Pentti Matikainen, huippujohtaja vai floppi ?

  • 271 774
  • 1 020
Tila
Viestiketju on suljettu.

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Virginialainen kirjoitti:
On totta, että viime kaudella Matikainen onnistui kokoamaan IFK:n paljon nimimiehiä, mutta Hauhtosta lukuunottamatta kukaan edellä mainitsemistasi nimistä ei niin sanotusti ole mikään löytö. Viime kausi taisi olla ainoa, jolloin Pentin kesken kauden tulleet hankinnat ovat pystyneet jotenkin auttamaan joukkuetta.

clip...Oletko itse tyytyväinen IFK:n kesken viime kauden tapahtuneisiin ulkomaalaishankintoihin, joita hehkutettiin pitkin kesän?

Ja itseäni harmittaa suunnattomasti tämä Hirson kaltaisten pelaajien (mahdollinen) menettäminen muualle. IFK:n kohdalla tällaisen ei tulisi tulla edes kysymykseen.

Pätkin vähän tekstiäsi...Kirjoitin itse ylipäänsä Pentin hankinnoista, en niinkään löydöistä.

Mitä tulee Pentin ulkomaalaishankintoihin niin metsäänhän ne ovat pitkälti menneet. Schnabel oli hyvä hankinta, samoin Askey. Huippuveska mutta johto katsoi Lundellin paremmaksi. White taisi olla ennemin Sheddenin hankinta, jolle Matikainen antoi siunaksensa? Zion oli pieni pettymys, vaikka pudotuspeleissä vähän paransikin. Kun tuohon laitetaan vielä Murphy ja Centomo, niin onnistumisprossa ulkomaalaisvahvistusten suhteen viime kauden osalta on siinä 50 luokkaa. HIFK:n ollessa kyseessä sen pitäisi olla paljon parempi, tietenkin. Ja kyllähän se jotain kertoo, että näistä ulkomaalaista vain yksi jatkaa ensi kaudella HIFK:n paidassa.

Kyllä, Hirson menettäminen on anteeksiantamatonta.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
tohtori4 kirjoitti:
Pena on onnistunut kasaamaan 3 viimeisen kauden aikana mestaruuteen tarvitavan jengin, mutta Penasta johtumattomien asioiden takia HIFK ei finaalissa ole pelannut.


Eli Pena on saanut lähes puhtaat paperit viimeiseltä kolmelta kaudelta, alku oli katastrofaalinen ja sitä tuskin ketään kiistää. Mutta Pentti on parantanut kuin sika juoksuaan ja nykyään on ihan pätevä TJ. Ei ehkä täydellinen, mutta ei ole este mestaruuden voittamiselle millään lailla. Nyt hommasi vuoden 2002 NHL valmentajan tänne meille fanien iloksi, jotenka ensi kausi näyttää ihan hyvältä myös.

Tässä kirjoituksessa olivat niin monet asiat ymmärretty HIFK-henkisesti väärin, että johonkin on pakko kuitata, koko kirjoitus olisi ollut pakko kopioida ylös. Pena on onnistunut yhtenä vuotena kolmesta kasaamaan mestaruuteen riittävän jengin ja kenen syy, ettei silloin voitettu on toisarvoinen asia, Vokoun, Aravirta, Pena itse, ei sillä ole juuri merkitystä tässä vaiheessa.

Näinä kahtena muuna vuonna Pena taas epäonnistui aika pahoin ulkolaisten kanssa (muistan kyllä Brettin), johon mestaruustaistelu ehkä kaatui. Kummallakin kaudella olimme lähellä finaalipaikkaa, mutta myös joukkueen ongelmat olivat jokaisen lajia tuntevan ja ymmärtävän nähtävillä koko kauden ajan ja niihin ei Pentillä riittänyt kykyä tehdä korjaavaa liikettä, meillä pelaili kauden loppuun asti Hurtajta, Parsonsia, Whitea, Zionia jne. Kukaan ei pysty
väittämään, että vaihtamalla muutama pelaaja laadukkaampiin ulkolaisiin olisimme voittaneet mestaruuden, mutta todennäköisyys olisi kasvanut. Myöskään kulupuolella nämä muutamat muutokset eivät olisi johtaneet seuraan konkurssitilaan, sillä tulopuoli olisi monen tekijän summana myös kasvanut (en jaksa vääntää tarkemmin).

Ensi kaudesta taas on turha vielä Penttiä kehua, valmentaja ei ole vielä saletissa käsittääkseni ja toisaalta sopimuspelaajien tilanne on tällä hetkellä heikohko, saattaa muuttua, mutta tähänastiset uudet vahvistukset eivät lupaile meille hyvää. Tämä pintaraapaisuna laajasta asiasta, onko Pentti floppi vai ei, asiaahan pitäisi käsitellä vielä laajemminkin, kuin vain tältä yhdeltä suunnalta. Ei ehkä täydellinen epäonnistuja, mutta tähän mennessä aika lähellä ollaan sitä kuitenkin. Mitä olemme voittaneet? Yhden pronssin ja yhden kauden, jolloin meillä oli se "unelmajoukkue", joka ei sekään menestynyt. Erittäin paljon huonoja hankintoja nimenomaan ulkolaisten suhteen, joka kertoo taitamattomuudesta, HIFK-tyylistä esiintymistä julkisuudessa, ei paljoa lämmitä. Itse haluaisin HIFK:ssa muutosta, joku meidän tekemisessä on pielessä ja tämän heitän vuosikymmenten seuraamisen jälkeen, enkä pelkästään muutaman viime vuoden perusteella.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
tohtori4 kirjoitti:
Pena on onnistunut kasaamaan 3 viimeisen kauden aikana mestaruuteen tarvitavan jengin, mutta Penasta johtumattomien asioiden takia HIFK ei finaalissa ole pelannut.
Ei millään pahalla, mutta tekstisi oli kyllä pääosin täyttä tuubaa, niin kuin ultrarkin aikasemmin totesi.

Toissa kautta (04-05) lukuun ottamatta IFK:lta on puuttunut se 2.ketju tai 2.sentteri. Tai ylipäätään materiaali ei ole ollut tarpeeksi leveä. Kaudella 03-04 IFK:n syömähammas oli Harkinsin ketju ja viime kaudella Hauhtosen ketju. Vastustajan on pudotuspeleissä helvetin helppo pelata tällainen syömähammas pois. Silloin pitää löytyä muita ratkaisijoita. Okei, olihan tällä kaudella mm. Hirschovits, Järvinen ja Häppölä, jotka myös sovittivat sitä ratkaisijan viittaa hartijoille, mutta heistäkin Häbä loukkaantui lopussa. Mitä jos esim. White olisi ollut niin hyvä sentteri kuin hänen piti olla (=IFK:n 1.sentteri)? Tai Murphy olisi ollut se ratkaisumaalien tekijä, niin kuin hänestä odotettiin. IFK:n mahdollisuudet finaaleihin olisivat olleet hyvin paljon korkeammat. Tai kaudella 03-04 Hurtaj'n tilalla olisi ollut joku kelvollinen vahvistus. Sama juttu.

Toissa kaudella Matikainen kyllä hankki kaikki tarvittavat työkalut Aravirralle, mutta Arasta ei ehkä sittenkään ollut tähtijoukkueen valmentajaksi. Näin jälkiviisaana olisin kyllä mennyt Aravirralla katkeraan loppuun asti.

Nyt Matikainen on taas kovan paikan edessä. Hänen täytyy palkata vielä kolme laadukasta hyökkääjää. Ei vaan voi mitään, mutta itse olen helvetin skeptinen, että hän onnistuisi siinä.
 

IFK_Helsinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
Ei se Pena mielestäni niin huono ole ollut. 04-05 kaudella oli kaikki mahdolliset työkalut mennä aina hamaan loppuun saakka. Otetaanpa kuitenkin huomioon että maailman kiekkoilussa oli poikkeustila päällä ja siksi kovia jätkiä oli yllin kyllin tarjolla---->jengin kokoaminen huomattavan helpompaa.
Mutta silloin kausi meni täysin pilalle ja tästä ei jumalauta voi pahemmin penaa syyttää!

03-04 oli hyvä kausi. Silloin tiputtiin aivan kalkkiviivoilla finaalista ja kannu oli todella lähellä. Ja tämäkään ei ole Penan vika. Pena kokosi tuolloin hyvän jengin ja oli kaikki mahkut aina mestaruuteen saakka mutta haaveeksi jäi....

Ja entäs tämä kausi?
Pena hankki kaksi parasta kotimaista vahvistusta ja runkosarjan puoliväliin veikkailtu jengi raivasi tiensä runkosarjan kakkoseksi. Valmentajavalinta onnistui myös loistavasti. Ulkkarihankinnat olivat taas sitä peruskamaa...toki hyviäkin hankintoja tehtiin (Zion, Schanabel) Kokonaisuutena kuitenkin positiivinen kausi.

06-07?
Niin hyvä koutsi on jo löytynyt, saa nähdä jääkö tänne. Kovat vahvistukset puuttuvat vielä mutta ne kyllä varmasti vielä tulevat!
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ote HIFK:n kotisivuilta:

*5 vuotta sitten (30.04.2001):
Toimitusjohtaja Frank Moberg jäi eläkkeelle ja uudeksi toimitusjohtajaksi tuli Pentti Matikainen.*

Ojasta allikkoon sanon minä.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
IFK_Helsinki kirjoitti:
03-04 oli hyvä kausi. Silloin tiputtiin aivan kalkkiviivoilla finaalista ja kannu oli todella lähellä. Ja tämäkään ei ole Penan vika. Pena kokosi tuolloin hyvän jengin ja oli kaikki mahkut aina mestaruuteen saakka mutta haaveeksi jäi....!
Miten voit todeta, että Kannu oli todella lähellä, jos IFK ei pelannut edes finaaleissa? Finaalipaikka oli todella lähellä, mutta mestaruus jäi vielä kauas.

IFK_Helsinki kirjoitti:
Ulkkarihankinnat olivat taas sitä peruskamaa...
No niin, tässähän tämä IFK:n viime vuosien suurin ongelma tulikin. Ulkomaalaishankinnat ovat pääasiassa flopanneet. Onnistumisprosentti on edelleen siinä 30% tienoilla.

IFK_Helsinki kirjoitti:
Niin hyvä koutsi on jo löytynyt, saa nähdä jääkö tänne. Kovat vahvistukset puuttuvat vielä mutta ne kyllä varmasti vielä tulevat!
Jos ne ulkomaalaishankinnat ovat taas sitä peruskamaa, niin ne kovat vahvistukset jäävät taas hankkimatta.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Hyvä Pentti! Pentti eduskuntaan! Pentti presidentiksi!

Onpahan taas mennyt toimistolla nappiin! Onnea!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Matikaisen Pentti on huippujohtajaksi käyttänyt viime aikoina huolestuttavan suuren määrän ajastaan itkemiseen eri medioissa. Tämän voisi tulkita merkiksi siitä, että Hirson paikkaajasta ja muistakaan kovan luokan hankinnoista ole hajuakaan.

Kun kuulin Kim Hirschovitsin siirrosta Jokereihin päätin välittömästi palkata Aigars Ciprussin. Missä on kuitti Pena.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Nuorempi Nelson kirjoitti:
TJ käsittääkseni kuitenkin vastaa siitä kenet palkkaa valmentajaksi ja mitä pelaajia hän palkkaa. Outoa että hän ei kanna vastuuta.

Tämähän on vähän kuin The Daily Show'n luonnehdinta Donald Rumsfeldin Irak-mietteistä:

"It's obvious that the people below me have really let down the people above me".

Eihän IFK:lla päin persettä mene, mutta muistelen kyllä haikeudella niitä 90-luvun alkupuolen vääntöjä punanuttujen ja Tepsin välillä. Silloin oli fiilistä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mielestäni Matikaisen on aivan turha itkeä julkisuudessa palkoista ottaen huomiioon että mies on itse johtanut organisaatiota joka on törsännyt eniten rahaa pelaajiin viimeisen 3v aikana.

Puhumattakaan siitä että kaveri jakeli näille nyt pois lähteille junnuille todella rahakkaita soppareita (ikään ja tuloksiin nähden), Hirsokaan ei varmaan pyytäisi moisia sikahintoja ilman Penan tarjoamia gimme gimme -palkkoja uransa alkuvaiheessa.
 

Morgoth

Jäsen
Daespoo kirjoitti:
Mielestäni Matikaisen on aivan turha itkeä julkisuudessa palkoista ottaen huomiioon että mies on itse johtanut organisaatiota joka on törsännyt eniten rahaa pelaajiin viimeisen 3v aikana.

Matikainen on ainakin elävä legenda ja värikäs persoona ja siinä mielessä huomattavasti mukavampi seurattava kuin joku 'kuiva ammatti-tj'.

Penalla on ainakin tosi korkea viihdearvo kaikessa tekemisessä. TJ:n taidoista voidaan sitten keskustella...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Apassi kirjoitti:
Matikaisen Pentti on huippujohtajaksi käyttänyt viime aikoina huolestuttavan suuren määrän ajastaan itkemiseen eri medioissa. Tämän voisi tulkita merkiksi siitä, että Hirson paikkaajasta ja muistakaan kovan luokan hankinnoista ole hajuakaan.

Kun kuulin Kim Hirschovitsin siirrosta Jokereihin päätin välittömästi palkata Aigars Ciprussin. Missä on kuitti Pena.

Höpsistä.Ei Pentti mitään itke vaan vastailee median esittämiin kysymyksiin.
Ei vielä 3.5-06 kannata tulkita yhtään mitään.Hirsowitsille löytyy paikkaaja aivan varmasti ja tasoltaan kovempaa tasoa kuin Aigarsit ja Parssonsit.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Tuli mieleen otsikkoon liittyen että ketkäs kaikki pelaajat Pentti on perseillyt pois HIFK:sta, perseilyllä tarkoitetaan ettei ymmärretä pelaajien hyvyyttä, markkinoiden kapeutta ja kohonneita palkkoja.

- Jan Caloun
- Ville Peltonen
- Kim Hirschovits

Tuleeko muita mieleen?

On se Pentti äijä, hienoa että tuollainen tunari saa johtaa maamme kovinta kiekkobrändiä.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Tommy kirjoitti:
- Jan Caloun
- Ville Peltonen
- Kim Hirschovits

Tuleeko muita mieleen?

Hyvönen munattiin. Olisi halunnut tulla Cleveland Baronsin jälkeen pelaamaan, mutta Pentti ei lähtenyt mukaan hintakilpailuun. Taisi tehdä sopimuksen HPK:n kanssa. Jatkoi kylläkin matkaa Columbukseen. Silti otti aikanaan päähän aikalailla.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Tommy kirjoitti:
Tuli mieleen otsikkoon liittyen että ketkäs kaikki pelaajat Pentti on perseillyt pois HIFK:sta, perseilyllä tarkoitetaan ettei ymmärretä pelaajien hyvyyttä, markkinoiden kapeutta ja kohonneita palkkoja.

- Jan Caloun
- Ville Peltonen
- Kim Hirschovits

Noista kaksi ensimmäistä on huippupelaajia, joiden menettäminen todella tuntui. Hirsolla on aika pitkä matka näihin. Caloun ja Peltonen olisivat halunneet pelata IFK:ssa. Hirson haluista ei tietoa. Caloun ja Peltonen samassa kentässä olisi ollut mukava nähdä. Korvaamattomia pelaajia. Hirsosta ei korvaamatonta saa millään. 3-ketjun sentteri. Lähteekö ura nousuun vai laskuun? Calounin ja Peltosen tapauksissa ei ollut mitään epäselvyyttä minkä tason pelaajista oli kysymys. Peltosen muniminen oli sellainen tapahtuma, josta ei Pentille ymmärrystä löydy. Uskomatonta puuhastelua.

Mielestäni Hirso ei kuulu listaasi.
 

A.P.Weinrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, respect HIFK.
Oi Pentti, kerrohan että pitääkö sellainen huhu paikkansa että olisit ostanut K.Kuuselan sopimuksen pois Ässistä? Ei kai sentään?
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tommy kirjoitti:
Tuli mieleen otsikkoon liittyen että ketkäs kaikki pelaajat Pentti on perseillyt pois HIFK:sta, perseilyllä tarkoitetaan ettei ymmärretä pelaajien hyvyyttä, markkinoiden kapeutta ja kohonneita palkkoja.

- Jan Caloun
- Ville Peltonen
- Kim Hirschovits

Tuleeko muita mieleen?

On se Pentti äijä, hienoa että tuollainen tunari saa johtaa maamme kovinta kiekkobrändiä.

Ville ja Kimi munattiin rahan takia naapuriin. Villen menetys on näin jälkikäteen aivan vitunmoinen moka Penalta, siitä häntä rankasti kritisoin aikanaan. Hirson menetystä en vielä tiedä, onko mies 160K arvoinen? Mielestäni tuleva kausi sen näyttää, näillä näytöillä olisin itsekin todennälöisesti sanonut ei. Saattaa olla että olisin mokannut. Katsotaan, kauden jälkeen on arvioinnin paikka. Jos Hirso ei ole huomattava vahvistus narreissa on hänen "munaaminen" ihan ok.

Case Caloun on ihan asia erikseen. Syyllisiä on monta. Caloun itse, Lehkonen, Pena, Moberg... Pena on osasyyllinen ehdottomasti, mutta aika monimutkainen tapaus eikä kaikkea voi kaataa Penan niskaan.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
lintu kirjoitti:
Case Caloun on ihan asia erikseen. Syyllisiä on monta. Caloun itse, Lehkonen, Pena, Moberg... Pena on osasyyllinen ehdottomasti, mutta aika monimutkainen tapaus eikä kaikkea voi kaataa Penan niskaan.

Juuri näin, ja vaikka Caloun oli kova pelimies, niin hänen pukukoppipelaaminen oli perseestä. Pena toisaalta todisti olevansa riittävän kovaotteinen tilanteen niin vaatiessa. Joukkue oli niin kaottisessa tilassa, että jotain oli tehtävä. Nyt kun Pasi N on tulossa takaisin on myös todennäköistä, että kaikki Calounin perään itekevät voivat unohtaa märät unensa.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
En osaa sanoa onko Pena floppi, mutta ainakaan mistään huippujohtajasta ei voida puhua. En ymmärrä millä sadomasokistisella luonteella pitää olla varustettu, että kiduttaa itseään tuolla HIFK:n toimistossa??? Itse en kestäisi päivääkään sitä nöyryytystä mitä Hjallis ja Virmanen järjestävät tälle miehelle.

Tsemppiä ja voimia Penalle. Sinulla on hieno organisaatio ja loistavat fanit. Valitettavasti HIFK:lla ei näytä olevan rahaa hankkia kovia pelimiehiä enää koskaan. Omatkin lupaavat iki-HIFK:t lähtevät Ilmalaan.

ONKO MEIDÄN TOSIAAN PAKKO OLLA JOKU PIKKUSEURA? EIKÖ MISTÄÄN LÖYDY RAHOITUSTA HIFK NIMISELLE SEURALLE? KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!
 

IFK_Helsinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
Miten voit todeta, että Kannu oli todella lähellä, jos IFK ei pelannut edes finaaleissa? Finaalipaikka oli todella lähellä, mutta mestaruus jäi vielä kauas.

Tepsi oli silloin finaalissa ja Tepsin IFK olisi kyllä kaatanut, mentyään finaaliin. Tämä on tottakai täysin turhaa spekulointia mutta sanoinpa silti.

Jos ne ulkomaalaishankinnat ovat taas sitä peruskamaa, niin ne kovat vahvistukset jäävät taas hankkimatta.

En vielä tässä vaiheessa menisi ihan näinkään sanomaan vai oletko sitä mieltä että koska ulkkarihankinnat ovat tähän asti olleet mitä sattuu, ne eivät tietenkään tänäkään vuonna onnistu. Katellaan ja kritisoidaan sitten jos on aihetta ja annetaan kiitosta jos siihen on aihetta..eiks nii?
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
tiki10 kirjoitti:
En osaa sanoa onko Pena floppi, mutta ainakaan mistään huippujohtajasta ei voida puhua. En ymmärrä millä sadomasokistisella luonteella pitää olla varustettu, että kiduttaa itseään tuolla HIFK:n toimistossa??? Itse en kestäisi päivääkään sitä nöyryytystä mitä Hjallis ja Virmanen järjestävät tälle miehelle.

Tsemppiä ja voimia Penalle. Sinulla on hieno organisaatio ja loistavat fanit. Valitettavasti HIFK:lla ei näytä olevan rahaa hankkia kovia pelimiehiä enää koskaan. Omatkin lupaavat iki-HIFK:t lähtevät Ilmalaan.

ONKO MEIDÄN TOSIAAN PAKKO OLLA JOKU PIKKUSEURA? EIKÖ MISTÄÄN LÖYDY RAHOITUSTA HIFK NIMISELLE SEURALLE? KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!

H&V eivät mielestäni millään tavalla kyykytä Penaa,kyllä ne kyykyttäjät löytyvät ihan omasta organisaatiosta.Hallituksen Dinosaurukset ovat suurin este HIFK:n pitkäjänteiselle menestykselle,koska uhkaa hallituksen vaihdosta ei ole olemassa,kun äijät itse päättävät omasta kohtalostaan.Lätkä on nykyään niin karua bisnestä,että tänä päivänä koko organisaation pitäisi olla a)ajan tasalla siitä,mitä maailmalla nykyään tapahtuu b)oltava todellisessa vastuussa päätöksistään.HIFK:ssa tämä ei valitettavasti toteudu,koska dinot vastaavat toinen toisilleen,kun hommat kusee.Mahdollisesti mokat maksetaan bissen muodossa...

Aina voidaan miettiä,onko nykyisenlainen tila Suomen jääkiekossa sitä,mitä todella halutaan.Siihen HIFK ei pysty yksin.Ei ole yksinomaan HIFK:n vika,että SM-liigaa ei koeta ulkolaisten keskuudessa enää mielenkiintoiseksi.HIFK on vain yksi SM-liigan seuroista,joka oireilee koko yhteisön ongelmista.Tukea muutokseen tarvitaan valtiovallaltakin,koska omilla päätöksillään se voi tehdä liigasta houkuttelevamman.Kuitenkin päättäjätkin näkevät jääkiekon edelleen pienenä puuhasteluna,vaikka kyseessä on todellinen miljoonabisnes.Jokereillakin on vaikeuksia saada tänne kunnon nimimiehiä,vaikka niillä on käytössään huomattavasti HIFK:ta enemmän rahaa.Kysymys onkin jostain paljon suuremmasta kuin ainoastaan Pentin päätöksistä,tai edes hallituksen.

Pena voi tietysti katsoa peiliin ja miettiä,olisiko omissa toimintatavoissa parantamisen varaa.Siltojen polttaminen ei varmastikaan auta tulevaisuutta yhtään.

Ja mitä tulee siihen,että HIFK:n fanit ovat Penan "käytössä",rohkenen olla eri mieltä.Eikä tämä paperilla hieno ja perinteikäs organisaatio taida olla sitä enää käytännössä.Valitettavasti.Johtoon pitäisi saada uutta osaamista,siis nimenomaan hallitukseen.Voihan Dinot siellä istua vanhasta muistista vielä 10 vuotta,mutta yksin niitä ei saa päästää päättämään asioista.Aika aikaansa kutakin.Eiköhän niiden osaaminen ole jo nähty.
 

Haie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tommy kirjoitti:
Tuli mieleen otsikkoon liittyen että ketkäs kaikki pelaajat Pentti on perseillyt pois HIFK:sta, perseilyllä tarkoitetaan ettei ymmärretä pelaajien hyvyyttä, markkinoiden kapeutta ja kohonneita palkkoja.

- Jan Caloun
- Ville Peltonen
- Kim Hirschovits

Tuleeko muita mieleen?

On se Pentti äijä, hienoa että tuollainen tunari saa johtaa maamme kovinta kiekkobrändiä.
Pena karkotti Matti Hagmanin Ifk:sta jo 80-luvulla, joten ei nämä mitään uutta ole...
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
tiki10 kirjoitti:
ONKO MEIDÄN TOSIAAN PAKKO OLLA JOKU PIKKUSEURA? EIKÖ MISTÄÄN LÖYDY RAHOITUSTA HIFK NIMISELLE SEURALLE? KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!
Onko tuo rahatilanne sinulle niin tärkeä? Olen seurannut jo pitemmän aikaa kommenttejasi hifk-palstalle. Olisi kiva tietää millä perusteilla alunperin rupesit hifk-faniksi, ja mitkä asiat merkitsevät hifkissä sinulle eniten. Kannattaisitko hifkiä esimerkiksi sellaisessa kuvitellussa tilanteessa, jossa olisi varmaa ettei hifki koskaan esimerkiksi taistelisi mitaleista tai menestyisi? Vaikuttaisiko se suosikkijoukkueen valintaan.

Itse en pidä menestystä lähellekkään tärkeimpänä asiana, vaikka tietenkin se tuntuu tosi hyvältä. Itse ihastuin jo penskana hifkiin, hienoon logoon, pelipaitaan ja varsinkin halliin, ja erityisesti joukkueen imagoon ja tyyliin pelata ja tapaan toimia muutenkin. Perinteet ja historian koen todella tärkeiksi seikoiksi. Mä koen hifkin mun jutuksi, ja mä olen hifkistä tosi ylpeä vaikka joukkue tulisi viimeiseksi tai mestariksi.

Mua kummastuttaa miten helposti monet kirjoittajat täällä valittaa hifkin tekemisistä, ja varsinkin Penan. Esimerkiksi tämä tapaus Hirso. Monet kirjoittajat on valittanut jo vuosia että miksi hänelle maksetaan vuodesta toiseen aivan liikaa palkkaa pelisuorituksiin nähden. Sitten kun Hirso lyö itsensä läpi, niin valitetaan ettei tällä kertaa tarjottukkaan tarpeeksi. Tietääköhän nämä kirjoittajat edes paljonko liigassa maksetaan palkkaa minkäkin tasoisille pelaajille? Entäpä jos Pena tarjosikin pelaajan tasoon nähden sopivaa palkkaa, tai jopa vähän enemmänkin, mutta toinen joukkue olisi tarjonnut sitäkin enemmän. Jostain lehdestä muistelen lukeneeni että Pena olisi tarjonnut tuplapalkkaa, mutta jokerit olisi tarjonnut kolminkertaista palkkaa, verrattuna edelliseen kauteen. Oliko Penan pitänyt tarjota vieläkin enemmän, siis jos vaikka tuo summa olisi selvästi ylihinta pelaajasta? Onko Hifk tai Pena mokannut kun ei tehnyt näin ja tarjonnut enemmän, vai onko silloin "voitettu" tässä tapauksessa?

Vaikka onhan Hifk-fanit olleet aina melko vaativia, niin mun mielestä se mitä aiemmin on vaadittu ole välttämättä ihan samaa mitä nyt, kun kitistään melkein joka asiasta. Ehkä ajan myötä tämä netin yleistyminen ja jatkoajankin tuoma viestinnän ja kommunikoinnin helppous ja nopeus on lisännyt ja ruokkinut "kitisijöitä". Ehkä nettiä, ja varsinkin tässä tapauksessa jatkoajan keskustelupalstaa, käyttää eniten juuri nuoret, esim noin parikymppiset fanit tai kirjoittajat. Jostain ikä-gallupeista tämä taisi käydä ilmi. En sitten tiedä merkitseekö niille Hifkissä eri asiat kuin mitä esimerkiksi vanhoille äijille(!). Uskon, tai ainakin toivon, kuitenkin ettei tämä jatkoajan kirjoittajien linja ole yleisesti ottaen aivan sama kuin mitä kaikilla kannattajilla.

Onhan monia asioita joita voi aina tehdä paremmin, mutta mun mielestä Pena on saanut ainakin täällä jatkoajassa vähän turhankin kovaa kritiikkiä.

Noh, mutta kuitenkin on hyvä että Hifk on esillä medioissa ja herättää keskustelua. Jere on Hifkille varmaankin tosi tärkeä juttu. Lisäksi taitaa joukkueeseen tulla Pasi, joka kanssa on räiskyvä persoona. Kolmas lähes vastaava persoona on mun mielestä Pena.
 
Viimeksi muokattu:

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sattuiko kukaan katsomaan Nelosen IS urheilu uutisia tänään? Pentti kertoi puhelinhaastattelussa, että junnujen palkkapyynnöt ovat kohtuuttomia. Tämänkö takia hän penaili Ramstedtin (oikeinkirjoitus?) TPS:ään? Pena sanoi myös, että palkkapyynnöt ovat kohtuuttomia, koska minkäänlaista näyttöä ei ole siitä että tulisiko pelaajasta edes liigakiekkoilijaa. Tottahan tuo on, ennustaminen on hankalaa. Väittäisin silti että IFK A-junnujen pistepörssin (en nyt mene takuuseen oliko se Enlund vai Ramstedt) voittaminen antaa jotain osviittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös