Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Evil
Viimeksi havaittu:
09.06.2015 klo 15.57
liittynyt:
30.08.2005
Viestejä:
13 823
Syntymäaika:
26.09.1973 (Ikä: 44)
Kaupunki:
Joe's mouth
Ammatti:
Pedagogi

Evil

Jäsen, 44, sijaintina Joe's mouth

Evil nähty viimeksi:
09.06.2015 klo 15.57
 • Jäsenen Evil profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  26.09.1973 (Ikä: 44)
  Kaupunki:
  Joe's mouth
  Ammatti:
  Pedagogi
  Suosikkijoukkue:
  Kanadan ykkösketju: Lee-Lifeson-Peart.
  Se on ELÄMÄKERTA, ilman n:ää!

  Sisäily, syöminen, juominen, pötköttely.

  Allekirjoitus

  I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me. - Hunter S. Thompson