Itsestäänselvyyshuumoria

  • 188 955
  • 685

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Laitetaan tähän tyhmä kysymys: Miksi laivalla tippuu katosta vettä? Tai onko se jotenkin normaalia siellä?

Milloin mistäkin syystä. Kondensaatiovesi on kaikkein yleisintä. Ylemmän kannen vesivahinko on sitten toinen, toki harvinaisempi, syy.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Ajai...aika usein täällä toimistolla on kahvin kanssa keksejä. Ja ihan joka kerta joku muistaa vääntää sanan "keksi" muotoon "seksi". Ihan mieletöntä! Seksitarjoilu! Seksiä tarjolla! Ainahan seksi kahvin kanssa maistuu! Olipa hyvää seksiä kahvitauolla! Wooooooooooooooo!!!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Kun on viemässä tyhjiä olutpulloja/-tölkkejä palautukseen ja siihen sattuu joku tuttu paikalle niin pitää aina ihmetellä tälle että "Kukahan näitä tyhjiä pulloja kantaa meille kun minä itse en ole tuonut sinne kuin täysiä." Ja tämän toisen kuuluu tietenkin vastata että "Varmaan se sama tyyppi joka tuo niitä meillekin." Heh heh heh!

Itse olen joskus lakonisesti todennut, että "kannattaisi varmaan tsekata mitä vaimo päivisin tekee..". Ei kyllä uponnut kaverille, ainakaan heti. Huono.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Viimeksi oli näin hauskaa, kun anoppia naarattiin väärästä järvestä. Samaan teemaan sopii myös toinen: Anoppi oli niin veemäinen, että jokeen hukuttuaan ajelehti vastavirtaan.

Vitsit ei kun vaan paranee.

Tuo varmaankin juontaa vanhasta savolaisvitsistä "Anoppi hukku, ei paljoo naarata"

Ruokajonossa heitetty "ei oo läheskään niin nälkä kun välillä vähän syö.." räjäyttää aina pankin. Ja nuukuuden mittarina heitetty "niin on nuuka mies että piereekin sisäänpäin" on oikeastaan jopa aika hyvä.
 

Baldrick

Jäsen
Ei muistaakseni ole vielä sanottu.

Yleensä, kun on paljon ihmisiä samassa paikassa istuskelemassa, eikä kukaan puhua pukahda, joku ilmoittaa (sortunut myös itsekin), että "Helkkari antakaahan muillekin välillä puheenvuoro" tjsp.
 

Kihaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Työkaveri kertoi tänään rinta rottingilla, kuinka oli letkauttanut poliisin puhalluttaessa, että "olipa huonot juomat", kun alkometri näytti nollaa. Valitteli vielä, että olipas huumorintajuton poliisi, kun ei oikein tuntunut syttyvän hänen vitsihuumoriinsa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Äsken kuulin kaupassa todellisen klassikon jota ei taida olla vielä mainittu tässä ketjussa. Keski-ikäinen mies heitti nuorelle naismyyjälle joka seisoi jakkaran päällä täyttämässä ylähyllyä "Jahas, sinä olet näköjään saanut ylennyksen. Heh heh heh..."
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Äsken kuulin kaupassa todellisen klassikon jota ei taida olla vielä mainittu tässä ketjussa. Keski-ikäinen mies heitti nuorelle naismyyjälle joka seisoi jakkaran päällä täyttämässä ylähyllyä "Jahas, sinä olet näköjään saanut ylennyksen. Heh heh heh..."
Kaveri kävi aikoinaan kauppaopistoa mutta jätti kesken. Pääsi sitten huoltofirmaan töihin, ja tiputteli lumia entisen koulunsa katolta. Alhaalta entiset luokkakaverit huutelivat, että nyt olet päässyt urasi huipulle.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Eilisessa X-Factor ohjelmassa oli 21-vuotias reilu 180cm pitka kundi, joka ei laulanut ollenkaan hyvin, mutta oli varsinainen persoonallisuus. Noh, liikuttavaksi taman tarinan tekee se, etta han oli perheen ainoa normaalimittainen ihminen (aiti, isa ja olikosenyt veli, kaikki kaapioita). Siina sitten neljan "yes"in jalkeen poika meni halailemaan aitia ja isaansa (mukavia ihmisia naytti olevan, ei siina mitaan!), ja aiti tietty vuodatti jotain ylpeana pojastaan... johon jouduin heittamaan parin oluen "viistossa", etta "Oh for heaven's sake, grow up!" Vaimo katto paheksuvasti...

Anteeks!
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lauantaisin perseelleen menneen lottoarvonnan jälkeen kuuluu aina keventää ilmapiiriä toteamalla, että "kyllä se vaan täytyy ensi maanantainakin mennä töihin".
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos joku kysyy minulta vaikka että osaanko soittaa viulua, niin nohevana poikana vastaan siihen, että en tiedä, kun en ole koskaan kokeillut.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Ravintolassa, kun tuopit silloin tällöin tippuvat lattialle kuuluu tietenkin tokaista "Jäikö pystyyn?" ja mitä suurempi kilinä, sen kovemmalla äänellä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Aina silloin tällöin joutuu esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Vaikkapa nyt pankissa. Näytän ajokorttiani, joka on vuodelta 1991, kuten myös kuvani siinä. Jos kortin syynääjä on nainen, olen ottanut tavakseni pahoitella sitä että kuva on 30 kiloa vanha, ja toivoa että jalot piirteeni ovat kuitenkin tunnistettavissa. Useimmiten saan vastaukseksi kiusaantuneen hymähdyksen.
 

CaptainSlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, LeKi, Tappara
Jos kuntosalilla on tuttuja samaan aikaan, niin lähtiessä pitää joka kerta käydä toteamassa, että "joo, eiköhän mulle tälle iltaa ala jo riittämään" taikka sitten, että "Kyllä mulla taisi lopua lihakset tältä päivältä".

Toinen on, että jos tulet itse vasta salille ja joku tuttu tulee juuri ovella tai esim. pukuhuoneessa vastaan, niin silloin kuuluu todeta, että "Jahas, jäikö rauta kuumaksi?".
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Kun joku työpaikalla (tai missä vaan) on tullut isäksi ja polleana sitten kertoo että: "lapsi voi hyvin, äiti voi hyvin ja.....isäkin voi ihan hyvin" niin johan nauru maittaa makeasti.

Sama pätee toki myös siihen kun kerrotaan että vauva on juuri syntynyt. Joka kerta pitää muistaa mainita että isäkin voi hyvin. On se hassua, on se!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
- Don't call me a sir, my dad was a sir. Don't call me a mr., it makes me feel old
- Well, I met your dad and he was an asshole!
 
Työpaikan hississä sattuu noin kaksi kertaa viikossa tilanne, jossa suht täynnä oleva hissi pysähtyy kerroksessa jossa tyyppejä pähkäilee että kehtaako tuonne vielä nousta vai ei. Siinähän joku tottakai heittää sen ikuisen "kyllä se aina alaspäin liikkuu". Toiseksi yleisin on sitten, se kun joku lohkaisee jotain hissin painorajoituksesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös