Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Youtube Levyraati – arvostele edellistä biisiä

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana DarkTower, 03.12.2014 klo 02.54.

 1. Analog Kid Jäsen

  Lainaus:
  Zeppeliinin hittien ulkopuolinen tuotanto on itselle täysin tuntematon alue. Eikä tämä veisu niihin muihin biiseihin isommin innostusta herättänyt. Sellainen fiilis tästä suoraan sanoen täysin ylipitkästä biisistä tuli mieleen, että äijät vetänyt studiossa jotain jamisessiota ja Robert Plant on sitten jotain siihen päälle jollottanut. Ei ollut mitään punaista lankaa eikä tuosta mieleen mitään jäänyt. Vaatisi ehkä jotain sieniä tai kyseisellä aikakaudella käytettyjä tajunnanlaajentajia niin voisi kuullostaa paremmalle. Kaksi kymmenestä, 2.

  Tuollaista Youtube tyrkytti viime viikonloppuna ja täkyyn nappasin kiinni. Sen jälkeen onkin pyörinyt useamminkin soitossa.
  MAD SIN - Nine lives
   
 2. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Huh huh mikä bändi, kiva habitus ja video, keulakuva kilpailee ulkonäöllä Bad Mannersin Buster Bloodvesselin kanssa. Joka tapauksessa aika laimeaksi itse biisi jäi, Melrosella on moninverroin parempaa matskua tuosta genrestä levyittäin. Arvostelu 3/10.

  Uutta Hurriganesia... ?!
  Remu & Hurriganes - Electric Play (virallinen musiikkivideo) - YouTube

  _
   
 3. A Siente Jäsen

 4. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Nojoo. Ennen vanhaan meni vähän erityylin biisit siihen kategoriaan "tusinapoppia", mutta kyllä tätä tän tyylin musaa nykyään kuulee lähes yhtä paljon kuin tota ysärimusiikkia festareineen yms eli aivan vitusti liikaa. Kaverin bändi jolle joskus roudailen soittaa vielä lähes samaa musaa, en biisejä erottais jos en tietäisi. Ei vaan iske ei. 5/10

  Leevi and the Leavings - Goan arkki - YouTube
   
 5. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  On olemassa paljon hyvää suomalaista musiikkia, niin uutta kuin vanhaa. Valitettavasti Leevi and the Leavings ei lukeudu tähän joukkoon. Leevistä tulee mieleen Anssi Kela. Sinällään ihan keskinkertaista, jossa ei ole mitään vikaa, mutta ei vaan toimi. 5/10

  Astetta taiteellisempaa tähän väliin
  Youn Sun Nah - Calypso Blues (Vocal Looping) - YouTube
   
 6. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Parin minuutin kohdalle asti kuulosti siltä, että puhuisin mieluummin "taiteellisesta". Sitten ajassa 2:20 artisti alkaa vaatia saadakseen pajaa. Ehkäpä sitä poltellessa tämä aukeaisi paremmin. Tästä eteenpäin esitys kuulostaa jo paljon mukavammalta, vaikkei kovin tarttuvalta. Viimeinen puoli minuuttia oli paras osa. Kappaleelle voisi antaa kuusi pistettä, mutta Göstan rinnastaminen Anssi Kelaan on sen luokaan heresiaa, että siitä miinustetaan kolme pistettä. 3/10.

  Tällaisen yhtyeen satuin näkemään viime kesänä Roskildessa, ja haluan nähdä toistekin. Foals ja My Number:
  Foals - My Number - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2016 klo 05.51
 7. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Foalsin kappale on tylsää kasarimusaa, 80-luvulla tehtiin niin paljon parempaa musiikkia esim. Duran Duranin toimesta. Tämä biisi on kertakäyttöinen, jonka unohtaa heti kuuntelun jälkeen. "Jumputus-musiikkia" toteaisi vanhemmat ihmiset ja he ovat siinä täysin oikeassa, yksinkertaisesti todella tylsä biisi. 5-

  Anggunia tuskin kukaan muistaa, biisi 90-luvun alusta.
   
 8. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Videon katsojaluvut kenties kertoo jotain myös siitä et tuskin on ollut tuolloin kauheesti radiosoitossa. Ja ihmekös tuo, eurodance ja Spice Girlsin tapaiset kokoonpanothan noita listoja hallitsi. Jokatapauksessa, aika radionovamainen veisu, mikä itselle on aika suuri miinus. Ei puutu kuin joku sariseppälä tai arttuharkki taustalla höpisemässä siitä kuinka kehä kolmosella liikenne ruuhkautuu onnettomuuden takia, poliisin ohjatessa liikennettä. 5-.

  Justihinsa joo. Mainstream/listahittipaskalla ei välttämättä oo paras huudella tollaisia mutta viimekesän eräs hittiveisu on jättänyt kyllä omiin korviin pienen muiston siitä mitä tapahtuu kun ei tule syljettyä kuppiin, niin omasta kuin muittenkin puolesta:
  Mäkki - Apuva - YouTube
   
 9. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Perusräppiä meikäläisen korville, kohtuunäppärää, mutta en löydä tästä särmää millä erottuisi joukosta. 5.
  Samasta (?) musiikkilajista olen löytänyt seuraavan biisin, jossa räppi on aika lähellä iskelmää, jollaista tällainen vanha hämykin jaksaa kuunnella. Ehkä kymenlaaksolainen tausta vaikuttaa asiaan...

  Pietari - Karaoke - YouTube
   
 10. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En tiedä mitä laulaja tuossa veti, mutta ei kyllä minusta räpännyt tai laulanut, rytminen kertominen tuli lähinnä mieleen. Lattea biisi alusta loppuun, myöskään tässä ei ollut sitä särmää joka olisi antanut tähän biisiin jotain tarttuma pintaa, tai vienyt biisiä missään kohtaa lentoon. 1/10. Tässä vaiheessa todettakoon että räppi on mulle täysin sokea piste, erittäin harvoin tulee kuunneltua. Ne räppi biisit jossa on vahva samaistuttava sanoma, joka on vedetty hirveällä asenteella, saattavat sytyttää.

  Siinä rockkia jossa on tuollainen vähän räppäävä sivumaku, toimii mielestäni joissain tapauksissa, rockissa omat mieltymykset menee myöskin sinne asennepuolelle, ns. tavallista rauhallista musiikkia kuuntelen ylipäätään erittäin vähän. Mikä on seuraavan arvostelijan tuomio tästä:

  Down - Thousand Foot Krutch (Lyrics) - YouTube
   
 11. ämjiijii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
  Lainaus:
  Ei saatana mikä källi, luulin että tuon biisin nimi on tavanomaisessa järjestyksessä eli esittäjä ensin ja sitten biisin nimi ja ajattelin että jes, nyt on jollakin hyvä maku kun laittaa legendaarisen Phil Anselmon Down -bändiä arvosteltavaksi (En ole niin hc-fani että olisin heti tajunnut että eihän heillä ole tuon nimistä biisiä). Vaan paskan vitut, geneeristä Nu Metallia. Valitettavasti tuo genre on juuri sitä että muutaman biisin kuultuaan ei enää mitään uutta ole tarjolla. Kertsissä täysin tutut melodiakoukut ja kitarasoundit tuotettu täysin saman kuuloiseksi kuin muillakin genren bändeillä. Ehkä tämä sitten on amerikkalaisille sitä tuttua ja turvallista, tällaista musiikin McDonaldsia, eli ei mitään mullistavaa, muttei sentään ole riskiä että olisi erityisen huonoakaan. Kaiketi ihan OK NHL-pelin soundtrack -kamaa, mutta ei kyllä muuten tarjoa kuunteluelämyksiä. 6/10

  Mitenkäs toimisi tällainen tunteilu? Anathema - The Lost Song, Part 2 HQ - YouTube
   
 12. regularflex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olipas hiljaisella volyymilla ladattu youtubeen. Ekat 7 sekuntia meni aluksi ohi, kun en tajunnut, että biisi alkoi jo. Volyymia kovemmalle kuulokkeista ja uusi yritys.

  Varsin rauhallista tunnelmointia. Toimii varmaan jonkun levyn introna/aloituskappaleena tuon erikoisen alun vuoksi varsin hyvin. Alun huuhuut oli ehkä pykälän liian pitkät, mutta sen jälkeen biisi kyllä herää uudella tapaa eloon. Ehkä hieman tylsä melodialtaan omaan makuuni. Ajoittain junnaa paikallaan, mutta sitten biisi taas etenee. Loppua (lauluosuuden) kohden muuttuu jo enemmän voimaballadiksi. Lopun hillitystä viimeistelystä bonus. Kuulostaa biisiltä, joka voisi olla euroviisuissa TOP10 joukossa, mutta ei voittaisi skaboja. Tämä siis hyvässä ja pahassa.

  Oikeassa mielentilassa kuunneltuna saisi varmaan yhden pykälän paremman arvosanan, mutta nyt tulee 6/10.

  Seuraavaksi arvosteltavaksi sitten rennon letkeää räppiä Ameriikasta Andy Mineolta.
  Andy Mineo - Uptown - YouTube
   
 13. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Nyt tuli väärä arvostelija varmaan, koska itse harvemmin pidän puhutusta "musiikista" eikä tämä kappale tee poikkeusta. Torviosuudet + muut lainatut ovat ihan kaunista, mutta itse biisi on ihan skeidaa. Jotain kai kertoo se, että lainatut osuudet olivat biisin parasta antia? 4 1/2

  Hyvää joulua ala Monty Python.

  "I'm Santa Claus' wife,
  I know what he's really like,
  sneakin' into them little kid's rooms
  he's a fuckin' paedophile."

  Mut joo, hyvää joulua itse kullekin!
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2016 klo 22.38
 14. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Kyllähän Monty Python osaa huumorimusiikin. Loistavasti kieliposkella tehtyä rillumareitä, ei musiikillinen taideteos mutta harva joululaulu on joten samaan sarjaan tämä menee. Genressään 7/10

  Jatketaan suomalaisella pedofiilitunnelmoinnilla, seimestä löysin elämäni naisen seitsen vuotiaan kaunokaisen rintsikoita käytä se ei...
  Sleepy Sleepers - Järkee Vai Ei (1984) HQ - YouTube

  _
   
 15. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Lainaus:
  Legendaarinen (en yleensä tykkää kyseisestä puhki kulutetusta sanasta, mutta tähän väliin se sopii.) biisi legendaariselta bändiltä. Harmi vain, että kertosäe on paska, muuten itse biisi on hyvä sanoituksineen. Hienoja riffejä ja kitarointia huumoribändiltä, mutta tosiaan kertosäe pudottaa arvosanan 7-

  Sitten etkoille (miksei jatkoillekin) virtaa antava kasarityylinen kappale. (Tämä musiikkityyli sopii paremmin Anettelle).

  Hyvää uutta vuotta kaikille!
   
 16. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Veli Paloheimo... Eikun siis Brother Firetribe toimii aina. Sopivan kasarityyppinen eli siis rento, ei itseään vakavasti ottava ja menevä. Kyllähän tämä toimii mutta ei mikään musiikillinen mestariteos tietenkään. Ei huanoo, annan kasinnn.

  Seuraavaksi heitetään tälläistä mashuppia
   
 17. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Lainaus:
  Mashupp oli ihan ok tyyliin "kuolleiden runoilijoiden seura". Toki kappaleessa vain yhdisteltiin jo olemassa olevia kappaleita kuolleilta artisteilta. Ihan hyvin yhdistelty, mutta vaikeahan tällaista on arvioida. No, iso hatun noston arvoinen suoritus itse artisteille. Kaikki lähtivät liian aikaisin, mutta Aaliyah varsinkin, oli vasta nousemassa pinnalle parikymppisenä "Try Again"-biisin myötä. Artisteille täysi 10, mashupille 6-

  Tähän vuoteen mahtuu vielä lisää metallia? Pistetään sitten kehiin tuplakitaraa ja pitkiä sooloja ja soitantaa.
   
 18. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Biisi on tavanomaista hevipuuroa, jota on vaikea kuunnella edes viittä minuuttia. Megadethillä on parempiakin biisejä. Silti Dave Mustainen lauluäänelle täytyy kyllä nostaa hattua. Tyypillä on sama lahja kuin esimerkiksi Vince Neilillä, hän kuulostaa äänen perusteella tosi mulkulta. Laitetaan 6.

  Laitetaan Oasista, että päästään kuulemaan taas ne tutut wannabe-Beatles-jankutukset. Ja tähän hymiö perään.
   
 19. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Ihan menevää riffiä. Olin aluksi vähän ennakkoluuloinen et nyt tulee taas jotain sellaista jota en tajua. Ihan toimiva veisu, yllätti positiivisesti. 7-

  Sitten siirrytään taas suomalaiseen dancemusiikkiin. Eräänlainen yhdenhitinihme eli Firevision - Stars
   
 20. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Ja kun ei tätä skeneä ole koskaan seurannut, niin minä jotenkin olen aina luullut että kyseessä oli englantilainen yhtye. Osui niin samaan tuon ajan enkkupopin kanssa. Mitä varmasti on tässä haettukkin. Melkein voisi laittaa toiseen kuulokkeseen soimaan jotain Pet Shop Boyssiä. Hyviä muistoja, eikä mitään pahaa sanottavaa, osuu aikaansa. 8

  Nyt, vihdoin, uskallan osallistua ja lätkäistä tämän kuunneltavaksi. Ei siis siksi, että olisin jollain tavalla osallinen asiaan, vaan koska minuun uppoaa liiankin hyvin, vaikka olenkin metallimiehiä. Anvil Strykez - Neon Streets - YouTube
   
 21. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Mitähän tämä yritti olla? Vähän metallia, vähän kasarisyntikkapoppia ja vähän elokuvamusiikkia Tron-elokuvasta? Ei jatkoon. Annan pisteitä kolme koska muistuttaa vähän Commodore C-64 pelin latausmusiikkia.

  Seuraavaksi mennään taas siihen elektronisen musiikin suuntaan. Tässä on hyvä viba viesti on positiivinen. Aasipoikaa tässä, olkaa hyvä. Donkeyboy - Downtown (Lyrics) - YouTube
   
 22. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Lainaus:
  Itse kappale ei ole paskempi, olisin vain toivonut jonkinlaista videota tähän mukaan. Nykyaikainen pop-biisi, joka unohtuu huomenna. Varsinkin kun ei ollut videota tueksi. Biisille 6 1/2

  Seuraavaksi leffamusiikin legendan, Hans Zimmerin biisi....Hieno leffa muutenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2017 klo 00.42
 23. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Leffa pitäisi varmaan katsoa uudestaan. Kerran olen sen nähnyt, silloinkin elokuvateatterissa pian ensi-illan jälkeen.
  Zimmer, Williams, Morricone...jotenkin näitä elokuvasäveltäjien tuotoksia oppii arvostamaan vasta jonkin ajan kuluttua. Biisi toimisi varmaan paremmin paremman kuvakollaasin yhteydessä. Nyt videon visuaalinen puoli jäi vähän latteaksi. Mutta muuten 7,5/10

  Laitetaan vähän taiteellisempaa tähän väliin. Suomalaista spoken wordia on harmittavan vähän.
  Hertell & Hertell -- Move on! - YouTube
   
 24. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Lainaus:
  Jos kappale sisältää saksofonia niin eihän se voi olla surkea kappale sitten. Tää heppu joka on äänessä tuo vähän mieleen jossain suomilovessa/pop'n'rollissa joskus jonkun tyypin joka joskus veti kaikennäköisiä iskelmien ja listahittien lyriikoita runomuodossa. Kappaleen sanoma meni mulla vähän ehkä ohi mut sille ei nyt voi mitään. 7+

  Seuraavaksi vähän laulajaa jota levy-yhtiössä haukuttiin läskiksi joka ei osaa laulaa
  (juu ja biisin äänitasot on sit aivan saatanan alhaiset)
   
 25. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Nyt oli kyllä hämmästyttävän väsynyttä meininkiä jopa suomalaisen aikuispopin yleiseen tasoon peilaten. Nuo pakotetut loppusoinnut ovat todellakin aina yhtä noloa ja kun sävellys on lainattu jostain geneerisestä ysäripop-biisistä, niin eihän tälle voi kun päätään pyöritellä. En tunne ko. laulajaa tai hänen tuotantoaan sen kummemmin, mutta valitettavasti levy-yhtiön mielipide ei nyt aivan täysin väärältä tätä kuunnellessa tunnu.

  Tämä biisi on tuon aikaisemmin arvioimani biisin inspiroima: Suicide Is Painless (MASH Theme) with lyrics - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2017 klo 18.57