Onkohan tässä ensimmäinen "oikea" postaus tähän ketjuun? Naudan sisukka tuntuu olevan jotenkin kuningas niin monelle suomalaiselle ja ravintolassakin tilataan se ainainen pippuripihvi kun on oikein rahaa. Parempaa lihaa saa ainakin lihatiskiltä vaikka millä mitalla ja suurin osa on vielä huomattavasti halvempaa.
Kyllä myös jokin edullisempi volyymituote voi olla yliarvostettu. Ainakin osa tässä ketjussa mainituista sisäfilettä paljon edukkaammista elintarvikkeista on tuotu sisään ihan hyvin perustein. Kalliimmista edellä mainituista artikkeleista ainakaan ostereiden ja kaviaarin kohdalla yliarvostus ei ole kaukaa haettua.
Hanhen- ja ankanmaksaa kukaan ei ole vielä tainnut mainita, ehkä nekin ovat sitten yliarvostettuja. Tosin pieni hanhenmaksabiitti on aivan herkkua rucolapedille aseteltuna, päällä muutamia pisaroita jotakin erittäin laadukasta viinietikkaa.
Sisäfileen ongelma on siinä, että sen ansiokas kypsentäminen maukkaaksi herkkupalaksi on yllättävän vaikeaa. Rasvaisen entrecôten grillaaminen onnistuu ainakin itseltäni aika vaivattomasti, kun sisäfileen kanssa touhuaminen muistuttaa enemmän kellosepän työtä. Jollakin lailla syömäkelpoisen lihanpalasen sisäfileestä saa tietysti aina, kunhan sitä ei vedä läpikuivaksi.