Arvostamasi nimimerkit

  • 235 520
  • 883

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samat sanat sinusta Snakster. Tällaisena mielensäpahoittamisen kultaisena aikakautena arvostan ihmisiä, joilla on järki päässä ja joiden mielestä jokainen saa aidosti elää omaa eläämänsä, kunhan ei aiheuta sillä haittaa muille.

Kiitti vaan samoin.

Noin yleisenä huomiona on sanottava, että tällainen anonyymi netti-foorumi muistuttaa hieman armeijaa siinä mielessä, että kun kaikki ulkoiset tekijät on riisuttu ja ainoastaan näppäimistöltä suollettu teksti merkitsee, niin sitä saattaa käydä niinkin, että huomaa löytävänsä yhteisen sävelen sellaistenkin ihmisten kanssa, joiden kanssa ei ehkä muuten missään olosuhteissa olisi missään tekemisissä.

Armeijassa kotiutuspäivä oli ikimuistoinen. Kun joka jamppa veti siviilirytkyt niskaan, niin joutui kyllä muutaman tapauksen kohdalla hämmästymään, että tuollaisenko tyypin kanssa sitä on tullut oltua hyvää pataa useampi kuukausi.

Tavallaan on säälikin, miten paljon oikeassa elämässä kuitenkin tulee kiinnitettyä huomiota erilaisiin puitetekijöihin, kuten sosio-ekonominen asema, koulutustausta, elämäntilanne yms. Nuorempana vastaavasti musiikkimaku ja erilaiset alakulttuuri varmaankin rajaavat ystäväpiiriä aika paljon. Nettikeskusteluissa nuo merkitsevät aika paljon vähemmän.
 

Balrog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erilliset saarekkeet
Vlad,vetoo,mack, lampinen, TQoFE, Musta Nuoli, Pisin Kääpiö 186cm näin nopeasti ajateltuna.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Lonkalta: mm. scholl, Leon, benicio, JHag, Senior, Snakster, Kanga, Rööri, Alamummo, TQoFE, BOL, vlad, Salama15, P-A Tretjak, Tumba17, DAF, bozik, Stigu, Johannes, tant G ja monet, monet muut. Ylipäätään sellaiset, jotka antavat ihmisten olla ihmisiä ja kertoa omia ajatuksiaan.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Nythän, kun otanta on jo kohtuullisen laaja sekä määrällisesti että aikajanalla, voisi joku tilastoniilo laskea kaikki eri nimimerkkien saamat maininnat. Näistä sitten top kymppi äänestykseen, jossa valitaan Arvostetuin Nimimerkki of the Jatkoaika. Päätöksestä ei voi valittaa.

Minä en viitsi, mulla on elämä.

Huomasin tosin, että en ole kehuskellut paljon ketään. Olisi kai jo aika.

Ensinnäkin HIFK-osion aktiivit analyyseineen. Mie lande kun en paljoakaan matseja kaudessa näe, niin on ilo lueskella pääkallonpaikalla majaa pitävien kirjoituksia siitä missä mennään.

NHL-puolelta joka paikan höylä AWe sekä etenkin dali Devils-ansioistaan tulee mainita.

Tietenkin suloiset naisemme, etunenässä vaikkapa BOL, Alamummo ja The Artist Formerly Known As Azul.

Kalsarikännääjät everywhere. Jere kolmonen, Mielis, Käyttis, Neenävuoto Numerosarja, Jeesus, bansku, Worrell, kosminen roodeo... You know who you are.

Hilpeä Tallinnan kävijä pettter, tietysti.

Visailuisäntämme Everton, pidä ylhäällä hyvä työ.

Raikkaan Ted. Löytää aina joka asiasta jotain hyvää, eli on täydellinen vastakohtani. Arvostan.

Simon, oiva kiteyttäjä. Uleåborgir, mies jonka suonissa virtaa loppumaton runo. -OO-, kelpo veikko. Vlad, Jatkoajan oma Jouko Turkka. Vanha Len, Jatkoajan oma Ron Jeremy.

Porvarikaksoset Kääpiö ja Freddie, mainioita sanankäyttäjiä sekä korvillaan kuulijoita.

Tuoreemmat tuttavuudet Musta Nuoli sekä Satisf... eiku Gimme Sh... eiku Midnight Rambler, sehän se oli.



Niin, ja tietenkin scholl.


Varmasti moni unohtui, sori.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Suuresti arvostamaani Kari Väänästä rosmoten:" Sydämeni läikähti", kun luin nimeni, joka ei ole nimeni, tuolta listaltasi, Evil.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kai sitä voisi itsekin muutaman rivin raapustaa tähän Jatkoajan viralliseen perseennuolentaketjuun.

Kaikki ne nimimerkit, jotka jaksavat kirjoitella pitkiä otteluraportteja ym. juttuja tuolla NHL-puolella, helpottaa ja parantaa omaa NHL-seuraamistani valtavasti. Mainitaan nyt erikseen ainakin nimimerkki dali, sillä Devilsin asiat kiinnostavat minua eniten.

Muutama pirun hauska kirjoittaja täältä löytyy. JHag, Uleåborgir ja Sambovais nyt tulevat ainakin mieleen. Todella paskaa juttua, me likes. Erityismaininta FASlapselle, erittäin viihdyttäviä tarinoita. Plussaa porilaisille vittuilusta. Ai niin, ja d2uce pitää mainita myös.

-OO- tuntuu tietävän paljon melkeinpä asiasta kuin asiasta. Erittäin asiallinen, kuitenkin hauska kirjoittaja. Nokkelat onelinerit lähtee napakasti. Lukko-osiossa yleinen keskustelun taso on aina välillä niin ja näin, provoja lentelee ja kaikille pitäisi antaa kenkää, mutta -OO- on aina edustanut mielestäni sitä "tolkun ääntä". Perustelee asiansa aina hyvin, esimerkiksi monista musiikkiin liittyvistä asioista olen hänen kanssaan eri mieltä mutta pystyy silti ainakin lähes aina perustelemaan mielipiteensä perusteellisesti, eikä lyttää/kehu perusteetta. Ainakaan kovin usein.

Roku on ehdottomasti Lukko-osion parhaita kirjoittajia. Jos jostain syystä ei ole päässyt Lukon (koti)peliin paikalle, niin kyllä sitä odottelee että Roku pääsee hallilta tietokoneelle ja kirjoittaa raporttinsa otteluketjuun. En ole ehkä paras arvioimaan, mutta uskoisin että kirjottaa myös aika neutraalia tekstiä otteluraporteissaan, eli kovin suuria värilaseja ei olisi.

Haluaisin joskus elää viikon schollin ja pettterin (ainakin väitettyä) elämää. Kun osaa hieman suodattaa niitä juttuja, niin hiton hauskaa ja viihdyttävää settiä tältäkin osastolta tulee. Ei kaikkien tartte olla samasta muotista veistettyjä.

Tätä korostetaan välillä vähän liikaakin, mutta nuoreen ikäänsä peilaten Deko on todella asiallinen ja hyvä kirjoittaja.

sampio on kanssa hyvä ja asiansa hyvin perusteleva kirjoittaja, vaikka aika usein eri mieltä asioista hänen kanssaan olenkin. Mielestäni turhaan tosikon maineessa, käyttää kyllä viesteissään huumoriakin runsaasti.

Onhan täällä muitakin kovia kirjoittajia, kuten vlad, Ted Raikas, Musta Nuoli, Mack jne mutta nyt ei jaksa runoilla tämän enempää.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Tämän piti kyllä tulla tuonne asiakirjoittajat-ketjuun, mutta kun tämä nyt on hollilla, niin menköön. Musta Nuoli on sellainen kirjoittaja, jonka tekstejä yleensä luen nyökytellen ja suu hymyssä. Hieman kadehtien upeaa ulosantia.

Meidän puolelta tietysti upeat kisut -BR- ja BOL, sekä Sir von Aulis, jota pidän suuressa arvossa. Monia jäi mainitsematta (mm. Stigu, joka mainitaan nyt.)

Ja HERRANJEESUS sentään Saariston Annelin stuntman Gredu! ;)

Ps: Koska en todellakaan enää ala kirjoittamaan uutta ylistysviestiä tuonne asiakirjoittaja osioon, niin ehdottomasti myös nimimerkki Varjo ansaitsee nimensä tänne. Mies, joka syöttää sinulle ikävän todellisuuden jalkoineen päivineen (halusit tai et).
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Viime aikoina olen ollut hyvin vaikuttunut kirjoittajien vlad, Musta Nuoli, Pisin Kääpiö 186cm ja Henkka tuotoksista. Lisäksi NHL:n puolella on monia muita hyviä kirjoittajia kuten Bosco ja alwahla. Dekolle myös kunniamaininta.

"R.I.P." kovalle Athletic-kannattajalle, Evilille, joka on "poistunut keskuudestamme". En ota kantaa tähän banniin ja vapaaehtoiseen poistumiseen, mutta joidenkin viestien osalta mielenkiintoinen kirjoittaja.

Aiemmin mainitut nimimerkit ovat jääneet mieleen laadukkaista ja perustelluista postauksistaan. Viesteissä on sisältöä.
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
NHL-puolelta arvostan suuresti dalia, joka pitää Devilsin ketjua hengissä pitkillä raapustuksillaan. Myös nimimerkki Henkka juttuineen miellyttää silmää.

Muita hienoja nimimerkkejä ovat melkoinen jokapaikanhöylä vlad, Deko sekä Otto G.O.A.T.. Asiallisia jätkiä koko porukka.

Ainiin, kunniamaininta myös hiukan hiljaisen SaiPa-osion kirjoittelijoille.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
vladille kyllä täältä propsit. Myös Musta Nuoli on mielestäni varsin hyvä kirjoittaja. Deko on pakko mainita, todella kypsää kirjoitusta nuoresta iästä huolimatta.

Edit. Unohtu, mutta ei yhtään vähäisempi kuin jo mainitsemani: -OO- hyvää tekstiä tulee ja taitaapi olla suunnilleen samoilta kulmilta kuin minäkin :)
 
Viimeksi muokattu:

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Palstalla on erittäin paljon loistavia kirjoittajia ja kaikki arvostamani mainitakseni tähän saisi latoa melkoisen nipun nimimerkkejä. Koko yötä ei kuitenkaan viitsi näppiksen kanssa ähertää, joten pidemmittä puheitta -> suurimmat rispektit menevät seuraaville:

Saikka Yksi aktiivisimmista JA:n Wild -faneista, joka panostaa viesteihinsä niiden laadusta päätellen paremmin kuin kunnolla. On myös erittäin hyvin perillä niistä asioista, mitä organisaatiossa tai sen ympärillä tapahtuu.

Henkka Paitsi että viljelee tekstiä ahkerasti Wings-osioon, kirjoittelee urakalla myös muihin NHL-ketjuihin. Ja aina täyttä asiaa, joten ei voi kuin arvostaa suuresti.

Musta Nuoli Mainittu tässä ketjussa jo useasti aiemmin, mutta mainitaan taas. Ei kirjoittele turhia one-linereita, vaan antaa ajatuksen laulaa kunnolla ja se näkyy myös viestien laadussa. Todella selkeä kirjoittaja enkä muista koskaan lukeneeni ko. nimimerkiltä sellaista viestiä, josta olisi jäänyt jotenkin "hämärä" mielikuva. Ajoittain myös sopivasti huumoria messissä.

Golden AWe Viihdyttävä kirjoittaja, jolta tuntuu löytyvän todella vankka tietopohja asiasta kuin asiasta. Tai sellainen mielikuva on ainakin tullut NHL-osion perusteella, kun sitä tulee enimmäkseen seurattua.

TML Kirjoittelee ahkerasti Maple Leafsin kausiketjuun, etenkin talviaikaan. Muuten ei juuri kyseisen organisaation tekemiset kiinnosta, mutta otteluraportteja on aina mukava lukea ja niiden väsäämisessä TML on palstan ehdotonta eliittiä.

Mängimies Tuntuu tietävän kaikesta kaiken - ainakin mitä tulee NHL:ään. Tiedä sitten onko tämä totta, mutta tällainen vaikutelma on muodostunut.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mängimies, aina pystyy olemaan lähes 100% neutraali eikä tsiigaa minkään värilasien takaa. Lisäksi perustelut omille mielipiteilleen on aika rautaisia, ei ole riidaanhaastaja ja pisteenä iin päälle, sillä on faktat aina hyvin hallussa(ja jos ei ole niin kiekasee sen myös heti). Arvostan.

Pula-Ajan Tretjak, tipahtaa aika lailla samaan kategoriaan ylläolevan kanssa. Itse olen ainakin kauden aikana nauttinut siitä että joku osaa kiihkoilunkin keskellä olla kriittinen ja analyyttinen omia vastaan esim. tappion jälkeen. Ja kiihkoilussahan ei ole kuitenkaan mitään pahaa.

Tarviiko vlad vielä perustella? No sanotaan sitten näin; palstan mahdollisesti paras asia-kirjoittaja.

Pavlovin Koira on niitä harvoja blegipuolen kirjoittajia kenellä tuntuu kuuppa kestävän kun tulee turpiin isobroidilta ja silti pystyy kirjoittamaan asiaa. Lisäpisteet lähtee siitä, että osaa kuitenkin sivaltaa em. tappion aikaisessa kirjoituksessa silti vastustajaa niin että on tyylikästä.

Leon, mä diggaan tän jäbän kirjoitustyylistä. Välillä se on karun tyly, välillä runoa lähtee kuin Shakespearen sulasta. Päästä päätyyn mutta kuitenkin pääosin hyvää ja jopa hauskaakin luettavaa aika-ajoin. Tämä on siis mahdollista jopa kerho-faneillekin. En tiennyt mutta toisaalta jäbä osaakin kirjoittaa niin ettei välillä tunnista minkä lipun alla se uskollisuus seisoo.

Omista pakko mainita rautainen Trio: BOL, tant gredulin, TQoFE, ne pirullisimmat böönat. Ekan kanssa on tullu väännettyä ties mistä ja vaikka kuinka kovaa mutta aina on respekti pysynyt lopussa. Täti Pervohan on tod.näk. monen HIFK-jäbän sukulaissielu tai mikälie voodoo-yhteys mutta en muista koska olisin ollut eri mieltä. Kuningatar on JA:n pahin sivaltaja eikä säästele ketään, hah. Mielipiteet on myös aika lähellä omia ja rautaisesti niistä pitää kiinni.

douppi, Sinner, hyviä juttuja. Maininnan arvoisia.

scholl, en ymmärrä miten joku ei voi digata. Pääsee kai sitten ihon alle jutuillaan. Plussaa Bayernin miehelle.

Veli OldShit, tuo alias VanhaPaska, tunnetaan myös jossain likaisissa piireissä stigu:na, saa lopussa säälipalkinnon. Sukulaissielu kaikinpuolin. Varmaan viskimiehiä sekin.

Ps. Vanha Len, pakko digata. Moni varmaan ei mutta mulle uppoaa. Tosin jos HIFK ottaa kakkoseen turkulaisilta, kieltäydyn tulemasta lukemaan sen juttuja. Osaa vittuilla.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt mua vituttaa, kun en laittanut koko listaani, vaan arvonnan kautta lyhensin sitä. Otanpa vapauden lisätä pari nimeä: fiftyeight, Rööri ja Risa. Hienoja ihmisiä ja siviilissäkin aivan samanlaisia kuin täällä.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Ferris. Vakuuttaa Capitals -ketjussa hyvällä kirjoittamisellaan ja tiedoillaan, ehdottomasti palstan kärkinimiä NHL:n puolella.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Eager, huh mitä työtä Barca-avauksen kanssa! Oli ketju mikä tahansa, taattua laatua. Aina. Flyers- ja Barca-ketjut ovat jo pelkästään tämän nimimerkin ansiosta seurannassa.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Uleåborgir, JHag und FASlapsi: Aivan huikeita veljiä kaikki kolme - Jatkiksen ykkösnyrkki suorastaan. Ilmiömäisiä juttuja, sanankäänteitä ja verbaalisia tykistökeskityksiä tulee ko. porukalta kuin oletettavasti eräänkin majurin märissä unissa konsanaan. Lakki - päästä!

Midnight Rambler: En tiedä, mistä tyhjyyden yöstä tai rinnakkaisuniversumista kaveri tupsahti hiljattain näkyvän valon havaintomatriisiin, mutta juttujensa perusteella on olemassa tasan kaksi vaihtoehtoa: 1) ao. nimimerkki on allekirjoittaneen kadonnut kaksoisveli tai 2) ao. nimimerkki on pöllinyt allekirjoittaneen pöytälaatikosta vuorosanalistan. Hieno mies joka tapauksessa!

Kirjoittelija: Ilmeisen taitava sekä älykäs kirjoittaja, joka on osoittanut omilla teoillaan ja sanoillaan, että kansankielinen vittuilu-termi on parhaimmillaan tulkittavissa sivistyneen ihmisen asiantuntevaksi ja tyylikkääksi sanankäytöksi.
 

Bronco

Jäsen
benicio on pitänyt tulla lisäämään tähän ketjuun jo kauan, nyt sain vihdoinkin aikaiseksi. Monesti tämä nimimerkki kirjoittaa omat ajatukseni aiheesta X nopeammin ja paremmin kuin minä. Kiitos näppäimistöni säästämisestä!
 
Viimeksi muokattu:

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Aika nostaa tätä selkääntaputtelijoiden ketjua. Keskityn nyt vain Jokereiden ja HIFK:n palstalle kirjoitteleviin.

Jokerit

profiler, lajitietämys aivan huippuluokkaa yhdistettynä erinomaiseen kirjalliseen ilmaisuun.

St_Patrick#16, hyvin perusteltuja mielipiteitä sopivalla edgellä. Ymmärtää lajista muutakin kuin vain perusteet. Kirjoittajana ns. hyvin peliä näkevä sentteri.

Deko, perusteellinen ja faktat hallitseva kirjoittaja, joka näkee selvästi vaivaa tehdä taustatutkimusta asioista, joihin kirjoituksissaan viittaa. Pakko arvostaa myös aktiivisuudesta. Lätkätermein varma ykköskierroksen varaus.

powerforward#7, kolmen edellisen sekoitus, hyviä kirjoituksia sekä pelistä että pelaajista.

bozik, mitä olisi Jokeripalsta ilman bozikia. Eipä juuri mitään.

Cobol, harmillisesti vähentänyt palstalle kirjoitteluaan, harvinaisen selväjärkinen ja asiantunteva.

sekolust, fiksu kaveri, jonka kirjoituksissa aiheesta riippumatta paljon asiaa. Pidän myös kaverin tyylistä tuottaa tekstiä.

Paljon löytyy asiajätkiä palstalla muitakin eikä vähäisimpänä: Flip#51, Mordjinn, P.R. 33, Ikijokeri aka Jack Daniel´s, Lager Lager.

HIFK

JHag: nicki voisi tulla sanoista "Jokereistakin hyvin argumentoiva gentleman" Kaverilla on malttia kuin Otolla ja sulkakynä taipuu ihailtavan akrobaattisesti. HIFK-palstan sanallinen ilmaveivaaja, jolla on kyky kirjoittaa asiaa olematta kuiva. Arvostan, kuten moni muukin.

Pisin Kääpiö 186cm, huomaan lähes poikkeuksetta ajattelevani asioista täysin samalla tavalla. Hyvin asiapitoisia ja perusteltuja kirjoituksia maustettuna itseeni hyvin uppoavalla huumorilla.

fiftyeight, kokemusta, näkemystä ja pitkänlinjan kiekkomies. Nähnyt asioita joista muut ovat vain kuulleet.

scholl, Vaikka tästä kaverista ollaan montaa mieltä, niin itse arvostan sitä, että seisoo raflaavien ja normeja rikkovien mielipiteidensä takana. Oman tiensä kulkija joka ei hymistele. Suora ja vaativa myös itseltään.

Axbor Nocturne, ihailen kaverin maltillista kykyä kirjoittaa kiekosta. Hyvä lajituntemus ja selkeä tapa kirjoittaa. Monta kertaa on virtuaalinen hattu lähtenyt päästä hänen kirjoituksiaan lukeneena.

BOL Paljon mielenkiintoisia näkökulmia ja hyvä kyky tuottaa luettavaa tekstiä. Huumorintaju lähellä omaani. Monesti on pistänyt suupielet ylöspäin ja nimenomaan hyvällä tavalla.

Pakko arvostaa myös koko HIFK-osiota aktiivisuudesta. Hyvää debattia päivittäin aiheesta kuin aiheesta.
 
Viimeksi muokattu:

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
scholl, Vaikka tästä kaverista ollaan montaa mieltä, niin itse arvostan sitä, että seisoo raflaavien ja normeja rikkovien mielipiteidensä takana. Oman tiensä kulkija joka ei hymistele. Suora ja vaativa myös itseltään.

Ihan sanasta sanaan samaa mieltä. En varsinaisesti muuten paina ketään nimimerkkiä koskaan mieleen, kenen juttuja tulisi erityisesti luettua, mutta schollin jutut juurikin noiden mainitsemiesi syiden takia kiinnostaa aina! Olen itseasiassa monessa jutussa vieläpä samaa mieltä hänen kanssaan. Häpeilemätön ja tietyllä hauskalla tavalla ylimielinen asioiden ilmaisu (varsinkin naisasioissa) on ehdottoman viihdyttävää luettavaa, enkä ärsyynny ollenkaan hänen jutuistaan, vaikken olisikaan siitä samaa mieltä. Propsit schollille myös siitä, etten ole nähnyt hänen koskaan ärsyyntyvän, vaikka piikkiä sataakin monesta suunnasta ajoittain.

Laitetaan nyt pari muutakin mielessä olevaa nimimerkkiä lähinnä sillä perusteella, ettei heidän kirjoitukset juuri koskaan aiheuta mitään negatiivisia tuntemuksia minussa heitä itseään kohtaan.

Benicio, Uleåborgir ja Grainger.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Nimimerkki lunden asiallinen tyyli miellyttää paljon. Yksi vuoden parhaimmista uusista kirjoittajista ehdottomasti.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nimimerkin tsajari tuotantoa olen lukenut ahkerammin nyt kesän olympialaisketjujen jälkeen, ja täytyy sanoa, että todella jalat maassa pitävä kommentoija, erittäin asiallisen ja rehdin oloinen kirjoittaja. Arvostan, vaikka en mitenkään hirmuisen kauan kaverin settejä olekaan lueskellut.
 

Fordél

Jäsen
Tähän on kyllä ihan helkkarin monta nimeä laitettavaksi ja vaarana on, että moni hyvä kaveri jää ulkopuolelle. Koitetaan nyt kuitenkin.

Pääpointtina on se, että itse arvostan erityisesti niitä, joiden kirjoituksista välittyy oma persoona. Tärkeää on myös se, että pystyy hyvään keskusteluun ja perustelemaan omia näkemyksiään vaikka oltaisiin ihan eri mieltä asioista. Lähinnä listattavat nimet löytyy niistä, joiden kanssa on tullut keskusteltua yleisellä puolella. Siellä kirjoittajasta saa jotenkin enemmän irti.

Toisaalta ihmisiähän tässä vain ollaan, joten osan kanssa sitä kuitenkin löytyy jotenkin sama aaltopituus helpommin ja osa ei vain jotenkin uppoa. Mutta vaikka ei uppoa niin ei silti tarkoita etteikö kunnioittaisi niitäkin kirjoittajia.

Näillä sekavilla mietteillä listataas tähän ainakin seuraavat ukot aakkosjärjestyksessä:

cottonmouth: Välillä tuntuu, että haetaan väkisinkin vastakkainasettelua ja kuittaillaan, mutta mikäs siinä. Hyvä ilmaisemaan itseään kirjoittajana. Arvostan myös humoristista otetta ja sitä jotakin fiksuutta/viisautta, joka kirjoituksista paistaa läpi.

Everton:
Jotenkin hyvä asenne tähän kirjoitteluun vaikkakin tuntuu, että pikkasen kyynisyyttä tai jotain väsymystä on tullut matkan varrella. Nykyään vielä enemmänkin letkauttelija ja piikittelijä, mutta hyvällä tavalla.

HN: Kiteyttämisen mestari. Kylmän viileä tapaus, joka tuo olennaisen esiin lauseella tai parilla. Kunpa pystyisi samaan.

Isaskar: Kirjoittaa nykyisin ehkä liiankin vähän. Jotenkin hyvin realistinen näkemys etenkin KooKoo:n asioista ilman turhaa hypeä tai toisaalta kyynisyyttä. Järjen ääni ja selkeä kirjoittaja.

J.Grönvall: Laadukkaita näkemyksiä lätkästä vaikka välillä loppuu into keskusteluun:)

JHag: Sana hallussa. Hyviä näkemyksiä ja erityisen hyvä tyyli kirjoittaa; pukea ajatukset sanoiksi ja höystää ne huumorilla. Arvostettavaa intohimoa punanuttuihin ja kaveria alkanut näkyä myös yleisellä puolella.

Sampio: Meillä on varmaan aika paljon sama arvomaailma ja maailmankatsomus. Arvostus tulee kuitenkin hyvistä keskustelutaidosta.

Se7en: Olen huomannut jotenkin ajattelevani Ilveksen asioista hyvin samalla tavalla kuin Se7ven. Mutta arvostus tulee siitä, että omaa paljon hyvää ja selkeetä näkemystä tupsukorvista.

siffa: Paljoa ei jaeta yhteisiä näkemyksiä, mutta pääosin pystytään keskusteluun. Kaikesta kiistasta huolimatta taustalta paistaa läpi kunnioitus, näin ainakin kuvittelen. Hyvä kirjoittamaan, kokemuksen ääni.

St Patrick #16: Laajaa näkemystä jääkiekosta ja osaa pukea ne hyvin sanoiksi sekä perustella näkemyksiään. Ei syyllisty turhaan provoiluun vaan osaa aidosti keskustella.

Tarinankertoja: Aika harvasta asiasta ollaan samoilla linjoilla ja pikkasen häiritsee se tietty kärkkäys, jolla asiat esittää. Ehdottomasti kuitenkin hyvin arvostettava kirjoittaja laajalla osaamisella. Tavallaan vie paljon ja haastaa, mutta antaa paljon ajateltavaa.

Ted Raikas: Sympaattinen, humaani ja huumorintajuinen kirjoittaja. Persoona, joita tarvitaan tuomaan väriä.

vlad: Osaa kirjoittaa hyvin omat näkemykset perusteluineen. Pystyy käymään hyvää keskustelua monesta aiheesta ja ottaa muiden näkemykset huomioon. Uskaltaa olla rehellinen. Niin ikään antanut paljon ajateltavaa. Arvostan.

+ Kaikki ne NHL, NFL- ym. puolen tyypit, jotka lähes yksikseen pitää jonkun seuran/lajin keskustelua yllä ja välittävät niistä tietoa. Arvostettavaa toimintaa!
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Minulla on monesti huvittanut sanoa tähän ketjuun tämä asia vaan en ole kehdannut. Tiedä vaikka pahimmillaan allekirjoitukseen joudun ja minä kun en kaipaa huomiota, niin ujona poitsuna olen jättänyt sanomatta. No sanotaan nyt.

Jos minulla oli täysi-ikäinen tytär, niin sanoisin hänelle, että tuolla Jatkoajassa on nimimerkki Fordél, ota siitä mies itellesi. Niin että hyvää vävypoika-ainesta.

Ei minulla muuta. Tättärää.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tuossa veli Käyttäjänimettömän viestissä on tosiaankin allekirjoituksen aihiot olemassa. Totuuden siemen toki kanssa, veli Fordélin ulosantia on antoisaa lukea, koska perusteet viesteille kuitenkin löytyvät ja muutenkin tuntuisi olevan järjissään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös