Pissaliisat...

  • 171 022
  • 446

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Ei aivan asiaan liittyen, mutta kuitenkin..

Katsoiko joku tänään ykköseltä dokumentin "Joutilaat"? Kyseinen ohjelma kertoi Kainuussa (Ämmänsaaressa?) asuvista työttömistä nuorista joiden lähes ainoa ajankulutus-muoto oli kaljan ottaminen, amis-autoilla ajaminen tai muuten vaan hengailu jossakin.

Oli mukavaa huomata että tämä ns. amis-kulttuuri on hienosti edustettuna muuallakin Suomessa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Pissaliisan ala-lajeja / rotuja

Viestin lähetti wild wild west

Seuraavat tunnetut naisihmiset ovat mitä todennäköisimmin olleet pentuina pissaliisoja:

-Kata kärkkäinen ("vittu" irtoaa äänihuulista vieläkin)

-Hantta "Wilma Z" Krause (en halua edes ajatella)

-Turkulainen tyttötrio I'dees (ylikasvanut pissislauma)

-Geri Halliwell (kaikkien pissaliisojen ylipapitar)

Hetken mielessäni kävi kauhea ajatus: Mitäpä jos jatkoajan suosikkitypy VIIVI on ollut joskus pissaliisa!? Ei kai tämä ole mahdollista? Eihän...?

Tuohon listaan voisi lisätä muutamia naismuusikoita, joiden nykyinen imago tuo väistämättä mieleen pissaliisan tunnusmerkit. Nuorempana nämä mimmit ovat varmasti kyykkineet pusikoissa aukoneet päätään ja lipittäneet sidukkaa.

Naikkarien Jonna ja Erin (etenkin Jonna), MC Mariko, Jonna Tervomaa, Maija Vilkkumaa, Emmi. Ja oliskohan TikTakin pimuissakin vähän pissiksen vivahteita..

V-markojen esikuvia saattaa olla mm Apulannan Toni, Rasmuksen Lauri, Tehosekoittimen Otto yms...
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Re: Pissaliisan ala-lajeja / rotuja

Mc marikohan näytteli taannoin"salkkareissa" täysveristä pissaliisaa. Hyvin uskottava oli roolissaan...heh.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jepjep

Kävelin tuossa eilen kahdeksan aikaan illalla kotikulmilla ja odottelin siinä raitiovaunua. Siinä oli sellainen hyvä neljän hengen iskujoukko jotka ensisilmäyksellä vaikuttivat n 20 vuotiailta, joten sedän mieltä tietty lämmitti. Kuinka ollakkaan, nämä tolppakenkäiset maamme tulevaisuuden toivot eivät nyt tarkemman tutustumisen jälkeen ihan tätä kunnioittetavaa täysi-ikäisyyden rajaakaan olleet täyttäneet. Tämän noin neljän minuutin pysäkillä odottelun aikanaehdittiin muun muassa todeta seuraavat lauseet/lausahdukset:

"Vittu hei siis mun meikit ON levinnyt"
"Onx jollain heittää röökii? Mä unohdin pölliä mutsilta."
"Siis mä meinasin hei kuolla kun Make tuli jotain siin lääppiin..."
"Siis hei se ämmähän on vittu täys huora"
"Siis se Enrique Iglesias on NIIN hyvännäköinen"

Jne jne...Ainoa ongelma tällä porukalla oli se että yksi Liisa halusi välttämättä pissalle mutta Hotelli Helpotusta ei nyt ihan läheltä löytynyt. Siinähän sitten oli taas aihetta keskusteluun...

Btw, pakko sanoa että oli naurussa pitelemistä kun näitä loistavia punch-lineja heitettiin ilmaan...
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Bongausraportti Jyväskylästä

Nyt sitten on tilanne se, että lähinaapuriin on lennähtänyt talvehtimaan pissaliisa. Epävarmoja havaintoja on kertynyt jo kuluneen viikon ajalta, mutta eilisilta ja mennyt yö varmistivat tarjoamillaan äänimaailmoilla tilanteen traagisuuden.

Ensimmäiset merkit tämän pirtsakan lajin saapumisesta Kortepohjan ylioppilaskylän pesapönttöön huomasin viikolla televisiota katsellessani. Aivan yllättäen, varoittamatta 70-luvun betonielementeistä rakennetut seinät päästivät lävitseen hysteerisen kikatuksen, jota tuottamassa oli arviolta 2-3 henkilöä. Tämä toistui pariin otteeseen, ja selvittääkseni syyn ryhdyin surffaamaan TV-kanavia lävitse. Ja Kolmoseltahan se ärsyke löytyi: Sinkkuelämää-sarja.

Eilisiltana, siinä kahdeksan jälkeen, alkoi helvetti availla porttejaan. Aloin hämmästellä tasaisena jatkuvaa kikatus- ja kirkumisäänivallia. Tässä vaiheessa televisioni oli päällä, joten keskustelun aiheesta en saanut selvää. Lisäsin TV:n äänenvoimakkuutta, ja kiljuminen pysyi kohtalaisen vähän häiritsevänä tuonne kymmenen tienoille, jonka jälkeen seurue ilmeisesti lehahti keskustan suunnalle juottoaltaalle, veikkaisin Elohuvia tai Gigglin Marlin Inn:iä. Talomme rauhoittui, ja hiippailin nukkumaan hieman kello yhden jälkeen.

Klo 04.11 heräsin naapurin tyttösten kotiinpaluuseen. Ilmeisesti yhdellä seurueen jäsenistä ei ilta ollut mennyt aivan putkeen, sillä ressukan angsti aiheutti melkoisen metelin. Lisäksi panin sirkutuksesta merkille, että yksilö on ilmeisesti lennähtänyt Jyväskylään lähialueelta, kuitenkin selvästi Savon suunnasta. Ehkä Hankasalmelta tai jopa Pieksämäeltä?

Seuraavat lauseet bongasin muun kiljahtelun seasta:
-"Vittu kun tää elämä on niin perseestä"
-"Vittu minä en jaksa tämmöstä, vittu kun täällä olisi jottain myrkkyä niin minä kyllä joisin"
-"Vittu se jätkä siellä paarissa oli niin vitun hyvännäkönen"

Veikkaisin, että naapurustoomme on kehittymässä pissisbongarin kannalta erittäin mielenkiintoinen tilanne. Vaikka kyseiset yksilöt kaiketi ovat jo täysi-ikäisiä, ei ikääntyminen kuitenkaan ole vielä ilmeisesti aiheuttanut sulkasatoa, ainakaan jakkupukuvaiheeseen. Lisäksi muiden naapureiden touhuja jokusen vuoden seuranneena olen kehitellyt seuraavan teesin: "Saavuttaakseen täydellisen itsekkyyden ja muista ihmisistä piittaamattomuuden asteen, ihminen tarvitsee yliopistotason koulutusta". Minkähänlainen mutantti mahtaa naapurin tyttösestä vielä kehittyä?
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vanhemmuus

Tässä ansiokkaassa keskustelussa ei ole vielä otettu esiin sitä karmaisevaa tosiasiaa, että jokaisella pissiksellä on myös vanhemmat. Keitä nämä ihmiset ovat ja miltä heistä tuntuu? Erityisesti tätä sopii pohtia niiden, joilla on mahdollisia pissis-ikää nuorempia tyttölapsia. Huonot ajat on edessä.

Sitten vielä puhetyylistä sellainen huomio ainakin Pohjois-Helsingin suunnalta, että ä:n pisteet tuppaa unohtumaan jonnekin siideripullon pohjalle. Siis näin: "siis vittu ku ma en kesta tata elamaa ku vittu lasku vitun humalaki alkaa vittu iha just." Tämän voi todeta helpoiten kuuntelemalla vaikka Tik-Takin haastatteluja.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
http://www.npm.fi/ täältä löytyy hyvää kamaa. On mikunin, delorton kaasarii, kaiken kokoista kurkkuu ja pyttyy.

Vittu Markoilla on tapana minun kotikunnassani ajaa traktorilla piika rinkiä. Ainakin viikonloppuisin kun "kylillä" ajelee niin "cityssä" näkee vähintään 5 Valmettia joissa darudet ja muut diskojumputukset raikaa. Kaverini joka asuu tuolla "cityssä" sataman suunnalla kiroaa aina kun traktorit hurisee ohi perjantai ja lauantai iltaisin

Onkohan tätä havaittavissa muualla suomea?

Edellistä kommentoiden niin alan olla huolissani tästä vittu sanan käytöstä ainakin helsingissä päin. Tätä rataa kun nuoriso kasvaa isoksi niin sitä samaa kuuluu pian työpaikoillakin kokoajan.

Edit: Nyt meni Liisat ja Markot sekaisin sori.
 
Viimeksi muokattu:

TheChef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Useita hyviä löytyy...
Onkohan tätä havaittavissa muualla suomea?

Luojankiitos omassa kotikunnassa ei tätä "ongelmaa ole!!
Mutta oottakaas kun meen kesäsin sukuloimaan POHOJAMMALLE Voi jeesus sitä rallia!! Itekkin oon joitakin kertoja serkkupojan kyydissä istunu ja en todellakaan tajua mitä nautintoo siinä on. Kai ne aattelee et se on "melkeen" kun auto. Mut ite en oo yhtäläisyyksiä ainakaan ajomukavuudessa löytäny. Ajovauhti parhaimmillaankin vain n.30-40km/h ja se jousituksen/iskareitten puuttellisuus ( tai kunto ei tiedä kumpi!) perse on hellänä jo parin kilometrin kyydissäolon jälkeen.
Koittaisivat tajuta että traktori on tarkoitettu pellolle/työkäyttöön eikä todellakaan matkanteko tai rallipeliksi!!!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: lätkäpissikset

Viestin lähetti Maila
Kun nyt saimme pissaliisat ja jääkiekon yhdistettyä, pistän minäkin lusikkani soppaan.

Lusikka soppaan täältäkin:
Äijänsuolla kauden avauksessa törmäsin tahtomattani kahteen porilaiseen ilmielävään lätkäpissikseen. Kolmanen erän alettua järkkärit patistivat seisomokatsomon käytävillä seisseitä ahtautumaan kaiteen oikealle puolelle. Ennätysyleisö ja tiivis tunnelma.. kunnes huomasin pahaksi onnekseni joutuneeni muutaman Ässiä kannatavan vittumarkon ja pissaliisan keskelle.

Kun kuitenkin kotijoukkueen kannustus raikui katsomossa voimakkaampana, nämä pari vieressäni seissyttä Ässä-pissistä kimittivät jokaisen Lukko-huudon jälkeen: HAISEE! "Lukko (haisee), Lukko (haisee)..." Eino-Miehen pokka petti sen verran pahasti, että liukenin paikalta seuraavalla pelikatkolla..täältä tähän!
 
Viimeksi muokattu:

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Täytyypä laittaa copy/pastella sähköposti jonka sain. Kertoo hieman pissaliisojen kielen syntytarinaa. Mielenkiintoista..

Suomen puhekielestä löydetty uusi modus?

A G G R E S S I I V I

Suomen kielen vanhojen modusten rinnalle on puhekielessä vakiintunut aggressiivi. Se taipuu persoonissa ja luvuissa ja kaikissa tempuksissa.

Aggressiivin tunnus on toistaiseksi hyvin vaikeasti mihinkään sanaluokkaan määriteltävissä oleva VITTU. Vittu ei koskaan esiinny yksin, se edustaa siis eräänlaista pohjarakennetta tai osamorfeemia. Vittuun agglutinoidaan aina jokin persoona- tai relatiivipronomini. Jälkimmäiset esiintyvät poikkeuksetta paikallissijoissa.

Vittu + pronomini -kombinaatio muodostaa siis aggressiiville tunnusomaisen modusrakenteen. Aggressiivirakenteen reaktio on sellainen, että se vaatii peräänsä joko kieltomuodon pääverbin tai vaihtoehtoisesti paikallissijamuotoisen (harvemmin partitiivimuotoisen) kielteisen liitepartikkelin sisältävän pronominirakenteen. Funktioltaan aggressiivirakenne on siis kieltoapuverbiä (en, et, ei) vastaava.

PREESENSTAIVUTUS

1.sg vittumä jaksa mihinkään venäjän tenttiin lukea.
2.sg vittusä rupee mulle iniseen.
3.sg vittuse tullu ees paikalle, turhaan venasin.
1.pl vittume mitään pikkulapsia syödä, paskapuhetta.
2.pl vittute mihinkään raflaan tule, kunhan jauhatte.
3.pl vittune mistään mitään tiedä.

Persoonattomia:
Vittusiellä mitään ilmaista viinaa ollu.
Vittutäällä mikään kesä ole.
Vittutäällä jaksa pitempään notkua.

Muissa tempuksissa aggressiivi taipuu saman kaavan mukaan.
Imperfekti: Vittumä jaksanu sitä kissaa pelastaa.
Perfekti: Vittumä oo jaksanu kahteen viikkoon tiskata.
Pluskvamperfekti: Vittumä ollu jaksanu ees syödä päiväkausiin ennenku jouduin tiputukseen.

HUOM!
Lause "Vittuse tippu tohon avantoon" ei ole aggressiivi, koska lauseen imperfektimuotoinen predikaatti on indikatiivissa! Kyseessä on siis tavallinen kirosanalla höystetty indikatiivilause, jonka nimeäminen aggressiiviksi osoittaa sangen pitkälle kehittynyttä lingvistisen silmän verkkokalvon rappeumaa.

AGGRESSIIVI MODUKSENA

Koska aggressiivi on modus, se ei voi esiintyä samassa lauseessa eri modukseksi laskettavan predikaattimuodon kanssa. Aggressiivi, vanhan kansan suussa ponsitapa, ilmaisee aktiivista närkästystä, kyllästymistä,turhautumista, hermostumista ja suoranaista suuttumusta. Tarkemman taustatunteen voi vastaanottaja päätellä kontekstista. Aggressiivin
yhteydessä käytetään eräissä piireissä tehokeinona elekieltä, jonka luonne voi vaihdella sormimerkeistä aina täyskontaktimanööveriin. Tämänhetkisen
tietämyksen mukaan aggressiivia ilmaistaan samalla tavalla suurimmassa osassa maailman viittomakieliä.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Pissy-Lissy -taivutus

Viestin lähetti Nikke
Aggressiivirakenteen reaktio on sellainen, että se vaatii peräänsä joko kieltomuodon pääverbin tai vaihtoehtoisesti paikallissijamuotoisen (harvemmin partitiivimuotoisen) kielteisen liitepartikkelin sisältävän pronominirakenteen.

Kieliopillinen määritelmä muuten oikein, mutta yhdellä täsmennyksellä: "...tai vaihtoehtoisesti paikall´pissijä -muotoisen..."

"Vittusä siihen kadulle voit kusta."
"No vittumä täl paikall´pissiny enneki."

Sitten lyhykäinen Marko-raportti Perämereltä. Ajauduin viikonloppuna Oulun Maito-Maikkulaan kotihippoihin, joissa juhlakalun pikkusiskon vieraaksi saapui Vittu-Marko kätyreineen. Marko oli ottanut kiukkuviinaa ja oli siten erityisen vittumainen. Markolta kyseltiin: "Ookkonää kännis vai.." "Vittunää voit lähtee kottiis vai halluukkonä lähtee pihalle koittaa?" Pakenin kaupungille. Matkalla näin Corollan, johon oli isketty 50-senttinen takasiipi ja nokkaan Mersun merkki.

Oulu on kaupungin nimi. -Eero Hyyppä-
ja toisaalta...
 

Bjogae

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,
NJ Devils
Pissaliisan sukulainen

Pissaliisan läheinen sukulainen taitaa olla ruotsalainen fjortis.

Fjortisguiden

Tässä kerrotaan ruotsiksi miten pissaliisaksi voi tulla. Valitettavasti poikien käsiopas puuttuu.
 
BOFHin linkki ei ole turvallinen sen enempää työpaikalla kuin alaikäistenkään seurassa katsottavaksi. Jatkossa voi sitten varoittaa jos on tarve pistää linkkejä tämän tyylisiin kuviin.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Auttakee!

Pikkusysterini on 13-vuotias, eli hän on hyvää vauhtia tulossa pissisikään. Toistaiseksi pissisoireita ei ole ilmennyt vaan hevoset vievät kaiken huomion. Kertokaa hyvä ihmiset mikä on pissaliisan ensimmäinen oire? Milloin minun on syytä huolestua? Mitä teen jos löydänkin joku päivä systerini pissaliisailemasta Espalta? Vai onko siinä vaiheessa kaikki toivo menetetty?
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Auttakee!

Viestin lähetti Gellner
Pikkusysterini on 13-vuotias, eli hän on hyvää vauhtia tulossa pissisikään. Toistaiseksi pissisoireita ei ole ilmennyt vaan hevoset vievät kaiken huomion. Kertokaa hyvä ihmiset mikä on pissaliisan ensimmäinen oire? Milloin minun on syytä huolestua? Mitä teen jos löydänkin joku päivä systerini pissaliisailemasta Espalta? Vai onko siinä vaiheessa kaikki toivo menetetty?

Eiköhän se vittu sana ole ensimmäinen merkki siitä, että siskostasi on tulossa pissaliisa.

Hevoset jää sivun suun ja tilalle tulee apinan näköiset dx-corolla jampat. Kun kuulet subbarin tömisevän, ja sisko juoksee naama sentin paksuisessa pakkelikerroksessa pihalle, tiedät että ollaan lähellä pissisastetta.

Kun siskosi tulee kotiin, hän haisee wunderbaumille ja röökille. Housunpolvetkin voivat olla vihreät, samoin persus. Mahdollinen oksennusrefleksi keittiön matolle kertoo sen, siskostasi on kuoriutunut pissis!
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
Valoa tunnelin päässä

Ennakkokäsitykseni pissiksistä sai pahan ruhjeen palloillessa pihallani toissa päivänä, kesken hyvän nenänkaivuun ja puiden katselun keskeyttää ilmielävä pissis joka pyytelee anteeksi häiriötä ja vaati ilmiselvästi huomiotani osakseen.

Kultivoituneena herrasmiehenä älysin lopettaa nenän ruoppaamisen (kiitos äiti) ja tiedustelin yllättävän lähestymisen syytä, sen syntyjä.

" Saisinko mä ottaa yhden omenan tosta puusta, ku niin tekee mieli ja ne on niin hyvännäköisiä?"

Minä siinä sitten haavi auki sain järjesttettyä ulos suustani seuraavan typeryyden: Öh, joo. Siinä niitä on, ota vaikka kassillinen

Olin mykistynyt. Pissis käyttäätyinkin mallia regular ja osaa vielä kiittääkin tosi nätisti saatuaan omppunsa.


Onko kyseessä makeileva yritys harmahtavaa orimaisuuttani kohtaan vai pelkkä nälkä? Ota nyt selvä siitä sitten.

Plussat pissikselle.
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Valoa tunnelin päässä

Viestin lähetti pale

Onko kyseessä makeileva yritys harmahtavaa orimaisuuttani kohtaan vai pelkkä nälkä? Ota nyt selvä siitä sitten.

Plussat pissikselle.
Kyseessä on tainut olla ns. kielletty hedelmä, eli pissis on lyönyt vetoa, että uskaltaa ottaa omenan sinun nenän edestä. Käyttäytyi sitten silleen, niinkuin on kotona opetettu, kerrankin..
Kaverit luulevat pikkupissiksen olevan "rankka muija".. ja pian kaikki käyvät omenavarkaissa.

Tai sitten se oli ihastunut sinuun ja olisi halunnut upottaa mentholin makuisen kielensä kiduksiisi.

Tai sitten se on ollut hyvinkasvatettu neiti, sellainen jonka minäkin haluan jonain päivänä rengastaa!
Otappa niistä selvää!
 
Viimeksi muokattu:

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Auttakee!

Viestin lähetti bisnesman


Eiköhän se vittu sana ole ensimmäinen merkki siitä, että siskostasi on tulossa pissaliisa.

Hevoset jää sivun suun ja tilalle tulee apinan näköiset dx-corolla jampat. Kun kuulet subbarin tömisevän, ja sisko juoksee naama sentin paksuisessa pakkelikerroksessa pihalle, tiedät että ollaan lähellä pissisastetta.

Kun siskosi tulee kotiin, hän haisee wunderbaumille ja röökille. Housunpolvetkin voivat olla vihreät, samoin persus. Mahdollinen oksennusrefleksi keittiön matolle kertoo sen, siskostasi on kuoriutunut pissis!

Kiitoksia vihjeistä. Asun omassa kämpässä, joten näen systeriäni noin parin viikon välein ja toistaiseksi pahin kirosana mitä olen systerini suusta kuullut on saatana ja saatanan paskapää. Mutta apua, mitä teen jos suusta alkaakin jatkuvalla syötöllä tulla vittua? Voiko pissaliisausta mitenkään estää? Vai onko kaikki toivo jo menetetty?
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
Veikkaus

Tyttö tuntui sopivan sulle ehdottamasti viimeksi mainitsemaasi kategoriaan pelkästään olemuksensa ansiosta.. En sano tähän, että hyvä perse, koska se saattaa rikkoa lakeja, samoin kuin hyvät tissit. Täytyy olla hyvin varovainen nykyään mitä päästelee suustaan, joten en mainitse tässä erikseen helvetin hyvää persettä, saatikkka kauniita rintoja


Vittumaista olla jäsen
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Auttakee!

Viestin lähetti Gellner


Kiitoksia vihjeistä. Asun omassa kämpässä, joten näen systeriäni noin parin viikon välein ja toistaiseksi pahin kirosana mitä olen systerini suusta kuullut on saatana ja saatanan paskapää. Mutta apua, mitä teen jos suusta alkaakin jatkuvalla syötöllä tulla vittua? Voiko pissaliisausta mitenkään estää? Vai onko kaikki toivo jo menetetty?
Ei olla menetetty ei.
Onko siskosi IFK-faneja?
Jos on niin pientä korvausta vastaan voin tehdä tutkivaa journalismia ja paljastaa siskosi pissisaste.

Tai, kysy suoraan.
Onko rööki maistunut, entä siideri? Onko tullut kuseksittua pensaikkoon, eikai kukaan poika nähnyt?

Sillä se selviää..
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Veikkaus

Viestin lähetti pale
Tyttö tuntui sopivan sulle ehdottamasti viimeksi mainitsemaasi kategoriaan pelkästään olemuksensa ansiosta.. En sano tähän, että hyvä perse, koska se saattaa rikkoa lakeja, samoin kuin hyvät tissit. Täytyy olla hyvin varovainen nykyään mitä päästelee suustaan, joten en mainitse tässä erikseen helvetin hyvää persettä, saatikkka kauniita rintoja


Vittumaista olla jäsen
No. Ehkä voimme yhdistää voimamme ja kysäistä, josko tyttö suostuisi syväanalyysiini. Saataisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sulle tieto ja mulle..
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gellner, ehdottaisin itse seuraavaa.

Jos mitään pieniä oireita rupeaa pikkusiskossasi esiintymään, niin juttelepa hänen kanssaan hetki, ja kerro että miespuoliset henkilöt eivät oikein tykkää sellaisista kiroilevista, räkivistä, huonokäytöksisistä pakkelinaamaisista tytöistä. Koska jos jotain, niin 11-100 vuotias nainen haluaa miellyttää vastakkaista sukupuolta paljon.

Muistuttaisin vielä että ei se siiderinjuonti, eikä edes tupakanpoltto kenestäkään teinitytöstä pissistä tee. Ollakseen kunnon pissis, täytyy nimittäin olla keskimäärää tyhmempi, mitä harmittavan monet kyllä ovat. Pissiksen ominaisuudet ovat enemmänkin henkisiä kuin fyysisiä.

Trust me, minulla on omassa koulussani n. 150 ilmielävää pissistä.
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
analyysistä

Hommahan etenee näköjään tässä tapauksessa siten että MÄ joudun esittelemään violetin tulppaanin mukuloineen orastavalle botaniikille joka ilahtuukin silminnähden käsissä olevasta runsaudesta ja unohtaa samantien kaiken sopimat tapaamisensa meikkikoulun,hevosten ja muiden pissisten kanssa....

Näin tää menee, kyllä sä sen tiedät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös