Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

TV-sarja: Salatut elämät

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Tommy, 20.08.2001 klo 17.32.

 1. Jude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kiekko-Vantaa Itä 2010
  Satunnaisesti sarjaa seuraavana kysyn, että miten stripparibaarin baarimikosta on äkkiä tullut ensihoitaja?
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2017 klo 15.13
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Pitää olla kaksi työpaikkaa, jos meinaa Eirassa asua. Ensihoitaja on se oikea ammatti ja sitten lisätuloja sivubisneksestä.
   
 3. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Näin on. Ei ole helppoa tällä porukalla. Daniel Ojalakin joutui aikoinaan tekemään töitä Geelissä DJ:nä, kun lääkärinpalkalla ei pystynyt Pihlajaladulla asumaan.
   
 4. Hanhi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, AS Roma
  Ei nyt oikein liity mihinkään, mutta pakko ihmetellä Kallen ajatuksenjuoksua. Kotona ei ole karjalanpaistia -> ulos syömään -> kinkkupatonki, muffinssi ja iso cokis :D
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Lainaus:
  Lainaus:
  Pietari Niinimaa omistaa sen strippibaarin, joten pelkästä sivutyöstä ei ole kysymys. Toki en tiedä onko miten yleistä se että ravintolayrittäjät työskentelee myös ensihoitajana, mut hei tää on salkkarit.
   
 6. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Monica. Painu vittuun mun Salkkareista. On se kumma että naishahmot eivät tässä sarjassa pysty tarjoamaan kuin vitutuksen tunteita. Kertoo käsikirjoittajista paljon. Ei mulla muuta.
   
 7. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Toivon tähän naisena jotain hieman sivistyneempää ratkaisua. Kuten että kuvattaisiin, miten tuo lopulta tunnustaa tolloilevansa ja saisi tilanteen haltuun. Jiri saisi olla onnellisesti isä jnejnejne. Mutta sarjassa kun on tapana jättää tällaiset setvimättä. Gunnarkaan kun ei vieläkään tiedä, kuka olikaan häntä jekuttanut lääkkeiden kanssa. Viis tällaisista.

  Naisista harvaa osaan toki itsekään kehua. Meinaa mennä äänettömälle aina kun Eeva puhuu.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Omistaa toki, mutta ei se taida kovin kokopäiväisesti pyöriä. Voi tietty olla päivänäytöksiäkin läheisen palvelutalon asukkaille, mutta kunnon ravintolayrittäjähän omistaa useita ravintoloita, kun taas Pietari on vain puuhastelija sillä saralla.
   
 9. Fancy Jasper Jäsen

  Lainaus:
  Samaa karjalanpaisti jupakkaa ihmettelin itsekkin. Kaikkien kotikokkien yhteinen Ismo heittää pokkana karjalanpaistin roskiin ja korvaa sen smoothiella. Luulisi noinkin kovia kokeneen miehen arvostavan enemmän ruokaa.
   
 10. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK RedWings Barca A.Niemi J.Hakanpää ValleF
  Iso bisse hanasta tuoppiin sekunnissa ja ilman vaahtoa. Koska Salkkareissa näyttelijä ei voi puhua vieressä olevan näyttelijän kanssa samalla kun laskee juomaa hanasta sen uskottavan ajan verran. On se ihme, kun esim. Uudessa Päivässä tämä onnistuu.

  Syön kilon paskaa, jos kevääseen mennessä Viola ja Nella eivät ole löytäneet toisiaan niissä merkeissä. Koska "kundit on just tollasii".
   
 11. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Ja toisaalta... Ismon bravuurihan on makkaravoileivät. No toisaalta karjalanpaisti sopivaan aikaan, onhan pian itsenäisyyspäivämme.
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK RedWings Barca A.Niemi J.Hakanpää ValleF
  Lainaus:
  Ja todennäköisesti jo tämän illan jaksossa vetelevät jotain epäterveellistä pöydän ääressä eikä edellisen päivän jakson terveysintoilua kukaan enää muista. Koska Salkkarit.
   
 13. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  On laskettava liikkeelle adressi 'Karjalanpaisti takaisin'.
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Eihän tuo juuri Salkkareihin liity, jos terveysintoilu loppuu päivässä. No, se on jo ehkä vähän radikaalia, mutta viikossa lopettaminen ei ole ollenkaan. Tammikuun alussa on taas kuntosaleilla ruuhkaa, mutta helmikuussa ei enää ole.

  Sain muuten valaistuksen mikä Gunnarissa mättää sen typerän luonteenmuutoksen lisäksi. Hän ei vaikuta enää ollenkaan varakkaalta. Kaikki ei sitä näytäkään ulos päin, mutta aina niin tyylikkäästä Gunnarista oikein huokui mittava, mutta nöyrä varallisuus.
   
 15. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Tämän siitä saa kun valitsee rooliin päätä lyhyemmän kaverin eikä voida enää käyttää vanhan Gunnarin vaatteita. Nuo äijänkäppänä villapaidat ovat varmaan jotain Sepon vanhoja kamoja.
   
 16. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Vaimo muuten sanoi ihan samaa, että nimenomaan se "miljonääriys" on hävinnyt tämän uuden Gunnarin habituksesta kokonaan. Hän totesi, että uusi Gunnar on enemmänkin kuin eläkkeellä oleva opettaja tai rehtori, joka on tyylikäs ja tulee hyvin toimeen, mutta ei ole mitenkään mainittavammin varakas..

  En tiedä mistä sitten johtuu, onko sillä todella merkitystä että uusi Gunnar on ilmeisesti todella lyhyt, jolloin olemuksesta tulee enemmänkin sellainen "öykkäröivä käppänä" -tyylinen. Antti Seppä on toki jotain kaksimetrinen, muistaisinko jostain näin lukeneeni, eli aika moni on häneen verrattuna lyhyt. Ehkä vain kuvittelen tämän miellyhtymän liittyen pituuteen, en tiedä.. 170cm tai alle mittainen mieskö ei sitten muka voisi olla miljonääri?
   
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Is Taller Better? Explaining the Height Wealth Gap - TalentCulture

  "Last year, a new study found that taller people are more likely to be successful in life, meaning they are more likely to hold important positions at work and earn higher salaries. Countless other studies have concluded the same thing – tall people do tend to enjoy more successful careers, which in turn leads to them earning a much higher paycheck."
   
 18. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Terveys aiheena on haastava. Tai lähinnä tämän sarjan kohdalla. Terveysintoilu, raskauden jälkeinen masennus, Alzheimerin kanssa eläminen, junnut ensikertaa petipuuhissa yms. Näitä sarjassa riittää, mutta loppuratkaisu jotain millä katsoja pudistelee päätään. Tai eihän tässä ratkaisuja nähdä, eletään vaan yhtäkkiä täysin normaalia elämää.
   
 19. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Nyt kun asian nostitte esille ja aloin sitä miettimään, niin tottahan tuo jumalauta on. Vaikka siis siinä mielessä pidän Gunnarin esittäjän vaihtumista hyvänä, että tässä uudessa tuntuu olevan edes jonkinlaista särmää vs. vanha vähän höppänä ja täysin vietävissä oleva Gunnar, niin kyllähän Antti Seppä toi tuohon hahmoon juuri sellaista aristokraattisuutta, vähän entisaikojen tyylikkyyttä ja "miljonäärimäisyyttä". Tuollaiseen charmikkuuteen ei uusi Gunu ole ainakaan toistaiseksi pystynyt.
   
 20. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Ei se välttämättä ole pelkkä pituus. Ryhti ja hiukset ja kaikki on nyt "vähemmän tyylikästä". Tuolla enemmän sellanen hauska pappa-habitus, ei sellanen tyylikäs Mustavaara.
   
 21. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Liityn tämän pohtijoihin. Jos rinnakkain asettaisi tyttäret, herran ja ex-vaimon, olisihan tämä nykyinen poikkeus siinä linjassa. Ullan kanssa mätsää paremmin.
   
 22. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Vanha Gunnar ei olisi istunut lösähtäneenä sohvalla. Joku Camillakin aina valitsee tyylikkyyden mukavuuden sijaan. Niin me Mustavaarat tekee.
   
 23. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Onkohan Gunnar unohtanut jo alzheimerinsa?

  Kuinka Viola, Nella ja Severi voivat olla jo nyt yht'äkkiä lukiossa, kun vasta viime vai toissa viikolla myllytettiin yläasteen vanhempainillassa. Paljastaa myös sen ettei tätä sarjaa kovin pitkällä tähtäimellä käsikirjoiteta, vaan lähinnä keksitään mitä edellisen sotkun päälle kirjoitettaisiin, jolloin parin viikon päästä kuviot unohtuvat taas. Ties kuinka monta juonenkäännettä ylipäätään jo pelkästään muutamien viime viikkojen aikana on unohdettu kokonaan, vaikka aikanaan olivat olevinaan jotain tärkeitä juonia ja veivät paljon ruutuaikaa.
   
 24. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Miks ihmeessä Kallea kiinnostaa jos sen isä "treffaa" netissä sen Jutan kanssa? Antais aikuisen ihmisen tehdä omat virheensä, kun ei kerta varoituksia usko
  Oppis ainakin, että netissä voi törmätä kaikenlaisiin "sekopäihin" ja "pervoihin".
   
 25. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Olin jo ihan varma että Jiri tulee tekemään ossipuolakat kun sanoi "aion saada nämä rahat takaisin moninkertaisesti" tms., mutta vetikin sitten ässän hihasta ja haluaa ostaa Herukasta puolet. Melkoinen Sedu Koskinen tämä Jiri.