Matti Vanhanen: ääliö tahallaan vai tahattomasti?

  • 141 569
  • 1 234

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
JA:n keskustavastaisuus on kyllä suhteellisen suurta, eikä vastaa muuta yhteiskuntaa. Johtuu ilmeisesti siitä että monet jääkiekkopaikkakunnat ovat vanhoja duunarikaupunkeja. Itse olen sen verran liikkuva äänestäjä, että kolmea eri puoluetta on tullut äänestettyä, joista yksi on keskusta. Viime kunnallisvaaleissa jopa harkitsin hetken vasemmistoliittoakin, koska ottaa nuppiin lasten terveydenhuollon tila.
Itse olen tottunut siihen, että ns. normaalit ihmiset hyljeksivät demareita ja Lapin ihmisasumiseen kelpaamattomiksi tekeviä vihreitä, jä näin tulee kieltämättä itsekin tehtyä.

Mielestäni Vanhanen ei ole ansainnut tätä ajojahtia. Kaikki nämä vaalitukikäytännöt ovat syntyneet vuosien aikana, ja itselleni on mahdotonta käsittää, miksi hän olisi käytäntöihin enemmän syyllinen kuin Urpilainen, Katainen ja muut puolueiden puheenjohtajat. Se on sitten eriasia, jos hän ei ole jäävännyt itseään jossain paikassa, niin että on ollut päättämässä itselleen annetusta tuesta. Tällöin pitäisi ehdottomasti erota.
Politiikan toimittajien demarivaltaisuutta kuvaa, että kukaan ei ole vaatinut Urpilaisen eroa, vaikka hänen isänsä junaili kotokaupungissa tytölle tukea. Asia on sivuutettu lähes täysin.
Ongelmana on, että demarimedia kaatoi jo Jäätteenmäen ja Kanervan ja nyt se tuntuu olevan siinä uskossa, että voi kaataa kenet haluaa piittaamatta siitä mitä kansa on vaaleissa äänestänyt. Periaatteessa kansan pitäisi seuraavissa vaaleissa päättää ketkä saavat kansaa edustaa, ei media vaalien välillä.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Tästä media puhuu puolustaessaan (käytännössä) oikeuttaan viihteelliseen ja kaupalliseen juorujournalismiin - tosi hienoa, että vielä on joukossa oikeatakin tutkivaa journalismia, jolla on oikeastikin yhteiskunnallista arvoa. Tämä tulee muistaa tässä sontamedian tulvassa. (Mitenkään ihannoimatta Korvolaa, joka on egoistinen ja sensaatiohakuinen journalisti, mutta hän sentään noudattaa tutkivan journalismin perusperiaatteita eikä kohdista mielenkiintoaan edellisen vuoden BB-"tähtien" yksityiselämään.)

Minusta tämä ei ole mitenkään väheksyttävä huomio. Kyllä Suomessa valtamedia ja poliitikot ovat pitkään olleet aivan liiankin hyvää pataa. En tarkoita, että väkisin pitäisi aina keksiä jotain, jotta poliikot olisivat niin sanotusti varpaillaan, mutta ei leikin tarvitse jatkuvaa kuherruskuukauttakaan olla. Jotkut näkevät tässä poliitikkojen ja median välisen valtakamppailun. Minä sanon siihen, että jo oli jo aikakin. Vallasta pitääkin terveellä tavalla kamppailla, ettei siitä muodostu selviötä. On vain hyvä, jos poliitikko tietää, että media ei aina kerro uuniperunoista tavalla, jolla hän itse haluaisi niistä kerrottavan.

Kääntöpuolena asiassa on tietysti se, että media voi sitten aina vedota olevansa kansan ja demokratian asialla tonkiessaan ties mitä asiaankuulumattomuuksia poliitikkojen taustasta. Se vain pitäisi osata lukijana suodattaa pois ja ymmärtää, että kaikkea valtaa ei pidä siirtää mediallekaan.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Ongelmana on, että demarimedia kaatoi jo Jäätteenmäen ja Kanervan ja nyt se tuntuu olevan siinä uskossa, että voi kaataa kenet haluaa piittaamatta siitä mitä kansa on vaaleissa äänestänyt. Periaatteessa kansan pitäisi seuraavissa vaaleissa päättää ketkä saavat kansaa edustaa, ei media vaalien välillä.

Demarimedia??? Tämän maan mediahan on aivan valtaosin yksityisessä omistuksessa, voittoa tuottavia yrityksiä kaikki tyynni. Vasemmisto saa vaaleissa alle 40% äänistä. Eikö yhtään mistään voi ottaa mitään omaa vastuuta? SDP on syypää kaikkeen vaikka on voimattomana oppositiossa. Voi taivahan jumala tätä loputonta rääkymistä joka siunatusta asiasta. Ymmärtääkseni tuulen Jäätteenmäen purjeista vei Keskustan kieltäytyminen hänen puolustamisestaan (eduskunnassa kyllä olisi ollut enemmistö ei-sosiaalidemokraattisia puolueita, muistaakseni). Kanervan taas kaatoi se, että Katainen päätti olla häntä tukematta. Nyt Katainen on päättänyt puolestaan tukea Vanhasta, kuten hänen oma puolueensakin, eikä rakastettu johtajamme ole lähdössä yhtään mihinkään. Eli pyyhkikää nyt ne kyyneleet - SDP/illuminaatti -salaliitto ei hallitsekaan maata. Hallitus hallitsee.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ongelmana on, että demarimedia kaatoi jo Jäätteenmäen ja Kanervan ja nyt se tuntuu olevan siinä uskossa, että voi kaataa kenet haluaa piittaamatta siitä mitä kansa on vaaleissa äänestänyt.
Jätemäki kaatui ihan omaan pätemättömyytensä. Valheita paikkailtiin valheilla. Saa olla aika fanaattinen lantapuolueen kannattaja, jos ei sitä pysty myöntämään.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Eli pyyhkikää nyt ne kyyneleet - SDP/illuminaatti -salaliitto ei hallitsekaan maata. Hallitus hallitsee.

Hallitus ehkä hallitsee, mutta mediassa sitä ei kyllä aina huomaa. SDP sympaattiset toimittajat ovat ilmeisesti saaneet sinällään ihan normaaliin oppositio räksyttämiseensä lisää virtaa kannatuksen hupenemisen tuottamasta katkeruudesta. Olet kyllä oikeillä jäljillä siinä, että omistajat voisivat ohjeistaa pahimpien ylilyöntien jättämiseen julkaisematta. Vapaa lehdistö on hyvä asia, mutta vapaus tuo vastuun, jota nykymedia ei aina ymmärrä.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lähdesuoja on äärimmäisen tärkeä asia, siitä ei pitäisi olla kahta sanaa.

YLE:n toiminnassa tässä Vanhas-casessa mättää se, että esitettiin Vanhasen saaneen ja ottaneen vastaan lahjuksia, mutta lähdesuojaan vedoten jätettiin kertomatta mitä, missä, milloin, kuinka paljon ja kenen toimesta. Toisin sanoen, juttu oli täysin raakile ja valmistelematon huolimatta siitä, että aikaa tutkimiseen oli kulutettu jo vuosi. Tämä asettaa toimittajan ammattitaidon varsin kyseenalaiseksi vaikka kyseisellä henkilöllä pitäisi olla työstään pitkä kokemus. Tätä voisi melkein kutsua amatöörimäisyydeksi vaikka kaiken järjen mukaan sen ei pitäisi olla tämän toimittajan yhteydessä mahdollista.

Muistelen nähneeni ennenkin paljastusreportaaseja, joissa on asiaatukevia paperidokumentteja näytetty. Niissä on yleensä nimet ja yhteystiedot mustattu siten, että lähteen ja asiaan kuulumattomien henkilöiden anonyymiteetti on säilynyt. Miksei sellaisia esitetty nyt?

Ei pitäisi olla ihme, että ko. ohjelman on tulkittu olevan tarkoitushakuinen ja ajojahdinomainen. Väite sinällään voi olla tosi tai epätosi, mutta todistustaakka lepää YLE:n harteilla. Jos tällaiset paljastukset näin heikoilla näytöillä jatkuvat, YLE ei pysty pitämään yllä laatumedian imagoaan ja on entistä heikommalla kun toiminnan rahoituksesta puhutaan.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jätemäki kaatui ihan omaan pätemättömyytensä. Valheita paikkailtiin valheilla.

Saa olla melkoinen piipunpolttelija uskoessaan Jäätteenmäen olleen pätemätön. Hän kylläkin mokasi, mutta ilman mediaa olisi varmaan tälläkin hetkellä pääministeri, johon jengi saattaisi olla jopa tyytyväisempi kuin Masaan. Olisko tämä sitten hyvä asia vai ei, riippuu varmaan paljon henkilöstä.
 

12961

Jäsen
Demarimedia??? Tämän maan mediahan on aivan valtaosin yksityisessä omistuksessa, voittoa tuottavia yrityksiä kaikki tyynni. Vasemmisto saa vaaleissa alle 40% äänistä. Eikö yhtään mistään voi ottaa mitään omaa vastuuta? SDP on syypää kaikkeen vaikka on voimattomana oppositiossa. Voi taivahan jumala tätä loputonta rääkymistä joka siunatusta asiasta.

Eihän se suomalainen media ole puolueetonta aikaa nähnytkään.

Kyllähän toimittajakunnasta valtaosa on demareita, jotka ainakin yksityisomisteissa mediassa tasapainottelevat omistajien edun ja omien mielipiteidensä välillä, joskus myös melko ristiriitaisissa paikoissa. Ylessä tällä tasapainolla ei liene niin väliä ja jutut saattavat olla melko pahastikin värittyneitä.

Toisesta ääripäästä esimerkiksi TS, jossa valtaa pitää (ja omistaa lehden ja Suomen suurimman painotalon lisäksi puoli Turkua) melko vahvasti oikeistolainen veljespari, siirsi erään nuoren toimittajan "muihin tehtäviin" tämän kirjoitettua "väärästä aiheesta". Toimituksen sisällä oli tällöin aika lailla vahvoja ristiriitoja. Toisaalta, nämä lehdet tonkivat tällä hetkellä todennäköisesti demareiden taustoja ja odottavat sopivaa ulostulohetkeä. Kyllä jonkun demarinkin kesämökki on rakennettu ulkopuolisilla rahoilla. Rakennusalalla todella tyypillistä, kuten sanottua. Vielä jos ronkkisi ihan päivänpolitiikasta "ulkopuolella" olevaa kaiken pahan alkua ja juurta, SAK:a, alkaisi virkamiesluurankoja syntyä.
 
Viimeksi muokattu:

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Salaliittoihin en usko, mediapeliin kylläkin. Ei ole mikään valtionsalaisuus että

Yleisradio on ollut aina ja pahasti vasemmalle kallellaan, 60-70-luvulla jopa taistolaisten temmellyskenttä. Kyllä ne perinteet siellä aika tiukassa ovat. Keskustaa siellä tuskin enempää mollataan kuin kokoomustakaan.

Toisin on taas Erkon medioissa jotka ovat kokoomusmyönteisiä ihan omistajiensa mukaan. Alma ehkä neutraalein kumminkin koska on paljon maakuntalehtiä omistuksessa.

Ilkka ja Keskisuomalainen lehdistä taas selvimmin Kepun valjastamia( lukekaas mielenkiinnosta arvon pk-seutulaiset joskus).

Asiat näyttäytyvät meille sellaisina kuin ne esitetään ja tästä Kepuvastaisuus Jatkoajassakin kumpuaa kun suuri osa seuraa pääosin näitä Kepuvastaisia medioita. Ilkkaa lukemalla Kepusta syntyy päivässä maan pelastava Messias, väärin sekin.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
YLE:n toiminnassa tässä Vanhas-casessa mättää se, että esitettiin Vanhasen saaneen ja ottaneen vastaan lahjuksia, mutta lähdesuojaan vedoten jätettiin kertomatta mitä, missä, milloin, kuinka paljon ja kenen toimesta. Toisin sanoen, juttu oli täysin raakile ja valmistelematon huolimatta siitä, että aikaa tutkimiseen oli kulutettu jo vuosi.

Ei pitäisi olla ihme, että ko. ohjelman on tulkittu olevan tarkoitushakuinen ja ajojahdinomainen. Väite sinällään voi olla tosi tai epätosi, mutta todistustaakka lepää YLE:n harteilla. Jos tällaiset paljastukset näin heikoilla näytöillä jatkuvat, YLE ei pysty pitämään yllä laatumedian imagoaan ja on entistä heikommalla kun toiminnan rahoituksesta puhutaan.

Mielestäni olet tiivistänyt tapauksen mainiosti. Mielenkiintoista on myös tämä suojattu lähde, yksi valaehtoinen todistaja. Jos KRP nostaa syytteen suuntaan tai toiseen, niin yksi todistaja ei taida riittää mihinkään, varsinkin jos toisella puolellakaan ei ole mustaa valkoisella. Oikeuden päätös voisi helposti olla, että asiaa ei voida ratkaista. Tuskinpa siis käräjille edes mennään kumpaankaan suuntaan.

Niinistö esitti että asiasta pitää tulla seuraamuksia, sillä pääministerin syyttämisen pitää olla vakava asia. Nähtäväksi kuitenkin jää tuleeko mitään seuraamuksia. Jos ei voida todistaa lakia rikotun suuntaan tai toiseen, ainoastaan asianomaisten niskaan jää leima. Vanhanen sen kestänee, YLE:n Korvolan uskottovuus on jo ilmeisesti aika kyseenalainen, mutta eniten tässä kärsii juuri YLE. Toivotaan että laadun laskiessa lupamaksut alenevat.
 
Ilkka ja Keskisuomalainen lehdistä taas selvimmin Kepun valjastamia( lukekaas mielenkiinnosta arvon pk-seutulaiset joskus).

Asiat näyttäytyvät meille sellaisina kuin ne esitetään ja tästä Kepuvastaisuus Jatkoajassakin kumpuaa kun suuri osa seuraa pääosin näitä Kepuvastaisia medioita. Ilkkaa lukemalla Kepusta syntyy päivässä maan pelastava Messias, väärin sekin.

Vai todettaisiinko, että Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla ei oikein tykätä etelän vapaasta mediasta? Ne etelän perkeleet kun levittävät asioita, joita ei saisi.
Mahdollinen Kepuvastaisuus kumpuaa kyllä ihan kepulaisten teoista. Toki medialla on siinä oma roolinsa, sanan tuojana.
 

12961

Jäsen
Vai todettaisiinko, että Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla ei oikein tykätä etelän vapaasta mediasta? Ne etelän perkeleet kun levittävät asioita, joita ei saisi.
Mahdollinen Kepuvastaisuus kumpuaa kyllä ihan kepulaisten teoista. Toki medialla on siinä oma roolinsa, sanan tuojana.

Ei se etelän mediakaan ole kovin yksiselitteinen kannoissaan, Erkon ja Ketosten Kokoomusmedian ja esimerkiksi Ylen uutisoinnissa Vanhasen epäillyistä lahjuksista on melko vissi ero. En edes muista onko TS kirjoittanut asiasta mitään vaikka luen sitä päivittäin paikallisuutisten toivossa.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisin on taas Erkon medioissa jotka ovat kokoomusmyönteisiä ihan omistajiensa mukaan.
Todetaan nyt sivuhuomiona kuitenkin sen verran, että Helsingin Sanomat on hyvin vahvasti demarihenkinen lehti. Ei siinä pääomistajan mielipiteellä ole enää niin ratkaisevaa väliä, kun toimittajakunta on täysin punaista. Ei nyt ehkä ihan ylenpunaisesta puhuta, mutta hyvin lähellä ollaan.
 

12961

Jäsen
Todetaan nyt sivuhuomiona kuitenkin sen verran, että Helsingin Sanomat on hyvin vahvasti demarihenkinen lehti. Ei siinä pääomistajan mielipiteellä ole enää niin ratkaisevaa väliä, kun toimittajakunta on täysin punaista. Ei nyt ehkä ihan ylenpunaisesta puhuta, mutta hyvin lähellä ollaan.

Ei kai nyt sentään, mielestäni HS on melko neutraali lehti poliittisessa kannassaan, ainakin verrattuna TS:n kokoomuslaisuuteen tai Keski-Suomen lehtien kepulaisuuteen. Yle toki ihan omassa luokassaan punaisuudellaan.Sekä HS.a että Tussaria tulee luettua lähes päivittäin, voi toki olla että TS vain sokaisee niin ettei HS:n punikkiutta enää huomaa.

Kuten sanottua, TS:ssa on toimittaja saanut kenkää suoraan toimituksen johdon yli kirjoitettuaan väärään sävyyn eräästä aiheesta. Tai no, juoksupojaksi se laitettiin ja tajusi sitten itse lähteä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Salaliittoihin en usko, mediapeliin kylläkin. Ei ole mikään valtionsalaisuus että

Yleisradio on ollut aina ja pahasti vasemmalle kallellaan, 60-70-luvulla jopa taistolaisten temmellyskenttä. Kyllä ne perinteet siellä aika tiukassa ovat. Keskustaa siellä tuskin enempää mollataan kuin kokoomustakaan.

Ilmeisesti sekin on mennyt ohi, että TV2 on melkoinen Kepun linnake. Eikö kukaan muista Markku Laukkasen uraa SDP:tä vahtivana rakkikoirana? Siitä pääsi kansanedustajaksikin. Kokoomus on kolmesta suuresta ehkä eniten YLE:n paitsiossa. Mutta taivahan alla, ajatus toimittajista puolueiden tahdottomina politrukkeina on täysin paikkansapitämätön - no, paitsi nyt tietysti Ilkassa ja Keskisuomalaisessa... Korvola on mitä on, mutta ei ainakaan Siltasaaren käskyläinen. Nyky-media on toki pinnallinen ja henkilöihin keskittyvä, toki tulee typeriä ajojahteja ja simuloituja hysteerisiä kohtauksia aivan normaaleista asioista, toki riemuitaan päänahoista, mutta siinä on kysymyksessä maine ja ura, ego, ei politiikka. Uskoisin että Kanerva oli yksi suosituimmista poliitikoista median piirissä, mutta kysymys ei ollut henkilökohtaisuuksista tai puoluepolitiikasta, vain bisneksestä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Todetaan nyt sivuhuomiona kuitenkin sen verran, että Helsingin Sanomat on hyvin vahvasti demarihenkinen lehti. Ei siinä pääomistajan mielipiteellä ole enää niin ratkaisevaa väliä, kun toimittajakunta on täysin punaista. Ei nyt ehkä ihan ylenpunaisesta puhuta, mutta hyvin lähellä ollaan.

Joo, muistan sen lämmön millä HS suhtautuu esimerkiksi lakkoihin tai ylipäänsä palkkavaatimuksiin. Ja sen kiihkeän tuen mikä pääkirjoituksissa kohdistuu vasemmistolaiseen, anti-liberaaliin talouspolitiikkaan. Jos kuuntelee vasemmisto-aktivisteja, etenkin ay-puolella, on Sanoma Oy käytännössä kirosana. Olisikohan näin että on tietyssä mielessä hyvä merkki sitoutumattoman lehden linjasta, että kummatkin ääripäät sitä vastustavat?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Eikä pidä ollakaan. Muutenhan täälläkin oltaisiin kuin Venäjällä tai Pohjanmaalla.

Harvoin olen kanssasi samaa mieltä, mutta kyllä se niin tosiaan on että Venäjä ja Etelä-Pohjanmaa tässä suhteessa (vaikka noin muuten ei) ovat yllättävän samankaltaisia! Hokkaslovakia rules.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Eikä pidä ollakaan. Muutenhan täälläkin oltaisiin kuin Venäjällä tai Pohjanmaalla.

Etelä-Pohjanmaan ytimestä kotoisin olevana tunnustan paikallisten medioiden yksisilmäisyyden. Tosiasia on myös se, ettei etelän mediat suomalaisesta maaseudun menosta tiedä tuon taivaallista. Mutta toki se on luonnollista koska alueella asuvillehan esim.lehteä tehdään ja enemmistön ehdoilla.

Ongelma on se, että etelän media=valtakunnan media joka taas näkyy TV-kanavilla, radiossa jne..

Voi vaan kuvitella onko valtakunnan uutiset vahingossakaan KOSKAAN kepumyönteisiä vaikka olisi aihettakin. Etelän valtapiirejä on aina risoneet maalta tulleet vallanpitäjät joita surutta lyödään heti kun siihen löytyy mahdollisuus. Kyllä kehän sisältä kotoisin olevat saavat paljon enemmän anteeksi.
 

12961

Jäsen
Myös SDP:n ehdokkaat saaneet sääntöjenvastaista säätiötukea

Taas on YLE:n punikkitoimittajat olleet asialla. Ihmeellinen ajojahti kokoajan käynnissä. Eikö tuota SDP:n ylivaltaa YLE:ssa saada millään ojennukseen?

Ylehän ei tule käsittelemään tuota juttua samalla laajuudella kuin edellisiä, katsotaan jos vaikka joku näistä sinisistä lehdistämme aloittaisi samanlaisen ajojahdin. Toisaalta, Tarjaa on turha jahdata, se istuu pallillaan tämän kauden loppuun.

Vastaavasti Vanhasen casea ei ole käsitelty juuri lainkaan kokkari/kepulehdissä.

EDIT: Nyt sitten TS heitti oman uutisensa demaripoliitikkojen tuista nettiin ja korostaa voimakkaasti, että jutun on kirjoittanut YLE:n ruotsinkielinen toimitus.
 
Viimeksi muokattu:
Etelä-Pohjanmaan ytimestä kotoisin olevana tunnustan paikallisten medioiden yksisilmäisyyden. Tosiasia on myös se, ettei etelän mediat suomalaisesta maaseudun menosta tiedä tuon taivaallista. Mutta toki se on luonnollista koska alueella asuvillehan esim.lehteä tehdään ja enemmistön ehdoilla.


Etelän valtapiirejä on aina risoneet maalta tulleet vallanpitäjät joita surutta lyödään heti kun siihen löytyy mahdollisuus.


Eikä pidä tietääkään. Kyllä pohjalaiset pitävät itsestään sen verran kovaa meteliä, ettei etelässä tarvitse heidän asioihin kummemmin puuttua.

Ei pidä paikkaansa. Tarja Halonen on Suomen ensimmäinen helsinkiläinen presidentti ja entiset presidentit ovat kyllä nauttineet arvostusta yli puoluerajojen synnyinalueestaan riippumatta.
Taitaa vaan kepulaisia vieläkin nyppiä kun Karjalaisesta ei tullutkaan presidenttiä, vaikka kepu oli sitä varten valmis jopa tilaamaan itänaapurista kriisin, jonka ratkaiseminen olisi ollut mahdollista vain Paasikiven-Kekkosen-Karjalaisen-linjalla.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Etelän valtapiirejä on aina risoneet maalta tulleet vallanpitäjät joita surutta lyödään heti kun siihen löytyy mahdollisuus. Kyllä kehän sisältä kotoisin olevat saavat paljon enemmän anteeksi.

Höpö höpö,

Yli puolet Helsingin väestöstä on syntynyt muualla kuin Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla. Esim. Helsingin Alppilassa, jossa on huvipuisto Linnanmäki, n. 75% väestöstä on syntyperältään ei-helsinkiläisiä, koska siellä asuu erittäin vähän lapsia. Muualta Suomesta Helsinkiin muuttaneiden lapset ovat yleensä alkuperäisiä Helsingin asukkeja. Helsinki on Suomen sulatusuuni myös suomalaisittain ja täällä ei todellakaan "lyödä surutta muualta tulleita". Helsingissä ei myöskään ole mitään ihmeellistä "helsinkiläistä" "etelän valtapiirit"-porukkaa, ihan X-Files tasoinen luuloharha.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Vanhasen puita ei tutkita. Tämän "tiesi" myös Yle. Miksi muuten odottaa tällaisen "uutispommin" kanssa yli vuosi? Selitykseksi ei riitä, että journalistien tutkinnat olivat kesken ellei sitten tämä todistaja löytynyt ihan viime metreillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös