Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Kevään 2012 karsinnat - ennakkovertailua tasoerosta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Lohipoika, 05.01.2012.

 1. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Eiköhän ole jo aika aloittaa tämä jokakeväinen väittely liigan ja Mestiksen tasoerosta tulevissa karsinnoissa.

  SM-liigan puolelta alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että karsintoihin on ajautumassa SaiPa, joukkue, jota jo ties kuinka monta vuotta etukäteisveikkailuissa on veikattu liigajumboksi. Vaaravyöhykkeellä ovat kuitenkin myös molemmat tamperelaisjoukkueet sekä HPK ja Lukko. Muut lienevät ilman suurta katastrofia poissa näistä laskuista.

  Mestiksen puolella muista karussa ovat KooKoo ja Jukurit, jotka molemmat ovat ilmaisseet halunsa nousta liigaan jossain vaiheessa. Myös aikaisemmat karsijat Sport ja Jokipojat ovat tiukasti kiinni kotiedussa.

  Parin viime kevään karsinnat ovat olleet hyvin selviä liigajoukkueen heiniä osittain siksi, että Mestiksen puolelta karsintoihin on selviytynyt ns. vahinkojoukkue. Toisin sanoen suurin liigapyrkyri on karsiutunut pelistä jo aiemmin. Keväällä 2009 Sportin tavoite oli nimenomaan liiganousu ja lähellehän silloin päästiin. Nähdäänköhän tänä keväänä yhtään niin jännittävä karsintasarja vai tuleeko liigajoukkueelle taas vain neljä-viisi rentoa peliä ennen kesälomaa?
   
 2. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Tätä en ymmärrä. Kun tasoeroa mitataan, eikö ole paras, että Mestiksestä tasoa mittaa paras playoffjoukkue eikä esimerkiksi paras runkosarjajoukkue? Käsittääkseni karsinnat on muotoa paras 7:stä eikä mikään runkosarja. Vai meinaatko että Sport ja Jokipojat eivät pelanneet tosissaan Pelicansia ja Ilvestä vastaan?

  Toki Mestiksen kannalta paras vaihtoehto olisi runkosarjan voittaja joka voitti myös mestaruuden joka haluaa lisäksi nousta välittömästi Liigan. Karsinnat ovat kuitenkin mitanneet Mestiksen ja Liigan tasoeron vaikka koitat muuta selitellä "vahinkojoukkueilla".

  Jos Mestiksen aliarviointi ärsyttää Mestiskannattajia, niin kyllä minua ärsyttää että Liigajoukkue ja sen fanit käy läpi henkisesti raskaat karsinnat ja sitten kuonoon saanut osapuoli ja sen tukijat huutelee "Ei yritetty. Väärä joukkue oli teillä vastassa."
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2012
 3. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Ennen vanhaan divarin voittaja ratkaistiin runkosarjan perusteella ja itse ehdottaisin samanlaista ratkaisua otettavaksi käyttöön uudelleen, ihan vaan senkin takia, että sydämeni itkee verta todellakin niiden puolesta, jotka aina jaksavat tilittää, kuinka epistä se on, kun Mestis-jengi joutuu pelaamaan pleijarit. Playouttien takaisin tuominen liigaan ei ole ratkaisu.

  Liigassa ei tälläkään kaudella ole yhtä selkeää heittopussia, joten vaikeaa tulee olemaan Mestis-jengille. Jos haluttaisiin potentiaalisesti kiihkeä ja jännittävä sarja, niin toivottava olisi, että KooKoo tai Jukurit voittaisi Mestiksen. Luonnollinen vastus oli SaiPa, koska etäisyydet olisivat oikeinkin siedettävät ja rivalry -henkeä olisi varmasti ilmassa.

  SaiPa-KooKoo se ykkösvaihtoehto näin niin kuin neutraalista näkökulmasta.
   
 4. Pelicans81 Jäsen

  Mielenkiintoista nähdä miten vielä seurojen kokoonpanot elävät tässä tammikuun aikana. Se on varmaa, että monet etsivät vielä vahvistuksia, mutta löytyykö niitä onkin toinen asia. Karsijan paikallehan on neljä ehdokasta eli SaiPa, Ilves, Tappara ja HPK. Eiköhän se noista löydy tosin mahdoton vielä tässä vaiheessa sanoa mikä noista jengeistä. SaiPan pelejä olen radiosta kuunnellut ja tuntuu, että jengi hallitsee pelejä, mutta se viimeinen ripaus maalinteosta puuttuu. Se kun löytyisin niin joukkue pystyisi suurella todennäköisyydellä välttämään karsinnat.

  Mestiksestä yllätys olisi, jos karsija tulisi nelikon KooKoo, Jukurit, Sport ja Jokipojat ulkopuolelta. Oikeastaan näiden seurojen lisäksi loput porukat ovatkin jos jonkinlaisia huutolaisporukoita. Toivottavasti KooKoo pääsisi rikastuttamaan kassaansa karsinnoissa ja vaikka voittoa ei tulisikaan kun taloudellisesti, loisi se seuraavaan kauteen sellaisen pohjan jolla voisi satsata jo aivan tosissaan.
   
 5. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Kyllä minä Lukon ottaisin pois tuosta vaaravyöhykkeestä. Sen verran kova materiaali, että paskallakin pelaamisella pitävät kyllä itsensä ulkona karsinnoista ja uskoisin heidän pelaavan sääleissä ellei ihmeitä tapahdu. Muuten en ihan ymmärrä tuota Saipa-johtopäätöstä. Ero edellä olevaan Ilvekseen on 2 pistettä ja Ilveksellä on kaksi ottelua enemmän pelattuna.
  Jompikumpi niistä se karsija kuitenkin luultavasti on.
   
 6. Lainaus:
  Minä ottaisin myös Tapparan. Riittävän ajoissa tehty RD:n palkkaaminen ratkaisi jo tuon.

  SaiPa, Ilves, HPK. Tuosta kolmikosta löytyy karsija.
   
 7. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Onhan se selvä että yllätysmestari joka ei ole edes haaveillut liiganoususta tyhjää takkinsa Mestiksen voittoon helpommin kuin joukkue jolle nousu on ollut alusta lähtien selvä tavoite ja mestaruus vain välietappi matkalla tavoitteeseen. Tämä on näkynyt hyvin kaksissa viime karsinnoissa kun taas me kaikki varmasti muistamme millainen trilleri nähtiin kolme kautta sitten. Totta kai se vituttaa kun liigassa säilymistä vähätellään, mutta fakta on että nykyinen karsintajärjestelmä on Mestis-seurojen kannalta epäoikeudenmukainen. Kyllä joukkueiden pitäisi olla lähtökohdiltaan samalla viivalla että säilyisi edes joku jännitys.
   
 8. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lainaus:
  Samaan uskon.

  Melkoisen kova loppukausi (toistaiseksi nähtyyn) täytyisi sekä Ilveksen että SaiPan pelata, mikäli Tapparan meinaavat saavuttaa. Mikäli Tappara pelaisi samalla tasolla kuin alkukauden (P/O 1.23), niin SaiPa ja Ilves joutuu molemmat pelaan loppukauden yli 1,5 pojon keskiarvolla.
   
 9. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  En näkisi, että Tappara on todellakaan vielä kuivilla. SaiPaa ja Ilvestä vastaan ollaan oltu viime otteluissa täysin jyrän alla ja nyt seuraavat vastustajat ovat JYP, Jokerit, Kärpät, KalPa ja HIFK, joilta ei yli kolmea pistettä voi odottaa. Mikäli ero jumbopaikkaan on näiden viiden pelin jälkeen vielä yhtä suuri, niin eiköhän Tappara tällöin ole kuivilla.
   
 10. Daenboudian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tepsit
  Eiköhän se oli todennäköisesti SaiPa - KooKoo. Toisaalta olisi sääli viedä liigapaikka sympaattiselta idän tiimiltä, mutta ovathan he nyt jo niin monta kautta saaneet pyristellä liigassa eikä Lappeenrantalaisista ole muuhun ollut kuin kiusaajan rooliin ja kilpailemaan viimeisen paikan tittelistä. Uutta verta ja mielenkiintoa liigaan edes yhdeksi kaudeksi. SM-liiga ei menetä mitään tapauksessa SaiPa --> joku Mestistiimi.

  Lisäksi Mestiksestä ainoastaan Sport ja TuTo (varauksella) olisivat potentiaalisia pysymään liigassa ja saamaan edes jonkinlaisia yleisömääriä ja menestystä pidemmällä aikavälillä. Ei mistään pikkukylistä mitään saa revittyä irti ja Kouvolalla on ihan tarpeeksi kilpailijoita Lahdessa ja Lappeenrannassa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2012
 11. Murmeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vancouver Canucks
  Toivon koko sydämestäni, että mikäli SaiPan kohtalo tällä tai tulevilla kausilla on karsinnoissa on vastustajana KooKoo. En myöskään pane lainkaan pahakseni sitä, että saisimme helvetin pitkästä aikaa tännekin jotain matseja, joilla on oikeasti jotain merkitystä.

  Tulen myös tuntemaan suurta tyydytystä siitä kiemurtelusta, mikä tullaan näkemään, kun SaiPa yllättäen hoitaakin karsinnat ilman suurempia ongelmia. Yleinen käsityshän vaikuttaa kirjoitusten perusteella olevan se, että SaiPa olisi joka vuosi hoitunut Mestis -joukkueen toimesta, mikäli SaiPa ei olisi vääryydellä pystynyt välttämään karsintoja.

  Onko tähän pakko laittaa disclaimer, että en oleta, että kaikki Mestis -joukkueen kannattajat olisivat tuollaisia, joihin äsken viittasin?

  Ai niin ja mikäli divariin mennään niin divariin mennään. Sen vuoksi karsinnat ovat, jotta sarjatasoilla pelaisivat oikeat joukkueet.

  EDIT:

  Lainaus:
  Mitä tarkoitat tällä, että pitäisi olla "lähtökohdiltaan samalla viivalla"?
   
 12. Daenboudian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tepsit
  Joskus olisi mielenkiintoista myös nähdä, mitä todellisuudessa tapahtuisi, jos joku menestynyt tai perinteinen SM-liigajoukkue oikeasti häviäisi karsinnoissa. Kabinettipäätöksiä? Kiukuttelua ja Mestiksestä kieltäytymistä? Juttu oikeuteen? Mitä tapahtuu pudonneelle joukkueelle, nouseeko vielä, menettääkö kannattajansa ja taloutensa? Vaiko FC Lahdet, jolloin putoaminen ei kokonaiskuvassa tunnu missään?
   
 13. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Niin mainittakoon, että Kouvola on kyllä Vaasan ohella parhain markkina-alue SM-liigalle. Kouvolan talousalueella on kuitenkin n. 200 000 ihmistä, joten eiköhän niistäkin saada ihan tarpeeksi taustatukea toimintaan.

  Kyllähän, kun tässä vertailee KooKoon ja SaiPan materiaalia niin ei tässä pahasti kakkoseksi jäädä. Maalivahtipeli menee ainakin ylivoimaisesti KooKoolle.
   
 14. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Vähän vaarallista kirjoitella tällaiseen ketjuun jossa liian moni kirjoittaja näkee asiat turhan mustavalkoisesti, riippuen siitä kummalla puolella aitaa nyt sattuu olemaan. Tuntuu suljetun liigan ystäville olevan kuin tabu sanoa mitään vääristä joukkueista. Divarin pleijarit ovat henkisesti erittäin raskaita niille, jotka haluavat liigaan. Ne ovat ikäänkuin välttämätön välietappi, jossa ilman paineita pelaavat joukkueet pelaavat satalasissa ja saavat suurta nautintoa, kun kampittavat suuria, joiden tähtäin on ihan jossain muualla. Sekin on totta, että liigakarsijan pitäisi pystyä kampeamaan heikommat tieltään, mutta aina se ei vain ole niin yksiselitteistä. Kookoo/Jukurit olisivat takuulla pistäneet liigaporukat ahtaammalle kuin vikkelät, mutta fyysisesti kevyemmät yllätysmestarit. En usko, että ne olisivat voittaneet, mutta olisivat varmaan enemmän kuin yhden voiton napanneet.

  Aina voi tietenkin muistuttaa Tutosta, joka juhli aikanaan raksilassa kuin olisi maailmanmestaruuden voittanut. Seuraavassa vaiheessa tulikin sitten Kärppiä kevyemmältä materiaalilta otteluvoitoin 3-0 pataan.

  En usko Mestisjengin voittoon muita kuin Saipaa vastaan. Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisin Saipaa paskana. Saipan hyvä peli-ilme ja hallinta ilman maaleja kertoo suuresta tsempistä, mutta myös todellisten tähtien puuttumisesta. Voi olla, että ketsuppipullo aukeaisi kunnolla Mestisressukkaa vastaan, mutta voi myös olla, että tuska senkuin kasvaisi. Siinä olisi Mestisressukan paikka iskeä. Ilveksellä on aivan liikaa taitoa mm. ylivoimiin, joissa se viimeistään veisi ottelut itselleen. Itse uskon, että karsija on joko Saipa tai Ilves.
   
 15. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Haluan korostaa sitä, että itse en kuultu tuohon joukkoon, vaan tarkoitin mahdollisesti jännittävää sarjaa. SaiPa olisi toki selvä suosikki KooKoo:ta vastaan, mutta lyhyet etäisyydet saattaisivat tasoittaa tuota asetelmaa varsinkin, kun KooKoo:lla on kuitenkin ihan hyvä fanipohja mestisseuraksi, joten varmasti saisivat hyvin väkeä liikkeelle Lappeenrantaan.

  Taisit näköjään viitata mestisjengien kannattajiin.
   
 16. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tämän hetken kookoo ottaisi Saipalta niin paljon pataan, ettei pelaajat löytäisi kaukalosta ulos.
  Kookoon pelillä ei pärjättäisi liigajengiä vastaan ei sitten yhtään. Ensin pitäisi pärjätä edes Mestiksen kärkiporukoille, ennen kuin aloitetaan taas nää talousaluehorinat.
   
 17. Murmeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Lähinnä viittasin todellakin siihen mestisjoukkueiden kannattajien osaan, joka tuntuu joka kausi pitävän itsestäänselvyytenä sitä, että SaiPa olisi helpoin vastustaja karsinnoissa riippumatta siitä monenneksi SaiPa liigan runkosarjassa sijoittuu.

  SaiPan ja KooKoon välinen karsintasarja olisi (toivon mukaan) huikea tapahtuma Kaakon kiekkomaailmassa. Kouvolalaisilla olisi hirvittävä kiima päällä, koska vihdoin vuosien vääryyttä päästäisiin oikomaan. Lappeenrantalaiset mahdollisesti heräisivät oman liigajoukkueensa heikon menestyksen keskellä siihen, että eihän tätä vähäistä iloa nyt sentään kouvolalaisille haluta suoda!

  Kisapuiston täyttymiseen (kotiyleisön toimesta) en usko mutta niiden joukossa, jotka halliin vaivautuvat on varmasti sellainen pieni Suomi - Ruotsi -maajoukkuefiilis.
   
 18. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Muulla ei oikeastaan väliä, kunhan SaiPa ei löydy karsinnoista. Sympaattinen porukka, jonka kannattajapuolellakin hyvää toimintaa ja eteenpäin yritetään mennä. Sen sijaan paikalleen näivettyneestä kolmikosta soisi karsintakumppanin löytyvän: HPK, Ilves tai Tappara.

  Itsellä suurin suosikki liigakartalle tietysti Sport. Saapi nähdä kauanko sitä päivää tässä joutuu vielä odottamaan. Lukon ja helsinkiläisten rinnalle uusi suosikki, joka voisi mennä näistä kolmesta ohikin. Rakennusvaihe vielä menossa Vaasassa ja todellinen tavoite nousun suhteen vielä tulevissa vuosissa.

  Mikkeliläisten nousu ei kyllä liigalle mitään toisi mitään erityistä. KooKoo olisi myös ihan mukava nähdä karsinnoissa vihdoin ja viimein ja mitä se saisi kaupungissa aikaiseksi. Vaikea kuvitella kuitenkaan, että sellaista meininkiä saataisiin aikaiseksi, mitä vaasalaiset 3 vuotta sitten, mutta olisin asian suhteen toki mielelläni väärässä. Kuudes Kenttäpelaajakin kun kuitenkin kumartaa modernimmalle meiningille.
   
 19. karel de groot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, respektit Jokerit ilman Putinia -> 2013
  Lainaus:
  BS. Sorry, että sanon näin suoraan, mutta kyllä SaiPan kassarit ovat iso syy siihen, ettei joukkue ole menettänyt mahdollisuuttaan sääläreihin. Sekä Ullberg että Myllyniemi (kannattaa katsoa Jeren otteita Pelsuissa) menevät valovuoden Rämön edelle. Ja suurin syy on se, että SaiPan veskat ovat pelanneet liigaa, Rämö Mestistä. Torjuttavien vetojen laadussa on todellakin eroa.

  Pakkipuoli menee myös 100-0 karsintaan joutuvalle liigajengille.

  Hyökkäys on ainoa kohta, missä Mestiksen kärkijoukkueista löytyy lähelle liigatason hyökkäysketjuja. Ja jos otetaan vertailukohdaksi SaiPa, ollaan hyvin lähellä KooKoon tasoa.

  Tämä täysin ulkopuolisen, joskin erittäin aktiivisesti sekä liigaa että Mestistä seuraavan silmin.
   
 20. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllähän SaiPa sarja olisi ihan uskomatonta ja palauttaisi taas muistot varmasti monen mieleen. Halli olisi pakattu varmasti Kouvolassa niin täyteen, että epävirallinen lukema varmaan alkaisi seiskalla.

  Mutta näitähän on fantasioitu ties kuinka monessa ketjussa ja ekana pitäisi sinne karsintoihin asti päästä ja se ei ole ollut edes vielä lähellä. Paineet ovat olleet liian kovat viime vuosina. Joukkue on tällä hetkellä kovin paperilla mitä on ollut ja vielä sitä ilmeisesti vahvistetaan ainakin peräpäästä.

  karel de groot, Rämö on pelannut aika reilusti kyllä SM-liigaa ja ihan hyvinkin vielä ja myös Elitserienissä ja jopa KHL:ssä (nyk.). 945% prosenteilla Mestiksessä mennään liigassa ihan hyvin.
   
 21. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Saadaanko?

  KooKoon historia on loppujen lopuksi aika lyhyt ja siihen mahtuu paljon vuoristoradalla matkustamista. II-divisionasta liigaan ja sieltä taas takaisin II-divariin. Historia on aika poukkoileva, ja selvää suunnitelmaisuutta ei ole oikeastaan havaittavissa.

  SM-liigassa toiminen muutakuin yhden kauden vaatii kuitenkin isoa organisaatiota ja paljon rahaa ja nimen omaan niin, että sitä rahaa tulee koko ajan sisään muutakin kuin katsojien toimesta.

  KooKoossa ovat johtohenkilötkin vaihtuneet aika tiheään. Tuntuukin että joukkuetta paiskitaan eri ihmisten välillä, mutta selviä johtohahmoja vuosiksi eteenpäin ei oikein tahdo Kouvolasta löytyä. Heitä kuitenkin tarvitaan, jos liigassa halutaan olla mukana pysyvästi.
   
 22. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kun liigasta tiputtiin, sinne haluttiin takaisin keinolla millä tahansa ja se kostautui ei sen kummempaa. Suunnitelma oli alunperin viiden vuoden projekti liigaan ja nyt Kouvolassa vietetään kolmatta vuotta tästä projektissa.

  Lainaus:
  KooKoo solmi juuri Konecranesin kanssa Mestiksen mittakaavassa ison sopimuksen ja jos liiganousu toteutuu on voi tukea tulla jopa Venäjän suunnalta. Sponsorit ovat tukemassa touhua, eikai tätä muuten tehtäisi?

  Lainaus:
  Tämä on totta, mutta se on sinänsä ollut hieman KooKoon pj:n ja isähahmo Frimodigin toimia, joka on hieman tunnettu kärsimättömyydestään. Kuitenkin nykyinen tj Välimaa on raudanluja ammattilainen, joka nauttii niin kannattajien, johdon kuin pelaajien kunnioitusta. Hän on myös ennenkin vaikuttanut Kymenlaaksossa, joten suhteet ovat kunnossa, kuten Frimodigilla.

  Miksi joukkue edes pyrkisi liigaan tosissaan, jos ei nämä tausta-asiat olisi kunnossa? Jukureilla ei ole realistisia mahdollisuuksia liigaan johtuen talousalueesta, kiinnostuksesta ja juuri tuosta rahoituksesta, kun kukaan ei tunnu tietävän, että mistä ne rahat tulevat, vaikka juuri ketään ei jääkiekko tunnu Mikkelissä kiinnostavan.

  Kyllähän potentiaalia olisi sen kertoo jo yleisömäärät. Pelaamalla kuitenkin homman pitää hoitua ja KooKoo ei ole vielä ollut edes lähelläkään eikä nykyisellä pelillä nousta edes sängystä ylös... vielä.
   
 23. Pelicans81 Jäsen

  Kyllähän se menee niin, että joukkueella pitää olla jo Mestiksessä katsojapohja, jotta liigaan kannattaa edes haluta. Jukurit voidaan pudottaa tästä pois jo sen takia.

  Karsintoihin pääsy saisi Kouvolassa jo sellasen kiiman päälle, että sen haluan olla näkemässä. Jos Mestiksen jumbo houkuttelee hallille 2750 katsojaa kuten tänään niin jotain SaiPaa vastaan pömpeli on täynnä joka matsissa.
   
 24. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Tietysti ikävää Mestiksen ja jääkiekkoliiton kannalta, että itsenäinen bisnes, SM-Liiga, ja sen osakkaat eli Liigajoukkueet saavat päättää omasta bisneksestään ja siitä ketä ottavat leikkeihinsä mukaan.

  Siitä vaan jääkiekkoliitto heittämään kolikkoa ennen kauden alkua Jukureiden ja KooKoon kesken että kumpi karsii. Sitten läpsytellään Mestiksen runkosarja pois, ja arvonnan voittanut joukkue SM-Liigan jumboa vastaan.

  Minusta nykysysteemissä ei ole mitään epäreilua. Ei tietenkään edes siinä että Liigajoukkue saa kotiedun.
   
 25. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tämä lause kiteyttää sen, mikä n. 15-20 vuoden päästä tulee tuhoamaan suomalaisen jääkiekkoilun ja sen kiinnostuksen. Ahneus.

  Liiga suljettiin tasoittamaan liigaseurojen budjetteja ilman karsintapeikkoja ja samalla syömään Mestistä, jotta kilpailua ei synny varmasti. Se on kyllä yhtä "hv"-huutoa, jos joku onnistuu kampeamaan itsensä Mestiksestä liigaan.

  Pysytään kuitenkin topicin aiheessa!
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2012