Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat Yhdysvalloissa 26.12.2017–5.1.2018

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2018, Buffalo' , aloittajana jalperi, 06.01.2017 klo 17.18.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Laine ja Puljujärvi edellisessä viestissä mainittujen lisäksi. Siis olettaen, että seurat päästävät ja ovat ehjinä.
   
 2. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Eeli Tolvanen
   
 3. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Eri asia on päästääkö Jokerit Tolvasta kisoihin. Mikäli päästää, missaa hän vähintään 5 matsia.

  Veikkaan että Tolvanen ei kisoihin lähde, matkustamista tulee nuorelle pojalle ihan tarpeeksi ilman yhtä p-amerikan reissuakin. Kun myös NHL-varaus on jo taskussa niin ei tarvitse sinnekään suuntaan antaa enää näyttöjä. Olympialaisissa pääsee sitten edustamaan Suomea.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Itse uskon, että jos Suomi saa kilpailukykyisen joukkueen haalittua, haluaa Eeli itse lähteä kisoihin enkä usko, että Jokerit (Jalonen) esteenä tuolle on. Ymmärrän sinänsä seuran näkökulman näissä asioissa, mutta näille nuorille kundeille menestyminen antaa myös hieman erilaista vivahdetta ja buustia kauteen. Pieni irtiotto Venäjällä reissaamisesta rakastaman lajin ohella voi tehdä Eelille vain hyvää.

  Toki tuo mahdollinen olympia-edustus voi sotkea tätä arvausta.
   
 5. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Eiköhän tuo Emil Oksanen myöskin tule kuulumaan lopulliseen kokoonpanoon.

  Dream Team hyökkäyksen osalta:

  Laine - Kuokkanen - Puljujärvi
  Tolvanen - Räsänen - Vesalainen
  Koivula - Heponiemi - Oksanen
  Ikonen - Kotkaniemi/Kupari - Ylönen
   
 6. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En muista yhtäkään KHL-pelaajaa, jota ei olisi seuran toimesta päästetty U20-kisoihin. Enkä kyllä näe mitään järkevää syytä miksi Jokerit ei Tolvasta päästäisi mukaan. En ole varma saako seura edes estää pelaajan osallistumista.

  Tietysti se on kokonaan toinen juttu jos pelaaja ei itse halua kisoihin kuten Saarela viime kisoissa, mutta Tolvasen kohdalla en jaksa tuollaiseenkaan uskoa.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä tuonne yksi Turkulainenkin mahtuisi mukaan.
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  No toki. Aina se tuppaa joku unohtumaan. Ja tuskinpa esim. Lainetta kisoissa nähdään, joten Jerry ottakoot sitten Tolvasen paikan kakkosesta ja Eeli Paten tontin ykkösestä.
   
 9. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Onko KHL:llä sopimus IIHF:n kanssa, että maajoukkueeseen pitää päästää, jos kutsu käy? Minulla on mielikuva, että sellainen sopimus on.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Kuokkanen pelannee tämän kauden AHL:ssä, joten hänen osaltaan kisoihin pääseminen on sitten Carolinan käsissä. Yleensähän AHL:stä on kisoihin päästy, mutta ei suinkaan aina.

  Laine ja Puljujärvi nyt tietenkään eivät kisoissa pelaa, mutta Suomen kannalta olisi pirun tärkeää saada kaikki NHL:n ulkopuoliset pelaajat mukaan. Jos sieltä nyt Kuokkanen ja vaikka Tolvanen otetaan pois, niin aika hampaattomalta vaikuttaa hyökkäys.
   
 11. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Tuo matkustusrasitus tuossa on se syy miksi itse olen epäileväinen kisoihin osallistumisesta. Koko kausi Jokereiden mukana idän reissuja ja todennäköinen Korean reissu helmikuussa. Onko tuohon päälle fiksua tehdä "vapaa-ehtoisesti" vielä yhtä matkaa jenkkeihin kesken ensimmäistä ammattilaiskautta? Itse sanoisin että ei, mikäli kauden päätavoite on olla iskussa pudotuspeleissä, kuten se kaiketi kuuluisi olla.

  Jos kisat olisivat Euroopassa niin en näkisi asiassa mitään ongelmaa.
   
 12. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tollasessa USA:n reissussahan vois hienosti yhdistyä joku Nashvillen GM & Co:n tapaaminen ajatellen jatkovuosia, joten tiedä vaikka ...
   
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuo on ihan relevantti pointti. Jokainen sen lopulta itse arvottaa. Jäädäkö suosiolla pois junnukisoista, jotta voit olla mahdollisimman terävänä tavoittelemassa paikkaa Olympialaisista ja keväällä seurajoukkueen ratkaisupeleissä vai lähteäkö mukaan vielä viimeisen (mahdollisesti) kerran omien ikätovereiden kanssa hakemaan menestystä ja kruunua omalle junnumaajoukkueuralle. Ei tuohon ole oikeaa tai väärää vastausta. On vain vastauksia. Paljon Tolvaselle pelejä kertyy joka tapauksessa tänä vuonna. KHL:n runkosarja + pudotuspelit, maajoukkueen olympialaisiin valmistavat ottelut + mahdollisesti itse kisat, kevään maajoukkueen valmistavat pelit + MM-kisat ja vielä mahdollisesti junnumaajoukkuepelit (ei valmistavia vaan pelkät kisat). Onhan siinä urakkaa, mutta nuoret jaksaa.
   
 14. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Miltä tämänhetkinen kisaryhmä näyttäisi?

  Vesalainen-Räsänen-Tolvanen
  Kuokkanen-Heponiemi-Koivula
  Turkulainen-Kotkaniemi-Oksanen
  Tuulola-Luostarinen-Nurmi

  Koppanen,Talvitie,Ylönen,Ikonen(vaikka kummatkin)

  Kuokkasen otin mukaan vaikka pelaakin tällä hetkellä NHL:ssä.

  Heiskanen-Välimäki
  Kotkansalo-Juolevi
  Vaakanainen-Jokiharju

  Salo,Reunanen,Räsänen

  Luukkonen

  Mitä mietteitä? Olenko ihan hakoteillä? Unohtuiko joku?
   
 15. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, Kalpa.
  Lainaus:
  Rasmus Kuparin vielä lisäisin tuohon.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Tuohon @mikkelson listaan lisäisin ainakin Linus Nymanin, Jesse Koskenkorvan ja Sami Moilasen, Kasper Kotkansalon ja Saku Vesterisen. Ja nimenomaan tuossa järjestyksessä. Näkisin etenkin Nymanin vahvoilla joukkueeseen. Puolustus on sen verran kova, ettei Kotkansalolla pitäisi olla mitään asiaa, mutta siinä noin kymmenen mahdollisen nimen joukossa kuitenkin.
   
 17. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Joni Ikonen myös on kisajoukkue spekulaatioissa mukana vaikka ei nyt vahvasti olekkaan aloittanut kautta.

  edit: näköjään olikin ketjujen ulkopuolella
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2017 klo 06.15
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ja siksi hän löytyykin nimimerkki mikkelsonin listalta.
   
 19. Mikael Pelzfuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Et @mikkelson ole ollenkaan pahasti kujalla. Tärkeimmät nimet ovat kyllä tuossa, mutta kyllä varmasti syksyn aikana joku yllättää positiivisesti ja joku vielä hyytyykin.

  Itse ainoastaan näkisisin sentterihierarkian eri tavalla. En osaa pitää Räsästä minään hyökkäyksen dynamona, joten minun papereissani hän olisi kolmossentteri. Heponiemi on polkaissut kauden käyntiin aika jäätävällä tahdilla ja laittaisin hänet tarjoilemaan lättyjä Tolvaselle. Jesperi Kotkaniemi on myös aloittanut kauden todella hyvin ja mielestäni hän sopisi kakkosen keskelle.

  Edit. Puolustukseen kyllä riittää miesten sarjoissa menestyneitä ja ykköskiekalla varattuja kavereita, mutta olisihan se hienoa, jos 16-v Mikko Kokkonen onnistuisi kampeamaan itsensä koneeseen. Niklas Nordgren voi olla myös mielenkiintoinen nimi, jos nousee vakituisesti HIFK:n edustukseen.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2017 klo 00.31
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tästähän on ollut täällä paljon puhetta aiemminkin. Varsinaista selkeää ykkössentteriä ei Suomelta tänä vuonna löydy, mutta Räsäsen yhteinen historia Tolvasen ja Vesalaisen kanssa puoltaa hänen paikkaansa siinä. Räsänen on varsin fiksu ja työteliäs sentteri vaikka ei mikään näyttävä virtuoosi olekaan edellisten mestarijoukkueiden kärkisenttereiden Teräväisen tai Ahon tapaan. Heponiemi, Kupari, Kotkaniemi ja Ikonen ovat enemmän sellaisia yllämainittujen kaltaisia nimiä, mutta kyllä Räsäsellä tuolla paikkansa on. Sellainen tämän sukupolven jarkkoimmonen.
   
 21. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, ManU, Vaasan Sport, TPS
  Yksi kaikkien aikojen joukkueista. Tänä vuonna kisoissa nähtäneen myös Jesse Puljujärvi, näin väitän.
   
 22. adolf Jäsen

  Eemeli Räsänen on nostanut mahdollisuuksiaan alkukaudella päästä kisajoukkueeseen. Ihan älytön tilanne kyllä tuossa puolustuksessa kun Suomi saisi kasattua 2 täyttä pakistoa ja niistä se toisiksi paraskin olisi ihan helposti sellainen millä voisi taistella mitalipeleihin asti.
   
 23. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Harmi, että pakisto on niin kova. Olisi mukava nähdä JYPin pakistoa liidaava Anttoni Honka mukana, vaan taitaa tulla kisat liian aikaisin jotta ehtii myymään itsensä kisakoneeseen.
   
 24. Ralph Jäsen

  Harjoitusturnauksessa Venäjällä seuraavalainen joukkue. Noin kolmasosa pelaajista kerholaisia.

  Maalivahdit:
  1 Luukkonen Ukko-Pekka, HPK Hämeenlinna
  31 Halonen Niilo, HIFK Helsinki

  Puolustajat:
  4 Salo Robin, Sport Vaasa
  5 Reunanen Tarmo, TPS Turku
  7 Juolevi Olli, TPS Turku
  23 Vaakanainen Urho, SaiPa Lappeenranta
  25 Laavainen Roope, HPK Hämeenlinna
  32 Niemeläinen Markus, HPK Hämeenlinna
  37 Almari Niclas, HPK Hämeenlinna

  Hyökkääjät:
  10 Turkulainen Jerry, JYP Jyväskylä
  12 Koivula Otto, Ilves Tampere
  13 Vesalainen Kristian, HPK Hämeenlinna
  15 Koppanen Joona, Ilves Tampere
  19 Tuulola Eetu, HPK Hämeenlinna
  21 Nurmi Markus, TPS Turku
  24 Ylönen Jesse, Espoo United
  27 Ikonen Joni, KalPa Kuopio
  28 Kupari Rasmus, Kärpät Oulu
  29 Luostarinen Eetu, KalPa Kuopio
  33 Innala Jere, HPK Hämeenlinna
  34 Kotkaniemi Jesperi, Ässät Pori
  35 Talvitie Aarne, Espoo United
   
 25. Pewros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Paras pakki ja paras hyökkääjä pois ymmärrettävästä syystä, mutta silti hyvä joukkue kasassa.