Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Kummola ”rakentaa” Tampereelle jäähallin -seurantaketju

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana scholl, 14.05.2007 klo 13.49.

 1. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Minulla taas on se käsitys, että investointipäätös on tehty. Nyt odotellaan sen valituksen käsittelyä, jonka joku elämästä nauttiva taho teki sillä perusteella, että investointipäätös tehtiin kokouksessa, joka lain määräyksen mukaisesti pidettiin suljetuin ovin. Todennäköinen seuraava pormestari eli Lauri Lyly on hankkeen puolesta, joten eiköhän hän saa demarit laitettua ruotuun, jos joku siellä vielä tätäkin hanketta vastaan änkyröi.
   
 2. NiXu89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves Ry
  Tämä on kyllä ihmeellinen projekti. Varmaankin viides kevät menossa jolloin alkaa rakentaminen mutta eipä taida alkaa tällä(kään) kertaa.
   
 3. Noma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Michael Keräsen kädet
  Lainaus:
  Nykyisen aikataulun mukaan tänä kesänä alkavat työt. Alkuperäiset puheet siitä, että ne voidaan aloittaa vain alkukeväästä, eivät siis pidä paikkansa.
   
 4. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tämän päivän Aamulehden mukaan rahoitustilanne on edelleen täysin auki. Kukaan päärahoittajista ei ole vielä sitoutunut hankkeeseen ja koko Areena on niille vaan välttämätön riesa joka pitää ottaa kannettavakseen että saa rakentaa ne asuintalot jotka kuuluvat samaan pakettiin. Kun valitukset on hoidettu maaliin asti voi jotain tapahtua, sitä ennen ei varmaan liikahda vielä mikään.
   
 5. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Rahoitustilanne on siinä mielessä auki, että yksikään rahoittaja ei laita nimeä paperiin ennenkuin KHO on antanut jarrumies Raevaaran valituksesta päätöksensä. Tilanne on siis ihan sama kuin ennenkin, mutta ilmeisesti Aamulehdessä alkaa turhautuminen kasvaa kun ei ole mitään mehevää kirjoitettavaa. Aika täysi nollajuttu tuo lehden artikkeli.
   
 6. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Lainaus:
  Sen verran tuossa jutussa oli tarkentavaa tietoa, että sitä investointipäätöstä ei tosiaan voitu syksyllä tehdä tämän valituskäsittelyn vuoksi. Valitus taas pohjaa hankintapäätökseen. Eli teoriassa jos uusi valtuusto haluaisi homman kaataa, se olisi helppoa. Itse en siihen usko, vaan jos hanke johonkin kaatuu niin yksityiseen rahoitukseen. Toivottavasti ei siihenkään.