Arvostamasi nimimerkit

  • 235 520
  • 883

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Harmittavasti nuckia ei ole näkynyt, mutta ketjussa on myös monta muuta vähemmän "tunnettua" asiakirjoittajaa joiden ansiosta ketju on erittäin hyvää luettavaa.

Nuck on tosiaan ollut pitkään poissa. Ehkä ei ole huomannut, että kausi on taas käynissä. Saisi tulla takaisin, on todella asiallinen kirjoittaja.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
DarkTower on tullut enemmän tutuksi Nightwishin foorumilla, jossa hänen kanssaan pidämme NHL:n ja SM-liigan lippua korkealla. Näin ollen lisään hänet arvostamieni nimimerkkien joukkoon. Tosin, täällä en ole pahemmin hänen tekstejään lukenut.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
NHL-puolella hyviä kirjoittajia on ämpärikaupalla eri joukkueista, mutta mainitaan kypäränmitan verran muiden hyvien skribenttien yläpuolelle omassa rankingissani sijoittuvat Bosco ja Henkka. Tietämystä on liigasta ja farmeista aivan riittämiin ja kirjoituksien tueksikin tulee yleensä oivallista analyysiä. Vapaan puolelle ei siten tarvitakaan kuin yksi kirjoittaja koko palstalle: FASlapsi. Aivan käsittämätöntä stooria aiheesta kuin aiheesta.
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Foorumin ehdoton ykkösnimimerkki on FASlapsi, jota arvostan kyllä eniten. On moneen otteeseen aiheuttanut kyllä "kahvit näppikselle"-reaktioita allekirjoittaneelle. Kirsikkana kakun päällä mies kannattaa SaiPaa, joten näitä älynväläyksiä saa lukea myös oman suosikkijoukkueen osiosta. Kaikin puolin hieno mies siis.

NHL-puolelta löytyy sitten kaikenkarvaista kirjoittajaa ja lista olisi loputon, jos tähän pitäisi listata kaikki arvostamani nimimerkit sieltä. Ensimmäisenä tulee mieleen Devils-aiheen jumala dali, jota pidän kyllä koko palstan arvokkaimpana kirjoittajana joukkueelleen. Bosco, Ferris, Moustache Dave #44 ja Henkka tulevat mielestäni seuraavina, eivät tosin missään järjestyksessä. Jokaisen edellämainitsemani sällin kirjoituksista huomaa kyllä, että aiheeseen on paneuduttu eikä sinne turhaa suolleta.

scholl jakaa mielipiteitä ja se on aivan selvä juttu. Itsekin olen joskus puntaroinut, että kuuluuko hän tähän topiciin vai vastakohta Vähiten arvostamasi nimimerkit?-topiciin. Olen kuitenkin päättänyt, että värikkäistä viesteistään tunnettua henkilöä täytyy arvostaa ja kyllähän tämä Jatkoaika tuntuisi kamalan kolkolta paikalta ilman schollia.

Vielä täytyy mainita Sambovais, joka on tainnut tehdä jonkinlaisen katoamistempun. Viimeisin viesti ei ole kuitenkaan kovin kaukaa, lokakuun lopulta. Luotetaan hänen olevan vain pikku breikillä ja playoffien alkaessa odotan häneltä paluuta! Loppuun täytyy vielä mainita Murmeli, joka on asiallinen kokenut kirjoittaja ja voin allekirjoittaa lähes aina hänen mielipiteensä.

Olisihan se hienoa kuulla omastakin kirjoittamisesta jotain, tietäisi ainakin mitä pitää parantaa, jne.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tämä on ehkä ennemminkin sellainen tulokaspalkinto, mutta Mestis-puolella silmiin on pistänyt marraskuun lopulla rekisteröitynyt nimimerkki Steus, jonka kirjoitukset ovat pääsääntöisesti miellyttäneet silmää varsin usein. Asiallinen kaveri ja tuntuu osaavan hakea otteluista harvinaisen hyvin niitä oleellisimpia asioita. Tervetullut vahvistus Mestis-puolelle ehdottomasti.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tämä on ehkä ennemminkin sellainen tulokaspalkinto, mutta Mestis-puolella silmiin on pistänyt marraskuun lopulla rekisteröitynyt nimimerkki Steus, jonka kirjoitukset ovat pääsääntöisesti miellyttäneet silmää varsin usein. Asiallinen kaveri ja tuntuu osaavan hakea otteluista harvinaisen hyvin niitä oleellisimpia asioita. Tervetullut vahvistus Mestis-puolelle ehdottomasti.

Mestiksen puolelta itse arvostan lähes kaikkia kirjoittajia. Arvostamani kirjoittajat (kannattamastaan joukkueesta riippumatta) arvottavat päällimmäisenä Mestiksen yleisen tunnettuuden ja kansallisen arvostettavuuden lisäämistä. Esimerkiksi nyt lainaamani palstaveli cottonmouth pyrkii parhaansa mukaan jakamaan alasarjajoukkueiden ilosanomaa. Samanlaisia pioneereja ovat muunmuassa TUTOn puolelta veli Numero 1080p ja Sportin puolella Stairox. Kaikki nähdäkseni kirjoittajia, ketkä rakastavat joukkuettansa varauksettomasti ja kuitenkin pystyvät arvostamaan muitakin joukkueita sarjassa ja pystyvät myös olemaan kimpoilematta hetkittäisistä menestyksistä. (Ja tässä kohtaa voisi listata useampiakin nimimerkkejä, keiden kirjoituksista mm. Liigakarsintaketjussa tulee lähinnä myötähäpeän tuntemuksia.)
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Olkikuukkelia olen pitänyt fiksuna ja asiallisena pallerona jo jonkin aikaa, mutta kun tuossa taannoin jossain yhteydessä ilmeni, että kaveri on lähempänä 20 kuin 30 ikävuotta, on pakko nostaa tähän ketjuun viimeistään nyt. Kypsää ja moniuloitteista kirjoittelua jo useamman vuoden ajan, mikä ei nyt aivan yleistä ole parikymppiseltä jos vanhemmaltakaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Pakko mainita TPS:ää fanittava Mr Fox tässä ketjussa.

Arvostan sitä, kuinka kyseiseltä nimimerkiltä löytyy hyviä tilastopaketteja kaikkeen liigaan liittyvästä ja on usein myös nähnyt vaivaa väsätessään mitä ihmeellisimpiä kaavioita/taulukoita :)

Kyllähän JA tarvitsee tällaisen oman, anssiritarimaisen tilastohessun!
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pakko mainita TPS:ää fanittava Mr Fox tässä ketjussa.

Tilastot ja rauhallinen, analyyttinen kirjoitustyyli ovat tämän herran vahvoja puolia, olen itsekin saattanut mainita hänet tässä ketjussa.

TPS:n puolelta melkoista pioneeriduunia on tämän kauden osalta tehnyt -TMA-, jolle täytyy nostaa hattua korvaamattomasta panoksestaan seuran ja kannattajien välisen kynnyksen tasoittamiseksi. Eilisessä Ässät-matsissa kaveri ihan ansaitusti pääsi faniporukan tifoonkin asti. Ansaitsee siis hänkin ehdottomasti maininnan tässä ketjussa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei aina osu ajatukset yhteen BlackWolfin kanssa Kerho-osiossa, mutta kyllähän se kiekosta tietää ja ymmärtää ihan pirusti, kun mennään maajoukkuepuolelle.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Dee Snider
Ted Raikas
Evil
Murmeli
Mirasane + muut SaiPa-osion asiakirjoittajat
Faslapsi
Pisin Kääpiö 186cm
mjr
Musta Nuoli
Vlad
TosiFani
Vanha Len...

Siinäpä niitä sen kummemmin erittelemättä. Jotain jäi varmasti myös mainitsematta.
 
Viimeksi muokattu:

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Vedonlyönti -ketjussa en anna rispektiä kenenkään muiden mielipiteille (kuin omille ;D) yhtä paljon kuin Meciar81. Mies on erikoistunut antamaan nyrkkeilytipsejä ehkä kerran kahteen viikkoon, ja tuntuu hyvällä prosentilla napsuvan. Tänä iltana joutuu peesaamaan hänen "miestään", kenellä on 2.75 kerroin, vaikka en tietenkään ole kuullut koskaan kummastakaan nyrkkeilijästä :D
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Viimeisimmässä listauksessani minulla taisi olla vain kaksi(?) nimeä listassa. Lueskelin paria viestiä tässä aamulla ja niiden innoittamana tuli taas tämä ketju mieleen. Ehkä nyt voisin jopa perustella hieman paremmin näitä valintojani tähän ketjuun. Takuulla unohdan jonkun, mutta niinhän sitä välillä käy. Missään paremmuusjärjestyksessä nämä eivät sitten ole.

Mr.Fox
Kirjoittelee laadukasta ja asiantuntevaa tekstiä TPS:n ketjuihin. Perehtyy melko syvällisestikin aina siihen mistä on kirjoittamassa. Löytyy tilastoa, perusteltua mielipidettä ja luettavaa tekstiä.

Scissors
TPS:n osiossa myös usein pyörivä kirjoittaja, johon törmää muuallakin palstalla. Asiallisen ja fiksun oloinen tyyppi jota arvostan. Huolella lueskelen läpi sen mitä Scissors kirjoittaa, harvoin pettyy vaikka jostain eri mieltä olisikin.

Grainger
Viime aikoina olen nähnyt Graingerin kirjoituksia vähemmän, etenkin TPS-osiossa on viettänyt mielikuvieni mukaan hiljaiseloa. Hyvä kirjoittaja, pitää yleensä asialinjan ja jakaa hyviä mielipiteitä.

Lert
Jatketaan turkulaislinjalla. Aiemmin en olisi ihan heti kirjoittanut tätä nimimerkkiä tähän ketjuun, mutta niin vain kirjoittajat pystyvät omissa silmissä kehittymään. Liekö nimimerkin vaihdos vai mikä, mutta Lert on nostanut päätään omissa listoissani. Luultavasti kenenkään kanssa en ole ollut niin paljon asioista eri mieltä kuin Lertin kanssa, ja hän itsekin taitaa tietää sen. Arvostan kuitenkin sitä, että hänen kanssaan pienetkin skismat saa sovittua rehellisellä, virtuaalisella kädenpuristuksella. Reilu heppu.

Musta Nuoli
Otetaan tähän vielä yksi turkulainen. Nuoli kirjoittaa pitkiä viestejä, mutta niitä jaksaa silti lukea. Monesti kirjoittamansa asiat saattavat olla ihan turhanpäiväisiä, mutta silti niissä on järkevät pointtinsa ja kirjoittaa muutenkin laadukkaasti. TUTO-ketjuja tullut niin vähän luettua, että MN on tullut tutummaksi muista ketjuista.

Ikävänkantaja
Kuten Musta Nuoli, niin tullut tutuksi enemmän vapaan keskustelun puolelta. Liekö Ikävänkantajalla yhtään kirjoitusvirhettä palstaurallaan? En muista törmänneeni. Kirjoittaa mielenkiintoisesti jopa säähavainnoinnin epätarkkuudesta, se on hyvin se. Miellyttävää myös lukea virheetöntä tekstiä, propsit.

Evil
Joissakin asioissa Evilin kanssa eri mieltä, mutta kirjoittaa niin usein hyvää settiä että pitää arvostaa. Viesteistä paistaa kokemus monissa asioissa. Jakaa mielipiteet kanssakirjoittajien keskuudessa, allekirjoittanut kuuluu niihin jotka tykkäävät.

Fordél
Älykkään oloinen kirjoittaja, viime aikoina lueskellut vähemmän hänen viestejään. Muistuu mieleen pelitapakeskusteluista, joissa on ollut hyvin mukana. Vaikuttaa asialliselta ja palstakoodistoja noudattavalta kirjoittajalta.

Jaakko ja -TMA-
Nämä kaksi pitää nostaa esiin muistakin kuin palsta-ansioista. -TMA- on kadonnut mystisesti palstalta, mutta hoitaa hommansa Tepsin mediahenkilönä ansiokkaasti. Jaakko on TPS:n kannatustoiminnan veturi, arvostan häntä pyyteettömästä työstään suomalaisen kannatuskulttuurin kehittämiseksi. Kuten kaikkia muitakin, jotka tekevät asian puolesta jotain.

Turkulaispainotteiseksi meni, ja unohdin varmaan moniakin laatukirjoittajia. Tässä lienee kuitenkin jo tarpeeksi mainittu. Hyvää työtä kaikki, ilman teitä palsta olisi tylsempi paikka lukea ja ansaitsette ilman muuta mainintani tässä ketjussa.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Edellisessä listauksessani taisivat olla vain Uleåborgir ja pitkäksi aikaa banaanoitu scholl, eli laitetaan pari silmissäni meritoitunutta kirjoittelijaa lisää.

Musta Nuoli
Kirjoittaa paljon ja poikkeuksellisesti myös paljon asiaa. Joskus ehkä jopa liikaa ja siihen vielä tilastot päälle.

Evil
Musta huumori uppoaa aina. Gonzo-sitaattia profiilissaan pitävä mies on muutenkin aina hyvä mies.

Dee Snider
Palstan virallinen persu, joka saa vastuunkantajien ja visva-suvaitsevaiston veret välillä kuplimaan. Se on oikein.

müller
Paljon asiaa Bayernista.

Ruttusen oikosulku
Yllätysveto. "Nautitaan" vielä kun voidaan.. (hjumio)
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tää ketju on kyllä tosi kiva. Perseennuolentaa, vielä varsin tyylikästä sellaista. Vähän yllättynyt olen omasta nimestäni täällä, kun tuo TPS-osio nykyään nyt on mitä on, mutta mieluummin tietysti sitä itsensä näkee tässä kuin tuossa päinvastaisessa ketjussa. Alla perusteluineen muutamia nimimerkkejä, ja lopuksi muutamat quickiet.

Andi - Futispuolella objektiivista ja analyyttistä kirjoittelua. Liverpoolin ketjussa erityisesti pidän tämän hepun tuotantoa erittäin hyvänä. Rodgersin takia seuraan kohtalaisen ahkerasti Poolin asioita, ja Andin tekstin myötä pysyy pulssilla vähintäänkin kohtalaisesti.

RDivis - Cityn (ja narrien, pthyi) kannattajaksi äärimmäisen hyvä tyyppi. En muista nähneeni ainoatakaan provoon lähtemistä, vaikka suosikkijengiinsä ainakin futispuolella kohdistuu jatkuvasti ties minkä sortin ivailuja ja kärjistyksiä, etenkin sieltä punaiselta puolelta. Olen aikain saatossa RDivisin kanssa samaa mieltä aika monesta jalkapalloon liittyvästä asiasta ollut, ja se on ehdottomasti merkki siitä että tässä kirjoittajassa on sitä jotain.

Jaws perusti hiljattain TPS-osion eittämättä positiivisimman ketjun, KUBE:n, josta on Turussa ja somessa muodostunut jo jonkin sortin ilmiö. Rispektiä erityisesti futispuolen ahkeroinnistaan, ja lukisin mielelläni enemmän myös tuolla TPS-osiossa tämän nuoren, mutta asiallisen ja ilmeisen tuotteliaan kaverin settiä.

Ässänä hihasta vedän kuitenkin nimimerkin kausi. Uskotteko kotona? En kyllä ole TPS:n asioista lähtökohtaisesti sinnepäinkään samaa mieltä hänen kanssaan, mutta jollain tapaa huomaan aina välillä kääntäväni vähän takkiani milloin mistäkin. Aluksi vihasin, koska tuntui ettei oikein ymmärretä toisiamme, mutta olen tässä asiassa ilmeisesti oppinut.

Sitten nämä joista en jaksa sen enempää kirjoittaa perusteluita, mutta jotka kuitenkin ovat kirjoittajia, joita suuresti arvostan: Grainger, Hxxx, Lampinen, eagle, Roku, Vanhapuuma, Mr. Fox. Jätkillä homma toimii.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
... mieluummin tietysti sitä itsensä näkee tässä kuin tuossa päinvastaisessa ketjussa..

Mistäs mainitsemasi ketjun voi löytää? Koitin muutamaa hakusanaa, mutta ei ottanut löytääkseen.

En ole järin aktiivinen kirjoittaja Jatkoajassa, mutta seuraan lähes jokaista osiota aktiivisesti. Muutamia nimimerkkejä on jäänyt mieleen ja ajattelin tähän muutaman laittaa, joiden tekstejä on miellyttävä lukea, vaikka välillä eri mieltä asioista olenkin:

JHag - HIFK:n puolella pääsääntöisesti kirjoittava ja oman seuran "sisäpiiriläiseksi" mielletty kirjoittaja, jonka asiantuntemus ja kirjoitustyyi on korkeaa luokkaa. Hän osaa myös käyttää huumoria loistavasti, joka miellyttää minua eritoten.

Cobol - Jokereiden JHag, eipä perustelut juurikaan muutu paitsi huumori-kohdassa, Cobolilta harvemmin letkautuksia nähdään.

Grainger, nixon74 sekä Henkka lisätään vielä listaan. Löytyy monia muitakin, varmasti jopa parempia kirjoittajiakin, mutta heidän tekstinsä ovat jääneet parhaiten mieleen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ruttusen oikosulku
Yllätysveto. "Nautitaan" vielä kun voidaan.. (hjumio)

Tämä kirjoittaja on tosiaan saanut paljon aikaan muunmuassa monikulttuurisuus- ja politiikkakeskusteluissa. Räväkkä tyyli, joka ei miellytä kaikkia. Eikä miellytä mielipiteetkään, joten äskettäin tapahtunut nouto oli hyvin odotettu. Toivottavasti oppii palstan tavoille ja pysyy täällä vielä kauan.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
msg.

Koko viestihistoriaa en todellakaan ole lukenut, mutta usein tältä kaverilta löytyy asiallista kommentointia ja kirjoittelua. Ja tämän asiallisen kirjoittelun takana ihan asiaakin. Arvostan.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Bosco, Henkka ja moni muukin tuolta NHL:llän puolelta. Laadukkaita kirjoittajia löytyy sieltä hyvin. Enkä nyt sano, että muualta ei voisi löytyä, mutta tuota osastoa luen eniten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös