Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Youtube Levyraati – arvostele edellistä biisiä

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana DarkTower, 03.12.2014 klo 02.54.

 1. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Ei paskempi biisi, vaan ei mitenkään positiivisesti eroittuva muusta massasta. Proge fiiliksiä mukana, jotka toimivat ihan hyvin koska niitä ei ole viljelty liikaa kappaleeseen, kyseessä kuitenkin popahtava "hittibiisi". Silti tosiaan ihan ok kappale, videosta en välttämättä sano samaa, heh. 7+

  Seuraavaksi biisi menneiden aikojen nerolta Charles Chaplinilta, hänen säveltämä kappale, Nat King Cole laulaa. Näinä päivinä aika hyvä sanoma.
   
  Viimeksi muokattu: 02.09.2016 klo 22.01
 2. Fedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
  Lainaus:
  Vanhan musan ystävänä tämä kolahtaa kyllä. Mukavan rauhallinen veisu ja solistilla on hyvä ääni. Tämän tahdissa voisin kuvitella itseni istuvan sunnuntaina nojatuolissa Yle Teemaa katsellen. 8½.

  Hääppöset feat. Pelle Miljoona: Sano bussikuskille moro
   
 3. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Moro. Poro. Ei hitto mikä biisi. Ei tästä mitään muuta jää mieleen, mutta silti kiva kuunnella. Sellaista positiivista musiikkia, joka ei ole vakavaa. Just tälläistä rentoa kuunneltavaa josta tykkään. 8 1/2


  Kari Tapio - Taistelija - YouTube
   
 4. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
 5. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Lainaus:
  Tuomarin musiikki on mielestäni yliarvostettua. Tämä viisu menettelee, mutta en voi hyväksi silti kehua. Arvosana 7,5.

  Jotain tuoretta tähän: Kingston Wall - Shine on me
   
 6. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Lainaus:
  10/10. Mahtava bändi joka tulee elämään ikuisuuksia. Ei koskaan tehnyt läpimurtoa, joten jokainen joka löytää Kingston Wallin kysyy, miksen ole kuullut tästä aikaisemmin? Musiikissa on tärkeää että siinä on sielua ja tässä sitä on.

  Jatketaan: Blue Öyster Cult - Don't Fear The Reaper
   
 7. haunted shores Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Varjotuuli
  Lainaus:
  Ville Valon originaali oli parempi. No ei vaan. Kaipa tämä on sitä 9/10 osastoa, tai ainakin lähellä. Biisiin on vain kohtuullisen vaikea enää suhtautua objektiivisesti, kun sitä on kuullut siellä ja täällä ikuisuuden ajan. Lisäksi, itselläni ei ole henkilökohtaista tunnesidettä biisiin, tai bändiin. Klassikko kuitenkin, hyvässä ja pahassa.

  Itse olen tässä syksyn tullen kuunnellut taas melkein pelkästään black metalia. Melkein. Parin kestosuosikin lättyjä tulee siinä sivussa pyöriteltyä.

  Pearl Jam : Force of Nature
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2016 klo 18.59
 8. godofthunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Olihan tuo, sinällään taattua Pearlia. Eihän tuosta oikein voi erehtyäkään. Mutta samalla ollaan tutun ongelman äärellä, ainakin minun kohdallani. Ei oikein tahdo sytyttää. Ei lähden ns. "lentoon" missään kohtaa. Mutta toisaalta, miltei aina Pearl on aina hyvää.

  Tästä sitten vähän jotain muuta. Kyseinen orkka on iskenyt minulle vasta viimeisen vuoden aikana, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Vähän samalla tavalla kuin Ghost. Hyvät naiset ja herrat, Devin Townsend. Varsinkin Herran live-esitykset osaavat olla varsin päräyttäviä. Ainakin minun makuuni.

  Devin Townsend Project - Bend it like Bender
   
 9. Analog Kid Jäsen

  Lainaus:
  Sitä odotti koko ajan, että biisi niin kuin heräisi eloon. Mutta sitä ei tapahtunut missään vaiheessa vaan samaa junnausta alusta loppuun. Kertsi ihan OK. Ei nyt välttämättä sellainen kappale, että pitäisi tutustua muuhun tuotantoon tarkemmin. Siinä kutosen ja seiskan välimaastossa eli kuusi ja puoli.

  Ja sitten tyttöbändi Japanista asti, tätä biisiä Youtube taannoin suositteli minulle. Tässä livevetona.

  Stereopony - Hitohira No Hanabira
   
 10. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Sehän oli Paramorea japaniks laulettuna. Eli ei mitenkään tunteita herättävää mihinkään suuntaan. Laitetaan numero siis puoliväliin eli 7

  Mä laitan tän, tää on ihan vitun kova!

  The Bit - Melvins (European Tour 2009) Perfect Quality - YouTube
   
 11. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Olen ehkä väärä arvostelemaan Melvinsiä jos halajaa hyviä arvosanoja, tiukkaa on ja taidokastakin parin kannuttajan toimesta. Tunteestakin pisteitä, mutta muuten menee hiukan raskaalla tavalla raskaaksi kuunneltavaksi joka ei potki fiilistä kattoon. Pisteet 6+ / 10

  Vastapalloon luonnollisesti kappale joka potkii sitä fiilistä kattoon.
  Probot - Shake Your Blood (Uncensored).mp4 - YouTube

  _
   
 12. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Sikäli osuvat kuvaus, että tämä nyt on tällaista räminärokkia, jollaista Grohlilta voi odottaakin. Uskoakseni ei tällä nimellä tehnyt koskaan kuin sen yhden ainoan levyn, tässä biisissä näemmä itse Lemmy vokaaleissa. Onhan tämä jopa oman genrensä mittapuulla aika HMV-kamaa, mutta juuri sellaista joka menee taustana automatkalla tai kun ottaa kotona pohjia. Rock on siitä hienoa musiikkia, että tällainen tasapaksu ja geneerinenkin kama sopii kuitenkin joihinkin tilanteiseen ja tunnelmiin, vaikkei siitä parhaalla tahdollakaan jaksa innostua. 6-/10

  Sitten tuoretta tavaraa Suomessa parina viime vuotena suureen suosioon nousseelta oman aikamme kulttibändiltä, tässä on muutaman viime päivän aikana eniten kuuntelemani kappale. Mainittakoon myös mielipiteenäni, että vuoden 2016 paras musiikkivideo palkinto taisi mennä juuri jakoon, onhan tämä mykkäelokuva aikakauden kauhuleffa teema nyt aivan mahtava

  Ghost - Square Hammer - YouTube
   
 13. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Nyt oli tarjolla geneeristä räminärokkia joka ei kunnolla nouse massasta. Samanlaista tasaista huttua tarjotaan biisin alusta sen loppuun asti koska mikään ei tuosta nouse esiin. Videossa on sentään jotain yritetty ja siitä plussat. Mä annan sille viitosen koska ei tuo nyt mitään paskaa ollut joskaan ei jää mielenkään.

  Nostalgia puskeen vaihteeksi esiin ja siksi nyt on vuorossa sellainen kappale joka on relevantti tälläkin hetkellä. Maailmassa on syystä tai toisesta niin paljon vihaa ja tyytymättömyyttä joten otetaan vaikka tästä seuraavasta biisistä mallia.
  East 17 - House Of Love (Official Music Video) - YouTube
   
 14. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Ei vittu mitä nostalgiaa. Ainoa biisi mitä olen laulanut levykaupan myyjälle varhaisteininä kun en saanut biisin nimeä mieleen, hävettää vieläkin se tilanne. Kyseessä oli vielä hairahdus musiikkilajista toiseen, salaista omaa kivaa nuorena, silloin diggailtiin koulussa metallican mustaa ja megadethin countdownia. Mutta tälläistä tanssittiin limudiskoissa.

  Joku muu saa haukkua tämän paskaksi, koska sitähän tämä on. Samoilta vuosilta listapoppitanssiskenessä huomattavasti originellimpaa on esim varhainen Prodigy.

  _
   
 15. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Lainaus:
  Olen ollut viime ajat pahalla tuulella, eikä tämä sitä tuulta nostanut ihan tappiin, mutta täytyy tunnustaa, että vähän hymyilytti. 8/10
  Blue Oyster Cult: Then Came the Last Days of May ja tämän viisun löysin noin vuosi sitten täältä jatkoajasta ja voi veljet....
   
 16. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Kiva kuulla bändiltä muutakin kuin sitä yhtä tiettyä biisiä. Hyvä kappale jossa kaikki toimii todella hyvin. Pitkästä aikaa kuulen kappaleen uudestaan ja tykkään siitä edelleen. 8/10.

  Näyttelijä Billy Crudupin laulama biisi hienosta leffasta nimeltään Rudderless. Kannattaa katsoa leffa jos tykkää ylipäätänsä musiikista. Ymmärrät biisin sanat sen jälkeen....
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2016 klo 22.57
 17. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  No jaa, vissiin avautuu paremmin jos katsoo elokuvan. Kun kuitenkin ajatellaan musiikki musiikkina, niin ei tämä huono ole. Vaatii vain sellaisen tietyn mielentilan että jaksaa kuunnella. Voisin kuvitella kuuntelevani tätä katsoen sateista maisemaa ikkunasta. Kuitenkaan tästä ei jää juurikaan mitään mieleen ja tuntuu melko yhdentekevältä biisiltä. 6/10

  Hollywood Undead - Undead [Lyrics] - YouTube

   
 18. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Yleensä en jaksa tällaista loppuun asti, mutta tämän jaksoin. Ehkä siksi, että soundi oli tarttuva ja tuntui siltä, että eivät olleet aivan tosissaan vaan näyttivät vain osaavansa yhdistää taitavasti monta eri tyylilajia. Voisin kuunnella muitakin bändin biisejä. 8/10.

  Sitten palataan taas vuosia taakse päin, ajalle, kun melodia oli vielä tärkeä ja soitettiin progeakin iloisesti hammondilla. Tällä yhtyeellä oli hovisanoittaja, joka vain kirjoitti, mutta ei musisoinut.

  Procol Harum : As strong as samson - YouTube
   
 19. Sokea Vartija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers, Ässät, HIFK
  Procol Harumia en ole kuunnellut tasoonsa nähden läheskään tarpeeksi, ainoastaan Grand Hotel on tutumpi albumi. Toki tämä biisi, sekä suurin hitti A Whiter Shade of Pale ovat tuttuja. Progen ystävänä en voi antaa kuin 9/10.

  Siitä vanhempaa Evergreyta kappaleella Solitude Within.
  https://www.youtube.com/watch?v=e-oos6ORKYQ
   
 20. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Ei mikään paskempi biisi. Silti alku lupasi odottaa paljon enemmän, sen verran oli hyvät vibat alussa. Sen jälkeen kappale muuttui liian radioystävälliseksi paahtamiseksi meikän mieleen. Tavanomaiseksi, näitä on kuultu jo satoja kertoja. Silti biisille 7/10, tosiaan ei paskempi kappale, kuunteleen mielelläni jatkossakin.

  "Kasarirockin" kingeiltä Def Leppardilta harvinaisempaa matskua. Biisi tippui Hysterialta pois, koska olisi sopinut enemmänkin ensimmäiselle levylle, Pyromanialle. Muuten, suuri littipeukku bändille että pitivät Rick Allenin rumpalina, vaikka hänen vasen kätensä amputoitiin kokonaan auto-onnettomuuden vuoksi vuonna 1984 Pyromanian ja suuren suosion jälkeen.

  Bonus: Samoin ylijäämä biisi. Sopisi jopa varsinaiseksi levyraadin biisiksi Ring Of Firen tilalle.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2016 klo 19.04
 21. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Sorry tuplat, mutta tämä ketju on tippunut aivan liian alas.....

  Ihan rohkeasti vain, minkälaisesta musiikista pidätkään, kukaan ei täällä kritisoi. Paitsi seuraava postaaja, heh. Täältä löytää uusia hienoja biisejä ja "omia" sellaisia voi jakaa muille.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2016 klo 19.05
 22. Analog Kid Jäsen

  Faktat kuntoon, Pyromania ei ollut ihan ensimmäinen Def Leppard albumi, eikä vielä toinenkaan.

  Ja asiaan. Leppardia tuli kuunnelluksi aikoinaan enemmän kuin tarpeeksi. Mutta nämä 90-luvun ja sen jälkeinen tuotokset on jäänyt oikeastaan kokonaan kuuntelematta. Tämä Ring of Fire on ok albumikappale, mutta ei omaa sitä samaa tarttuvuutta kuin parhaimmissa Def Leppardin biiseissä on. Semmoinen perus seiska. (Todettakoon vielä että High'n Dry on edelleen yksi hienoimmista metallilevyistä ikinä, oikeastaan ainoa DL-levy jota tulee soitettua nykyään.)

  Seuraavaksi kevytheviä Tunisiasta.
  Myrath - Believer
   
 23. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Totta Leppardista, joskus aivot vain tekevät tenän ;) Itselleni Pyromania on se bändin ykköslevy. Btw, tiedän yhden analogkidin muilta laudoilta, se tyyppi on 10/10. Mutta asiaan. Myrath on minulle uusi tuttavuus, mukava huomata että Tunisiastakin löytyy metallibändejä. Eikä ole mikään paskempi bändi tämän biisin perusteella, vaikka kappale onkin aika kliseinen alusta loppuun. Silti itämaiset vivahteet viuluineen ym. tekevät tästä biisistä tavanomaista paremman. Videon alku oli hyvä, sen jälkeen se taantui tavalliseksi ylikorostamiseksi. Silti itse kappale on ihan ok, 7-

  Hyvä ystäväni vinkkasi tästä biisistä. Unohda video, se ei ole oikea.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2016 klo 22.47
 24. ämjiijii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
  Lainaus:
  Onpas kyllä hyvänkuuloinen kappale. Kyseinen bändi on mennyt itseltäni vähän ohitse, täytynee joskus tutustua ajan kanssa enemmänkin näköjään. Kyllä tälle voi aivan huoletta antaa arvosanan 9/10.

  Sitten tuleekin sellaista tykitystä Ranskasta että oksat pois: nimittäin Carpenter Brut -nimisen artistin Turbo Killer, joko videolla tai ilman. Suosittelen lämpimästi tuon videon katsomista, vaikka siitä tuleekin vähän ylimääräisiä ääniä itse biisiin.
   
 25. floikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Syntsarokki-instrumentaali. Kivat saundit ja mukavan suoraviivainen jalan biitin tahtiin väpättämään saava poljento. Usein tämmöiset menee vähän kikkailuksi. Sävellyksenä kokonaisuutena kuitenkin aika vaisu yhden riffin ja sointukulun ihme. Eikä siinä, riffi/teema oli ihan hyvä, mutta vähän pihvi jää puuttumaan jos tätä ajattelee noin niinkuin biisinä eikä taustabiittinä. Olihan siellä välillä muutakin ja tietynlaisia lead-osuuksiakin, mutta oli kyllä melkoista skaalan edes takas tapailua vailla varsinaista päämäärää. Alkupuolen "väliosuus" jatkui vähän turhan pitkään ja lopussa se nostatus jäi piippuun.

  Jatketaan etäisesti samalla linjalla.