Pavlikovsky
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
No miten olisi Florida? Rio? Joku muu koronapesäke? Ei tartte vastata enää.
Koronan jälkeenkin Suomessa on ihan yhtä kylmä ja muualla yhtä lämmin.
No miten olisi Florida? Rio? Joku muu koronapesäke? Ei tartte vastata enää.
Urheilijan tehtävä ei ole organisoida kisoja. Urheilija voi vain tuoda esiin omat toiveet, minkä Korte on tehnytkin. Silti sekään ei kelpaa sulle.
Itse et vastannut nyt kysymykseen, että kuinka helposti niitä optimioloja aikataulujen puitteissa rakennettiinkaan saman kisan sisään? Siihen jos vielä vastaat, niin eiköhän me olla sanomisemme sanoneet.
Annimari Korte ja Kristiina Mäkelä ovat urheilijoita joita muutama tyyppi tässä ketjussa yrittää nälviä kerta toisensa jälkeen. Tässäkään ei ole kysymys mistään muusta.Urheilijan tehtävä ei ole organisoida kisoja. Urheilija voi vain tuoda esiin omat toiveet, minkä Korte on tehnytkin. Silti sekään ei kelpaa sulle.
Annimari Korte ja Kristiina Mäkelä ovat urheilijoita joita muutama tyyppi tässä ketjussa yrittää nälviä kerta toisensa jälkeen. Tässäkään ei ole kysymys mistään muusta.
En tiedä, koska minulla ei ole asiasta kokemusta. Jos sinulla on niin ole hyvä ja valsise meitä.
Vastaan palstatoverin puolesta.Itse et vastannut nyt kysymykseen, että kuinka helposti niitä optimioloja aikataulujen puitteissa rakennettiinkaan saman kisan sisään? Siihen jos vielä vastaat, niin eiköhän me olla sanomisemme sanoneet.
Yleisurheilun osalta Suomen tämän hetkisellä ykköslajilla, joissa olosuhteilla on myös erityisen painava merkitys, pitäisi kuitenkin olla painavin merkitys, kun ohjelmaa rakennetaan.
Vastaan palstatoverin puolesta.
Veikkaan, että kaikki pikalajien edustajat haluaisivat juosta kaksi juoksua noin tunnin välein. Näin pärjätään yhdellä verkalla, eikä välissä tarvitse tehdä muuta kuin pitää lämpöä yllä ja hakea jotain aktiivista palautusta esimerkiksi lihasten ravistelujen muodossa. Nämä erät voitaisiin aloittaa niin, että ensimmäiset alkaisivat noin 17:30. Näin ollen viimeisimmät kakkosjuoksutkin olisi tehty viimeistään19:30 mennessä.
Samoin hypyt voisivat olla painottuneita kilpailujen alkuosaan.
Heitot ja kestävyyslajit puolestaan käytäisiin viimeiseksi ihan jo siitä yksinkertaisesta syystä, että näissä lajeissa usein toivotaan sitä viileämpää olosuhdetta optimituloksiin. (Etenkin hellepäivinä)
Ylenkään ei tarvitsisi pitää kisoista välttämättä suoraa lähetystä, jos haluavat maksimoida katsojat. 19:30-21:00 mittainen osittain koostettu lähetys olisi juuri sopivan tiivis paketti penkkiurheilijalle.
Itse en lähtisi yhden lajin tai muutaman urheilijan takia aikatauluja ainakaan radikaalisti muuttamaan, mutta en kyllä jaksa myöskään mitenkään närkästyä Kortelle.
Älä nyt vittu viitsi tyhmää leikkiä. Ei tästä ole kyse vaan siitä että urheilijatkin saavat sanoa näkemyksiään. Korteella on pointtinsa siinä että kerta toisensa jälkeen näissä kotimaan pikkukisoissa heitä laitetaan sinne loppuun. Jossain arvokisafinaalissa nyt ei haittaa kun se on kauden päätavoite mutta jos ne arvokisat jää väliin jonkun pilipalikisan loukkaantumisen takia niin ei kiva. Vai pitäisikö Korteen ryhtyä Mäkeläksi ja lopettaa kisaaminen muuten kuin tehdä arvokisoihin oikeuttava tulos ja sitten vetää arvokisat?Kuinka helposti se käy jos koko kisa-ajankohdan on vaikka + 17-19 astetta ja muitakin lajeja olisi kuin pikajuoksua radalla? Juostaan klo 11 aidat aamupäivällä ja loput lajit illalla?
Mitä tämä tarkoittaa?Suomessa ollaan jo nyt vallan urheilijaystävällisellä linjalla jo ennestään, kun juoksuja on naisillekin kaksi jo monessa, kun usein esim. miesten vastaavassa matkassa tyydytään yhteen jne.
Niin tekevät ja olen kiinnittänyt huomiota samaan. Itse sanoisin "Korteelle" kun kyseessä on erisnimi mutta "kortteelle" yleisnimen tapauksessa. Kenties kielikorvani tai se joku joka sisälläni näin kertoo erehtyy.Kortteelle. Eikö se nimi taivuteta noin. Lehdissä ja urheiluruudussa ainakin.
Älä nyt vittu viitsi tyhmää leikkiä. Ei tästä ole kyse vaan siitä että urheilijatkin saavat sanoa näkemyksiään. Korteella on pointtinsa siinä että kerta toisensa jälkeen näissä kotimaan pikkukisoissa heitä laitetaan sinne loppuun. .
Mitä tämä tarkoittaa?
Yleisurheilun Motonet GP sarjaa on järjestetty vuodesta 2018 eli kolmatta vuotta mennään. Muistaakseni vielä kertaakaan ei ole mennyt niin että ohjelmistossa olisi ollut sekä naisten että miesten pika-aidat ja naisten laji olisi juostu kahdesti mutta miesten vain kerran.
Tarkoititko jotakin muuta lajia, jos kyllä niin mitä?
Minä puolestani uskon että Annimari Korte on pätevämpi arvioimaan tätä asiaa kuin yksikään tähän ketjuun kirjoittava henkilö.Sama kysymys sinullekin eli miten paljon Kortteen mahdollinen loukkaantuminen on todennäköisempää +20 asteen kelissä kuin paria tuntia myöhemmin +17 asteen kelissä? Ja johtuuko mahdollinen loukkaantuminen vain säästä vai voisiko fysiologilla/puutteellisella fysiologilla olla osuutta asiaan? Itseasiassa ihmisen suorituskyky ilta-aikaan teholajeissa on korkea etenkin jos harjoittelu/kilpailut on tehty samoihin aikoihin aiemmin.
Ei ollut sitten antaa ensimmäistäkään esimerkkiä vaikka kirjoitit että näin on Suomessa tehty usein.Pienemmissä Tähtikisa-sarjoissa sekä aikanaan eliittikisoissa näin on saatettu toimiakin, joihin varsin päteviä juoksijoita myös hakeutui. Yleisempää toki on ollut, että ohjelmistossa on vain naisten aidat.
Televisiointihomman pystyy helposti hoitamaan Areenan live-lähetyksen kautta niille, jotka haluavat koko illan Yu:ta tuijottaa. 17:30 voisivat kesäkisat alkaa vallan mainiosti. Kyllä siihen porukka ehtii, jos vain haluavat tulla.Kyllä itse näen, että suora lähetys parhaaseen katseluaikaan on nykyaikana ihan itsestäänselvyys ja aikataulu tehdään sitten sen mukaan. Ei yleisurheilu eroa siinä suhteessa muista tv-urheilulajeista. Ehkä Motonet-kisoja voisi tunnilla aikaistaa, mutta kun lajeja on niin paljon niin sitten kisat alkaisi taas katsojien kannalta liian aikaisin.
Jokohan Korte on blokannut moiset negailijat.Nezirin ja Hurskeen vireystilaan ei aikataulu vaikuta:
Annimari Korte kritisoi Yleä – Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske eri mieltä: ”Tuskin se on tunnista kiinni”
Moni on siirtynyt nyt tähän aiheeseen: Kenen mielestä olisi ok pienentää omaa palkkaanne vaikka olisit koko ajan parempi työssäsi? Kuinka monta viikkoa tekisit työtäsi ilman palkkaa? Miksi palkkaa kisoissa saavat olettavat, että urheilijoiden tulisi urheilla ilman palkkaa?
JKL:n gp-kisassa palkinto- ja tulosrahaa jaettiin n. 20 000 e. Eniten ansainneita Korte 2400e, Lakka ja Neziri 1000e, Huntington 900e ja Hurske 800e. Kisaa seuraamaan saatiin ottaa 1120, joista 896 lippunsa maksaneita. Vapaaehtoisten upealle panokselle ISO KIITOS!