HPK mediassa

  • 1 278 781
  • 6 333

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Sillälailla. Ammattimies tämä meidän toimari. Sihvonen kirjoittaa jutun ja toimari menee facessa haukkumaan journalismin tasoa. Alla linkki Twitteriin kyseiseen tapahtumaan.

Samuel Savolainen Twitterissä: "Mielenkiintoista tämäkin. Alin kommentti Hämeen Sanomien Facebook-sivulla @PetteriSihvonen analyysiin HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivaselta. Näin ilmeisesti käy, kun paikallislehti ei kannusta tai kirjoita kaudella alisuorittaneesta joukkueesta mukavia juttuja.… https://t.co/PgAgLviwNZ"

Pakko sanoa, että mä häpeän. Osoittaa vaan Sihvosen pointin, että ei ole ammattimies nyt puikoissa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Eikös tämä Toivanen ole aiemminkin kommentoinut somessa jotain sellaista mikä olisi kannattanut jättää ihan omaan arvoonsa?

Some ei vaan sovi kaikille.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Olisi saanut Toivanen jättää tällaisten kommentoinnin. Aivan turhaa vastata tuollaisiin. Ymmärrän että menee silti ihon alle, aivan copy pastea siitä mitä on Sihvonen ja Savolainen vikissyt koko kauden. Otsikko muuttuu ja järjestys, mutta sisältö sama. Ymmärrän että joku Urheilulehti sellaista jankkaa, se on heidän linjansa. Mutta nyt on kyse Kerholle tärkeästä paikallismediasta. Käsittääkseni Kerho pistää aika sievoisen summan otteluidensa markkinointiin lehden välityksellä ja samalla toimittaja kirjoittaa että kaikki on paskaa paitsi kusi. Toki paikallismedia saa kritiikkiä antaa ja pitääkin ja sitä pitää myös osata ottaa vastaan. Mutta jos koko kausi jankataan ja jankataan niin se on eri. Lisäksi Sihvosella on oma käsitys joka on ainoa totuus ja tie toimia ja sitten kun Toivanen kävi sanomassa, että meillä on eri tie toimia niin se ei käy. Sitten kun toimittaja alkaa vittuilemaan että tekisi paremmin hommat niin on se aikamoista. Eikä tämä tilanne palvele yhtään meitä faneja tästä eteen päin, päin vastoin. Siellä kun paikallismedia ja seura on napit vastakkain, niin ei ole hyvä juttu. Lisäksi lähes jokaisella kiekko persoonalla on mennyt vati nurin Sihvoseen, eli kertoo miehestä jotain. Ihme että näitä juttuja saa vielä tehdä, mutta onhan tuo tullut alas päin lujaa. Seuraavaksi sitten johonkin Kajaanin paikallis lehteen kirjoittaa Hokkista.

Mitä tulee tuohon viiden vuoden strategiaan niin se on mitä on. Mielestäni se julkaistiin liian äkkiä sillä organisaatio on vieläkin jälleenrakennus vaiheessa. Kolme vuotta on mennyt tuon strategian aikana ja sinä aikana on vaihtunut yhtiömuoto, toimari, valmentajat, pelaajakoordinaattori kaksi kertaa ja ketjullista pelaajia lukuun ottamatta koko rosteri. Ensin pitäisi saada seura balanssiin ja sitten vasta tehdä strategioita.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En ole Hämeen Sanomien juttua lukenut ja siihen on tasa yksi syy. Syy on se, että minua vituttaa ylikaiken Hämeen Sanomien nykyinen tyyli kilpailla Seiska-lehden asiakkaista. Tämä Savolainen saa ihan itse katsoa peiliin (jos ylipäänsä kiinnostaa.. tuskin). Lehdestä on tehty pahainen huhu-palsta ja skandaalinen hakuinen klikkipalvelu. Ei tietenkään toimarin tulisi kommentoida mitään somessa, mutta mielestäni ihan hyvä näpäytys. Kyllähän paikallislehteä viedään ihan väärään suuntaan tuolla tavalla. Kritiikkiä saa esittää, mutta ei se voi olla parin ihmisen sotaa seuraa vastaan. Kaikenlisäksi toisella intressinä katkeruus ja toisella riidanhalu.

Itseäni ei kiinnosta paskaakaan Sihvosen ja vielä vähemmän Savolaisen jutut. Tästä syystä en Hämeen Sanomia seuraakaan...
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos Toivasen vuodatus on kirjoitettu tuhdissa humalassa, voin sen hyväksyä – muussa tapauksessa se on ainoastaan nolo ja typerä.

(Itse en löytänyt Sihvosen kirjoituksesta asiavirheitä)
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Kummallista kirjoittelua osalla täällä. Sihvonen on edelleenkin asian ytimessä niin kuin on ollut koko kauden ja kritiikki on täysin oikeellista, nuo Kerhon ongelmat ovat tosiseikkoja. Harmi kun on kyseessä Sihvonen, niin täälläkin voidaan vetää hänen havainnoiltaan mattoa alta vain siksi, että on kärkäs kirjoituksissaan ja nimeltään Petteri Sihvonen.

Toivanen ei kyllä näytä hallitsevan mediaa ollenkaan, kannattaisi pysyä poissa somesta kokonaan jos ei kykene siellä toimimaan niin kuin hänen asemassaan kuuluisi. Pelle mikä pelle. Mua vähän hävettää sun puolesta.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Se on totta, että Sihvonen ja Savolainen ovat kyllä vahvasti ns. yhden totuuden miehiä, mutta ei silti minun mielestäni ammattimaisen toimarin pitäisi lähteä huutelemaan tuolla tavalla vaikka kuinka vituttaisi. Ja kun tämä ei ollut vielä ensimmäinen kerta niin kyllä Toivasellakin on tutkiskelun paikka, että menikö nyt ihan kuten piti.

Ja tietysti jos oikein julmasti ajattelisi niin voisi kyseenalaistaa kuinka vakaalla pohjalla tuo strategia edes oikeasti on jos toimarin sitä pitää noin ärhäkästi puolustella facen kommenttiosioissa.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
En nyt tiedä onko Sihvonen ihan tosissaan, mutta tuossa kyseisessä artikkelissa ihmettelee miten Viitaluoma sopii Kerhon strategiaan tuoda joukkueeseen nuoria lupaavia pelaajia jotka edelleen poikivat kasvattajakorvauksia. Eihän nämä nyt liity mitenkään toisiinsa. Eihän nyt jumalauta koko jengi voi olla jotain 18-vuotiaita pojan kloppeja vaan kyllä joukkue vaatii myös kokemusta kentälle ja koppiin. Kapanen jätti ison aukon jota ei heti paikattu ja siihen hätään hankittiin Viitaluoma.

Se että Vili on pelannut paskalla tasolla voi ollakin kritiikin aihe ja heittää kysymyksiä onko kaveri sopiva siinä roolissa mihin on hankittu. Mutta selvästi huomaa että negaa yritetään kaivaa ja provosoida aina kun mahdollista. Tässä vaan mentiin mielestäni vähän metsään.

Rooli on kyllä edelleen vahva johtavalla.

Edit. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että toimarin ei pitäisi näitä heittoja jossain Facebookin kommenttiosiossa mennä huutelemaan. Ei ole ensimmäinen kerta kun kaveri tulee ulos näillä somekommenteillaan. Syksyllä viimeksi huudeltiin kuinka koirat haukkuu ja karavaani kulkee ja mitä näitä nyt on ollut.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
kertokaa nyt missä päin Facea tuon kommentointi on tai sen sisältö, kun ei nyt ainakaan minulle tunnu löytyvän mistään ?
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja nyt käydään meikäläisen päälle, kun en suu vaahdossa hauku toimaria ja kehu Sihvo&Savo-duoa.

Miettikääpä nyt itse, minkä roolin Sihvonen on itselleen asettanut. Julkinen vittuilija, mikä käyttää alueen suurinta mediaa alustana. Kaverina HäSan mies, joka on muuttanut lehden huhu-klikki-lehdeksi. Voi asemansa turvin kritisoida ja arvostella peliä heti kun menee hiukankin heikommin. Sihvonen voi julkisesti avautua ja haukkua kaikkea, mitä hän ei "johtavana jääkiekkoanalyytikkona" muka ymmärrä! Mutta käytännössä säännöllisesti luo HPK:lle negatiivista mainetta ja ilmapiiriä. Lapsellinen ajojahti hänellä on ollut käynnissä seuraamme kohtaan jo pitkään.

No toki journalistin tehtävä on kaivella, pohtia ja tarvittaessa kritisoida asioita, mutta koskas Sihvonen on kirjoittanut mitään positiivista Kerhosta? Mikään hänelle ei kelpaa, paitsi ehkä kaverinsa Kerttulan palkkaaminen tai itselle jokin huipputehtävä (mihin ei onneksi tulla palkkaamaan). Toisinsanoen tapahtuu HPK:ssa mitä tahansa, niin perusnegatiivinen Sihvonen on paikalla arvostelemassa. Mitä huonommin menee, niin enemmän vaan innostuu. Luulee ehkä tekevänsä Hämeenlinnalaiselle kiekkoilulle palveluksen paljastamalla salaliitot ja kertomalla kuinka pitäis tehdä. On muuten hemmetin helppoa jälkiviisaana kyseenalaistaa muutamat epäonnistuneet pelaajahankinnat. Onnistuneita ei luonnollisesti tarvi kommentoida. Ärsyttävä tyyppi ja vaikka jossain asioissa pointtia olisikin, niin ampuu itseään jalkaan ja tehnyt itsestään pellen.

Ja edelleen olen sitä mieltä, että toimarilta harkitsematonta lähteä tuolle linjalle, mutta en mä henk.koht. näe tuota kovin vakavana juttuna. Ei tää oikeesti niin vakavaa aina ole. Tiukkapipot on erikseen... Huomaa täälläkin kuinka menestyskiimaista porukkaa on fanitkin, kun ei kelpaa kuin paras ja heti on puukkoa selässä kun vähän sakkaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kritisoida saa ja pitää, myös paikallismedian, mutta silloin pitää myös olla jotain kättä pidempää eikä vaan räksyttää vierestä niin kuin nyt Sihvosella "yllättäen" on tapana.

Tuollaisen typerän vihjailun, henkilöönmenevän vittuilun ja lässytyksen sijaan voisi edes kerran elämässään yrittää olla rakentava tai vaikka ottaa asioista selvää - kuten journalistien joskus on pitänyt - ja vaikka tehdä jonkun parannusehdotuksen tai oikeasti sellaisen jutun kuin urheilutoimittajan pitäisi. Miksei samaan lauseeseen strategiasta mainittu esimerkiksi erinomaisesti onnistunutta Vesalaista tai Tuulolaa, sekä omien poikien nostoa kokoonpanoon? Mutta kun jälkikäteen on AINA niin helvetin helppoa huudella sieltä milloin kenenkin selän takaa ja iskeä puukkoa milloin minnekin. Täähän nyt on tietysti maan tapa ja siksei täällä kukaan viitsi koskaan edes yrittää tehdä mitään; jos meneekin vituiksi niin se puukon määrä on aivan käsittämätön ja jos meneekin putkeen niin silloin sen pitikin mennä, helppoahan se oli.

Kaikki Kerhoa seuraavat tietävät, että tämä kausi meni aivan vituiksi ja ne kauden alussa otetut riskit realisoituivat karmealla tavalla. Mutta sen sijaan että taas huudellaan samaa paskaa mantraa urheilujohtajista ja strategioista, voisi vaikka avata syitä miksi se kausi sitten meni vituiksi ja mikä tuossa strategiassa nyt oikeastaan oli vialla? Mitä Sihvosen mielestä olisi pitänyt tehdä toisin ja miten strategia olisi pitänyt määritellä silloin 2015? Tai vaikka jo silloin, kun joukkue julkistettiin, tehdä esimerkiksi oma SWOT-analyysinsä, johon näitä kauden aikaisia kirjotteluja voisi peilata. Vai onko se vaan sittenkin helpompaa olla captain hindsight?

Mutta jos ja kun ei asioista tiedä mitään, eikä halua ottaa selvää esimerkiksi ihan vanhan liiton haastattelujen kautta, niin tuotos on vain tuollaista tyhjänpäiväistä huutelua. Ja todellakin, näistä jutuista paistaa niin räikeästi läpi Sihvosen antipatiat HPK:n nykyorganisaatiota vastaan, että huh. Taas nostettu Kerttulakin mukaan, miksi ihmeessä? Niinjoo ja Örebro, jossa Kerttula on nyt skouttailemassa on muuten vaarassa tippua SHL:stä eikä varmasti pääse pudotuspeleihin, jotta mitähän Sihvonen siitä kirjottaisi? Pelaajahankinnat siellä Mannista lukuunottamatta aivan vihkoon.

Olen itsekin erittäin kriittinen Kerhon nykytoimintaa kohtaan ja sieltä löytyy helpollakin tonkimisella paljon epäkohtia, joihin olisi mukava kuulla jonkinlaista taustoitusta ja selitystä, mutta jostain syystä näitä ei koskaan edes paikallislehdessä eritellä vaan mennään kliketiklik, copy/paste avautumisilla. Mikä rooli tuolla "toimituksella" on, jos sinne paskotaan vain jotain omaa agendaa ilman mitään journalistiikkaa? Ihme touhua kaiken kaikkiaan, mutta sitä kai tää sitten tänä päivänä on.

Ja siitä olen täysin samaa mieltä, että ei toimarin tarvitse näitä ulosteita mitenkään kommentoida. Varmasti henkilökohtaisella tasolla ongelmat näiden kahden välillä, eikä se varmasti ketään yllätä. Jonkun pienen some-koulutuksen voisi toimarille pitää.

edit. tuli vielä mieleen tuosta lainauksesta, että jos Sihvoselta kysyttäisiin koska se on lyönyt Kerhon mestaruuden puolesta vetoa, niin vastaukseksi tulisi varmasti "kerran, kaudella 2005/2006".
 
Viimeksi muokattu:

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Sihvonen vinkuu urheilujohtajan puutetta ja kehuu Kerttulan kirjoitusta aiheesta. Mites noi Sportit, Tepsit ja Tapparakin, joilla on urheilujohtajat, ja joku huippukin vielä. On tainnu niissäkin pari pelaajaa käydä kokeilemassa vaan ja vaihtuakkin.

Että silleen...
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän Sihvosen kirjoituksissa on ihan aiheellistakin kritiikkiä mutta seassa on myös paljon turhaakin kritisointia. Tuntuu, että kaikki mitä HPK:ssa tehdään on väärin. Kaikki se mitä ei tehdä, kuten Sihvonen haluaisi on huonosti tehty. Sihvonenhan on aikoinaan sanonut, että hän ei ymmärrä miksi joku kannattaa jotain tiettyä seuraa ja huutaa katsomossa. Sihvonen on tyytyväinen siihen, että pelissä pelataan tietty määrä viivelähtöjä tai muita taktisia kuvioita, voitosta viis.

Sihvosen ongelma on se, että hän ei näe tai halua nähdä asioita yleisön näkökulmasta. Siksi lähes kaikki päätökset joita seurassa tehdään, ovat hänen mielestään vääriä tai vähintäänkin outoja. Strategiassa on linjattu, että nuoria pelaajia ajetaan sisään ja kasvatetaan heistä laatupelaajia. Tämähän on hyvä asia mutta Sihvosen mielestä heti tehdään virhe, kun hankitaankin joku yksikin kokenut pelaaja.

Täytyisihän sitä sen verran edes yrittää ymmärtää, että tässä tehdään juttua suurelle yleisölle eikä pelkästään tanssita jonkun "analyytikon" mukaan. Se on taktisesti varmaan hienoa, kun pelissä toistuu tietty määrä viivelähtöjä tai, että hyökkäysalueella pelataan hyvää kulmapeliä. Fakta on kuitenkin se, että suurin osa yleisöstä ei tajua tämän päälle yhtään mitään, eikä edes välitä. Voitot ja kiinnostava joukkue ovat ne jotka saavat ihmiset hallille. Ja juurikin esim. Sihvosen kritisoima Karjalainen on tälläinen pelaaja jota ihmiset tulevat katsomaan, halusi sitä tai ei.

Ja todellakin, helppoahan sitä on jälkikäteen arvostella, että kuinka hankinnat ovat menneet pieleen. Kaikissa hankinnoissa on kuitenkin aina lähtökohtana se, että he onnistuvat ja ovat nimenomaan vahvistuksia joukkueelle. En itsekään ole tyytyväinen, kuten ei varmasti moni muukaan, HPK:n strategian tämän hetkiseen toteutukseen mutta on suorastaan lapsellista alkaa haukkumaan kaikkea mahdollista. Kritiikkiä saa kyllä tietysti esittää, mutta rajansa siinäkin on.

Kyllähän näitä Sihovesn purkauksia voisi jo ajojahdiksikin HPK:ta kohtaan kutsua. Kyseessä, kun on vielä paikallislehti niin suuren yleisön silmissä tuollaiset jutut voivat saada aikaan isoakin vahinkoa. Satunnainen katsoja voi jutun luettuaan ajatella, että seura on lähes kaaos tilassa ja jätää pelissä käymisenkin vähemmälle.

Toimitusjohtaja voisi sen sijaan jättää kommentoinnin näihin juttuihin kokonaan pois, turha lähteä heittämään lisää bensaa liekkeihin. Ja hänhän on omat vastauksensa aiemmin jo antanutkin, kun kävi taannnon kiekkokiukaan vieraana.
 

suklaasydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Natus Vincere (CS2), Tottenham Hotspur
Kaikille, ketkä näkevät Sihvosen tekstit noloina avautumisina tms., niin itse ainakin olen enemmän huolissani siitä, että liigaseuran toimitusjohtaja päättää kommentoida tähän lällättelyllä ja "heitterit heittaa" -tasoisella vastauksella. Olisi vaikka ollut vastaamatta ollenkaan jos kokee olevansa noiden yläpuolella tai sitten vaikka täältä, internetin jääkiekkokeskustelupalstan kommenteista, saanut copypastettua edes jonkunlaisen substanssia sisältävän kritiikin.

Ollaanko me jossain rinnakkaisulottuvuudessa, kun ammattilaiset heittävät tuollaisia kommentteja ja anonyymit nimimerkit kommentoivat asiallisesti?
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
@disco-stu lta hyvä nosto toi omien poikien nostaminen. Silloin kun Vainio, Leino ja Virta lähtivät, niin Urheilulehdessä sitä ihmeteltiin ja haukuttiin Kerho pystyyn tämän asian takia. Nyt kun on iso liuta omia ja muidenkin poikia, niin voidaan sitten haukkua kun hommattiin kokemusta. Enemmän Sihvosen juttuja kun seuraa niin tekee niin taikka näin niin aina mies tulee raadolle raiskaamaan. Joskus tehty jopa niin kuin Sihvonen on sanonut, niin silti löytyy aina toinen syy motkottaa. Toki edelleen Toivasen heitterit heittaa kommentit on perseestä, mutta Sihvonen on heitteri ja lisäksi hän on alueen paikkallis lehdessä huutelemassa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Luin nyt ton Sihvosen tekstin. Ihan aina ei osaa sanoa, minkä roolin ottaa vai ottaako mitään. Fiksu kaveri kun osaa vaihdella väriä kameleontin lailla miten kulloinkin sattuu tehtävänkuvaan sopimaan.

Tuo nyt oli jossain määrin asiapitoinen, pari pientä mutkat suoriksi vetävää alakoukkua sisältänyt sihvosmainen teksti. Ei tuollaiseen kannata toimarin hirveesti energiaansa tuhlata.

En toki tiedä onko meneillään joku kyräily paikallismedian ja seuran välillä. Sen kyllä tohdin sanoa, että harvalla Liigapitäjän medialla on näin kova voimakaksikko tuottamassa sisältöä kiekkomediaan. Sihvosella ja Savolaisella on kuitenkin kokemus, näkemys ja halu tehdä syventyvää kiekkojournalismia ja pohtia peliä että kokonaisuuksia ilman vahvoja ilmaisullisia kahleita.

Tai ainakin itte tuli eksyttyä HäSan sivustoille ja Kiekkokiukaan pariin useamman kerran kauden aikana. Ainoa ei-Ässäpitoinen media mitä on tullut seurattua.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ollaanko me jossain rinnakkaisulottuvuudessa, kun ammattilaiset heittävät tuollaisia kommentteja ja anonyymit nimimerkit kommentoivat asiallisesti?
Tämän meinasin lisätä tuohon omaan vuodatukseeni myös, koskien siis sekä ammattitoimittaja Sihvosta että ammattitoimari Toivosta. Jos nuo molemmat huutelut olisivat olleet täällä niin homma ihan bueno, mutta nyt oli voorumi hieman toinen ja molemmilla jonkinlainen vastuu sanomisistaan.

edit. pannaan vielä @aceman81 että nimenomaan jostain paikallisesta mulkunmittailusta lienee kyse, sillä todistetusti Savolainen&Sihvonen kaksikolla on kyky tehdä myös laadukasta journalismia jos haluaisivat. Eikä Sihvosen asiantuntemusta itse pelistä sinällään kukaan kai kritisoikaan, vaan tuota kaikenlaista ulkopelillistä huutelua, josta herralla taas ei ole yhtään mitään kompetenssia huudella, kuten mm. fanituksen kommentoinnista voi hyvin huomata. Suutari pysyköön lestissään, sano.
 
Viimeksi muokattu:

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Kummallista kirjoittelua osalla täällä. Sihvonen on edelleenkin asian ytimessä niin kuin on ollut koko kauden ja kritiikki on täysin oikeellista, nuo Kerhon ongelmat ovat tosiseikkoja. Harmi kun on kyseessä Sihvonen, niin täälläkin voidaan vetää hänen havainnoiltaan mattoa alta vain siksi, että on kärkäs kirjoituksissaan ja nimeltään Petteri Sihvonen.

Toivanen ei kyllä näytä hallitsevan mediaa ollenkaan, kannattaisi pysyä poissa somesta kokonaan jos ei kykene siellä toimimaan niin kuin hänen asemassaan kuuluisi. Pelle mikä pelle. Mua vähän hävettää sun puolesta.
Kyllähän Toivasella on opittavaa vielä toimitusjohtajuudesta. Se kun on paljon muutakin kuin management by excel tai asiakkaiden kanssa myyntireissuja. Toivasesta odotan kyllä uuden liiton toimaria, joka osaa käyttää viestintävälineitä ja jolla on moderni selkeä linja niin myönteisen kuin kielteisenkin kritiikin suhteen. Sihvosella nyt on provosoiva tyyli. Vaikka asiaakin mahtuu mukaan, niin kyllä siellä on myös melkoista höttöä ja arvuuttelua.

Kritiikki on taitolaji. Ja se ei nyt tunnu olevan vahvuusalueita ei Sihvosella eikä Hämeensanomilla. Kritiikki ei ole pelkkää arvostelua, vaan syyseuraus-ketjujen havainnoimista ja palautteen antamista. Tämä paketti ei nyt oikein ole näillä vesseleillä hallussa. Yksi syyllistyy kohtuuttomaan liioitteluuun (argumentointivirhe), toinen herkkänahkaisuuteen (viestinnän osaamispuute?) ja kolmas osapuoli on hakannut viestinnälisen ja toimituksellisen linjansa jotenkin kiveen ja yhden kortin varaan (epäonnistunut journalistinen linjaus). Tosin en itse pääse maksumuurin taakse, mutta muutamat jutut ovat olleet journalistiselta tasoltaan kohtuu heikkoja.

Joten. Nyt sormi pystyyn: Sihvonen jatkakoon räksyttämistään, HäSa ottakoon hieman ammattimaisemman otteen urheilutoimitukseen ja Toivaselle annan vain vinkin - anna olla - älä ole aktiivinen kuin niissä asioissa, jotka syntyvät omasta aloitteesta ja ovat siten omassa halussa. Itse en vaivautuisi kommentoimaan Häsa + Sihvonen Co:ta, mutta räksytysteeman mukaisia aiheita nostaisin esiin omista lähtökohdistani.
- Esim. jos Sihvonen räksyttää urheilutoimenjohtajan puutteesta, nostaisin itse aiheeksi avoimena kysymyksenä millainen urheilujohtaja-malli voisi sopia Kerholle ja esittäisin muutaman huomioitavan tekijän, jotka vaikuttavat keskusteluun (esim. talousnäkökulma, mitä saadaan näkökulma ja miten sitä mitataan/arvioidaan -näkökulma, organisatorinen näkökulma jne.).
- Jos Sihvonen räksyttää pelitavan muutoksista, nostaisin esiin valmennuksen roolin ja vastuutuksen/valtuutuksen.
- Jos Sihvonen räksyttää päävalmentajan vallasta, nostaisin esiin Kerhon organisatorisista haasteista pienenä seurana ja tahtotilasta hyödyntää kaikkien osaamista oikeissa kohdissa ja siitä seuraavista haasteista jne.
Kaiken kaikkiaan Toivanen on avainasemassa viestittämällä seuran avoimuudesta ja sivuuttamalla vikinän ja valituksen, mutta nostamalla vikisijöiden isompia teemoja esiin.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olisiko Sihvosella aika paljon imelää jälkiviisautta? Se on muuten helpoin viisauden laji.

Mitä vikaa on HPK:n tavoitteissa? Tavoitteisiin ei aina päästä, koska vastustajatkin yrittävät kovasti.

Mitä vikaa on strategian pelaajien kasvattamis- ja kehittämisajatuksessa? Jumankauta, miten hienosti se on onnistunut esim. Vesalaisen, Palveen, Tuulolan ja Turusen tapauksessa.

Miksi joukkueeseen ei saisi hankkia kokenutta ja menestynyttä entistä omaa luottopelaajaa? Pitäisikö siis pelata vain lahjakkailla junnuilla? Eikö hyvässä joukkueessa nimenomaan tarvita myös kokemusta?

Tietysti olisi hyvä, jos rahaa olisi enemmän. Voitaisiin tehdä tapparat ja peluuttaa ykkösketjun äijiä nelosessa. Resurssit huomioon ottaen joukkueen johdon ja valmennuksen yritys on ollut hyvää. Jälkeenpäin on vain niin helppo nostaa epäonnistumiset esiin ja unohtaa onnistumiset. On niin helvetin helppoa olla jälkiviisas.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyviä pointteja täällä, mutta edelleen pistää yksi asia vereni kiehumaan. Miksi helvetissä Sihvonen on ottanut itselleen aseman olla se räksyttäjä? Ei kukaan edes osaa odottaa häneltä rakentavaa kritiikkiä tahi positiivista kirjoittelua liittyen Kerhoon. Miksi? Mitä hän luulee saavuttavansa sillä, että mustamaalaa seuraa, joka on olevinaan hänelle tärkeä. Vai onko ollenkaan? Kirjoittaako HPK:sta vain siksi, koska nyt sattuu asumaan täällä ja mistään muualta ei töitä saa... mun puolesta voisi muuttaa pois!
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Hyviä pointteja täällä, mutta edelleen pistää yksi asia vereni kiehumaan. Miksi helvetissä Sihvonen on ottanut itselleen aseman olla se räksyttäjä? Ei kukaan edes osaa odottaa häneltä rakentavaa kritiikkiä tahi positiivista kirjoittelua liittyen Kerhoon. Miksi? Mitä hän luulee saavuttavansa sillä, että mustamaalaa seuraa, joka on olevinaan hänelle tärkeä. Vai onko ollenkaan? Kirjoittaako HPK:sta vain siksi, koska nyt sattuu asumaan täällä ja mistään muualta ei töitä saa... mun puolesta voisi muuttaa pois!
Sihvonen on sen ottanut, kun se on hänelle annettu? Vastaräksyttäjälle ja taitavalle kirjoittajalle lienee tilausta?
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Vastaräksyttäjälle ja taitavalle kirjoittajalle lienee tilausta?
Saattaisi ollakin, mutta Kerhon toimitusjohtaja ei tunnu tälläinen olevan, vaan hänen olisi kyllä parempi olla tuolla somessa kommentoimatta näitä Sihvosen juttuja ainakaan tuolla tasolla mitä nyt nähtiin.

Sihvosen motiiveja näille räksytyksilleen on vaikea arvioida, mutta vaikuttaa sellaiselta ihmiseltä, että hykertelee tällä hetkellä itsekseen, että sai toimarimme provosoitumaan ja ainakin pienimuotoisen kohun aikaiseksi Kerhokannattajien keskuudessa.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Sihvonen on journalisti. Hän kirjoittaa varmasti niin paljon kritiikkiä tai posia minkä sillä hetkellä kokee tarpeelliseksi. Tätä linjaa tukee käsittääkseni lehden päälliköt. Ei Hämeen Sanomat ole mikään Kerhon äänitorvi. Eikä lehden linjan ja mielipiteiden tule olla minkään tahon tai toimijan ostettavissa.

Olisin HPK:n omistajana tai hallituksen jäsenenä erittäin huolissani, jos yrityksen toimitusjohtaja omaa näin heikon kauden jälkeen nollatason kykyä ottaa kritiikkiä vastaan. Kaikkein pahinta, mikäli Toivanen ei edes ihan oikeasti ymmärrä, mistä ja miksi kritiikkiä tulee. Lapsellista. Nyt Toivasella on totisesti tekojen aika. Myötätuulessa on helppo toimarin loistaa. Kun tulee vaikeaa, silloin mitataan ammattitaitoa ja kykyä sietää.

Ensimetrit meriveden kestävyyteen ei ole häävit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös