimikon (Luukas vai mikä olikaan) kenen luona öö Ilona (Pepin jakautuneen persoonan jakorasia versio) kävi hieman nauttimassa alkoholia ja hakemassa lohtua, kun oli perheessä vaikeaa. Toki mitään ihmeellisempää kanssakäymistä ei näytetty, mutta varmasti taukotilassa on sohva natissut. Tämän jälkeen tietenkin palattiin leikkimään kotia ja itkemään kuinka jätkät on taas kerran just tollasia.

  Täytyy kyllä Helsingin ainoille antaa pisteet loistavasta päättelyketjusta. Pommin ajastuksen vielä ymmärrän, että se voi käynnistyä vasta auton startatessa, mutta miten helvetissä kukaan voi tietää, että Sir karkaa juuri sinä tiettynä päivänä ja varastaa juuri sen tietyn auton. Tietenkään poliisi ei voi miettiä noita kahta asiaa vaan korruptointunut rikostutkija sai jälleen kerran pyyhittyä Nikkisen käskyläisenä yhden rikosvyyhdin ratkaistuksi. En epäile hetkeäkään, että Nikkisen soluttautunut likaisen työntekijä olisi jopa mukana kidnappauksessa ja rahojen kavalluksessa.

  Totuushan on mitä ilmeisimmin, että veljekset lopulta sopivat riitansa ja lavastivat pommin sekä Sir Gayn kuoleman. Muuta loogista ketjua minä en voi keksiä tapahtumalle sillä tarkoituksellinen Sergein tappo olisi ollut liian monen sattuman takana. Toki voihan hän olla ns sivullinen uhri ja se pommi olisi tarkoitettu auton omistajalle, mutta mitäs noita selvittämään.
   
 3. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Korostan toki tuota sanavalintaani EHKÄ. Sarjan käsikirjoituksen nerous ei liiaksi vakuuta, joten siksi tuota arvailen. En tänään jaksoa näe, joten tulen ehkä palstalta tarkistamaan.

  Samaa mietin myös Talen ja Sannin kohdalla.
   
 4. Trekolmestar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Huvitti tuo silminnäkijän lausunto. Uudenkarheaa Alfa Romeo Giuliaa on kyllä vaikea pitää ihan vaan perusautona. Tosin Pihlajakadullahan perusauto voi tietenkin olla yli 40 k€ Alfa. Olihan Roinallakin Ferrari.
   
 5. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mikä idea tolla Supon paluulla edes oli?

  Lisätään nyt vielä että kovalla tahdilla käy ovi ulospäin ja nähtäväksi jää miten runkopelaajat ala Kuula&Vuorela korvataan. Toki sieltä tulee tietysti neljän tonnin huoraaja vinkumaan Taigan kanssa joka on varmaan kasvanut salkkarilogiikalla 15-vuotiaaksi.

  Nyt sitten sarja on jotain ylilääkärin ja konstaapelin homohippaa, Violan ja Afrikan tähden panopuuhia ja keväästä asti jatkunutta Sanni&Tale showta. Izmo&Jutta voisi toki jatkua pidemmällekin. Antonin tapaus on ilmeisesti unohdettu kokonaan, kun se ei ollutkaan ainut epäilty Kari niin eikai se sitten kukaan muukaan voinut olla.

  Aaro ei saa peliaikaa ja kun saa niin kiertelee vaan rapussa latelemassa jotain papin jargonia. Karilta takuuvarmaa suorittamista mutta esim. yhteenottoja Ullan kanssa voisi alkaa tulemaan taas vähän enemmän.
   
  Viimeksi muokattu: 17.11.2017 klo 23.38
 6. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Ihan kiva Seppoa oli ruudussa pitkästä nähdä ja siltä samalta vanhalta hahmolta hän suurinpiirtein tuntui. Ei tämä paluu siis mitään negatiivisia tuntemuksia herättänyt, kuten esimerkiksi Ullan ensimmäinen paluu. Mutta joo, aika turhalta tämä lyhyt paluu tosiaan tuntui. Se Anita-kuviokin oli täysin mitäänsanomaton hatusta repäisty juttu. Toisaalta kyllä pidän siitä, että jotkut vanhat hahmot tekevät välillä lyhyitäkin comebackeja. Supon paluusta nyt vaan odotin vähän enemmän.
   
 7. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  No tämä oli vain tätä nykyistä reboottaus-kulttuuria. Tehdään vanhoja asioita ilman sen kummempaa fiksua syytä.

  Nämä lähtemisjaksot on kyllä aina yhtä vitusta. Puoli jaksoa pelkkää itkemistä, vaikka Seppo voisi koska tahansa käydä Helsingissä. EIhän sitä jaksakaan koko ajan siirtyä toiselle puolelle maata, mutta silti koska se on mahdollista ja helppoa, niin ei pitäisi vetistellä ja muistella menneitä tuhlaten ruutuaikaa.

  Aki oli aika tiukkana, jääköhän vain tähän vai nähdäänkö murha. Alissa ei välttämättä riemastuisi sellaisesta.
   
 8. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Salkkareitten rosterihan tyhjenee kuin KalPalla konsanaan. Kolme kovaa Ässää lähti isompiin seuroihin.
   
 9. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Sebastianin lähtö oli haikea juttu. Näyttelijänvaihdon jälkeen hahmo tarjoili useita todella maagisia hetkiä, ehkä kaikkien legendaarisimpana terapeutin paneminen. "Niin ne kaikki sanoo", legendaarista! Samalla menetettiin myös Oliver, josta oli tullut fanien keskuudessa eräänlainen kulttihahmo.

  Sergei joutikin lähteä, koska hahmosta oltiin imetty kaikki mahdollinen. En myöskään koskaan ole pitänyt Tero Tiittasen näyttelemistä arvossa, joten jo sen vuoksi lähtö maistuu.

  Kaikkien aikojen flopit -ketju saisi uuden jäsenen Seposta. Aivan turha comeback, jolla kiilataan kakkospaikalle:

  1. Ullan eka paluu

  Odotukset olivat valtavat, aloittihan Ullan paluu trendin ennakkomainostaa näitä paluumuuttajia. Kaikki meni kuitenkin heti alussa pieleen; Peuhu ylinäytteli jokaikisen kohtauksen eikä Ullalla ollut muuta funktiota kuin koheltaa. Kännit Isabellan kanssa herättivät tajuttoman myötähäpeän.

  Toisesta paluusta kukaan ei odottanutkaan mitään.

  2. Sepon paluu

  3. Aaron kolmas paluu

  Mitä vittua tuolloin tapahtui? Sarjan historian paras hahmo palautettiin kuvioihin möllöttämään muutamaksi viikoksi? Okei, ei se toinenkaan mitään korkealentoa ollut, mutta kyllä legenda edes väläytteli suuruuttaan. Ennen kaikkea kohtaus jossa Aaro uhkaili Terttua (?) sai kylmäävän reaktion aikaan. Tuollaiset osumat uupuivat tyystin kolmannen paluun aikaan.
   
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Lainaus:
  Tokihan myös Sebastianin lähtö on ihan perusteltu tuolla "hahmosta oli imetty kaikki mahdollinen" -perusteella, ja kun nyt mukahassuja ollaan niin imettiin vielä ihan kirjaimellisesti...

  Mutta siis, eihän tuolla Sebastianillakaan ollut enää varmaan Eliaksen kuoleman jälkeen enää mitään muuta tehtävää kuin panna kaikkea mikä liikkuu, ja sekin alkoi vähitellen toistaa itseään. Itse asiassa Sergein lähtö vain alleviivasi tuota, Sebastianin ja Sergein hahmot pohjasivat jo ties miten kauan ainoastaan näiden jätkien keskinäiseen kemiaan ja dialogeihin. Tarinankerronnallisesti kummallakaan ei ollut oikein enää mitään annettavaa sarjalle.

  Tokihan nämä molemmat olisi mielellään pitänyt ja toivottavasti vielä joskus sarjaan tulevat takaisin.
   
 11. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Ehkä Sergei ja/tai Sebastian palaa sarjaan siinä vaiheessa jos Nikkinen poistuu. Kosto. Vieläköhän Heiskanen saataisiin kuvioihin mukaan vaikka samalla? Tai hän olisi räjäyttänyt tuon Sergein auton.

  Sepon paluu oli näköjään vaan markkinointia. Mitään tekoa ei tuolla visiitillä ollut juonen kannalta. Saatiin vaan puhetta ja yleisömäärät kenties nousuun hetkellisesti. Näillä kolmella poislähdölläkö saadaan maksettua Pepin näyttelijän palkka? Ei tuo oikein hyvältä treidiltä vaikuta.
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Tuo Aki Nikkisen sekoilu tässä Alissa-Salme keississä on kyllä käsittämätöntä. Okei, onhan tuo varmaan hankala keissi tyypille itselleen (tai siis hahmolle), mutta luulisi että vähentäisi Alissan mielenkiintoa tavata mummoaan jos nyt oikeasti kertoisi miksi ei halua Alissan tapaavan Salmea. No mut hei tää on Salkkarit jne...

  Uusi Gunnar oli ensiminuuttien perusteella ihan paska.
   
 13. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Toi näyttelijöiden vaihtaminen lennosta on aivan perseestä mun mielestä, nyt sinne on sitten tullut joku uusi Gunnar. Vai onko tämä ollut tiedossa vai?
   
 14. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Lainaus:
  Oli siitä Salkkareiden nettisivuilla mainintaa, Antti Seppä jäi näyttelijän hommista lopullisesti eläkkeelle ja asuu Tampereella, joten reissaaminen Tampereelta kuvauksiin ei napannut enää.

  Tykkäisin kyllä enemmän jos tuo näyttelijä olisi vaihtunut kesken jakson, tai jopa kesken kohtauksen.
   
 15. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Näköjään tuo Gunnarin persoonakin muuttui näyttelijän vaihdon myötä, nyt se on tuollainen kaikesta nillittävä naapurin ukko joka jopa kiskoi Karin kanssa keppanaa Taalasmailla, mutta äsken se valitti Karin touhuista Ullalle.

  Samanlainen muutos persoonassa toki tapahtui silloinkin kun Katariina vaihtuu Hamidista Banerjeehen, tuntui melkein kun olisi ihan uusi hahmo tullut mukaan sarjaan.
   
 16. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tuntuu ensivilkasulla, että tässä kävi samalla tavalla, kuin Severi vaihtui. Eli vaihtui koko persoona. Kyllähän tuo "entinen Gunnar" on Taalasmailla niin paljon aikaansa viettänyt, että luulisi hänen tietävän miten Ulla tykkää poikaansa passata.

  Jospa tuohon tottuu
   
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Lainaus:
  Severin kohdalla toki ero oli siinä että hahmo muuttui lapsesta teiniksi, joten siinä mielessä tuo muutos ei ollut ihan niin paha. Toki se muutos tapahtui yhdessä yössä, mutta olihan tuossa silti selkeä tarkoitus saada vanhempi näyttelijä tuohon rooliin. Toki en tiedä oliko Severin vanhalla ja uudella näyttelijällä niin iso ikäero, mutta kuitenkin.
   
 18. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Todella kehno sisääntulo uudelta Gunnarilta. Tuo pappa kuulostaa ihan kuin siemailisi punkkua paskalla, niin jäykkää näyttelimistä tämä debyytti on ollut.

  Ainoastaan vara-Kari ja Sebastian (eka versiohan oli Stuba) ovat olleet onnistuneita vaihdoksia, Pinja Kanonkin ihan jees. En laskenut lapsi/teininäyttelijöitä mukaan.
   
 19. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Rufus Rusanen ja Roope Puhakka taitavat olla samanikäisiä. Katariinan näyttelijän vaihtuessa Banerjee sanoi jossain haastattelussa muistaakseni, että lähti mukaan sarjaan vain siksi, koska sai tehdä hahmosta omanlaisensa eikä tarvinnut imitoida vanhaa versiota. Voi olla, että näissä muissakin vaihdoissa on tehty sama juttu, mutta sitä ihmettelen miksei vaan kirjoitettu uusia hahmoja. Gunnar oli vasta jäädä ratikan alle ja muutenkin erosivat Ullan kanssa, Severi kävi heti vaihdon jälkeen turhan mutkan Vaasassa eikä ole sen jälkeen tehnyt muuta kuin valittanut ruokapöydässä jne.

  Alkuteksteihin oli uuden Gunnarin lisäksi myös lisätty Aaro, Jutta ja Tiina.
   
 20. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Vastoin yleistä mielipidettä minä pidin tuota uutta Gunnaria ihan ok -tason suorittajana. Ei toki pääse lähellekään Antti Sepän suoritusta, vaan tuskinpa pääsisi kovin moni muukaan.

  Vaikka tuo hahmon luonteen muuttuminen näyttelijän vaihtumisen myötä on jollain lailla perseestä, niin ainakin vaikuttaa siltä, että muutos vei Gunnaria parempaan suuntaan. Tietysti ihan noin tosikkomainen ei tarvitsisi olla, mutta joka tapauksessa mielestäni hyvä muutos entiseen hyväuskoiseen kynnysmatto-Gunnariin verrattuna. Niinköhän se Alzheimerkin pikku hiljaa unohdetaan (heh) kyydistä ja uusi, entistä ryhdikkäämpi Gunnar jatkaa elämäänsä terveenä miehenä.

  Luulisi tosiaan äijälle auenneen jo aikoja sitten, että Ulla tykkää passata nurkissaan loisivaa miespoikaansa ja ketä muita siellä nyt milloinkin sattuukaan asumaan. Karin hahmolle voisi tehdä hyvää päästä viimein mamman siipien suojista omilleen. Jäikös siellä Pihliksellä nyt sitten se Sergein kämppä ihan tyhjilleen? En muista kenen omistuksessa se on, mutta siitähän saadaan Karille kiva oma koti, josta on kuitenkin lyhyt matka Ullan lihapatojen ääreen, niin tulee sopivan pehmeä lasku tuohon omillaan asumiseen.
   
 21. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Jirihän siihen taisi keretä jo muuttaakin..
   
 22. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ei kun Jiri oli muuttamassa sinne Sebastianin ullakkokämppään. Sergein kämppä on olevinaan tuota paljon pienempi, se missä on se "salahuone".
   
 23. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jiri muutti tuohon Slerbastianin kämppään. Sergein kämppä on toistaiseksi tyhjillään, Helenahan tuon taisi omistaa.
   
 24. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Lainaus:
  Tästä saadaankin taas jatkettua vuosi sitten ollutta juonikuviota, eli Ulla totta kai vakoilee tuon peilin kautta kaikki Karin liikkeet. Karin elämä toki nyt muuton myötä vaikeutuu kun ruokana on enää kylmiä nakkeja ja mikropizzaa. Kyllä laskee Sergein asunnon arvo heti kun Kari on siellä viikon oleskellut ja rotat alkavat asustelemaan pizzalaatikoiden ja tyhjien tölkkien keskellä.
   
 25. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Eiku vittu, näinhän se onkin:D nyt meni kuulat sekaisin!